Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
görümcemin kzının adı elif azra ya yoksa ben çk severm elif ismni ama malesef

asya da çok güzel..annemin adı elif olmasa kesinlikle koymak isterdim...bi kaç dedim ama eşim olmaz dedi üstelemedim.çünkü anne baba isimlerini koymayacağız dedik...

aman hep alaycılar yüzünden istediğimizi koyamayacağız bile ... inş hamile kalalımda hep beraber kararlaşırız isimlere.hmm geçen ayın ilişki tarihleri bunlar şimdik anladım :) istikrarlıda çalışmışsınız ama sıpa gelmemiş.ama bu ay kaçırmadın inş bence...:)
asya da çok güzel..annemin adı elif olmasa kesinlikle koymak isterdim...bi kaç dedim ama eşim olmaz dedi üstelemedim.çünkü anne baba isimlerini koymayacağız dedik...

asyada güzel hakikaten.annenin ismi ne güzelmiş.adıyla yaşasın.bi olsunlarda istediğimiz kadar isim onuşuruz inş.bu ya 5 li kaybetmeyelim.hatta 6 sanrıım dr_alb de var.canım görüşürüz kolay gelsin sana öptüm..

alkış ki ne alkış ben dolma biberinin içine pirinci doldururken bile hata yapıorum afferin kız sana :)

kizlar birazdan iftar edecem ben yemekler hazirladim ama pismedi yetismez , ekmegime krem peynir surup öyle ifftar etmeyi planliyorum

bende kiz isimleri cok dusunurum... asya, ceylin, zehra,zeynep, berre , rana ,duru, yagmur, yaprak bu isimleri seviyorum..bakalim bizim kizcelerimizin ismi ne olacak kizlar...

senemmmm o nasıl güzel bir bebek maşallaahhhhhh Allah uzun sağlıklı huzurlu ömür versin. o günleri bizede göstersin rabbim..aminn

miniklerrr
hadi gözün aydın. fazla bekletmeden geldi meleğin. bu kez yüzün gülecek inşallaahh
günlük enişteyi yolluyacakmışın. yolu açık olsun. destinam sana destek olacaktır tabi karnındaki miniğinde:)))

kitty
çok geçmiş olsun güzelim.balla zencefili ye boğazına iyi gelecektir. grip içinde en azından bağışıklığını güçlendir. dikkat et kendine.çınar bebeğide senide öpüyorum.
kızlar az kaldı topik hamiş dolacak 5 te 5 i yapın bu ay gelsin melekler... sonra hep beraber yeni topiğe gidelim. buraya da bi daha kimseler gelmesin. herkes sağsalim kucağına alsın bebişini

canım sen ovulasyon testi lullandınmmı yaww bnim testlere biri yorum yapsın:)chnb abla sen ne diosun sen kullanmıştın test
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ahanda bunlar testlerim

ay yavrum rabbim kabul eylesin inşallahhh dualarına bizide unutma :)

candaşım umarım bu çalışmaların sonu güsel olur olmazsa yine deneriz be yavrum napalım allah sağşlık versinde bzilere

ay yavrum rabbim kabul eylesin inşallahhh dualarına bizide unutma :)

candaşım umarım bu çalışmaların sonu güsel olur olmazsa yine deneriz be yavrum napalım allah sağşlık versinde bzilere

Allah hepimizin kucaklarini bebelerle doldursun 3 u 4 du pes pese gelsin bebeklerin...sonra sikayet ederseniz yakarim

canim benim bu oruc, gecen sene hamileyken tutmadigim oruclar.. insalah burdayken 30 gunu tutacam...tabi hamis kalirsam 15 gun felan tutmus olurum

Kızlar geçmişi tamamen okuyamadım. Ama iyi gördüm geneli.

Günlükçüğüm kayınpederin mi vefat etti. Başın sağ olsun. Eşin de gitmemiş sanırım. Hakkında hayırlısı canım ama burada imkan varsa buradakalsın.Ayrlık zor. Ben 4 sene ayrı yaşadım...

Segemy, maşallah bebişe. Bayıldım... Allah analı babalı büyütsün.

Minikler hamileymişsin canım. Hayırlı olsun. Fazla bekleme belki progestan filan verir dr.

Dr de mi gün sayıyor anlamadım.

Nazlım, Renklitaş çalışma arifesindeler sanırım.

Loneciğim sen nasılsın?

Nuray bulantılar başladı mı?

Hellocuğum geçmiş olsun canım. Kitabı bitirmişsin. Ben dr me hediye ettim alıp. İstanbula sevgim çoğaldı. Katili başlarda düşündüm ama nasıl bağlantı kuaracak diye hemen karar vermedim. Katilin mesleğiyle maktullerin ölüm şekli arasında dolaylı(anestezi ) düşündüm ama ne alaka dedim. Bir de katillerin intikam nedeninde kazadan ben trafik kazası sanmıştım...Neyse fazla açıklamayalım:)) Bab-ı Esrarı da okudum ama Renklitaşn dediği gibi önce Aşk'ı oku. Aşk daha iyi ama. Bab-ı Esrardafena değil. Çok baskı hatası var sinir ediyor insanı.

Candaş bayram inşallh güzel değerlenmiştir:))

Sinau da yazmış galiba. O da iyidir inşallah. Kızımız olacak sanırım. Maşallah.

Cezacığım klomen hakkında Loneliness yazmış. Benim yumurtlamam düzenlidir bende kist yapmıştı ama yumurtlama problemi olan kardeşimin eltisi hamile klomenle hamile kaldı ve ikiz:)

Ben de 10 kasımda Memoriale gittim yazmıştım tüp bebek dendi genetik sorundan dolayı. Eşim kan verdi yeniden bakılacak bulunmazsa sorun başka test yapılacak.

Arda Bey de genetik sonuçlarına göre değerlendirecek. Genetik sonucu yeniden düşük yapma ihtimalim azsa normal diyecek sanırım. Her dr başka diyor işte...
Taf, diğer arkadaşlar iyidir umarım.

vala ben sallamam bacım kimseyi insanla konuşmayı malesef çok sevio boş konuşmayı daha çok seviyo ah bi olsunlarda inşllahhhh karar veriris oylama yaparıs:)

allah kabul etsin canım orucunu dualarınıda inşallahh ben şikayet etmicem daha evlenmeden önce 3 çocuum olsun der dururdum hep:)

ablacım haklında hayırlısı neyse o olsun inaşllah kötü bişi çıkmaz eşindende tüp bebek filan çok korkunç gelmöio bana yaa sağlıklı olsunda inşallah ona mecbur kalırsanızda üzülme hiç umudunun olmasıda süper bişi bi ara testlerime bakıver kimse anlamıo:)

bacim ben anliyorum sen 14 unde yumurtlamissin ama sanirim 2. yumurta var

cezacım ben bugün doktora gittim prolaktin için dostineks verdi senin dediğin gibi alttan baktı yumurtalıklar iyi sağda 14ml olmuş yumurta varmış prolaktin yüzünden hamile kalamıyosun dedi bir ay sonra ilaç bitince adetin 2.gününde gel hormona bakıp yumurta takibi yapalım dedi pazartesi ve perşembe sabah akşam yarım yarım içiyorum ilacı sendemi öyle kullanıyosun acaba bide bu yumurta takibi alttan muayeneylemi olucak acaba?

Canım ben de o kadar sıkıntı olacaksa tüp bebekten yanayım. Artık kayıp yaşamak istemiyorum. Testlerin hangileri fıstığım. Biliyorsam yardımcı olrum...

deme ya:) bak mubarek oruçlu insansın ağzına sağlık bebeemmmmmmmmmmmmmmmm

kiz sen gecen ayda 2 tane yumurtladin...bence klomen senin yumurtalari besledi..bu ayda cift geliyor ben öyle dusunuyorum acikcasi..siz bu gunleride bos gecmeyin..kocana da kahve felan icir calismadan önce..garibanlar calisma yapmaktan temelli mahvoldular...benim kocam da gelsin direk calisma yapacam hacilar icimde calisma yapma istegi var feci sekilde

candaşın avatarı gördükçe içime kaynar sular dökülüo zaten:):):) bende sölemesi ayı bu ay pek istekliyim ay utandım ya la:)böle olması daha iyi kızım akşamları siz gelionus aklıma gülceem gelio semada çalışma yapıodur hadi ratgelsin filan diye düşünürekn buluyom kendimi:):):

Canım ben de o kadar sıkıntı olacaksa tüp bebekten yanayım. Artık kayıp yaşamak istemiyorum. Testlerin hangileri fıstığım. Biliyorsam yardımcı olrum...

evet canim kesinlikle tup bebek en iyisi senin icin.. normal yolla yine ayni seyleri yasayabilirsin, Allah korusun temelli sagligindan olmaktansa git tup bebek yaptir ,maddi olarak biraz kulfet ama olsun deger yaaaa

Sorma canım öğleye doğru boş dersim vardı. Bakayım dedim. Öğretmenler odasında erkek öğretmenler de var. Görünüyor, Candaşın resminden dolayı kapadım hemen.:)) Kadına bak nelere bakıyor diyecekler diye:))

evet canim kesinlikle tup bebek en iyisi senin icin.. normal yolla yine ayni seyleri yasayabilirsin, Allah korusun temelli sagligindan olmaktansa git tup bebek yaptir ,maddi olarak biraz kulfet ama olsun deger yaaaa

Doğru canım, testi tekrarladık bakalım sonuç ne olacak. Bir tane Rabbim nasip etti,inşallah bir daha olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…