Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyiz kuzum sen nasılsınnnnnnn
yavrum taf vardı bu topikte o yardımcı olurdu sana biz pek bilmios bide ate ölçme topiği var oraya koy tablonu onlarda yardım eder ama bira zdaha oluşsun

iyiyiz kuzum sen nasılsınnnnnnn

yavrum taf vardı bu topikte o yardımcı olurdu sana biz pek bilmios bide ate ölçme topiği var oraya koy tablonu onlarda yardım eder ama bira zdaha oluşsun

bende iyiyim canım ... sendromlara girme arkadaşım ya, anlıyoruz seni çok iyi ama güçlü ol bebeğğin gelsin.annesini güçlü görürse kaçamaz değil mi ? :) biz senden umutluyuz şeker bu ayda :)

atlas, eşine sordun mu presed davasını ?

günaydınlar olsunnnnn cancaazlarımmmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlarrrrr

inşallah yaşarız canım..sanki o günler hiç gelemeyecek gibiii

ödül istiyorummmmm bennnnnn

ceza, günlük nabersiniz ?

iyiyim canım dersim boş..bugün beden eğitimi var:)senden naber? aldın mı çizmeyii..
kuzu eşin saatli bomba gibiymiş hayde gazanız mubarek olsun sen patlatcan artık bombayı bu ay

günlük ablkam nasılsın geçmişi okuyon galiba:)

tekrar günaydın bacılar....

mutlu sona ulaştım yaşasın....

nurayım, dr kontrolüm yarın saat 1 de...inşallah hayırlı haberlerle dönerim...bekletmiyorum artık sizide:))

candaş, ooo enişteyle bol ateşli günler başlıyormuş hadi tutsunda bebişten devam edelim canım...

renkliatlas, canım tablo süper olmuş...sizide en kısa zamanda inşallah yukarılarda göreceğiz...

nazlım, canım bende atlasa katılmıyor değilim hani eğer doğru hesapladıysam 16. günde idrarda çıktı benim bebiş...ilk defa oldu diğerleri 28 ve 30 günde çıkmıştı...ama tabii yarın dr ne diyecek bilmiyorum belkide yanılıyorum...yani diyeceğim o ki idrarda öğrenmeden önceki iki gün aynen dediğin akıntı başlamıştı canım üzülmeni istemem tabiiki bir kaç gün daha bekle bakalım...senin şu hcgyede hayran kaldım yaa :))))

chnb, çok güzel bir haber bu yaa umarım değerleride sorunsuz çıkar canım...en büyüğümüz olaraktan renkliatlas çok iyi düşünmüş seni en başa koymakla ve verdiğin mücadele için seni tebrik ediyorum allahım emeğini boşa çıkarmayacak buna inanıyorum...

ceza,ilaçlar şifa niyetine olsun canım benim....

minikler, canımsın...miniğin geliyor artık netleştirdik...çok mutluyum ayağımızı sürüklemeye devam yeni hamişler...kızlarıda alacağız yukarı haa gayretttt....

loneliness, aynen canım aynen aynı duygulardayım ne doğru düzgün sevinemedik...yarın inşallah sevinçle çıkarım dr dan...benden sonra sen varsın inşallah herşey budefa daha güzel olacak canım...

yamatake, maşallah iyi olmanıza sevindim sırada karin hanım varr...topiğimiz yeni umutlarını kucaklarına alıyorlar bir bir allah hepimizinkini korusun vee kucağımıza sağlıklı almamızı nasip etsin inşallah...

taf, nasılsın canım?

senem, ohhh misssler gibi kokuyordur minik kuzu hiç ayırma yanından fıstık yiğenimizi...

hellom,, enişteyi buldun tabiii gez gezebildiğin kadar canım....senin bu günmüydü dr?

sinau, maşallah yaa ilk öğrendiğimiz gün geliyor aklıma...sende 4e doğru gidiyorsun...

pileoo, bende meraktayım bebişimizin ismi ne olacak...

unuttuğum yoktur inşallah kızlar...

eşimin pasaport işlemleri yapılıyor 1haftaya kadar gider hayırlısıyla..candaşım sen sormuştun galiba hazirana kadar gelicek allahın izniyle doğumda temmuz başı gibi görünüyor...allah hepimize herşeyin hayırlısını versin günlerde öyle böyle geçecek artık...

mide bulantılarım çok var chnb canım çok zor gerçekten ama olacak olduktan sonra hiç bişey yapılmıyor canım benim kaybettiğim bebeğime kürtaja gitmiştim hala midem bulanıyordu düşün artık vee canım tost istiyordu( garibim annem bulamadı her defasında başka bişey alıp geliyordu nasıl kantinse yapmıyorlarmış hastane dağın başında yakınında hiç bişey yok...

ben yine pazara gidiyorum kızlar sonrada anneme uğrarım...görüşürüz rahat olun bol bol konuşun:))

kuzu eşin saatli bomba gibiymiş hayde gazanız mubarek olsun sen patlatcan artık bombayı bu ay

günlük ablkam nasılsın geçmişi okuyon galiba:)

dün ne kadar mutluydu anlatamam..akşam dayanamadım sordum..doktora giderken ne hissettin korktun mu,bi tedirginlik varmıydı?evet dedi..sorun çıkacağını düşünmüştüm dedi..ay öyle diyince üzüldüm kızzzzzzz..inşallah bomba elimizde patlamaz

bizim de ilk bebek 5.ayda olmuştu kocam kesin bende bi sorun var filan diye dolaşıodu ortalarda onlar daha çok üzülüo sanırım böle konularda ama onlrdada bizdede sorun olsa acıyı yine biz çekioruz

iyiyim canım dersim boş..bugün beden eğitimi var:)senden naber? aldın mı çizmeyii..
ohh ne güzel :) bende iyyiim, canım çizmeyi alamdım 1 aydır arıyorum bulamadım bişey ama teselli olarak 2 elbise aldım :))
ne zor bişey ama ya düşünsene, aynı tedirginliği şimdilerde eşim yaşıyo.çok hissedilyo.bizde bu ay bebek gelmezse, diğer ay o stresi yaşayacağız ... gözünüz aydın bu arad, artık gelsin bebiş :)
bizim de ilk bebek 5.ayda olmuştu kocam kesin bende bi sorun var filan diye dolaşıodu ortalarda onlar daha çok üzülüo sanırım böle konularda ama onlrdada bizdede sorun olsa acıyı yine biz çekioruz

gerçekten farketmiyo, yine aynı acı, aynı hüzün.sorun kimde olursa olsun. sonuçta çekilenler ve ulaşılamayan emeller allah herkese yardım etsin zor valla ...

günaydın fıstıklarr,napıyosunuz??benim bugün saat 2 de randevum var ne olur dua edin herşey yolunda olsun,çk korkuyorumm.hem kardeşimin eşide hamile ya bende bi ay büyük ,yeğenimide görücem inşallah herşey yolundadır.

ben akşam hap içeceğim zaman suyu kesinlikle eşime getirtiyorum....çalışşşşşş........beben için çalışşşşşşşşşşş..kötüyüm ben kötüyümmmmm

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.....yaz mutlaka

alınmış alınmıştır........üzerinde eskisin canım...bende dün çıktım eşimle ama mağazalara bile girmek gelmedi içimden...

ben akşam hap içeceğim zaman suyu kesinlikle eşime getirtiyorum....çalışşşşşş........beben için çalışşşşşşşşşşş..kötüyüm ben kötüyümmmmm
afferin kız böle devam et:)

kızımıza selam söle teyzelerinden:)güsel haberlerle dön inşallahhhh

afferin kız böle devam et:)

kızımıza selam söle teyzelerinden:)güsel haberlerle dön inşallahhhh

inşallah canım sölerim başüstüne,rabbim sizlerede nasip etsin,sizde benim gibi her kontrolden ağlayarak çıkın emiiiiiiiii,resmen ağlayarak korkarak giriyorum çıkarken de sağlıklı olduğunu görünce mutluluktan ağlayarak çıkıyorm.zaten bu sıralar yaptığım tek şey sadece ağlamak herşeye ağlıyorumm çk sulugözlü oldum

ya havadanmıdır nedir?bende sürekli ağlıyorum..çok duygusalım..akşam o reklamı en az 7 kere izledim 7sinde de ağladım yaaaaaa..yani sonuçta reklam 1.sinde ağlarsın sonra alışırsın..kesin havalardan bu zırlamamız..
nazlım eşinle gittiğiniz sizin için önemli bi mekan var mı?yada candas,renkliatlas...

nazlım neden mi sordum?açıklayayım..dün bayanın biri topiğin birinde eşine hamile olduğunu nasıl söylediğini anlatmış..çok hoşuma gitti...bunlar ilk görüşte aşık olmuşlar..ve o yer onlar için çok önemliymiş..oraya gitmiş oturmuşlar..ardından bayan kamerayı açmış ve eşine çektirmeye başlamış..bayan anılardan falan söz ediyormuş eşşde çekim yapıyo tabii...o anda hamilelik testini çıkaryor kameraya önce eşi anlamıyo..jeton düşünce tabiiiii.....ya çok güzel o anı kameaya çekmek:)ay heyecanla anlattım cümlelerim kötü olabilir çünkü zil çalacak ve arkadaşlar gelecek bilgisayarı kapatcam birazdan

ya böle sen cvp olarak restoran filan beklion ama benimki tuaf bursa da inkaya diye bi yer var tarihi bi çınar var orda sürekli oraya giderdik okuldan kaçıp kaçıp:)meyve çalardık tarlalardan piknik yapardık netten bakabilirsin resimlerine harika bi yerdir o yüzden inkayanın yeri bizim için çok özell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…