kasla göz arasinda hemen kaynatmissiniz..ben giriyorum bi bakiyorum ikinizde yoksunuznazlimcim uzayan akinti olunca yumurtlama var demektir yumurta aki gibi olacak..benim suan cok fena yumurta aki gibi akintim var...uzuyo.. yarin calisma gunumuz..
ceza kiz bende bilmiyorum bu ay fena atesliyim benne yedim ne ictim bilmiyorum blueberry kurusu var evde ondan tirtikliyorum aksamlari onun disinda ektra bi durum yok bebek diye diye azme geldim ben..ama canim inanki calisaydim bende istemezdim..cunku esim ben turkiyedeyken yanima gelince 2 gunde pes ediyordum, okula git eve gel ev isi bide aksam adamin derdi dusun onca ayriliktan sonra 2 gunde pert oluyordum..kesinlikle calismanin etkisi var..burda rahatim oh yatiyom seriliyom gun boyu..ondan dolayi benim bu enerji
ee benim akıntım 10-11-12 de oldu yoğun uzayan şeffaf akıntı aynı yumurta akı gibi uzadı ayyy yumurtadan soğudum yeminle soğudum ne zaman yımırtladım acebee
kasla göz arasinda hemen kaynatmissiniz..ben giriyorum bi bakiyorum ikinizde yoksunuznazlimcim uzayan akinti olunca yumurtlama var demektir yumurta aki gibi olacak..benim suan cok fena yumurta aki gibi akintim var...uzuyo.. yarin calisma gunumuz..
ceza kiz bende bilmiyorum bu ay fena atesliyim benne yedim ne ictim bilmiyorum blueberry kurusu var evde ondan tirtikliyorum aksamlari onun disinda ektra bi durum yok bebek diye diye azme geldim ben..ama canim inanki calisaydim bende istemezdim..cunku esim ben turkiyedeyken yanima gelince 2 gunde pes ediyordum, okula git eve gel ev isi bide aksam adamin derdi dusun onca ayriliktan sonra 2 gunde pert oluyordum..kesinlikle calismanin etkisi var..burda rahatim oh yatiyom seriliyom gun boyu..ondan dolayi benim bu enerji
kiz o zaman sen 14 unde yumurtladin..hamile olabilirsn bana öyle geliyor..benimde yumurtlama 18 kasimda ama 2 gundur uzayan akintim var bugun daha bir seffaflasti ve uzamasi daha bir artti...
sen onu bunu birak biz akintidan bahsediyoruz..sabahtan beri preseed topigini okuyup duruyom sasi oldum resmen..orda biri ne yazmiskuruluk olunca yumurta aki suruyolarmis vajinaya aboww ne gunlere kaldik ayol... öyle hamile bile kalanlar oluyormus sastim kaldim..ben daha preseedi suremiyom bi hos oluyorum...
ee benim akıntım 10-11-12 de oldu yoğun uzayan şeffaf akıntı aynı yumurta akı gibi uzadı ayyy yumurtadan soğudum yeminle soğudum ne zaman yımırtladım acebee
yaklaşık kaç cm uzaması gerekiyor hocamrenginide tam anlayamadım başka bir örnekle daha açıklar mısınız
yarın ilk saat gidip yaptırmayacak mı?öyle bir yorum yazdı ya...okuldan izin almak istemiyorum diye:) dün başladım işte:) ama uzun süredir kullanıyorum heyecanı var...inşallah iyi çıkar canım..aramasını bekleyeceğim..
ya semaaa geçen ayda hamile olabilirdim biliosun yedik car diye kırmızı kartı annenin meme testi bile tutmadı:):):)kiz o zaman sen 14 unde yumurtladin..hamile olabilirsn bana öyle geliyor..benimde yumurtlama 18 kasimda ama 2 gundur uzayan akintim var bugun daha bir seffaflasti ve uzamasi daha bir artti...
sen onu bunu birak biz akintidan bahsediyoruz..sabahtan beri preseed topigini okuyup duruyom sasi oldum resmen..orda biri ne yazmiskuruluk olunca yumurta aki suruyolarmis vajinaya aboww ne gunlere kaldik ayol... öyle hamile bile kalanlar oluyormus sastim kaldim..ben daha preseedi suremiyom bi hos oluyorum...
o ne yablueberyy ben ilk defa duyuyom canım...nedense bi isteksizlik var..en son geçen çarşamba oldu mesela az da olsa bi ateş olmalı ama yok ki ne yooookkkkkkkkk bende tık yok genellikle erkeklerde kullanılıyor ama ben kendime yakın buldum o kelimeyi
kizlar ya wc de tuvalet kagidina geliyo böyle mukus gibi uzuyor iste...sanki grip olmuisumda burnumu silerken seffaf grip sumugu olur ya uzar mendilden öyle bise... ama daha cok yumurtanin pismemis olan akina benziyor hic bir farki yok yani acikcasi! resmen yumurta akirengi daha seffaf yumurta akina göre,salyamsi bise aciklayici oldu mu
hani uzayda bilim kurgu filmleri olur ya...yaratiklar gemiyi ele geciriyo felan ordaki yaratiklardada genelde bu mukuslu akinti oluyo..adam tam yuruyo yaratik tepesinden uzayan akinti akitiyo , adam silahla hemen yukariya ates atiyor heryer uzayan akinti oluyor ...ayni o filmlerdeki yaratik akintilariyla bizim akintilar bir
blueberry burda cok var canim bögurtlene benziyor tadi rengide bögurtlen rengi ama yuvarlak bisey..tazesini gecen hafta almistim huplettimbu haftada kurusunu aldik...cokta pahali bise .turkiyede daha pahalidir, kurusu var turkiyede ama yasi yoktur..turkiyede kirmiizi kirmizi kurutulmuslar var blueberry diye kakaliyolar millete ama o sattiklari cranberry , blueberry nin kurusuda simsiyah oluyo koy morumsu gibi
kizlar ya wc de tuvalet kagidina geliyo böyle mukus gibi uzuyor iste...sanki grip olmuisumda burnumu silerken seffaf grip sumugu olur ya uzar mendilden öyle bise... ama daha cok yumurtanin pismemis olan akina benziyor hic bir farki yok yani acikcasi! resmen yumurta akirengi daha seffaf yumurta akina göre,salyamsi bise aciklayici oldu mu
hani uzayda bilim kurgu filmleri olur ya...yaratiklar gemiyi ele geciriyo felan ordaki yaratiklardada genelde bu mukuslu akinti oluyo..adam tam yuruyo yaratik tepesinden uzayan akinti akitiyo , adam silahla hemen yukariya ates atiyor heryer uzayan akinti oluyor ...ayni o filmlerdeki yaratik akintilariyla bizim akintilar bir
minik dün akşam yazmış canım yarın sabah müdürden izin aldım diye anammm bak girip haber vermedii ayy çok merak ettimmm
ya semaaa geçen ayda hamile olabilirdim biliosun yedik car diye kırmızı kartı annenin meme testi bile tutmadı:):):)
kız nimet oraya sürülürmü anammm karılar yemiş kafayı bizde dahil daha da yumurta yemem:)
canım nubuk sanırım, bu yedek olcak alırsam.bu rengini beğendimde :) işyerinde de uyar, allahtan pek sapıklar yok katımızda.topuk kısmı muamma ama :) dediklerinden bende de var da fermuarsız, giyemk baya zor.sen alırken fermuarlı al derim.elle ye de bakayım.günaydın kızlar,
candaşım yeni resmin hayırlı olsun, uğur getirsin. Çizmeyi beğendim çok güzel ama fazla seksi, günlük kullanım için de çok iddalı sanki, Devlet memuriyetinde göze batar mısın bilemedim. Tekrar bakayım dedim bakamadım deri miydi, Süet yada nubuk yağmurda soğukta birde sürekli kullanımda açık renk olanlar sorun oluyor, benim öyle olmuştu. Deri bakıyorsan Elle var mı siin oralarda bilmiyorum. Ama çok naturel güzel çizmeler var hani moda olanlar vardır ya dümdüz ve uzun ayrıca rahat bacağa çok sarmayan cinstenn ben onlara çok özeniyorum. Aldığım kilolardan ötürü giyemem diye erteledim. Arow marka kullanan arkadşım vardı çok hoşuna gitmişti.
5 kişi dr alp de aramızda 6 kişi mi var topiğin kapanmasına,
adam kudurur valla o zman :)giyersin bence söyle kocan gelince haftasonu...wuuuu diye gecersin yanindan..minnacik bide sort giyersin ustune,
gunaydin hello hosgeldin...preseed im geldi dun denediksuyun selin icinde kaldik
inş ilk adımla hayata atılımı gerçekleşir :)eşim bugün izinli...onu baya koşturtmuşlarevladı için şimdiden başladı çalışmaya
güle güle canım..zilllllllllllll çaldı ben kaçarrrrrrrrrr
kiz annemin meme testi tutmadi hakkat yaa...bende tuttuydu..gecen ayda meme uclarim sicakti ama öyle ates ates degildi benim... valla canim hayirlisi olsun..belkide bebek tutunamamistir kimyasal gebelik diyolar ya oda olabilir bilmiyoruz ki? döllenme olur ama tutunamaz duser gider..neyse biz calismalara ve dualara devam hayirlisiyla bebecikler gelecek..
nimeti bende surmem oralara ama iste kadincagizlarda artik care aramaktan ne yapacakalrini sasirmislar onlarada bise diyemiyorum acikcasi..
preseedin topigine bakiyorum cogu kisi hemencek hamile kalmis baslarda yazanlarin hepsinin bebekleri olmus 1 yasina 2 yasina gelmis valla sastim kaldim...insallah bendede ise yarar yaaa..ne bilim egerr yararsa en buyuk reklamcisi ben olurum preseedin
canım nubuk sanırım, bu yedek olcak alırsam.bu rengini beğendimde :) işyerinde de uyar, allahtan pek sapıklar yok katımızda.topuk kısmı muamma ama :) dediklerinden bende de var da fermuarsız, giyemk baya zor.sen alırken fermuarlı al derim.elle ye de bakayım.
adam kudurur valla o zman :)
inş ilk adımla hayata atılımı gerçekleşir :)
güle güle canım..
ya evet onlar nasıl becermişler anlamadım, bende denedim tutmadı.bide kaapğı açtıktan 1 ay sonra en geç etksi yok oluyomuş.inş sende tutar...
ya canim neden gitsin ki etkisi kapagi actik ama hava almiyor ki hepsi..aman bu ay insallah tutarda öteki aya kalmazyoksa perisan olurum perisaaannn
inşallah sendede işe yarar presedd zımbırtısı ya ben gebelik testi yaptım dünde bugünde silik çıktı hayalet gibi ikinci çizgi erken gebelik testinde bu kadar erken belli olurmu varmıdır inanmıorumda çünkü biliosunuz daha öncede testler hep yanılttı beni adete daha 10 gün varkiz annemin meme testi tutmadi hakkat yaa...bende tuttuydu..gecen ayda meme uclarim sicakti ama öyle ates ates degildi benim... valla canim hayirlisi olsun..belkide bebek tutunamamistir kimyasal gebelik diyolar ya oda olabilir bilmiyoruz ki? döllenme olur ama tutunamaz duser gider..neyse biz calismalara ve dualara devam hayirlisiyla bebecikler gelecek..
nimeti bende surmem oralara ama iste kadincagizlarda artik care aramaktan ne yapacakalrini sasirmislar onlarada bise diyemiyorum acikcasi..
preseedin topigine bakiyorum cogu kisi hemencek hamile kalmis baslarda yazanlarin hepsinin bebekleri olmus 1 yasina 2 yasina gelmis valla sastim kaldim...insallah bendede ise yarar yaaa..ne bilim egerr yararsa en buyuk reklamcisi ben olurum preseedin
VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsin biriyle fena kapıştım elim ayağım titriyo ya ! inş şefte kapışmaz..ağlıyorum çşuan çünkü ve mevzu da iş !
VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsin biriyle fena kapıştım elim ayağım titriyo ya ! inş şefte kapışmaz..ağlıyorum çşuan çünkü ve mevzu da iş !
abooo kiz ne oldu ki??? anam sakin ol dur dern nefes al hemen gecer..
kuzum kim kızdırdı seni bee nolduuuuuuu hayırdır sakin ol durun kasma kendini çizmeleri düşün aldıın elbiseyi düşünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?