az kalmış canım senin de gününe. inşallah gelir bebişin.
canımm çalışmalar bitermi hiç 28.güne kadar devam riske atmıyalım diyorum 9-11-14-16 diye devam edio bakalım hayırlısı listeyi güncelledim girmeyenleri siliorum karakterler yetmio sistem izin vermio meleği sildim mesela en son hamile haberini aldık bidaha girmedi sanırım girerse eklerim yeniden kuzujm duan kabul olur inşallah sap gibi kaldık 5 kişi yukarda:)
bu ayda olmazda bizim yine önümüzdeki ay kullandırcak klomen bana da bu sefer iğneyle birlikte bu şekilde hamile kalan çok insan var hakkımızda hayırlısı canım son 5 kişi haydeee
cnm verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim jimere baktım bi arkadaşımda recep doğanların ii olduğunu söylemiş doç var önce onu aradık ücret diğerlerine göre iki kat denilince bunu seçtik ama cenk bey hakkında da hep olumlu şeyler duydum bakalım inşallah memnunkalırım..merhaba chnb; benim de bir arkadaşım ilk hamileliğini tiroid sorunu nedeniyle sonlandırmak zorunda kalmıştı. ikinci hamileliğinde ismail beye gitti; çok memnun olduğunu söylüyordu. o sıralarda bende yumurtalıklarda kist olduğunu öğrenmiştik. beni resmen sürükledi muayenehaneye. ben de memnun kaldım.
cenk aşkalli'ye gidip doğum yapan bir başka arkadaşım çok tavsiye ederdi cenk beyi. ben tesadüfen düşük kanamalarımın başladığı sırada doğumevinin kalabalığına girmek istemeyip acilden jimere gittiğimde tanıştım cenk beyle. o da son derece ilgili davrandı. en önemlisi o berbat psikolojimiz içinde bize doğruları söyledi, olabilecek sorunlar ve çözümleri hakkında bıkmadan usanmadan bilgi verdi. benim için en zor olan kürtaj evresinde bile onun gösterdiği incelikler sayesinde en az travma ile atlattık o dönemi...
dediğim gibi haftaya testler ve kontrol için tekrar gideceğim cenk beye. problemimin olup olmadığını, varsa ne olduğunu anlayabilirsek çözüm bulma konusunda bir adım atmış olacağız. hastaneden yana sıkıntılıyım biraz. çok maddiyatçı davranıyorlar. testlerle ilgili fiyat alıp diğer hastanelerle kıyaslayacağım mesela.verdiğin bilgi çok iyi oldu. gidilecek ikinci hekim olarak en başa ismail beyi koyacağım.
cnm tavsiyene uyuyorum ve önceliği jimere verdim çok teşekkür ederim senin de iyi olduğunu ve perşembe kontrol olduğunu okudum hayırlısı olsun cnm güzel haberlerle gel inşallah..canım jimere gitsene. ben hiç gitmedim ama ordaki doktorları iyi diye duymuştum, hem sırf kadın doğum üzerine ya orası. carrefourun ilersinde, hem sana daha yakın olur doruğa göre.ama şimdi sayfaısna baktım doktorlar değişmiş, onlardan adını duyduğum bi cenk aşkalli var. bi de nuray sözeri var ama o kötü. doruktan da evrim hanımın adını duymuştum, ama gitmedim bilemiyorum. ben medikal parktan pınar erkana ve bahardan bi bayan doktora daha gitmiştim. ikisinden de memnun kalmamıştım. ikisi de bana bağırmıştı muayene ederken rahat durmuyorum diyebir daha da hiç birine gitmedim zaten.canım bir de pembe vai var, ordan da nedret hanımı duydum.
bir de jale gürlüler diye bi doktor vardı ama şu an sitede göremdim. onun adını da iyi yönde çok duymuştum.
http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz-f500/ burdan gir bak istersen canım.
cezacim masallah start verilmis . hayirlisi olsun bu ay son olsun insallah
hellom gecmis olsun dikkat et kendine canim eniste baksin sana yumos yumos :))))
gunlukcum merakla bekliyoruz canim haberleri ,senden daha heyacanliyim valla.. gec kaldin ama yaaaa gecen hafta gitseydin merakimizdan olecez :))
miniklercim hadi hadi senden de bekliyoruz. Enisteden habersiz kacak sekilde yapiver su isi. Ben buralarda tek cikamiyorum bir yere. Ama orda hersey var. Otobus minibus atla birine 1 saatini alir canim. Bu kadar hem bekleme bizide bekletme :)))
ayyy bugunde herkese bisi yaptiracagim tuttu..
Renkliatlascim hadi hayirli olsun canim. Genelde bu preesed herkeste ise yaramis. Insallah sendede buay ise yarar ve bekledigin son ay olur canim..
bbende iyiyim kizlar. simdilik bi problem gozukmuyor kendimde. midem falanda bulanmiyor. aksine masallah bi yiyorum sormayin. ayin 22 sinde kontrol var bakalim. onu bekliyorum. ama bazen boyle karnimda adet sancisi gibi agri oluyor. bas donmeside var ara ara. bakalim hayirlisi olsun. esimle bugun evin duzenini degistirdik yani salonun. onuda calistirdim. iyi oldu ama daha yapacak cok is var. camasirlar bekliyor beni.. iyice tembel oldum uykumvar oldugum yerde uyuyorum.. esimde uyuya uyuya buyuyecen diyor. kizlar simdilik opuyorum
.
çok şükür canım iyiyim şimdilik bi sorunum yok görünürde.ama içimde neler oluyor bilmiyorum. perşemde doktora gideceğim inşallah.
senin nasıl geçti ayrıntılı anlatmamışsın. sağlık olsun canım ya. oğlun için sevindim. önemli bişeyi yokmuş. çok bilinçli bi annesin maşallah sen.
canım ya ben düzenli yapmadım ama seninki gibi bi koyulaştı sonra silikleşip tekrar koyulaşmıştı sanırım 2-3 gün arayla oldu hatta ahanda yumurtluyum gel kociş çalışalım die istekli davranan hatta zorlayan bendimkociş de kaç kere yumurtladın anlamadım ama dikkat et ikiz üçüz tutturmayalım bakması zor felan die dalga geçmişti inşallah hayırlısı ile sen de mucizene kavuşursun cnm..
çok tşk ederim cnm..
cnm inşallah artık bekletmez havalar soğudukça bebişlerin sayısı da arttı ben bi yerde okumuştum serin ortam spermlerinde ömrünü uzatıyor die hatta ilişki sonrası ben yelpaze yapıp alttan alttan estirdim
inşallah canım kalp atışlarını duymadan bişey diyemiyorum çok tşk ederim.. sayende burda çok güzel arkadaşlıklar edindim bunun içinde ayrıca teşekkür ederim cnm.. sen nasılsın yiğenimizde iyidir inşallah..
hadi bakalım rüya belki alıştırmadır cnm hamileler görür genelde değişik rüyalarya o bakımdan söledim..
saol cnm.. seninde haftaya belli olur güzel haberler verirsin inşallah..
kızlar bugün sağlıkocağına gittim kan tahlili yapmıyoruz dedi okul çıkışı acile gittim polikilinikten giriş yaptırmanız gerekir dedi kapanmadıysa yaptırayımmı dedim kan tahlili sabah oluyo dedi istersen idrar testi yapıyoruz dedi yarın sabah müdürden izin aldım bir saat geç gidecem cumartsei direksiyon sınavım var kursa gittim öğleden önceye sınavı aldırdım öğleden sonraya da jimerden randevu aldım doktorumun ismi recep doğanlar tanıyan bilgi sahibi olan varsa bilgisini paylaşırsa sevinirim
chnb cnm oğlun için yaptıklarına telaşına bakınca ya ne sorumluluk sahibi bir anne diyorum seni takdir ediyorum cnm bu fedakarlığın bir minikle ödüllendirlecektir die düşünüyorum allah büyük cnm tüp bebek garantii yüksek oluyo sanırım senin durumunda başka yöntemlerde üzülmeye yıpranmaya değmez die düşünüyorum tabiki doğru kararı sen vereceksin cnm inşallah gönlüne göre olur herşey..
ceza cnm inşallah tedavin yüzünü güldürür.. idrar testlerine ben de senin gibi yaklaşıyorum ama ne kadar da olsa umut ışığı oluyorlar cnm ben bu ay tam 8 tane gebelik testi 3 tane de ovulasyon testi yaptım gebelik öğrenmek için :) yumurta takibi için 17 test kullanmışımben üni ve kpss sınavında bu kadar test çözmedim bu ay sınıf birincisi olmam lazım bu kadar teste
canım paşada doktor tecrübem yoktu, orda bekar olduğum için. ama bursada var:)cnm verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim jimere baktım bi arkadaşımda recep doğanların ii olduğunu söylemiş doç var önce onu aradık ücret diğerlerine göre iki kat denilince bunu seçtik ama cenk bey hakkında da hep olumlu şeyler duydum bakalım inşallah memnunkalırım..
cnm tavsiyene uyuyorum ve önceliği jimere verdim çok teşekkür ederim senin de iyi olduğunu ve perşembe kontrol olduğunu okudum hayırlısı olsun cnm güzel haberlerle gel inşallah..
nuraycım gidecem gidecem de ben buranın sistemini bir türlü çözemedim ilçedeyim merkeze bir buçuk saat uzakta ve burda özel hastane felan yok acilde tahlil yapılmadığını duymuştum nitekim bugün gittim ve yapılmadığını bizzat öğrendimokuldan da sık izin alıp göze batmak istemiyorum bundan sonra sık kullancak gibiyim inşallah senin gibi güzel bi hamilelik yaşarım cnm ilk gebeliğimde iştahsızlık ve çıkamalar vardı öyle olursa okula zor giderim.. şuan için senin dediğin gibi bende ne bulsam yiyesim geliyor bugün eşimle pazara çıktık gördüğüm herşeyden aldım eşimde bugün sevincini gösterdi artık herşeyden herşeyden aldı hiç bişey taşıtmadı yinede onu tam olarak affetmedim ama intikamımı alacam
canım bekledim bekledim gittim.Sağ olasın canım ama tek çocuk ya biraz da biz böyle yaptık çocuğu. Hiç sorumluluk veremedik. El bebek gül bebek büyüdü. bİRAZ DA BUNDAN GALİBA...
Canım sağ ol. Yazdıklarına güldüm canım hem yelpazeye hem de testlere. İnşallah bakalım 10-15 gün sora karar veririz hangi yöntem olacağına...
cnm verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim jimere baktım bi arkadaşımda recep doğanların ii olduğunu söylemiş doç var önce onu aradık ücret diğerlerine göre iki kat denilince bunu seçtik ama cenk bey hakkında da hep olumlu şeyler duydum bakalım inşallah memnunkalırım..
cnm tavsiyene uyuyorum ve önceliği jimere verdim çok teşekkür ederim senin de iyi olduğunu ve perşembe kontrol olduğunu okudum hayırlısı olsun cnm güzel haberlerle gel inşallah..
nuraycım gidecem gidecem de ben buranın sistemini bir türlü çözemedim ilçedeyim merkeze bir buçuk saat uzakta ve burda özel hastane felan yok acilde tahlil yapılmadığını duymuştum nitekim bugün gittim ve yapılmadığını bizzat öğrendimokuldan da sık izin alıp göze batmak istemiyorum bundan sonra sık kullancak gibiyim inşallah senin gibi güzel bi hamilelik yaşarım cnm ilk gebeliğimde iştahsızlık ve çıkamalar vardı öyle olursa okula zor giderim.. şuan için senin dediğin gibi bende ne bulsam yiyesim geliyor bugün eşimle pazara çıktık gördüğüm herşeyden aldım eşimde bugün sevincini gösterdi artık herşeyden herşeyden aldı hiç bişey taşıtmadı yinede onu tam olarak affetmedim ama intikamımı alacam
Canım arkadaşlarım ilginize, sevginize sonsuz teşekkürler. Tam bir yıllık maratondu. Çok şükür bitirdik. Ama aslında her şey yeni başlıyormuş :) Yanımda olduğunuz için sonsuz teşekkürler hepinize. Siz bana teselli oldunuz, moral oldunuz; kızım da topiğimize umut olsun. Allah isteyenlere en güzel zamanda çift çizgiler, hamişlerin de bebişlerini kucaklarında sağ salim görmeyi nasip etsin.
Canım arkadaşlarım ilginize, sevginize sonsuz teşekkürler. Tam bir yıllık maratondu. Çok şükür bitirdik. Ama aslında her şey yeni başlıyormuş :) Yanımda olduğunuz için sonsuz teşekkürler hepinize. Siz bana teselli oldunuz, moral oldunuz; kızım da topiğimize umut olsun. Allah isteyenlere en güzel zamanda çift çizgiler, hamişlerin de bebişlerini kucaklarında sağ salim görmeyi nasip etsin.
Sorma canım öğleye doğru boş dersim vardı. Bakayım dedim. Öğretmenler odasında erkek öğretmenler de var. Görünüyor, Candaşın resminden dolayı kapadım hemen.:)) Kadına bak nelere bakıyor diyecekler diye:))
Doğru canım, testi tekrarladık bakalım sonuç ne olacak. Bir tane Rabbim nasip etti,inşallah bir daha olur...
dün akşam dana kocam 10da uyuyakalmış çok yorulmuş kıyamadım kaldırmadım bende bu akşam inşallahh:)günaydın yavrucumgünaydın herkese kızlar, geçmişi okuyamadım.
nazlım bence sen çalışmalara hiç ara verme.yakalam ihtimalin yüksek gibi...
dün akşam dana kocam 10da uyuyakalmış çok yorulmuş kıyamadım kaldırmadım bende bu akşam inşallahh:)günaydın yavrucum
tüh be şansa bak :) neyse inş yakaladığını diliyorum ben şeker :) nasılsın ?
biraz mutsuzum sanki bugün bi sıkıntı var içimde yavrum hayrolsun sinir oldum bide akşam uyudu kaldı diye uyandırsam uyku sersemliği saçmalıcak canımı sıkcak daha çok sinirlencem şu çocuk bi olsun ben kök söktürcem ona elletmicem kendimi sen naıslınn
havadandır belki, düşünme sinirin artmasın.inş olsunda zaten çekecekleri var kesin :) bende iyiyim, yazılarım var onla uğraşıyrum.bi yandan da siyah çizme almam lazım ona bakıyorum netten :)
bence yazıları bırak çizmelerler ilgilen :)o daha önemli sanki
canım ben hiç yumurta takibi yaptırmadım..pazartesi başlayacağım inşallah...alttan bakıyordur herhalde bilmiyorum..nazlımmmmmmmmmmmmmm nerden bakıyo:) ben pazartesi perşembe tam atıyordum.ama benim bünyeme çok geldi.bir ay sonra gittiğimde sıfırlanmıştı kanda:)cezacım ben bugün doktora gittim prolaktin için dostineks verdi senin dediğin gibi alttan baktı yumurtalıklar iyi sağda 14ml olmuş yumurta varmış prolaktin yüzünden hamile kalamıyosun dedi bir ay sonra ilaç bitince adetin 2.gününde gel hormona bakıp yumurta takibi yapalım dedi pazartesi ve perşembe sabah akşam yarım yarım içiyorum ilacı sendemi öyle kullanıyosun acaba bide bu yumurta takibi alttan muayeneylemi olucak acaba?
benim adım da esra. azra ve nisa isimlerini çok seviyorum. erkeklerde de kayra.adıma uyan kısa isimleri yani.yalnız benim eşimin de rlerle problemi var hafif.
kısmet bakalım herşey olsun da iş isim koymaya kalsın.
:)) değil mi ? kesinlikle yani :) 1 aydır bakıyorum hiç içime sinen bişey olmadı ya ... çoğunlukta siyah kullancağım için uyduruk bişeyde almak istemiyrum.dünde arkadaşın oturduğu mahallede güzel bi ayakkabıcı vardı oraya gittim. yok arkadaş orda da bulamadım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?