Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hello cnm öncelikle çok geçmiş olsun gribin en iyi ilacı güzelce dinlenmek umarım evle eskisi kadar çok uğaşmıyorrsundur dinlen cnm ya herşey yerine gelir temizlenir senin canın sağolsun yeterki..
günlük cnm eşin giderse de üzülme ne güzel kızın sana yoldaş olacak biliyorum şuan en duygusal dönemlerindesin ama hayırlısı neyse o olsun..
loneliness cnm güldürdün beni yarın ya da salı da gidebilirim kan tahlili için cumartesi de ilk doktor kontrolüne gidecez bursadan bildik duyduk doktor arıyorum
nazlımmmm sen cvp ver cnm ya bursada doktor??? geçen defasında son gün dorukta hatice hanıma gitmiştim o gün çok duygusal oldyğum için sanırım çok soğuk kanlı geldi kadın şimdide ona mı gitsem die düşünmüyor değilim önereceğin bir yer bir isim varsa yazarmısın cnm..
tabi şimdilik haftaya cumartesi diyorum amaaaa cumartesi direksiyon sınavı varmış yarın hoca ile görüşcem ilk sıralara ayarlama şansları olursa öğleden sonrada bursaya geçerim..

geçmiş olsun canım...nane limon iç sıcak sıcak..yada şöyle acılı bi tarhana:) eniştede yoktu dimi bak aydında olsan sana hemncik yapar dumanı üstündeyken getirirdim...

şöyle yazmışımdır canım.pcos var ama ciddi değil sorun teşkil etmiyor düşüncesi ile yazmışımdır.eşine doğum günü sürprizi yapmak istemiştin yanlış hatırlamıyorsam..bebiş babanınkini kaçırdı ama annenin doğum gününü kaçırmadı aferim ona:) bizim sıradaki doğum günü taaaaaaaa eylülde:)yılbaşına yetişse bizim ki fena olmaz:)

canım jimere gitsene. ben hiç gitmedim ama ordaki doktorları iyi diye duymuştum, hem sırf kadın doğum üzerine ya orası. carrefourun ilersinde, hem sana daha yakın olur doruğa göre.ama şimdi sayfaısna baktım doktorlar değişmiş, onlardan adını duyduğum bi cenk aşkalli var. bi de nuray sözeri var ama o kötü. doruktan da evrim hanımın adını duymuştum, ama gitmedim bilemiyorum. ben medikal parktan pınar erkana ve bahardan bi bayan doktora daha gitmiştim. ikisinden de memnun kalmamıştım. ikisi de bana bağırmıştı muayene ederken rahat durmuyorum diye bir daha da hiç birine gitmedim zaten.canım bir de pembe vai var, ordan da nedret hanımı duydum.
bir de jale gürlüler diye bi doktor vardı ama şu an sitede göremdim. onun adını da iyi yönde çok duymuştum.
http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz-f500/ burdan gir bak istersen canım.

Son düzenleme:

evet canım çok şükür. iyi hatırlıyorsun. senem demişti ya ne kadar hamile olsa da insan ilk bebeğini unutamıyor.
o bebeğim yaşasaydı, eşimin ekim, benim kasım, onun da aralık olacaktı doğum günleri.
benden 15 gün önce hamile kalan bir arkadaş vardı diğer topikte, şimdi doğum yapmış. ama çok şükür tekrar hamileyim, hamile olmasaydım çok daha üzülürdüm aralık ayı gelince.
Allah herkese nasip etsin inşallah. az kaldı topiği kapatmaya.

hellom hastalanmış canım benim geçmiş olsun eniştede tam zamanında izin almış rahat rahat yat enişte yapsın canım herşeyi...

lonelines canım inanalım inşallah bu defa tamamına erceğiz...canım sana verdiği testler normal yapılacak olanlarsa hiç devletteki dr a söyleme test yaptığını hamile olduğunu söyle kendileri direk yazıyorlar zaten ayrıca bişey varsa söyle ben 2 hafta çnce kendi dr izinde olduğu için devlete gittim aynen bçyle söyledim ayrıca guatrım ve kan uyuşmazlığım var dedim bana idrar, kan, guatr, kan uyuşmazlığı testi yaptırdı...iyi oldu umarım sanada iyi bir dr düşer canım....

minikler canım mümkünse bence erkek olana git kadınlar biraz tuhaflar...

inşallah canım. aslında uzun bi liste var. hangileri normal hangileri farklı çok bilmiyorum. şansımı deneyeceğim kısmet bakalım.

cezacim masallah start verilmis . hayirlisi olsun bu ay son olsun insallah

hellom gecmis olsun dikkat et kendine canim eniste baksin sana yumos yumos :))))

gunlukcum merakla bekliyoruz canim haberleri ,senden daha heyacanliyim valla.. gec kaldin ama yaaaa gecen hafta gitseydin merakimizdan olecez :))

miniklercim hadi hadi senden de bekliyoruz. Enisteden habersiz kacak sekilde yapiver su isi. Ben buralarda tek cikamiyorum bir yere. Ama orda hersey var. Otobus minibus atla birine 1 saatini alir canim. Bu kadar hem bekleme bizide bekletme :)))

ayyy bugunde herkese bisi yaptiracagim tuttu..

Renkliatlascim hadi hayirli olsun canim. Genelde bu preesed herkeste ise yaramis. Insallah sendede buay ise yarar ve bekledigin son ay olur canim..

bbende iyiyim kizlar. simdilik bi problem gozukmuyor kendimde. midem falanda bulanmiyor. aksine masallah bi yiyorum sormayin. ayin 22 sinde kontrol var bakalim. onu bekliyorum. ama bazen boyle karnimda adet sancisi gibi agri oluyor. bas donmeside var ara ara. bakalim hayirlisi olsun. esimle bugun evin duzenini degistirdik yani salonun. onuda calistirdim. iyi oldu ama daha yapacak cok is var. camasirlar bekliyor beni.. iyice tembel oldum uykumvar oldugum yerde uyuyorum.. esimde uyuya uyuya buyuyecen diyor. kizlar simdilik opuyorum

kolay gelsin canım.benimde üzerimde bi yorgunluk var sorma..2 gündür evdeyim bi çöp yapmadım..dün yemekleri falan eşim yaptı..bugünde yaptıracaktım ama çalışıyor :=)
sağol canım umarım güzel haberleri alırım bu ayyy....
sağol hellom..eniştem ii baksın söyle ona:)start verdik bakalım.klomene başladığım için nedense çok heyecanlıyım.hapları atarken bile ayrı bi umut..garibim bi tuhafım..
kızlar bişey sorcam haftaya pazartesi yumurta takibine çağırdı.pazar akşamı ilişki olsun mutlaka dedi.neden demiş olabilir.yumurta takibi ile ilişkinin ne alakası var?

ben cenk aşkalli'ye gidiyorum. gayet memnunum doktorumdan.en sıkıntılı dönemimizde sakinliği ve çözümcü yaklaşımlarıyla güvenimizi kazandı. haftaya kontrol ve uygulanacak testler için tekrar gideceğim.yalnız hastanenin maddi anlamda garip düzenlemeleri oluyor. sgk anlaşmaları var o alanda durum nasıl bilmiyorum. jimerde suat bey hakkında da övgüler duyuyorum.
hamileliğimi ilk öğrendiğimde doruk'ta şeyma hanıma gitmiştim; hakkında olumlu şeyler yazılıyor ama ben ısınamadım. pembemavi'de ismail küçükerdoğan da çok iyi bir hekim. birkaç yıl önce kist nedeniyle arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim. sakin, sorunsuz bir insan.

Merhaba kızlar, nasılsınız?
pEPPE DR İSİMLERİ YAZMIŞSIN. bEN İLK OLARAK RAHİMAĞZI YETMEZLİĞİ YÜZÜNDEN ERKEN DOĞUM YAPANLArın yazıştığı topiği takip ettim. Orada Edamecrin adlı arkadaş 18 haftadan fazla bir tek, bir de ikizlerini kaybetti. Sonra İsmail Küçükibrahime gitti. Dikişini filan o yaptı. Hatta arada nasıl olduğunu sormak için bile arıyordu arkadaşı ve maşallah kızını kucağına aldı. Bu bilgiyi paylaşmak istedim.

merhaba chnb; benim de bir arkadaşım ilk hamileliğini tiroid sorunu nedeniyle sonlandırmak zorunda kalmıştı. ikinci hamileliğinde ismail beye gitti; çok memnun olduğunu söylüyordu. o sıralarda bende yumurtalıklarda kist olduğunu öğrenmiştik. beni resmen sürükledi muayenehaneye. ben de memnun kaldım.
cenk aşkalli'ye gidip doğum yapan bir başka arkadaşım çok tavsiye ederdi cenk beyi. ben tesadüfen düşük kanamalarımın başladığı sırada doğumevinin kalabalığına girmek istemeyip acilden jimere gittiğimde tanıştım cenk beyle. o da son derece ilgili davrandı. en önemlisi o berbat psikolojimiz içinde bize doğruları söyledi, olabilecek sorunlar ve çözümleri hakkında bıkmadan usanmadan bilgi verdi. benim için en zor olan kürtaj evresinde bile onun gösterdiği incelikler sayesinde en az travma ile atlattık o dönemi...
dediğim gibi haftaya testler ve kontrol için tekrar gideceğim cenk beye. problemimin olup olmadığını, varsa ne olduğunu anlayabilirsek çözüm bulma konusunda bir adım atmış olacağız. hastaneden yana sıkıntılıyım biraz. çok maddiyatçı davranıyorlar. testlerle ilgili fiyat alıp diğer hastanelerle kıyaslayacağım mesela.verdiğin bilgi çok iyi oldu. gidilecek ikinci hekim olarak en başa ismail beyi koyacağım.

günaydın hatunlar herkesler iyimiş maşallahhh allah topiğimizi nazarlardan korusun yeni topiğe geçmemize az kaldı bende 5 kişi kaldık maşallah kızlarrr elimizi çabuk tuatalım:)

minikler ben doktorumdan çok memnunum az çok kumuşsuzndur bana nasıl destek olduunu enim doktorum zübeyde hanımdaydı ben muaynesine gidiodum tetkikler için falan hastaneye yönlendiriodu şimdi hastaneden ayrıldı sadece muaynesi var ismail küçükerdoğanıda çok duydum işinin ehli bi adam ve bende ısrarla kadın doktora gitme derim birde bahar hastanesine sakın gitme ismail beyi araştır bi sürü giden tanıdıım var herkes fazlasıyla memnun

günaydın hatunlar....Allahım pazartesi sendromundayım..kurtar beni ya rabbiiiiiii

günaydın hatunlar....Allahım pazartesi sendromundayım..kurtar beni ya rabbiiiiiii

bende bende canım klomen kasılarda ağrı yapıo biraccık eğer sendede olursa meraklanma bu yumurtalarının gelişmesini gösteriomuş inşallah sende işe yararrr

canlar günaydın, senemle konuşmuştuk ama benden önce o yazmış size :)

cezam tedavin hayırlı olsun inş uğurlu olsun ve artık anne ol lütfen :)) bol şanslar :)

minikler :)) canım hamileymişsin :)) çok şükür bekletmedi meleğin, allah tamamına erdirsin inş, sağlıcakla doğmayı nasip etsin allah.ve yine aynı temenni 9 ay sonra kulakların bebek ağlamasından çınlasın inş :)) herşey güzel olacak buna inanıyoruz :)

nazlım selamlar, çalışamalar bitti mi ? bizim bitti sanırım. dün son çalışmayı yaptık, ve o anda nasıl dua ettim güler misin ağlar mısın ? dilerim son 5 i de bu ay kapatırız.

atlas , canım çalışmalar ne alemde?

kıtty, canım geçmiş olsun dikkat et kendine.

günlük, canım eşin kesin olarak gidiyor mu yurtdışına ? bebek nasıl ?

yamateke, taf, minikler, dr_alb, nuray, lonelines adını yazamadığım tüm kızlar nasılsınız ?

nazlım ya, listeyi bi güncellesene :)

bende bende canım klomen kasılarda ağrı yapıo biraccık eğer sendede olursa meraklanma bu yumurtalarının gelişmesini gösteriomuş inşallah sende işe yararrr

ben günlerdir araştırıyorumdeli gibiyim..ovitrelle+klomen+crinone bu üçlüyü araştırmaktan yorum okumaktan başka bişey yapmadım...inşallah yarar canım..tüm dileğimiz bu yönde..ovulasyonuna bakamıyorum çünkü okuldan açılmıyo erşim engelli oluyo...bu siteyi nasıl açıyo çok merak ediyorum iğne daha çok ağrı yapıyormuş bu arada..klomen kullanmadan iğne kullannanlar varmış.ben bilmiyodum..neyse sende gerek kalmaz umarım...

lütfen bi zahmettttt inşallah ya offf ya geçen sene bugünler ne güzel hamiş hamiş geziyodum
sende çalışmalar nasıl..eşin döndü mü?bu arada sınıfım seminerde bu dersim boş...bundan sonraki 2 dersimde boş ingilizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…