günaydın canım demedi valla öle bişi kloemn bitince ilişkiye başlaın 2 günde bir ilişki olsun dedi idrara sıkışık gittim ben alttan hiç muayne etmei karından bakıo usg yle alttan bakmaya gerek yok gayet net görünüo yumurtalarcanım ben hiç yumurta takibi yaptırmadım..pazartesi başlayacağım inşallah...alttan bakıyordur herhalde bilmiyorum..nazlımmmmmmmmmmmmmm nerden bakıyo:) ben pazartesi perşembe tam atıyordum.ama benim bünyeme çok geldi.bir ay sonra gittiğimde sıfırlanmıştı kanda:)
güzel isimlermiş canım..sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil..
candas şimdiden güle güle kullan canım...
nazlım verenkliatlas kolay gelsin sizlerede:) benimde adetim bugün bitiyo:) nazlım klomenin ardından doktora gittiğinde ilişkiye gir öyle gel dedi mi?benim ki bunu neden dedi acabaaaaaaaa
bende baya dolandım canım çizme için ama sonunda aşık olarak aldım çizmeleri spor bişi gri renk içi tüylü:)pek sıcak tutuyo ben kot giydiim için sürekli üstüne çekince çok hoş duruyo sende beğenirsin inşallahh kendine
günaydın canım demedi valla öle bişi kloemn bitince ilişkiye başlaın 2 günde bir ilişki olsun dedi idrara sıkışık gittim ben alttan hiç muayne etmei karından bakıo usg yle alttan bakmaya gerek yok gayet net görünüo yumurtalar
gunaydin kizlar.....! kiz nazlim sen hamilesin yaabak ahanda suraya yaziyom demedi deme heeee!
candascim bende cok zor begenirim ayakkabi konusunda hele ay heryeri gezerim en son almaktan vazgecerim...profil resmini degistirmen iyi olmus..insani farkli yerlere surukluyor o resim...simdi nazarlik olmus insallah hamis candasa nazar degmesin
ohhh ne güzel, güle güle giy.darısı bana.ben iş dolayısıyla spor giyinemiyorum seçimide ona göre yapmam lazım.yani en spor halimiz bile klasikbende baya dolandım canım çizme için ama sonunda aşık olarak aldım çizmeleri spor bişi gri renk içi tüylü:)pek sıcak tutuyo ben kot giydiim için sürekli üstüne çekince çok hoş duruyo sende beğenirsin inşallahh kendine
günaydın canım saolasın.sende güle güle giy.nasılsın ?günaydın herkeseeeeee
gunaydin kizlar.....! kiz nazlim sen hamilesin yaabak ahanda suraya yaziyom demedi deme heeee!
candascim bende cok zor begenirim ayakkabi konusunda hele ay heryeri gezerim en son almaktan vazgecerim...profil resmini degistirmen iyi olmus..insani farkli yerlere surukluyor o resim...simdi nazarlik olmus insallah hamis candasa nazar degmesin
canım bence daha yeni yumurtluyom gibime gelior sankii eğer öyleyse yandık dün çalışma olmadı uyudu öküz herif sinir etti beni günaydın kuzumgunaydin kizlar.....! kiz nazlim sen hamilesin yaabak ahanda suraya yaziyom demedi deme heeee!
alttan bakcanı sanmıorum kuzum amann baksada önemli diil işe yarasında :)ayakkabılarınıda güle güle kullan canımiyiymiş öyle karından bakmasıı...bende neden öyle dedğini bulmaya çalışmıştım..
canım sen ovulasyon testi lullandınmmı yaww bnim testlere biri yorum yapsın:)chnb abla sen ne diosun sen kullanmıştın test
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ahanda bunlar testlerim
ohhh ne güzel, güle güle giy.darısı bana.ben iş dolayısıyla spor giyinemiyorum seçimide ona göre yapmam lazım.yani en spor halimiz bile klasikinş halledyimde rahatlayayım.
günaydın canım saolasın.sende güle güle giy.nasılsın ?
inş beğenmeye hırs yaptım :)) bencede profil sakattı :) nazarlıkta bebek için olur inş diyerek içimden geçirmedim desem yalan olur ama nasip.sen nasılsın ?
yüreğine sağlık canım inşallahhhhhh bu topikteki herkes bi an önce hamile kalsın kapansın topik başka topik açalı adını buldum İKİNCİ BAHAR YAŞIYOR ÖMRÜM:)yok güzelim yaa kullanmadım. tam niyetlenmiştim. netten araştırıyodum. regl olup öyle sipariş vereyim derken hamile kaldığımı öğrendim. umarım seninkide böyle süprizli gelir. hiç beklemediğin ama çok yakın zamanda:))
bak demedi deme şuraya yazıyorum sende hamilesin bu ay sonundacandasım bize yorum bile yapamıyorum
bak demedi deme şuraya yazıyorum sende hamilesin bu ay sonundacandasım bize yorum bile yapamıyorum
ben iyiyim canim, yine orucluyum..gece tek basima kalktim bugun, dun esim tuttu bugun tutmadi,tabi sabahta kahvalti hazirlamadim ona ne ara gitti nasil gitti ruhum duymadi valla zavallicik..ohhh ne güzel, güle güle giy.darısı bana.ben iş dolayısıyla spor giyinemiyorum seçimide ona göre yapmam lazım.yani en spor halimiz bile klasikinş halledyimde rahatlayayım.
günaydın canım saolasın.sende güle güle giy.nasılsın ?
inş beğenmeye hırs yaptım :)) bencede profil sakattı :) nazarlıkta bebek için olur inş diyerek içimden geçirmedim desem yalan olur ama nasip.sen nasılsın ?
canım bence daha yeni yumurtluyom gibime gelior sankii eğer öyleyse yandık dün çalışma olmadı uyudu öküz herif sinir etti beni günaydın kuzum
alttan bakcanı sanmıorum kuzum amann baksada önemli diil işe yarasında :)ayakkabılarınıda güle güle kullan canım
canım ya ben düzenli yapmadım ama seninki gibi bi koyulaştı sonra silikleşip tekrar koyulaşmıştı sanırım 2-3 gün arayla oldu hatta ahanda yumurtluyum gel kociş çalışalım die istekli davranan hatta zorlayan bendimkociş de kaç kere yumurtladın anlamadım ama dikkat et ikiz üçüz tutturmayalım bakması zor felan die dalga geçmişti inşallah hayırlısı ile sen de mucizene kavuşursun cnm..
:
inşallah canım kalp atışlarını duymadan bişey diyemiyorum çok tşk ederim.. sayende burda çok güzel arkadaşlıklar edindim bunun içinde ayrıca teşekkür ederim cnm.. sen nasılsın yiğenimizde iyidir inşallah..
canım benim duyacaksın o pıt pıt atışları ve dünyanın en güzel sesi diyeceksin...topik önerim için teşekküre gerek yok güzelim. keşke hep mart annelerinde olsaydın hiç önerme gereksinimi duymasaydım burayı ama nafile.. yaşanılası varmış....ben berbat olduğum o dönemde tesadüf buldum burayı ağlarken yazmıştım bi umut beklercesine. sonra çok sevdim burayı, kızları, samimiyeti, herkesin yardım etme çabasını,içten duaları....toparlanmana az da olsa katkı olab,ldiyse ne mutlu bana:) ben iyiyim güzelim yeğenind eiyidir inşallah akşamları uzandığımda tekmelerini alıyorum. demekki iyi diyorum haftaya dr var şeker yükelmesi için. o zaman kadar bekliyeceğim mecbur.. sende iyi bak kendine ve karnındaki miniğimize
selam şeker, naber ? sen oğluuna daha isim düşünmedin mi ?yok güzelim yaa kullanmadım. tam niyetlenmiştim. netten araştırıyodum. regl olup öyle sipariş vereyim derken hamile kaldığımı öğrendim. umarım seninkide böyle süprizli gelir. hiç beklemediğin ama çok yakın zamanda:))
bizde sıkıyosa giyme yani , devlet ya. ki ben allahtan inşaat emlaktayımda keten canvas tarzına ses etmiyolar ama kot asla giyilemio.bende dışarda hep kot giyerim, spor ayakkabı filan.ama haftasonlarıda tarz değiştirmeye karar verdim :) topuklular ileri :)ben klasik giyinemiorum malesef hiç sevmiorum evli barklı kadın oladum hala kot converse filan takılıom:)40 yaşına filan girince artık topuklu ayakkabı giymeye başlarım:)
yüreğine sağlık canım inşallahhhhhh bu topikteki herkes bi an önce hamile kalsın kapansın topik başka topik açalı adını buldum İKİNCİ BAHAR YAŞIYOR ÖMRÜM:)
neyse kızlar zil çalacak ben çıkıyorum öptüm çok yazmayın heeeeeeeeeeeee
öğleden sonra dersim gene boş görüşürüz
ben iyiyim canim, yine orucluyum..gece tek basima kalktim bugun, dun esim tuttu bugun tutmadi,tabi sabahta kahvalti hazirlamadim ona ne ara gitti nasil gitti ruhum duymadi valla zavallicik..
sen ne yapiyorsun bekleme asamasi cok stresli en sevmedigim dönemdesin,umarim bu sefer hamilelik testi yapmak zorunda kaliriz adetlerimiz gecikir, cift cizgiler en kirmizisindan koskoyu cikarrr
valla bacim eger önceki gun iliski olduysa spermler vardir hala, bugun yumurtlama olursa zaten aksam kacirmazsin kocani...
arkadaslar dun preseedim geldi ben yarin deneyecektim, yumurtlamam 18 inde cunku..esim yok simdi deneyelim dedi..ben cok korktum onu kullanmaya yaaa! kendimi dr da gibi hissettim esim yapti valla..ya dikkatli ol felan diyorum ,off ben surekli bi yerlere biseyler enjekte ediyorum bunu mu yapamiycam diyo feci gerildim yaa o ney öyle kocaman enjektör...
candascim icinden 9 adet enjektör cikti, 2 mg koydum ilk seferlik o bile cok geldi , 15 dk beklemedim hemen icine enjekte ettik , 1 dk sonra hemen calisma oldu ama hep disariya tasti suyun selin icinde kaldiköyle mi oluyor yaa?
evet ya enjektörlerin boyutu çok ürkütücü, ilk gördüğümde bu nasıl gircek demiştim.ki eşler saolsun diyeli,m :) + aadam nerlere ne enjekte ediyo onu mu yapayacak eniştem haklı değilmi :)) ama sende her zmanki gibi haklısın :) hadi ilk aşama hayırlı uğurlu bebekli olsun inş :) ilişkiden sonrada akıntı çok oluyo , aynen tecrübe ettiğin gibiydi bizim kullandığımızda .. her yer ıslak .. inş rast gelsin yaa :)
Arow - Glan - Gri - pabbuc.com
kızlar şu çizmeye bakın ya ne kadar dişi gösterir kadını :) topuklu giyemiyrum pek ama alırsam ektra bunuda mı alsam ki demedim değil :)
süppperrrrrrrrrrrrrrrr bayıldımarow - glan - gri - pabbuc.com
kızlar şu çizmeye bakın ya ne kadar dişi gösterir kadını :) topuklu giyemiyrum pek ama alırsam ektra bunuda mı alsam ki demedim değil :)
ay canım ya :)) bizimki de aynen öyle olmuştu, çok sinir bozucu ama değil mi ? bu bebeler bizi ne hallere sokacak daha kimbilir :) çizmede kesinlikle çok etkileyici :)ya bacim adam suyun icinde ben suyun icinde..belime koydugum yastigada akmiso benim bas yastigimdi dusun yani.. bakalim insallah iyi gelir bu preseed bize..
guzelmis canim buda..cok cekici..wamp!!
süppperrrrrrrrrrrrrrrr bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?