- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #9.121
Tatlım beklemedeyiz:) Kısmetse yarından sonra kavuşuyorum kızıma. İçimde bir sürü tedirginlik. Her şey yolunda gidecek mi falan... Doğum hayırlısıyla olsun, en kısa zamanda haber vericem. Çok teşekkürler ilgin için.
Nuraycım sende ne var ne yok? Nasıl geçti randevun?
çok sevindim canım gözün aydın. darısı başıma. senin epey olmuş. ben 15 gün sonra gitsem bile ancak kese görünür, kalp için erken. benim beklenen adet tarhim 4-5 kasımdı, ben 3ünde öğrendim. son adet tarihim 7 ekim.kizlar hayirli haberleri vereyim ilk basta. keseyi gorduk ve kalp atislarini duyduk cok guzeldi.. Allahima sukurler olsun insallah darisi lonelinescim ve gunlugumun basina ..ve diger arkadaslariminda, insallah en yakin zamanda hamis gorucez onlarida
lonelinesscim aynen bende o kadar cok uyuyorum ki anlatamam ve hep bir yorgunluk hissi.. o gun sadece yemek yapmak yetiyo bana yorulmak icin.. evet canim ilk muayenemdi.benim son adet tarihim 20 ekimdi .. 3gun sonra ogrendim.yani 23 ekimde.. bugun tam 7 haftalik olmus.. doktor 2 hafta sonraya randevu verdi. Detayli ultrasona bakip bebegin gercek haftasini hesaplayacakmis.Daha cok kucuk dedi. Esimde bende gorduk.. Esim evde pitpitpit diyip duruyor.. Canim insallah inaniyorum ki sende duyacaksin.Bizede hayirli vereceksin insalah..benimde daha aileler falan kimse bilmiyor..sadece burda bir arkadasima soyledim. Turkiyeye gitme iside yatti. Doktor izin vermedi. Ocak ayina kadar bir yere gidemezsin diyor. Hellom binmisti galiba ucaga kac aylikti bilmiyorum. Insallah bebis iyi olsunda bizde Ocaktan sonra gideriz ne yapalim simdilik opuyorum gorusuruz. :))))
ilk gebeliğimde yumurtlama günlerimde 3 gün üst üste ilşki olmuştu ve her seferinde kullanmıştım.ay insallah canim bende hamile kalirim ..kafami baska seylere verince belki gelir bebis..preseed jel icin burdaki apotek (eczane) lere bakacaz olmadi siparis vericez..almak istiyorum cok..ne kadar kullaniyordun? sadece yumurtlama gunu mu kullandin?
hadi bakalim canim bebisin saglicakla buyusunucak yolculugu iyi gelmeyebilir..hem bide sizin cok uzun bir yolculuk avrupada olsaniz en fazla 4 saat ,sizin ordan 12 saat felan demi?...bende ilk gebeligimi isvecte ögrenmistim 7 haftalikken turkiyeye uctuk 10 haftamiz bitmisti bebek dustu..belki ucagin etkisi olabilir bilmiyorum,bazi doktorlar önermiyor bazilari bise olmaz diyor
günaydon kuzum keşke oun gibi bitane insan gelebilse başımıza kendimizi yanlız hissetmesek çaresiz hissetmesek nur içinde yatsın mekanı cennet olsun atamızıngünaydın arkadaşlar...
geçmiş çook uzun .. güzel haberler var deseniz keşke... ceza adet oldu mu ?
Yasımızın 73. yıldönümü...Işığını söndürmeden alevlendirerek yürüyeceğimiz nice Mustafa Kemalci gençler gelsn inş dileğim... ve büyük önderimiz nur içinde yatsın ... ve saat 9,05 !
günaydon kuzum keşke oun gibi bitane insan gelebilse başımıza kendimizi yanlız hissetmesek çaresiz hissetmesek nur içinde yatsın mekanı cennet olsun atamızın
cezadan haber yok hiç yazmamış bayramda
tekrar günaydın şeker :) amin inş ...
sen nasılsın ? dilerim müjde verir bize bugün ....
bizde sanırım bi karara adım attık. bu ay adetimi bekliyoruz. olunca testlere girecektik hatırlarsın.sonra eşimde diyo ki takip yaptıralım.o ayda olmazsa ki olmama ihtimali yüksek, 2. ayda aşılama filan yaptıralım direk diyoruz.acelemiz nedendir derseniz ? küçükte olsa bizim tayinimizin 2013 haziran a kalma ihtimali var,i ve bizim artık 2012 ekimden sonrasına bekleme tahamüllümüz azaldı.en kötüsünü düşünerek o süreyi bari bu sebaple beraber geçirelim dedik. uzun zamndır ilkkez içten olarak inş bu ay hamile kalabilirim temennilerine büründüm ...
senin çalışmalar başladı mı ?
gunaydn kizlarr özledim siziben bugun sogan kurune baslamaya karar verdim..dun bi arkadasla tanistim turkiyeden gelmisler buraya ablasinin yanina, hamileymis daha 6 haftalik,2 ay önce dusuk yapmis 1 senedir ugrasiyormus, 1 senedir hamile kalamadim diyo prolaktini yuksekmis ibrahim saracoglunun aslan pencesi kurunu uygulamis hamile kalmis hemen.. bende burda aslan pencesi bulamam dedim en iyisi sogan kuru hem enfeksiyonum vardi ya belki iyi gelir..ne diyorsunuz?
o da olabilir, ben tedavilerden sadece aşılamayı ve tüp bebeği biliyorum o yüzden dedim.klomen nasıl ne zman kullanılır? eşim yanımda.valla kaçgündür dokunamadık bile birbirimize desem yeridir.inş çalışmalarda tutar.seninkilerde rast gider inş ...bayramda başladık canım testler gün geçtikçe koyulaşıo ovulasyon testleri ama ikiside aynı koyuluğa varmadı henüz canım eşin yanında olsa dicem ki klomen+çatlatma iğnesi ol ilk önce aşılama filan en son yapıolarya sizde haklısınız kendinize göre umarım gerek kalmaz eşin döndümü şimdi inşallah o varken yumurtlama olmuştur
gunaydn kizlarr özledim siziben bugun sogan kurune baslamaya karar verdim..dun bi arkadasla tanistim turkiyeden gelmisler buraya ablasinin yanina, hamileymis daha 6 haftalik,2 ay önce dusuk yapmis 1 senedir ugrasiyormus, 1 senedir hamile kalamadim diyo prolaktini yuksekmis ibrahim saracoglunun aslan pencesi kurunu uygulamis hamile kalmis hemen.. bende burda aslan pencesi bulamam dedim en iyisi sogan kuru hem enfeksiyonum vardi ya belki iyi gelir..ne diyorsunuz?
günaydın arkadaşlar...
geçmiş çook uzun .. güzel haberler var deseniz keşke... ceza adet oldu mu ?
Yasımızın 73. yıldönümü...Işığını söndürmeden alevlendirerek yürüyeceğimiz nice Mustafa Kemalci gençler gelsn inş dileğim... ve büyük önderimiz nur içinde yatsın ... ve saat 9,05 !
o da olabilir, ben tedavilerden sadece aşılamayı ve tüp bebeği biliyorum o yüzden dedim.klomen nasıl ne zman kullanılır? eşim yanımda.valla kaçgündür dokunamadık bile birbirimize desem yeridir.inş çalışmalarda tutar.seninkilerde rast gider inş ...
bende özledim valla.hadi hayırlı olsun inş kür işe yarar.dualarımız yanında olsun.artık kapansın be topik. bunaldım cidden.dün dedimki 20-22 yaşında en fazla bi kadının 3 yaşlarında çocuğu var.herkesin kucağında bi tane ne bu ya dedim.eşimde neden insanları çekemiyosun demez mi tepemin tası attı.çekemediğimden değil küçük olduklarından tuhafıma gidiyo dedim.o bile anlamıyo ya.diyo ki belki çok uğrşamışlardır filan.dedim20-22 yaşında ne kadar uğraşabilri, hadi biri uğraşla yaptı diğerleride mi uğraşla yaptı ! ? aman ya onların gözünde bile ne haldeyiz şuna bak ...
malesef adet olmaya başladım
o da olabilir, ben tedavilerden sadece aşılamayı ve tüp bebeği biliyorum o yüzden dedim.klomen nasıl ne zman kullanılır? eşim yanımda.valla kaçgündür dokunamadık bile birbirimize desem yeridir.inş çalışmalarda tutar.seninkilerde rast gider inş ...
bende özledim valla.hadi hayırlı olsun inş kür işe yarar.dualarımız yanında olsun.artık kapansın be topik. bunaldım cidden.dün dedimki 20-22 yaşında en fazla bi kadının 3 yaşlarında çocuğu var.herkesin kucağında bi tane ne bu ya dedim.eşimde neden insanları çekemiyosun demez mi tepemin tası attı.çekemediğimden değil küçük olduklarından tuhafıma gidiyo dedim.o bile anlamıyo ya.diyo ki belki çok uğrşamışlardır filan.dedim20-22 yaşında ne kadar uğraşabilri, hadi biri uğraşla yaptı diğerleride mi uğraşla yaptı ! ? aman ya onların gözünde bile ne haldeyiz şuna bak ...
cezacım hoşgeldin canım senden güsel haberler duymayı çok isterdim nodu başladımı adetinmalesef adet olmaya başladım
ablacım başın saolsun mekanı cenent olsun kayınpederinin allah sizlere sağlıklı ömür versin inşallahhh geçmişi anca okuyorum:)abla test kullanmıştın sende yardım etsene bana yaaaa benimki koyu çıktı dün ama ikiside aynı diil öylemi olması laızm
canim bende kullandim ayni olmuyor , en koyu test cizgisi olunca yumurtlama oluyor demek
anammm keşke kör cahil olaydıkkk adamlardan kaçaydıkbebek olcak diye korkaydık:)bu bayramda kimse canımı sıkmadı bebekle ilgili kimse bişi soramadı herkesi fena haşlamışım :)korkmuş millet benden snaırım
dün kahverengi akıntı başladı bugün pembeleşti tam olarak başlarsa yarın doktora gideceğim.canım kloemn yumurtlrı geliştiren bi ilaç doktora sana aşılamadan önce mutlaka bunu verir direk aşılamaya dalmaz adetim 5.günü başlayıp günde ikişer tane içiosun 10.günü bitiyo sonra doktor takibinde yumurtlara bakıolar yumurtalar yeterli olgunlkuğa eriştiğinde çatlatma iğnesi vuruyo ve yumurtan çatlıo iğneden sonra ilişki verio 3 gün filan sonra gelsin bebeiş diorus inşallah böle hamile kalan çok kişi var bende ilk önce bunu deneyin aşılamadan önce
cezacım hoşgeldin canım senden güsel haberler duymayı çok isterdim nodu başladımı adetin
öyle tabiiiiiiiiiii..spora başlamışsın..ohhhhh ne güzel..evet canim ya artik kapansin bu topik cok bunaldim bende...benim komsum var 3 cocugu var en buyuk 10 yasinda 4 yasinda ortanca kucuk olanda daha 2 aylik minnosabla 40 yasinda , candascim yani senle bende su siralar hamile kalsak pes pese dogururuz kiz!! ne olcak? 40 yasinda bebegi oldu kadinin...3 dusugu var...bir tane dis gebelik yumurtlagi alindi , tek yumurtalikla hamile kaldi kadin ya umutsuzluga kapilmak istemiyorum..dun ki bayanda 1 senedir ugrasiyorum cok takiyorum dedi, dedim rahat ol ustelik 1 cocugun var neden o kadar takiyorsun..rahat ol dedim, bana dediki sen cok rahatsin ben öyle biri degilim dedi..aslinda bende geriliyorum ama cevreme bakinca ben rahatim..dedim ki veren Allah alan Allah ,verirse olur vermezse olmaz neden bu kadar buyutuyorsun ki ? ustelik 2 ay önce dusuk yapmis simdi yine hamile bence rahatla dedim , oda diyo ya buda duserse rahatlayamiyorum dedi..valla nasip dedim evlat bir imtihandir ,Allah hayirli evlat versin vakti zamani gelince olur..33 yasindayim daha 1 cocugum var dedi ... bende 30 a girecem dedim aralikta daha hic yok??? bence elindekilerle mutlu olmasi gerekir insanin..nereye gitse olumsuzluklari göruyor kadin.. isvece gelmis diyo burda maneviyat yok tabiyat bile maneviyatsiz :44: tabiyat nasil maneviyatsiz olur ki? maneviyatsiz olan insandir nasil görmek istersen öyle görursun.. kendime sukrettim ne kadar pozitif bir insanim diye..iyi ki öyle biri degilim...rabbim öyle etmesin..
hayirlisi olsun canim calismalara devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?