Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nazlım..................................................... 27 kasım

chnb........................................................... ?

ceza83........................................................15 aralık

renkliatlas...................................................1 aralık

_CandaS_...................................................... 27 kasım

senemgy...

yamatake...

hellokity...

minikler...

alin84...

sinua...

Pileo...

taf...

günlük2011...

citaknuray...
loneliness...

Son düzenleme:
nazlım ya, listeyi bi güncellesene :)
canımm çalışmalar bitermi hiç 28.güne kadar devam riske atmıyalım diyorum 9-11-14-16 diye devam edio bakalım hayırlısı listeyi güncelledim girmeyenleri siliorum karakterler yetmio sistem izin vermio meleği sildim mesela en son hamile haberini aldık bidaha girmedi sanırım girerse eklerim yeniden kuzujm duan kabul olur inşallah sap gibi kaldık 5 kişi yukarda:)

bu ayda olmazda bizim yine önümüzdeki ay kullandırcak klomen bana da bu sefer iğneyle birlikte bu şekilde hamile kalan çok insan var hakkımızda hayırlısı canım son 5 kişi haydeee

ya benim tarihim belli değil ama sen 15 aralık yaz...ne kadar az görünüyoz..utandım bak kendimden yaz okuluna kalmış gibi hissettim

senem, hellom ,taf sıranın önünde oturan çalışkan öğrenci; candaşla ben en arkada oturan tembel öğrenciiiii

ya benim tarihim belli değil ama sen 15 aralık yaz...ne kadar az görünüyoz..utandım bak kendimden yaz okuluna kalmış gibi hissettim

tembellller siziiiiiii:) bebeem geç olsun güç olmasın inan şuan sadece bunu düşünüorum allahım hakkımızda hayırlı yazılar yazsın inşallah gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı eylesin bende tembel olcam sanırım:)

şaka bi yana tabiiiii..sağlıklı ,sıhhatli olsun önemli değil gerisi..ama parantez açmadan geçemeyeceğim çok bekletmeseler iyi olacak

yaa ne güzel zmalrda değil mi :) gerçi benim kürtajın 8. günüydü ama 1 hafta öncesi güzeldi. canım benim inş bu ay meleğin göbeğinde olsun ya yeter artık bizde hakettik herhalde değil mi ? alla seni buralarda görünce seviniyorum çünkü genelde akşam üzeri geliyosun ya :) eşimde gitti gece.çalışmalar sadece günlerindeydi :) eşimle güldük şurda 1 hafta birlikteliğimizde bile gönlümüze göre bişey yapamıyoruz sıpa gelmeden o işe bile karıştı ... 14. ve 16 . günde yakalamaya çalıştık ama inş tutar diliyroum :)

nazlım:
artık kapansın topik !!! 5 te 5 yapalım artık ya sen nasılsın şeker ?

haftasonu yani dün biz yine olaylıydık.cumartesi akşam yönetici arayıp çağrdı bizi, annemlerdeydik.su geliyo evden dediler, çıktık.su borusu patlamış.dün tamirci geldi fayansları kırdı ( gitti güzelim fayanslarım inş aynısından bulabilriz.üzerinede 150 lira bayıldık.sularımızı falan kestiler 1 gece.şaapamadık biel, öğlen 4 de geldik bebek kaçmasın derdine ki sular gelmişti lşükür.ardından bi arkadaşa gitcez dolmuştayız kaza yaptı. yaralı yok ama o kapının halini görmeliydiniz ciddi anlamda yamuklar oldu, kapı aşılmadı köşede arılan yerden indik.başımızda bi kaza bela dolanıyo ya hayır olsun.k.pederle tarıştık, evi satalım istiyoruz yk sattırmam satarsam benim adıma ev alınacak diyor ki yarı parasını biz ekleyeceğiz.çok bencil ya hani benim tapu derdim yoktu ama zorla aklıma soktu.çok kızdım ona ve şimdi tokilerden ev almaya niyetlencez.sıfırdan.en azından sadece kendimizin olurda laf hakkı olmaz.ne kıymetliymiş evi.görseniz duysanız lafları çıldırırdınız.sinirimden az daha ağlayacakım ya tokilerde imkan biraz daha kolay ya peşin 30 milyar + 10 yıllık 1000 lira filan öderiz inş. bu işi de en geç yaza bitircem allahın iziniyle.araba alacaktık kalsın ev daha önemli.ona muhtaç olmaktan iyidir.bide bizim lohmanlarımız var onun az yukarısından istediğimiz konutlar ve kreşimizde var lojman içi.çocuk olursa kolaylık olur.işimiede daha yakın olacak.ee ne demişler kötü komşu ev sahibi eder.ona kapak olsun ...

Son düzenleme:
canım bu iğneli tedavinin maliyeti ne civarlarda ? dr hastane ilaç dahil ?
senem, hellom ,taf sıranın önünde oturan çalışkan öğrenci; candaşla ben en arkada oturan tembel öğrenciiiii

kesinlikle sınıfta kaldık cezam, ben seni belki burun farkıyla geçmiş olabilirim :))

canım bu iğneli tedavinin maliyeti ne civarlarda ? Dr hastane ilaç dahil ?

Kesinlikle sınıfta kaldık cezam, ben seni belki burun farkıyla geçmiş olabilirim :))
klomen 9.5 tl iğne 75 tl sonunda bebeişin olması paha biçilemez:)(
:):)

kız akşam oluyo ne günaydını

kiz dun biz cok gec kalktik 11 de 1 saat sonra girdim 12 de yazdim onu..tabi o sira turkiyede saat 1 di

tekrar gunaydinnnn

gecmis olsun canim...dua edin iyi gelsin preseed bana..ama daha gelmedi siparis

saol canim dualarinizi eksik etmeyin..
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

kızlarrr ovulasyon testlerimi yükledim kullanan yorum yapabilecek olan varmı aranızdaaa
kiz sanki 14. gunde yumurtlamissin öyle geldi bana ama son olanda da var 2. mi geliyo yine

calismalar 1 gun arayla olacak bugun calisma gunumuz yumurtlama dönemine yeni girdim..dun ve bugun uzayan akintim var... hayirlisi artik

sen ne yaptin kiz? haftasonu nasil gecti ? insallah kacirmadiniz yumurtalari

günaydın bebişim bende anlamadım kızzz 14.günde koyu 17.günde anamm günlük abla gelmiş ablaaaaaa bi el atsana benim testlere beee

klomen 9.5 tl iğne 75 tl sonunda bebeişin olması paha biçilemez:)(
:):)
hiç bişey sayılmaz ... aynen sonundaki hediye için paha biçilmez :)

canım eşim gitti.. değerlendirebildiğimiz kadar değerlendirdik yani 14-16 da çalıştık, inş yakalamışızdır artık cidden üzülcem ya ( dilerim kaçırmamışızdır... inş seninkide bu kez uğurlu olur ve yakalarsınız, eşini bu ay kendinden uzak tutmayı başarabildin ya helal olsun şeker sana :)) inş presedin hemen gelir ve uğrunu gösterir size :) sen nasılsın ?

ilişkiden sonra kalkmadın hemen dimi ay allahımmmm hadi candaş ceza sema chnb abla hepinizin hamile kalmasını kendimden daha çok istiyorum siz daha çok beklediniz çünkü

bu sefer tam yumurtlamana denk geldi bence insallah bu sefer olur... ben kocami bu sefer kendimden uzak tuttum ama oda bise demedi bebek icin neler yaptigimi göruyor.. 4 gundur sogan suyu iciyorum yaa hanimlar dun gece feci basagrisi ve basdönmesi oldu cok fena oldum, biraktim sogan suyunu, bu gece sahura kalktik benim gecen sene hamileligim ramazana denk gelmisti hic tutmamistim oruclari, burda gunler cok kisa 3,35 de iftar edecem burda tutayim diyorum oruclarimi...esimde kalkti oda 3 gun tutacak yolculuklarda tutmamisti.. belki bu oruclarda bize ugurlu gelir...

nazlim bence 14. gun yumurtlama oldu senin, belkide bebis tutuntu kiz ne dersin, 17. gun de kirmisi cikmasi ona hikmet olmasin??

günaydın kızlar....

maraton tekrar başladı heyecan dorukta yani gözlerimizde üzerinizde...hayırlı çalışmalar sizlere:))

candaşım, canım eşim kesin gidecek sanırım yani pasaportlar işleme konulacak bugün vize çıkar çıkmaz gidiyor...nijerya gideceği yer hastalık var falan birsürü şey duydular kulaktan sonra müdür nişeryaya gitmiş bile adam bizimkileri bir güzel kalaylamış o zaman hiç anlaşmasaydınız bende adam ayarlasaydım demiş iş yapacakları yer türk konsolosluğu binasının iç tesisat boruları adam demişki burası türk toprakları gibi bizim himayemizdesiniz,ben aşı bile yaptırmadan geldim sizede önlem olsun siz yaptırın diye uyardım ben insan değilmiyim iki haftadır burdayım demiş:)) nasıl erkeksinizlede bitirmiş adam netten baktık hastalık verileri 1999 tarihine ait bende dedimki içinize korku salmayın hayırlısı neyse o olsun...aidsde varmış ama o konuda eşime sonsuz güveniyorum hayatta gitmez biyere ama sivrisinek çokmuş ondan bulaşır diye korkuyor eşim bu hastalık anlamında benden daha korkak diyorki şu sıpreyler varya sinek kovar ondan alalım çok diyor:)) akşam doğru düzgün uyumamış alem yaa....canım keşke yakın olsaydık benim babam su tesisatçısı yazık yaa çok para vermişsiniz...ayrıca geçmiş olsun allah kaza beladan saklasın ...bizim evde kayınpederin üstüne ama ev 3 katlı 7 tane çocuk bizimde muammalı ev konusu en doğrusunu yapıyorsun canım hayırlısı kendi evin olsun laf etmezler hiç değilse..

nazlım baktım ama tam anlaşılmıyor canım yaa zaten bende acemiyim ilk defa kullandım biliyorsun oda biraz karambole geldi...

ceza,heyecan güzel canım daha bir şevkle çalışırsın bu defa tutar inşallah...

chnb, canım gelişmeleri yazmamışsın?

nuray, canım geçmi kaldım bilmiyıorum ama bu hafta kesin gideceğimde şimdide eşimi bekliyorum....eğer bu hafta sonuna kadar giderse onunla gitmek istiyorum bu nedenle ne zamana randevu alacağımı bilmiyorum şimdilik burdaki işine devam ediyor...inan bende merak ediyorum ama çokda korkuyorum açıkcası....

ağzını yerim senin bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kocam dün akşam görmüş onları manyaksın sen dedi bana bende dellendim o testleri yediriririm sana o zaman manyaklıı görürsün dedim senin aklına geliomu şuan oğlunu kucağına alıp kokusunu içine çekcektin kuşumuzla değildi oğlunla oynucaktın dedim bi duygulandı bizimkide sponra ne zaman çalışma yapcas dedi:):):) pazartesiyi bekle dedim bende

günlükkkkk
ablacı eşinin işi hayırlı uğurlu olsun inaşllah aklınıza kötü şeyler getirmeyen iki evladının masumlupu korur babalarını seninkilerde böylemiydi peki testler sadece onu merak ettim

Son düzenleme:
ilişkiden sonra kalkmadın hemen dimi ay allahımmmm hadi candaş ceza sema chnb abla hepinizin hamile kalmasını kendimden daha çok istiyorum siz daha çok beklediniz çünkü
valla birinde hiç kalkmadımda dünkünde 10-15 dk sonra kalktım.k.vali,demlerdeydik sırf bu iş için eve geldik, sbebpte yok.cin gibi ya anlamıştır yinede çok yatamadım yani onda.ama bakcaz artık.canım inş hep beraber kapatırız bu topiği.eğer 4 kişiyide hamile verirsek bu ay 5. kişi yalnız kalmasın, o durum hepsinden zor gelir insna herhalde
inş tutmuştur, yani eşinde görüyo tabi.eşlerimizde yıpranmaya başladı artık bence.inş son bulsun hepimizin sıkıntıları.oruçları keşke tutabilsen iyi olur, hem vakit kısaymış da. belki uğrunuzda olur :) keşke baş dönmesini sebei aklımızdakinden olsa :)

ablam çok sağolasın, ev konusundaki saçmalığı sinirime dokunuyo, inş planlarımızı hayata geçirebiliriz.eşin içn inş herşey çok iyi olur, korktukları olmaz.benim örümcemde o taraflarda anlıyorum seni dahada iyi.ama şükür bişey olmuyo inş eşine ve ekibede hiç bişey olmadan döenerler.hepinizi zor günler bekliyo en kötüsü bu inş dönüş haziran temmuz gibi mi olacak şimdi ? bebeğimiz nasıl ? sen nasılsın ? eşin için babasını kaybetmek ve sizden ayrılmak çok zor olacak

canim aids sivrisinekten gecmez ama sitma gecebilir..dikkat etsin bi yerden bise yemesin, ellerini surekli yikasin, mumkunse hicbiryere cikmasin gezmesin..cunku oralarda aidsten daha tehlikeli hastaliklar var , aids öyle cok korkunc bi hastalik degil ,en azindan sadece kan ve cinsel yolla bulasiyor, bunlara dikkat edince zaten korunursun..ama temasla ve havadan bulasan hastaliklar var Allah muhafaza

candascim , 15 dk da olsa giden gitmistir iceri..cok önemli degil bence o..cunku ben hamile kaldigimda 1 saniye bile yatmadim direk kalkip banyoya kosup vajenin icini yikamisdim,, ama hamile kaldim o kazadan iste... hayirlisi olsun Rabbim ol derse olur...

basdönmeleri keske bebekten olsa ama daha yumutlama bile olmadi sogan suyu sanirim tansiyonumu dusurdu esimde kizdi birak dedi icme artik..oruclarimi hep tutacam insallah 30 gun dusunsene cok fazla...burda bitiririm insallah, 5 de sahur 3.35 de iftar cok rahat valla...

milyonlarca süpermenden bi tanesi görevini yapar inşallah:):):)ben yanlız kalırsam nereye giderseniz gelirim orya heeee:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…