Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

biliyorum gittim canım öğrencilerimizi götürmüştük......bak daha güzel o güzel anı çınarın altında haber verirsin...

cezacım evet çk güzel şeyler yapılmış benimde aklımda çk şey vardı ama eşimle ilk bebeğimizi kaybettiğimiz için sevincimiz kursağımızda kaldı,bu hamileliğimde test sonucu kağıdıma bebeğimin ağzımdan mektup yazdım kocama ama veremedm korkumdan sevincim kursağımda kaldı erkenden sevinemedim bile,hatta eşim geçen gün bulmuş saklamıştım o mektubu okumuş çk duygulanmış ,ne zaman yazdın dedi bende ilk öğrendiğim gün yazdım ama cesaret edipde veremedim dedim,sarııldı bana ağladık sonra beraber:127::127::127

canım ateş ölçmeye başlamışsın çok sevindim bu yöntem benim favorim özelden tablonu bana mesaj olarak gönderirsen aklına takılan yerlerde yardımcı olabilirim yaklaşık 10 ay ateş ölçmüştüm ateş ölçtüğümün 2. ayında ilk bebeğime hamile kalmıştım gerçi o bebeğimin yaşayacak günü yokmuş 10 hafta benimle kaldı sonra kürtajdan sonra ilk adet olana kadar ölçmedim ilk adetimi oldum ondan sonra yeniden başladım çok faydasını gördüm şimdi o ölçüm tablolarım istatistik olarak elimde dursun diye çıktı olarak evde çekmecemde duruyor

güzel haberlerle döneceğğinden adım gibi eminim :) ne güzel kuzenler yaşdaş olacakmış maşallah...
alınmış alınmıştır........üzerinde eskisin canım...bende dün çıktım eşimle ama mağazalara bile girmek gelmedi içimden...
saol canım.ama haklısın önemli bigündü dün sizin için.sende hamileliği kutlamaya mağazalara girersin öbür ay :)
canım benim ya kıyamam ben sana :) allah hep mutluluktan ağlatsın inş...
süpermiş bu yaa.. bende yapmak çok isterim ama biz konyada okulda tanıştık mümkün değil :) belki nişan yerimizde diyeceğim am o da mümkün değil çünkü bahçeli bi cafedeydi :) deyince anladım ki özel bi mekanımız bile yok yuh bize :)))

oooooo kimleri görüyoruz buralarda:) kocaman olmuşsunuz ya maşallah oğluna ve sana.bi ara planladığın isimleri bekliyoruz.adıyla hitap edelim paşaya değil mi :) öpüyroum çokkk ....

Son düzenleme:

Canım Allah kavuştursun şimdiden. Sağ olsun kızlar yazmışlar beni üste. Bulantı beni mahvetmişti ama razıyım bulansın da sağlıklı olsun... Ayva mevsimi şimdi. Bana çok iyi gelirdi ayva...

Sevindim canım. Bu ay güzel haberler ver inşallah...

bizim de ilk bebek 5.ayda olmuştu kocam kesin bende bi sorun var filan diye dolaşıodu ortalarda onlar daha çok üzülüo sanırım böle konularda ama onlrdada bizdede sorun olsa acıyı yine biz çekioruz

Yoktur canım. bU AY GÜZEL HABERLER VERİN İNŞALLAH...

Güzel geçer inşallah...

ben akşam hap içeceğim zaman suyu kesinlikle eşime getirtiyorum....çalışşşşşş........beben için çalışşşşşşşşşşş..kötüyüm ben kötüyümmmmm

Şimdiden ortaklaşa olması ne güzel. Hayat müşterek...:))

Canım ben de internetten baktım. Gerçekten güzel bir reklam. Zaten Zarayı çok severim. Yanık yanık söylemiş yine...

Allah mutluluk gözyaşları nasip etsin...

ilk izlediğimde kubat söylüyordu..o da çok güzel söylemiş...

Arkadaşlar, hastanede yatıyorum, bana dua edin,düşük riskim var.

geçmiş olsun canım allahın izniyle bişeycik olmayacak içini rahat tut sen ona o kadar güzel tutundunki o da sana sımsıkı tutuncak.. dualarımız seninle..

geçmiş olsun canım allahın izniyle bişeycik olmayacak içini rahat tut sen ona o kadar güzel tutundunki o da sana sımsıkı tutuncak.. dualarımız seninle..

minikim taze annişim naberr benim test dün daha da koyulaştı baksana bi ekledim geçmişte görürsün 17.günün altındaki sen çift çizgiyi gördüün günmü ilişki oldu bacım ama bugün gögüslerim acımaya başladı buda adet gelio demektir

içini ferah tut canım..sakın kötü düşünme..bebişine bişey olmayacak inan buna...Allahım evladını sana bağışlasın.amin. güzel haberlerini bekliyoruz.

canim sordum selulözden yapiliyormus preseed hayvansal bisey yok dedi iceriginde.. icim rahat etti..
günaydın kızlarrrrr

inşallah yaşarız canım..sanki o günler hiç gelemeyecek gibiii

ödül istiyorummmmm bennnnnn
yoook sana ceza varr ama adet olursan kiz bise sorcam kizma facedeki ayse sen misin off aklim karisti bide lutfiye diye biri var o kim

tamam canim bi ara sana atarim bu ayida bi ölceyim de aslinda koydum resimleri buraya ordan görebbilirsin ama sen girince yeniden bi daha koyarim tesekkurler

ayyy canimm gecmis olsun, insallah rabbim yardimcin olsun bebisini sana bagislasin..hic biseycik olmaz insallah..

hayır canım ben nurayımmmmbaharda olabilirmnurcan diyenlerde varrrr...hakketen bu lütfiye kim

canım gün gün hatılamıyorum ama sanırım 14. gün en koyu haliydi 15 te açıldı 16-17 test yapmamıştım sanırım sonra tekrar yaptım daha da koyu çıktı tekrar yumurtluyom sandım eşimde dalga geçti diğer günler biraz daha açık ama yine çizgi devam etti(sonrakilerde sıvı tüketimine dikkat etmedim) ben şimdi kendi testlerimi yorumlarken diyorumki 14. gün yumurta çatladı ve döllendi sonraki dönemde gebelikten kaynaklanan çizgilerdi loneliness de gebelikte koyu çıkıo deyince hatta adetime iki üç gün kala muhabbet ettik hemen ovulasyon testi yaptım yine koyu çıktı canım inşallah bu defa testler sana şaka yapmıyordur ve inşallah bebeişin seninledir şu testler başkasının olsa sen hamşlesin derim ama konu sen olunca ne diyecemi şaşırıyorum (gebelik testlerinin sana kötü şakaları olduğu için) inşallah ovulasyon şaka yapmaz ve hep birlikte bir kez daha bu sevinci yaşarız...

loneliness naptın cnm kızlar haber alan varsa paylaşsın lütfen...

testlerimi bakabilirmisin bi uzayan akıntımı 10-11-12 günlerde gördüm şimdi krem şeklinde akıntım el kremi gibi:)

sema günaydın kuzummm

nazlim galiba o koyu olan 18.gun dimi. iki kere koyu oluyor valla ne yalan soyliyim anlamadim gitti. ben agustos ayinda basladim bu testlere sadece 1 gun koyu gosterdi. ondada calisma yapmistik ama olmadi. sonra eylulde de yaptim ama cok degil. 11. 12. gun yaptim. sonra 13. gunde koyu cizgi gosterdi. o gun calisma yaptik , 3 gun sonra bidaha calisma yaptik. yani biz gun asiri bile yapamadik. ondan sonraki gunlerdede hic test yapmadim. belki yapsam sonraki gunlerdede cift cizg gorebilirdim. galiba ayrintili anlattim kendimi ama sana yardimci olamadim. belki 2. yumrtan vardir yada insallah hamissindir canim bu ay dort gozle bekliyoruz sizi.

nazlicim bencede canim chnb ablama katiliyorum. kac dogumluydun sen. bide bu ay 2. ayin sanirsam . insallah sen calismalara devam et. calismalara yeni basladin bende daha erken dye dusunuyorum. bende calisma yaptigimiz ilk ay kirmizilari gorunce hungur hungur aglamistim. sonraki aylar alisiyo insan

canim dularimiz seninle insallah seninle olacak bebisin.. kizlar haber alan varsa yazsin

gunlukcum ohh rahatladim valla hadi bakalim yarin gelince hemen yaz olurmu..

candascim elbiselerin hayirli olsun canim. bu arada soylemismydim ben Turkiyeye geliyorum kizlar. Ocak 17'de. insallah buralardan bisi isteyen olursa getirebilirim.

siskooo nuray siskooo nuray suan 60 kiloyum atlascim esime diyorum ben 75le falan kapatirim.. oda sen 75i gecersin diyor. dun aksam evde yalnizdim esimin toplantisi vardi. yemek yedim. ahmet 12 de geldi. sonra biz yine 12 de disari cikip yemek yedik. acim diyorum devamli.. hayirlisi olsun

renkliatlas sen çok yaşa e mi..
bayıldım yorumlarına.. peppe üzülmüyor, yok yok üzülme zamanı değil şimdi..bekliyor, önce doktora gidecek, tahlillerini yaptıracak, sonucuna göre düşünecek ne yapmalı, nasıl yapmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…