Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nazlım merhaba, o yukardaki 5 kişiye beni de ekler misin?tahmini adet tarihi: 26 kasım..

cnm verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim jimere baktım bi arkadaşımda recep doğanların ii olduğunu söylemiş doç var önce onu aradık ücret diğerlerine göre iki kat denilince bunu seçtik ama cenk bey hakkında da hep olumlu şeyler duydum bakalım inşallah memnunkalırım..

cnm tavsiyene uyuyorum ve önceliği jimere verdim çok teşekkür ederim senin de iyi olduğunu ve perşembe kontrol olduğunu okudum hayırlısı olsun cnm güzel haberlerle gel inşallah..

nuraycım gidecem gidecem de ben buranın sistemini bir türlü çözemedim ilçedeyim merkeze bir buçuk saat uzakta ve burda özel hastane felan yok acilde tahlil yapılmadığını duymuştum nitekim bugün gittim ve yapılmadığını bizzat öğrendim okuldan da sık izin alıp göze batmak istemiyorum bundan sonra sık kullancak gibiyim inşallah senin gibi güzel bi hamilelik yaşarım cnm ilk gebeliğimde iştahsızlık ve çıkamalar vardı öyle olursa okula zor giderim.. şuan için senin dediğin gibi bende ne bulsam yiyesim geliyor bugün eşimle pazara çıktık gördüğüm herşeyden aldım eşimde bugün sevincini gösterdi artık herşeyden herşeyden aldı hiç bişey taşıtmadı yinede onu tam olarak affetmedim ama intikamımı alacam

Sağ olasın canım ama tek çocuk ya biraz da biz böyle yaptık çocuğu. Hiç sorumluluk veremedik. El bebek gül bebek büyüdü. bİRAZ DA BUNDAN GALİBA...

Canım sağ ol. Yazdıklarına güldüm canım hem yelpazeye hem de testlere. İnşallah bakalım 10-15 gün sora karar veririz hangi yöntem olacağına...

canım paşada doktor tecrübem yoktu, orda bekar olduğum için. ama bursada var:)

sevidnim canım. eşin göstermiş sevincini. devamıdı da gelir bak görürsün. bizimkinde de bi hala kendini kaptırmama durumları var. ben de öyelyim ama.

canım bekledim bekledim gittim.
nasılsın?
msndeyim.

Son düzenleme:

canım, recep bey ile ilgili de olumlu konuşuyorlar. cenk beyle yanyana muayenehaneleri. kimbilir belki karşılaşırız bekleme salonunda..

aminn canımm insaallahh.sen herşeyin en iyisine layıksınn rabbim hep güzel günler göstersin sana canım arkadaşımm

tebrikleeerrr...darısı hepimizeeeee.....:))))

nazlım..................................................... 27 kasım

chnb........................................................... ?

ceza83........................................................15 aralık

renkliatlas...................................................1 aralık

_CandaS_...................................................... 27 kasım

peppe...................................................... 26 kasım

senemgy...

yamatake...

hellokity...

minikler...

alin84...

sinua...

Pileo...

taf...

günlük2011...

citaknuray...
loneliness...

günaydın kızlarrr dün akşam ovulasyon testi yaptım yine daha da koyulkaştı

günaydın herkese kızlar, geçmişi okuyamadım.

nazlım bence sen çalışmalara hiç ara verme.yakalam ihtimalin yüksek gibi...

:)) artık yumurtlama günleri geçtiğine göre resmimi değiştireyim değil mi :)) valla bende bizden biri görürse diye korkuyorum en iyisi hemen şimdi değişim :)

günaydın herkese kızlar, geçmişi okuyamadım.

nazlım bence sen çalışmalara hiç ara verme.yakalam ihtimalin yüksek gibi...
dün akşam dana kocam 10da uyuyakalmış çok yorulmuş kıyamadım kaldırmadım bende bu akşam inşallahh:)günaydın yavrucum

dün akşam dana kocam 10da uyuyakalmış çok yorulmuş kıyamadım kaldırmadım bende bu akşam inşallahh:)günaydın yavrucum

tüh be şansa bak :) neyse inş yakaladığını diliyorum ben şeker :) nasılsın ?

tüh be şansa bak :) neyse inş yakaladığını diliyorum ben şeker :) nasılsın ?

biraz mutsuzum sanki bugün bi sıkıntı var içimde yavrum hayrolsun sinir oldum bide akşam uyudu kaldı diye uyandırsam uyku sersemliği saçmalıcak canımı sıkcak daha çok sinirlencem şu çocuk bi olsun ben kök söktürcem ona elletmicem kendimi sen naıslınn

havadandır belki, düşünme sinirin artmasın.inş olsunda zaten çekecekleri var kesin :) bende iyiyim, yazılarım var onla uğraşıyrum.bi yandan da siyah çizme almam lazım ona bakıyorum netten :)

havadandır belki, düşünme sinirin artmasın.inş olsunda zaten çekecekleri var kesin :) bende iyiyim, yazılarım var onla uğraşıyrum.bi yandan da siyah çizme almam lazım ona bakıyorum netten :)

bence yazıları bırak çizmelerler ilgilen :)o daha önemli sanki

bence yazıları bırak çizmelerler ilgilen :)o daha önemli sanki

:)) değil mi ? kesinlikle yani :) 1 aydır bakıyorum hiç içime sinen bişey olmadı ya ... çoğunlukta siyah kullancağım için uyduruk bişeyde almak istemiyrum.dünde arkadaşın oturduğu mahallede güzel bi ayakkabıcı vardı oraya gittim. yok arkadaş orda da bulamadım ..

canım ben hiç yumurta takibi yaptırmadım..pazartesi başlayacağım inşallah...alttan bakıyordur herhalde bilmiyorum..nazlımmmmmmmmmmmmmm nerden bakıyo:) ben pazartesi perşembe tam atıyordum.ama benim bünyeme çok geldi.bir ay sonra gittiğimde sıfırlanmıştı kanda:)

benim adım da esra. azra ve nisa isimlerini çok seviyorum. erkeklerde de kayra.adıma uyan kısa isimleri yani.yalnız benim eşimin de rlerle problemi var hafif.
kısmet bakalım herşey olsun da iş isim koymaya kalsın.

güzel isimlermiş canım..sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil..
candas şimdiden güle güle kullan canım...
nazlım verenkliatlas kolay gelsin sizlerede:) benimde adetim bugün bitiyo:) nazlım klomenin ardından doktora gittiğinde ilişkiye gir öyle gel dedi mi?benim ki bunu neden dedi acabaaaaaaaa

bende baya dolandım canım çizme için ama sonunda aşık olarak aldım çizmeleri spor bişi gri renk içi tüylü:)pek sıcak tutuyo ben kot giydiim için sürekli üstüne çekince çok hoş duruyo sende beğenirsin inşallahh kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…