Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

giyersin bence söyle kocan gelince haftasonu...wuuuu diye gecersin yanindan..minnacik bide sort giyersin ustune,

gunaydin hello hosgeldin...preseed im geldi dun denedik suyun selin icinde kaldik

giyersin bence söyle kocan gelince haftasonu...wuuuu diye gecersin yanindan..minnacik bide sort giyersin ustune,
gunaydin hello hosgeldin...preseed im geldi dun denedik suyun selin icinde kaldik

ya bende almıştım ya kullanmadan vermiştim başkasına, ama iğenler çok büyük gelmişti bana, kullanan arkadaşım çalışmaların başında yapmıyormuş. Çok mu sıktın acep tatlı

ya bende almıştım ya kullanmadan vermiştim başkasına, ama iğenler çok büyük gelmişti bana, kullanan arkadaşım çalışmaların başında yapmıyormuş. Çok mu sıktın acep tatlı

canim 3 mg diyo ama biz 2 mg koyduk...calismanin basinda koyduk biz suyun selin icinde kaldik yer yer islandi..candastada öyle olmus heralde öyle oluyor fazlasi cikiyor.. enjektörler cok fena yaa , bende kocama verdim o görevi ay adam benden soguyacak yeminle..uff yaa dr muayenesinde gibi acmak zorunda kaliyor insan.. rezillik ben biraz preseed topigini okiyim ille yazmislardir biseyler

canım işte ilk başta koymamak mı gerkeiyormuş neymiş, oradaki kızlar prof olmuşlardır.

bu arada ben eşim uyansın diye bekliyorum, kahvaltı hazırlayacağım. sonrada dışarı çıkartırım onu. Öpüyorum hepinizi.

yarin yine calisma var basta koymayayim bari öptum iyi alisverisler

kuzum dün 18.günümdü yaptım yine daha da koyulaştı sanırım bugün yarn yumurtlucam doktora adet olmazsam yada olursam giderim artık adam bıktı parada almıo benim adam kahveden nefret edio

biz bu iğneleri almak için rapor çıkarttık yaaaaaaaaaaaaaaa ne zormuş...

kızlar siz bu yumurtlama günlerini, anlayabiliomusunuz mesela şu akıntıdan benim 10-11-12-14.günler uzayan akıntım oldu o günlerde yumurtlama mı oluyo aydınlatırmısızn:)

eşim bugün izinli...onu baya koşturtmuşlar evladı için şimdiden başladı çalışmaya

kızlar siz bu yumurtlama günlerini, anlayabiliomusunuz mesela şu akıntıdan benim 10-11-12-14.günler uzayan akıntım oldu o günlerde yumurtlama mı oluyo aydınlatırmısızn:)

canım inanki bi fikrim yok...benimkiler o kadar düzensiz ki

canım inanki bi fikrim yok...benimkiler o kadar düzensiz ki

kadın doğum üzerine kitap yazabilecek güce ulaştık sanırım tebrikler hepimize millet kocasından kaçıo hamile kalmıyayım diye biz yine adamların tepesinden inmeyelim:)

şuuuuu ateşini bana da yollar mısın:)) ihtiyacım varrrr

kadın doğum üzerine kitap yazabilecek güce ulaştık sanırım tebrikler hepimize millet kocasından kaçıo hamile kalmıyayım diye biz yine adamların tepesinden inmeyelim:)

ahhhhhh bulamadık bi çözüm yolu..ne etsek olmuyo..yan branşım kadın doğum doktorluğu

ya biri bana bi değişiklik var mı diye sormuştu..galiba hellomdu.yumurtalıklarım ağrıyor bugün..ayyyyy büyüseler bari...Allahım ne kadar telaşlı bi insanım..eşim sperm testi yaptırdı..yarım saat sonra alacak onu bile beklerken heyecanlanıyorum

canım sen klomeni kaç gündür kullanıosun benimde hemen kasıkalrımda ağrı olmuştu ya inşallah eşinin sonuçları iyi çıkar kuzum test dedinde mimnikler kan testi yaptıcaktı sabah bi haber vereydi merak ettim bak

kasla göz arasinda hemen kaynatmissiniz..ben giriyorum bi bakiyorum ikinizde yoksunuz nazlimcim uzayan akinti olunca yumurtlama var demektir yumurta aki gibi olacak..benim suan cok fena yumurta aki gibi akintim var...uzuyo.. yarin calisma gunumuz..

ceza kiz bende bilmiyorum bu ay fena atesliyim ben ne yedim ne ictim bilmiyorum blueberry kurusu var evde ondan tirtikliyorum aksamlari onun disinda ektra bi durum yok bebek diye diye azme geldim ben..ama canim inanki calisaydim bende istemezdim..cunku esim ben turkiyedeyken yanima gelince 2 gunde pes ediyordum, okula git eve gel ev isi bide aksam adamin derdi dusun onca ayriliktan sonra 2 gunde pert oluyordum..kesinlikle calismanin etkisi var..burda rahatim oh yatiyom seriliyom gun boyu..ondan dolayi benim bu enerji

yarın ilk saat gidip yaptırmayacak mı?öyle bir yorum yazdı ya...okuldan izin almak istemiyorum diye:) dün başladım işte:) ama uzun süredir kullanıyorum heyecanı var...inşallah iyi çıkar canım..aramasını bekleyeceğim..

ee benim akıntım 10-11-12 de oldu yoğun uzayan şeffaf akıntı aynı yumurta akı gibi uzadı ayyy yumurtadan soğudum yeminle soğudum ne zaman yımırtladım acebee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…