günaydın kuzum bizim 9-11-14 çalışma oldu bu akşam da olur allah izin verirse bakalım iki günde bir devams anırım sol yumurtam çatlıyo bugün:)ağrım var o tarafta inşallah öyedir ateş ölçmek istedim ama çok geriliorum bıraktım bende ölçmüorum ovulasyon testi yapıomcanim hayirlisi olsun ,Allah bi kapi acar maddi manevi rahatlarsiniz.. umarim 2. bebekte gelir konar kucagina ...
oy minnos hosgeldin bizim dunyamiza..Allah saglikli sihhatli hayirli uzun ömurler versin..
nazlim gunaydindarisi basimiza bacim....senin calismalar devam ediyor , bizim daha baslamadi yumurtlama su siralar bos atislardayiz 4 gundur perhiz uyguluyordum bugun calisma oldu..2 gun sonra zaten yumurtlama dönemine girecez hadi hayirlisi, bu hafta ici preseed jelimizde gelir...
gunlukcum Allah kavustursun esin gidiyormus..
candas baci bugun kocasiyla kavustu rast gele diyelim insallah tuttururlar
günaydın kuzum bizim 9-11-14 çalışma oldu bu akşam da olur allah izin verirse bakalım iki günde bir devams anırım sol yumurtam çatlıyo bugün:)ağrım var o tarafta inşallah öyedir ateş ölçmek istedim ama çok geriliorum bıraktım bende ölçmüorum ovulasyon testi yapıom
yumurtlama döneminden sonra içme soğan suyu canım hemi o döneme kadar iç sifa olsun inaşllahhh bende bu ay takıntılı diilim fazla şükür ediorum bu halimehadi hayirlisi canim benim daha 18 inde yumurtlama...sen kurtarmissin sayilir..az kalmis...bu siralar bende cok dusunmuyorum baya yogun gecti bugunde kocami zorlasam disari gezmeye ciksak aciliriz biraz..bakalim sogan suyu iciyorum ya dun aksam icmeyi unuttum uyumusum ,ama sabah icmistim bise olmaz demi bugun icicem yine...off suan evimin heryeri feci sogan kokuyoooo
gunaydin canim nasilsingünaydın kızlarrrr
yumurtlama döneminden sonra içme soğan suyu canım hemi o döneme kadar iç sifa olsun inaşllahhh bende bu ay takıntılı diilim fazla şükür ediorum bu halime
Özel Egepol Hastanesi kızlarrr nehir hanımı bu profildende görebilirsiniz hastane koymuş resimi
Eki Görüntüle 287122
kızlar bu Nar Tanemiz. Fazla duramıyorum.Her şey yolunda. Bir ara uğrar anlatırım.
ya yapanlarda var ama ben olsam yapmazdım heralde bilmiomki kuzum bi araştır istersen bununla ilgilide topik var:)gunaydin canim nasilsin
ay baktim yorum yazdim bide ...daha cikmamis yorumum.. kiz sogan suyunu yumurtlama döneminde yapmiyim demi bise mise olur ..o zamana kadar yapiyim... gunluk yapmisti sanirim sonra hamis kalmis öyle demisti
canım kullancağım büyük ihtimal ikisi bir arada olmazmı?başka yerlerde de sordum kimse cevaplamamış...Allah kavuştursun canım...kızlar iyi akşamlar bugünün anlam ve önemini bende facede gördüm allahım ne kadar güael ne kadar tatlı bişey yaaa allah nazarlardan saklasın allah seneme ve eşine bağışlasın...bu arada adı yanlış okumadıysam iklim nehir...HOŞGELDİN İKLİM NEHİRTOPİĞİMİZİN İLK UĞURU BEN İNANIYORUMKİ ALLAHIM BU UĞURLA DEVAMINIDA GETİRECEK HEPİMİZ BEBEKLERİMİZİ SAĞLIKLA KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİP EDECEK...
hello, canım çok sağol ben şükür iyiyim dr haftaya ...sende çınarımızla bir hopppaaaa alıştırması yapmışsın sevindim bişey olmadığına canım dikkat et lazımsın bize ve çınara vede eşine...
candaş, ateşleri yakmışsın yine vallahi bu nasıl bir foto insanın gündüzü gece oluyor:)) hadi bakalım uğurlu gelsin sana da...
minikler, bende loneliness gibi düşünmekteyim vee eşini çok iyi anlıyorum beklemek uğurdur belki hayırlısı olsun canım...
ceza, klomen kullanmazsan soğan kürünü şiddetle tavsiye derim canım:))
nazlım, oyun şeklinde olmadı ne güzel geçen ay çok kasmıştınız ödev gibi bu ay inşallah tutacak canım dualarım hepinize...
chnb, merak ettiğimizi bildiğin için haber vermişsin çok sağol canım yarında inşallah güzel bişeyler duyarsın...
renkliatlas, komşuculuk başlamış ne güzel kafan dağılır canım beklemek ve düşünmek insanı yoruyor...perhize bu akşam sonmuş inşallah rast gelir canım...
pileo, canım benim bizim dr haftaya kısmetse...sizde iyiymişsiniz çok sevindim...şeker olacak kadar büyüdünüz maşallah canım benim
taf, yamatake nasılsınız? yamatake yazmaz oldun artık
loneliness, canım aynı zamanda gidicez dr inşallah ikimiz içinde hayırlı haberler olur canım...
nuraycığım sağol canım benim...haftaya dr bakalım ...misafirlerin gittiyse bir güzel dinlen canım....
eşim kısmetse haftaya yurt dışına gidiyor...buruk bir hisle beraber hayırlısını diliyorum allahtan allahım sağsalim gidip gelmek nasip eder inşallah..
uzun ömürler versin rabbim minik prensese...Çok tatlı maşallahEki Görüntüle 287122
kızlar bu Nar Tanemiz. Fazla duramıyorum.Her şey yolunda. Bir ara uğrar anlatırım.
hastayım canım..burnum şiş canım acıyo..dün doktora gittim anlayamadı..başım ve karnım ağrıyor..bitmiş haldeyim sen nasılsın?gunaydin canim nasilsin
ay baktim yorum yazdim bide ...daha cikmamis yorumum.. kiz sogan suyunu yumurtlama döneminde yapmiyim demi bise mise olur ..o zamana kadar yapiyim... gunluk yapmisti sanirim sonra hamis kalmis öyle demisti
ya yapanlarda var ama ben olsam yapmazdım heralde bilmiomki kuzum bi araştır istersen bununla ilgilide topik var:)
cezaa günaydın kuzum
taf hıoşgeldinnnnnnnn
oy maşallah maşallah ne tatlı bi bebiş bu annesi gibi çok güzel olacak belli Nazar Nazar kaderi de kendisi gibi güzel olur inşallah.. allah analı babalı büyütmeyi de nasip etsin cnm..
kızlar sabah da test yaptım yine çift çizgi kan tahlili istiyorum ama eşim kızıyo aceleci davranıyormuşum ona çok kızgınım bi saattir gözümde yaş öyle kızgınımki anlatamam hiç sevinmedi ya nasıl bişey bu sevinmediği için ailen gibi sevinmiyosun dedim biraz ağırdı belki ama bir haftadır uyku uyuyamıyorum erkenden kalkıp kaçıncı testim bu biraz beni hissetmesini istedim ve cvbı daha da ağırdı sen hepimizin yerine seviniyosun zaten dedi senin annen gül mü serdi söylenip duruyosun dedikızlar ben hoplayarak zıplayarak sevinsinler demiyorumki ama davranışlar ele verir insanı.. bugün alışverişe gitcektik ama içimden hiçbişey gelmiyoo akşama misafirim gelecek onları da görmek istemiyorum
ya yapanlarda var ama ben olsam yapmazdım heralde bilmiomki kuzum bi araştır istersen bununla ilgilide topik var:)
cezaa günaydın kuzum
taf hıoşgeldinnnnnnnn
oy maşallah maşallah ne tatlı bi bebiş bu annesi gibi çok güzel olacak belli Nazar Nazar kaderi de kendisi gibi güzel olur inşallah.. allah analı babalı büyütmeyi de nasip etsin cnm..
kızlar sabah da test yaptım yine çift çizgi kan tahlili istiyorum ama eşim kızıyo aceleci davranıyormuşum ona çok kızgınım bi saattir gözümde yaş öyle kızgınımki anlatamam hiç sevinmedi ya nasıl bişey bu sevinmediği için ailen gibi sevinmiyosun dedim biraz ağırdı belki ama bir haftadır uyku uyuyamıyorum erkenden kalkıp kaçıncı testim bu biraz beni hissetmesini istedim ve cvbı daha da ağırdı sen hepimizin yerine seviniyosun zaten dedi senin annen gül mü serdi söylenip duruyosun dedikızlar ben hoplayarak zıplayarak sevinsinler demiyorumki ama davranışlar ele verir insanı.. bugün alışverişe gitcektik ama içimden hiçbişey gelmiyoo akşama misafirim gelecek onları da görmek istemiyorum
Eki Görüntüle 287122
kız çok üzülmüş kıyamammm ben yeğenimi en iyi hastaneye götürürdüm valla tahlilse tahlil beraber hoplar zıplardık çıktı minikevet evet minikler nazlimla heykelde bulussun en iyisi bu
minikler üzme canım kendini..erkeklerin bi çoğu yani tamamına yakını odundur..karnın şiştiğinde sevdirmezsin sende:) şimdi git bi güzel alışveriş yap..ruhumuza en iyi gelen şey:)
kız çok üzülmüş kıyamammm ben yeğenimi en iyi hastaneye götürürdüm valla tahlilse tahlil beraber hoplar zıplardık çıktı minik
canım üzülme lütfen.oy maşallah maşallah ne tatlı bi bebiş bu annesi gibi çok güzel olacak belli Nazar Nazar kaderi de kendisi gibi güzel olur inşallah.. allah analı babalı büyütmeyi de nasip etsin cnm..
canım hayırlı olsun. yalnız hemen karar verme. sonuçta ticari bi yer, seni acele ettirmeye çalışabilirler.Kızlar geçmişi okuyamıyorum. Hemen çıkmam lazım. Dün gittim Memoriale. Yarın da Arda Beye gideceğim. Tüp bebek yolu açıldı. Yumurta rezervim fazla değilmiş. Fzla erteleme dedi. Şubata dedi ama biraz zor maddi manevi...
Kızlar yaa, kafam çok karıştı. Bugün daha iyi bir test alıp tekrar denedim. Gerçi onun da prospektüsünde adet geçtikten bir gün sonra uygulayın diyordu ama dayanamayıp yaptım. İki gün var adete de. İkinci çizgi hayal meyal çıktı. Yani varla yok arasında. Hemen 3. dakikada belirdi . Çok da beklemedim ama iyice yakından bakmak gerekiyor görmek için. Anlamadım bişey. Yarın bi daha deneyeyim en iyisi.
Canım sağol. Sevinemiyorum, korkuyorum çok. Bugün sabah yaptım, elimde o kalitesiz testlerden vardı. Yine de çizgi daha belirgindi düne göre. Asıl yapmam gereken gün yarın. Yarından sonra adetim bir gün gecikmiş oluyor. İnşallah her şey yolundadır. Dua edin benim için nolur
kızlarrr zaman ne ça buk geçmiş tarih mart ayı filan senemin ilk gebeliğini öğrendiği zamanlar:):):) gelince görsün kendisideYa korkuyorum yaptırmaya. Üç gündür idrar testi yapıyorum; ilk gün hiç çizgi çıkmadı. İkinci gün çooook çok az belirgin. Bugün daha belirgin. Aslında yaptığım testlerin hiçbiri erken gebelik testi değil. Hepsinde, adet geciktikten bir gün sonra yapın diyor. Ben dayanamadım. Gittikçe artması iyi bir şey tabi. Ama kan testi yaptırmak istemiyorum daha. İyice geciksin. Adet görmeyeceğim belli olsun. Üzülüyorum sonra çok. E hadi bakalım ikinci, üçüncü, dördüncü, sıraya girelim hepimizAaaa bu arada hamilelik kesinleşsin, preseedlerimi gönderebilirim. Yurtdışından uzun sürüyor gelmesi, vakit kaybetmek yooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?