- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #9.561
iyi dersler öretmenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmCanım tabi kiloya dikkat etmek lazım. Herhalde kontrollü olmak gerekir. Hava soğuksa tabi daha zor. Ev içinde olmak zorundasın. Yine de hareketli olmak lazım arada alışveriş merkezleri gibi kapalı yerlerde dolaşılabilir:))
Günaydın tatlım. Ben de şimdi okula gidiyorum. 2 dersim boştu.
valla bana da 14.gün gelio akıntıyıda o günlerde gördüm şimdi akıntım krem şeklinde hayırlısı bakalım dünde gesmee gittim eve 12 de geldim:)adamcaazım uyumuş yine çalışma olmadı anlıcanız tembellik yaptım ben içime bi huzur geldi kızlar olursa olur olmazsa olmaz bu ay da olmazsa klomen çatlatma iğnesi yapcas önümüzdeki ay ondanda umudum var umutlar hiç bitmesin inşallahhhhhhsizlere gunaydin banada iyigeceler nazlim saat 1'i gecti.. gunduz uyudugumdan gece uyku yok bana.. haa birde nazlicim ovulasyon testlerinin aynisi bendede var. ama ben hep yumurtlama gunlerimde kopkoyu cift cizgiyi gordum. diger gunler hep silik cikiyodu. seninde 14 gun olmus gibi ama tam koyu niye olmadi anlamadim..sen yine yapmaya devam et canim ok
iyi dersler öretmenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla bana da 14.gün gelio akıntıyıda o günlerde gördüm şimdi akıntım krem şeklinde hayırlısı bakalım dünde gesmee gittim eve 12 de geldim:)adamcaazım uyumuş yine çalışma olmadı anlıcanız tembellik yaptım ben içime bi huzur geldi kızlar olursa olur olmazsa olmaz bu ay da olmazsa klomen çatlatma iğnesi yapcas önümüzdeki ay ondanda umudum var umutlar hiç bitmesin inşallahhhhhhEki Görüntüle 289141
testlerimi bakabilirmisin bi uzayan akıntımı 10-11-12 günlerde gördüm şimdi krem şeklinde akıntım el kremi gibi:)
sema günaydın kuzummm
Sağ ol canım. Bu akşam aksatma ödevi bakayım...
Canım sondaki çift çizgi gibi olan mı? Oysa çalış bu gece. Ama akıntı tarifin yumurtlama bitmiş diyor. Yine de çalış...
Renkliatlas, sizi tutabilene aşk olsun. Canım kk dr lerine sorsana. Bu sıklık kesin sperm kalitesini düşürür mü? Belki herkes için geçerli değildir. Bozma moralini tatlım?
aslında haklısın ablacım kasım ayını atlatırsam sanırım bu kaygılarım sona ercek kasım sendromu yaşıorum hayırlısı ablacım bakalım oğlumu çok özlüorumNazlım canım senin çok olmadı daha bence birkaç ay daha normal dene. O ilaçları bence erken. Nihayette dğal yapıyı bozuyor, ilaç nihayetinde. Niye acelen kuzum, yaşayın en güzel günlerinizi. Dertsiz tasasız ilişkii günleri bunlar. Zaten bebeişten sonra işler değişiyor. Her şey bebişe endeksli oluyor. Bence birkaç ay daha doğal dene. Yaşın genç kuzum...
canim yaa dusurur amaiste biz onu dusunmeden yapiyoruz amann bise olmaz diyoruz dun gece yedik pizzalari yedik gec saatte enerjiyi alinca bize bise oluyor ..bazen spor olsun diye yapioruz öyle bi ciftiz ki anlatamam..kafalarimizda ayni telden caliyo...yiyoruz agir agir seyleri sonra diyoruz ki aman hadi calisma yapak eritek spermler azaliyordur off bugun yapmayalim bari yarin yapariz yumurtlama 18 kasimda 2 gun var..yarin yapariz 17 si ve 18 sinde pes pese yapariz...insallah olur..
Ceza, Minicikumut, ben de şimdi internetten izledim. Ne güzel bir reklam. İnsanların bam teline dokunmayı başarmışlar. Ben de gözyaşlarımı tutamadım. Özellikle hacıların dönüşü ve bebek sahnesi çok etkiledi beni.
aslında haklısın ablacım kasım ayını atlatırsam sanırım bu kaygılarım sona ercek kasım sendromu yaşıorum hayırlısı ablacım bakalım oğlumu çok özlüorum
ay su reklami bi ben izlememisim bakiyim internettten bulayim bari tam aglama modundayim..dun arkadasa gittim ya oraya bir arkadas geldi..gecen sene subat tatilinde de isvece gelmistim murat gögebakan konserine gitmistik..orda hamile bir bayan görmustum murat gögebakan sordu bebegin adi belli mi ? o da dedi ki anatolia koyucaz insallah..hic unutmamistim..cunku benim dusen bebekle ayni aydi nisanda dogacak demisti...ana bi baktim dun o kadinne ilginc tesaduf demi aaa dedim bu anatolia mi nerden biliyorsun dedi konserde görmustum hic unutmadim dedim isim ilginc gelmisti...kocaman olmus yaaaa benim bebiste o kadar olacakti..babasi tatarmis bebek japon gibiydi o kadincagizinda 10 senedir bebegi olmuyormus cok ugrasmislar bana dedi Allahim tez zamanda sanada versin cok zor ben cok iyi bilirim dedi..:26:
aslında haklısın ablacım kasım ayını atlatırsam sanırım bu kaygılarım sona ercek kasım sendromu yaşıorum hayırlısı ablacım bakalım oğlumu çok özlüorum
testlerimi bakabilirmisin bi uzayan akıntımı 10-11-12 günlerde gördüm şimdi krem şeklinde akıntım el kremi gibi:)
sema günaydın kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?