Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimde aynı cnm 5 dkyı geçmişti şimdi testim de kalmadı zaten haftasonuna kadar varsa belirginleşir yoksa da gelir kırmızı..

Cezacım, hala bi ümit var ozman.ve dilerim o üm,t sönmesin.güzel haberler ver bize.erkekler anlamıyo valla kısacası kazma arkadaş bunlar kazma :)

minikler, canım slm.naber? adet olmazsın inş, elimizde son ikiniz kaldınız.sabeh anlayamadım tamda sormadım, şüphen varmı belirti filan babında? dilerim çift çizgiyi damlattığın anda görürsün.biz bekledik siz beklemeyin ya.evet erkeklerle anlaşmak bi mesele.bilmiyorum çok mu sıktım onu 6 günde.herhalde problem bende değil onda? neyse çözdük şükür ki, o da hatasını kabul etti.

bu arada kurban kesenlerin niyetlerini allah kabul etsin inş ....

bide bişey sorcam.ben son adetimi 29 ekimde oldum.en son ilişkide 8 kasımda oldu.sanırım 11 ve 13 kasımda gebelik ihtimalinin tahmini yüksek olduğu günler, o günler mi birlikte olunmalı ? tecrübeli kardeşler fikirleirnizi alayım :)

yok canım ümittt nerrde adet oluyorum ama tam gelmedi daha az az geliyooooo...

yok canım ümittt nerrde adet oluyorum ama tam gelmedi daha az az geliyooooo...

moral bozmayalım diyorum ama bir yandan da acaba ne zman talih kuşu başımıza konar diye kara kara düşünüyroum valla :) eşime dedim ki ilki olsun 2. ye ısrar etmicem, olursa ne ala olmazsa ilkiyle teselli olcam.çünkü çok zormuş filan diye.yazık o da öyle düşünmeye başlamış meğer, valla bende diyo :)

kızlar bişey sormak istiyorum.benim adetimin 3.günü bayrama denk geliyodu sağlık ocağına 1.günü gittim hormon testi olurmu 1.günde dedim sorun olmaz yapılır dedi bende hormon testimi yaptırdım.prolaktin35 çıktı.yüksek yani ama estradiol hormonu düşük diyo28.39 bu ne anlama geliyo kadın doğuma haftaya gidicem moralim çok bozuk geçen sene eylül ayında düşüğüm var 10 aydır bebek istiyoruz ama tutturamadık adetlerimde 1.5 2 ayda oluyo artık nerdeyse lütfen bi yorum yapın korkuyorum östörojen hormonum düşük yumurtammı olmuyo

geçmiş olsun canım...hormon testleri 3. gün yapılıyor 1. gün yapılması doğrumu bilmiyorum? prolaktin yüksekmiş canım bunun için adetin düzensiz benimde yüksek ordan biliyorum..dostinex diye bir ilaç var onu kullanınca düşüyor hemencik.ama estradiol hakkında bi bilgim yok..bende kürtaj olalı 1 yıl oldu.6.denemem bugün hayal oldu..inşallah 7. tutturacağım:)

saol canım cevapladığın için haftaya doktora gidicem artık mecbur kaçış yok inşallah kötü bişey çıkmaz Allah hayırlısıyla hepimize sağlıklı sıhatli nasip eder inşalah

cezacım dostineksi içince korunuyomusunuz bide adetler düzene giriyomu adetler zamanında olmayınca yumurtladığım günüde bulamıyorum:)))

cezacım dostineksi içince korunuyomusunuz bide adetler düzene giriyomu adetler zamanında olmayınca yumurtladığım günüde bulamıyorum:)))

evet korunduk canım..benim adetlerim zaten düzensiz pcos var...ama artık iyice bozdu 42. günde geldi..bende cumartesi gideceğim doktora belki bir daha hormon testi yaptırır..ovulasyon testi kullanıyor musun?yumurtlama günümü anlıyorum ama çatlıyor mu derdi var...ayyyy çatladı tutundu mu derdi var:))) bhcg yükseldimi pıtpıtları duyarmıyız...2 li 3 lü test..normal mi epidural mi:) emekledi, diş çıkardı ,ateşiçıktı..hayat bu şekilde akıp gidiyoo...ne diyelim Allah bize kolaylık ve sabır versin..

benim adetim bu ay 58.günde geldi ovulasyon testi kullanmadım hiç ilk hamileliğimi 2. ayda yakalamıştık çok kolay olmuştu:))ama kısmet değilmiş önceden hemencik hamile kalınır sanıyodum valla zor zanaatmı şu hamişlik gerçekten zor bir süreç ama etrafta o kadar kolay hamile kalan varki artık kimseyle görüşmek istemiyorum sizde daha bişey yokmu sorularından gına geldi Allah ne zaman nasip ederse diyorum olsun olsun bitane yapın artık diyolar ya ne dersin gülermisin ağlarmısın:))

çok haklısın canım, insna olmanın özelliği. hiç bitmiyor isteklerimiz, endişelerimiz. hayatta böyle anlamlı herhalde.
benim bu akşam tam bir hafta oldu Allahın izniyle. haftaya perşembeyi iple çekiyorum mesela, doktora gideceğim. şu an ne durumdayım hiç bilmiyorum.
minikler bekliyoruz canım güzel haber.
ceza tam sökülmediysen hala umut vardır canım.

senemcim, dualarım seninle. Allah hayırlı doğum versin.

günaydın kızlar hayırlı cumalar

ay beni heycan bastı nar tanemiz doğcak bugün allah senemin yardımcızı olsun inşallah sağ salim evladını alsın kucağına keşke hepimiz yanında olabilsek

Günaydın herkese, nazlıma bende katılıyorum.Tüm topik nefesleri tutup nehir hanımı bekliyoruz.inş herşey çok kolay olur. dualarımız sizinle...

sen nasılsın nazlım ? bugün 14. günüm benim, yani yumurtlayabilirim ... ve bu gece tam gaz :) işe profilden başlıyorum :))

renkli atlas, selam yol arkadaşım :) nasılsın ?

Son düzenleme:

benimde dün 14.günümdü benim deli kocam bana dioki hadi hürrem gel şehzade yapalım :)padişahlar eşlerini perşembe geceleri kabul edermiş yatağına:)bizde hürrem sülümancılık oynadık akşam eğlenceli bi oyundu:):):) çok şükür kuzum yaa bende dün eve gidince testimi yaptım daha da koyulaştı ama kontrol çizgisi kadar olmadı umarım bu ay çatlarım eşin kaç gün burda daha ayyy yüzümüz güler inşallahhhhhhhhhhh

candascim gunaydin canimmm...ohh tam yumurtlama geldi kocan ..hadi hayirlisi bakalim bu ay insallah bebekler yolda...bende hala cinsel perhiz yaptiriyorum adama :) sali gunu yaptik en son...bu aksam yapayim diyorum gun asiri yapacaktik ya arayi biraz uzatarak yapacaz biz öyle dusunuyoruz..yumurtlama dönemim ayin 14 unde basliyor, 18 inde yumurtlamayi gösteriyor tablo...hayirlisi insallah..

sizler nasilsiniz ne yapiyorsunuz , dun ben arkadastaydim sonra markete gittim dil bilmedigimden resil oldum aldigim bi beyaz peynir bide krema onlar icin rezil oldum yani anlayacaginiz.. esimsiz ilk ciktim neyse öyle böyle ögrenirim ama kalici degilim cok sukur..bugun sarma saricaz arkadaslarla yine gidecem oraya..benim ev kucuk pek misafir agirlanmiyor..

hellom atlasım sizede günaydın kocamanöpüom

canlaırm günaydınnnn,,

bugün bir karın ağrısıyla kalktım heyecan yaptım ben ya nar tanesi için, ne zaman heyecanlansam karnım ağrıyor :)

kızlar 2 gündür koşturmacam var çok yazamıyorum size, çok özledim de sizleri. Bugünde babamlara gideceğim kahvaltıya.

lonileness gittin mi dr ? günlük naptı nasıl oldu gitti mi dr? kayınpederi ne durumda bir yazamadım şunları.

nazlım renkliatlas candaş sizin çalışmalar devam ediyor sanıyorum. Miniklerden naber,

melek hamileyim dedi sonrası var mı?

chnb naptın :))))

gördüğünüz gibi o kadar koşturmacalı

ben iyiyim, gelince tüm geçmişi okuyabilir miyim bilmiyorum elimden geleni yapacağım.

cezamcığım bayram nasıl geçti, eniştemle ilgili ağız tadı buruşuk durumları oldu m?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…