Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
deme yawww en yakın arkadaşım benim o başka bişeye yorsa anacıın:)olmazmı

:)) bende doğruluyoda sende doğrulamz ya :) mesela çoğu insan kız çocuğuna iyi der, bana ve anneme iyi gelmez ...

minikler, canım evet bi nazlım sendromumuz oldu.onda her testin hamile göstermesine rağmen değildi.inş sadece nazlımda sabitlenmiştirde bu olay o zmanda son bulmuştur.inş hamilesindir :)

haklı eşin canım ama biz sabırsısız neyse sölede bi tane daha test alın dicem ama nerden bulcanıs eczaneler kapanmadı daha 45 dakka var kapanmasına:)

zor bir süreçolduğu kesin..bizde eşimle avm gitmek istemiyoruz her yerde hamile var çünkü...

geçmiş olsun canım...iyi size bişey olmamış..bayram iyiydi..bu bayramda ilkleri yaptık eşimle önce bize gittik...bizde gönüllü şekilde kaldı..ilk defa öncesinde sıkıntılı idim ama sonra olması gerektiği gibiydi...yoksa ortalığı karıştıracaktım:)çok sinirlenmiştim..

17 ye bişey kalmamış.bizde yarın 16.30 gideceğiz doktora...

minikler daha önce yazmıştım..4-5 ay önce yaptım o testi ikinci çizgi baya bbelliydi ama bende okumuştum güvenilir olmadığını..bende güvenilir olmadığını iyi biliyorum

kızlar burnum şişti..çok acıyo.doktora gittim okul çıkışı nedenini bulamadı..burnum acıyo başım feci ağrıyor..adetli olduğum için karnımda ağrıyor ,Allahım iyi ki bugün cuma:)

HOŞGELDİN NAR TANESİ
Darısı hamile arkadaşlarımızın başına:)
candas kolay gelsin

bende önce idraryolu enfeksiyonu oldum canım. sonra da vaginit, baya ilaç kullandım ya... bebek olsa da zarar vermeyecekleri seçiyorum ama korkuyo insan yine de.
ben deniycem bikaç ay olmadı bakacaz bizde pressed falan...

nar tanemizzz hoşgeldinnn, nerelerdeydin :)))) gözlerim yollarda kaldı. Ailesiyle sağlıklı uzun ömürler dilerim.

minikler canımmm hayırlısı olsun diyeyim ben böylece seni ilk tebrik eden ben olacağım inşallah.

kızlar öpüyorum heopinizi.

minikler son durum nedir?
ben de kaşıntı vardı 3-4 gündür. hele bayrımın son günür emem yandım. sirkeli du falan bana mısın demedi, biz de nöbetçi eczaneye gidip sebamedin vajinal temizlik jelinden aldım. 2-3 kullandım ve rahatladım. zarraı olmaz yazmışlardı forumda. hatta krem bile kulanananlar varmış hamileyken. ama ben kullanmadım elimde olmasına rağmen. çok akıntım oluyor sarı renkli, o da kaşıntı yapıyor.
doktora perşemde gideceğim inşallah.

nazlımın yaşadığı şey hep aklımda o yüzden kanda çıkmadan testlere inanmak istemiyorum ama şu umut varya heryerden bırtlıyoo
ceza cnm sen de denediğine göre demekki yanlış bilgi değil öğrendiğim .. en iyisi haftayı beklemek haftaiçine kadar gelmezse direk kan testi yaptırmak..
haklı eşin canım ama biz sabırsısız neyse sölede bi tane daha test alın dicem ama nerden bulcanıs eczaneler kapanmadı daha 45 dakka var kapanmasına:)
valla hava deli gibi soğuk hiç çıkasım yok yarın test yaptırmaya gidelim dedimde yüz ifadesi değişti ben haftaya kadar dua ederek geçircem sanırım

ay canımm benim inşallah

buarada kızlar hastane muhabbetinizi yeni okudum koptum vallahi komik insanlarsınız siz ya

kırmızı gelmedi hala umut var cnm :) sana da büyük geçmiş olsun cnm inşallah bu kadar bekleyişe bu kadar özene değer hayırlı evlatlarımız olur..

bende önce idraryolu enfeksiyonu oldum canım. sonra da vaginit, baya ilaç kullandım ya... bebek olsa da zarar vermeyecekleri seçiyorum ama korkuyo insan yine de.
ben deniycem bikaç ay olmadı bakacaz bizde pressed falan...

dr_alb cnm senin bat ne zaman? ne zaman belli olacak ??

kırmızı gelmedi hala umut var cnm :) sana da büyük geçmiş olsun cnm inşallah bu kadar bekleyişe bu kadar özene değer hayırlı evlatlarımız olur..
canım çok büyük ihtimal hamilesin bence sen. yarın kesin test al, gebelik bulmazsan ovülasyon al. zaten ovülasyonda adetee yakın çift çizgi hayatta çıkmaz.
senden ümitliyim inşallah.

kızlar nar tanemi gördüm face :)) de 41 kere maşallah inanılmaz güzel o kadar duygulandım ki nasıl ağladım bilemezsiniz. Mevlam hepimize nasip eylesin. Sevgi mutluluk paylaştıkça artıyor ben eminim artık.

Kızlar geçmişi okuyamıyorum. Hemen çıkmam lazım. Dün gittim Memoriale. Yarın da Arda Beye gideceğim. Tüp bebek yolu açıldı. Yumurta rezervim fazla değilmiş. Fzla erteleme dedi. Şubata dedi ama biraz zor maddi manevi...

canım çok büyük ihtimal hamilesin bence sen. yarın kesin test al, gebelik bulmazsan ovülasyon al. zaten ovülasyonda adetee yakın çift çizgi hayatta çıkmaz.
senden ümitliyim inşallah.
cnm elimde ovulasyon testi vardı yaptım yumurtlama günümde bile bu kadar belirgin bir çizgi oluşmamıştı :) nerdeyse kontrol çizgisinden daha koyu duruyo.. iki tane gebelik testim daha var ama pazarı bekliycem.. ve çizgileri görürsem pazartesi de kan tahlili yaptıracam..

kızlar nar tanemi gördüm face :)) de 41 kere maşallah inanılmaz güzel o kadar duygulandım ki nasıl ağladım bilemezsiniz. Mevlam hepimize nasip eylesin. Sevgi mutluluk paylaştıkça artıyor ben eminim artık.
inşallah hepimizde bu duyguyu yaşarız... burda yazıştığımızda öyle rahatlıyorumki bu topik kapansın ama umut ve mutluluk dolu güzel bi topikte devam edelim istiyorummm... buarada hello cnm artık oturduğun yere de dikkat et cnm çınar bey kilo aldı sanırım :)

cnm hayırlısı olsun inşallah kendini hazırlayabilirsin ve miniğine kavuşursun.. oğluşundan dolayı devlet karşılamıyor sanırım ama madem üç çocuk die halka sesleniyo üç çocuk için devletin olanaklarını da açması lazımm..

kızlar iyi akşamlar bugünün anlam ve önemini bende facede gördüm allahım ne kadar güael ne kadar tatlı bişey yaaa allah nazarlardan saklasın allah seneme ve eşine bağışlasın...bu arada adı yanlış okumadıysam iklim nehir...HOŞGELDİN İKLİM NEHİR TOPİĞİMİZİN İLK UĞURU BEN İNANIYORUMKİ ALLAHIM BU UĞURLA DEVAMINIDA GETİRECEK HEPİMİZ BEBEKLERİMİZİ SAĞLIKLA KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİP EDECEK...

hello, canım çok sağol ben şükür iyiyim dr haftaya ...sende çınarımızla bir hopppaaaa alıştırması yapmışsın sevindim bişey olmadığına canım dikkat et lazımsın bize ve çınara vede eşine...

candaş, ateşleri yakmışsın yine vallahi bu nasıl bir foto insanın gündüzü gece oluyor:)) hadi bakalım uğurlu gelsin sana da...

minikler, bende loneliness gibi düşünmekteyim vee eşini çok iyi anlıyorum beklemek uğurdur belki hayırlısı olsun canım...

ceza, klomen kullanmazsan soğan kürünü şiddetle tavsiye derim canım:))

nazlım, oyun şeklinde olmadı ne güzel geçen ay çok kasmıştınız ödev gibi bu ay inşallah tutacak canım dualarım hepinize...

chnb, merak ettiğimizi bildiğin için haber vermişsin çok sağol canım yarında inşallah güzel bişeyler duyarsın...

renkliatlas, komşuculuk başlamış ne güzel kafan dağılır canım beklemek ve düşünmek insanı yoruyor...perhize bu akşam sonmuş inşallah rast gelir canım...

pileo, canım benim bizim dr haftaya kısmetse...sizde iyiymişsiniz çok sevindim...şeker olacak kadar büyüdünüz maşallah canım benim

taf, yamatake nasılsınız? yamatake yazmaz oldun artık

loneliness, canım aynı zamanda gidicez dr inşallah ikimiz içinde hayırlı haberler olur canım...

nuraycığım sağol canım benim...haftaya dr bakalım ...misafirlerin gittiyse bir güzel dinlen canım....

eşim kısmetse haftaya yurt dışına gidiyor...buruk bir hisle beraber hayırlısını diliyorum allahtan allahım sağsalim gidip gelmek nasip eder inşallah..

kizlar simdi girdim nete gordum nehirimizi masallah masallah Rabbim bugunleri gormeyi bizlerede nasip etsin insallah cok tatli yaa.. nasil gozlerim doldu kiyamam ben ona... Allah saglikli, sihhatli , hayirli uzun omurler versin insallah..

Candascim valla yapistirmissin yine avatari super olmus tamda zamani yani.. ben unuttum nerdeyse o gunleri esimle birlikte olmayali nerdeyse 1 ay olacak :))))

hellom cok gecmis olsun dikkkat et kendine. guldum ama yaaa :))) Allah korumus canim

chnb ablalcim yaz bize merak ediyoruz seni

miniklerden hamis haberi gelmis masallah canim kirmizilarda hala gelmediyse bencede hamilesin ama cokta bekleme oyle 1 hafta falan. ben 3 gun anca dayandim zaten guveilir bir test al hemen cikar

neyse kizlar cikiyorum temizlik yapiyorum bende.. koltuklarin sungerlerini falan cikardim yikiyorum tak tekrar ev dandini anlayacaginiz. daha yemekte yapicam birsuru is var opuyorum herkesi... senide cok optum nartanemiz

gunlukcuk simdiden Allah kavustursun. enistemiz nereye gidiyor ? uzak ulke mi? Allah yardimcisi olsun canim

kızlar bu Nar Tanemiz. Fazla duramıyorum.Her şey yolunda. Bir ara uğrar anlatırım.

Eki Görüntüle 287122
kızlar bu Nar Tanemiz. Fazla duramıyorum.Her şey yolunda. Bir ara uğrar anlatırım.
sabahın bu saatinde yüzümde kocaman tebessümle gözyaşlarıma hakim olamıyorum bu nasıl bi güzelliktir sonsuz maşallah rabbim sana eşine bağışlasın nar tanemizi umudumuzu senemcim hepimizin duası seninle oldu biliosun bunu dimi o bizim ilk göz ağrımız umudumuz kocaman öpüyorum senide evladınıda

kızlar günaydın nar tanemizin güzelliği sayesinde güne müthiş başladım kimse tutamaz berni hafta sponu :)
günlük ablacım allah kavuştursun eşinle uzun bi ayrılık olmaz inşallah
nuray kendini çok yorma ev işinde
chnb ablacım umarım rabbim yardımcın olur yüzün güler yeniden
loneliness kaşıntın geçmiş canım çok berbat bişi o bendede olmuştu afedersin elimi ayıramıodum ordan sebamed işe yaramıştı ayrıca kremde kullandım

mutlu hafta sonlarııııııııııııııııııııııııııı cancaazlarımmm

canim hayirlisi olsun ,Allah bi kapi acar maddi manevi rahatlarsiniz.. umarim 2. bebekte gelir konar kucagina ...
Eki Görüntüle 287122

oy minnos hosgeldin bizim dunyamiza..Allah saglikli sihhatli hayirli uzun ömurler versin..

nazlim gunaydin darisi basimiza bacim....senin calismalar devam ediyor , bizim daha baslamadi yumurtlama su siralar bos atislardayiz 4 gundur perhiz uyguluyordum bugun calisma oldu..2 gun sonra zaten yumurtlama dönemine girecez hadi hayirlisi, bu hafta ici preseed jelimizde gelir...

gunlukcum Allah kavustursun esin gidiyormus..

candas baci bugun kocasiyla kavustu rast gele diyelim insallah tuttururlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…