Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin kizlarr...ay cok feciyim ben bugun..agzimda igrenc bi tad mide bulantisi..yemegi cok gec yedik bide fazla kacirdim..of of...ac gözlulugumun kurbaniyim...oruc tutacaktim sahura da kalkamadim..dun gece calisma yaptik gunasiri olayini bozduk bile isteye yaptik valla of of...ne etcez bilmem bu kuduruklukla:26:

iyi dersler öretmenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

valla bana da 14.gün gelio akıntıyıda o günlerde gördüm şimdi akıntım krem şeklinde hayırlısı bakalım dünde gesmee gittim eve 12 de geldim:)adamcaazım uyumuş yine çalışma olmadı anlıcanız tembellik yaptım ben içime bi huzur geldi kızlar olursa olur olmazsa olmaz bu ay da olmazsa klomen çatlatma iğnesi yapcas önümüzdeki ay ondanda umudum var umutlar hiç bitmesin inşallahhhhhh

testlerimin en son halinide ekledim en sonuncuyu dün yaptım kızlar

siskoooo nuraaayy kiz bende hemencek kilo aliyorum yaaagecen sene hamile kaldigimda sanki ilk ayda bile 4 ayliktim cok siskinlik oluyor hamisken belki siskinligin vardir..salla gitsin canim yaaa bosver dogurduktan sonra verirsin..

testlerimi bakabilirmisin bi uzayan akıntımı 10-11-12 günlerde gördüm şimdi krem şeklinde akıntım el kremi gibi:)

sema günaydın kuzummm

kızlar günaydııınnnn...

nasılsınız?

öyle çok yazıyorsunuzki maşallah birtek okuyorum yazamadım bayağıdır...

benim bulantılar hat safhada yemek yapamıyorum alt kata iniyorum kahvaltılık falan idare etmeye çalışıyorum dr randevum yarın...

kahvaltı yapayım tekrar gelirim yoksa midem boşluğu dışarı çıkartıcak...çok kötü ama ben razıyım allaha çok şükür diyorum inşallah yarın iyi haberlerle çıkarım dr dan...

Sağ ol canım. Bu akşam aksatma ödevi bakayım...

testlerimi bakabilirmisin bi uzayan akıntımı 10-11-12 günlerde gördüm şimdi krem şeklinde akıntım el kremi gibi:)

sema günaydın kuzummm

Canım sondaki çift çizgi gibi olan mı? Oysa çalış bu gece. Ama akıntı tarifin yumurtlama bitmiş diyor. Yine de çalış...

Renkliatlas, sizi tutabilene aşk olsun. Canım kk dr lerine sorsana. Bu sıklık kesin sperm kalitesini düşürür mü? Belki herkes için geçerli değildir. Bozma moralini tatlım?

HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy... bebisi dogdu

yamatake...

hellokity...

minikler...

alin84...

sinua...

Pileo...

taf...

günlük2011...

citaknuray... siskolasmaya baslamis bileee
loneliness...

INSALLAH HAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım..................................................... 27 kasım
ahanda buraya yazdim kesin adet olmaz bu kiz

chnb........................................................... ? tuplu bebisini bekliyor..insallahhhh tez zamanda

ceza83........................................................15 aralık
bu ay olursan yine sivilce cikartirsan kesin ceza vericem sana

renkliatlas...................................................1 aralık
bu kuduruklukla bu ay olmasa sasarim

_CandaS_...................................................... 27 kasım umudumuz bu ay candastan yana

peppe...................................................... 26 kasım peeppee peepeee cok uzuluyorrrr

dr_alb......................................................??dr dan supheliyim bu ay var bisee

Nazlım canım senin çok olmadı daha bence birkaç ay daha normal dene. O ilaçları bence erken. Nihayette dğal yapıyı bozuyor, ilaç nihayetinde. Niye acelen kuzum, yaşayın en güzel günlerinizi. Dertsiz tasasız ilişkii günleri bunlar. Zaten bebeişten sonra işler değişiyor. Her şey bebişe endeksli oluyor. Bence birkaç ay daha doğal dene. Yaşın genç kuzum...

canim yaa dusurur ama iste biz onu dusunmeden yapiyoruz amann bise olmaz diyoruz dun gece yedik pizzalari yedik gec saatte enerjiyi alinca bize bise oluyor ..bazen spor olsun diye yapioruz öyle bi ciftiz ki anlatamam..kafalarimizda ayni telden caliyo...yiyoruz agir agir seyleri sonra diyoruz ki aman hadi calisma yapak eritek spermler azaliyordur off bugun yapmayalim bari yarin yapariz yumurtlama 18 kasimda 2 gun var..yarin yapariz 17 si ve 18 sinde pes pese yapariz...insallah olur..

Günlük Allah yardım etsin canım. Bulantıyı çok iyi bilirim. Ama dediğin gibi ben de razıyım. Bayrammda annemdeydik. Annem dediki kızım sen büyük söz söyledin. Erken doğanda erkek olduğunu öğrenince eşim 3. yü de deneriz belki kız olur dedi. Ben de bulantılardan bezmişim. Yediğim yeşil zeytin ve kaşarlı tost, ayva... Olmaz dedim kızdım. İstemiyorum diye tartıştım eşimle. Annem de öyle dedi. Üzüldüm

aslında haklısın ablacım kasım ayını atlatırsam sanırım bu kaygılarım sona ercek kasım sendromu yaşıorum hayırlısı ablacım bakalım oğlumu çok özlüorum

Hayırlısı canım ya. Olsun artık... Ben kendimden geçtim sizi bekliyorum 4 gözle:))

ay su reklami bi ben izlememisim bakiyim internettten bulayim bari tam aglama modundayim..dun arkadasa gittim ya oraya bir arkadas geldi..gecen sene subat tatilinde de isvece gelmistim murat gögebakan konserine gitmistik..orda hamile bir bayan görmustum murat gögebakan sordu bebegin adi belli mi ? o da dedi ki anatolia koyucaz insallah..hic unutmamistim..cunku benim dusen bebekle ayni aydi nisanda dogacak demisti...ana bi baktim dun o kadin ne ilginc tesaduf demi aaa dedim bu anatolia mi nerden biliyorsun dedi konserde görmustum hic unutmadim dedim isim ilginc gelmisti...kocaman olmus yaaaa benim bebiste o kadar olacakti..babasi tatarmis bebek japon gibiydi o kadincagizinda 10 senedir bebegi olmuyormus cok ugrasmislar bana dedi Allahim tez zamanda sanada versin cok zor ben cok iyi bilirim dedi..:26:

aslında haklısın ablacım kasım ayını atlatırsam sanırım bu kaygılarım sona ercek kasım sendromu yaşıorum hayırlısı ablacım bakalım oğlumu çok özlüorum

Özlemekte haklısın ama yumurtlaman normalse o zaman kist yapıyor. Bende yapmıştı. Bu sefer de adetle kist atılacak mı filan? Bence biraz seyrine bırak. Ben çıktım bu sefer...

Allahın işi işte. O kadar kişi içinden karşılaşmak... Üzülmeyin artık. İnşallah olacak...

kızlar günaydın geçmişi okuyamadım daha..

chnb, test sonuçların için çok sevindim gözümüz aydın.kendinide üzme.sen sonunun böyle olacağını bilseydin zaten demezd,m.bende de erkek sevdası vardı, sonucu görünce dediğime bin pişman oldum ama yaşanacakmış demek ki ...

nazlım , atlas nasılsınız kızlar ?

kizlar simdi fertility friend de vucut isilarimi girdim, gecen ay ki tablo ve bu aykini koyacam ..baktigima göre ovulasyon gununden hemen 1 gun önce vucut isim dusuyor sonra ovulasyondan sonra yukseliyor..buna göre yarin yada öbur gun yumurtlarim sonucuna vardim sizde bi baksaniz ya..

canimm uzulme yaaaa ...off ..yeni bi oglun olacak insallah ama insallah kizin olsun dahada unuttursun tatliligiyla ..

sema günaydın kuzummm

canim testlerine göre ve akintina göre yumurtlaman bitmis ...ama bu hamile olabilirsin izlenimi veriyor bana yoksa neden kirmizi ciksin cizgiler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…