Canım bu aralar hoca yavaşladı. Daha r sesindeyiz. Bayram zamanı gelmeyen çok bir de bu arlara salgın var birer ikişer gitmiyorlar okula. Aman yavaş gitsinler hızlarına yetişemiyoruz. Uyandı ödev yaptırıyoruz şimdi...
kızlarrrr,bebeğim ellerinizden öper çk şükür bi problem yok maşaallahhehh bide sürpriz yaptı oğluşum geliyomuş kızlar gösterdi bugün kendini yüzde yüz erkek dedi,kocamda bende şok olduk,ama eşim acayip sevindi nerdeyse taklalar atacaktı.yarın yine görüşürüz hepinizi öpüyorum.
kızlarrrr,bebeğim ellerinizden öper çk şükür bi problem yok maşaallahhehh bide sürpriz yaptı oğluşum geliyomuş kızlar gösterdi bugün kendini yüzde yüz erkek dedi,kocamda bende şok olduk,ama eşim acayip sevindi nerdeyse taklalar atacaktı.yarın yine görüşürüz hepinizi öpüyorum.
kolay gelsin sizee:)evet baya yavaşlamış..
sinua ne dedi doktor:)okumadan yaz hele..
HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy . .. bebisi dogdu
yamatake . ..
hellokity . ..
minikler . ..
alin84 . ..
sinua . ..
Pileo . ..
taf . ..
günlük2011 . ..
citaknuray . .. siskolasmaya baslamis bileee
loneliness . ..
INSALLAHHAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım ..................................................... 27 kasım
ahanda buraya yazdim kesin adet olmaz bu kiz
chnb ........................................................... ? tuplu bebisini bekliyor..insallahhhh tez zamanda
ceza83 ........................................................15 aralık
bu ay olursan yine sivilce cikartirsan kesin ceza vericem sana
renkliatlas ...................................................1 aralık
bu kuduruklukla bu ay olmasa sasarim
_CandaS_ ...................................................... 27 kasım umudumuz bu ay candastan yana
peppe ...................................................... 26 kasım peeppee peepeee cok uzuluyorrrr
dr_alb ......................................................??dr dan supheliyim bu ay var bisee
kızlar selam,
yeni gelebildim.
keyifler iyi mi diyecektim.
lonileness ne oldu bişi mi oldu? allah korusun haber alan var mı peki.
sinua hoşgeldin canım topikte erkek arıyoruz derken, prenses aranıyor (ben nuray için naçizane tahminimi yapayım) nurayda.
günlük için tahmin edemiyorum.
herkes iyi mi
ah keşkeeemmm... keşkem kuzum da ben sanmıyorum hiç. başladı adet belirtileri. duramadım beta hcg baktım bugün: 6( pozitif gibi ama tutsaydı bu ay daha yüksek bi değer gelirdi diyom. ben galiba kimyasal gebeliğe doğru gidiyom ( çünkü bariz adet belirtileri yani
masallah canim hersey yoluna ne guzelkızlarrrr,bebeğim ellerinizden öper çk şükür bi problem yok maşaallahhehh bide sürpriz yaptı oğluşum geliyomuş kızlar gösterdi bugün kendini yüzde yüz erkek dedi,kocamda bende şok olduk,ama eşim acayip sevindi nerdeyse taklalar atacaktı.yarın yine görüşürüz hepinizi öpüyorum.
hellocum seni stadlarda gordumkızlar selam,
yeni gelebildim.
keyifler iyi mi diyecektim.
lonileness ne oldu bişi mi oldu? allah korusun haber alan var mı peki.
sinua hoşgeldin canım topikte erkek arıyoruz derken, prenses aranıyor (ben nuray için naçizane tahminimi yapayım) nurayda.
günlük için tahmin edemiyorum.
herkes iyi mi
ah keşkeeemmm... keşkem kuzum da ben sanmıyorum hiç. başladı adet belirtileri. duramadım beta hcg baktım bugün: 6( pozitif gibi ama tutsaydı bu ay daha yüksek bi değer gelirdi diyom. ben galiba kimyasal gebeliğe doğru gidiyom ( çünkü bariz adet belirtileri yani
aman bende şaşırdım kaldım valla canım beklices 9 günüm kaldı testte yapmıcam adet günüme kadar zaten adet belirtileri başladı bile gögüslerim acıyo sivilcemde çıktı kırmızılar gelio bu aydacanım gün gün hatılamıyorum ama sanırım 14. gün en koyu haliydi 15 te açıldı 16-17 test yapmamıştım sanırım sonra tekrar yaptım daha da koyu çıktı tekrar yumurtluyom sandım eşimde dalga geçti diğer günler biraz daha açık ama yine çizgi devam etti(sonrakilerde sıvı tüketimine dikkat etmedim) ben şimdi kendi testlerimi yorumlarken diyorumki 14. gün yumurta çatladı ve döllendi sonraki dönemde gebelikten kaynaklanan çizgilerdi loneliness de gebelikte koyu çıkıo deyince hatta adetime iki üç gün kala muhabbet ettik hemen ovulasyon testi yaptım yine koyu çıktı canım inşallah bu defa testler sana şaka yapmıyordur ve inşallah bebeişin seninledir şu testler başkasının olsa sen hamşlesin derim ama konu sen olunca ne diyecemi şaşırıyorum(gebelik testlerinin sana kötü şakaları olduğu için) inşallah ovulasyon şaka yapmaz ve hep birlikte bir kez daha bu sevinci yaşarız...
loneliness naptın cnm kızlar haber alan varsa paylaşsın lütfen...
sanada gunaydin nazlicim.. benden 3 yas kucuksun.. zaten bana hep abla diyolar. bende kiziyorum ''abla demeyin bana''diye cigiriyorum..30 yas sendromu basladi
ay bi türk filmi vardı o geldi aklıma ayşen guruda oynuyodu sanırım anneee bana abla diyoooooooooo:)
allahım güzel ömür versin inşallahhhhhh
aman bende şaşırdım kaldım valla canım beklices 9 günüm kaldı testte yapmıcam adet günüme kadar zaten adet belirtileri başladı bile gögüslerim acıyo sivilcemde çıktı kırmızılar gelio bu ayda
nuraycım ben 86lıyım bu 2.ayım dediğn gibi alışcas sanırım rabbim hayırlısını versinde bu ay doğum yapcaktım ben ondan pek bi hassasım kasım sendromunu atlatayım daha iyi hissedicem kendini ama dediğiniz gibi bende ilaç istemiorum hemen bi kaç ay daha doğal yollarla deneriz artık hakkımızda hayırlısı olsın
sinua senin bebişi kandırıkçı çıkmış allahım kucağına almanı nasib etsin inşallahhhh
chnb abla ben aptallık yapıp izledim diziyi şiştim ağlamaktannnn ne zor bişi kendi bebeğinin katili olmak allah korusunnn
herkese günaydın kızlarrr mutlu günlerrr
sanada gunaydin nazlicim.. benden 3 yas kucuksun.. zaten bana hep abla diyolar. bende kiziyorum ''abla demeyin bana''diye cigiriyorum..30 yas sendromu basladi
amin canim insallah hepimize. bende hatirladim simdi.cok komikti
benim ağlayasım vardı abla dün yaa rahatladım ama aradada hep o türkcell reklamını verdi içim şişti valla allah insan ömür boyu kendini suçlar ohh ne güsel boşmuş dersin yap kahvenizde sıcacıkkGünaydın canım. İnşallah adet belirtisi değildir, bazen belirtiler karışıyor birbirine. Ben fazla seyretmedim durumu anlayınca kanal değiştik, eşim de çok etkileniyor. Benim bir tanıdığımın başına geldi, 2. bebeğini öyle kaybetti. Allah korusun. Biz bu şekilde çok üzülüyoruz, o durumda olan anne için ne büyük imtihan. Kendi üzüntüsü yetmez gibi etrafında lafları cabası olur...
Bu arada ilk 4 dersim yok bugün sohbete varım...
Ben yazıştığım diğer topiktede en büyüklerdenim. Ocakta 35 oluyorum( Bana abla diyebilir herkes. Alıştım ama 2 ay sonra artık Cahit Sıtkı'nın 35 yaş şiirini daha duygulu okurum.
Loneliness nasıl acaba?
dr alp yani ben simdi anlamadim nasil pozitif deger... yani 6 cikmis galiba ..gec dollenme olabilir batin neydi? cuma gunu tekrar baktir artiyorsa o zaman guzel haber bizi bekliyor insallah
chnb ablacim sen yaz ben okurum optum:)) cok uykum geldi.. siz yataktan disari ben yataga dunyanin duzeni ne garip dimi
nazlicim bana iyigeceler opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?