Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hemennnnnnnnnnnnnnnnn
ya o uyusada mutlaka yanında biri vardır ayıp olurmu acaba çok merak ediorum inan ben hastaneyi arıcaktım ama kzcaaz şaşırcak :)sen arasana yawww

tamam şeker

eşim, senemin eşini arayacak şimdi :) ona arayacağımı dedim, kız belki uyuyodur dur ben arayım, sana haber vereyim sende sonra ara madem dedi :) iyi dedim. kızlar merak etmişler de dedim :) kollektif çalışıyoruz artık :)

veeeee, sesini duyamasamda :) taze annemiz, ilk tecrübemiz senem, nar tanemizi emziriyo :) emziriyomuş yani :) müsait olunca döneceklermiş bize :) aradıkları vakit hemen haberleri uçuruyorum size tabiki :)

süper yaaaa:):):):)ayyyyyyyyy heycanlandım bak şimdi allahımmm bizde görebilcesmi bugünleriiiiiii senin adın ne yaa benim yasemin memnun oldum 25 yaşındayım bursadan katılıorum yarışmacı arkadaşlara başarılar evliyim hiç cocuğum yok:):)

bende 3 yıllık evli, 3 yıllık kocamdan ayrıyım.çocukta yok, ee zaten yapmaya fırstta yok. hmmm bu arada bende candaş :))

Son düzenleme:
veeeee, sesini duyamasamda :) taze annemiz, ilk tecrübemiz senem, nar tanemizi emziriyo :) emziriyomuş yani :) müsait olunca döneceklermiş bize :) aradıkları vakit hemen haberleri uçuruyorum size tabiki :)
ay ağlarımmmmmmmmmmmm allahımmmm şükürler olsunnnn uğurumuz geldi demek nar tanesi canım benimmm ay valla ağlıom tutamadım kendimi kimse gelmedin yanıma nolurrrrrrrr bu arada memnun oldumm :)şükürler olsun rabbimeee

bende memnuniyetine katkıda bulunuyorum :)) ağla canım ) inş 9 ay sonrada kendin için ağlarsın mutluluktan... dilerim bizlerde yaşarız bu anı en yakın zmanda :)

bende memnuniyetine katkıda bulunuyorum :)) ağla canım ) inş 9 ay sonrada kendin için ağlarsın mutluluktan... dilerim bizlerde yaşarız bu anı en yakın zmanda :)

senle benden başka kimsede yok konuşursan slm söle bendende hastaneyi arıcakmışlar ama nazlım ve hello kity demeye utanmışlar arayamamışlar de:):) canım bizim son adetler aynı yumurtlama günleride aynıdır heralde dimi hadi candaşım çalışak çok çalışak:)

söylerim tabi :) ne komik olurdu düşünsene :) yada biz kk dan arkDAŞLARIYIZ DESEK KADIN DALGA GEÇİYORUZ SANIP KAPATIRDI TELEFONU HERHLADE :)evet yumurtlama da adetlerde aynı.çok çalışmalıyız ve artık yakalamalıyız. aaa cezaaa ne diyoduk sınıfta kaldık, bak 1yıl oldu :) ne tembel öğrencilermişiz biz.yani bizden başka 5 tembel daha var ama :)) ne istikrarsız öğrencilermişiz biz yahu :))

örtmenimmm benim daha 2.ayım nolur kızmayın:)biliosunki ben 3 ay doğum kontrol hapı kullandım mecburen bebişim ay kuzum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yaa ben dün akşam rüyamda en yakın kız arkadaşımı çıplak gördüm üstünü batatniyeyle örtüodum ne demek acebee

ne almedesin canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn hadi hemen gelişmeleri ver

waaawwww gelmiş topiğin mucizesi hoşgelmiş maşallah ona bin kere valla ilk sayfada böyle güzel bir haberle karşılaşmak güzeldi darısı tüm topiğe...

ne almedesin canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn hadi hemen gelişmeleri ver

canım ya sabah iki idrar testi yaptım çok silik ikinci çizg beliriyor ama laboquick denen testten var elimde ve pek güvenilir olmadığı yazılmış okuyunca çok da ümitlenmek istemedim eşime söyledim okul çıkışı test al die sen git yine laboquick al saf benim kocam saf ya da beni dinlemiyo yarın sabah yine yapacam yarın dışarı çıkarsam farklı bir test yada acilde kan tahlili yaptırırım kasıklarım müthiş ağrıyo ve göğüslerim çok acıyo

sevgili yavrum, işte böyle biz gibi tembelleri görüp özenmeyesin diye diyorum.yıl sonu kırıklar gelince ağlıyosunuz sonra örtmenim neden böyle diye :))) canım o rüya için annemin yorumu şudur ve tarafımdan test edildi onaylandı :) çıplak olan kişinin günahını almak demekmiş.ben nezamn birinin hakkında dedikodu yapsam akşamına çıplak görürüm :))

minikler :)) canım ne güzel bi haber bu.ve inş test sana şaka yapmıyodur... dilerim hamilesindir, akşama yenileyecek misin sabaha mı bekleyeceksin test için ?

ya kızımmm gel ben seni göürem medikale bahara filan şehre in:)ay ben sana testte alırım o testlere hayatta inanmam ben beni sürekli hame gösterdi biliosun:)

şehre in bahar hastanesinde 18 tl ye yapıolar 1 saat sonra verio sonuçları 24 saat açık araba varmı sizde:)

deme yawww en yakın arkadaşım benim o başka bişeye yorsa anacıın:)olmazmı

şehre in bahar hastanesinde 18 tl ye yapıolar 1 saat sonra verio sonuçları 24 saat açık araba varmı sizde:)
canım var araba şehre gelmek de kolay da kocayı ikna etmek zor ilkinde de çok erken öğrendik haftada iki kez doktordaydık geç döllenmeymiş gelişimde yavaştı yıprandık bunda o süreci yaşamak istemiyor bekleyelim diyor çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…