Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
moarl bozmak istemiyorum ama insanlar çok kolay hamile kalırken neden biz pis 5 li hala hamile kalamadık ya.az evvel arkadaş listeme baktım geçen yıl beraber yola başladığımız bikaçç arkadaş 2.gebeliklerini yaşıyolar.yani 3. hamilelik süreci.kötü tecrübeler ama biz 12 ayda 1 taneyi yapamazken millete bak maşallah yani off aartık yeter ya.. millette çok kafaya takıyosun modunda, takmayınca hamile kalmak şart sanki , ki takıp kalanlarda epeyce çok.off allahım ya yetmedi sınanma vaktimiz gönder artık

amaninnn kızmış bizim kız sinirlenmiş bebeğim yaa üzme tatlı canını bizimkiler nazlı çıktı napalım

insallah canim bebek size hayirla ugurla gelir borcuda harcida gözunuz görmez insallah... tamam canim o zaman ben 2 gun sonra kullanacam preseedi, fazla sIKmam az koyarim jelden , bosuna ikinip disari akmasin yazik cinsel perhiz yaptik bakalim ,bugunde calismalar basliyor bizim siftahi bu aksam yapacaz ..c.tesi yaptik ama o 4 gun cinsel perhizden sonra kiydi..bugunde yumurtlama dönemi girdi 18 inde yumurtlama gösteriyor benim takvimim..4 gun var daha..

valla bacim bende uyuz oluyorum yaaa sorma...dun esim sogan suyu icerken dediki senin arkadaslarinda halalarinda mi icti sogan suyu ? hepsinin cocuklari var , bence bosuna ugrasma öyle pis seylerle dedi bizim cektiklerimize bakkk bide millete bak of of...hemencek gelsin bebelerimiz...yetee gariii!

amaninnn kızmış bizim kız sinirlenmiş bebeğim yaa üzme tatlı canını bizimkiler nazlı çıktı napalım
o nazli bebeler bi gelsin dötlerine dötlerine vurmak lazim

kimseye kızmadımda nazlım üzüldüm, dışardan bakınca çok takıyo görünüyomuşum.takmamak elde mi ? demesi kolay onlara.çünkü ya çocuklular ya hamile.kendileride bu aşamada olsaydılar belki anlarlardı.inş nazları bu ay biterde dertleri başlar senlede konuşamadık hiç bugün.ayy bide topuklu giydimki ölüyorum ağrıdan :)
haklısın hep böyle olur.dikkat et canım kendine yorulma tabi.bende gıcık oluyorum anne babalara, ben taşıyosam benim hakkımdır isim değil mi ? hayret ya onlara neyse.benim k.pederde aynı böyledi, ve eşimde aynen sessiz kalır.takmaz benim istediğim olcak nasılsa diye ama susmamak lazım diyorum bende.iyi cevap vermişsin herkes haddini bilsin büyükte olsa.bu arada benim eşimde kendini aştı ilkkez düzgün bi isim önerisinde bulundu.umut olsun olursa, umudumuz bol olsun filan dedim.dedim hayret ya ?
hadi inş güzel geçer verim alırsınız.bence bu ay uğrun olacak.

ya eşinde haksız değil hani, ama napalım mecbur kalıyoruz çareyi otta böcekte arıyoruz.veren allah biliyoruz ama belki esile kılar diyoruz.öğlen dışarı çıktım kadının biri oğluna 4 yaşlarında filan, bıktım usandım senden diyorki. çocuk normal çocukluk ediyodu.dedim önce olsun diye deliriyolar sonra böyle yapıyolar, kızlarda öyle deme sende öyle olursun filan dediler.dedim yok ben acısını çekiyosam çok sabırlı olurum çocuk çocukluğunu yaşasın deil mi ? gerçekten nelerle uğrşaıyoruz.allahım duy artık seslermizi

Son düzenleme:
insallah canim bu ay hepimize ugurlu gelsin..pis 5 li hamile 5 li olsun artik.-...

hacilar ben az önce koca bi tencere sarma sardim tek basima alkis istiyorum..ama boynum agriyo

dışardan öylesine insanların sözlerini sallamıosun da en yakınların laf söledimi koyuyo eşin annen kardeşin filan çok takıosun olur yine bak bi kere oldu yine olur offf sürekli bebek düşünme hayatına bak o elbet vakti zamanı gelince olacak filan gibi cümleler sinirlerimi aşırı zıplatıyo insan bi süre sonra kırıcıda olabilio yani diosunki nerde yanlış yaoıos abi aha sperm aha yumurta hadi kaynaşsınlar :)bizim ilişki günlerimizi yazdım kuzum geçen ay sana baksana bu ay da böle yeminle çok yoruldum bugün ayakta durcak halim kalmadı akşam eve gitcem yemek sofra bulaşık (makinaya doldurmak:) biraz ütü yapmam lazım asılcak çamaşırlar var bunları yapmam bitirmem 10u bulur sabahın 7 sinde kalkmışım 10 a kadar oturmucam ama benim aklımda sadece bi an önce herşey bitsin evime gideyim çalışma yapayım var:)

insallah canim bu ay hepimize ugurlu gelsin..pis 5 li hamile 5 li olsun artik.-...

hacilar ben az önce koca bi tencere sarma sardim tek basima alkis istiyorum..ama boynum agriyo

alkış ki ne alkış ben dolma biberinin içine pirinci doldururken bile hata yapıorum afferin kız sana :)

evet umut çok güzel isim candaş erkek olursa çk güzel isim harbiden,benim arkadaşın yeğeninin adı yavrum çkda tatlı maşallah,ya bide benim kocam r harflerini söyleyemiyo ben diiyoyodum ya duru falan ,istemedi beni çocuğuma rencide etmek mi istiyosun dedi ay bi gülesimm geldiiiiio yüzden r harfi olan isimleri
istemiyo benimde beğendiklerimde hep r harfi var en son dedim idil ve defne ismini dedim eh defne fena değil dedii,bilmiyorm artk.ama en son kararı ben vericem orası kesinn

anam benim kocamda s leri söleyemiyo hele sinirlerince çok komik oluyo:):) adımda yasemin kavga edemios benim gülmemden kız sende baya ağırlaştın heee maşallh kısçene ben erkek olursa rüzgar kız olursa ela dedim hep hala da aynı fikirdeyim bakalım hayırlısı ela kocamın gözleirnin rengi rüzgarda ne alaka bilmiom

ama kınıyorum ben seni..çoooook ayıp bi daha böyle yapma lütfen...bi eşime aşığım bide sarmaya
afiyet olsun..evde olmasa daha çok kızacaktım ama Allahtan evde var:)

kolay gelsin canım....hakkaten çok iş varmış..bende de iş var ama yapan yoook

harbiden çk komik oluyolar ya,senin beğendiğin isimlerde güzelde benim kocam cins ya isimlere çk karışıyo hiçbişi beğenmiyo,yok vurgulu olcakmış yok r harfi olmazmış,allahım dedimm sabır ver.kıza modladığım için hiç erkek ismi düşünmedm şimdye kadar

ece çok seviyorum bu ismi

evet ya artık pis 5 li hamile 5 li olsun ohh bal şeker olsun canım benim yee :))) benim yerimede ye :))

katılıyorum, dışardaki neysede içtekiler dahada can acıtıyo keşke anlşaayışlı olsalar ektra ektra :) nerde canım ilişki tarihleirni yazdım dedin ya ? kaçırdım mı ? allah koolaylık versin işlerinde.valla şimdi hayat bayağı zor bunu biliyoruz ben hariç daha çok siz :) ektra bide bebek olsun diyrouz.ee annelik kutsal olmasında ne olsun ?
aa demiştin hatırlıyorum :) o da haklı, dikkat etmek lazım madem.bizimkinde de az varda ilkokulda ceza verilince ortalama hale gelmiş.benim adımda da r var, söylerken çok komikoluyo :) defnede çok zarşf bi kız ismi bence :) ve son tahlilde bencede sen karar vermelisin.erkekleri tanımıyoruz bu konuda :)) umutlar tatlı çocuklar oluyo ama değiştirir ya bence :)
ela da çok hoş aslında hitapta ama anlamsız ya, anlamsızlığına rağmende sanki çok şey gizliymiş gibi isimde ... ve rüzgarda süper :) benim erkek kardeşimle kız arkadşı hep şey diyolar kız olursa iklim güneş, erkek olursa rüzgar aras. aras değişip yavuzer olabilir.filmden etkileştik tabi :)
ece çok seviyorum bu ismi
yalnız eceler çok nazlı ve emrici oluyomuş haberin olsun şeker, arkadşın yeğeni ece.asla koymayın diyo :)

bende emek ismine biterdim kızlardas, uyuz kocamda bunu kullanıp ya emek ya çift soyismi dedi.emek dedim, aklımca ikna edecektim yemedi.emekte kürtaj olan bebekle maziye gitti resmen.hala çok sevsemde koyasım gelmiyo eşim bu isimden nefret ederken çok beeğnmeye başlamış, şimdi diyo ki emek koy.sen koymazsan ben koycam,alıştırdın sonra çekiyosun olmaz ki diyo :)

efsun :)) süperrrrr ... sinua ben bayılıyorum bu isme ...

ela koycam dediğimde bi akrabam çocukla dalga geçerler hela derler dedi güldüm sadece:)kocamın göz rengi olduundan bie kulaama hoş geldiinden koymak isterim olursa bigün kızım inşallah hayırlısı bebeem ya ilşkiler 10-12-14-16-18-20-22-24-26-28 de oldu ne ara kaçtı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…