- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #9.401
candaşın avatarı gördükçe içime kaynar sular dökülüo zaten:):):) bende sölemesi ayı bu ay pek istekliyim ay utandım ya la:)böle olması daha iyi kızım akşamları siz gelionus aklıma gülceem gelio semada çalışma yapıodur hadi ratgelsin filan diye düşünürekn buluyom kendimi:):):
abla ciddenmi yaaa ama kontrol çizgisiyle eşit diil onlar vay yumurta iki kere çıkıp beni yarı yolda bırakmasa bari:)Canım 13 ve 17. gün çift çizgi gibi. Renkliatlasın dediği gibi bence de 2 yumurtan var. İnşallah tutar bu ay canım. Vallah zor işler, ben eşimi düşünemiyorum. Bizim performans bütünlemeye kalacak kadar vasat oluyor o dönemler:))
adın çıkar valla okulda:)aman dikkat candaş hepimizin duygularını kabarttıSorma canım öğleye doğru boş dersim vardı. Bakayım dedim. Öğretmenler odasında erkek öğretmenler de var. Görünüyor, Candaşın resminden dolayı kapadım hemen.:)) Kadına bak nelere bakıyor diyecekler diye:))
Doğru canım, testi tekrarladık bakalım sonuç ne olacak. Bir tane Rabbim nasip etti,inşallah bir daha olur...
aman bölesi daha iyi adamlar hep istekli oluyo kuzum bizde istek olmadımı çok zor kendimi kötü hissediorum ben kocama haksızlık yapıomuşum gibi gelio aman böle olsun hepimiz ateşli resimler koyalım:)atsınlar bizi kkdan sonra:)kiz sen de mibende valla aklima geliyo candas ve nazlim simdi calismadalar diye kendi kendime dusunuyorum..bende bu ay cok istekliyim havadanmidir nedir dun calisma gunu degildi ama calismamak icin zor tuttum kendimi, bizim calismalar bugun start edecek...icimde bastirilmis arzularim var bu ay ruyalarima pis pis seyler giriyor yaaa
abla ciddenmi yaaa ama kontrol çizgisiyle eşit diil onlar vay yumurta iki kere çıkıp beni yarı yolda bırakmasa bari:)
adın çıkar valla okulda:)aman dikkat candaş hepimizin duygularını kabarttı
aman bölesi daha iyi adamlar hep istekli oluyo kuzum bizde istek olmadımı çok zor kendimi kötü hissediorum ben kocama haksızlık yapıomuşum gibi gelio aman böle olsun hepimiz ateşli resimler koyalım:)atsınlar bizi kkdan sonra:)
hayirlisi canim para akip gidiyor ,bise almasanda yine haracaniyor valla..20 sene sonra neler cikar dogru demis dr. ,insallah problem cikmaz oglanda..psikolog ne dedi?Renkliatlas, genetikçiye sordum: Oğluma dagenetik test yaptırayım mı var mıdır bir şey? O da hayır dedi. Yaptırsan sorun varsa ne yapabilirsin ki dedi. 20 YIL SONRAYA NELER ÇIKAR DEDİ. Strese gerek yok dedi yani. Bu testte de çıkmazsa 750 tl micro array yöntemiyle bakacak canım. Ondada bulamazsa fish yöntemiyle. İnşallah bulur. 240 muayene, 380 tl genetik test, 270 tl Arda beye, 85 protein s testini de tekrarlattılar ona. 200 tl de oğlanı psikoloğa götürdük. Battık bu ay. 250 tl de kardeşime, 100 görümceme, 50 yeğenlere. Battık bu ay...
Canım tamamen eşit olmamıştı benim de canım. Ama sen ara verme. Belli olmaz bu işler...
İstekli olun canım sormayın ben adetli gittim bir kez eşimin ailesinde bir de bizimkilerde oldu ama alelacele oldu korkuyla. İnsan çekiniyor. Adetten sonra 2 kez de vajinal muayene olmuş aldım lekem var. Çünkü çok acılı muayenelerdi...(
hayirlisi canim para akip gidiyor ,bise almasanda yine haracaniyor valla..20 sene sonra neler cikar dogru demis dr. ,insallah problem cikmaz oglanda..psikolog ne dedi?
nasil muayene ki onlar? benim muayenede hic aci yoktu, vajinal ultrasonlada bakti..senin mauyeneler farkli miydi?farkli biseyler mi yapildi
Canım biraz dikkat eksikliği var aşılmayacak gibi değil dedi. Oğlanın olumlu özelliklerini de sıraladı. Öğretmene ve bize mail atmış neler yapmamız gerektiğiile ilgili.
Canım hem elle hem ultrasonla vajinal muayene. Ama çok acıdı. Rahimağzı uzunluğu içindi sanırım. Ama Arda bey muayene ederken biraz ayy diye bağırdım. Adam hem özür dilerim dedi hem de acıtmaya devam etti.
dr un ökuzlugu o zaman...dikkat etmesi lazim..ama adam artik otomatige baglamistir geleni elle gideni ellene bicim is yahuuu
senin oglanda bisey yoktu zaten, simdiki cocuklarin hepsinde dikkat eksikligi var hiperaktiflik var anlamadim gittibizde öyle miydik acaba? hic hatirlamiyorum..ama en azindan icin rahatlamistir bisey yok dedigine göre..biraz ilgiyle cözulur insallah..Allah kolaylik versin
Allah kabul etsin canım. benim de ramazandan 5 gün borcum var. annemin rahatsızlığıydı, bizim çalışmalardı derken tutamadım. en son iki arefede tutarım diyodum, kısmet hamile olduğumu öğrendim. ama o borcum aklıma gelince keşke tutsaydım şimdiye kadar diyorum.bu sefer tam yumurtlamana denk geldi bence insallah bu sefer olur... ben kocami bu sefer kendimden uzak tuttumama oda bise demedi bebek icin neler yaptigimi göruyor.. 4 gundur sogan suyu iciyorum yaa hanimlar dun gece feci basagrisi ve basdönmesi oldu cok fena oldum, biraktim sogan suyunu, bu gece sahura kalktik benim gecen sene hamileligim ramazana denk gelmisti hic tutmamistim oruclari, burda gunler cok kisa 3,35 de iftar edecem burda tutayim diyorum oruclarimi...esimde kalkti oda 3 gun tutacak yolculuklarda tutmamisti.. belki bu oruclarda bize ugurlu gelir...
nazlim bence 14. gun yumurtlama oldu senin, belkide bebis tutuntu kizne dersin, 17. gun de kirmisi cikmasi ona hikmet olmasin??
preseed mi, bana sorun, ben çok kullandım preseedi. ve gerçekten faydalı olduğunu düşünüyorum.yani inşalllah bu gebliğim olumlu devam eder. preseed şıırngasının üzerinde rakamalr var. gramlar yazıyor. ben 2.5la 3 arası dolduruyodum. şırıngayı biraz elimde ısıtıyodum, içine sıkınca çok soğuk oluyo jel çünkü. jeli doldurduktan sonra ısıtıyodum elimle. sonra elime bi küçük ayna alıyodum, çünkü görmeden yapamıyorum. sonra enjekte ediyodum ama beş dakikamı alıyodu bazen. söylemesi ayıptır iyice girecek. ilk bi kaç kez anlayamadım beride kaldı.10 dakika sonra eşime sesleniyodum gel diye. ondan sonra da bir beş ila on dakika geçiyodu çok ayrıntılı anlattım ama umarım faydası olur.insallah canim bebek size hayirla ugurla gelir borcuda harcida gözunuz görmez insallah... tamam canim o zaman ben 2 gun sonra kullanacam preseedi, fazla sIKmam az koyarim jelden , bosuna ikinip disari akmasin yazikcinsel perhiz yaptik bakalim ,bugunde calismalar basliyor bizim siftahi bu aksam yapacaz ..c.tesi yaptik ama o 4 gun cinsel perhizden sonra kiydi..bugunde yumurtlama dönemi girdi 18 inde yumurtlama gösteriyor benim takvimim..4 gun var daha..
valla bacim bende uyuz oluyorum yaaa sorma...dun esim sogan suyu icerken dediki senin arkadaslarinda halalarinda mi icti sogan suyu ? hepsinin cocuklari var , bence bosuna ugrasma öyle pis seylerle dedibizim cektiklerimize bakkk bide millete bak of of...hemencek gelsin bebelerimiz...yetee gariii!
o nazli bebeler bi gelsin dötlerine dötlerine vurmak lazim
benim adım da esra. azra ve nisa isimlerini çok seviyorum. erkeklerde de kayra.adıma uyan kısa isimleri yani.yalnız benim eşimin de rlerle problemi var hafif.asya da çok güzel..annemin adı elif olmasa kesinlikle koymak isterdim...bi kaç dedim ama eşim olmaz dedi üstelemedim.çünkü anne baba isimlerini koymayacağız dedik...
canım ya iki tane yumurtan var ya da hamilesin. 2 gün sonra tekrar yap. çizginin rengi koyulaşmaya devam ederse kesin hamilesin.canım sen ovulasyon testi lullandınmmı yaww bnim testlere biri yorum yapsın:)chnb abla sen ne diosun sen kullanmıştın test
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ahanda bunlar testlerim
dr_alb cnm senin bat ne zaman? ne zaman belli olacak ??
preseed mi, bana sorun, ben çok kullandım preseedi. ve gerçekten faydalı olduğunu düşünüyorum.yani inşalllah bu gebliğim olumlu devam eder. preseed şıırngasının üzerinde rakamalr var. gramlar yazıyor. ben 2.5la 3 arası dolduruyodum. şırıngayı biraz elimde ısıtıyodum, içine sıkınca çok soğuk oluyo jel çünkü. jeli doldurduktan sonra ısıtıyodum elimle. sonra elime bi küçük ayna alıyodum, çünkü görmeden yapamıyorum. sonra enjekte ediyodum ama beş dakikamı alıyodu bazen. söylemesi ayıptır iyice girecek. ilk bi kaç kez anlayamadım beride kaldı.10 dakika sonra eşime sesleniyodum gel diye. ondan sonra da bir beş ila on dakika geçiyodu çok ayrıntılı anlattım ama umarım faydası olur.
.Kızlar geçmişi tamamen okuyamadım. Ama iyi gördüm geneli.
Günlükçüğüm kayınpederin mi vefat etti. Başın sağ olsun. Eşin de gitmemiş sanırım. Hakkında hayırlısı canım ama burada imkan varsa buradakalsın.Ayrlık zor. Ben 4 sene ayrı yaşadım...
Segemy, maşallah bebişe. Bayıldım... Allah analı babalı büyütsün.
Minikler hamileymişsin canım. Hayırlı olsun. Fazla bekleme belki progestan filan verir dr.
Dr de mi gün sayıyor anlamadım.
Nazlım, Renklitaş çalışma arifesindeler sanırım.
Loneciğim sen nasılsın?
Nuray bulantılar başladı mı?
Hellocuğum geçmiş olsun canım. Kitabı bitirmişsin. Ben dr me hediye ettim alıp. İstanbula sevgim çoğaldı. Katili başlarda düşündüm ama nasıl bağlantı kuaracak diye hemen karar vermedim. Katilin mesleğiyle maktullerin ölüm şekli arasında dolaylı(anestezi ) düşündüm ama ne alaka dedim. Bir de katillerin intikam nedeninde kazadan ben trafik kazası sanmıştım...Neyse fazla açıklamayalım:)) Bab-ı Esrarı da okudum ama Renklitaşn dediği gibi önce Aşk'ı oku. Aşk daha iyi ama. Bab-ı Esrardafena değil. Çok baskı hatası var sinir ediyor insanı.
Candaş bayram inşallh güzel değerlenmiştir:))
Sinau da yazmış galiba. O da iyidir inşallah. Kızımız olacak sanırım. Maşallah.
Cezacığım klomen hakkında Loneliness yazmış. Benim yumurtlamam düzenlidir bende kist yapmıştı ama yumurtlama problemi olan kardeşimin eltisi hamile klomenle hamile kaldı ve ikiz:)
Ben de 10 kasımda Memoriale gittim yazmıştım tüp bebek dendi genetik sorundan dolayı. Eşim kan verdi yeniden bakılacak bulunmazsa sorun başka test yapılacak.
Arda Bey de genetik sonuçlarına göre değerlendirecek. Genetik sonucu yeniden düşük yapma ihtimalim azsa normal diyecek sanırım. Her dr başka diyor işte...
Taf, diğer arkadaşlar iyidir umarım.
az kalmış canım senin de gününe. inşallah gelir bebişin.Benim bat 18 kasım canım bekliyoruz bakalım. nöbetteyim şimdi. heyecanla bekliyorum bakalım. bu arada hayırlı olsun hamişliğin:))
senemgy nin bebişi çooooooooooooookkkkkkkkkk tatlı... maşallah....maşallah... nazarlardan saklasın Rabbim...
canım ya ben düzenli yapmadım ama seninki gibi bi koyulaştı sonra silikleşip tekrar koyulaşmıştı sanırım 2-3 gün arayla oldu hatta ahanda yumurtluyum gel kociş çalışalım die istekli davranan hatta zorlayan bendimağustos ayı güzel ay be bayram ramazan hepsi o ayda olacak ay inşalahhhhhhhhhhhhh hadi bakalımmm
kuzu ben o ıslakm iğrenç akıntı varya:)onu 10-11-12 günlerde gördüm bide 14.gün yani 14.gün çatlamışsa dün niye koyu çıktı diymiiii allahım nelerle uğraşıos yazık bize:):):)
çok tşk ederim cnm..kızlar merhaba napıyosunuz??bi hamile haberi daha var sanırım ,minikler gözünaydın canım.bende yemeği ocağa koydum şimdi oturdum,kızlar çarşamba randevum var,hiçbişi hissetmemek nrmali bu zamanlarda bilmiyorum ama ben çk korkuyorm,sürekli dua ediyorm allahm bebeğim sağlıklı olsun yaşasın diye.yamatake seninde az kalmış canım allah kurtarsın hayırlısyla inşallah son hazırlıklarını yapıyosundr artık.candaşcım sen napıyosun kocanla çalışma yapabilmişsiniz sannırım ,biraz zor olmuş ama inşşal dediğin gibi ev sahibide olur kimsenin lafını çekmezsn,hellocum sanada geçmiş olsun bolbol c vitamini al dinlen bende olmuştm 20 günde doğumu zor geçti.senemin doğumu nasıl geçti acaba,toparlanabildimi bari biraz çk merak ediyormm.günlükcüm şimdiden allah kavuştursn derim,allah seninde yardımcın olsun .
cnm inşallah artık bekletmez havalar soğudukça bebişlerin sayısı da arttı ben bi yerde okumuştum serin ortam spermlerinde ömrünü uzatıyor die hatta ilişki sonrası ben yelpaze yapıp alttan alttan estirdimmoarl bozmak istemiyorum ama insanlar çok kolay hamile kalırken neden biz pis 5 li hala hamile kalamadık ya.az evvel arkadaş listeme baktım geçen yıl beraber yola başladığımız bikaçç arkadaş 2.gebeliklerini yaşıyolar.yani 3. hamilelik süreci.kötü tecrübeler ama biz 12 ayda 1 taneyi yapamazken millete bak maşallah yanioff aartık yeter ya.. millette çok kafaya takıyosun modunda, takmayınca hamile kalmak şart sanki , ki takıp kalanlarda epeyce çok.off allahım ya yetmedi sınanma vaktimiz gönder artık
inşallah canım kalp atışlarını duymadan bişey diyemiyorum çok tşk ederim.. sayende burda çok güzel arkadaşlıklar edindim bunun içinde ayrıca teşekkür ederim cnm.. sen nasılsın yiğenimizde iyidir inşallah..senemmmm o nasıl güzel bir bebek maşallaahhhhhhAllah uzun sağlıklı huzurlu ömür versin. o günleri bizede göstersin rabbim..aminn
miniklerrr hadi gözün aydın. fazla bekletmeden geldi meleğin.bu kez yüzün gülecek inşallaahh
günlük enişteyi yolluyacakmışın. yolu açık olsun. destinam sana destek olacaktır tabi karnındaki miniğinde:)))
kitty çok geçmiş olsun güzelim.balla zencefili ye boğazına iyi gelecektir. grip içinde en azından bağışıklığını güçlendir. dikkat et kendine.çınar bebeğide senide öpüyorum.
kızlar az kaldı topik hamiş dolacak 5 te 5 i yapın bu ay gelsin melekler... sonra hep beraber yeni topiğe gidelim. buraya da bi daha kimseler gelmesin. herkes sağsalim kucağına alsın bebişini
hadi bakalım rüya belki alıştırmadır cnm hamileler görür genelde değişik rüyalarya o bakımdan söledim..kiz sen de mibende valla aklima geliyo candas ve nazlim simdi calismadalar diye kendi kendime dusunuyorum..bende bu ay cok istekliyim havadanmidir nedir dun calisma gunu degildi ama calismamak icin zor tuttum kendimi, bizim calismalar bugun start edecek...icimde bastirilmis arzularim var bu ay ruyalarima pis pis seyler giriyor yaaa
saol cnm.. seninde haftaya belli olur güzel haberler verirsin inşallah..Benim bat 18 kasım canım bekliyoruz bakalım. nöbetteyim şimdi. heyecanla bekliyorum bakalım. bu arada hayırlı olsun hamişliğin:))
senemgy nin bebişi çooooooooooooookkkkkkkkkk tatlı... maşallah....maşallah... nazarlardan saklasın Rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?