canımm çalışmalar bitermi hiç 28.güne kadar devam riske atmıyalım diyorum 9-11-14-16 diye devam edio bakalım hayırlısı listeyi güncelledim girmeyenleri siliorum karakterler yetmio sistem izin vermio meleği sildim mesela en son hamile haberini aldık bidaha girmedi sanırım girerse eklerim yeniden kuzujm duan kabul olur inşallah sap gibi kaldık 5 kişi yukarda:)nazlım ya, listeyi bi güncellesene :)
bu ayda olmazda bizim yine önümüzdeki ay kullandırcak klomen bana da bu sefer iğneyle birlikte bu şekilde hamile kalan çok insan var hakkımızda hayırlısı canım son 5 kişi haydeeeben günlerdir araştırıyorumdeli gibiyim..ovitrelle+klomen+crinone bu üçlüyü araştırmaktan yorum okumaktan başka bişey yapmadım...inşallah yarar canım..tüm dileğimiz bu yönde..ovulasyonuna bakamıyorum çünkü okuldan açılmıyo erşim engelli oluyo...bu siteyi nasıl açıyo çok merak ediyorum iğne daha çok ağrı yapıyormuş bu arada..klomen kullanmadan iğne kullannanlar varmış.ben bilmiyodum..neyse sende gerek kalmaz umarım...
ya benim tarihim belli değil ama sen 15 aralık yaz...ne kadar az görünüyoz..utandım bak kendimden yaz okuluna kalmış gibi hissettim
yaa ne güzel zmalrda değil mi :) gerçi benim kürtajın 8. günüydü ama 1 hafta öncesi güzeldi. canım benim inş bu ay meleğin göbeğinde olsun ya yeter artık bizde hakettik herhalde değil mi ? alla seni buralarda görünce seviniyorum çünkü genelde akşam üzeri geliyosun ya :) eşimde gitti gece.çalışmalar sadece günlerindeydi :) eşimle güldük şurda 1 hafta birlikteliğimizde bile gönlümüze göre bişey yapamıyoruz sıpa gelmeden o işe bile karıştı ... 14. ve 16 . günde yakalamaya çalıştık ama inş tutar diliyroum :)lütfen bi zahmetttttinşallah ya offf ya geçen sene bugünler ne güzel hamiş hamiş geziyodum
sende çalışmalar nasıl..eşin döndü mü?bu arada sınıfım seminerde bu dersim boş...bundan sonraki 2 dersimde boş ingilizce
canım bu iğneli tedavinin maliyeti ne civarlarda ? dr hastane ilaç dahil ?canımm çalışmalar bitermi hiç 28.güne kadar devam riske atmıyalım diyorum 9-11-14-16 diye devam edio bakalım hayırlısı listeyi güncelledim girmeyenleri siliorum karakterler yetmio sistem izin vermio meleği sildim mesela en son hamile haberini aldık bidaha girmedi sanırım girerse eklerim yeniden kuzujm duan kabul olur inşallah sap gibi kaldık 5 kişi yukarda:)
bu ayda olmazda bizim yine önümüzdeki ay kullandırcak klomen bana da bu sefer iğneyle birlikte bu şekilde hamile kalan çok insan var hakkımızda hayırlısı canım son 5 kişi haydeee
senem, hellom ,taf sıranın önünde oturan çalışkan öğrenci; candaşla ben en arkada oturan tembel öğrenciiiii
klomen 9.5 tl iğne 75 tl sonunda bebeişin olması paha biçilemez:)(canım bu iğneli tedavinin maliyeti ne civarlarda ? Dr hastane ilaç dahil ?
Kesinlikle sınıfta kaldık cezam, ben seni belki burun farkıyla geçmiş olabilirim :))
kız akşam oluyo ne günaydını
senemmm allah analı babalı büyütsün canım benim, yerim ben o elma şekerini...
günlük cancağızım eniştemi allah kavuştursun, hayırlısı olsun sizi bize getirsn eniştem bende yalnızım :) ne kadar kalacak belli mi? lekelenmeler azalmış çok şükür allahıma, haftaya dr gitceksin ya çok fena heyecan bastırdı.
citaknuray kuzumm yorma kendini, bana bu cümle tanıdık geldi ama cidden yorma kendini bırak ev pis kalsın. kEYİFLER iyi dir inşallah
renkliatlas presed iyi gelecek sanırım geçen sen diyordun değil mi kuruluk oluyor canım yandı diye değil mi? iyi gezemeler
nazlım geçeen ay amma çalışma yapmışsın kuzum, bu ay umutluyuz Kasımda aşk başkadır.
lonileness ya canım sen hamile değil misin? hiç kendinden bahsetmiyorsun nasıl gidiyor nedir durumların
chnb canım hayırlısı olsun, vakti zamanında gelsin meleğimiz.
cezaaa canım geçen sorduğun soruyu görmemişim, ben olsam ya klomen ya soğan yapardım ikinsini de yapmazdım. Kaldı ki sen başlamışsın yapım çalışmalarına hayırlısı olsun.
minikler[/B canım ya eşler işte dan dun konuşuyorlar, he zaman bekleidğimiz tepkilere göstermiyorlar malesef :))) ilk 3 ay sarıyorsun kocana, ailesine sonra düzelir hormonlardan sanırım .
kızlar ben çok hastayım grip oldum ağzım burnu yara oldu. Dün öyle feci hapşurdum ki anlatamam. Ateşim de var. Bİrde bu hafta benim koca izinli. haberiniz olsun...
güzel pazar olsun peşinden güzel pazartesi. Hepinizi öpüyorum.
saol canim dualarinizi eksik etmeyin..cezacim masallah start verilmis . hayirlisi olsun bu ay son olsun insallah
hellom gecmis olsun dikkat et kendine canim eniste baksin sana yumos yumos :))))
gunlukcum merakla bekliyoruz canim haberleri ,senden daha heyacanliyim valla.. gec kaldin ama yaaaa gecen hafta gitseydin merakimizdan olecez :))
miniklercim hadi hadi senden de bekliyoruz. Enisteden habersiz kacak sekilde yapiver su isi. Ben buralarda tek cikamiyorum bir yere. Ama orda hersey var. Otobus minibus atla birine 1 saatini alir canim. Bu kadar hem bekleme bizide bekletme :)))
ayyy bugunde herkese bisi yaptiracagim tuttu..
Renkliatlascim hadi hayirli olsun canim. Genelde bu preesed herkeste ise yaramis. Insallah sendede buay ise yarar ve bekledigin son ay olur canim..
bbende iyiyim kizlar. simdilik bi problem gozukmuyor kendimde. midem falanda bulanmiyor. aksine masallah bi yiyorum sormayin. ayin 22 sinde kontrol var bakalim. onu bekliyorum. ama bazen boyle karnimda adet sancisi gibi agri oluyor. bas donmeside var ara ara. bakalim hayirlisi olsun. esimle bugun evin duzenini degistirdik yani salonun. onuda calistirdim. iyi oldu ama daha yapacak cok is var. camasirlar bekliyor beni.. iyice tembel oldum uykumvar oldugum yerde uyuyorum.. esimde uyuya uyuya buyuyecen diyor. kizlar simdilik opuyorum
kiz sanki 14. gunde yumurtlamissin öyle geldi bana ama son olanda da var 2. mi geliyo yineImageShack® - Online Photo and Video Hosting
kızlarrr ovulasyon testlerimi yükledim kullanan yorum yapabilecek olan varmı aranızdaaa
canlar günaydın, senemle konuşmuştuk ama benden önce o yazmış size :)
cezam tedavin hayırlı olsun inş uğurlu olsun ve artık anne ol lütfen :)) bol şanslar :)
minikler :)) canım hamileymişsin :)) çok şükür bekletmedi meleğin, allah tamamına erdirsin inş, sağlıcakla doğmayı nasip etsin allah.ve yine aynı temenni 9 ay sonra kulakların bebek ağlamasından çınlasın inş :)) herşey güzel olacak buna inanıyoruz :)
nazlım selamlar, çalışamalar bitti mi ? bizim bitti sanırım. dün son çalışmayı yaptık, ve o anda nasıl dua ettim güler misin ağlar mısın ? dilerim son 5 i de bu ay kapatırız.
atlas , canım çalışmalar ne alemde?
kıtty, canım geçmiş olsun dikkat et kendine.
günlük, canım eşin kesin olarak gidiyor mu yurtdışına ? bebek nasıl ?
yamateke, taf, minikler, dr_alb, nuray, lonelines adını yazamadığım tüm kızlar nasılsınız ?
günaydın bebişim bende anlamadım kızzz 14.günde koyu 17.günde anamm günlük abla gelmiş ablaaaaaa bi el atsana benim testlere beeeKiz dun biz cok gec kalktik 11 de 1 saat sonra girdim 12 de yazdim onu..tabi o sira turkiyede saat 1 di
Tekrar gunaydinnnn
Gecmis olsun canim...dua edin iyi gelsin preseed bana..ama daha gelmedi siparis
saol canim dualarinizi eksik etmeyin..
Kiz sanki 14. Gunde yumurtlamissin öyle geldi bana ama son olanda da var 2. Mi geliyo yine
calismalar 1 gun arayla olacak bugun calisma gunumuz yumurtlama dönemine yeni girdim..dun ve bugun uzayan akintim var... Hayirlisi artik
sen ne yaptin kiz? Haftasonu nasil gecti ? Insallah kacirmadiniz yumurtalari
hiç bişey sayılmaz ... aynen sonundaki hediye için paha biçilmez :)klomen 9.5 tl iğne 75 tl sonunda bebeişin olması paha biçilemez:)(
:):)
kiz dun biz cok gec kalktik 11 de 1 saat sonra girdim 12 de yazdim onu..tabi o sira turkiyede saat 1 di
tekrar gunaydinnnn
gecmis olsun canim...dua edin iyi gelsin preseed bana..ama daha gelmedi siparis
saol canim dualarinizi eksik etmeyin..
kiz sanki 14. gunde yumurtlamissin öyle geldi bana ama son olanda da var 2. mi geliyo yine
calismalar 1 gun arayla olacak bugun calisma gunumuz yumurtlama dönemine yeni girdim..dun ve bugun uzayan akintim var... hayirlisi artik
sen ne yaptin kiz? haftasonu nasil gecti ? insallah kacirmadiniz yumurtalari
ilişkiden sonra kalkmadın hemen dimi ay allahımmmm hadi candaş ceza sema chnb abla hepinizin hamile kalmasını kendimden daha çok istiyorum siz daha çok beklediniz çünkühiç bişey sayılmaz ... aynen sonundaki hediye için paha biçilmez :)
canım eşim gitti.. değerlendirebildiğimiz kadar değerlendirdik yani 14-16 da çalıştık, inş yakalamışızdır artık cidden üzülcem ya( dilerim kaçırmamışızdır... inş seninkide bu kez uğurlu olur ve yakalarsınız, eşini bu ay kendinden uzak tutmayı başarabildin ya helal olsun şeker sana :)) inş presedin hemen gelir ve uğrunu gösterir size :) sen nasılsın ?
hiç bişey sayılmaz ... aynen sonundaki hediye için paha biçilmez :)
canım eşim gitti.. değerlendirebildiğimiz kadar değerlendirdik yani 14-16 da çalıştık, inş yakalamışızdır artık cidden üzülcem ya( dilerim kaçırmamışızdır... inş seninkide bu kez uğurlu olur ve yakalarsınız, eşini bu ay kendinden uzak tutmayı başarabildin ya helal olsun şeker sana :)) inş presedin hemen gelir ve uğrunu gösterir size :) sen nasılsın ?
bu sefer tam yumurtlamana denk geldi bence insallah bu sefer olur... ben kocami bu sefer kendimden uzak tuttumama oda bise demedi bebek icin neler yaptigimi göruyor.. 4 gundur sogan suyu iciyorum yaa hanimlar dun gece feci basagrisi ve basdönmesi oldu cok fena oldum, biraktim sogan suyunu, bu gece sahura kalktik benim gecen sene hamileligim ramazana denk gelmisti hic tutmamistim oruclari, burda gunler cok kisa 3,35 de iftar edecem burda tutayim diyorum oruclarimi...esimde kalkti oda 3 gun tutacak yolculuklarda tutmamisti.. belki bu oruclarda bize ugurlu gelir...
nazlim bence 14. gun yumurtlama oldu senin, belkide bebis tutuntu kizne dersin, 17. gun de kirmisi cikmasi ona hikmet olmasin??
valla birinde hiç kalkmadımda dünkünde 10-15 dk sonra kalktım.k.vali,demlerdeydik sırf bu iş için eve geldik, sbebpte yok.cin gibi ya anlamıştır yinede çok yatamadım yani onda.ama bakcaz artık.canım inş hep beraber kapatırız bu topiği.eğer 4 kişiyide hamile verirsek bu ay 5. kişi yalnız kalmasın, o durum hepsinden zor gelir insna herhaldeilişkiden sonra kalkmadın hemen dimi ay allahımmmm hadi candaş ceza sema chnb abla hepinizin hamile kalmasını kendimden daha çok istiyorum siz daha çok beklediniz çünkü
inş tutmuştur, yani eşinde görüyo tabi.eşlerimizde yıpranmaya başladı artık bence.inş son bulsun hepimizin sıkıntıları.oruçları keşke tutabilsen iyi olur, hem vakit kısaymış da. belki uğrunuzda olur :) keşke baş dönmesini sebei aklımızdakinden olsa :)bu sefer tam yumurtlamana denk geldi bence insallah bu sefer olur... ben kocami bu sefer kendimden uzak tuttumama oda bise demedi bebek icin neler yaptigimi göruyor.. 4 gundur sogan suyu iciyorum yaa hanimlar dun gece feci basagrisi ve basdönmesi oldu cok fena oldum, biraktim sogan suyunu, bu gece sahura kalktik benim gecen sene hamileligim ramazana denk gelmisti hic tutmamistim oruclari, burda gunler cok kisa 3,35 de iftar edecem burda tutayim diyorum oruclarimi...esimde kalkti oda 3 gun tutacak yolculuklarda tutmamisti.. belki bu oruclarda bize ugurlu gelir...
nazlim bence 14. gun yumurtlama oldu senin, belkide bebis tutuntu kizne dersin, 17. gun de kirmisi cikmasi ona hikmet olmasin??
günaydın kızlar....
maraton tekrar başladı heyecan dorukta yani gözlerimizde üzerinizde...hayırlı çalışmalar sizlere:))
candaşım, canım eşim kesin gidecek sanırım yani pasaportlar işleme konulacak bugün vize çıkar çıkmaz gidiyor...nijerya gideceği yer hastalık var falan birsürü şey duydular kulaktan sonra müdür nişeryaya gitmiş bile adam bizimkileri bir güzel kalaylamış o zaman hiç anlaşmasaydınız bende adam ayarlasaydım demiş iş yapacakları yer türk konsolosluğu binasının iç tesisat boruları adam demişki burası türk toprakları gibi bizim himayemizdesiniz,ben aşı bile yaptırmadan geldim sizede önlem olsun siz yaptırın diye uyardım ben insan değilmiyim iki haftadır burdayım demiş:)) nasıl erkeksinizlede bitirmiş adam netten baktık hastalık verileri 1999 tarihine ait bende dedimki içinize korku salmayın hayırlısı neyse o olsun...aidsde varmış ama o konuda eşime sonsuz güveniyorum hayatta gitmez biyere ama sivrisinek çokmuş ondan bulaşır diye korkuyor eşim bu hastalık anlamında benden daha korkak diyorki şu sıpreyler varya sinek kovar ondan alalım çok diyor:)) akşam doğru düzgün uyumamış alem yaa....canım keşke yakın olsaydık benim babam su tesisatçısı yazık yaa çok para vermişsiniz...ayrıca geçmiş olsun allah kaza beladan saklasın ...bizim evde kayınpederin üstüne ama ev 3 katlı 7 tane çocuk bizimde muammalı ev konusu en doğrusunu yapıyorsun canım hayırlısı kendi evin olsun laf etmezler hiç değilse..
nazlım baktım ama tam anlaşılmıyor canım yaa zaten bende acemiyim ilk defa kullandım biliyorsun oda biraz karambole geldi...
ceza,heyecan güzel canım daha bir şevkle çalışırsın bu defa tutar inşallah...
chnb, canım gelişmeleri yazmamışsın?
nuray, canım geçmi kaldım bilmiyıorum ama bu hafta kesin gideceğimde şimdide eşimi bekliyorum....eğer bu hafta sonuna kadar giderse onunla gitmek istiyorum bu nedenle ne zamana randevu alacağımı bilmiyorum şimdilik burdaki işine devam ediyor...inan bende merak ediyorum ama çokda korkuyorum açıkcası....
günaydın kızlar....
maraton tekrar başladı heyecan dorukta yani gözlerimizde üzerinizde...hayırlı çalışmalar sizlere:))
candaşım, canım eşim kesin gidecek sanırım yani pasaportlar işleme konulacak bugün vize çıkar çıkmaz gidiyor...nijerya gideceği yer hastalık var falan birsürü şey duydular kulaktan sonra müdür nişeryaya gitmiş bile adam bizimkileri bir güzel kalaylamış o zaman hiç anlaşmasaydınız bende adam ayarlasaydım demiş iş yapacakları yer türk konsolosluğu binasının iç tesisat boruları adam demişki burası türk toprakları gibi bizim himayemizdesiniz,ben aşı bile yaptırmadan geldim sizede önlem olsun siz yaptırın diye uyardım ben insan değilmiyim iki haftadır burdayım demiş:)) nasıl erkeksinizlede bitirmiş adam netten baktık hastalık verileri 1999 tarihine ait bende dedimki içinize korku salmayın hayırlısı neyse o olsun...aidsde varmış ama o konuda eşime sonsuz güveniyorum hayatta gitmez biyere ama sivrisinek çokmuş ondan bulaşır diye korkuyor eşim bu hastalık anlamında benden daha korkak diyorki şu sıpreyler varya sinek kovar ondan alalım çok diyor:)) akşam doğru düzgün uyumamış alem yaa....canım keşke yakın olsaydık benim babam su tesisatçısı yazık yaa çok para vermişsiniz...ayrıca geçmiş olsun allah kaza beladan saklasın ...bizim evde kayınpederin üstüne ama ev 3 katlı 7 tane çocuk bizimde muammalı ev konusu en doğrusunu yapıyorsun canım hayırlısı kendi evin olsun laf etmezler hiç değilse..
nazlım baktım ama tam anlaşılmıyor canım yaa zaten bende acemiyim ilk defa kullandım biliyorsun oda biraz karambole geldi...
ceza,heyecan güzel canım daha bir şevkle çalışırsın bu defa tutar inşallah...
chnb, canım gelişmeleri yazmamışsın?
nuray, canım geçmi kaldım bilmiyıorum ama bu hafta kesin gideceğimde şimdide eşimi bekliyorum....eğer bu hafta sonuna kadar giderse onunla gitmek istiyorum bu nedenle ne zamana randevu alacağımı bilmiyorum şimdilik burdaki işine devam ediyor...inan bende merak ediyorum ama çokda korkuyorum açıkcası....
milyonlarca süpermenden bi tanesi görevini yapar inşallah:):):)ben yanlız kalırsam nereye giderseniz gelirim orya heeee:):):)valla birinde hiç kalkmadımda dünkünde 10-15 dk sonra kalktım.k.vali,demlerdeydik sırf bu iş için eve geldik, sbebpte yok.cin gibi ya anlamıştır yinede çok yatamadım yani onda.ama bakcaz artık.canım inş hep beraber kapatırız bu topiği.eğer 4 kişiyide hamile verirsek bu ay 5. kişi yalnız kalmasın, o durum hepsinden zor gelir insna herhalde
inş tutmuştur, yani eşinde görüyo tabi.eşlerimizde yıpranmaya başladı artık bence.inş son bulsun hepimizin sıkıntıları.oruçları keşke tutabilsen iyi olur, hem vakit kısaymış da. belki uğrunuzda olur :) keşke baş dönmesini sebei aklımızdakinden olsa :)
ablam çok sağolasın, ev konusundaki saçmalığı sinirime dokunuyo, inş planlarımızı hayata geçirebiliriz.eşin içn inş herşey çok iyi olur, korktukları olmaz.benim örümcemde o taraflarda anlıyorum seni dahada iyi.ama şükür bişey olmuyo inş eşine ve ekibede hiç bişey olmadan döenerler.hepinizi zor günler bekliyo en kötüsü buinş dönüş haziran temmuz gibi mi olacak şimdi ? bebeğimiz nasıl ? sen nasılsın ? eşin için babasını kaybetmek ve sizden ayrılmak çok zor olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?