Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı olsun canım tedavin. inşalla bebiş geliş bu ay.

merhaba yaren, geçmiş olsun. benim de ilk adetim hiç olmadığı kadar yoğun gelmişti. şaşırmıştım, herkes normal dedi. bakalım ikincisi nasıl olacak..

cnm ya benimde ilk kanamam43. gün geldi ikinci 28 günde geldi benim de az geldi hatta tutunma kanaması olabilir mi die ümit ettirmişti bir de aspirin kullanmaya başladığım için sanırım hiç ağrı duymadım normalde 32-33 gün sürerdi ve acaip ağrılı olurdu bu ay 3. ayım korunmadım ve sanırım hamileyim.. kontrole gittin ve sorun çıkmadıysa şimdide sorun yoktur sanırım kürtaj dengeleri biraz değiştiriyor..

kızlar kocamdan bugünün acısını fena çıkardım bol bol alışveriş yaptım :) çarşamba gününde de kan testine karar verdik.. bugün ilk gebeliğimi öğrendiğim teste baktım çubuklar aynı testler de aynı demekki ve aynı çizgiler oluşmuş inşallah bu defa yüzüm güler bugün küçücük kahve lekelenmem oldu ama arkası gelmedi kasıklarım ağrımaya devam ediyor buarada akşam misafirlerimde geldiler görseniz bir dalgındımki uyku bastırdı ilk hatam misafirleri içeri davet ettim hoşgeldin demeden oturdum baktım onlar oturmuyor ay hoşgeldiniz diye tekrar kalkışım var çok komiktim ya kuruyemiş tabağını sehpaya koydum sonrada unutup halının üzerine döktüm : bir de alışverişe eşimin okuldan bi bayan arkadaşı var o da gelmişti ısrar ettik akşama o da kaldı ona terlik vermişim kendim de var gelenlere vermemişim ev soğuk sonradan farkettim ama kalkmaya yakındı insanın aklı başka yerde olunca açıkcası dünyayı boşveriyo(muş) ha unutmadan en son ve en aptal olayımı paylaşıyorum kapı tıklatıldı açtım komşumuz anahtarı kapıda bırakmışsınız dedi (kapıyı ben açmıştım)
gözlerim kanlandı acayip uykum var ama zihnim bir o kadar dinç garibim ççok garibim ve artık inanıyorum allahım sen bu topikte herkesin gönlünde olanı ver yarabbim ve yeni topiğimizin açılmasını nasip eyle yarabbim

buarada renkliatlas 4 gün perhizi size şans getirecek buna inanıyorum cnm... eğer yanılmıyorsam ayağımı sürüyorum cnm..
ceza cnm ne güzel bi sorun olmadığını öğrenmişsin inşallah eşinden de sorun çıkmaz ama burası umut topiği herkesin bi hikayesi var ama bu yolun sonunda (allahın izniyle) mutlaka var..
kızlar birlikte hep güzel haberleri paylaşıp birlikte hep mutlu oluruz inşallah sizleri çooooooooookkk seviyorum

Eki Görüntüle 287122
kızlar bu Nar Tanemiz. Fazla duramıyorum.Her şey yolunda. Bir ara uğrar anlatırım.

senemm inanamıyorumm bu çok tatlı birşeyyyy rabbim nazarlardan korusunnn agzıı burnu nasılda anlatılmaz bir mucizeyaa Allahım saglıkla mutlulukla büyütmeni nasip eylesin canım onu benm yerimede kokla canım arkadaşım

Canım arkadaşlarım ilginize, sevginize sonsuz teşekkürler. Tam bir yıllık maratondu. Çok şükür bitirdik. Ama aslında her şey yeni başlıyormuş :) Yanımda olduğunuz için sonsuz teşekkürler hepinize. Siz bana teselli oldunuz, moral oldunuz; kızım da topiğimize umut olsun. Allah isteyenlere en güzel zamanda çift çizgiler, hamişlerin de bebişlerini kucaklarında sağ salim görmeyi nasip etsin.

hadi hayırlısı canım...ya ben eşimi dinlemez hemen acile gidiverirdim:))))ama en önemlisi hissetmen canım..geriye 5 kişi mi kaldık..renkliatlas,nazlım,candas,chnb ve ben vayyyyyy beeee:) çarşamba günü 3 basamaklı en büyük tek sayıyı bekliyorz:))bu arada maşallah sakarlıklarına iyi can falan yakan cinsinden değilmiş..ütü falan yapıp dışarı çıkma ona göre..

yesin onu teyzesi..şimdi ne güzel mis gibi kokuyodur

günaydın kızlaarrr nasılsınıızzzz???
senemgy cnm maşallah kızın pek uslu görünüyor gözümüzü korkutma tabiki cnm bizler onun ne zahmetle geldiğini bildiğimiz için eminim normal bi anneden çok daha fazla ilgi gösterme eğiliminde olacaz çok daha fazla yorulacaz ama o yorgunluk yaşanan en güzel yorgunluk olsa gerek... bi tanıdığımızın uzun bi dönemden sonra (6 yıl kadar sonra) oldu bebekleri şuan bir buçuk yaşında ama anne hiç kucağından indirmiyor mutlu olsun die kendini parçalıyor çabuk anne olanların bu durum gariplerine gidiyor açıkcası arkadan vırvır ediyorlar içimden ah bi bilseniz diyorum o özlemin nasıl bişey olduğunu ve kolay kolay sönmeyeceğini...
allah hepimize bebeklerimize sağ salim kavuşmayı ve ailemizle huzurlu bir yaşam sürmeyi nasip etsinnn.....

cezacım sorma ya ütüyüde bırakıp okula gitmiştim ama allahtan ütü kendiliğinden kapanıyor aklıma bişey takıldıysa başka şeye ilgimi veremiyorum iki işi bir arada yapamayanlardanım ben

cezacım sorma ya ütüyüde bırakıp okula gitmiştim ama allahtan ütü kendiliğinden kapanıyor aklıma bişey takıldıysa başka şeye ilgimi veremiyorum iki işi bir arada yapamayanlardanım ben

benim aklıma ilk ütü gelir hep..ütüyü fişte unutanlardanım çünkü..benim ki bide kapanmaz Allahtan şimdiye kadar kötü bişey olmadı..bende onlardanım canım.bir yere odaklanacağım..

minikler caanım nurayda da içime doğmuştu ama söylememiştim...umarım sendede yanılmıyorum allah tamamına erdirsin canım...kan sonucunu görünce eşin söylediklerine pişman olacaktır canım belki kötü bir anına denk geldi arkadaşlarda demiş erkekler malesef duygusal hiçbir konuda bizim gibi değil...üzme canını lekelenme inşşallah devam etmez edersede bekleme çarşambayı canım...

teşekkürler kızlar eşimin gitmesi için bende hayırlısını diledim hep nijeryaya gidecekti şimdi hastalık(sıtma) olduğunu öğrendiler bakalım birisiyle görüşmeye gitti hayırlısı artık gitmeyebilirde...

senem canım gerçekten nasıl tatlı bir kızın var ayyy şimdi tüm günün onunla ne kadar güzel dimi...

lonelines, evet canım ben keseyi gördüm ama bilinen korkumuz var işte kalp atışları bu hafta gidicem hayırlısı inşallah...eşim diyorki kendini her zaman kötüye hazırlaki çok üzülme allahtan gelen bişey yapamıyoruz tabiiki dualarımız bişey olmamasından yana ama kendini öyle hazırlaki herşeye hazırlıklı olalım...

ceza, sevindim artık tedaviye start verilmiş inşallah sizde arkamızdan geleceksiniz...

bu ay gerçekten patlama oldu ben, nuray, melek, loneliness, minikler...

başladık canım evet...şimdiden heyecan bastı..başladım ilaca sabah..pazartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum bakalım yumoşlar nasıl olacak? jelin adı crinone..ün okuyamamıştım..bugün interen araştırdım ve buldum..
eşin inşallah gitmez canım..kalp atışlarını beraber duyarsınız:)

senemmm allah analı babalı büyütsün canım benim, yerim ben o elma şekerini...

günlük cancağızım eniştemi allah kavuştursun, hayırlısı olsun sizi bize getirsn eniştem bende yalnızım :) ne kadar kalacak belli mi? lekelenmeler azalmış çok şükür allahıma, haftaya dr gitceksin ya çok fena heyecan bastırdı.

citaknuray kuzumm yorma kendini, bana bu cümle tanıdık geldi ama cidden yorma kendini bırak ev pis kalsın. kEYİFLER iyi dir inşallah

renkliatlas presed iyi gelecek sanırım geçen sen diyordun değil mi kuruluk oluyor canım yandı diye değil mi? iyi gezemeler

nazlım geçeen ay amma çalışma yapmışsın kuzum, bu ay umutluyuz Kasımda aşk başkadır.

lonileness ya canım sen hamile değil misin? hiç kendinden bahsetmiyorsun nasıl gidiyor nedir durumların

chnb canım hayırlısı olsun, vakti zamanında gelsin meleğimiz.

cezaaa canım geçen sorduğun soruyu görmemişim, ben olsam ya klomen ya soğan yapardım ikinsini de yapmazdım. Kaldı ki sen başlamışsın yapım çalışmalarına hayırlısı olsun.

minikler[/B canım ya eşler işte dan dun konuşuyorlar, he zaman bekleidğimiz tepkilere göstermiyorlar malesef :))) ilk 3 ay sarıyorsun kocana, ailesine sonra düzelir hormonlardan sanırım .

kızlar ben çok hastayım grip oldum ağzım burnu yara oldu. Dün öyle feci hapşurdum ki anlatamam. Ateşim de var. Bİrde bu hafta benim koca izinli. haberiniz olsun...

güzel pazar olsun peşinden güzel pazartesi. Hepinizi öpüyorum.

çarşambayı nasıl getireceksin kız?ya yarın okul çıkışı falan kendi başına git ver bence. tamam kesin hamilesin inşallah da ama olsun insan değerini merak ediyor. günlüğün dediği gibi git doktora lekelenmen devam ederse. progestan falan verir. ayrıca folbiol ce coraspin içiyosun değil mi? çarşmba test vercen de doktor randevunu ne zaman alacaksın?testleri merakla arka arkaya herggün yaptın da kan testini niye bekliyorsun, topikçek çatlatçan bizi kız.
amin canım inşallah. tekrar hayırlı olsun bebişin inşallah.

seni çok iyi anlıyorum canım. ben de diğerinde kalp atışını duymadım. kalp atışları vardı,gösterdi, bir kabarcık şişip iniyordu ekranda. o bile çok güzeldi. ama normale göre yavaş dedi doktor. dinletmedi. bi dahaki kontrolde de durmuştu. ben de hiç duymadım o sesi. o yüzden ben de çok korkuyorum.
kan değerim benim için artmış artmamış umrumda değil. dieğrinde çok yüksek başlamıştım, 400lerdeydim öğrendiğimde. ama sonu iyi olmadı. bu düşük başladı ama inşalllah sonu iyi olur.

canım çok geçmiş olsun. iyi bak kendine. ballı limon falan pay ılık suyla, iyi gelir.
benden yeni bi gelişme yok. çok şükür iyiyim. bu sefer iyi olacak inşallah. mide bulantım yok gibi, lekelenmem de yok bin şükür. diğerinde ölüyodum bulantıdan.
perşembe gideceğim inşallah doktora. gititğim özeldeki profa cumartesi gidecem, yalnız bana gelmeden bir test listesi verdi, bunları yaptır öyle gel dedi. onun için perşmebe devlet hastenesine gidicem. klasik gebelik başlangıcında yapılan testler, kan, idrar vesaire.
yalnız devleteki doktor şu testleri istiyorum diyince yapar mı acaba?ondan endişelerim var. biliyosunuz devletteki doktorlar burnundan kıl aldırmıyor. yazmam bu tetsleri deme hakkı var mı?kaç senedir devlete çalışıyoruz ama doğru düzgün yararlanamıyoruz hastanelerden. doktorlar kadar gııck olduğum meslek grubu yok. bir kere hep geç geliyolar muayeneye. biz beş dakika geç kalamıyourz, zil çalınca sınıfa. öğrencilerin dışardan getirdiği soruları çözüyoruz. velilere dersen yien öyle, tatlı dil güler yüz. doktorlar nerdeyse adamı dövecek. bir kere hiç unutmuyorum, geçen sene yine devlete bi kadın doğumcuya gitmiştim, tahlil için. 45 dakika geç geldi, muayeneye. ve geldiği gibi de bağırarak çıktı. neymiş, odası soğukmuş. bu şartlarda çalışamazmış. valla biz hiç demiyoruz sınıf soğuksa da dersimizi anlatıyourz, sıcaktan pişsek de.

canım günde kaç klomen içiyorsun, yarım mı bir mi?
kafanı karıştırmış olmayayaım ama senin gibi hiç bir sorunu olmayan arkadaşıma doktor yumurtlama takibi yaparken gereğinden fazla klomen vermiş. arkadaş hamile kaldı ama tam üçüzlere. ve sonra iki tanesini reduksiyon yaptırmak zorunda kaldı, en azından bir tanesi sağlıklı gelişsin diye. yumurtlaığı normal çalışan insanlara klomen sorun yapabiliyor. kist oluşan da çok duydum. adet sürelerin normalse düzenliyse yumurtlaman da düzenlidir. ama adet dönemin 35 falansa yumrutlaman da sorun vardır, o zaman klomen işe yarar.

canım günde 2 tane içiyorum..inşallah bir sorun çıkmaz canım bi umutla başladık tedaviye..benim adetlerim düzensiz bu ay 42. günde geldi..pcos var canım..düzenli olmadığı için yumurtlama günlerini bilemiyorum..umarım arladaşının başına gelernler başıma gelmez kist falan büyümez içimde inşallah..kistim varda çok şükür ameliyatlık değil..doktor randevunuzu almışsınız.umarım öncelikle keseyi görürsünüz daha sonrada pıtpıtları duyarsınız..

canım pcos varsa işe yarıyor klomen. endişelenme o zaman sen. bu dediğim yumurtlaması normal olduğu halde klomen kullananlar içindi.
bir mesajında sorun yok, herşey normal yazmıştın da ordan aklıma geldi.
içini ferah tut.
aldık inşallah canım. aslında 17sine aldım. 16sı doğum günüm ama korkumdan o güne alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…