Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

üşümek olmasaaaaaaaaaa:)inşallah bu ay tutar canım..bana kendi tarafımdan soran olmadı ama eşimin asilesi sordu...hayırlısı dedim geçtim..

nuraycım pıtpıtları duymuşsun çok sevindim..boşver türkiyeye 2-3 ay sonra gelsende olur...

Senemcim dualarımız seninle..inşallah sorunsuz bi şekilde nar tanemizi kucağına alırsın:)

ay sorma yaaaçalışma dönemi tatile denk gelse hep keşke evdeyken pek rahat oldu:)dertlenmedim hiç biz bu sfer tek ayılardan başladık 9-11-13:)ya bacım gece perdenin desenini bebeğe benzetiim kafayı yedim dedim kendi kendime gözlerimi sımsıkı yumdum uyudum sonra eşim o sırada pireleriyle meşguldu adamın uyuması bile battı ben uyumazken o nasıl uyur diye:)

dün kahverengi akıntı başladı bugün pembeleşti tam olarak başlarsa yarın doktora gideceğim.

öyle tabiiiiiiiiiii..spora başlamışsın..ohhhhh ne güzel..
canım doktorlar adetin 3.yada 4.günü çağırıolar genelde bi konuş istersen önce

iyice siyirdik
cezacim spora basladim hergun yuruyorum kosuyorum birazda..

ya nuraya dr dediya ucak yolculugu yapma diye.. ee ben hamis kalirsam ne yapcam kizlar off.. bu ayin sonu 5 gunlugune gidip gelecez turkiyeye esimin islerinden dolayi..sonrada 30 aralikta temelli dönuyoruz vatanimiza ama hamile kalirsam ne etcem haciillaaarrrr??!!

günaydın kızlar....

teşekkür ederim cezam ve nazlım sizler sağolun...

nazlım, canım benim ben ilk defa yapmıştım biliyorsun 8. gün başlanıyordu 8. gün negatifti biz ilişki yaşadık hatta o gün sanırım test dandik falan demiştim chnb ve hello hayır devam et demişlerdi 9. gün silik çizgi çıktı o günde yaptık 10. gün yine silik çıktı o gün yapmadık bende senin gibi koyu olmasını bekledim 11. gün yine silik çıktı o günde yaptık 12. gün negatif çıktı bende çok üzülmüştüm 10. gün yapmadık kesin tutmadı dedim yani ben sadece silik çizgi gördüm ve sadece 3 gün böyle oldu canım bu ay daha temkinli davranmayı düşünüyordumki gerek kalmadı:))

ceza, canım senin kist tamammen geçtimi aceba? inşallah bu ay tutar canım istersen soğan kürü yap...

loneliness, canım sağolasın...bende miniklere katılıyorum çok araştırma dr seni rahatlattı ve sende uzmana gittin sonuçta aslında drlar bizi böyle yanıltan ama için hangisinde rahatsa diğer hiçbişeyi duyma canım benim kızımdan beri gittiğim drum var muayenesi çok para ama ben ona alışmışım adam rahtlatıyor herkez bana şu dr daha iyi ona git falan bir sürü şey söylüyorlar yok diyorum ben memnunum...kızıma hamileyken kanamam olmuştu gittik dr alttan bakacağını söyledi olmaz dedim dediki ama alttan bakmazsam kanamanın nerden geldiğini bilemem bebekmi eşmi neyse alttan bakılınca düşük olur diye duyduğum için dr hiç ilgisi yok güner dedi ve kızımda çok badireler atlattım alttanda çok baktı kanama eşden geliyordu bana dediki yapacağın tek şey günde 3 litra su içip sadece tuvalet için ayağa kalkman allaha şükür kızım yanımda ve sağlıklı...dün bir hamile arkadaş gelmiştide başsağlığına bir tanıdığı 1 aylık hamileymiş dr alttan bakmış eve gelmiş kanaması başlamış düşük olmuş dedide diyeceğim oki dr seni rahatlatıyorsa kimseye aldırma önemli olan dr bilgili olan da o içimiz rahat olsun kızlar yoksa stresli bir hamilelik oda hiç hoş değil...allah yardımcımız olsun...

nuraycığım canım son adet tarihi olarak eylüldeki adet tarihini baz alacaksın canım benim...inşallah bende haftaya duyarım pıt pıtları...bulantılarımda gittikce artıyor...ama çok şükür diyorum bebeğim sağlıklı olsun benim olsun hiç önemli değil...

senem canım dualarımız seninle şafak 1 negüzel...korkma canım insan o ortama girince etrafındakilere bakmaktan olayın ne olduğunu bile unutuyorsun ben epidural oldum iğneyi vurdular bayılmadım tabii uyuştu belden aşağısı anestezi uzmanına dedimki ne olur beni bayıltın ben bişey görmek istemiyorum dr dedi acı hissediyormusun hayır dedim bir yerin cırsa söyle hemen bayıltıcam seni karşıya bir baktım drum kızımı ayaklarından tutmuş bana gösteriyor ben şoktayım sonra çocuk dru muayene etti yanıma getirdiler öptürdüler sonra götürmüşler eşim kapıda bekliyor tabii alemyaa diyoki kızımızı karıştırmasınlar diye takip ettim :)) tabii özelde bebeği anne gelene kadar kimseye vermiyorlar küveze koyuyorlar sıcak ortama camdan izlemişler çok bağırıyormuş hala ağlarken kızım öyle bir bağırırki dersin ne oldu:)) allah sanada o güzel anları yaşatıcak canım hiç korkma...

hellomm nerdesin canım benim?

kızlar nasılsınız?

renkliatlas, sağol canım benim... soğan kürü demişsin ben burda çok okudum genelde kisti olanlara iyi gelmiş ama sende enfeksiyon var belki sanada iyi gelir bendede kist vardıya ama yapanlarda çok akıntı olmuştu bende hiç akıntı olmadı işe yaramadığını düşünmüştüm...yaramış:)) inşallah sendede işe yarar...

11.gün koyulaşmaya başladı abla 9-11-13 ilişki oldu çok kasmak istemiorum inan piskolojim bozuluyo hele bu ay iyice doğum ayım oldupu için herşeye üzülebiliorum umarım tutar bu ay tabi hayırlısıysa kızın öğrendimi bebeği:)

kızlar sogan kürü kistten cok enfeksiyona akıntıya iyi geliyor

2. günü gel dedi konuştuk.aslında adetim bayrama denk geliyordu ama geç geldi nasip yarına yada cumartesiye...daha tam adet başlamadı..

başlıcam canım da klomen verirse ikisini bir arada kullanabilir miyim acaba?

kızlar bu arada vanda yıkılan bayram otel varya biz doğuda görev yaparken haftasonları vana giderdik ve o otelde kalırdıkgörünce içim bi kötü oldu......

cezacım adetin gelmiş geçmiş olsun ve yine son olsun deprem içinde karmaşık duygular yaşamışsındır emini, yine canlar yandı

günlük , başın sağolsun.allah sabırlar versin özelliklede eşine ...

arkası yarın ...

E harfiyle eşya, arkadaşın oğluna 10 kelime lazım. Eldiven etajer ev eldiven eşofman bulundu elek elbisede :) şimdi yardım istiyoruz :))

kızlarrr tünaydınlar,

geçmişe çok bakamadım.

Senemcim çok heyecanlıyım ben seni düşünemiyorum, Kızlar bakalım terlikten kimin adı silinecek , Yarın hepimizin gözü hastanenin web sitesinde olacak. Allaha emanet olun. mucuk

nuraycım kalp atışını duymuş çokkkk sevindim, kaç günlük müş bebeğimiz

cezam adet olmuş hayırlısı olsun son olsun kızlar sonnn

candaşım,minikler,günlük,renkliatlas, çılgın nazlım nevar ne yok.

chnb dr ne dedi acabaaa

unuttuğum varsa öpüyorum onlarıda :)

slm.... herkese iyi bayramlar diliyorum... galiba ovulasyonum geçti. belki erken ama bebiş istiyom bende harkes gibi... bakalım nolcek????

bende sizin le aynı şeyleri paylaşıyorum benimde geçti ve bende bebek istiyorum başladım çalışmalara bir ay daha beklemem lazım ama beklemicem:) her şey allahdan hayırlı rabbim isterse olur gelişmelerinizden benide haberdar ederseniz sevinirim

Renkli atlas, valla şimdiden başlasak 40 a dek 3 taneyi yetiştirebilriz :) umutlar çıkıyo karşımıza ne güzel :) ayrıca azmin içinde tebrikler, enişteye kendini koklatmamışsın bile :)

nazlım, canım o daha mantıklı o zman.zaten dr yönlendirir sanırım.ilkinde onu deneriz madem.olmadı aşılama.o zman ikiz şansımızda artar gibi :)

günlük naber?

senem, sona 1 kaldı.yarın doğan güneş.allah yardımcın olsun kolay doğumlar olsun.yarın kalbimiz senle.

kıtty, kelimeler için teşekkürler, hemen söyledim :) nabersin * ben eşime çok kızgınım şimdi.

Uyuz ya, kankisine dedi ki yarın maça adam lazımsa bende gelirim.bugünde ayarlamış geliyorum diye.20,00-10,30 arası maçta olacakmış beyefendi.kaç gündür oturamdık bile başbaşa.2 gece annemlerdeydik hep, 2 gecede bayram telaşı1 tek geldiği gece oturduk az bi.kızdım düzenli beraber değiliz maç diyosun diyek i yarında hep beraber maç izlemeye gidecektik kankisiyle.çocuk düşünemz ama o düşünmeliydi.birde saba 10 da dedmki akşam eve gidelim yemeğide evde yiyelim.ütülerim var bu gece beraber olalım diye.hırsızdan dolayı kaçgündür çamaşır yıkıyorum kurumuyoda b, yandan ütü yapıyorum.dün kartonpiyer düştü.beraber olmamız gerkmez mi karın olduğunu unutuyosun dedim, e pardon emrindeyim ya demez mi ? cinlerim tepeme çıktı.yani ben mi abartıyorum ya ? bide babamlara bırakacakmış beyefendi lütfedip, korkmayım diye.zaten ben bıkmış orda olmaktan

malesef geldi gene
inşallah canım senemin doğumu hangi hastanede olacaktı?

ahhhhhhhhhh bu eşler?erkekler niye bu kadar düşüncesiz..yada kadınlar niye bu kadar düşünceli?

minikler aklım sende....ne yaptın

ya kızlar benim adetim tam sökülmedi..yarın gitmeyeyim değil mi cumartesi gideyim?aklım karıştı...2. gün gel demişti ama daha tam gelmiyo?

kızlar hoşgedinizz şuan stresli bir bekleyiş içinde olduğum için sizi görünce daha bir sevindim sizinle zaman çabuk geçiyor
ceza cnm merak etmiştim seni kırmızıyı görmüşsün sanırım inşallah bundan sonra 9 ay ara verirsin kırmızıya...
candas cnm üzülme ne olur herkesin anlayamayacağı bir hayatı yaşıyosunuz yorum yapmak bile çok zor ama erkeklerin ayrıntıları (incelikleri ) düşünemediklerini unutma cnm sakinlikle ifade etmeye çalış umarım anlar ben yanımdakine bazen anlatamıyorumki zor arkadaş zor çocuktan da beter oluyorlar bazen
nazlım cnm ben de ovulasyon kullanmaya çalıştım günlükün de dediği gibi hiç aynı koyulukta denk gelmedim gerçi ben düzenli yapamadım.. en güzeli gün aşırı kuralıyla devam ne zaman çatlarsa artık bence takip felan bizi biraz daha sitrese sokuyo gibi düşünmeden işin keyfinde olaraktan devaming..inşallah gelecek aya bu topiği kapatırız.
chnb den haber yok değil mi hayırlı haberlerle gelir inşallah
hellokity ve taze hamişimiz günlük nasılsınız..

bana gelince sabah gebelik testi yaptım çizgi mizgi görmedim bütün gün moralim bozuktu.. az önce eve gelince çöpe atmak için testi aldım elime hafif bir çizgi var tabi test beklediği için umursamak istemiyorum ama umut dünyası işte
cumartesine kadar bekleyecem kırmızıyı görmezsem bi test daha yaparım..

sabah ne kadar bekledin canım..5 dak içinde çıkması gerek ya o açıdan..çünkü geçenlerde yaptığım testte ilk önce çıkmadı bende testi çöpe atmak için baktım hafif çıkmıştı..umarımm cumartesi günnüne kadar gelmezde koyu bi çizgi gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…