nazlim galiba o koyu olan 18.gun dimi. iki kere koyu oluyor valla ne yalan soyliyim anlamadim gitti. ben agustos ayinda basladim bu testlere sadece 1 gun koyu gosterdi. ondada calisma yapmistik ama olmadi. sonra eylulde de yaptim ama cok degil. 11. 12. gun yaptim. sonra 13. gunde koyu cizgi gosterdi. o gun calisma yaptik , 3 gun sonra bidaha calisma yaptik. yani biz gun asiri bile yapamadik. ondan sonraki gunlerdede hic test yapmadim. belki yapsam sonraki gunlerdede cift cizg gorebilirdim. galiba ayrintili anlattim kendimi ama sana yardimci olamadim. belki 2. yumrtan vardir yada insallah hamissindir canim bu ay dort gozle bekliyoruz sizi.
nazlicim bencede canim chnb ablama katiliyorum. kac dogumluydun sen. bide bu ay 2. ayin sanirsam . insallah sen calismalara devam et. calismalara yeni basladin bende daha erken dye dusunuyorum. bende calisma yaptigimiz ilk ay kirmizilari gorunce hungur hungur aglamistim. sonraki aylar alisiyo insan
canim dularimiz seninle insallah seninle olacak bebisin.. kizlar haber alan varsa yazsin
gunlukcum ohh rahatladim valla hadi bakalim yarin gelince hemen yaz olurmu..
candascim elbiselerin hayirli olsun canim. bu arada soylemismydim ben Turkiyeye geliyorum kizlar. Ocak 17'de. insallah buralardan bisi isteyen olursa getirebilirim.
siskooo nuray siskooo nuraysuan 60 kiloyum atlascim esime diyorum ben 75le falan kapatirim.. oda sen 75i gecersin diyor. dun aksam evde yalnizdim esimin toplantisi vardi. yemek yedim. ahmet 12 de geldi. sonra biz yine 12 de disari cikip yemek yedik. acim diyorum devamli.. hayirlisi olsun
evet ablacim ayse. kafa buluyor bizimle ceza
son karar mı bu :) peppe de olabilir mi ?
nuraycım ya ben 60 ile başladım ben o zaman şipşişkooooo olucamama olsun şişyim şişiyim yeterki kalsın benimle babamız 95 kilo zaten :) baskül ailesi oluruz biz de
son karar mı bu :) peppe de olabilir mi ?
peppe peppe çok üzülüyoooooo:)
peppe peppe çok üzülüyoooooo:)
Arkadaşlar, hastanede yatıyorum, bana dua edin,düşük riskim var.
peppe bu yorumum sana değildi kızlara yazdım beni tanımaları içinnnn:)
iki ekmek aldım eve gidiyorum biri büyük biri küçük iki ekmek aldım
ayy cezacim oldurcen beni gulmekten .. neseli kiz seniiiiiiipeppe bu yorumum sana değildi kızlara yazdım beni tanımaları içinnnn:)
iki ekmek aldım eve gidiyorum biri büyük biri küçük iki ekmek aldım
ayy cezacim oldurcen beni gulmekten .. neseli kiz seniiiiiii
Şu sıra Hatice Sultanın trajik anları var. Seyredemedim kaçtım içeri...
Ceza ben de duygusala bağlandım canım ya...
ya canım sorma bu peppe yüzümü güldürdü bugün..şarkısı hoşuma gitti:)
ama aklım lonelınesste..haber alan var mı?umarım iyilerdir
ben dün çok kötüydüm ağla ağla..her reklam arasında:) güneyi izliyomm ben...
Canım biz aslında msn den sık görüşüyorduk. Ama teli yok bende. İnşallah iyidir... Lekesi mi oldu acaba?
Salak kadın bebeğinin üzerine uyudu. Allah kimseye yaşatmasın...
Bizim de oğlan uyumuştu erkenden. Ben seyretmemek için yatak odasına kaçtım. Oğlan kalkmış, sanki hissetmiş gibi anne san bir şey diyeceğim, iyi misin dedi uykulu uykulu. Hissiyatlı oğlum benim. Babasıyla sarıldık ona...
kıyamam ben onaaaaa..hissiyatlıymış maşallah..hep böyle olsun..ödevler nasıl gidiyo..seler bitmek üzeredeir herhalde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?