Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi tarf bu kadar güzel verilir bravoo canm sen arada bu şekilde bana kurabiye börek tarifleride var ancak böyle anlıyorum :)

canım ya şu 40 lı adamlarda var zaten azgınlık gençlerin dilinden öte gitmez ama bu orta yaş grubundan korkmak lazım niyetleri bozuk oluyo.. kimsenin işinden oolmasını istemem ama bu adam olur inşallah da o işe hakkıyla ve namusuyla çalışacak kaç nasiplisi çıkar..
valla benimki artık anladı kesinlikle intikam zamanı çok saol cnm dularımdasın inşallah aynı doktora aynı zamanlarda gideriz hem beklerken eşilik ederiz hem de dedikodu yaparız :

yok bacim hamile kalanlar uste geciyor artik altta kalanin cani ciksin misali dusundum..bak bacim yeniledim senle benim yanima ne yazdim
allah iyiliğini versin kızzz karşımda müşteri var gülüom salak salak oda ona glümsediimi sanıyo mal karı:)

kızlar aminn inşallah bu defa kucağıma almak nasip olur gelecek ay aynı patlamayı bekliyoruz.. ve olacak olacak listenin altı die bi kısım kalmayacak yeni topiğe geçecez..

ay pek sevdim duanı ama ben jimere gidemem kuzum:)çok pahalı orası sizde zorluk çekmezsiniz inşallahhh

super yaa baya yuksek cikmis demekki erken yumurtlama artik sana uzayan akinti tarifi vermeme gerek yok..sana kurabiye tarifi vericem bundan sonra yada bebek corbasi tarifleri

candas gözun aydin canim hemencek gelsin herifin ama insallah bi dahaki aya calisma yapmana gerek bile kalmaz

:)) artık yumurtlama günleri geçtiğine göre resmimi değiştireyim değil mi :)) valla bende bizden biri görürse diye korkuyorum en iyisi hemen şimdi değişim :)

İyi olmuş canım, şimdi geriye sayıyoruz senin için değil mi? Şafak kaç?

dün akşam dana kocam 10da uyuyakalmış çok yorulmuş kıyamadım kaldırmadım bende bu akşam inşallahh:)günaydın yavrucum

Gün aşırı iyi canım, endişe etme.

Canım benden bir süre daha pas...

Umarım rast gelmiştir canım. Sorma canım benim eşim normal doğum yaparken yanımdaydı. Ne fena bir görüntü. Eşini temizlerken dr çıkın isterseniz demiş... Benim 4 gün altıma sürgü tutmuştu... Dediğin gibi adamlar her halimizi gördü vallahi...

kızlar siz bu yumurtlama günlerini, anlayabiliomusunuz mesela şu akıntıdan benim 10-11-12-14.günler uzayan akıntım oldu o günlerde yumurtlama mı oluyo aydınlatırmısızn:)

Canım benim iki parmak arası uzayan şeffaf akıntım olur o günlerde. Bugün yumurtlama günüm bu arada ama biz perhizdeyiz...

eşim bugün izinli...onu baya koşturtmuşlar evladı için şimdiden başladı çalışmaya

Allah rast getire...

kadın doğum üzerine kitap yazabilecek güce ulaştık sanırım tebrikler hepimize millet kocasından kaçıo hamile kalmıyayım diye biz yine adamların tepesinden inmeyelim:)

Sorma canım. Bayramda tüp bebek ikizi olan aileye ziyarete gittik. 30 günlüktü bebeler. Kadınla konuştuk kadın ilacını hatırlamıyor şu muydu diyorum. Ne çok şey biliyorsun dedi.:)) Doğru diyorsun...

İnşallah iyidir sonuç tatlım...

ay pek sevdim duanı ama ben jimere gidemem kuzum:)çok pahalı orası sizde zorluk çekmezsiniz inşallahhh
cnm ben de jimeri şimdilik seçtim çünkü diğerlerinden randevu almak zor aradım cumartesiye randevu alamadım burdan hemen verdiler ileriki dönemde doruk ya da medikal olur heralde ya da sen seçersin bana uyar :)..

canım tarif edişine bayıldım bundan sonra faydalanmak isterim
candaş cnm inşallah eşin geldiğinde bebeğinizi görmeye doktor kontrolüne gidersiniz..

minikler, bencede böylleeri işsiz kalmayıda hakediyo.dediğin gibi ne kadar namuslusu olabilri bunların yanında.allahtan burda pek sapık yok yazdım sabah :)) zaten sadece 2 tane ...

Atlas, canım ağzından bal damlıyo inş diğer ay bebeği sevmeye gelir babası :))

öptüm hepinizi, ben kaçtım ...

Allah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin İnşallah..Önceden yaşadığınız kötü şeyleri aklınıza getirmeyin lütfen ve hep şunu düşünün HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK.

Bu arada ben Kürtajdan sonraki adetimin son günündeyim.Doktor 3 ay korun demişti ama şeytanda dürtmüyor değilİşin şakası beklemek hepsinden zor sanırım.Hayırlı zamanda olsun hepimizin İnşallah.Ama insan kaybettiğinin yerini alelacele doldurmak istiyor sanırım.Umarım hepimiz bu sürecin sonunda minik kuzularımıza kavuşuruz

bugünlerde geçecek ablacım hepimizin yüzü gülecek zaman nasıl güzel bi ilaç çok zor geçio sanıyos ama kolayca geçiyo valla iyiki burası var birbirimize destek oluyoruz sizden başka kimse anlamıo beni zaten benim testler 1r.gün dio sanırım yumurtlamayı akıntım 10-11-12 de oldu hadi bakalım hayırlısı dayanamayıp idrar tesi yaptım abla yine pozitif:)benim vucutta bi hcg hormonu var sanırım

o günler gelsinde kuzumm ben sana yardımcı olurum ama mutlaka görüşces ona göre heee fotograf çektirip kızlara gösteriris:) ben yakama kırmızı gül takar heykelde beklerim seni:):):)

Oooo günlük hanımlarda gelmişler cıstak cıstakkk

ayy düğüne kınaya gidesim geldi:)

ben diyorum sana sende hcg hormonu var diye...

Geçmişi okumaya çalışanların offfffff ammada yazamışlar heee dediklerini duyuyorum yine azıttık bugün biz candaşla çalışmasak napcas bilmem:):):)

Canım ben de kuruluk olunca vazelin sürüyorum ama korunmalı ilşkilerde. O dediğin hangi hayvanın neresinden alınıyormuş (preseed)?

ya canim neden gitsin ki etkisi kapagi actik ama hava almiyor ki hepsi..aman bu ay insallah tutarda öteki aya kalmaz yoksa perisan olurum perisaaannn

Canım grip benzetmesi güzel. Bir de ağlayınca da burnu sulanır ya ona da benziyor rengi ama uzayan türünden...

Canım inşallah vardır ya... Son 7 ve 5 gün kala yap bir de.

Maşallah bebişimize...

yok bacim hamile kalanlar uste geciyor artik altta kalanin cani ciksin misali dusundum..bak bacim yeniledim senle benim yanima ne yazdim
Canım beni hamile kalmak isteyenlerde en alta yazın biraz üste çıkmış olursunuz:))

chnb, selam :) nasılsın ? yazamdım bi türlü.eşim gitti sanırım süreci değerlendirdik inş hediyeside olur .... sen nasılsın ?

İnşallah canım. Dualarımdasınız...

Canım bence korunmayabilirsiniz. Şayet dr önemli bir sorun görmediyse tabi. O çok doğru insan hemen istiyor yenisini...

Canım güldürdün beni. Bu hcg ne hormonmuş öyle... İnşallah hamilesindir...

Bu arada kızlar az önce doç. dr. Arda Lembet aradı. Benim protein s değerim çok düşüktü. Bu değerle hayati tehlikeniz var dedi. Testi tekrarlattı bazen kan alınıp hemen test yapılmazsa sorunlu çıkabilirmiş. Birden kan vücutta pıhtılaşıp ölüme neden olabilirmiş. Test sonucum güzel çıkmış. Pıhtılaşma sorunum o kadar da ciddi değilmiş sanırım...

ben bu test yapma hastalıımdan nasıl kurtulcam kendime çok kızıorumdaha 20.günümdeyim kuzum yaa ne ara olduda bu çocuk belli olcak idrarda:)
bilmiyorum valla sende var biseyler ama hamile olup beni alt listede öyle sap gibi birakirsan aglarim:2: hamile kalirsin gidersin baska topiklere burada unutursun beni hepimiz hamile olalim yada hamile olanlar gitmesin buraya yazsinlar..
Geçmişi okumaya çalışanların offfffff ammada yazamışlar heee dediklerini duyuyorum yine azıttık bugün biz candaşla çalışmasak napcas bilmem:):):)

yani yaa oku oku bitiremediler hee..ben okumuyorum söyle ustun köru bi göz gezdiriyorum okumaya kalksam gözum sasi olacak..bugun preseed topigini okudum aboo gözlerim bozuldu hic bana göre deil topik okumak

ABLACIM HEP GÜSEL HABERLER DUY İNŞALLAH SENİ HAYAL EDEBİLİORUM BÖLE SAYGILI HANIMHANIMCIK SÜREKLİ EVLADINI KOCASININ PEŞİNDE KOŞAN ONLARA HEP SAYGILI SEVGİLİİ DAVRANAN GÜZEL YÜZLÜ GÜSEL EDBİYAT ÖĞRETMENİ BİLDİİMMİ:):):)BUGÜN YAPTIIM TESTİN DÜNBKÜNDEN DAHA KOYU OLMASI BENİ HEVESLENDİRDİ SANKİ 10 TANE TESTİM VAR HER SABAH YAPARIM:):):)

KIZ BEN SİZİ BIRKIRMIYIM ANNEMMMMMMM KIYAMAM SANAAAA BEN İKİ TOPİĞİ BİRDEN İDARE EDİOM KİMSEYE İHANET ETMİOM 3.TOPİĞİ KALDIRAMAM ZATEN ÖYLE HAMİLE KALSAMDA AY TOPİKLERİNE İLAN GİTMEM SİZ GERÇEK DOSTSUNUZ KİMSEYİ BIRAKMAM İŞTEN ÇIKARSAM DA EVE NET ALIRIM BEBEEMM

candas bi laf atti ortaya hayvanlardan aliniyormus diye kocami bekliyorum bi gelsin baksin icerigine sonucta esim aldi ingilizce yaziyor anlamam ki??..hayvanlardan alinsa esim almaz kullandirmaz di bence:44: neyse kullanicam valla hayvan olsun ne olur olsun

pihtilasmanin caresi var canim onlari dert etme bence insallah hayirlisyla tup bebegin yapilsin seni en tepeye koyacam

kimse gitmesin valla cok alistim ben yaaa kiz nazlim sen chnb yi aynen tarif ettin hee...kiz sen face de neden yoksun bakem ? bende cogu kisi var bi sen yoksun haci?

kimse gitmesin valla cok alistim ben yaaa kiz nazlim sen chnb yi aynen tarif ettin hee...kiz sen face de neden yoksun bakem ? bende cogu kisi var bi sen yoksun haci?

benim uyzu herifim izin vermio ben zamanında çok laf ettim bu face açanlara sinir oluyom filan gereksiz diye şimdi sizin için açmak istiyom ama açma diyo gizli açmakda istemiom cin gibi çakar hemen ben bırakmam kuzum merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…