bi tarf bu kadar güzel verilir bravoo canm sen arada bu şekilde bana kurabiye börek tarifleride var ancak böyle anlıyorum :)kizlar ya wc de tuvalet kagidina geliyo böyle mukus gibi uzuyor iste...sanki grip olmuisumda burnumu silerken seffaf grip sumugu olur ya uzar mendilden öyle bise... ama daha cok yumurtanin pismemis olan akina benziyor hic bir farki yok yani acikcasi! resmen yumurta akirengi daha seffaf yumurta akina göre,salyamsi bise aciklayici oldu mu
hani uzayda bilim kurgu filmleri olur ya...yaratiklar gemiyi ele geciriyo felan ordaki yaratiklardada genelde bu mukuslu akinti oluyo..adam tam yuruyo yaratik tepesinden uzayan akinti akitiyo , adam silahla hemen yukariya ates atiyor heryer uzayan akinti oluyor ...ayni o filmlerdeki yaratik akintilariyla bizim akintilar bir
canım ya şu 40 lı adamlarda var zaten azgınlık gençlerin dilinden öte gitmez ama bu orta yaş grubundan korkmak lazım niyetleri bozuk oluyo.. kimsenin işinden oolmasını istemem ama bu adam olur inşallah da o işe hakkıyla ve namusuyla çalışacak kaç nasiplisi çıkar..saolun kızlar, çizmeleri düşünmekle geçmezdi.bi yazı var takip etmem lazım, çıkmış yazı.bize ulaşmamış.onu bulmaya gittim muhaberata.adama anlattım yoksa yoktur dedi döndü kıçını oturdu.kaçtır aynısnı yapıyo bende sitem ettim anladım bağırmaya başladım, ben sana yardım etmek zorunda değilim dedi.mecbursun dedim burda niye oturuyosun o zman işin ne dedim.sen kimsin diye tehditle vs.bağır bağır koridor inledi.tamam dedim bundan sonra şikayete hazır olun dedim.şefe anlattım o da sinirledi çünkü çoktur bunu yapıyo ... asıl derdi bi arkadaşı 45 yaşlarında, benim arkadaşıma asılıyodu kıza yapmadığı kalmadı ki kız 24 yaşında.o da o adamın kankisi, bende arkadaşın yanındayım diye benim işlerimi yapmıyo.bide diyo ki senin kişisel meseln var galiba.içinde ne biriktirdiyse adi !! neyse şimdi iyiyim..
valla benimki artık anladıallah allah allah allah b u nasıl sevmekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk canımsın hemşommm kız senin mercimek kocaman olmuş bak 4 rakamlılara geçmiş hey maşallah beeeee kocana çektirme zamanın geldi çattı bacım hehehe şimdi senin canın kış ortasında neler isterrrrrrrr
bebeemsin maşallahhhhh allahım kucağına almayı nasib etsin ama insan haber verir yaa çatladoım burda
allah iyiliğini versin kızzz karşımda müşteri var gülüom salak salak oda ona glümsediimi sanıyo mal karı:)yok bacim hamile kalanlar uste geciyor artikaltta kalanin cani ciksin misali dusundum..bak bacim yeniledim senle benim yanima ne yazdim
ay pek sevdim duanı ama ben jimere gidemem kuzum:)çok pahalı orası sizde zorluk çekmezsiniz inşallahhhbi tarf bu kadar güzel verilir bravoo canm sen arada bu şekilde bana kurabiye börek tarifleride var ancak böyle anlıyorum :)
canım ya şu 40 lı adamlarda var zaten azgınlık gençlerin dilinden öte gitmez ama bu orta yaş grubundan korkmak lazım niyetleri bozuk oluyo.. Kimsenin işinden oolmasını istemem ama bu adam olur inşallah da o işe hakkıyla ve namusuyla çalışacak kaç nasiplisi çıkar..
Valla benimki artık anladıkesinlikle intikam zamanı çok saol cnm dularımdasın inşallah aynı doktora aynı zamanlarda gideriz hem beklerken eşilik ederiz hem de dedikodu yaparız :
kızlar bugün kan testimi ve diğer testleri yaptırmış oldum :) betahcg değerim 1018 çıktı cumartesi bursada randevum var keseyi görebilirsiniz dedi burdaki doktor tiroidim fazlaymış bi ilaç verdi günde yarım kullancam aspirine devam folikasite devam..
:)) artık yumurtlama günleri geçtiğine göre resmimi değiştireyim değil mi :)) valla bende bizden biri görürse diye korkuyorum en iyisi hemen şimdi değişim :)
dün akşam dana kocam 10da uyuyakalmış çok yorulmuş kıyamadım kaldırmadım bende bu akşam inşallahh:)günaydın yavrucum
yok be yazmamazlıktan değil :) gün boyu bende sayfa genelde açık duruyo, ara ara bakıyorum.varmış gibi göründüğüm sırada yazıyorumda o yzden cevap yazamıyroum :) pardon hocam yani :)
bencede bu ay inş atlas ve sen hamile kalcaksın gibi, nazlımında ihtimali epeyce yüksek :) geriye kaldık chnb ve ben :)
Umarım rast gelmiştir canım. Sorma canım benim eşim normal doğum yaparken yanımdaydı. Ne fena bir görüntü. Eşini temizlerken dr çıkın isterseniz demiş... Benim 4 gün altıma sürgü tutmuştu... Dediğin gibi adamlar her halimizi gördü vallahi...ben iyiyim canim, yine orucluyum..gece tek basima kalktim bugun, dun esim tuttu bugun tutmadi,tabi sabahta kahvalti hazirlamadim ona ne ara gitti nasil gitti ruhum duymadi valla zavallicik..
sen ne yapiyorsun bekleme asamasi cok stresli en sevmedigim dönemdesin,umarim bu sefer hamilelik testi yapmak zorunda kaliriz adetlerimiz gecikir, cift cizgiler en kirmizisindan koskoyu cikarrr
valla bacim eger önceki gun iliski olduysa spermler vardir hala, bugun yumurtlama olursa zaten aksam kacirmazsin kocani...
arkadaslar dun preseedim geldi ben yarin deneyecektim, yumurtlamam 18 inde cunku..esim yok simdi deneyelim dedi..ben cok korktum onu kullanmaya yaaa! kendimi dr da gibi hissettim esim yapti valla..ya dikkatli ol felan diyorum ,off ben surekli bi yerlere biseyler enjekte ediyorum bunu mu yapamiycam diyo feci gerildim yaa o ney öyle kocaman enjektör...
candascim icinden 9 adet enjektör cikti, 2 mg koydum ilk seferlik o bile cok geldi , 15 dk beklemedim hemen icine enjekte ettik , 1 dk sonra hemen calisma oldu ama hep disariya tasti suyun selin icinde kaldiköyle mi oluyor yaa?
kızlar siz bu yumurtlama günlerini, anlayabiliomusunuz mesela şu akıntıdan benim 10-11-12-14.günler uzayan akıntım oldu o günlerde yumurtlama mı oluyo aydınlatırmısızn:)
eşim bugün izinli...onu baya koşturtmuşlarevladı için şimdiden başladı çalışmaya
kadın doğum üzerine kitap yazabilecek güce ulaştık sanırım tebrikler hepimize millet kocasından kaçıo hamile kalmıyayım diye biz yine adamların tepesinden inmeyelim:)
ya biri bana bi değişiklik var mı diye sormuştu..galiba hellomdu.yumurtalıklarım ağrıyor bugün..ayyyyy büyüseler bari...Allahım ne kadar telaşlı bi insanım..eşim sperm testi yaptırdı..yarım saat sonra alacak onu bile beklerken heyecanlanıyorum
cnm ben de jimeri şimdilik seçtim çünkü diğerlerinden randevu almak zor aradım cumartesiye randevu alamadım burdan hemen verdiler ileriki dönemde doruk ya da medikal olur heralde ya da sen seçersin bana uyar :)..ay pek sevdim duanı ama ben jimere gidemem kuzum:)çok pahalı orası sizde zorluk çekmezsiniz inşallahhh
super yaa baya yuksek cikmis demekki erken yumurtlamaartik sana uzayan akinti tarifi vermeme gerek yok..sana kurabiye tarifi vericem bundan sonra yada bebek corbasi tarifleri
candas gözun aydin canim hemencek gelsin herifinama insallah bi dahaki aya calisma yapmana gerek bile kalmaz
kızlar bugün kan testimi ve diğer testleri yaptırmış oldum :) betahcg değerim 1018 çıktı cumartesi bursada randevum var keseyi görebilirsiniz dedi burdaki doktor tiroidim fazlaymış bi ilaç verdi günde yarım kullancam aspirine devam folikasite devam..
bugünlerde geçecek ablacım hepimizin yüzü gülecek zaman nasıl güzel bi ilaç çok zor geçio sanıyos ama kolayca geçiyo valla iyiki burası var birbirimize destek oluyoruz sizden başka kimse anlamıo beni zateniyi olmuş canım, şimdi geriye sayıyoruz senin için değil mi? şafak kaç?
Gün aşırı iyi canım, endişe etme.
Canım benden bir süre daha pas...
Umarım rast gelmiştir canım. Sorma canım benim eşim normal doğum yaparken yanımdaydı. Ne fena bir görüntü. Eşini temizlerken dr çıkın isterseniz demiş... Benim 4 gün altıma sürgü tutmuştu... Dediğin gibi adamlar her halimizi gördü vallahi...
Canım benim iki parmak arası uzayan şeffaf akıntım olur o günlerde. Bugün yumurtlama günüm bu arada ama biz perhizdeyiz...
Allah rast getire...
Sorma canım. Bayramda tüp bebek ikizi olan aileye ziyarete gittik. 30 günlüktü bebeler. Kadınla konuştuk kadın ilacını hatırlamıyor şu muydu diyorum. Ne çok şey biliyorsun dedi.:)) doğru diyorsun...
Inşallah iyidir sonuç tatlım...
o günler gelsinde kuzumm ben sana yardımcı olurum ama mutlaka görüşces ona göre heee fotograf çektirip kızlara gösteriris:) ben yakama kırmızı gül takar heykelde beklerim seni:):):)cnm ben de jimeri şimdilik seçtim çünkü diğerlerinden randevu almak zor aradım cumartesiye randevu alamadım burdan hemen verdiler ileriki dönemde doruk ya da medikal olur heralde ya da sen seçersin bana uyar :)..
Canım tarif edişine bayıldım bundan sonra faydalanmak isterim
Candaş cnm inşallah eşin geldiğinde bebeğinizi görmeye doktor kontrolüne gidersiniz..
bugünlerde geçecek ablacım hepimizin yüzü gülecek zaman nasıl güzel bi ilaç çok zor geçio sanıyos ama kolayca geçiyo valla iyiki burası var birbirimize destek oluyoruz sizden başka kimse anlamıo beni zatenbenim testler 1r.gün dio sanırım yumurtlamayı akıntım 10-11-12 de oldu hadi bakalım hayırlısı dayanamayıp idrar tesi yaptım abla yine pozitif:)benim vucutta bi hcg hormonu var sanırım
o günler gelsinde kuzumm ben sana yardımcı olurum ama mutlaka görüşces ona göre heee fotograf çektirip kızlara gösteriris:) ben yakama kırmızı gül takar heykelde beklerim seni:):):)
ben bu test yapma hastalıımdan nasıl kurtulcam kendime çok kızıorumben diyorum sana sende hcg hormonu var diye...
kiz o zaman sen 14 unde yumurtladin..hamile olabilirsn bana öyle geliyor..benimde yumurtlama 18 kasimda ama 2 gundur uzayan akintim var bugun daha bir seffaflasti ve uzamasi daha bir artti...
sen onu bunu birak biz akintidan bahsediyoruz..sabahtan beri preseed topigini okuyup duruyom sasi oldum resmen..orda biri ne yazmiskuruluk olunca yumurta aki suruyolarmis vajinaya aboww ne gunlere kaldik ayol... öyle hamile bile kalanlar oluyormus sastim kaldim..ben daha preseedi suremiyom bi hos oluyorum...
kizlar ya wc de tuvalet kagidina geliyo böyle mukus gibi uzuyor iste...sanki grip olmuisumda burnumu silerken seffaf grip sumugu olur ya uzar mendilden öyle bise... ama daha cok yumurtanin pismemis olan akina benziyor hic bir farki yok yani acikcasi! resmen yumurta akirengi daha seffaf yumurta akina göre,salyamsi bise aciklayici oldu mu
hani uzayda bilim kurgu filmleri olur ya...yaratiklar gemiyi ele geciriyo felan ordaki yaratiklardada genelde bu mukuslu akinti oluyo..adam tam yuruyo yaratik tepesinden uzayan akinti akitiyo , adam silahla hemen yukariya ates atiyor heryer uzayan akinti oluyor ...ayni o filmlerdeki yaratik akintilariyla bizim akintilar bir
ya canim neden gitsin ki etkisi kapagi actik ama hava almiyor ki hepsi..aman bu ay insallah tutarda öteki aya kalmazyoksa perisan olurum perisaaannn
inşallah sendede işe yarar presedd zımbırtısı ya ben gebelik testi yaptım dünde bugünde silik çıktı hayalet gibi ikinci çizgi erken gebelik testinde bu kadar erken belli olurmu varmıdır inanmıorumda çünkü biliosunuz daha öncede testler hep yanılttı beni adete daha 10 gün var
Canım beni hamile kalmak isteyenlerde en alta yazın biraz üste çıkmış olursunuz:))yok bacim hamile kalanlar uste geciyor artikaltta kalanin cani ciksin misali dusundum..bak bacim yeniledim senle benim yanima ne yazdim
chnb, selam :) nasılsın ? yazamdım bi türlü.eşim gitti sanırım süreci değerlendirdik inş hediyeside olur .... sen nasılsın ?
Allah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin İnşallah..Önceden yaşadığınız kötü şeyleri aklınıza getirmeyin lütfen ve hep şunu düşünün HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK.
Bu arada ben Kürtajdan sonraki adetimin son günündeyim.Doktor 3 ay korun demişti ama şeytanda dürtmüyor değilİşin şakası beklemek hepsinden zor sanırım.Hayırlı zamanda olsun hepimizin İnşallah.Ama insan kaybettiğinin yerini alelacele doldurmak istiyor sanırım.Umarım hepimiz bu sürecin sonunda minik kuzularımıza kavuşuruz
bugünlerde geçecek ablacım hepimizin yüzü gülecek zaman nasıl güzel bi ilaç çok zor geçio sanıyos ama kolayca geçiyo valla iyiki burası var birbirimize destek oluyoruz sizden başka kimse anlamıo beni zatenbenim testler 1r.gün dio sanırım yumurtlamayı akıntım 10-11-12 de oldu hadi bakalım hayırlısı dayanamayıp idrar tesi yaptım abla yine pozitif:)benim vucutta bi hcg hormonu var sanırım
o günler gelsinde kuzumm ben sana yardımcı olurum ama mutlaka görüşces ona göre heee fotograf çektirip kızlara gösteriris:) ben yakama kırmızı gül takar heykelde beklerim seni:):):)
bilmiyorum valla sende var biseyler ama hamile olup beni alt listede öyle sap gibi birakirsan aglarim:2:ben bu test yapma hastalıımdan nasıl kurtulcam kendime çok kızıorumdaha 20.günümdeyim kuzum yaa ne ara olduda bu çocuk belli olcak idrarda:)
Geçmişi okumaya çalışanların offfffff ammada yazamışlar heee dediklerini duyuyorum yine azıttık bugün biz candaşla çalışmasak napcas bilmem:):):)
Canım ben de kuruluk olunca vazelin sürüyorum ama korunmalı ilşkilerde. O dediğin hangi hayvanın neresinden alınıyormuş (preseed)?
Canım grip benzetmesi güzel. Bir de ağlayınca da burnu sulanır ya ona da benziyor rengi ama uzayan türünden...
Canım inşallah vardır ya... Son 7 ve 5 gün kala yap bir de.
Maşallah bebişimize...
Canım beni hamile kalmak isteyenlerde en alta yazın biraz üste çıkmış olursunuz:))
İnşallah canım. Dualarımdasınız...
Canım bence korunmayabilirsiniz. Şayet dr önemli bir sorun görmediyse tabi. O çok doğru insan hemen istiyor yenisini...
Canım güldürdün beni. Bu hcg ne hormonmuş öyle... İnşallah hamilesindir...
Bu arada kızlar az önce doç. dr. Arda Lembet aradı. Benim protein s değerim çok düşüktü. Bu değerle hayati tehlikeniz var dedi. Testi tekrarlattı bazen kan alınıp hemen test yapılmazsa sorunlu çıkabilirmiş. Birden kan vücutta pıhtılaşıp ölüme neden olabilirmiş. Test sonucum güzel çıkmış. Pıhtılaşma sorunum o kadar da ciddi değilmiş sanırım...
KIZ BEN SİZİ BIRKIRMIYIM ANNEMMMMMMM KIYAMAM SANAAAA BEN İKİ TOPİĞİ BİRDEN İDARE EDİOM KİMSEYE İHANET ETMİOM 3.TOPİĞİ KALDIRAMAM ZATEN ÖYLE HAMİLE KALSAMDA AY TOPİKLERİNE İLAN GİTMEM SİZ GERÇEK DOSTSUNUZ KİMSEYİ BIRAKMAM İŞTEN ÇIKARSAM DA EVE NET ALIRIM BEBEEMMbilmiyorum valla sende var biseyler ama hamile olup beni alt listede öyle sap gibi birakirsan aglarim:2:hamile kalirsin gidersin baska topiklere burada unutursun beni hepimiz hamile olalim yada hamile olanlar gitmesin buraya yazsinlar..
yani yaa oku oku bitiremediler hee..ben okumuyorum söyle ustun köru bi göz gezdiriyorum okumaya kalksam gözum sasi olacak..bugun preseed topigini okudum aboo gözlerim bozuldu hic bana göre deil topik okumak
Canım ben de kuruluk olunca vazelin sürüyorum ama korunmalı ilşkilerde. O dediğin hangi hayvanın neresinden alınıyormuş (preseed)?
Canım grip benzetmesi güzel. Bir de ağlayınca da burnu sulanır ya ona da benziyor rengi ama uzayan türünden...
Canım inşallah vardır ya... Son 7 ve 5 gün kala yap bir de.
Maşallah bebişimize...
Canım beni hamile kalmak isteyenlerde en alta yazın biraz üste çıkmış olursunuz:))
İnşallah canım. Dualarımdasınız...
Canım bence korunmayabilirsiniz. Şayet dr önemli bir sorun görmediyse tabi. O çok doğru insan hemen istiyor yenisini...
Canım güldürdün beni. Bu hcg ne hormonmuş öyle... İnşallah hamilesindir...
Bu arada kızlar az önce doç. dr. Arda Lembet aradı. Benim protein s değerim çok düşüktü. Bu değerle hayati tehlikeniz var dedi. Testi tekrarlattı bazen kan alınıp hemen test yapılmazsa sorunlu çıkabilirmiş. Birden kan vücutta pıhtılaşıp ölüme neden olabilirmiş. Test sonucum güzel çıkmış. Pıhtılaşma sorunum o kadar da ciddi değilmiş sanırım...
ABLACIM HEP GÜSEL HABERLER DUY İNŞALLAH SENİ HAYAL EDEBİLİORUM BÖLE SAYGILI HANIMHANIMCIK SÜREKLİ EVLADINI KOCASININ PEŞİNDE KOŞAN ONLARA HEP SAYGILI SEVGİLİİ DAVRANAN GÜZEL YÜZLÜ GÜSEL EDBİYAT ÖĞRETMENİ BİLDİİMMİ:):):)BUGÜN YAPTIIM TESTİN DÜNBKÜNDEN DAHA KOYU OLMASI BENİ HEVESLENDİRDİ SANKİ 10 TANE TESTİM VAR HER SABAH YAPARIM:):):)
KIZ BEN SİZİ BIRKIRMIYIM ANNEMMMMMMM KIYAMAM SANAAAA BEN İKİ TOPİĞİ BİRDEN İDARE EDİOM KİMSEYE İHANET ETMİOM 3.TOPİĞİ KALDIRAMAM ZATEN ÖYLE HAMİLE KALSAMDA AY TOPİKLERİNE İLAN GİTMEM SİZ GERÇEK DOSTSUNUZ KİMSEYİ BIRAKMAM İŞTEN ÇIKARSAM DA EVE NET ALIRIM BEBEEMM
kimse gitmesin valla cok alistim ben yaaa kiz nazlim sen chnb yi aynen tarif ettin hee...kiz sen face de neden yoksun bakem ? bende cogu kisi var bi sen yoksun haci?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?