görümcemin kzının adı elif azra ya yoksa ben çk severm elif ismni ama malesef
kızlar beyimmm geldiben kaçıyorm öpüyorm hepiniziiiiiii
aman hep alaycılar yüzünden istediğimizi koyamayacağız bile ... inş hamile kalalımda hep beraber kararlaşırız isimlere.hmm geçen ayın ilişki tarihleri bunlar şimdik anladım :) istikrarlıda çalışmışsınız ama sıpa gelmemiş.ama bu ay kaçırmadın inş bence...:)ela koycam dediğimde bi akrabam çocukla dalga geçerler hela derler dedi güldüm sadece:)kocamın göz rengi olduundan bie kulaama hoş geldiinden koymak isterim olursa bigün kızım inşallah hayırlısı bebeem ya ilşkiler 10-12-14-16-18-20-22-24-26-28 de oldu ne ara kaçtı:)
asya da çok güzel..annemin adı elif olmasa kesinlikle koymak isterdim...bi kaç dedim ama eşim olmaz dedi üstelemedim.çünkü anne baba isimlerini koymayacağız dedik...
kimseye kızmadımda nazlım üzüldüm, dışardan bakınca çok takıyo görünüyomuşum.takmamak elde mi ? demesi kolay onlara.çünkü ya çocuklular ya hamile.kendileride bu aşamada olsaydılar belki anlarlardı.inş nazları bu ay biterde dertleri başlarsenlede konuşamadık hiç bugün.ayy bide topuklu giydimki ölüyorum ağrıdan :)
haklısın hep böyle olur.dikkat et canım kendine yorulma tabi.bende gıcık oluyorum anne babalara, ben taşıyosam benim hakkımdır isim değil mi ? hayret ya onlara neyse.benim k.pederde aynı böyledi, ve eşimde aynen sessiz kalır.takmaz benim istediğim olcak nasılsa diye ama susmamak lazım diyorum bende.iyi cevap vermişsin herkes haddini bilsin büyükte olsa.bu arada benim eşimde kendini aştı ilkkez düzgün bi isim önerisinde bulundu.umut olsun olursa, umudumuz bol olsun filan dedim.dedim hayret ya ?
hadi inş güzel geçer verim alırsınız.bence bu ay uğrun olacak.
ya eşinde haksız değil hani, ama napalım mecbur kalıyoruz çareyi otta böcekte arıyoruz.veren allah biliyoruz ama belki esile kılar diyoruz.öğlen dışarı çıktım kadının biri oğluna 4 yaşlarında filan, bıktım usandım senden diyorki. çocuk normal çocukluk ediyodu.dedim önce olsun diye deliriyolar sonra böyle yapıyolar, kızlarda öyle deme sende öyle olursun filan dediler.dedim yok ben acısını çekiyosam çok sabırlı olurum çocuk çocukluğunu yaşasın deil mi ? gerçekten nelerle uğrşaıyoruz.allahım duy artık seslermizi
alkış ki ne alkış ben dolma biberinin içine pirinci doldururken bile hata yapıorum afferin kız sana :)
ama kınıyorum ben seni..çoooook ayıp bi daha böyle yapma lütfen...bi eşime aşığım bide sarmaya
afiyet olsun..evde olmasa daha çok kızacaktım ama Allahtan evde var:)
kolay gelsin canım....hakkaten çok iş varmış..bende de iş var ama yapan yoook
senemmmm o nasıl güzel bir bebek maşallaahhhhhhAllah uzun sağlıklı huzurlu ömür versin. o günleri bizede göstersin rabbim..aminn
miniklerrr hadi gözün aydın. fazla bekletmeden geldi meleğin.bu kez yüzün gülecek inşallaahh
günlük enişteyi yolluyacakmışın. yolu açık olsun. destinam sana destek olacaktır tabi karnındaki miniğinde:)))
kitty çok geçmiş olsun güzelim.balla zencefili ye boğazına iyi gelecektir. grip içinde en azından bağışıklığını güçlendir. dikkat et kendine.çınar bebeğide senide öpüyorum.
kızlar az kaldı topik hamiş dolacak 5 te 5 i yapın bu ay gelsin melekler... sonra hep beraber yeni topiğe gidelim. buraya da bi daha kimseler gelmesin. herkes sağsalim kucağına alsın bebişini
kizlar birazdan iftar edecem benyemekler hazirladim ama pismedi yetismez , ekmegime krem peynir surup öyle ifftar etmeyi planliyorum
bende kiz isimleri cok dusunurum... asya, ceylin, zehra,zeynep, berre , rana ,duru, yagmur, yaprak bu isimleri seviyorum..bakalim bizim kizcelerimizin ismi ne olacak kizlar...
ay yavrum rabbim kabul eylesin inşallahhh dualarına bizide unutma :)
candaşım umarım bu çalışmaların sonu güsel olur olmazsa yine deneriz be yavrum napalım allah sağşlık versinde bzilere
aman hep alaycılar yüzünden istediğimizi koyamayacağız bile ... inş hamile kalalımda hep beraber kararlaşırız isimlere.hmm geçen ayın ilişki tarihleri bunlar şimdik anladım :) istikrarlıda çalışmışsınız ama sıpa gelmemiş.ama bu ay kaçırmadın inş bence...:)
asyada güzel hakikaten.annenin ismi ne güzelmiş.adıyla yaşasın.bi olsunlarda istediğimiz kadar isim onuşuruz inş.bu ya 5 li kaybetmeyelim.hatta 6 sanrıım dr_alb de var.canım görüşürüz kolay gelsin sana öptüm..
allah kabul etsin canım orucunu dualarınıda inşallahh ben şikayet etmicem daha evlenmeden önce 3 çocuum olsun der dururdum hep:)Allah hepimizin kucaklarini bebelerle doldursun 3 u 4 du pes pese gelsin bebeklerin...sonra sikayet ederseniz yakarim
canim benim bu oruc, gecen sene hamileyken tutmadigim oruclar.. insalah burdayken 30 gunu tutacam...tabi hamis kalirsam 15 gun felan tutmus olurum
ablacım haklında hayırlısı neyse o olsun inaşllah kötü bişi çıkmaz eşindende tüp bebek filan çok korkunç gelmöio bana yaa sağlıklı olsunda inşallah ona mecbur kalırsanızda üzülme hiç umudunun olmasıda süper bişi bi ara testlerime bakıver kimse anlamıo:)Kızlar geçmişi tamamen okuyamadım. Ama iyi gördüm geneli.
Günlükçüğüm kayınpederin mi vefat etti. Başın sağ olsun. Eşin de gitmemiş sanırım. Hakkında hayırlısı canım ama burada imkan varsa buradakalsın.Ayrlık zor. Ben 4 sene ayrı yaşadım...
Segemy, maşallah bebişe. Bayıldım... Allah analı babalı büyütsün.
Minikler hamileymişsin canım. Hayırlı olsun. Fazla bekleme belki progestan filan verir dr.
Dr de mi gün sayıyor anlamadım.
Nazlım, Renklitaş çalışma arifesindeler sanırım.
Loneciğim sen nasılsın?
Nuray bulantılar başladı mı?
Hellocuğum geçmiş olsun canım. Kitabı bitirmişsin. Ben dr me hediye ettim alıp. İstanbula sevgim çoğaldı. Katili başlarda düşündüm ama nasıl bağlantı kuaracak diye hemen karar vermedim. Katilin mesleğiyle maktullerin ölüm şekli arasında dolaylı(anestezi ) düşündüm ama ne alaka dedim. Bir de katillerin intikam nedeninde kazadan ben trafik kazası sanmıştım...Neyse fazla açıklamayalım:)) Bab-ı Esrarı da okudum ama Renklitaşn dediği gibi önce Aşk'ı oku. Aşk daha iyi ama. Bab-ı Esrardafena değil. Çok baskı hatası var sinir ediyor insanı.
Candaş bayram inşallh güzel değerlenmiştir:))
Sinau da yazmış galiba. O da iyidir inşallah. Kızımız olacak sanırım. Maşallah.
Cezacığım klomen hakkında Loneliness yazmış. Benim yumurtlamam düzenlidir bende kist yapmıştı ama yumurtlama problemi olan kardeşimin eltisi hamile klomenle hamile kaldı ve ikiz:)
Ben de 10 kasımda Memoriale gittim yazmıştım tüp bebek dendi genetik sorundan dolayı. Eşim kan verdi yeniden bakılacak bulunmazsa sorun başka test yapılacak.
Arda Bey de genetik sonuçlarına göre değerlendirecek. Genetik sonucu yeniden düşük yapma ihtimalim azsa normal diyecek sanırım. Her dr başka diyor işte...
Taf, diğer arkadaşlar iyidir umarım.
vala ben sallamam bacım kimseyi insanla konuşmayı malesef çok sevio boş konuşmayı daha çok seviyo ah bi olsunlarda inşllahhhh karar veriris oylama yaparıs:)
allah kabul etsin canım orucunu dualarınıda inşallahh ben şikayet etmicem daha evlenmeden önce 3 çocuum olsun der dururdum hep:)
ablacım haklında hayırlısı neyse o olsun inaşllah kötü bişi çıkmaz eşindende tüp bebek filan çok korkunç gelmöio bana yaa sağlıklı olsunda inşallah ona mecbur kalırsanızda üzülme hiç umudunun olmasıda süper bişi bi ara testlerime bakıver kimse anlamıo:)
bacim ben anliyorum sen 14 unde yumurtlamissinama sanirim 2. yumurta var
vala ben sallamam bacım kimseyi insanla konuşmayı malesef çok sevio boş konuşmayı daha çok seviyo ah bi olsunlarda inşllahhhh karar veriris oylama yaparıs:)
allah kabul etsin canım orucunu dualarınıda inşallahh ben şikayet etmicem daha evlenmeden önce 3 çocuum olsun der dururdum hep:)
ablacım haklında hayırlısı neyse o olsun inaşllah kötü bişi çıkmaz eşindende tüp bebek filan çok korkunç gelmöio bana yaa sağlıklı olsunda inşallah ona mecbur kalırsanızda üzülme hiç umudunun olmasıda süper bişi bi ara testlerime bakıver kimse anlamıo:)
Canım ben de o kadar sıkıntı olacaksa tüp bebekten yanayım. Artık kayıp yaşamak istemiyorum. Testlerin hangileri fıstığım. Biliyorsam yardımcı olrum...
deme ya:) bak mubarek oruçlu insansın ağzına sağlık bebeemmmmmmmmmmmmmmmm
candaşın avatarı gördükçe içime kaynar sular dökülüo zaten:):):) bende sölemesi ayı bu ay pek istekliyim ay utandım ya la:)böle olması daha iyi kızım akşamları siz gelionus aklıma gülceem gelio semada çalışma yapıodur hadi ratgelsin filan diye düşünürekn buluyom kendimi:):):kiz sen gecen ayda 2 tane yumurtladin...bence klomen senin yumurtalari besledi..bu ayda cift geliyor ben öyle dusunuyorum acikcasi..siz bu gunleride bos gecmeyin..kocana da kahve felan icir calismadan önce..garibanlar calisma yapmaktan temelli mahvoldular...benim kocam da gelsin direk calisma yapacam hacilar icimde calisma yapma istegi var feci sekilde
Canım ben de o kadar sıkıntı olacaksa tüp bebekten yanayım. Artık kayıp yaşamak istemiyorum. Testlerin hangileri fıstığım. Biliyorsam yardımcı olrum...
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
işte bunlkarrrrrr:):):)allahım güzel gönlüne göre versin inşallahhhhhhh
candaşın avatarı gördükçe içime kaynar sular dökülüo zaten:):):) bende sölemesi ayı bu ay pek istekliyim ay utandım ya la:)böle olması daha iyi kızım akşamları siz gelionus aklıma gülceem gelio semada çalışma yapıodur hadi ratgelsin filan diye düşünürekn buluyom kendimi:):):
evet canim kesinlikle tup bebek en iyisi senin icin.. normal yolla yine ayni seyleri yasayabilirsin, Allah korusun temelli sagligindan olmaktansa git tup bebek yaptir ,maddi olarak biraz kulfet ama olsun deger yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?