deme yawww en yakın arkadaşım benim o başka bişeye yorsa anacıın:)olmazmı
canım var araba şehre gelmek de kolay da kocayı ikna etmek zor ilkinde de çok erken öğrendik haftada iki kez doktordaydık geç döllenmeymiş gelişimde yavaştı yıprandık bunda o süreci yaşamak istemiyor bekleyelim diyor çok saol
zor bir süreçolduğu kesin..bizde eşimle avm gitmek istemiyoruz her yerde hamile var çünkü...benim adetim bu ay 58.günde geldi ovulasyon testi kullanmadım hiç ilk hamileliğimi 2. ayda yakalamıştık çok kolay olmuştu:))ama kısmet değilmiş önceden hemencik hamile kalınır sanıyodum valla zor zanaatmı şu hamişlik gerçekten zor bir süreç ama etrafta o kadar kolay hamile kalan varki artık kimseyle görüşmek istemiyorum sizde daha bişey yokmu sorularından gına geldi Allah ne zaman nasip ederse diyorum olsun olsun bitane yapın artık diyolar ya ne dersin gülermisin ağlarmısın:))
geçmiş olsun canım...iyi size bişey olmamış..bayram iyiydi..bu bayramda ilkleri yaptık eşimle önce bize gittik...bizde gönüllü şekilde kaldı..ilk defa öncesinde sıkıntılı idim ama sonra olması gerektiği gibiydi...yoksa ortalığı karıştıracaktım:)çok sinirlenmiştim..canlaırm günaydınnnn,,
bugün bir karın ağrısıyla kalktım heyecan yaptım ben ya nar tanesi için, ne zaman heyecanlansam karnım ağrıyor :)
kızlar 2 gündür koşturmacam var çok yazamıyorum size, çok özledim de sizleri. Bugünde babamlara gideceğim kahvaltıya.
lonileness gittin mi dr ? günlük naptı nasıl oldu gitti mi dr? kayınpederi ne durumda bir yazamadım şunları.
nazlım renkliatlas candaş sizin çalışmalar devam ediyor sanıyorum. Miniklerden naber,
melek hamileyim dedi sonrası var mı?
chnb naptın :))))
gördüğünüz gibi o kadar koşturmacalı
ben iyiyim, gelince tüm geçmişi okuyabilir miyim bilmiyorum elimden geleni yapacağım.
cezamcığım bayram nasıl geçti, eniştemle ilgili ağız tadı buruşuk durumları oldu m?
cancanlar geldim
nazlım, kuzum benim ayın 17'snde demek istemiştim ama içine doğmuş demek ki :)))) dr gittik bugün mecburiyetten.
renkliatlas presed hayırlı uğuru olsun
seneme baktım göremedim çok heyecanlandım bende ya :))))
candaşım naber
günlüğüm başın sağolsun tekrar canım, benim kusuruma bakma toprağı bol olsun.
sinua selamlar
pileom iyi olduğunuza seeindim kızlar çok.
kızlar babamlarda kahvaltıyı ettik bir güzel sonra kardeşim üzerini giyiniyordu benda hani şu katlanır ahşap sandalyeler varya ona oturdum oturmamla çaattt diye kırıldı sandalye ben bir yana sandalye bir yana :))))))))))) ödümüz patladı, 1 saat falan bekledim sonra devlet hastanesi acile gittik çok şükür bişi yokmuş ama ödüm patladı be canlarım.
dur bakalim canim daha bebis tuplerden bile inmemistirbence adeti bekle yada adete 5 gun kala felan yap testi...en zoru beklemek calismalar öyle böyle heyecanli geciyor ama sonrasinda ki bekleyis cok zor..insallah bu ay hamile kaliris bakalim..bende pre seed jel aldirdim esime bakalim iyi gelir umarim...sogan kurune basladim enfeksiyonm vardi iyi geliyormus, dun basladim bugun devam ediyorum gayet iyi zorlanmiyorum icerken , ama ev kokuyor biraz heryeri aciyorum havalandiriyorum..hic akintim yok suan kup kuruyum..akintiyi arttirir diyordu ibrahim saracoglu , daha yeni sanirim ondan..sogan kuru yapanlar yazarsa sevinirim :)
:)) bende doğruluyoda sende doğrulamz ya :) mesela çoğu insan kız çocuğuna iyi der, bana ve anneme iyi gelmez ...
minikler, canım evet bi nazlım sendromumuz oldu.onda her testin hamile göstermesine rağmen değildi.inş sadece nazlımda sabitlenmiştirde bu olay o zmanda son bulmuştur.inş hamilesindir :)
valla hava deli gibi soğuk hiç çıkasım yokhaklı eşin canım ama biz sabırsısız neyse sölede bi tane daha test alın dicem ama nerden bulcanıs eczaneler kapanmadı daha 45 dakka var kapanmasına:)
nar tanemizzz hoşgeldinnn, nerelerdeydin :)))) gözlerim yollarda kaldı. Ailesiyle sağlıklı uzun ömürler dilerim.
minikler canımmm hayırlısı olsun diyeyim ben böylece seni ilk tebrik eden ben olacağım inşallah.
kızlar öpüyorum heopinizi.
minikler son durum nedir?
ben de kaşıntı vardı 3-4 gündür. hele bayrımın son günür emem yandım. sirkeli du falan bana mısın demedi, biz de nöbetçi eczaneye gidip sebamedin vajinal temizlik jelinden aldım. 2-3 kullandım ve rahatladım. zarraı olmaz yazmışlardı forumda. hatta krem bile kulanananlar varmış hamileyken. ama ben kullanmadım elimde olmasına rağmen. çok akıntım oluyor sarı renkli, o da kaşıntı yapıyor.
doktora perşemde gideceğim inşallah.
bende önce idraryolu enfeksiyonu oldum canım. sonra da vaginit, baya ilaç kullandım ya... bebek olsa da zarar vermeyecekleri seçiyorum ama korkuyo insan yine de.
ben deniycem bikaç ay olmadı bakacaz bizde pressed falan...
canım çok büyük ihtimal hamilesin bence sen. yarın kesin test al, gebelik bulmazsan ovülasyon al. zaten ovülasyonda adetee yakın çift çizgi hayatta çıkmaz.kırmızı gelmedi hala umut var cnm :) sana da büyük geçmiş olsun cnm inşallah bu kadar bekleyişe bu kadar özene değer hayırlı evlatlarımız olur..
cnm elimde ovulasyon testi vardı yaptım yumurtlama günümde bile bu kadar belirgin bir çizgi oluşmamıştı :) nerdeyse kontrol çizgisinden daha koyu duruyo.. iki tane gebelik testim daha var ama pazarı bekliycem.. ve çizgileri görürsem pazartesi de kan tahlili yaptıracam..canım çok büyük ihtimal hamilesin bence sen. yarın kesin test al, gebelik bulmazsan ovülasyon al. zaten ovülasyonda adetee yakın çift çizgi hayatta çıkmaz.
senden ümitliyim inşallah.
kızlar nar tanemi gördüm face :)) de41 kere maşallah inanılmaz güzel o kadar duygulandım ki nasıl ağladım bilemezsiniz. Mevlam hepimize nasip eylesin. Sevgi mutluluk paylaştıkça artıyor ben eminim artık.
Kızlar geçmişi okuyamıyorum. Hemen çıkmam lazım. Dün gittim Memoriale. Yarın da Arda Beye gideceğim. Tüp bebek yolu açıldı. Yumurta rezervim fazla değilmiş. Fzla erteleme dedi. Şubata dedi ama biraz zor maddi manevi...
kızlar iyi akşamlar bugünün anlam ve önemini bende facede gördüm allahım ne kadar güael ne kadar tatlı bişey yaaa allah nazarlardan saklasın allah seneme ve eşine bağışlasın...bu arada adı yanlış okumadıysam iklim nehir...HOŞGELDİN İKLİM NEHİRTOPİĞİMİZİN İLK UĞURU BEN İNANIYORUMKİ ALLAHIM BU UĞURLA DEVAMINIDA GETİRECEK HEPİMİZ BEBEKLERİMİZİ SAĞLIKLA KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİP EDECEK...
hello, canım çok sağol ben şükür iyiyim dr haftaya ...sende çınarımızla bir hopppaaaa alıştırması yapmışsın sevindim bişey olmadığına canım dikkat et lazımsın bize ve çınara vede eşine...
candaş, ateşleri yakmışsın yine vallahi bu nasıl bir foto insanın gündüzü gece oluyor:)) hadi bakalım uğurlu gelsin sana da...
minikler, bende loneliness gibi düşünmekteyim vee eşini çok iyi anlıyorum beklemek uğurdur belki hayırlısı olsun canım...
ceza, klomen kullanmazsan soğan kürünü şiddetle tavsiye derim canım:))
nazlım, oyun şeklinde olmadı ne güzel geçen ay çok kasmıştınız ödev gibi bu ay inşallah tutacak canım dualarım hepinize...
chnb, merak ettiğimizi bildiğin için haber vermişsin çok sağol canım yarında inşallah güzel bişeyler duyarsın...
renkliatlas, komşuculuk başlamış ne güzel kafan dağılır canım beklemek ve düşünmek insanı yoruyor...perhize bu akşam sonmuş inşallah rast gelir canım...
pileo, canım benim bizim dr haftaya kısmetse...sizde iyiymişsiniz çok sevindim...şeker olacak kadar büyüdünüz maşallah canım benim
taf, yamatake nasılsınız? yamatake yazmaz oldun artık
loneliness, canım aynı zamanda gidicez dr inşallah ikimiz içinde hayırlı haberler olur canım...
nuraycığım sağol canım benim...haftaya dr bakalım ...misafirlerin gittiyse bir güzel dinlen canım....
eşim kısmetse haftaya yurt dışına gidiyor...buruk bir hisle beraber hayırlısını diliyorum allahtan allahım sağsalim gidip gelmek nasip eder inşallah..
Eki Görüntüle 287122
kızlar bu Nar Tanemiz. Fazla duramıyorum.Her şey yolunda. Bir ara uğrar anlatırım.
sabahın bu saatinde yüzümde kocaman tebessümle gözyaşlarıma hakim olamıyorum bu nasıl bi güzelliktir sonsuz maşallah rabbim sana eşine bağışlasın nar tanemizi umudumuzu senemcim hepimizin duası seninle oldu biliosun bunu dimi o bizim ilk göz ağrımız umudumuz kocaman öpüyorum senide evladınıdaEki Görüntüle 287122
kızlar bu Nar Tanemiz. Fazla duramıyorum.Her şey yolunda. Bir ara uğrar anlatırım.
canim hayirlisi olsun ,Allah bi kapi acar maddi manevi rahatlarsiniz.. umarim 2. bebekte gelir konar kucagina ...Kızlar geçmişi okuyamıyorum. Hemen çıkmam lazım. Dün gittim Memoriale. Yarın da Arda Beye gideceğim. Tüp bebek yolu açıldı. Yumurta rezervim fazla değilmiş. Fzla erteleme dedi. Şubata dedi ama biraz zor maddi manevi...
Eki Görüntüle 287122
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?