Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inş canım, gideceği varsa bencede gitmiştir.olabilir o etkilmiştir belkide başdönmelerini.ama bebekte tetikler diliyorum :) valla oruçlar süper olur, ama ne çıkarcıyız ya :) zamandan kar edelim diye neler diyoruz :) benimde var bi 60-70 gün

kızlar günaydın

way maşşallah çenenize :) yetişemedim bugün :)

geçmmişi okumadım. akşam eve geline okurum. Herkes iyidir umarım. Ciciler bugün kariye müzesi diye bir yer varmış istanbulda orayı gezeceğiz. Birazdan çıkacağım.

chnb kıtzlar ve özellikle chnb Ahmet Ümit kitabı bitti katili tahmin ettim ama ne zaman :))) son 10 sayfada sanırım. Hiç aklıma gelmedi en son bi muhabbetleri olmuştu ya orada yakaladım. Hani okumak istiyenler olur diye açıklamıyorum. Ayşe Kulin Köptü kitabını okuyoum bitmesin 15 sayfam falan kaldı o bittikten sonra Ahmet Ümit Bab-ı Ali isyanı olabilri sanırım ismi o kitap var onu okuyacağım.

mucuikooo.

bu arada su tessisat falan Candaş bişi oldu

milyonlarca süpermenden bi tanesi görevini yapar inşallah:):):)ben yanlız kalırsam nereye giderseniz gelirim orya heeee:):):)

inş süpermenlerin biri tutmuştu :) bende süpermenleri tuttuö :) süpermiş :)) valla şeker biliyosun ki o iyhtimal varsa % 99 benim başıma konar :) inş son 5 li ağustos anneleri topiğinde tekrar buluşur :)

selam canim bab i esrar o kitabin adi, cok guzel surukleyici 2 sene önce okumustum tavsiye ederim...eger elif safak ask i okuduysan babi esrari da okumalisin..ama Ask i okumadiysan önce ask i okumani öneririm..

bebek tetiklerde bacim daha yumurta yok piyasadanerden tetikleyecek sali gunu bitti adetim daha yumurtlamaya yeni geldik bismillah.. mikroskobumda baktigima göre gecis dönemindeyim henus yumurta yok

ah ah canim bende diyorum simdi benim bebekte 7 aylik olmustu tam sevilme zamaniydi...

kiz bak ciddiyim hee! ovulasyon testlerinde hamile kalinca pozitif cikiyormus haberin olsun.. supermenler görevini yapmis sanirim

canım slm, su borusu patladı aftasonu.onu yaptırdık.bizde ekşınlar bol anlayacağın :)
inş döneminde tutunurda bi oh daha çekeriz :)
ah ah canim bende diyorum simdi benim bebekte 7 aylik olmustu tam sevilme zamaniydi...

kiz bak ciddiyim hee! ovulasyon testlerinde hamile kalinca pozitif cikiyormus haberin olsun.. supermenler görevini yapmis sanirim

bizimkilerde 5. ayını bitirmişlerdi inş görebiliriz o günlerin gerçeğini. ya nazlım içinde dilerim dediğin gibidir.bende duymuştum hamilelerde pozitif veriyomuş ovulasyonlar

inş süpermenlerin biri tutmuştu :) bende süpermenleri tuttuö :) süpermiş :)) valla şeker biliyosun ki o iyhtimal varsa % 99 benim başıma konar :) inş son 5 li ağustos anneleri topiğinde tekrar buluşur :)

ağustos ayı güzel ay be bayram ramazan hepsi o ayda olacak ay inşalahhhhhhhhhhhhh hadi bakalımmm

kuzu ben o ıslakm iğrenç akıntı varya:)onu 10-11-12 günlerde gördüm bide 14.gün yani 14.gün çatlamışsa dün niye koyu çıktı diymiiii allahım nelerle uğraşıos yazık bize:):):)

ne ara yazdınız bu kadar yazıyıııııııııııı..maşallah size..candasım gündüz girmek benimde hoşuma gidiyooo..akşam okumakta zorluk çekiyorum...geçmiş olsun canım..üzerinizde bi nazar var herhaldeeee..bütün aksilikler sizi buluyoooo..nazlım senin ovulasyon testinin markası neydi?

inşşşş...yazık valla ya neler öğrendik şu aşamada :)

bilmiom:):):) bakmadım kız hiç ama laboqık diil bida asla almam onu yanında iki tane gebelik testi vardı dün yaptım birini mesela yine hamileyim ben:):):)yine ikinci çizgi silik

bilmiom:):):) bakmadım kız hiç ama laboqık diil bida asla almam onu yanında iki tane gebelik testi vardı dün yaptım birini mesela yine hamileyim ben:):):)yine ikinci çizgi silik

bendede çıkmıştı ikinci çizgi..hem de baya belliydi.silik falan değildi..artık güvenmiyorum idrar testlerine en güzeli kan testi...

bendede çıkmıştı ikinci çizgi..hem de baya belliydi.silik falan değildi..artık güvenmiyorum idrar testlerine en güzeli kan testi...

adet geçmeden yapmıcam test bu ay söz vreriorum size

insallah agustos anneleri topigine ben candas nazlim ceza gireriz.. benimde akintilar yeni basladi dunde biraz vardi ama sogan suyundan olabilir...acaba sogan suyuna devam etsem mi??? dun aksam cok basim döndu esim kizdi icme bi daha dedi? ne diyonus kizlar tamam mi devam mi? gunde 2 kere iciyordum 1 kere mi yapsam ki? baya akinti yapti bende heralde söktu iltihabi felan

selam kızlarr.
ben geldim bayagıdır girmemiştim..
renkliatlas sorularıma yanıt vermişti sagolsun.

15. günden sonra biz başladık yine çalışmalara hiç ara vermiyoz valla..
cünkü bişeyim yok çok şükür...
23 Kasım a kadar regl olmam lazım bakalım...

hosgeldin canim iyi olmana sevindim...calismalarda hayirli olsun...ara vermeyin bakalim insallah bebeginiz gelir en kisa zamanda...bizimde calismalar tam gaz devam

kızlar merhaba uzun zamandır yazamadım ama bayramdı derken annemler geldi işler yoğundu ama sizleri hep takip ettim önecelikle senecimmm allah analı babalı buyutmek nasip etsin insallah hadi artık sıra bende :)
bizler allaha çok şükür iyiyiz 32. haftayı bitiriyoruz bu hafta sonuna doğru, ağırlaştım bayagı ama herkes bu duyguyu tatsın insallah güzel haberlerinizi bekliyorumm sizi unuttum sanmayın candaşşş kavuş artık eşinlede sendeee artık butun kalbim...
öpüyorum sizleri çokkkk

amin amin inş ya :)) chnb de inş bizim doğum zmanlarında 2. bebeğinin haberini verir. plan öyleydi ya :) kapansın topik kapansın :) 40 kere söylicm , deli misali belki tutar :))
canım bazılarına iyi geliyo bazılarına gelmiyo aslında o kür ama keşke günlük burda olsa o bişey deerdi, fazlasıda zarar verir mi ki bilemedim ben ? çüğnkü çok memnun olanlar var, bazen sıkıntı yaşayanlarda var ya hani ...
hoşgeldin, şilk deneme ayın vatana millete hayırlı uğurlu olsun göbeğin dolsun inş :) nasılsın ?

ayyy ccanım özledik seni yaa :) valla kaç gündür aklımdasın,doğuma az kaldı filan diye .. inş bebeğini kucağına aldığına yakından şahit oluruz tafla ziyaretine geliriz inş :) çok sağolasın inş artık bu ay kavuşmamıza vesile olsun.hayır ilelebet yalnızlığa mahkum kalcam diye korkuyorum sonra :)) şimdi sen yasal izni haketmiş bulunuyosun tahminimcede, 37. haftaya dek çalışcan mı ?

Son düzenleme:
kızlar merhaba napıyosunuz??bi hamile haberi daha var sanırım ,minikler gözünaydın canım.bende yemeği ocağa koydum şimdi oturdum,kızlar çarşamba randevum var,hiçbişi hissetmemek nrmali bu zamanlarda bilmiyorum ama ben çk korkuyorm,sürekli dua ediyorm allahm bebeğim sağlıklı olsun yaşasın diye.yamatake seninde az kalmış canım allah kurtarsın hayırlısyla inşallah son hazırlıklarını yapıyosundr artık.candaşcım sen napıyosun kocanla çalışma yapabilmişsiniz sannırım ,biraz zor olmuş ama inşşal dediğin gibi ev sahibide olur kimsenin lafını çekmezsn,hellocum sanada geçmiş olsun bolbol c vitamini al dinlen bende olmuştm 20 günde doğumu zor geçti.senemin doğumu nasıl geçti acaba,toparlanabildimi bari biraz çk merak ediyormm.günlükcüm şimdiden allah kavuştursn derim,allah seninde yardımcın olsun .

evet canim bende sogan kuru yapanlarin topigine bakindim epeyce sorun yasayanlarda var ama benim gibi basi dönen hic olmamis ben bu aksamda bi bardak iceyim diyorum..suan yanmam var idrarimda iyi geldigini dusunuyorum ,benim idrar yollarimdada cok oluyor enfeksiyon, bugun icmedim ama yanmam var valla... bu arada sen preseed kullandin demi? yumurtlamadan kac gun önce kullanilacak..preseed gelmis cunku.. yumurtlama gunume 4 gun var ne zaman kullaniyim? 1 gun önce mi?

CANIM sağolasın hoigeldin, bence yakında hissedersin bebeğinin hareketlerini, inş hiç bişey olmadan tüm melekler dünyaya gelecek :) bizde zor şartlar altında çalışmayı yaptık ve inş bu kez son olsun kavuşmamıza ve çoğalmamıza vesile olsun .. gelsin yani :) inş ev olayınıda çözeriz bebeğide yaparız borca harca girer rahatlarız :)) muhtemelen gelince hepsi üst üste gelecek gibime geliyo .. keşke olsada öyle lsa...sen nasılsın ?

hmm :) iy i bakalım bu gecede iç yarına bitirirsin dilersen :) canım presedi 2 gün önce bi kullandık sanırım bide tam yumurtlama günü kullandık, bende unuttum 6 ay geçti ya üzerinden.tek hatırladığım fazla sıkmayacaksın, ıkınacaksın fazlalık çıkacak, sonra spermlerde onla beraber akıp gidebilir gebeliği dahada güçleştirirmiş :) ayyy hadi ya rast gelsin artık, bence sen bu ay hamileyim diyeceksin, cinsel perhizi de yaptınız ne de olsa: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…