- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #9.181
canlaırm günaydınnnn,,
bugün bir karın ağrısıyla kalktım heyecan yaptım ben ya nar tanesi için, ne zaman heyecanlansam karnım ağrıyor :)
kızlar 2 gündür koşturmacam var çok yazamıyorum size, çok özledim de sizleri. Bugünde babamlara gideceğim kahvaltıya.
lonileness gittin mi dr ? günlük naptı nasıl oldu gitti mi dr? kayınpederi ne durumda bir yazamadım şunları.
nazlım renkliatlas candaş sizin çalışmalar devam ediyor sanıyorum. Miniklerden naber,
melek hamileyim dedi sonrası var mı?
chnb naptın :))))
gördüğünüz gibi o kadar koşturmacalı
ben iyiyim, gelince tüm geçmişi okuyabilir miyim bilmiyorum elimden geleni yapacağım.
cezamcığım bayram nasıl geçti, eniştemle ilgili ağız tadı buruşuk durumları oldu m?
melek cee yapti gitti..hamile kaldi bizi unuttu ..bende onu unuttum...
canım nedense hep öyle oluyor :)))) yazmayanda sağolsun yazanda. O zman sormayayım bende. :))) nasılsın
nazlım çalış çalış, tam koyu çıkmayabilir aldanma sen devam et, gün aşırı denemiştim, negatifden sonrada 1 günçalıştım.
ya ben hatırladım geçen gün düşün üdşün kafayı yedim, hamile kalmadan önceki ay tam kopkoyu çizgi oldu eşim şehir dışına çıktı kalkmıştı nanaydı yani, sonraki ay hamile kaldığım ay yaptım ovulasyon testi ama yapmadım gibi baktım silik çizgi çıktı yumurtluyorum dedim. 20.gün benim koyu oluyordu o gün çalışamadım teyzemlere gittmiştim yatıya :) sonraki gün ayy bu ay da kaçırdım diye rahattım. Öyle tuttu herahlde.
bu arada benim bayramda lekelenmem oldu, 17 de dr var, kızlar bu çocuk ömrümden ömür yedi benim.
ben çıkıyorum geç kaldım, sizleri özlemişim. Senem'in allah yardımcısı olsun son 1 saat :)))) ayyyy :)))) mevlam sağlıklı uzun ömürlü hepimize nasip eylesin.
candaşlım ben gelene kadar sen gitmiş olursun, vuslat varsa bu hafta bol eğlenceler.
kizlar esim preseed jel sparisi vermis ..insallah ise yarar yaaaa:2: dr alb insallah tutmustur bu sefer..
hayırlısı bakalım. beklemek çok zor ama ya... kendimi çok zor tutuyorum kan vermemek için:)) adeti beklemek lazım dimi???
çınar bey gerçek ağırlığını göstermiş ayyy çok güldm hayal etiim seni öyle :) çok şükür bişi yokmuş canım dikkat et dicem ama sandalyeye oturmuşsun sadece koltuğa otur bundan sonra:):):)senem kollarıa almıştır bebeğini maşallahhhh arayasım var hastaneyi bilgi verirlermi kimim dicem nazlımmı:)cancanlar geldim
nazlım, kuzum benim ayın 17'snde demek istemiştim ama içine doğmuş demek ki :)))) dr gittik bugün mecburiyetten.
renkliatlas presed hayırlı uğuru olsun
seneme baktım göremedim çok heyecanlandım bende ya :))))
candaşım naber
günlüğüm başın sağolsun tekrar canım, benim kusuruma bakma toprağı bol olsun.
sinua selamlar
pileom iyi olduğunuza seeindim kızlar çok.
kızlar babamlarda kahvaltıyı ettik bir güzel sonra kardeşim üzerini giyiniyordu benda hani şu katlanır ahşap sandalyeler varya ona oturdum oturmamla çaattt diye kırıldı sandalye ben bir yana sandalye bir yana :))))))))))) ödümüz patladı, 1 saat falan bekledim sonra devlet hastanesi acile gittik çok şükür bişi yokmuş ama ödüm patladı be canlarım.
çınar bey gerçek ağırlığını göstermiş ayyy çok güldm hayal etiim seni öyle :) çok şükür bişi yokmuş canım dikkat et dicem ama sandalyeye oturmuşsun sadece koltuğa otur bundan sonra:):):)senem kollarıa almıştır bebeğini maşallahhhh arayasım var hastaneyi bilgi verirlermi kimim dicem nazlımmı:)
bende arayayım hellokity :)) diyeyim
sağol canım evet bundan sonra koltuğa oturayım ancak tartıyor :)))
hemennnnnnnnnnnnnnnnnkıtty, sandalyeleri kımışız :)) geçmiş olsun canım :)) şükür bişey olmamış ikinizede...
atlas, ohh valla sözünü tuttun.enişte yanaşamadı bile yanına.valla biz bu ay çok tembeliz, en son zifaf 8 kasımdaydı düşün :) açık yazdım ama nasıl yoruulmuşum arkadaş, dünde uyuyakaldım.ama bu gece kaçarı göçeri yok.
nazlım, hadi inş tahtın minik sahibi dün gece konuvermiştir göbeğine :))
pileo, sinua, dr_alb hoşgeldiniz kızlar.bugün topiğin telaşından konsatre olup yazamadık bile.
veeee senemin numarası bende var tabiki :) arayacağım ama ne zman arasam diyrum , uyuyomudur sıkıntılı zamanda mıdır filan diye? na zman arayım şekerler ? sizden startı bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?