Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
normali 0-1 de o yüzden pozitif gibi görünüyo keşke yükselse ama ben hiç ihtimal vermiyorum(( çok düşükkk

canım bu değerleri çıkıp yükselen bi sürü insan var bizim bi arkadaşın 0,60 dı sonra yaptırdı 64 e çıkmıştı senin adetine kaç gün var

canım bu değerleri çıkıp yükselen bi sürü insan var bizim bi arkadaşın 0,60 dı sonra yaptırdı 64 e çıkmıştı senin adetine kaç gün var

yarına bekliyom canımcım hani 1 gün varken insanlar idrarda pozitifi görüyo ya.. umutsuzum o yüzden bakalım olmadı önümüzdeki aya inşallahhh.

chnb ablacim sen yaz ben okurum optum:)) cok uykum geldi.. siz yataktan disari ben yataga dunyanin duzeni ne garip dimi
nazlicim bana iyigeceler opuyorum

İyi geceler tatlım...

Evdeyim canım önce kahvaltı, evi topluyorum bir de çorba yapayım anca...

normali 0-1 de o yüzden pozitif gibi görünüyo keşke yükselse ama ben hiç ihtimal vermiyorum(( çok düşükkk

Canım değer pozitif. Senin kürtajdan sonra beta hcg n sıfırlan :44:mışmıydı?

yarına bekliyom canımcım hani 1 gün varken insanlar idrarda pozitifi görüyo ya.. umutsuzum o yüzden bakalım olmadı önümüzdeki aya inşallahhh.
umarım geç döllenmedir canım yüzün güler

chnb abla bişi sorcam ben kitap okuyamıorum ve bundan dolayı çok üzgünüm kitap okurken çokkkk sıkılıorum dikkatimi hiç bi zaman ona veremiorum hep başka şeyler gelio aklıma nasıl bi çözüm bulcvam ben buna

Canım zaman zaman bende de olur. Ama genelde şöyle olur. Kitabın ilk 15-20 sayfalarına kadar, bir şeyleri anlamaya başlayınca yoğunlaşabilirim. Bir de herkesin sevdiği tarz başka. O da etkili olabilir. Bir de geçmişbirikim de önemli. Roman türünde de -her roman için geçerli değil ama- bazı romanları okuyabilmek için geçmiş birikim gerekli. Mesela Orhan Pamuk'un tüm romanlarını okudum ama çok roman okuma deneyimi olmayan birine Yeni Hayat romanını tavsiye edemem, mesela Masumiyet Müzesini tavsiye edebilirim.Bir de ben sıkılsam da illa başladığım kitabı bitiririm. O an belki anlamıyorsun ama sonradan zaman geçince bazı şeyler oturuyor. Biraz zorla derim ve doğru kitaptan başla okumaya...

Kürtsj sonrası 1 ay önce beta hcg yine 6 ydı. ama 1 ay oldu yani. ondan kalma olamaz heralde yaw..

Bu arada en zor cevap verdiğim sorulardan biri de ne okumamı tavsiye edersiniz? Öğrenciler soruyor. Aslında bazı klasikleri sıkıcı da bulsalar okumaları gerekir, alt yapı oluşturmak için, romanın değişimini anlamak için ayrıca. Ama sıkılıyorlar, okudukları da genelde edebi değeri daha az olan eserler oluyor. Kabuk kırılana kadar biraz zaman gerekli canım. Sonra çoğu kitabı okuyorsun...

Kürtsj sonrası 1 ay önce beta hcg yine 6 ydı. ama 1 ay oldu yani. ondan kalma olamaz heralde yaw..

Canım kesinlikle olmaz. Resmi değerlere göre hamile görünüyorsun:))

benim hatam burdan gelio sanırım ben klasikleri çok fazla okumadım çok kitap okumadım yani benim içimden gelmiodu ama yönlendirende yoktu ailede filan şimdi dediğin gibi zorla okuyorum alışıcam inşallah okumama gerektiğine inanıorum zorlansamda bitirip bi sürü kitap okumak istiyorum

Canım kesinlikle olmaz. Resmi değerlere göre hamile görünüyorsun:))

evet canım resmiyette öyle:)) ama benim daha önce bide kimyasal gebeliğim olmuştu. onda da böyle oldu. adetten 2 gün önce 13 tü. sonra kanama oldu. benim kaderim hafta sonu belli olcek yani. nedense hiç umudum yok yaff...

Canım umarım geç döllenmedir dediğim gibi kürtaj sonrası yumurtlamalar oynuyor biraz. Kaan Kocatepe uzman tv videolarında gebelik testleriyle ilgili videosunda çoğu kadının kimyasal gebelik yaşadığını söylemişti. O yüzden hemen test yaptırmayın diyordu.

İnşallah dr ciğim. Ben de öyle sabırsızım. Ayrıca evhamlı ve ayrıntıcı... :))Oğlak burcuyum ondan mı ne? Artık ayrıntı düşünmek istemiyorum ama elimde değil. Ve bu her konuda öyle...

lonelines, canım dualarımız senle.Rabbim yardımcın olsun.inş güzel haberlerini bekliyoruz.bebeğin üzmeyecek inş seni ....

renkliatlas,canım bilmyorum ki banada biri demişti hayavansal bişelerden dye.bilimle ilgim olmadığından anlayamamışım bil :))

Nuray; şişko olmuş arkadaşım :)) vur dibine :) gerekirse 90 ol ama anne ol :)) teşekkürler canım. yaaa ne güzel geliyosun, canım senin mi akrabaların ankaradaydı ? fırsatın olursa görülşürüz belki :) tabi ankara bağlantısını yanlış hatırlamıyosm :)

peppe; dün bende reklam gördüm aaa çizgi film karakteriymiş, bizim yeni yoldaşın adı demedim değil :)

sinua, oğlumuz sağlıkla gelsin inş :) kız dememiş miydi önce ? bi nazar boncuğu benden yakışıklıya :)

dr_alb : inş geç döllenmedir duasına başladım senin için :)

[kıtty, selam ccanım .. ben iyim kendi adıma, sen nasılsın ? koyu fenerli :)) keyifler nasıl ?

chnb, ablam ya :)) 2 ay sonra en değerli yaşlardasın bence.hayatın dönüm noktası ... allah evladınla eşinle güzel uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inş. bende orhan pamuk konusunda katılıyorum.çok kitap okurum ama onda takılırım.kar çok güzeldi mesela ama son 150 sayfada attım kitabı.bende sanırım edebi değeri çok olan kitapla okumuyorum gibi.farkettimki siyasi - tarihi - kısmen dini yani gerçek olayları okuyomuşum.ağır ilerliyo bazen ama bunlardan zevk alıyroum :) hep klasikleri tamamlama isteğim olsada henüz başaramadım

nazlım, selam canım.naber ? nedense senin ilgini çekebilecek okumayı sevdirebilecek gibi bi kitap var aklımda.senai demirci - ve aşk evliliğin ellerinden tuttu..bakış açısı çok güzeldi.

tüm dostlar, nabersiniz ?

İnşallah dr ciğim. Ben de öyle sabırsızım. Ayrıca evhamlı ve ayrıntıcı... :))Oğlak burcuyum ondan mı ne? Artık ayrıntı düşünmek istemiyorum ama elimde değil. Ve bu her konuda öyle...

bende oğlak burcuyummmm... ondan olabilir bak.

candascım Allah razı olsun kabul olur inşallah dualarımız. benimde umudum arttı bak..

hmen not aldım kuzum elimde bi kitap var o bitsin araştırırım bunu ya geçen gün elektirkler yoktu evde mum ışığında marul doğramaya çalışırken parmağımı fecii kestim bugün fena zonkluyo canımda pek kıymetli benimm :)sen nasılsın kuzum

aa ben bişey sorcaktım size.umutlanmayacağımda biraz evvel çamaşırımda akıntı gördüm.rakı beyazı. yumurtlama dönemim sanırım 10-12 kasım arasıydı, yoğun akıntı hissettim kendime göre.ondan beridirde hiç olmadı.bugün adetimin 20.günü.adetimde 27-28 kasım gibi.normal midir akıntı bu dönemde ?

da önce varmıydı kuzu böle bişi benimde var akıntım sarı renkte :)bide mem uçlarımda damarlarım çıktı bide öksürüyorum :):) ayyy ceza gelsinde gebelik belirtilerimize yorum yapsın kuzum burun akıntısı filan varmıydı yaa ben dalga geçtim galiba özürrrrrrrrrrrrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…