sabah ne kadar bekledin canım..5 dak içinde çıkması gerek ya o açıdan..çünkü geçenlerde yaptığım testte ilk önce çıkmadı bende testi çöpe atmak için baktım hafif çıkmıştı..umarımm cumartesi günnüne kadar gelmezde koyu bi çizgi gelir...
Cezacım, hala bi ümit var ozman.ve dilerim o üm,t sönmesin.güzel haberler ver bize.erkekler anlamıyo valla kısacası kazma arkadaş bunlar kazma :)
minikler, canım slm.naber? adet olmazsın inş, elimizde son ikiniz kaldınız.sabeh anlayamadım tamda sormadım, şüphen varmı belirti filan babında? dilerim çift çizgiyi damlattığın anda görürsün.biz bekledik siz beklemeyin ya.evet erkeklerle anlaşmak bi mesele.bilmiyorum çok mu sıktım onu 6 günde.herhalde problem bende değil onda? neyse çözdük şükür ki, o da hatasını kabul etti.
bu arada kurban kesenlerin niyetlerini allah kabul etsin inş ....
yok canım ümittt nerrde adet oluyorum ama tam gelmedi daha az az geliyooooo...
kızlar bişey sormak istiyorum.benim adetimin 3.günü bayrama denk geliyodu sağlık ocağına 1.günü gittim hormon testi olurmu 1.günde dedim sorun olmaz yapılır dedi bende hormon testimi yaptırdım.prolaktin35 çıktı.yüksek yani ama estradiol hormonu düşük diyo28.39 bu ne anlama geliyo kadın doğuma haftaya gidicem moralim çok bozuk geçen sene eylül ayında düşüğüm var 10 aydır bebek istiyoruz ama tutturamadık adetlerimde 1.5 2 ayda oluyo artık nerdeyse lütfen bi yorum yapın korkuyorum östörojen hormonum düşük yumurtammı olmuyo
geçmiş olsun canım...hormon testleri 3. gün yapılıyor 1. gün yapılması doğrumu bilmiyorum? prolaktin yüksekmiş canım bunun için adetin düzensiz benimde yüksek ordan biliyorum..dostinex diye bir ilaç var onu kullanınca düşüyor hemencik.ama estradiol hakkında bi bilgim yok..bende kürtaj olalı 1 yıl oldu.6.denemem bugün hayal oldu..inşallah 7. tutturacağım:)
cezacım dostineksi içince korunuyomusunuz bide adetler düzene giriyomu adetler zamanında olmayınca yumurtladığım günüde bulamıyorum:)))
evet korunduk canım..benim adetlerim zaten düzensiz pcos var...ama artık iyice bozdu 42. günde geldi..bende cumartesi gideceğim doktora belki bir daha hormon testi yaptırır..ovulasyon testi kullanıyor musun?yumurtlama günümü anlıyorum ama çatlıyor mu derdi var...ayyyy çatladı tutundu mu derdi var:))) bhcg yükseldimi pıtpıtları duyarmıyız...2 li 3 lü test..normal mi epidural mi:) emekledi, diş çıkardı ,ateşiçıktı..hayat bu şekilde akıp gidiyoo...ne diyelim Allah bize kolaylık ve sabır versin..
tekrar günaydın şeker :) amin inş ...
sen nasılsın ? dilerim müjde verir bize bugün ....
bizde sanırım bi karara adım attık. bu ay adetimi bekliyoruz. olunca testlere girecektik hatırlarsın.sonra eşimde diyo ki takip yaptıralım.o ayda olmazsa ki olmama ihtimali yüksek, 2. ayda aşılama filan yaptıralım direk diyoruz.acelemiz nedendir derseniz ? küçükte olsa bizim tayinimizin 2013 haziran a kalma ihtimali var,i ve bizim artık 2012 ekimden sonrasına bekleme tahamüllümüz azaldı.en kötüsünü düşünerek o süreyi bari bu sebaple beraber geçirelim dedik. uzun zamndır ilkkez içten olarak inş bu ay hamile kalabilirim temennilerine büründüm ...
canım inşallah kendiliğinden gelir meleğin.
tabi tüm seçenekleri açık tutmakta fayda var. insnaın piskolojisi rahatlıyor. ben de kendmi hep öyle rahatllatım, iki hamileliğimde de. olmazsa tüp ya da aşılama dedim. yine de inşallah Allah uğraştırmasın inşallah doğal yoldan gelir bebeğin.
senin çalışmalar başladı mı ?
çok haklısın canım, insna olmanın özelliği. hiç bitmiyor isteklerimiz, endişelerimiz. hayatta böyle anlamlı herhalde.evet korunduk canım..benim adetlerim zaten düzensiz pcos var...ama artık iyice bozdu 42. günde geldi..bende cumartesi gideceğim doktora belki bir daha hormon testi yaptırır..ovulasyon testi kullanıyor musun?yumurtlama günümü anlıyorum ama çatlıyor mu derdi var...ayyyy çatladı tutundu mu derdi var:))) bhcg yükseldimi pıtpıtları duyarmıyız...2 li 3 lü test..normal mi epidural mi:) emekledi, diş çıkardı ,ateşiçıktı..hayat bu şekilde akıp gidiyoo...ne diyelim Allah bize kolaylık ve sabır versin..
Günaydın herkese, nazlıma bende katılıyorum.Tüm topik nefesleri tutup nehir hanımı bekliyoruz.inş herşey çok kolay olur. dualarımız sizinle...
sen nasılsın nazlım ? bugün 14. günüm benim, yani yumurtlayabilirim ... ve bu gece tam gaz :) işe profilden başlıyorum :))
renkli atlas, selam yol arkadaşım :) nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?