Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrr,bebeğim ellerinizden öper çk şükür bi problem yok maşaallahhehh bide sürpriz yaptı oğluşum geliyomuş kızlargösterdi bugün kendini yüzde yüz erkek dedi,kocamda bende şok olduk,ama eşim acayip sevindi nerdeyse taklalar atacaktı.yarın yine görüşürüz hepinizi öpüyorum.

kolay gelsin sizee:)evet baya yavaşlamış..

sinua ne dedi doktor:)okumadan yaz hele..

hemen avatar değişmiş sende bizim yerimize öpseydin keşkeeee..

Hayırlısı olsun canım oğluşun. Senin bebek tam bir kandırıkçı çıktı:))

kolay gelsin sizee:)evet baya yavaşlamış..

sinua ne dedi doktor:)okumadan yaz hele..

İşime geliyor canım sorma...

lonelıness senin için gün biraz kötü başlasada iyi sona kavuşacaktır inşallah...önümüzdeki yıl bugün kucağındaki kuzucuk ile doğum gününü kutlarsın umarım...eşin,minik kuzun ile beraber nice yıllara doğum günün kutlu olsun arkadaşım...

Son düzenleme:
herkese iyi gecelerrrrrr..yarın görüşürüz kızlar..lonelıness iyi haberlerini bekliyor olacağım..

ah keşkeeemmm... keşkem kuzum da ben sanmıyorum hiç. başladı adet belirtileri. duramadım beta hcg baktım bugün: 6( pozitif gibi ama tutsaydı bu ay daha yüksek bi değer gelirdi diyom. ben galiba kimyasal gebeliğe doğru gidiyom( çünkü bariz adet belirtileri yani

kızlar selam,

yeni gelebildim.

keyifler iyi mi diyecektim.

lonileness ne oldu bişi mi oldu? allah korusun haber alan var mı peki.

sinua hoşgeldin canım topikte erkek arıyoruz derken, prenses aranıyor (ben nuray için naçizane tahminimi yapayım) nurayda.

günlük için tahmin edemiyorum.

herkes iyi mi

Sen nasılsın canım bizler iyi sayılırız. Loneliness, düşük riskim var hastaneye yatıyorum yazmış. Teli de yok bende. İnşallah iyidir...

Canım kaç gün vardı gününe? Üzülme sakın. Olmazsa da bu aya inşallah...

masallah canim hersey yoluna ne guzel bundan sonrada hersey guzel olacak insallah.. topigimizin ilk bebegi dogdu artik sirayla devam edicez..
hellocum seni stadlarda gordum masallah canim yaa koyu fenerliyiz galiba bizde iyiyiz canim tahminin bencede dogru..bende cok kiz hissediyorum avatarlardan falan baksana :))) gunluk ahhh gunluk oldurdu beni heyecanla onu bekliyorum tabi birde aklim lonelineste .. insallah hayir haber bekliyorum

dr alp yani ben simdi anlamadim nasil pozitif deger... yani 6 cikmis galiba ..gec dollenme olabilir batin neydi? cuma gunu tekrar baktir artiyorsa o zaman guzel haber bizi bekliyor insallah

aman bende şaşırdım kaldım valla canım beklices 9 günüm kaldı testte yapmıcam adet günüme kadar zaten adet belirtileri başladı bile gögüslerim acıyo sivilcemde çıktı kırmızılar gelio bu ayda

nuraycım ben 86lıyım bu 2.ayım dediğn gibi alışcas sanırım rabbim hayırlısını versinde bu ay doğum yapcaktım ben ondan pek bi hassasım kasım sendromunu atlatayım daha iyi hissedicem kendini ama dediğiniz gibi bende ilaç istemiorum hemen bi kaç ay daha doğal yollarla deneriz artık hakkımızda hayırlısı olsın

sinua senin bebişi kandırıkçı çıkmış allahım kucağına almanı nasib etsin inşallahhhh

chnb abla ben aptallık yapıp izledim diziyi şiştim ağlamaktannnn ne zor bişi kendi bebeğinin katili olmak allah korusunnn

herkese günaydın kızlarrr mutlu günlerrr

sanada gunaydin nazlicim.. benden 3 yas kucuksun.. zaten bana hep abla diyolar. bende kiziyorum ''abla demeyin bana''diye cigiriyorum..30 yas sendromu basladi

sanada gunaydin nazlicim.. benden 3 yas kucuksun.. zaten bana hep abla diyolar. bende kiziyorum ''abla demeyin bana''diye cigiriyorum..30 yas sendromu basladi

ay bi türk filmi vardı o geldi aklıma ayşen guruda oynuyodu sanırım anneee bana abla diyoooooooooo:)
allahım güzel ömür versin inşallahhhhhh

ay bi türk filmi vardı o geldi aklıma ayşen guruda oynuyodu sanırım anneee bana abla diyoooooooooo:)
allahım güzel ömür versin inşallahhhhhh

amin canim insallah hepimize. bende hatirladim simdi. cok komikti

Günaydın canım. İnşallah adet belirtisi değildir, bazen belirtiler karışıyor birbirine. Ben fazla seyretmedim durumu anlayınca kanal değiştik, eşim de çok etkileniyor. Benim bir tanıdığımın başına geldi, 2. bebeğini öyle kaybetti. Allah korusun. Biz bu şekilde çok üzülüyoruz, o durumda olan anne için ne büyük imtihan. Kendi üzüntüsü yetmez gibi etrafında lafları cabası olur...

Bu arada ilk 4 dersim yok bugün sohbete varım...

Ben yazıştığım diğer topiktede en büyüklerdenim. Ocakta 35 oluyorum( Bana abla diyebilir herkes. Alıştım ama 2 ay sonra artık Cahit Sıtkı'nın 35 yaş şiirini daha duygulu okurum.

Loneliness nasıl acaba?

chnb ablacim sen yaz ben okurum optum:)) cok uykum geldi.. siz yataktan disari ben yataga dunyanin duzeni ne garip dimi
nazlicim bana iyigeceler opuyorum

amin canim insallah hepimize. bende hatirladim simdi. cok komikti

ayy acaip türk filmi izleyesim geldi şimdi:)gülen gözler yada neşeli günler ikisinden biriydi film bide türkan şorayın b filmi var bayılırım ona sultan şener şen bakkal hani pirinç pirinç kalmadı kapattım dükkanı:)

benim ağlayasım vardı abla dün yaa rahatladım ama aradada hep o türkcell reklamını verdi içim şişti valla allah insan ömür boyu kendini suçlar ohh ne güsel boşmuş dersin yap kahvenizde sıcacıkk

dr alp yani ben simdi anlamadim nasil pozitif deger... yani 6 cikmis galiba ..gec dollenme olabilir batin neydi? cuma gunu tekrar baktir artiyorsa o zaman guzel haber bizi bekliyor insallah

normali 0-1 de o yüzden pozitif gibi görünüyo keşke yükselse ama ben hiç ihtimal vermiyorum(( çok düşükkk

chnb ablacim sen yaz ben okurum optum:)) cok uykum geldi.. siz yataktan disari ben yataga dunyanin duzeni ne garip dimi
nazlicim bana iyigeceler opuyorum

iyi gecelerrrr ah ah bende geleyim kıvrılayım yanına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…