Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nuraycım ya ben 60 ile başladım ben o zaman şipşişkooooo olucam ama olsun şişyim şişiyim yeterki kalsın benimle babamız 95 kilo zaten :) baskül ailesi oluruz biz de

nuraycım ya ben 60 ile başladım ben o zaman şipşişkooooo olucam ama olsun şişyim şişiyim yeterki kalsın benimle babamız 95 kilo zaten :) baskül ailesi oluruz biz de

o zaman miniklercim su riskli aylar gecince ekmege hamur isine ve tatlyi kesmek lazim.. senem oyle yapmisti. ama tabii ilk once bebisler onemli..ayrica evet canim son kararim kesinlikle AYSE :))))

Arkadaşlar, hastanede yatıyorum, bana dua edin,düşük riskim var.

canım, şimdi okudum hastanede olduğunu.. düşük riskiyle bir süre hastanede kalıp sapasağlam çocuklarını kucağına alan bir çok tanıdığım var. dilerim sen de riskli durumu atlatıp sağlıkla sürdürürsün hamileliğini.. dualarımız seninle kuzum..

peppe bu yorumum sana değildi kızlara yazdım beni tanımaları içinnnn:)
iki ekmek aldım eve gidiyorum biri büyük biri küçük iki ekmek aldım

biliyorum tatlım, ben üstüme alınmış gibi yaptım.. en sevdiğimiz şarkısı pepeenin iki ekmek meselesi.. yeğenim tam bir pepee hayranı. biz de onunla birlikte ezberledik tüm bölümleri

Şu sıra Hatice Sultanın trajik anları var. Seyredemedim kaçtım içeri...

Ceza ben de duygusala bağlandım canım ya...

Şu sıra Hatice Sultanın trajik anları var. Seyredemedim kaçtım içeri...

Ceza ben de duygusala bağlandım canım ya...

ben dün çok kötüydüm ağla ağla..her reklam arasında:) güneyi izliyomm ben...

ya canım sorma bu peppe yüzümü güldürdü bugün..şarkısı hoşuma gitti:)
ama aklım lonelınesste..haber alan var mı?umarım iyilerdir

Canım biz aslında msn den sık görüşüyorduk. Ama teli yok bende. İnşallah iyidir... Lekesi mi oldu acaba?

Bizim de oğlan uyumuştu erkenden. Ben seyretmemek için yatak odasına kaçtım. Oğlan kalkmış, sanki hissetmiş gibi anne san bir şey diyeceğim, iyi misin dedi uykulu uykulu. Hissiyatlı oğlum benim. Babasıyla sarıldık ona...

kıyamam ben onaaaaa..hissiyatlıymış maşallah..hep böyle olsun..ödevler nasıl gidiyo..seler bitmek üzeredeir herhalde:)

kıyamam ben onaaaaa..hissiyatlıymış maşallah..hep böyle olsun..ödevler nasıl gidiyo..seler bitmek üzeredeir herhalde:)

Canım bu aralar hoca yavaşladı. Daha r sesindeyiz. Bayram zamanı gelmeyen çok bir de bu arlara salgın var birer ikişer gitmiyorlar okula. Aman yavaş gitsinler hızlarına yetişemiyoruz. Uyandı ödev yaptırıyoruz şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…