normali 0-1 de o yüzden pozitif gibi görünüyo keşke yükselse ama ben hiç ihtimal vermiyorum(( çok düşükkk
canım bu değerleri çıkıp yükselen bi sürü insan var bizim bi arkadaşın 0,60 dı sonra yaptırdı 64 e çıkmıştı senin adetine kaç gün var
chnb ablacim sen yaz ben okurum optum:)) cok uykum geldi.. siz yataktan disari ben yataga dunyanin duzeni ne garip dimi
nazlicim bana iyigeceler opuyorum
ayy acaip türk filmi izleyesim geldi şimdi:)gülen gözler yada neşeli günler ikisinden biriydi film bide türkan şorayın b filmi var bayılırım ona sultan şener şen bakkal hani pirinç pirinç kalmadı kapattım dükkanı:)
benim ağlayasım vardı abla dün yaa rahatladım ama aradada hep o türkcell reklamını verdi içim şişti valla allah insan ömür boyu kendini suçlar ohh ne güsel boşmuş dersin yap kahvenizde sıcacıkk
normali 0-1 de o yüzden pozitif gibi görünüyo keşke yükselse ama ben hiç ihtimal vermiyorum(( çok düşükkk
bat yazmayı unutmuşum 18 kasım kıslar yani yarın...
umarım geç döllenmedir canım yüzün güleryarına bekliyom canımcım hani 1 gün varken insanlar idrarda pozitifi görüyo ya.. umutsuzum o yüzden bakalım olmadı önümüzdeki aya inşallahhh.
umarım geç döllenmedir canım yüzün güler
chnb abla bişi sorcam ben kitap okuyamıorum ve bundan dolayı çok üzgünüm kitap okurken çokkkk sıkılıorum dikkatimi hiç bi zaman ona veremiorum hep başka şeyler gelio aklıma nasıl bi çözüm bulcvam ben buna
Kürtsj sonrası 1 ay önce beta hcg yine 6 ydı. ama 1 ay oldu yani. ondan kalma olamaz heralde yaw..
benim hatam burdan gelio sanırım ben klasikleri çok fazla okumadım çok kitap okumadım yani benim içimden gelmiodu ama yönlendirende yoktu ailede filan şimdi dediğin gibi zorla okuyorum alışıcam inşallah okumama gerektiğine inanıorum zorlansamda bitirip bi sürü kitap okumak istiyorumBu arada en zor cevap verdiğim sorulardan biri de ne okumamı tavsiye edersiniz? Öğrenciler soruyor. Aslında bazı klasikleri sıkıcı da bulsalar okumaları gerekir, alt yapı oluşturmak için, romanın değişimini anlamak için ayrıca. Ama sıkılıyorlar, okudukları da genelde edebi değeri daha az olan eserler oluyor. Kabuk kırılana kadar biraz zaman gerekli canım. Sonra çoğu kitabı okuyorsun...
Canım kesinlikle olmaz. Resmi değerlere göre hamile görünüyorsun:))
evet canım resmiyette öyle:)) ama benim daha önce bide kimyasal gebeliğim olmuştu. onda da böyle oldu. adetten 2 gün önce 13 tü. sonra kanama oldu. benim kaderim hafta sonu belli olcek yani. nedense hiç umudum yok yaff...
Canım umarım geç döllenmedir dediğim gibi kürtaj sonrası yumurtlamalar oynuyor biraz. Kaan Kocatepe uzman tv videolarında gebelik testleriyle ilgili videosunda çoğu kadının kimyasal gebelik yaşadığını söylemişti. O yüzden hemen test yaptırmayın diyordu.[/QUOTE
demekki boşuna çalışmışız 14. günde falan:)))
beta hcg bakmamam gerektiğini biliyorum ama sabırsızlık işte. biraz da kadın olmaktan kaynaklanıyo galiba. cok meraklıyız yaaa vede ben özellikle cok sabırsızım. neyse bakalım inşallah dediğiniz gibi geç döllenmedir...
İnşallah dr ciğim. Ben de öyle sabırsızım. Ayrıca evhamlı ve ayrıntıcı... :))Oğlak burcuyum ondan mı ne? Artık ayrıntı düşünmek istemiyorum ama elimde değil. Ve bu her konuda öyle...
lonelines, canım dualarımız senle.Rabbim yardımcın olsun.inş güzel haberlerini bekliyoruz.bebeğin üzmeyecek inş seni ....
renkliatlas,canım bilmyorum ki banada biri demişti hayavansal bişelerden dye.bilimle ilgim olmadığından anlayamamışım bil :))
Nuray; şişko olmuş arkadaşım :)) vur dibine :) gerekirse 90 ol ama anne ol :)) teşekkürler canım. yaaa ne güzel geliyosun, canım senin mi akrabaların ankaradaydı ? fırsatın olursa görülşürüz belki :) tabi ankara bağlantısını yanlış hatırlamıyosm :)
peppe; dün bende reklam gördüm aaa çizgi film karakteriymiş, bizim yeni yoldaşın adı demedim değil :)
sinua, oğlumuz sağlıkla gelsin inş :) kız dememiş miydi önce ? bi nazar boncuğu benden yakışıklıya :)
dr_alb : inş geç döllenmedir duasına başladım senin için :)
[kıtty, selam ccanım .. ben iyim kendi adıma, sen nasılsın ? koyu fenerli :)) keyifler nasıl ?
chnb, ablam ya :)) 2 ay sonra en değerli yaşlardasın bence.hayatın dönüm noktası ... allah evladınla eşinle güzel uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inş. bende orhan pamuk konusunda katılıyorum.çok kitap okurum ama onda takılırım.kar çok güzeldi mesela ama son 150 sayfada attım kitabı.bende sanırım edebi değeri çok olan kitapla okumuyorum gibi.farkettimki siyasi - tarihi - kısmen dini yani gerçek olayları okuyomuşum.ağır ilerliyo bazen ama bunlardan zevk alıyroum :) hep klasikleri tamamlama isteğim olsada henüz başaramadım
nazlım, selam canım.naber ? nedense senin ilgini çekebilecek okumayı sevdirebilecek gibi bi kitap var aklımda.senai demirci - ve aşk evliliğin ellerinden tuttu..bakış açısı çok güzeldi.
tüm dostlar, nabersiniz ?
aa ben bişey sorcaktım size.umutlanmayacağımda biraz evvel çamaşırımda akıntı gördüm.rakı beyazı. yumurtlama dönemim sanırım 10-12 kasım arasıydı, yoğun akıntı hissettim kendime göre.ondan beridirde hiç olmadı.bugün adetimin 20.günü.adetimde 27-28 kasım gibi.normal midir akıntı bu dönemde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?