Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sağ olasın canım çok duygulandım. İnşallah öyleyimdir eşime ve oğlana sormak lazım. Ama oğlanla bebekliğinden beri çok ilgilendim. Eşimle de erken doğumdan beri ilişkimiz dalgalı. Bayağı tartıştık bu zamana dek. Özünde iyi biri ama. Sizler de öylesiniz benim için. Allah sizlere de evlat sevgisini tattırır inşallah en tezinden. Başka bir duygu. Biliyorsunuz benim ilki de düşmüştü. Ardından oğlum doğdu. Bu yüzden daha bir farklı yaşanıyor hamilelik ve annelik. İnşallah sizler de yaşayacaksınız.

Baksın baksın. İşin ilginci tüp bebek deyince hamile kalamayanlara yapılır diye düşünüyordum. Ben hamile de kalabiliyorum. Tüp bebekle de de evladım olsa hemen spiral taktıracağım ne komik değil mi?

Eşin bakınca yaz tatmam mı?

bu gidişimde şu heykelide bi öğreneyim cnm ben bursayı pek bilmiyorumda kent meydanı denen yerdemi bu heykel allah nasip ederse bundan sonra bir ayağım bursada zaten

benim gibi testleri depolamışsın benimde 3 ovulasyon 8 gebelik testiydi sanırım yaptığım insan emin olamıyor tabi ama koyulaştıkça umut artıyo çift çizgi gör demek yetmiyor sana betahcg değerin yüksek çıksın inşallah

kimse gitmesin valla cok alistim ben yaaa kiz nazlim sen chnb yi aynen tarif ettin hee...kiz sen face de neden yoksun bakem ? bende cogu kisi var bi sen yoksun haci?
bende yokum gerçi o zamanlar yeniydim bu muhabbete pek dahil olmadım ama artık ben de olayım facenizde ne oluuurrrrrrrr

saol cnm inşallah herşey daha güzel olacak hepimiz için canım bende kürtajdan sonra ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyordum karışık oldu zaten bi korun bi korunma gibi çok önemsemeden geçti ama doktor ikinci adetten sonra korunmayı bırak dedi ikincide ovulasyon testi felan tam teçhizat hazırlık yaptım :) çok şükür bekletmedi meleğim.. bence doktorun dediği önemli olsa da senin kendini nasıl hissettiğin daha önemli istersen bi adet daha bekleyip sonra başla çalışmalara cnm ama burda melekleri bekletenlerde var karar senin cnm

minikcim senide ekleriz facede simdi sana özel msj atacaktim ama nazlima attim 10 dk da bir atabilirsiniz diyo.sen özelden bana at ismini ben seni ekliyim facede .diger arkadaslarida öneririm

hello, candas, chnb ve nuray facede ekledim sizi bu kim demeyin sonra

maşallah canım.
çok şükür yaptırmışsın.
hayırlı olsun.
hastanede mi yaptırdın?

maşallah canım.
çok şükür yaptırmışsın.
hayırlı olsun.
hastanede mi yaptırdın?

evet cnm aslında sadece kan testi yaptıracaktım hastane tek doktora kalmış tıklım tıklım neyse hemşireye söyledim bütün testleri yazmış 5 tüp kan artı idrar örneği aldılar ben sonucu beklemeden okula gittim okul çıkışı hastaneye gittim haka doktor muaynehanesindeydi 4 hasta kalmıştı bende girdim hem sonuçları almış oldum hem de bi baktırmış oldum ne de olsa benim doktorumdu :) cumartesi tahlilleride yanıma alırım artık bir de diğer doktora gösteririm sen nasılsın

tebrikler canım...Allah tamamına erdirsinn...şimdi intikam zamanı geldiiiiiii
yok bacim hamile kalanlar uste geciyor artik altta kalanin cani ciksin misali dusundum..bak bacim yeniledim senle benim yanima ne yazdim
vay candasla halimizeeeeeeee
Geçmişi okumaya çalışanların offfffff ammada yazamışlar heee dediklerini duyuyorum yine azıttık bugün biz candaşla çalışmasak napcas bilmem:):):)

tamda bunu dedim az önce..bi okuldan çıktım yemek yedim dışarda sonrada eve geldim...maşallah sizeeeee
bu arada eşim bomba gibiymiş..doktor öyle demiş buda eşimin çok hoşuna gitmiş..bu arada ben dün başlamadım klomene pazar başladım.bugün 3. gündü.

candasağzına sağlık canım..

ne yazacağımı unuttum yaaaa..
yakın bi arkadaşım eşini kazada kaybetti..7 yaşlarında oğlu yaklaşık 1 yaşında da kızı vardı..çok üzüldüm..
sonragörüşürüzz.çok yoruldum okuldaaaaaa dinleneyim biraz

bu arada turkcll yeni reklamı çok hoş olmuş..ne ağladım reklama...çok dokundu..doğumhanede öpüyoya

herkes nerde?? esim arkadaslariyla mac izlemeye gitti..bende yalniz kaldim..off yaa ben aksam girince kimse yok..ben girmeyince kaynatiyonuz askolsuun yaa

off offf bu ne kizlar yaaa topigi oku oku sasi oldum resmen . bide tektek okuyorum e simdi gel gor ki hepsini unutttum ne konusulmus diye hatirlamaya calisayim

miniklercim hayirli olsu canim masallah Allah sgsalim kucagina almayi nasip etsin insallah. cok sevindim hele sukur bekledigimiz haberi verdin..

candasim eniste geliyomus tatilde adi bakalim kolay gelsin calismalar

atlascim ben varim bak gitme ama gec kaldim galiba .. bu arada yeni liste guzel olmus ellerine saglik. nazlimla sen tam gaz calismalara devam devam dedigin gibi hadi rast gelsin insallah.. belki nazlim hamiledir oyle yazmissiniz bekliyoruz haberleri..

gunluk sen ne yaptin bacim. randevu ne zamandi? hadi daha bekletme bizi

senemcimde iyidir insallah. prensesiyle kokulu kokulu yatiyolardir cok opuyorum sizi

chnb ablacim, nazlim ne guzel anlatmis seni bencede aynen oylesin masallah insallah hakkinnda hersey en guzeliyle olur dualarim seninle ablacim

Canım sağ olasın. Ben de çok yazmalarından muzdaribim. Merak ediyorum ama yoğunluktan her zaman okuyamıyorum tamamını. Sen de iyisindir umarım. Bulantı faslı başlamaz inşallah.

minikler canım allah tamamına erdirsinnnn :)))) göbek adını hello koyarsın artıkın. İlk ben tebrik etmiştim öhöm öhöm değerlere göre 4 haftalık sanırım değil mi? face de ekledim seni :)))

çok sevindim hopbaaaaaa, kurban olduğum allahım şu topiği bu ay kapatlım topyekün.

Canım sağ olasın. Ben de çok yazmalarından muzdaribim. Merak ediyorum ama yoğunluktan her zaman okuyamıyorum tamamını. Sen de iyisindir umarım. Bulantı faslı başlamaz inşallah.

chnb ablacim , hellomda sormustu galiba. Bulanti falan yok. insallah hersey yolnda olsunda bulanti olmasa daha iyi galiba. Soylenenlere gore cok kotu bisiymis ama olsaydida off aman demezdim.. haftaya kontrol var. galiba kilo bile aldim hissedebiliyorum. burda havalar cok soguk ve hareketsizlik var. Biz ekmek almaya bile arabayla gidiyoruz. marketler evimize uzak. yani hareketsizlikten kilo alirim diye dusunuyorum ne yapsam bilmem. onerileriniz varmi acaba? chn ablacim , hellom, senemcim, hamis bayanlar, yamateke, pileo ne yapmak lazim fikirlere acigim kizlar herkesten bekliyorum

kizlar senem yeni fotolar eklemis bayildim ben bu kiza yaaa yerim ben onu:))) nazar degmese bari.. bebise bilgisayardan dua ediyorum ufluyorum nazar degmesin diye masallah

günaydınlar olsunnnnn cancaazlarımmmmmmmmmmmmmm

bu arada turkcll yeni reklamı çok hoş olmuş..ne ağladım reklama...çok dokundu..doğumhanede öpüyoya

Kesinlikle katılıyorum.Nasıl güzel yorumlamış Zara o güzel sözleri..Sonra görüntüler mühtişti..Kavuşurken,ayrılırken,sevinirken,üzülürken hep sarılırız ya birbirimize ne güzel resmetmişler.Doğumhane sahnesine gelince ceza,umarım o güzel sahneyi bizlerde yaşayacağız Turkcell bizi reklamlarında oynatmasada

Canım tabi kiloya dikkat etmek lazım. Herhalde kontrollü olmak gerekir. Hava soğuksa tabi daha zor. Ev içinde olmak zorundasın. Yine de hareketli olmak lazım arada alışveriş merkezleri gibi kapalı yerlerde dolaşılabilir:))

Günaydın tatlım. Ben de şimdi okula gidiyorum. 2 dersim boştu.

sizlere gunaydin banada iyigeceler nazlim saat 1'i gecti.. gunduz uyudugumdan gece uyku yok bana.. haa birde nazlicim ovulasyon testlerinin aynisi bendede var. ama ben hep yumurtlama gunlerimde kopkoyu cift cizgiyi gordum. diger gunler hep silik cikiyodu. seninde 14 gun olmus gibi ama tam koyu niye olmadi anlamadim..sen yine yapmaya devam et canim ok

Ceza, Minicikumut, ben de şimdi internetten izledim. Ne güzel bir reklam. İnsanların bam teline dokunmayı başarmışlar. Ben de gözyaşlarımı tutamadım. Özellikle hacıların dönüşü ve bebek sahnesi çok etkiledi beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…