- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #9.461
ay canım ya :)) bizimki de aynen öyle olmuştu, çok sinir bozucu ama değil mi ? bu bebeler bizi ne hallere sokacak daha kimbilir :) çizmede kesinlikle çok etkileyici :)
bende :) ama giyecek kadar gücüm olabilir mi bilemedim :)
günaydın kızlar,
candaşım yeni resmin hayırlı olsun, uğur getirsin. Çizmeyi beğendim çok güzel ama fazla seksi, günlük kullanım için de çok iddalı sanki, Devlet memuriyetinde göze batar mısın bilemedim. Tekrar bakayım dedim bakamadım deri miydi, Süet yada nubuk yağmurda soğukta birde sürekli kullanımda açık renk olanlar sorun oluyor, benim öyle olmuştu. Deri bakıyorsan Elle var mı siin oralarda bilmiyorum. Ama çok naturel güzel çizmeler var hani moda olanlar vardır ya dümdüz ve uzun ayrıca rahat bacağa çok sarmayan cinstenn ben onlara çok özeniyorum. Aldığım kilolardan ötürü giyemem diye erteledim. Arow marka kullanan arkadşım vardı çok hoşuna gitmişti.
CEZA cancan güle güle kullan çizmelerini, kumaş pantolonla süper duruyor katılıyorum. Ayrıca yumurtlama için karından bakıyorlar genelde, ölçüyor tekrar gidiyorsun falan diyor çatladı çatlamak üzere devam çalış. İlaçlar ağrısızı yapıyor mu?
renkliatlas çalışmalar için bol şanslar kuzu. Presed geldi mi
nazlım ovulasyonlarına baktım, hergün aynı saatte yapıyorsan 17.gün koyulaşmış, dün çalışma olmaması bence isabet olmuş. Bugün devam. Zaten bebek oldu mu korkudan 3 ay yaklaşamıyor birbirine insan :) o zaman alırsın intikamını, Birde türk kahvesi mi ne içiriliyormuş spermler hareketleniyor muymuş ne bi baksana. 19. 20 de çatlıyor galiba yumoşlar ne dersin ? birde bu ovulasyonları yapınca işte 20.günlerde falan dr gitsen bir baktırsan çatlamışmı diye olur mu ne dersin?
günlük, nuray,lonileness nasıl gidiyor kızlar
yamatake pileo iyi olduğunuza çok sevindim kıslar. Bebişleri öpüyorum.
5 kişi dr alp de aramızda 6 kişi mi var topiğin kapanmasına,
giyersin bence söyle kocan gelince haftasonu...wuuuu diye gecersin yanindan..minnacik bide sort giyersin ustune,
gunaydin hello hosgeldin...preseed im geldi dun denediksuyun selin icinde kaldik
ya bende almıştım ya kullanmadan vermiştim başkasına, ama iğenler çok büyük gelmişti bana, kullanan arkadaşım çalışmaların başında yapmıyormuş. Çok mu sıktın acep tatlı
canim 3 mg diyo ama biz 2 mg koyduk...calismanin basinda koyduk bizsuyun selin icinde kaldik yer yer islandi..candastada öyle olmus heralde öyle oluyor fazlasi cikiyor.. enjektörler cok fena yaa , bende kocama verdim o görevi ay adam benden soguyacak yeminle..uff yaa dr muayenesinde gibi acmak zorunda kaliyor insan.. rezillik ben biraz preseed topigini okiyim ille yazmislardir biseyler
canım işte ilk başta koymamak mı gerkeiyormuş neymiş, oradaki kızlar prof olmuşlardır.
bu arada ben eşim uyansın diye bekliyorum, kahvaltı hazırlayacağım. sonrada dışarı çıkartırım onu. Öpüyorum hepinizi.
kuzum dün 18.günümdü yaptım yine daha da koyulaştı sanırım bugün yarn yumurtlucam doktora adet olmazsam yada olursam giderim artık adam bıktı parada almıo benim adam kahveden nefret ediogünaydın kızlar,
candaşım yeni resmin hayırlı olsun, uğur getirsin. Çizmeyi beğendim çok güzel ama fazla seksi, günlük kullanım için de çok iddalı sanki, Devlet memuriyetinde göze batar mısın bilemedim. Tekrar bakayım dedim bakamadım deri miydi, Süet yada nubuk yağmurda soğukta birde sürekli kullanımda açık renk olanlar sorun oluyor, benim öyle olmuştu. Deri bakıyorsan Elle var mı siin oralarda bilmiyorum. Ama çok naturel güzel çizmeler var hani moda olanlar vardır ya dümdüz ve uzun ayrıca rahat bacağa çok sarmayan cinstenn ben onlara çok özeniyorum. Aldığım kilolardan ötürü giyemem diye erteledim. Arow marka kullanan arkadşım vardı çok hoşuna gitmişti.
CEZA cancan güle güle kullan çizmelerini, kumaş pantolonla süper duruyor katılıyorum. Ayrıca yumurtlama için karından bakıyorlar genelde, ölçüyor tekrar gidiyorsun falan diyor çatladı çatlamak üzere devam çalış. İlaçlar ağrısızı yapıyor mu?
renkliatlas çalışmalar için bol şanslar kuzu. Presed geldi mi
nazlım ovulasyonlarına baktım, hergün aynı saatte yapıyorsan 17.gün koyulaşmış, dün çalışma olmaması bence isabet olmuş. Bugün devam. Zaten bebek oldu mu korkudan 3 ay yaklaşamıyor birbirine insan :) o zaman alırsın intikamını, Birde türk kahvesi mi ne içiriliyormuş spermler hareketleniyor muymuş ne bi baksana. 19. 20 de çatlıyor galiba yumoşlar ne dersin ? birde bu ovulasyonları yapınca işte 20.günlerde falan dr gitsen bir baktırsan çatlamışmı diye olur mu ne dersin?
günlük, nuray,lonileness nasıl gidiyor kızlar
yamatake pileo iyi olduğunuza çok sevindim kıslar. Bebişleri öpüyorum.
5 kişi dr alp de aramızda 6 kişi mi var topiğin kapanmasına,
iğneler derken tek iğne vermedimi kuzum sanabiz bu iğneleri almak için rapor çıkarttık yaaaaaaaaaaaaaaa ne zormuş...
iğneler derken tek iğne vermedimi kuzum sana
kızlar siz bu yumurtlama günlerini, anlayabiliomusunuz mesela şu akıntıdan benim 10-11-12-14.günler uzayan akıntım oldu o günlerde yumurtlama mı oluyo aydınlatırmısızn:)
canım inanki bi fikrim yok...benimkiler o kadar düzensiz ki
giyersin bence söyle kocan gelince haftasonu...wuuuu diye gecersin yanindan..minnacik bide sort giyersin ustune,
gunaydin hello hosgeldin...preseed im geldi dun denediksuyun selin icinde kaldik
kadın doğum üzerine kitap yazabilecek güce ulaştık sanırım tebrikler hepimize millet kocasından kaçıo hamile kalmıyayım diye biz yine adamların tepesinden inmeyelim:)
canım sen klomeni kaç gündür kullanıosun benimde hemen kasıkalrımda ağrı olmuştu ya inşallah eşinin sonuçları iyi çıkar kuzum test dedinde mimnikler kan testi yaptıcaktı sabah bi haber vereydi merak ettim bakya biri bana bi değişiklik var mı diye sormuştu..galiba hellomdu.yumurtalıklarım ağrıyor bugün..ayyyyy büyüseler bari...Allahım ne kadar telaşlı bi insanım..eşim sperm testi yaptırdı..yarım saat sonra alacak onu bile beklerken heyecanlanıyorum
canım sen klomeni kaç gündür kullanıosun benimde hemen kasıkalrımda ağrı olmuştu ya inşallah eşinin sonuçları iyi çıkar kuzum test dedinde mimnikler kan testi yaptıcaktı sabah bi haber vereydi merak ettim bak
ee benim akıntım 10-11-12 de oldu yoğun uzayan şeffaf akıntı aynı yumurta akı gibi uzadı ayyy yumurtadan soğudum yeminle soğudum ne zaman yımırtladım acebeekasla göz arasinda hemen kaynatmissiniz..ben giriyorum bi bakiyorum ikinizde yoksunuznazlimcim uzayan akinti olunca yumurtlama var demektir yumurta aki gibi olacak..benim suan cok fena yumurta aki gibi akintim var...uzuyo.. yarin calisma gunumuz..
ceza kiz bende bilmiyorum bu ay fena atesliyim benne yedim ne ictim bilmiyorum blueberry kurusu var evde ondan tirtikliyorum aksamlari onun disinda ektra bi durum yok bebek diye diye azme geldim ben..ama canim inanki calisaydim bende istemezdim..cunku esim ben turkiyedeyken yanima gelince 2 gunde pes ediyordum, okula git eve gel ev isi bide aksam adamin derdi dusun onca ayriliktan sonra 2 gunde pert oluyordum..kesinlikle calismanin etkisi var..burda rahatim oh yatiyom seriliyom gun boyu..ondan dolayi benim bu enerji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?