Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

melek cee yapti gitti..hamile kaldi bizi unuttu ..bende onu unuttum...

nazlım çalış çalış, tam koyu çıkmayabilir aldanma sen devam et, gün aşırı denemiştim, negatifden sonrada 1 günçalıştım.

ya ben hatırladım geçen gün düşün üdşün kafayı yedim, hamile kalmadan önceki ay tam kopkoyu çizgi oldu eşim şehir dışına çıktı kalkmıştı nanaydı yani, sonraki ay hamile kaldığım ay yaptım ovulasyon testi ama yapmadım gibi baktım silik çizgi çıktı yumurtluyorum dedim. 20.gün benim koyu oluyordu o gün çalışamadım teyzemlere gittmiştim yatıya :) sonraki gün ayy bu ay da kaçırdım diye rahattım. Öyle tuttu herahlde.

bu arada benim bayramda lekelenmem oldu, 17 de dr var, kızlar bu çocuk ömrümden ömür yedi benim.

ben çıkıyorum geç kaldım, sizleri özlemişim. Senem'in allah yardımcısı olsun son 1 saat :)))) ayyyy :)))) mevlam sağlıklı uzun ömürlü hepimize nasip eylesin.

candaşlım ben gelene kadar sen gitmiş olursun, vuslat varsa bu hafta bol eğlenceler.

canım nedense hep öyle oluyor :)))) yazmayanda sağolsun yazanda. O zman sormayayım bende. :))) nasılsın

evet yazanda sagolsun yazmayanda...ama bise olur gelir soru sorarsa o yazmayanlara cevap yazmayacam cok fena darildim ben iyiyim canim iste calisma gunlerini bekliyorum sen nasilsin?

senidemi merak etcem yaaa te akşammış doktor güsel haberlerle gel inşallah kuzummmmmmmmmmm bende çok heycanlıyım yeminle aklıma elio senem ağlıcam geliyo o bizim ilk gözağrımız umudumuz seninde bugünlerini görces inşalalhhhhhhhhhh hepimizinnn

Ne güzel bugün dünyaya yeni bir can,yeni bir umut gelecek..Allahın ona nasip ettiği ömür boyunca gülecek,ağlayacak,sevecek,sevilecek..Başta ailesinin olmak üzere çevresindeki herkese umut,sevinç olacak..Allah kolay bir doğum nasip etsin ve görelim nar tanesini

Selammm.........nasılsınız canlar???
uzun süredir yoktum ara ara girip bi laf atıp çıkıyom ya hiç fırsatım yoookkkk... ben de çalışmaları bitirdim sayılır:)) bekliycez bakalım. nedense hiç umudum yok. kendimi hamile gibi hissetmiyorum((

kizlar esim preseed jel sparisi vermis ..insallah ise yarar yaaaa:2: dr alb insallah tutmustur bu sefer..

hayırlısı bakalım. beklemek çok zor ama ya... kendimi çok zor tutuyorum kan vermemek için:)) adeti beklemek lazım dimi???

dur bakalim canim daha bebis tuplerden bile inmemistir bence adeti bekle yada adete 5 gun kala felan yap testi...en zoru beklemek calismalar öyle böyle heyecanli geciyor ama sonrasinda ki bekleyis cok zor..insallah bu ay hamile kaliris bakalim..bende pre seed jel aldirdim esime bakalim iyi gelir umarim...sogan kurune basladim enfeksiyonm vardi iyi geliyormus, dun basladim bugun devam ediyorum gayet iyi zorlanmiyorum icerken , ama ev kokuyor biraz heryeri aciyorum havalandiriyorum..hic akintim yok suan kup kuruyum..akintiyi arttirir diyordu ibrahim saracoglu , daha yeni sanirim ondan..sogan kuru yapanlar yazarsa sevinirim :)

kzılarrrrrrr nar tanesinin gelmesine yarım saat kaldı ayy sabahtan beri senem aklımda nasıl heycanlıdır keşke numarasını alsaydık valla hastaneyi ararım ben hee öğleden sonra nasıl sağlıklımı diye:) dayanamam çatlarım meraktannnnn

hepinize tünaydın kızlar,günlük öncelikle başın sağolsun canım,allah sizlere sabır ve uzun ömür versin.senem için bende acayip heycanlıyım,inşşallah kolay doğum olur,sağsalim yavrusuna kavuşurrbugün benimde misafirim var bakalım ,çk sık giremem belki hepinizi öpüyorum allah emanet olun.

geçmiş bayramınızı kutluyorum öncelikle hepinizi. herkesler iyidir inşalah.
günlük başın sağolsun öncelikle. toğrağı bol olsun... dr bayram sonrası demiştin ne zaman gidilecek pıtpıtları duymaya. yerim ben o pıtpıtları
minikler [/COLOR]hamileyim yazmış sanırım. umarım doğrudur. eğer öyleyse fazla bekletmeden geldi miniğin. bu kez yüüzn gülecek inşşallah.Allah kucağına almayı nasip etsin
kittyy herşey yolundadır umarım. lekelenmen olmuş ama dr bana ara ara lekelenme olsada korkma demişti. hoş ben regl olur gibi kanama yaşamıştım ama :18:
diğer hamişlerimizde iyidir inşallah
veee nar tanemiz bugün geliyo. hepimize o günleri görmek nasip olur inşallaah.
kızlar ben derse giriyorum hepinizi öpüyorum
bu arada bizde iyiyiz. şimdilik bi sıkıntımız yok çok şükür. bayramda kuzenimi evlendirdik. oynadım oynadım hiç durmadım :))
2 hafta sonra şeker yüklemesi yaptıracaz.

cancanlar geldim

nazlım, kuzum benim ayın 17'snde demek istemiştim ama içine doğmuş demek ki :)))) dr gittik bugün mecburiyetten.

renkliatlas presed hayırlı uğuru olsun

seneme baktım göremedim çok heyecanlandım bende ya :))))

candaşım naber

günlüğüm başın sağolsun tekrar canım, benim kusuruma bakma toprağı bol olsun.

sinua selamlar

pileom iyi olduğunuza seeindim kızlar çok.

kızlar babamlarda kahvaltıyı ettik bir güzel sonra kardeşim üzerini giyiniyordu benda hani şu katlanır ahşap sandalyeler varya ona oturdum oturmamla çaattt diye kırıldı sandalye ben bir yana sandalye bir yana :))))))))))) ödümüz patladı, 1 saat falan bekledim sonra devlet hastanesi acile gittik çok şükür bişi yokmuş ama ödüm patladı be canlarım.

çınar bey gerçek ağırlığını göstermiş ayyy çok güldm hayal etiim seni öyle :) çok şükür bişi yokmuş canım dikkat et dicem ama sandalyeye oturmuşsun sadece koltuğa otur bundan sonra:):):)senem kollarıa almıştır bebeğini maşallahhhh arayasım var hastaneyi bilgi verirlermi kimim dicem nazlımmı:)

bende arayayım hellokity :)) diyeyim
sağol canım evet bundan sonra koltuğa oturayım ancak tartıyor :)))

kıtty, sandalyeleri kımışız :)) geçmiş olsun canım :)) şükür bişey olmamış ikinizede...

atlas, ohh valla sözünü tuttun.enişte yanaşamadı bile yanına.valla biz bu ay çok tembeliz, en son zifaf 8 kasımdaydı düşün :) açık yazdım ama nasıl yoruulmuşum arkadaş, dünde uyuyakaldım.ama bu gece kaçarı göçeri yok.

nazlım, hadi inş tahtın minik sahibi dün gece konuvermiştir göbeğine :))

pileo, sinua, dr_alb hoşgeldiniz kızlar.bugün topiğin telaşından konsatre olup yazamadık bile.

veeee senemin numarası bende var tabiki :) arayacağım ama ne zman arasam diyrum , uyuyomudur sıkıntılı zamanda mıdır filan diye? na zman arayım şekerler ? sizden startı bekliyorum :)

Son düzenleme:
hemennnnnnnnnnnnnnnnn
ya o uyusada mutlaka yanında biri vardır ayıp olurmu acaba çok merak ediorum inan ben hastaneyi arıcaktım ama kzcaaz şaşırcak :)sen arasana yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…