Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mal herif iyi rahatlamışın yavrum sölenipte

mal herif iyi rahatlamışın yavrum sölenipte

tipini görsen bildiğin i.ne ... kendiside 40 yaşında + 2 kocaman oğlu var... karısı ölmüş, 40 çıkınca hemen 26 yaşındaki kızla evlenmeye koşmuş.daha karşısındakiyle nasıl konuşulacağını bilmiyo, karısına filan hitaplarını duyuyodum hayvan dersiniz resmen.oooh ağzıma sağlık iyi yaptım ...

ağzına sağlık yavrucumm süper yapmışsın böle adamları napmak gerektiini tahmin edebiliosundur

VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs pislik haketmis ..anam bende sef senle kavga edecek sandim korktum kiz..bosver canim yaa valla ben sana anlatsam roman olur...benim mudur yrd siyla tartismalarimi salla yaa oluyor böyle ökuzler cok piyasada

26 yasinda ki kizda onu bekliyordu sanki..andaval!

kiz candas onu bunu birakta benim preseed hayvanlarin vajinasindan mi alinmiss ben mi yanlis anladim??? ne sivisiymis kiz bu:18:

miniklerle ceza gelsin meraktayım cezanın kocasının sonuçları çıkcaktı miniklerde kan testi yaptırcaktı

sende beklenmeyen adetini söle canım listeye ekleylimsenide uğurlu listemizeeee

iftarimi acayim kizlarrrr rabbim hepiimizin yuzunu bu ay guldursun insallah hepimizin karinlari bebekle dolsun..saglikli sihhatli evlatlar versin rabbim..amiiiinnn

bencede iyi oldu.benide arkadaşa şikayet etmiş :) sende en iyisini yapmısın. çok öküz var valla ya :)
26 yasinda ki kizda onu bekliyordu sanki..andaval!

kiz candas onu bunu birakta benim preseed hayvanlarin vajinasindan mi alinmiss ben mi yanlis anladim??? ne sivisiymis kiz bu:18:

aynen okuduğun gibi hemşom :) iğrenç ama el mahkum :))

Nazlım; böyle adamları hadım etmek lazım değilmi ? 2 oğlu vardı genç karısındanda kızı oldu, herif karaları bağladı resmen.içini sen düşün ...

nazlim bizim listeyi degistirsek ya degisik biseyler yapsak
yavrum valla napsak bilmiom ben hiç değiştirmedim becerememde fazla alıntı ile cvpla yapıorum ben sadece rakamları değiştiriom:)istersen sen yap

hadım etmek lazım tabi erkek diilmi köküne kibrit suyu

kızlar bugün kan testimi ve diğer testleri yaptırmış oldum :) betahcg değerim 1018 çıktı cumartesi bursada randevum var keseyi görebilirsiniz dedi burdaki doktor tiroidim fazlaymış bi ilaç verdi günde yarım kullancam aspirine devam folikasite devam..

allah allah allah allah b u nasıl sevmekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk canımsın hemşommm kız senin mercimek kocaman olmuş bak 4 rakamlılara geçmiş hey maşallah beeeee kocana çektirme zamanın geldi çattı bacım hehehe şimdi senin canın kış ortasında neler isterrrrrrrr

bebeemsin maşallahhhhh allahım kucağına almayı nasib etsin ama insan haber verir yaa çatladoım burda

HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy... bebisi dogdu

yamatake...

hellokity...

minikler...

alin84...

sinua...

Pileo...

taf...

günlük2011...

citaknuray...
loneliness...

INSALLAH HAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım..................................................... 27 kasım
tam gaz calisiyor

chnb........................................................... ?

ceza83........................................................15 aralık

renkliatlas...................................................1 aralık
tam gaz calisiyor

_CandaS_...................................................... 27 kasım

peppe...................................................... 26 kasım

dr_alb......................................................??

Son düzenleme:
çok başarılı bacım bundan sonra liste işi senindir her saba benim gibi bunu ekleyip günaydın diosun hemi :)sema biz üstte kalaydık:)

Son düzenleme:
çok başarılı bacım bundan sonra liste işi senindir her saba benim gibi bunu ekleyip günaydın diosun hemi :)sema biz üstte kalaydık:)

yok bacim hamile kalanlar uste geciyor artik altta kalanin cani ciksin misali dusundum..bak bacim yeniledim senle benim yanima ne yazdim

iftarimi acayim kizlarrrr rabbim hepiimizin yuzunu bu ay guldursun insallah hepimizin karinlari bebekle dolsun..saglikli sihhatli evlatlar versin rabbim..amiiiinnn
canım unutmuşum dünde demeyi.Allah kabul etsin tüm oruçlarını inş.Rabbimde bunlara karşılık inş sana bi kıyak geçer :) melekler lütfen aracımız olun, dualarınızı esirgemeyin :)
yavrum valla napsak bilmiom ben hiç değiştirmedim becerememde fazla alıntı ile cvpla yapıorum ben sadece rakamları değiştiriom:)istersen sen yap

hadım etmek lazım tabi erkek diilmi köküne kibrit suyu
:))))
oleeyyyyy :))) taze anne hoşgeldin. Allah tamamına erdirsin bilimsel olarak hamileliğiniz kantıladık ya şükür :) inş 9 ay sonra ağalama sesleri kulaklarında çınlayacak :) darısıda başımıza olur inş ...

allah hamilelik bereketi versin inş .... artık 7 yi de taşıyalım üste.ben bu aydanda ümitliyim oldukça :) aa bu arada eşim aralıkta izne ayrılcakmış, bana soruyo ne zman geleyim diye.dedim 12-20 aralık arası burda ol.ee önce alsam olmaz mı dedi, dedim olmaz tarih önemli.o zman ne var ki diyo ? kızların yanında da yumurtlama var diyemedim gülmesinler diye :)

chnb, selam :) nasılsın ? yazamdım bi türlü.eşim gitti sanırım süreci değerlendirdik inş hediyeside olur .... sen nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…