Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaklaşık kaç cm uzaması gerekiyor hocam renginide tam anlayamadım başka bir örnekle daha açıklar mısınız

ee benim akıntım 10-11-12 de oldu yoğun uzayan şeffaf akıntı aynı yumurta akı gibi uzadı ayyy yumurtadan soğudum yeminle soğudum ne zaman yımırtladım acebee

kiz o zaman sen 14 unde yumurtladin..hamile olabilirsn bana öyle geliyor.. benimde yumurtlama 18 kasimda ama 2 gundur uzayan akintim var bugun daha bir seffaflasti ve uzamasi daha bir artti...

sen onu bunu birak biz akintidan bahsediyoruz..sabahtan beri preseed topigini okuyup duruyom sasi oldum resmen..orda biri ne yazmis kuruluk olunca yumurta aki suruyolarmis vajinaya aboww ne gunlere kaldik ayol... öyle hamile bile kalanlar oluyormus sastim kaldim..ben daha preseedi suremiyom bi hos oluyorum...

o ne ya blueberyy ben ilk defa duyuyom canım...nedense bi isteksizlik var..en son geçen çarşamba oldu mesela az da olsa bi ateş olmalı ama yok ki ne yooookkkkkkkkkbende tık yok genellikle erkeklerde kullanılıyor ama ben kendime yakın buldum o kelimeyi

töbe töbeeeeeeene günlere kaldıkkkkk...ben jelii nasıl süreceğim diye düşünüyorum

ee benim akıntım 10-11-12 de oldu yoğun uzayan şeffaf akıntı aynı yumurta akı gibi uzadı ayyy yumurtadan soğudum yeminle soğudum ne zaman yımırtladım acebee

yaklaşık kaç cm uzaması gerekiyor hocam renginide tam anlayamadım başka bir örnekle daha açıklar mısınız

kizlar ya wc de tuvalet kagidina geliyo böyle mukus gibi uzuyor iste...sanki grip olmuisumda burnumu silerken seffaf grip sumugu olur ya uzar mendilden öyle bise... ama daha cok yumurtanin pismemis olan akina benziyor hic bir farki yok yani acikcasi! resmen yumurta aki rengi daha seffaf yumurta akina göre,salyamsi bise aciklayici oldu mu
hani uzayda bilim kurgu filmleri olur ya...yaratiklar gemiyi ele geciriyo felan ordaki yaratiklardada genelde bu mukuslu akinti oluyo..adam tam yuruyo yaratik tepesinden uzayan akinti akitiyo , adam silahla hemen yukariya ates atiyor heryer uzayan akinti oluyor ... ayni o filmlerdeki yaratik akintilariyla bizim akintilar bir

minik dün akşam yazmış canım yarın sabah müdürden izin aldım diye anammm bak girip haber vermedii ayy çok merak ettimmm

ya semaaa geçen ayda hamile olabilirdim biliosun yedik car diye kırmızı kartı annenin meme testi bile tutmadı:):):)
kız nimet oraya sürülürmü anammm karılar yemiş kafayı bizde dahil daha da yumurta yemem:)

blueberry burda cok var canim bögurtlene benziyor tadi rengide bögurtlen rengi ama yuvarlak bisey..tazesini gecen hafta almistim huplettim bu haftada kurusunu aldik...cokta pahali bise .turkiyede daha pahalidir, kurusu var turkiyede ama yasi yoktur..turkiyede kirmiizi kirmizi kurutulmuslar var blueberry diye kakaliyolar millete ama o sattiklari cranberry , blueberry nin kurusuda simsiyah oluyo koy morumsu gibi

ama olmadı şimdi...canım istedi şimdi ne yapcam...oraya mı gelcem almaya

ben bi çıkarıp geleyim:):):):)nasıl bi anlatım hacı bu yaaa

kiz annemin meme testi tutmadi hakkat yaa...bende tuttuydu..gecen ayda meme uclarim sicakti ama öyle ates ates degildi benim... valla canim hayirlisi olsun..belkide bebek tutunamamistir kimyasal gebelik diyolar ya oda olabilir bilmiyoruz ki? döllenme olur ama tutunamaz duser gider..neyse biz calismalara ve dualara devam hayirlisiyla bebecikler gelecek..

nimeti bende surmem oralara ama iste kadincagizlarda artik care aramaktan ne yapacakalrini sasirmislar onlarada bise diyemiyorum acikcasi..

preseedin topigine bakiyorum cogu kisi hemencek hamile kalmis baslarda yazanlarin hepsinin bebekleri olmus 1 yasina 2 yasina gelmis valla sastim kaldim...insallah bendede ise yarar yaaa..ne bilim egerr yararsa en buyuk reklamcisi ben olurum preseedin

canım nubuk sanırım, bu yedek olcak alırsam.bu rengini beğendimde :) işyerinde de uyar, allahtan pek sapıklar yok katımızda.topuk kısmı muamma ama :) dediklerinden bende de var da fermuarsız, giyemk baya zor.sen alırken fermuarlı al derim.elle ye de bakayım.
giyersin bence söyle kocan gelince haftasonu...wuuuu diye gecersin yanindan..minnacik bide sort giyersin ustune,

gunaydin hello hosgeldin...preseed im geldi dun denedik suyun selin icinde kaldik
adam kudurur valla o zman :)

eşim bugün izinli...onu baya koşturtmuşlar evladı için şimdiden başladı çalışmaya
inş ilk adımla hayata atılımı gerçekleşir :)
zilllllllllllll çaldı ben kaçarrrrrrrrrr
güle güle canım..

ya evet onlar nasıl becermişler anlamadım, bende denedim tutmadı.bide kaapğı açtıktan 1 ay sonra en geç etksi yok oluyomuş.inş sende tutar...

ya canim neden gitsin ki etkisi kapagi actik ama hava almiyor ki hepsi..aman bu ay insallah tutarda öteki aya kalmaz yoksa perisan olurum perisaaannn

ya canim neden gitsin ki etkisi kapagi actik ama hava almiyor ki hepsi..aman bu ay insallah tutarda öteki aya kalmaz yoksa perisan olurum perisaaannn

canm miden bulanabilir belki ama onu hayvanlardan gelen maddeyle yapıyolarmış.o yüzden de 1 ay etkisi varmış.tamamen doğal yani :) inş tutar canım, çok fazlasıyla hakketi burdaki herkes ... bak presedin sitesi var orda okumuştum sanırım onu.

ve biraz önce elbise aldım ( biraz aştım ama napayım

inşallah sendede işe yarar presedd zımbırtısı ya ben gebelik testi yaptım dünde bugünde silik çıktı hayalet gibi ikinci çizgi erken gebelik testinde bu kadar erken belli olurmu varmıdır inanmıorumda çünkü biliosunuz daha öncede testler hep yanılttı beni adete daha 10 gün var

VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsin biriyle fena kapıştım elim ayağım titriyo ya ! inş şefte kapışmaz..ağlıyorum çşuan çünkü ve mevzu da iş !

VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsin biriyle fena kapıştım elim ayağım titriyo ya ! inş şefte kapışmaz..ağlıyorum çşuan çünkü ve mevzu da iş !

kuzum kim kızdırdı seni bee nolduuuuuuu hayırdır sakin ol durun kasma kendini çizmeleri düşün aldıın elbiseyi düşünn

abooo kiz ne oldu ki??? anam sakin ol dur dern nefes al hemen gecer..

kuzum kim kızdırdı seni bee nolduuuuuuu hayırdır sakin ol durun kasma kendini çizmeleri düşün aldıın elbiseyi düşünn

saolun kızlar, çizmeleri düşünmekle geçmezdi.bi yazı var takip etmem lazım, çıkmış yazı.bize ulaşmamış.onu bulmaya gittim muhaberata.adama anlattım yoksa yoktur dedi döndü kıçını oturdu.kaçtır aynısnı yapıyo bende sitem ettim anladım bağırmaya başladım, ben sana yardım etmek zorunda değilim dedi.mecbursun dedim burda niye oturuyosun o zman işin ne dedim.sen kimsin diye tehditle vs.bağır bağır koridor inledi.tamam dedim bundan sonra şikayete hazır olun dedim.şefe anlattım o da sinirledi çünkü çoktur bunu yapıyo ... asıl derdi bi arkadaşı 45 yaşlarında, benim arkadaşıma asılıyodu kıza yapmadığı kalmadı ki kız 24 yaşında.o da o adamın kankisi, bende arkadaşın yanındayım diye benim işlerimi yapmıyo.bide diyo ki senin kişisel meseln var galiba.içinde ne biriktirdiyse adi !! neyse şimdi iyiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…