Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kiz sen de mi bende valla aklima geliyo candas ve nazlim simdi calismadalar diye kendi kendime dusunuyorum..bende bu ay cok istekliyim havadanmidir nedir dun calisma gunu degildi ama calismamak icin zor tuttum kendimi, bizim calismalar bugun start edecek...icimde bastirilmis arzularim var bu ay ruyalarima pis pis seyler giriyor yaaa

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 3 ziyaretçi)

renkliatlas
NAZLIM
sweetpurple
chnb
citaknuray
betul77
gunluk2011

abla ciddenmi yaaa ama kontrol çizgisiyle eşit diil onlar vay yumurta iki kere çıkıp beni yarı yolda bırakmasa bari:)

adın çıkar valla okulda:)aman dikkat candaş hepimizin duygularını kabarttı

aman bölesi daha iyi adamlar hep istekli oluyo kuzum bizde istek olmadımı çok zor kendimi kötü hissediorum ben kocama haksızlık yapıomuşum gibi gelio aman böle olsun hepimiz ateşli resimler koyalım:)atsınlar bizi kkdan sonra:)

Renkliatlas, genetikçiye sordum: Oğluma dagenetik test yaptırayım mı var mıdır bir şey? O da hayır dedi. Yaptırsan sorun varsa ne yapabilirsin ki dedi. 20 YIL SONRAYA NELER ÇIKAR DEDİ. Strese gerek yok dedi yani. Bu testte de çıkmazsa 750 tl micro array yöntemiyle bakacak canım. Ondada bulamazsa fish yöntemiyle. İnşallah bulur. 240 muayene, 380 tl genetik test, 270 tl Arda beye, 85 protein s testini de tekrarlattılar ona. 200 tl de oğlanı psikoloğa götürdük. Battık bu ay. 250 tl de kardeşime, 100 görümceme, 50 yeğenlere. Battık bu ay...

herkesi öptüm çalışmalar rastgele haydeeee:)

Canım tamamen eşit olmamıştı benim de canım. Ama sen ara verme. Belli olmaz bu işler...

İstekli olun canım sormayın ben adetli gittim bir kez eşimin ailesinde bir de bizimkilerde oldu ama alelacele oldu korkuyla. İnsan çekiniyor. Adetten sonra 2 kez de vajinal muayene olmuş aldım lekem var. Çünkü çok acılı muayenelerdi...(

hayirlisi canim para akip gidiyor ,bise almasanda yine haracaniyor valla..20 sene sonra neler cikar dogru demis dr. ,insallah problem cikmaz oglanda..psikolog ne dedi?

nasil muayene ki onlar? benim muayenede hic aci yoktu, vajinal ultrasonlada bakti..senin mauyeneler farkli miydi?farkli biseyler mi yapildi

Canım biraz dikkat eksikliği var aşılmayacak gibi değil dedi. Oğlanın olumlu özelliklerini de sıraladı. Öğretmene ve bize mail atmış neler yapmamız gerektiğiile ilgili.

Canım hem elle hem ultrasonla vajinal muayene. Ama çok acıdı. Rahimağzı uzunluğu içindi sanırım. Ama Arda bey muayene ederken biraz ayy diye bağırdım. Adam hem özür dilerim dedi hem de acıtmaya devam etti.

dr un ökuzlugu o zaman...dikkat etmesi lazim..ama adam artik otomatige baglamistir geleni elle gideni elle ne bicim is yahuuu

senin oglanda bisey yoktu zaten, simdiki cocuklarin hepsinde dikkat eksikligi var hiperaktiflik var anlamadim gitti bizde öyle miydik acaba? hic hatirlamiyorum..ama en azindan icin rahatlamistir bisey yok dedigine göre..biraz ilgiyle cözulur insallah..Allah kolaylik versin

Sağ ol canım. Niye acıdı bilemiyorum... Canım dikkat etti ama çok ileri gittiği için acıdı. Sanırım rahimağzı uzunluğunu ölçtü...

CANDAŞIMMM evet canım arkadaşım, elbette zaten telefonum var doğuma ve kıza yakından bakmanızı isterim zaten beklerimde bugün taf aradı uzun uzun konuştuk özledik dedik bir daha kısmet olmadı görüşmek ama insallah doğuma gelirsiniz hemde tafın hamişlik anlarını görürüz insallahhhhhhh seninde mutlu haberlerini alırız, ben dediğin gb çalışmaya devam 37. haftada izne ayrılıcam sağolsunlar zaten hep idare ettiler beni şimdilik bir sıkıntım yok aralık bir gelsin heyecan ozaman başlıcak kızın eşyalarını tamamlamaya çalışıyoruz aldıkça bişeyler heyecan artıyor:)

kızlar sizlere tek tek yazmak isterim ama geçmişe şöyle bir göz atıyorumki çok seviniyorum hamiş listesi artıyor orada tek bir isim bile kallmasın herkes hamiş olsun insallah çalışmalara devam edin canınızı sıkmayın bakın ilk NAR TANESİ geldi topiğin dahada gelicek bizler bir kez hamişlik duysunu yaşamış ama kaybetmiş kişileriz o yuzden allah inanıyorumki bu duyguyu bizlere bir daha tattıracak,

günlükcüm beni sormuşsun çok saol canım benden detaylar şimdilik bu kadar artık sizlerden haberler gelsin ve listeyi sık sık nazlıcım güncellesin ben haberleri aaldıkça sizlere buradan yazılar yazıcam çokkkk öpüyorum kendinize çokk iyi bakın hamişler siz 2 kat daha iyi bakın.....

Allah kabul etsin canım. benim de ramazandan 5 gün borcum var. annemin rahatsızlığıydı, bizim çalışmalardı derken tutamadım. en son iki arefede tutarım diyodum, kısmet hamile olduğumu öğrendim. ama o borcum aklıma gelince keşke tutsaydım şimdiye kadar diyorum.

preseed mi, bana sorun, ben çok kullandım preseedi. ve gerçekten faydalı olduğunu düşünüyorum.yani inşalllah bu gebliğim olumlu devam eder. preseed şıırngasının üzerinde rakamalr var. gramlar yazıyor. ben 2.5la 3 arası dolduruyodum. şırıngayı biraz elimde ısıtıyodum, içine sıkınca çok soğuk oluyo jel çünkü. jeli doldurduktan sonra ısıtıyodum elimle. sonra elime bi küçük ayna alıyodum, çünkü görmeden yapamıyorum. sonra enjekte ediyodum ama beş dakikamı alıyodu bazen. söylemesi ayıptır iyice girecek. ilk bi kaç kez anlayamadım beride kaldı.10 dakika sonra eşime sesleniyodum gel diye. ondan sonra da bir beş ila on dakika geçiyodu çok ayrıntılı anlattım ama umarım faydası olur.

asya da çok güzel..annemin adı elif olmasa kesinlikle koymak isterdim...bi kaç dedim ama eşim olmaz dedi üstelemedim.çünkü anne baba isimlerini koymayacağız dedik...
benim adım da esra. azra ve nisa isimlerini çok seviyorum. erkeklerde de kayra.adıma uyan kısa isimleri yani.yalnız benim eşimin de rlerle problemi var hafif.
kısmet bakalım herşey olsun da iş isim koymaya kalsın.

dr_alb cnm senin bat ne zaman? ne zaman belli olacak ??

Benim bat 18 kasım canım bekliyoruz bakalım. nöbetteyim şimdi. heyecanla bekliyorum bakalım. bu arada hayırlı olsun hamişliğin:))
senemgy nin bebişi çooooooooooooookkkkkkkkkk tatlı... maşallah....maşallah... nazarlardan saklasın Rabbim...

tesekkur ederim canim yaa..bende kullanmaya basliycam insallah yumurtlamama 4 gun var 2 gun sonra kullanirim..anlattigin sekilde yapacam bende

.
çok şükür canım iyiyim şimdilik bi sorunum yok görünürde.ama içimde neler oluyor bilmiyorum. perşemde doktora gideceğim inşallah.
senin nasıl geçti ayrıntılı anlatmamışsın. sağlık olsun canım ya. oğlun için sevindim. önemli bişeyi yokmuş. çok bilinçli bi annesin maşallah sen.

az kalmış canım senin de gününe. inşallah gelir bebişin.

canım ya ben düzenli yapmadım ama seninki gibi bi koyulaştı sonra silikleşip tekrar koyulaşmıştı sanırım 2-3 gün arayla oldu hatta ahanda yumurtluyum gel kociş çalışalım die istekli davranan hatta zorlayan bendim kociş de kaç kere yumurtladın anlamadım ama dikkat et ikiz üçüz tutturmayalım bakması zor felan die dalga geçmişti inşallah hayırlısı ile sen de mucizene kavuşursun cnm..

çok tşk ederim cnm..

cnm inşallah artık bekletmez havalar soğudukça bebişlerin sayısı da arttı ben bi yerde okumuştum serin ortam spermlerinde ömrünü uzatıyor die hatta ilişki sonrası ben yelpaze yapıp alttan alttan estirdim

inşallah canım kalp atışlarını duymadan bişey diyemiyorum çok tşk ederim.. sayende burda çok güzel arkadaşlıklar edindim bunun içinde ayrıca teşekkür ederim cnm.. sen nasılsın yiğenimizde iyidir inşallah..

hadi bakalım rüya belki alıştırmadır cnm hamileler görür genelde değişik rüyalarya o bakımdan söledim..
saol cnm.. seninde haftaya belli olur güzel haberler verirsin inşallah..

kızlar bugün sağlıkocağına gittim kan tahlili yapmıyoruz dedi okul çıkışı acile gittim polikilinikten giriş yaptırmanız gerekir dedi kapanmadıysa yaptırayımmı dedim kan tahlili sabah oluyo dedi istersen idrar testi yapıyoruz dedi yarın sabah müdürden izin aldım bir saat geç gidecem cumartsei direksiyon sınavım var kursa gittim öğleden önceye sınavı aldırdım öğleden sonraya da jimerden randevu aldım doktorumun ismi recep doğanlar tanıyan bilgi sahibi olan varsa bilgisini paylaşırsa sevinirim

chnb cnm oğlun için yaptıklarına telaşına bakınca ya ne sorumluluk sahibi bir anne diyorum seni takdir ediyorum cnm bu fedakarlığın bir minikle ödüllendirlecektir die düşünüyorum allah büyük cnm tüp bebek garantii yüksek oluyo sanırım senin durumunda başka yöntemlerde üzülmeye yıpranmaya değmez die düşünüyorum tabiki doğru kararı sen vereceksin cnm inşallah gönlüne göre olur herşey..
ceza cnm inşallah tedavin yüzünü güldürür.. idrar testlerine ben de senin gibi yaklaşıyorum ama ne kadar da olsa umut ışığı oluyorlar cnm ben bu ay tam 8 tane gebelik testi 3 tane de ovulasyon testi yaptım gebelik öğrenmek için :) yumurta takibi için 17 test kullanmışım ben üni ve kpss sınavında bu kadar test çözmedim bu ay sınıf birincisi olmam lazım bu kadar teste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…