iyiyiz kuzum sen nasılsınnnnnnnkızlar günaydın geçmişi okuyamadım daha..
chnb, test sonuçların için çok sevindim gözümüz aydın.kendinide üzme.sen sonunun böyle olacağını bilseydin zaten demezd,m.bende de erkek sevdası vardı, sonucu görünce dediğime bin pişman oldum ama yaşanacakmış demek ki ...
nazlım , atlas nasılsınız kızlar ?
yavrum taf vardı bu topikte o yardımcı olurdu sana biz pek bilmios bide ate ölçme topiği var oraya koy tablonu onlarda yardım eder ama bira zdaha oluşsunkizlar simdi fertility friend de vucut isilarimi girdim, gecen ay ki tablo ve bu aykini koyacam ..baktigima göre ovulasyon gununden hemen 1 gun önce vucut isim dusuyor sonra ovulasyondan sonra yukseliyor..buna göre yarin yada öbur gun yumurtlarim sonucuna vardim sizde bi baksaniz ya..Eki Görüntüle 289148 Eki Görüntüle 289149
iyiyiz kuzum sen nasılsınnnnnnn
yavrum taf vardı bu topikte o yardımcı olurdu sana biz pek bilmios bide ate ölçme topiği var oraya koy tablonu onlarda yardım eder ama bira zdaha oluşsun
günaydın kızlarrrrrgünaydınlar olsunnnnn cancaazlarımmmmmmmmmmmmmm
inşallah yaşarız canım..sanki o günler hiç gelemeyecek gibiiiKesinlikle katılıyorum.Nasıl güzel yorumlamış Zara o güzel sözleri..Sonra görüntüler mühtişti..Kavuşurken,ayrılırken,sevinirken,üzülürken hep sarılırız ya birbirimize ne güzel resmetmişler.Doğumhane sahnesine gelince ceza,umarım o güzel sahneyi bizlerde yaşayacağız Turkcell bizi reklamlarında oynatmasada
HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy . .. bebisi dogdu
yamatake . ..
hellokity . ..
minikler . ..
alin84 . ..
sinua . ..
Pileo . ..
taf . ..
günlük2011 . ..
citaknuray . .. siskolasmaya baslamis bileee
loneliness . ..
INSALLAHHAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım ..................................................... 27 kasım
ahanda buraya yazdim kesin adet olmaz bu kiz
chnb ........................................................... ? tuplu bebisini bekliyor..insallahhhh tez zamanda
ceza83 ........................................................15 aralık
bu ay olursan yine sivilce cikartirsan kesin ceza vericem sana
renkliatlas ...................................................1 aralık
bu kuduruklukla bu ay olmasa sasarim
_CandaS_ ...................................................... 27 kasım umudumuz bu ay candastan yana
peppe ...................................................... 26 kasım peeppee peepeee cok uzuluyorrrr
dr_alb ......................................................??dr dan supheliyim bu ay var bisee
ceza, günlük nabersiniz ?
kuzu eşin saatli bomba gibiymiş hayde gazanız mubarek olsun sen patlatcan artık bombayı bu ayiyiyim canım dersim boş..bugün beden eğitimi var:)senden naber? aldın mı çizmeyii..
kuzu eşin saatli bomba gibiymiş hayde gazanız mubarek olsun sen patlatcan artık bombayı bu ay
günlük ablkam nasılsın geçmişi okuyon galiba:)
dün ne kadar mutluydu anlatamam..akşam dayanamadım sordum..doktora giderken ne hissettin korktun mu,bi tedirginlik varmıydı?evet dedi..sorun çıkacağını düşünmüştüm dedi..ay öyle diyince üzüldüm kızzzzzzz..inşallah bomba elimizde patlamaz
ohh ne güzel :) bende iyyiim, canım çizmeyi alamdım 1 aydır arıyorum bulamadım bişeyiyiyim canım dersim boş..bugün beden eğitimi var:)senden naber? aldın mı çizmeyii..
ne zor bişey ama ya düşünsene, aynı tedirginliği şimdilerde eşim yaşıyo.çok hissedilyo.bizde bu ay bebek gelmezse, diğer ay o stresi yaşayacağız ... gözünüz aydın bu arad, artık gelsin bebiş :)dün ne kadar mutluydu anlatamam..akşam dayanamadım sordum..doktora giderken ne hissettin korktun mu,bi tedirginlik varmıydı?evet dedi..sorun çıkacağını düşünmüştüm dedi..ay öyle diyince üzüldüm kızzzzzzz..inşallah bomba elimizde patlamaz
bizim de ilk bebek 5.ayda olmuştu kocam kesin bende bi sorun var filan diye dolaşıodu ortalarda onlar daha çok üzülüo sanırım böle konularda ama onlrdada bizdede sorun olsa acıyı yine biz çekioruz
bizim de ilk bebek 5.ayda olmuştu kocam kesin bende bi sorun var filan diye dolaşıodu ortalarda onlar daha çok üzülüo sanırım böle konularda ama onlrdada bizdede sorun olsa acıyı yine biz çekioruz
günaydın fıstıklarr,napıyosunuz??benim bugün saat 2 de randevum var ne olur dua edin herşey yolunda olsun,çk korkuyorumm.hem kardeşimin eşide hamile ya bende bi ay büyük ,yeğenimide görücem inşallah herşey yolundadır.
ohh ne güzel :) bende iyyiim, canım çizmeyi alamdım 1 aydır arıyorum bulamadım bişeyama teselli olarak 2 elbise aldım :))
ne zor bişey ama ya düşünsene, aynı tedirginliği şimdilerde eşim yaşıyo.çok hissedilyo.bizde bu ay bebek gelmezse, diğer ay o stresi yaşayacağız ... gözünüz aydın bu arad, artık gelsin bebiş :)
gerçekten farketmiyo, yine aynı acı, aynı hüzün.sorun kimde olursa olsun. sonuçta çekilenler ve ulaşılamayan emellerallah herkese yardım etsin zor valla ...
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.....yaz mutlaka
afferin kız böle devam et:)ben akşam hap içeceğim zaman suyu kesinlikle eşime getirtiyorum....çalışşşşşş........beben için çalışşşşşşşşşşş..kötüyüm ben kötüyümmmmm
kızımıza selam söle teyzelerinden:)güsel haberlerle dön inşallahhhhgünaydın fıstıklarr,napıyosunuz??benim bugün saat 2 de randevum var ne olur dua edin herşey yolunda olsun,çk korkuyorumm.hem kardeşimin eşide hamile ya bende bi ay büyük ,yeğenimide görücem inşallah herşey yolundadır.
afferin kız böle devam et:)
kızımıza selam söle teyzelerinden:)güsel haberlerle dön inşallahhhh
inşallah canım sölerim başüstüne,rabbim sizlerede nasip etsin,sizde benim gibi her kontrolden ağlayarak çıkın emiiiiiiiii,resmen ağlayarak korkarak giriyorum çıkarken de sağlıklı olduğunu görünce mutluluktan ağlayarak çıkıyorm.zaten bu sıralar yaptığım tek şey sadece ağlamak herşeye ağlıyorumm çk sulugözlü oldum
ya havadanmıdır nedir?bende sürekli ağlıyorum..çok duygusalım..akşam o reklamı en az 7 kere izledim 7sinde de ağladım yaaaaaa..yani sonuçta reklam 1.sinde ağlarsın sonra alışırsın..kesin havalardan bu zırlamamız..
Nazlım eşinle gittiğiniz sizin için önemli bi mekan var mı?yada candas,renkliatlas...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?