ABLACIM HEP GÜSEL HABERLER DUY İNŞALLAH SENİ HAYAL EDEBİLİORUM BÖLE SAYGILI HANIMHANIMCIK SÜREKLİ EVLADINI KOCASININ PEŞİNDE KOŞAN ONLARA HEP SAYGILI SEVGİLİİ DAVRANAN GÜZEL YÜZLÜ GÜSEL EDBİYAT ÖĞRETMENİ BİLDİİMMİ:):):)BUGÜN YAPTIIM TESTİN DÜNBKÜNDEN DAHA KOYU OLMASI BENİ HEVESLENDİRDİ SANKİ 10 TANE TESTİM VAR HER SABAH YAPARIM:):):)
KIZ BEN SİZİ BIRKIRMIYIM ANNEMMMMMMM KIYAMAM SANAAAA BEN İKİ TOPİĞİ BİRDEN İDARE EDİOM KİMSEYE İHANET ETMİOM 3.TOPİĞİ KALDIRAMAM ZATEN ÖYLE HAMİLE KALSAMDA AY TOPİKLERİNE İLAN GİTMEM SİZ GERÇEK DOSTSUNUZ KİMSEYİ BIRAKMAM İŞTEN ÇIKARSAM DA EVE NET ALIRIM BEBEEMM
candas bi laf atti ortaya hayvanlardan aliniyormus diyekocami bekliyorum bi gelsin baksin icerigine sonucta esim aldi ingilizce yaziyor anlamam ki??..hayvanlardan alinsa esim almaz kullandirmaz di bence:44: neyse kullanicam valla hayvan olsun ne olur olsun
pihtilasmanin caresi var canim onlari dert etme bence insallah hayirlisyla tup bebegin yapilsin seni en tepeye koyacam
bu gidişimde şu heykelide bi öğreneyim cnm ben bursayı pek bilmiyorumda kent meydanı denen yerdemi bu heykelbugünlerde geçecek ablacım hepimizin yüzü gülecek zaman nasıl güzel bi ilaç çok zor geçio sanıyos ama kolayca geçiyo valla iyiki burası var birbirimize destek oluyoruz sizden başka kimse anlamıo beni zatenbenim testler 1r.gün dio sanırım yumurtlamayı akıntım 10-11-12 de oldu hadi bakalım hayırlısı dayanamayıp idrar tesi yaptım abla yine pozitif:)benim vucutta bi hcg hormonu var sanırım
o günler gelsinde kuzumm ben sana yardımcı olurum ama mutlaka görüşces ona göre heee fotograf çektirip kızlara gösteriris:) ben yakama kırmızı gül takar heykelde beklerim seni:):):)
ABLACIM HEP GÜSEL HABERLER DUY İNŞALLAH SENİ HAYAL EDEBİLİORUM BÖLE SAYGILI HANIMHANIMCIK SÜREKLİ EVLADINI KOCASININ PEŞİNDE KOŞAN ONLARA HEP SAYGILI SEVGİLİİ DAVRANAN GÜZEL YÜZLÜ GÜSEL EDBİYAT ÖĞRETMENİ BİLDİİMMİ:):):)BUGÜN YAPTIIM TESTİN DÜNBKÜNDEN DAHA KOYU OLMASI BENİ HEVESLENDİRDİ SANKİ 10 TANE TESTİM VAR HER SABAH YAPARIM:):):)
KIZ BEN SİZİ BIRKIRMIYIM ANNEMMMMMMM KIYAMAM SANAAAA BEN İKİ TOPİĞİ BİRDEN İDARE EDİOM KİMSEYE İHANET ETMİOM 3.TOPİĞİ KALDIRAMAM ZATEN ÖYLE HAMİLE KALSAMDA AY TOPİKLERİNE İLAN GİTMEM SİZ GERÇEK DOSTSUNUZ KİMSEYİ BIRAKMAM İŞTEN ÇIKARSAM DA EVE NET ALIRIM BEBEEMM
bende yokumkimse gitmesin valla cok alistim ben yaaa kiz nazlim sen chnb yi aynen tarif ettin hee...kiz sen face de neden yoksun bakem ? bende cogu kisi var bi sen yoksun haci?
Allah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin İnşallah..Önceden yaşadığınız kötü şeyleri aklınıza getirmeyin lütfen ve hep şunu düşünün HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK.
Bu arada ben Kürtajdan sonraki adetimin son günündeyim.Doktor 3 ay korun demişti ama şeytanda dürtmüyor değilİşin şakası beklemek hepsinden zor sanırım.Hayırlı zamanda olsun hepimizin İnşallah.Ama insan kaybettiğinin yerini alelacele doldurmak istiyor sanırım.Umarım hepimiz bu sürecin sonunda minik kuzularımıza kavuşuruz
minikcim senide ekleriz facede simdi sana özel msj atacaktim ama nazlima attim 10 dk da bir atabilirsiniz diyo.sen özelden bana at ismini ben seni ekliyim facede .diger arkadaslarida öneririmbu gidişimde şu heykelide bi öğreneyim cnm ben bursayı pek bilmiyorumda kent meydanı denen yerdemi bu heykelallah nasip ederse bundan sonra bir ayağım bursada zaten
benim gibi testleri depolamışsın benimde 3 ovulasyon 8 gebelik testiydi sanırım yaptığıminsan emin olamıyor tabi ama koyulaştıkça umut artıyo çift çizgi gör demek yetmiyor sana betahcg değerin yüksek çıksın inşallah
bende yokumgerçi o zamanlar yeniydim bu muhabbete pek dahil olmadım ama artık ben de olayım facenizde ne oluuurrrrrrrr
saol cnm inşallah herşey daha güzel olacak hepimiz için canım bende kürtajdan sonra ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyordum karışık oldu zaten bi korun bi korunma gibi çok önemsemeden geçti ama doktor ikinci adetten sonra korunmayı bırak dedi ikincide ovulasyon testi felan tam teçhizat hazırlık yaptım :) çok şükür bekletmedi meleğim.. bence doktorun dediği önemli olsa da senin kendini nasıl hissettiğin daha önemli istersen bi adet daha bekleyip sonra başla çalışmalara cnm ama burda melekleri bekletenlerde var karar senin cnm
maşallah canım.kızlar bugün kan testimi ve diğer testleri yaptırmış oldum :) betahcg değerim 1018 çıktı cumartesi bursada randevum var keseyi görebilirsiniz dedi burdaki doktor tiroidim fazlaymış bi ilaç verdi günde yarım kullancam aspirine devam folikasite devam..
maşallah canım.
çok şükür yaptırmışsın.
hayırlı olsun.
hastanede mi yaptırdın?
tebrikler canım...Allah tamamına erdirsinn...şimdi intikam zamanı geldiiiiiiikızlar bugün kan testimi ve diğer testleri yaptırmış oldum :) betahcg değerim 1018 çıktı cumartesi bursada randevum var keseyi görebilirsiniz dedi burdaki doktor tiroidim fazlaymış bi ilaç verdi günde yarım kullancam aspirine devam folikasite devam..
vay candasla halimizeeeeeeeeyok bacim hamile kalanlar uste geciyor artikaltta kalanin cani ciksin misali dusundum..bak bacim yeniledim senle benim yanima ne yazdim
Geçmişi okumaya çalışanların offfffff ammada yazamışlar heee dediklerini duyuyorum yine azıttık bugün biz candaşla çalışmasak napcas bilmem:):):)
hello, candas, chnb ve nuray facede ekledim sizi bu kim demeyin sonra
off offf bu ne kizlar yaaa topigi oku oku sasi oldum resmen .bide tektek okuyorum e simdi gel gor ki hepsini unutttum ne konusulmus diye hatirlamaya calisayim
miniklercim hayirli olsu canimmasallah Allah sgsalim kucagina almayi nasip etsin insallah. cok sevindim hele sukur bekledigimiz haberi verdin..
candasim eniste geliyomus tatilde adi bakalim kolay gelsin calismalar
atlascim ben varim bak gitme ama gec kaldim galiba .. bu arada yeni liste guzel olmus ellerine saglik. nazlimla sen tam gaz calismalara devam devam dedigin gibi hadi rast gelsin insallah.. belki nazlim hamiledir oyle yazmissiniz bekliyoruz haberleri..
gunluk sen ne yaptin bacim. randevu ne zamandi? hadi daha bekletme bizi
senemcimde iyidir insallah. prensesiyle kokulu kokulu yatiyolardir cok opuyorum sizi
chnb ablacim, nazlim ne guzel anlatmis seni bencede aynen oylesin masallah insallah hakkinnda hersey en guzeliyle olur dualarim seninle ablacim
Canım sağ olasın. Ben de çok yazmalarından muzdaribim. Merak ediyorum ama yoğunluktan her zaman okuyamıyorum tamamını. Sen de iyisindir umarım. Bulantı faslı başlamaz inşallah.
miniklercanım allah tamamına erdirsinnnn :)))) göbek adını hello koyarsın artıkın. İlk ben tebrik etmiştim öhöm öhöm değerlere göre 4 haftalık sanırım değil mi? face de ekledim seni :)))
çok sevindim hopbaaaaaa, kurban olduğum allahım şu topiği bu ay kapatlım topyekün.
bu arada turkcll yeni reklamı çok hoş olmuş..ne ağladım reklama...çok dokundu..doğumhanede öpüyoya
chnb ablacim , hellomda sormustu galiba. Bulanti falan yok. insallah hersey yolnda olsunda bulanti olmasa daha iyi galiba. Soylenenlere gore cok kotu bisiymis ama olsaydida off aman demezdim.. haftaya kontrol var. galiba kilo bile aldim hissedebiliyorum. burda havalar cok soguk ve hareketsizlik var. Biz ekmek almaya bile arabayla gidiyoruz. marketler evimize uzak. yani hareketsizlikten kilo alirim diye dusunuyorum ne yapsam bilmem. onerileriniz varmi acaba? chn ablacim , hellom, senemcim, hamis bayanlar, yamateke, pileo ne yapmak lazim fikirlere acigim kizlar herkesten bekliyorum
günaydınlar olsunnnnn cancaazlarımmmmmmmmmmmmmm
günaydınlar olsunnnnn cancaazlarımmmmmmmmmmmmmm
Kesinlikle katılıyorum.Nasıl güzel yorumlamış Zara o güzel sözleri..Sonra görüntüler mühtişti..Kavuşurken,ayrılırken,sevinirken,üzülürken hep sarılırız ya birbirimize ne güzel resmetmişler.Doğumhane sahnesine gelince ceza,umarım o güzel sahneyi bizlerde yaşayacağız Turkcell bizi reklamlarında oynatmasada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?