Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

senemcim insallah hersey yolunda gidecek. BI bakmisssin kizin kucaginda ..ayyy super :))) derler ya canim Allah kurtarsin. sizleri cook merak edicez.
benim randevuda iyiydi canim. Kalp atislarini duyduk derin bi ohh cektik gerisinide getiririz insalah ama Turkiyeye gitme isi yatti. 4-5 aylikken gidin diyor doktor. bizimde vize mayista bitiyor. 6aydan dusmeden gidelim diyorduk ama kismet bakalim.. Insallah bebis kismetiyle gelirde belki green kart falan cikar..saglikli olsunda baska dusuncem yok.

çok sevindim canım gözün aydın. darısı başıma. senin epey olmuş. ben 15 gün sonra gitsem bile ancak kese görünür, kalp için erken. benim beklenen adet tarhim 4-5 kasımdı, ben 3ünde öğrendim. son adet tarihim 7 ekim.

ilk gebeliğimde yumurtlama günlerimde 3 gün üst üste ilşki olmuştu ve her seferinde kullanmıştım.
bunda iki gün üst üste ilişki oldu, ama sadece ilk günü kullandım. bu ay ovülasyon yapmadım ben, ama aşağı yukakarı 12. ve 13. günler yumurtlama oluyor ben de. 15. gün de değerlendirdik. ama sonra iki üç gün sonra ben tekrar yumurtlama sancısı hissettim, geçmiştir ama bir daha deneyelim dedik. toplam 4 ya da 5 ilşki oldu bu ay. diğer aylara göre pasif geçti aslıdna ve tam olarak hangisinde tuttu bilmiyorum canım.

minikler yarın 10 kasım, adetinden bir gün önce de çıakr gebelik testinde varsa. yarın sabah bir daha gebelik yap bence. ovülasyonda çıkması da bence sanki hamilesin gibi. adete yakın ovülasyyon olmaz çünkü.çok heyecan yapıyosan kan testi yaptır canım.için rahat eder diyecem ama bu sefer yine başka stresler başlıyor.
günlükçüm, başın sağolsun. ben bayram diye yazmıyorsun zannettim. yoğunluktan ya da bi yerlere gittiniz sandım.
sevindim lekelenmelerin azalmasına, inşallah tamamen geçer. benim de erkek infertilitesi topiğinde lekelenme yaşayıp bebeğini sapasağlam doğuran arkadaşlarım oldu. için rahat olsun. benim endişem lekelnme değil. benim endişem pıhtılaşma. benim durumumda doktorların görüşü ikiye ayrılıyor. bazıları iğne veriyor, bazıları da vermiyor.
mesela bunu bir arkadaşım yolladı.
mthfr1298 heterezigot olunca doktorlar önemsiz gibi bakıyor 10 kişiden 3 ünde vardır fakat farkında değillerdir diyorlar. ama bence bazılarında olumsuz etkisi oluyor. çünkü burada başka bir arkadaştada vardı ve 3 tane düşüğü vardır ankarada hacettepenin proflarından riskli gebelik uzmanı lütfü önderoğluna gitmişti. o da hamile olursan iğneye başlayacağız dedi, tekrar kaldı başladı şimdi doğurdu bile.
bunu da bir diğeri yolladı.
Dr kesinlikle iğneye gerek yok , basit bir bebek asprini yada coraspin işini görür dedi..
Ben genetik'te uzman bir dr'a gösterdim , tüp bebek dr'uma gösterdim ve prof'a gösterdim , 3'ü de aynı şeyi dediler..
Birden fazlasında olunca homozigot mutasyon oluyormuş , işte o zaman iğen gerekirmiş ama bir tanesinde çıkınca ( heterezigot ) o zaman gereksiz dedi, corasprin al yeterlidedi,

bu arada ben de görülen olay insnaların %40ında varmışi yabancı sitelerde de araştırıdk eşimle, sadece aspirin yeterli diyor.
aranızda benim gibi test yaptıran yok galiba ilk kaybından sonra?
chnb var, onun da homozigot zaten.
kafam çok karışık.
senemcim hadi az kalmış. dualarımız seninle. Allah kurtarsın canım.

Son düzenleme:
cnm ya dr bana bi açıklama yapmadı araştırma yaparız demişti kan felan da aldılar ama araştırıldımı bilmiyorum kontrole gittiğimizde usg sonuçları temiz ve normaldi dr da böyle söyledi ama bana da aspirin(ecopirin) verdi bir de folbiol bana bir ay korun sonra korunmayı bırak ama ilaçlara devam demişti o zaman ne verdiğini anlamadığım için soramadımda sonra netten baktım pıhtılaşmada kullnılıyomuş şimdilik kullanıyorum bakalım hamiş olursam yeni dr ne derse onu yaparım tabi sen de %40 kişide olan bişey yazmışsın demekki benim gibi bilmeden kan açıcı kulananlar da var sen yinede druna güveniyosan içini rahat tut çok araştırmak da ii olmuyo kafa karıştırıyor..
sabah son testim kaldı onu da yapacam okuldan dönüşte de test alacam :) kan testinden de ne yalan söyleyim korkuyorum

nazlım..................................................... 27 kasım

minikler............................................. 11 kasım

chnb........................................................... ?

ceza83........................................................6 kasım

renkliatlas...................................................1 aralık

_CandaS_...................................................... 27 kasım

senemgy...

yamatake...

hellokity...

melek63...

alin84...

sinua...

Pileo...

taf...

günlük2011...

citaknuray...
loneliness...

günaydın kızlarrr geçmiş bayramınız mubarek olsunnn hemencik geçti tatil ben bişi anlamadım bundan bida olsa ya:)hepi,nizi kocaman öpüyroum inşallah bugün ceza ve miniklerdne güzel haberler alırız

günaydın arkadaşlar...

geçmiş çook uzun .. güzel haberler var deseniz keşke... ceza adet oldu mu ?

Yasımızın 73. yıldönümü...Işığını söndürmeden alevlendirerek yürüyeceğimiz nice Mustafa Kemalci gençler gelsn inş dileğim... ve büyük önderimiz nur içinde yatsın ... ve saat 9,05 !

günaydon kuzum keşke oun gibi bitane insan gelebilse başımıza kendimizi yanlız hissetmesek çaresiz hissetmesek nur içinde yatsın mekanı cennet olsun atamızın

cezadan haber yok hiç yazmamış bayramda

günaydon kuzum keşke oun gibi bitane insan gelebilse başımıza kendimizi yanlız hissetmesek çaresiz hissetmesek nur içinde yatsın mekanı cennet olsun atamızın

cezadan haber yok hiç yazmamış bayramda

tekrar günaydın şeker :) amin inş ...

sen nasılsın ? dilerim müjde verir bize bugün ....

bizde sanırım bi karara adım attık. bu ay adetimi bekliyoruz. olunca testlere girecektik hatırlarsın.sonra eşimde diyo ki takip yaptıralım.o ayda olmazsa ki olmama ihtimali yüksek, 2. ayda aşılama filan yaptıralım direk diyoruz.acelemiz nedendir derseniz ? küçükte olsa bizim tayinimizin 2013 haziran a kalma ihtimali var,i ve bizim artık 2012 ekimden sonrasına bekleme tahamüllümüz azaldı.en kötüsünü düşünerek o süreyi bari bu sebaple beraber geçirelim dedik. uzun zamndır ilkkez içten olarak inş bu ay hamile kalabilirim temennilerine büründüm ...

senin çalışmalar başladı mı ?

bayramda başladık canım testler gün geçtikçe koyulaşıo ovulasyon testleri ama ikiside aynı koyuluğa varmadı henüz canım eşin yanında olsa dicem ki klomen+çatlatma iğnesi ol ilk önce aşılama filan en son yapıolarya sizde haklısınız kendinize göre umarım gerek kalmaz eşin döndümü şimdi inşallah o varken yumurtlama olmuştur

gunaydn kizlarr özledim sizi ben bugun sogan kurune baslamaya karar verdim..dun bi arkadasla tanistim turkiyeden gelmisler buraya ablasinin yanina, hamileymis daha 6 haftalik,2 ay önce dusuk yapmis 1 senedir ugrasiyormus, 1 senedir hamile kalamadim diyo prolaktini yuksekmis ibrahim saracoglunun aslan pencesi kurunu uygulamis hamile kalmis hemen.. bende burda aslan pencesi bulamam dedim en iyisi sogan kuru hem enfeksiyonum vardi ya belki iyi gelir..ne diyorsunuz?

günaydın kuzummmmmmmmmmmm günlükte soğan kürü yaomıştı biliosun ondan bilgi alırsan daha iyi olur ben hiç denemedim nasılsın iyimisim

o da olabilir, ben tedavilerden sadece aşılamayı ve tüp bebeği biliyorum o yüzden dedim.klomen nasıl ne zman kullanılır? eşim yanımda.valla kaçgündür dokunamadık bile birbirimize desem yeridir.inş çalışmalarda tutar.seninkilerde rast gider inş ...

bende özledim valla.hadi hayırlı olsun inş kür işe yarar.dualarımız yanında olsun.artık kapansın be topik. bunaldım cidden.dün dedimki 20-22 yaşında en fazla bi kadının 3 yaşlarında çocuğu var.herkesin kucağında bi tane ne bu ya dedim.eşimde neden insanları çekemiyosun demez mi tepemin tası attı.çekemediğimden değil küçük olduklarından tuhafıma gidiyo dedim.o bile anlamıyo ya.diyo ki belki çok uğrşamışlardır filan.dedim20-22 yaşında ne kadar uğraşabilri, hadi biri uğraşla yaptı diğerleride mi uğraşla yaptı ! ? aman ya onların gözünde bile ne haldeyiz şuna bak ...

malesef adet olmaya başladım

evet canim ya artik kapansin bu topik cok bunaldim bende...benim komsum var 3 cocugu var en buyuk 10 yasinda 4 yasinda ortanca kucuk olanda daha 2 aylik minnos abla 40 yasinda , candascim yani senle bende su siralar hamile kalsak pes pese dogururuz kiz!! ne olcak? 40 yasinda bebegi oldu kadinin...3 dusugu var...bir tane dis gebelik yumurtlagi alindi , tek yumurtalikla hamile kaldi kadin ya umutsuzluga kapilmak istemiyorum..dun ki bayanda 1 senedir ugrasiyorum cok takiyorum dedi, dedim rahat ol ustelik 1 cocugun var neden o kadar takiyorsun..rahat ol dedim, bana dediki sen cok rahatsin ben öyle biri degilim dedi..aslinda bende geriliyorum ama cevreme bakinca ben rahatim..dedim ki veren Allah alan Allah ,verirse olur vermezse olmaz neden bu kadar buyutuyorsun ki ? ustelik 2 ay önce dusuk yapmis simdi yine hamile bence rahatla dedim , oda diyo ya buda duserse rahatlayamiyorum dedi..valla nasip dedim evlat bir imtihandir ,Allah hayirli evlat versin vakti zamani gelince olur..33 yasindayim daha 1 cocugum var dedi ...bende 30 a girecem dedim aralikta daha hic yok??? bence elindekilerle mutlu olmasi gerekir insanin..nereye gitse olumsuzluklari göruyor kadin.. isvece gelmis diyo burda maneviyat yok tabiyat bile maneviyatsiz :44: tabiyat nasil maneviyatsiz olur ki? maneviyatsiz olan insandir nasil görmek istersen öyle görursun.. kendime sukrettim ne kadar pozitif bir insanim diye..iyi ki öyle biri degilim...rabbim öyle etmesin..

hayirlisi olsun canim calismalara devam...

canım kloemn yumurtlrı geliştiren bi ilaç doktora sana aşılamadan önce mutlaka bunu verir direk aşılamaya dalmaz adetim 5.günü başlayıp günde ikişer tane içiosun 10.günü bitiyo sonra doktor takibinde yumurtlara bakıolar yumurtalar yeterli olgunlkuğa eriştiğinde çatlatma iğnesi vuruyo ve yumurtan çatlıo iğneden sonra ilişki verio 3 gün filan sonra gelsin bebeiş diorus inşallah böle hamile kalan çok kişi var bende ilk önce bunu deneyin aşılamadan önce

cezacım hoşgeldin canım senden güsel haberler duymayı çok isterdim nodu başladımı adetin

ablacım başın saolsun mekanı cenent olsun kayınpederinin allah sizlere sağlıklı ömür versin inşallahhh geçmişi anca okuyorum:)abla test kullanmıştın sende yardım etsene bana yaaaa benimki koyu çıktı dün ama ikiside aynı diil öylemi olması laızm

canim bende kullandim ayni olmuyor , en koyu test cizgisi olunca yumurtlama oluyor demek

canim bende kullandim ayni olmuyor , en koyu test cizgisi olunca yumurtlama oluyor demek

anammm keşke kör cahil olaydıkkk adamlardan kaçaydıkbebek olcak diye korkaydık:)bu bayramda kimse canımı sıkmadı bebekle ilgili kimse bişi soramadı herkesi fena haşlamışım :)korkmuş millet benden snaırım

oh iyi etmissin kimse sormasin hepimizin bebesi olacak er yada gec ...calismalara devam..benim calisma yok suan,adet bitince hemen oldu..4 gun ara veriyorum perhiz esim bu sabah sulandi ama yoh dedim cumartesiye sabret 14 kasimdada basliyoruz insallah calismalara 18 inde yumurtlama gösteriyor zaten..insallah bu ay olur ,calismalara baslamadan daha stresi basti gun asiri sabahin köru dus al yada dus al yat en zoru o :) yapmasi guzelde sonrasi kötu:)

gunlukcum basiniz sagolsun...

dün kahverengi akıntı başladı bugün pembeleşti tam olarak başlarsa yarın doktora gideceğim.

öyle tabiiiiiiiiiii..spora başlamışsın..ohhhhh ne güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…