Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kuzum bizim 9-11-14 çalışma oldu bu akşam da olur allah izin verirse bakalım iki günde bir devams anırım sol yumurtam çatlıyo bugün:)ağrım var o tarafta inşallah öyedir ateş ölçmek istedim ama çok geriliorum bıraktım bende ölçmüorum ovulasyon testi yapıom

hadi hayirlisi canim benim daha 18 inde yumurtlama...sen kurtarmissin sayilir..az kalmis...bu siralar bende cok dusunmuyorum baya yogun gecti bugunde kocami zorlasam disari gezmeye ciksak aciliriz biraz..bakalim sogan suyu iciyorum ya dun aksam icmeyi unuttum uyumusum ,ama sabah icmistim bise olmaz demi bugun icicem yine...off suan evimin heryeri feci sogan kokuyoooo

yumurtlama döneminden sonra içme soğan suyu canım hemi o döneme kadar iç sifa olsun inaşllahhh bende bu ay takıntılı diilim fazla şükür ediorum bu halime
Özel Egepol Hastanesi kızlarrr nehir hanımı bu profildende görebilirsiniz hastane koymuş resimi

canım yaaa en hamilesin bence ve mutluluğunu erteliosun:):):)

günaydın kızlarrrr
gunaydin canim nasilsin

ay baktim yorum yazdim bide ...daha cikmamis yorumum.. kiz sogan suyunu yumurtlama döneminde yapmiyim demi bise mise olur ..o zamana kadar yapiyim... gunluk yapmisti sanirim sonra hamis kalmis öyle demisti

Eki Görüntüle 287122
kızlar bu Nar Tanemiz. Fazla duramıyorum.Her şey yolunda. Bir ara uğrar anlatırım.

oy maşallah maşallah ne tatlı bi bebiş bu annesi gibi çok güzel olacak belli Nazar Nazar kaderi de kendisi gibi güzel olur inşallah.. allah analı babalı büyütmeyi de nasip etsin cnm..

kızlar sabah da test yaptım yine çift çizgi kan tahlili istiyorum ama eşim kızıyo aceleci davranıyormuşum ona çok kızgınım bi saattir gözümde yaş öyle kızgınımki anlatamam hiç sevinmedi ya nasıl bişey bu sevinmediği için ailen gibi sevinmiyosun dedim biraz ağırdı belki ama bir haftadır uyku uyuyamıyorum erkenden kalkıp kaçıncı testim bu biraz beni hissetmesini istedim ve cvbı daha da ağırdı sen hepimizin yerine seviniyosun zaten dedi senin annen gül mü serdi söylenip duruyosun dedi kızlar ben hoplayarak zıplayarak sevinsinler demiyorumki ama davranışlar ele verir insanı.. bugün alışverişe gitcektik ama içimden hiçbişey gelmiyoo akşama misafirim gelecek onları da görmek istemiyorum

gunaydin canim nasilsin

ay baktim yorum yazdim bide ...daha cikmamis yorumum.. kiz sogan suyunu yumurtlama döneminde yapmiyim demi bise mise olur ..o zamana kadar yapiyim... gunluk yapmisti sanirim sonra hamis kalmis öyle demisti
ya yapanlarda var ama ben olsam yapmazdım heralde bilmiomki kuzum bi araştır istersen bununla ilgilide topik var:)

cezaa günaydın kuzum

taf hıoşgeldinnnnnnnn

canım kullancağım büyük ihtimal ikisi bir arada olmazmı?başka yerlerde de sordum kimse cevaplamamış...Allah kavuştursun canım...

Eki Görüntüle 287122
kızlar bu Nar Tanemiz. Fazla duramıyorum.Her şey yolunda. Bir ara uğrar anlatırım.
uzun ömürler versin rabbim minik prensese...Çok tatlı maşallah Allahım nazarlardan korusun sizi..

gunaydin canim nasilsin

hastayım canım..burnum şiş canım acıyo..dün doktora gittim anlayamadı..başım ve karnım ağrıyor..bitmiş haldeyim sen nasılsın?

ya yapanlarda var ama ben olsam yapmazdım heralde bilmiomki kuzum bi araştır istersen bununla ilgilide topik var:)

cezaa günaydın kuzum

taf hıoşgeldinnnnnnnn

yapılıyo canım...adet bittikten sonra 15 gün yap yarım bırakma
günaydın canımmmm

canim ya takma esinde emin olamadigindan sevinmemistir..iyice belli olsun sonra sevinirsiniz..simdi böyle dertlenme hem zaten hamilesin iyice belli ama kan tahlilinde felanda cikinca esinde emin olur rahatlar..

cezaa günaydın kuzum

taf hıoşgeldinnnnnnnn

ay ne yapim karar veremedim bacim, ben ayin 15 ine kadar iceyim zaten yumurtlama dönemi, birakirim madem o zamana kadar faydasi olursa olur ne yapak..

canımmmm bak atla arabaya gel heykelde buluşalım gidelim hastaneye ciddiyim ben götürürüm seniiiiiiiii öğleden sonra boşum kuzum hem ben çok sevinirimmmmmm üzme kendini nolur içindeki bebeği düşün eşinde sen üzülcen yine diye korkuodur bide erkekler odunlar biliosun biraz bu konularda bizm gibi düşünemiolar ciddiyim ben nolur gel valla buluşalım gidelim beraber söle eşine bi arkadaşla buluşcam diye kan tahlili filan söleme hiççç

minikler üzme canım kendini..erkeklerin bi çoğu yani tamamına yakını odundur..karnın şiştiğinde sevdirmezsin sende:) şimdi git bi güzel alışveriş yap..ruhumuza en iyi gelen şey:)

minikler üzme canım kendini..erkeklerin bi çoğu yani tamamına yakını odundur..karnın şiştiğinde sevdirmezsin sende:) şimdi git bi güzel alışveriş yap..ruhumuza en iyi gelen şey:)

kız çok üzülmüş kıyamammm ben yeğenimi en iyi hastaneye götürürdüm valla tahlilse tahlil beraber hoplar zıplardık çıktı minik

valla minikler uzulmeye gerek yok ..kocam öyle yapsa var ya ayy canina okurum, karnim sisince elletmem sevdirmem, bebis oluncada eline alip sevmeye calisincada basina kakardim o ilk hallerini ...simdi o sana kapris yapsin bakalim senin kapris zamanlarin yakindir.. intikamin aci olacak

nazlim bizde bugun disari cikicaz esim saclarini kestirecek simdi gidip, sonra cikip dolanalim diyoruz , bakalim...aslinda cok guzel samdanlar avizeler var buralarda aldirmak istiyorum ama nasil göturecem onlari dusunuyorum.

canım üzülme lütfen.
kendini yıpratma. çok haklısın bence de ama erkekler genelde öyle oluyor be canım. erkekleri geç ben bile ilki kadar sevinemedim hamile olduğuma. bir, insan inanamıyor, iki inansa bile korkuyor. ne yapalım diğer arkadaşların dediği gibi bizim de imtihanımız buymuş. herkes hamileliklerinde deli gibi mutlu olur, kıyafetler almaya başlar erkenden. ben 5-6 ay evvelden bişey alabailceğimi zannetmiyorum. Allah nasip kısmet eder de o günleri görürüz inşallah.
ama hamileysen eğer bunu bir an önce kesinleştirmen lazım canım. sonuçta bi kaybımız var ve bunun için ne kadar erken tedbir alırsak o kadar iyi olur. bir an önce bir doktora gidersin, bişey gözükmese de bir doktorla konuşunca için bir nebze olsun rahatlar. böyle anlat eşine.
bu arada çok sevindim hamilelğine. bizimkiler arkadaş olur inşallah ben memlekete geldiğimde tanışırız hep beraber.

canım hayırlı olsun. yalnız hemen karar verme. sonuçta ticari bi yer, seni acele ettirmeye çalışabilirler.
bakalım arda bey ne diyecek. inşallah iyi haberlerle gelirsin.

kızlarrr zaman ne ça buk geçmiş tarih mart ayı filan senemin ilk gebeliğini öğrendiği zamanlar:):):) gelince görsün kendiside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…