Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hemen.canım aramızda 15 gün var galiba hemen hemen. senin 27 eylül, benim 7 ekim. ama sen daha önce gidip keseyi gördün değil mi?öyle hatırlıyorum. bu sefer pıt pıtları duyarsın inşallah. ben daha ancak keseyi görürüm inşallah.
eşin için hayırlı olsun canım. snein için zor olacak eminim, ama burda paylaşırsın canım herşeyini. hem şimdi telefonlar var. eskiden insanlar ne yapıyormuş değil mi, hem kızın var, sana can yoldaşı olur.

Son düzenleme:
ne kadar ilginc bizde öyle olur muyuz kiz? off sanki hic gelmeyecek o gunler

tabi ki olcak kuzum merak etme kötü dşünmeyelim senemi hep takdir ettim ben burdaki kızlarda bilir hep umutlu oldu ve hepimize umut dağıttı güsel yavrusuda bize uğur getirecek inşallahhhh

tabi ki olcak kuzum merak etme kötü dşünmeyelim senemi hep takdir ettim ben burdaki kızlarda bilir hep umutlu oldu ve hepimize umut dağıttı güsel yavrusuda bize uğur getirecek inşallahhhh

preseed kullanmis oda , ben de simdi umutlandim bizim preseed gelse hemencek ay heyecan basti :) bizim calismalar p.tesi baslayacak 18 kasim yumurtlama gözukuyor, 14 unde baslarim calismalara 2 gun arayla sen kac gunde bir calisma yaptin?

preseed kullanmis oda , ben de simdi umutlandim bizim preseed gelse hemencek ay heyecan basti :) bizim calismalar p.tesi baslayacak 18 kasim yumurtlama gözukuyor, 14 unde baslarim calismalara 2 gun arayla sen kac gunde bir calisma yaptin?
geçen ay 10-12-14-16-18-20-22-24-26-28 yaptık:)geberdimmmmmm

bu ay 9-11-14-odu henüz 2 günde bir devam etcem yine kuzum 28.güne kadar doktorum bana adetin bitince hemen başlayın 2 günde bir ilişki olsun ilişkiden sonrada kalkma hiç dedi sözünü dinliom sende iki günde bir yap bence biliosun yumurtlama belli olmuyo benim 23.gün vardı yumurtam kocanda sevinir:)

kızlar çok saolun şimdilik içime attım bişey olmamış gibi yine yanına gittim dayanamadım ama intikam planlarınızı çok beğendim aynen yapıcam zaten yasaklı listem var onlara kuzumu sevdirmeyecem eşimde o listeye girmek için kapıyı zorluyo NAZLIM cnm benim zaten doktorumuzu bursadan belirleyecez çünkü burda özel yok doruk düşünüyoruz şimdilik ama yine senin fikrinide alıcam artı bursaya bi gelişimde haber verecem inek sütüyle kafaları çeker dertleşiriz kuzum LONELİNESS cnm hep özenmişimdir iki arkadaş annenin çocukları parka getirip oynatışını inşallah birlikte o günleri görürüzhemen hemen evler yakın ee parkta bol buralarda ayyy gelsin o günlerr iyiki varsınız biliyomusunuz benim kocam tam bir ÖKÜZ oh rahatladım

Eki Görüntüle 287122
kızlar bu Nar Tanemiz. Fazla duramıyorum.Her şey yolunda. Bir ara uğrar anlatırım.

maaşallah dünyalar güzeli yaaa,allah bağışlasın canım,güzel sağlıklı,hayırlı ömür versinallahım bizlerede nasip eder inşallahhhhhhhh.bende gözyaşlarımı tutamadım,bizde görecekmiyiz o günleri ya hayal gibii

kizlar ilk bebegimi tup bebek yaptim ikinci normal oldu ama gelisemedi kurtaj oldum aradan tam tup bebege baslicaktik o ay hamile kaldim ve suan 10 haftamdayim kanamam var bebegimi kaybediyorum pazartesi dr a gidicem . iki gun once acile gittim. kese buyuk bebek kucuk dediler o da gelisemedi anlicaksiniz .tabiki moral yerlerde geziyor . ikinci kurtaj beni bekliyor . iki kurtajdan sonra hamile halan var mi ? bir dahaki tutmicakmis gibi geliyooo.offff offffffffffffff

aboo kiizzz masallah..aman benim adet sali gunu bitti sali gunu yaptik, sonra 4 gun ara verdim özellikle bugun yaptik bide uff...madem öyle diyorsun bizde 2 gunde bir olayina baslayalim yani diger calisma gunumuz pazartesi,tempolu gunler basliyor...demek adetten hemen sonra baslayin dedi dr..tuh ben 4 gun perhiz yaptirdim esime , peygamberimiz 4 gunde bir önermis cunku..

yasasin kadin dayanismasii rahatla canim söyle ohhhh....hamilesin tadini cikar.. kocanda öyle kivransin sen kaprislere baslayinca

bi komşumuz vardı derdiki güzel bişi olsa adı gül gonca oluru ama koca koymuşlar adını demekki güzel bişi diil derdi:)hepsi öküz anam bunların salamıcan en güzeli bu üzme kendini kuzum bi cumartesi beklerim valla cidden gel görüşelim gezeriz bana gelirsin otururz dertleşiriz inşallah

yavrum valla doktor öle dedi bana fertility friend diye bi site var üyemisin oraya ordada ateşini yazıosun sana yumurtlama günlerini sölüo hamile kalıp kalmadıını bile ateşinle anlıosun bilionmu onu sen

kiz bende advanced woman calender diye bi program var ona yaziyorum o yumurtlamalri gösteriyor ama o siteyi bilmiyorum du bakaiyim onada uye olayim ...ay heeyecan yaptim kizim ..

kiz bise anlamadim o siteden uye oldum kart yaptim son adetimi girdim atesimi felan girdim , ne bilim cok karisik kafam karisti

kiz bise anlamadim o siteden uye oldum kart yaptim son adetimi girdim atesimi felan girdim , ne bilim cok karisik kafam karisti

gir gir bak galeri bölümüne hamile olanların ateş listeleri var ovulasyon listeleri var fikir olur sen ateş değerini girdikçe o ateşine göre çizgi çekio yumurtlama gününe ateşin ortalama üstünde giderse gebesin demektir uğur getirir inşallah incele siteyi bak süper ingilizcen varmı senin :)ben bişi anlamıom mal gibi bakıom

yok canim ya bende ayni mal gibi bakiyom..kocam ana dili gibi ingilizce biliyo , oda berbere gitti gelsin ona baktiracam :18:

Kürtajdan sonra Benim İlk Reglim 43. Gün başladı, normaldi çok fazla değildi 5 gün sürdü...İkinci Regl'im 29 günde geldi, Fakat yani eski reglerim gibi değil çok fazla gelmiyor..Kötü birşey olabilir mi acaba ?

dayımın eşi(öyle dedğime bakma daha 30undalar:)) malesef 3 kez bebeğini kaybetti..en sonuncusu ikizdi...şimdi 4. hamile:)) doğuma 1 hafta kaldı canım..önemli olan sorunun ne olduğu?neden kaybettiğin? umarım bu son olur.geçmiş olsun canım

İşsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, kahvaltıya sucuk, çaya şeker, behlüle bihter, yemeğe tuz, kolaya buz, nazar değmişe hoca, evde kalmışa koca nasip eyle yarabbi.. ::))))))) ♥AMİNNN!!!

annaaaaaaaaaaa kimsecikler girmemiş..nerdesiniz kızlar huuuuu huuuuuuuuu..ben şimdi doktordon geldim..bi sorun yok dedi..klomene başlayalım dedik bu ay klomen ve çatlatma iğnesi ve jel..3'ünü uygulayacağız..jelin adını reçeteden okuyamadım..preseed mi acaba:)pazartesi tekrar gideceğim..pazar ilişki önerdi..eşimdende sperm testi istedi..yarın başlıyorum hapa bakalım hadi hayırlısı:18::18:
minikler ne yaptın canım?

meraba arkadaşlar bende 1 ay önce kürtaj oldum bebek gelişmemiş düşmüş çok büyük parça varmış rahmimde onu kürtajla temizlediler şimdi ilk adetimi oldum ama normalden çok fazla geliyoo sizce normal mi kürtaj sonrası ilk adetiniz sizinde çok olmuş muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…