ya böle sen cvp olarak restoran filan beklion ama benimki tuaf bursa da inkaya diye bi yer var tarihi bi çınar var orda sürekli oraya giderdik okuldan kaçıp kaçıp:)meyve çalardık tarlalardan piknik yapardık netten bakabilirsin resimlerine harika bi yerdir o yüzden inkayanın yeri bizim için çok özell
kizlar simdi fertility friend de vucut isilarimi girdim, gecen ay ki tablo ve bu aykini koyacam ..baktigima göre ovulasyon gununden hemen 1 gun önce vucut isim dusuyor sonra ovulasyondan sonra yukseliyor..buna göre yarin yada öbur gun yumurtlarim sonucuna vardim sizde bi baksaniz ya..Eki Görüntüle 289148 Eki Görüntüle 289149
güzel haberlerle döneceğğinden adım gibi eminim :) ne güzel kuzenler yaşdaş olacakmış maşallah...günaydın fıstıklarr,napıyosunuz??benim bugün saat 2 de randevum var ne olur dua edin herşey yolunda olsun,çk korkuyorumm.hem kardeşimin eşide hamile ya bende bi ay büyük ,yeğenimide görücem inşallah herşey yolundadır.
saol canım.ama haklısın önemli bigündü dün sizin için.sende hamileliği kutlamaya mağazalara girersin öbür ay :)alınmış alınmıştır........üzerinde eskisin canım...bende dün çıktım eşimle ama mağazalara bile girmek gelmedi içimden...
canım benim ya kıyamam ben sana :) allah hep mutluluktan ağlatsın inş...inşallah canım sölerim başüstüne,rabbim sizlerede nasip etsin,sizde benim gibi her kontrolden ağlayarak çıkın emiiiiiiiii,resmen ağlayarak korkarak giriyorum çıkarken de sağlıklı olduğunu görünce mutluluktan ağlayarak çıkıyorm.zaten bu sıralar yaptığım tek şey sadece ağlamak herşeye ağlıyorumm çk sulugözlü oldum
süpermiş bu yaa.. bende yapmak çok isterim ama biz konyada okulda tanıştık mümkün değil :) belki nişan yerimizde diyeceğim am o da mümkün değil çünkü bahçeli bi cafedeydi :) deyince anladım ki özel bi mekanımız bile yok yuh bize :)))nazlım neden mi sordum?açıklayayım..dün bayanın biri topiğin birinde eşine hamile olduğunu nasıl söylediğini anlatmış..çok hoşuma gitti...bunlar ilk görüşte aşık olmuşlar..ve o yer onlar için çok önemliymiş..oraya gitmiş oturmuşlar..ardından bayan kamerayı açmış ve eşine çektirmeye başlamış..bayan anılardan falan söz ediyormuş eşşde çekim yapıyo tabii...o anda hamilelik testini çıkaryor kameraya önce eşi anlamıyo..jeton düşünce tabiiiii.....ya çok güzel o anı kameaya çekmek:)ay heyecanla anlattım cümlelerim kötü olabilir çünkü zil çalacak ve arkadaşlar gelecek bilgisayarı kapatcam birazdan
canım ateş ölçmeye başlamışsın çok sevindim bu yöntem benim favorimözelden tablonu bana mesaj olarak gönderirsen aklına takılan yerlerde yardımcı olabilirim yaklaşık 10 ay ateş ölçmüştüm ateş ölçtüğümün 2. ayında ilk bebeğime hamile kalmıştım gerçi o bebeğimin yaşayacak günü yokmuş 10 hafta benimle kaldı sonra kürtajdan sonra ilk adet olana kadar ölçmedim ilk adetimi oldum ondan sonra yeniden başladım çok faydasını gördüm şimdi o ölçüm tablolarım istatistik olarak elimde dursun diye çıktı olarak evde çekmecemde duruyor
tekrar günaydın bacılar....
mutlu sona ulaştım yaşasın....
chnb, çok güzel bir haber bu yaa umarım değerleride sorunsuz çıkar canım...en büyüğümüz olaraktan renkliatlas çok iyi düşünmüş seni en başa koymakla ve verdiğin mücadele için seni tebrik ediyorum allahım emeğini boşa çıkarmayacak buna inanıyorum...
eşimin pasaport işlemleri yapılıyor 1haftaya kadar gider hayırlısıyla..candaşım sen sormuştun galiba hazirana kadar gelicek allahın izniyle doğumda temmuz başı gibi görünüyor...allah hepimize herşeyin hayırlısını versin günlerde öyle böyle geçecek artık...
mide bulantılarım çok var chnb canım çok zor gerçekten ama olacak olduktan sonra hiç bişey yapılmıyor canım benim kaybettiğim bebeğime kürtaja gitmiştim hala midem bulanıyordu düşün artık vee canım tost istiyordu( garibim annem bulamadı her defasında başka bişey alıp geliyordu nasıl kantinse yapmıyorlarmış hastane dağın başında yakınında hiç bişey yok...
ben yine pazara gidiyorum kızlar sonrada anneme uğrarım...görüşürüz rahat olun bol bol konuşun:))
dün ne kadar mutluydu anlatamam..akşam dayanamadım sordum..doktora giderken ne hissettin korktun mu,bi tedirginlik varmıydı?evet dedi..sorun çıkacağını düşünmüştüm dedi..ay öyle diyince üzüldüm kızzzzzzz..inşallah bomba elimizde patlamaz
bizim de ilk bebek 5.ayda olmuştu kocam kesin bende bi sorun var filan diye dolaşıodu ortalarda onlar daha çok üzülüo sanırım böle konularda ama onlrdada bizdede sorun olsa acıyı yine biz çekioruz
Güzel geçer inşallah...günaydın fıstıklarr,napıyosunuz??benim bugün saat 2 de randevum var ne olur dua edin herşey yolunda olsun,çk korkuyorumm.hem kardeşimin eşide hamile ya bende bi ay büyük ,yeğenimide görücem inşallah herşey yolundadır.
ben akşam hap içeceğim zaman suyu kesinlikle eşime getirtiyorum....çalışşşşşş........beben için çalışşşşşşşşşşş..kötüyüm ben kötüyümmmmm
ya havadanmıdır nedir?bende sürekli ağlıyorum..çok duygusalım..akşam o reklamı en az 7 kere izledim 7sinde de ağladım yaaaaaa..yani sonuçta reklam 1.sinde ağlarsın sonra alışırsın..kesin havalardan bu zırlamamız..
nazlım eşinle gittiğiniz sizin için önemli bi mekan var mı?yada candas,renkliatlas...
cezacım evet çk güzel şeyler yapılmış benimde aklımda çk şey vardı ama eşimle ilk bebeğimizi kaybettiğimiz için sevincimiz kursağımızda kaldı,bu hamileliğimde test sonucu kağıdıma bebeğimin ağzımdan mektup yazdım kocama ama veremedm korkumdan sevincim kursağımda kaldı erkenden sevinemedim bile,hatta eşim geçen gün bulmuş saklamıştım o mektubu okumuş çk duygulanmış ,ne zaman yazdın dedi bende ilk öğrendiğim gün yazdım ama cesaret edipde veremedim dedim,sarııldı bana ağladık sonra beraber:127::127::127
ilk izlediğimde kubat söylüyordu..o da çok güzel söylemiş...Canım Allah kavuştursun şimdiden. Sağ olsun kızlar yazmışlar beni üste. Bulantı beni mahvetmişti ama razıyım bulansın da sağlıklı olsun... Ayva mevsimi şimdi. Bana çok iyi gelirdi ayva...
Sevindim canım. Bu ay güzel haberler ver inşallah...
Yoktur canım. bU AY GÜZEL HABERLER VERİN İNŞALLAH...
Güzel geçer inşallah...
Şimdiden ortaklaşa olması ne güzel. Hayat müşterek...:))
Canım ben de internetten baktım. Gerçekten güzel bir reklam. Zaten Zarayı çok severim. Yanık yanık söylemiş yine...
Allah mutluluk gözyaşları nasip etsin...
Arkadaşlar, hastanede yatıyorum, bana dua edin,düşük riskim var.
geçmiş olsun canım allahın izniyle bişeycik olmayacak içini rahat tut sen ona o kadar güzel tutundunki o da sana sımsıkı tutuncak.. dualarımız seninle..
canim sordum selulözden yapiliyormus preseed hayvansal bisey yok dedi iceriginde..bende iyiyim canım ... sendromlara girme arkadaşım ya, anlıyoruz seni çok iyi ama güçlü ol bebeğğin gelsin.annesini güçlü görürse kaçamaz değil mi ? :) biz senden umutluyuz şeker bu ayda :)
atlas, eşine sordun mu presed davasını ?
yoook sana ceza varrgünaydın kızlarrrrr
inşallah yaşarız canım..sanki o günler hiç gelemeyecek gibiii
ödül istiyorummmmm bennnnnn
tamam canim bi ara sana atarim bu ayida bi ölceyim de aslinda koydum resimleri buraya ordan görebbilirsin ama sen girince yeniden bi daha koyarim tesekkurlercanım ateş ölçmeye başlamışsın çok sevindim bu yöntem benim favorimözelden tablonu bana mesaj olarak gönderirsen aklına takılan yerlerde yardımcı olabilirim yaklaşık 10 ay ateş ölçmüştüm ateş ölçtüğümün 2. ayında ilk bebeğime hamile kalmıştım gerçi o bebeğimin yaşayacak günü yokmuş 10 hafta benimle kaldı sonra kürtajdan sonra ilk adet olana kadar ölçmedim ilk adetimi oldum ondan sonra yeniden başladım çok faydasını gördüm şimdi o ölçüm tablolarım istatistik olarak elimde dursun diye çıktı olarak evde çekmecemde duruyor
canim sordum selulözden yapiliyormus preseed hayvansal bisey yok dedi iceriginde..icim rahat etti..
yoook sana ceza varrama adet olursan kiz bise sorcam kizma facedeki ayse sen misin off aklim karisti bide lutfiye diye biri var o kim
tamam canim bi ara sana atarim bu ayida bi ölceyim de aslinda koydum resimleri buraya ordan görebbilirsin ama sen girince yeniden bi daha koyarim tesekkurler
minikim taze annişim naberr benim test dün daha da koyulaştı baksana bi ekledim geçmişte görürsün 17.günün altındaki sen çift çizgiyi gördüün günmü ilişki oldu bacım ama bugün gögüslerim acımaya başladı buda adet gelio demektir
hayır canım ben nurayımmmmbaharda olabilirm nurcan diyenlerde varrrr...hakketen bu lütfiye kim
testlerimi bakabilirmisin bi uzayan akıntımı 10-11-12 günlerde gördüm şimdi krem şeklinde akıntım el kremi gibi:)
sema günaydın kuzummm
Nazlım canım senin çok olmadı daha bence birkaç ay daha normal dene. O ilaçları bence erken. Nihayette dğal yapıyı bozuyor, ilaç nihayetinde. Niye acelen kuzum, yaşayın en güzel günlerinizi. Dertsiz tasasız ilişkii günleri bunlar. Zaten bebeişten sonra işler değişiyor. Her şey bebişe endeksli oluyor. Bence birkaç ay daha doğal dene. Yaşın genç kuzum...
Canım ben de ayşe biliyorum yanlış mı?:44::44:
HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy . .. bebisi dogdu
yamatake . ..
hellokity . ..
minikler . ..
alin84 . ..
sinua . ..
Pileo . ..
taf . ..
günlük2011 . ..
citaknuray . .. siskolasmaya baslamis bileee
loneliness . ..
INSALLAHHAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım ..................................................... 27 kasım
ahanda buraya yazdim kesin adet olmaz bu kiz
chnb ........................................................... ? tuplu bebisini bekliyor..insallahhhh tez zamanda
ceza83 ........................................................15 aralık
bu ay olursan yine sivilce cikartirsan kesin ceza vericem sana
renkliatlas ...................................................1 aralık
bu kuduruklukla bu ay olmasa sasarim
_CandaS_ ...................................................... 27 kasım umudumuz bu ay candastan yana
peppe ...................................................... 26 kasım peeppee peepeee cok uzuluyorrrr
dr_alb ......................................................??dr dan supheliyim bu ay var bisee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?