Candaşçığım ben yaş konusunu pek takmıyorum. Bir de eşim benden 9 yaş büyük. Bu yüzden her halükarda ondan hep çok genç görünüyorum. Bu da önemli bir kriter benim için... 35 e en çok üzüldüğüm nokta kadın doğumla ilgili sınır yaş olması. 35'ten sonra diye başlayan bir sürü şey sıralıyorlar ya: Yumurtalık rezervi azalması, düşük yapma, anomalili bebek doğurma riski vb. bu yaş alt sınır olarak veriliyor ona üzülüyorum...
Dr ciğim sen de oğlaksın demek. En sevmediğim huyumuz hep önce kötüsünü düşünmek, hayallermizi bile RÜTÜKten geçiriyoruz malesef:)) Ben hep olumsuzu düşünürüm önce. Sevinçlerim bile ölçülüdür hep bir bit yeniği ararım...(
inş umutlarda gerçek olsun.bende oğlak burcuyummmm... Ondan olabilir bak.
Candascım allah razı olsun kabul olur inşallah dualarımız. Benimde umudum arttı bak..
canım geçmiş olsun.küçük ama çok can yakar o da.hmen not aldım kuzum elimde bi kitap var o bitsin araştırırım bunu ya geçen gün elektirkler yoktu evde mum ışığında marul doğramaya çalışırken parmağımı fecii kestim bugün fena zonkluyo canımda pek kıymetli benimm :)sen nasılsın kuzum
yani yoktu eopeyden beri ilkkez bu ay farkettim.ama çok yoğun değil.ceza hocam gelsinde yapsın yorumları :)) damar çıkması hayra işaret valla :))da önce varmıydı kuzu böle bişi benimde var akıntım sarı renkte :)bide mem uçlarımda damarlarım çıktı bide öksürüyorum :):) ayyy ceza gelsinde gebelik belirtilerimize yorum yapsın kuzum burun akıntısı filan varmıydı yaa ben dalga geçtim galiba özürrrrrrrrrrrrr:)
candaşçığım ben yaş konusunu pek takmıyorum. Bir de eşim benden 9 yaş büyük. Bu yüzden her halükarda ondan hep çok genç görünüyorum. Bu da önemli bir kriter benim için... 35 e en çok üzüldüğüm nokta kadın doğumla ilgili sınır yaş olması. 35'ten sonra diye başlayan bir sürü şey sıralıyorlar ya: Yumurtalık rezervi azalması, düşük yapma, anomalili bebek doğurma riski vb. Bu yaş alt sınır olarak veriliyor ona üzülüyorum...
Dr ciğim sen de oğlaksın demek. En sevmediğim huyumuz hep önce kötüsünü düşünmek, hayallermizi bile rütükten geçiriyoruz malesef:)) ben hep olumsuzu düşünürüm önce. Sevinçlerim bile ölçülüdür hep bir bit yeniği ararım...(
bende öyleyim gercekten. aslında burdaki amaç olumsuza kendimizi alıştırıp karşılaştığımızda daha az üzülmek olmalı. yani fena bi özellik de sayılmaz
inş umutlarda gerçek olsun.
canım geçmiş olsun.küçük ama çok can yakar o da.
yani yoktu eopeyden beri ilkkez bu ay farkettim.ama çok yoğun değil.ceza hocam gelsinde yapsın yorumları :)) damar çıkması hayra işaret valla :))
haklısın ya..o krtier önemli.dahada tedirgin edecek ama güzel örneklerde çok :)
bende bişi sorcam bu gögüsler şişmeye başlıyoya hani acımaya filan yumurtlama bitincemi başlıo o benim geçen ayda bu ayda 19.gün gögüslerim şişmeye ve acımaya başladıinş umutlarda gerçek olsun.
canım geçmiş olsun.küçük ama çok can yakar o da.
yani yoktu eopeyden beri ilkkez bu ay farkettim.ama çok yoğun değil.ceza hocam gelsinde yapsın yorumları :)) damar çıkması hayra işaret valla :))
haklısın ya..o krtier önemli.dahada tedirgin edecek ama güzel örneklerde çok :)
yaa bende çok korkarım abla kan olayı ürkütüyo sanırım parmak kesilmesine ortalığı ayağa kaldırırım kocam bilio huyumu hemen tamam sakin ol baticonla temizledi yarayı yara bandıda koydu:)benim el parmak kesmede 3.vakam oldu bu çok dikkat ederim normalde ödüm koptuu içinBir bakıma öyle. Ama yine de bu kadar detaycı olmasaydım keşke...
İnşallah canım.
Yumurta akı yumurtlamanın bittiğini gösterir. Daha önceden bir yerden alıntı yapmıştım. 28 günlük adet sürecinde vajinal akıntıları anlatıyordu. Oraya bakmak lazım...
Nazlım geçmiş olsun. Benim kesilme fobim var. Çok korkarım o durumdan. Oğlumda dr makasları hazırlayın deyince doğum masasından inip sezaryen olmuştum. Görmedim ya kesme eylemini...
bende bişi sorcam bu gögüsler şişmeye başlıyoya hani acımaya filan yumurtlama bitincemi başlıo o benim geçen ayda bu ayda 19.gün gögüslerim şişmeye ve acımaya başladı
yaa bende çok korkarım abla kan olayı ürkütüyo sanırım parmak kesilmesine ortalığı ayağa kaldırırım kocam bilio huyumu hemen tamam sakin ol baticonla temizledi yarayı yara bandıda koydu:)benim el parmak kesmede 3.vakam oldu bu çok dikkat ederim normalde ödüm koptuu için
gecmiş olsun canım. dikkat et insanın canı yanınca gözü hiçbişeyi görmez.
göğüslerim şişmeye basladı demişsin ya bende hiçbi belirti yok. adet olmadan önce cok acırlar normalde. hamile miyim yoksa???:44:
bu bi işaret miki acep???:44:
aa ben bişey sorcaktım size.umutlanmayacağımda biraz evvel çamaşırımda akıntı gördüm.rakı beyazı. yumurtlama dönemim sanırım 10-12 kasım arasıydı, yoğun akıntı hissettim kendime göre.ondan beridirde hiç olmadı.bugün adetimin 20.günü.adetimde 27-28 kasım gibi.normal midir akıntı bu dönemde ?
hayirlisi insallah hamilesindir..kötu dusuncelerden siyril derim...ah keşkeeemmm... keşkem kuzum da ben sanmıyorum hiç. başladı adet belirtileri. duramadım beta hcg baktım bugün: 6( pozitif gibi ama tutsaydı bu ay daha yüksek bi değer gelirdi diyom. ben galiba kimyasal gebeliğe doğru gidiyom ( çünkü bariz adet belirtileri yani
yalanciiiihayır canım ben nurayımmmmbaharda olabilirm nurcan diyenlerde varrrr...hakketen bu lütfiye kim
insallah canim hayirlisi olsun iyi haberlerle gelrenkliatlas sen çok yaşa e mi..
bayıldım yorumlarına.. peppe üzülmüyor, yok yok üzülme zamanı değil şimdi..bekliyor, önce doktora gidecek, tahlillerini yaptıracak, sonucuna göre düşünecek ne yapmalı, nasıl yapmalı..
HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy . .. bebisi dogdu
yamatake . ..
hellokity . ..
minikler . ..
alin84 . ..
sinua . ..
Pileo . ..
taf . ..
günlük2011 . ..
citaknuray . .. siskolasmaya baslamis bileee
loneliness . .. Rabbim onu ve bebisini korusun
INSALLAHHAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım ..................................................... 27 kasım
ahanda buraya yazdim kesin adet olmaz bu kiz
chnb ........................................................... ? tuplu bebisini bekliyor..insallahhhh tez zamanda
ceza83 ........................................................15 aralık
bu ay olursan yine sivilce cikartirsan kesin ceza vericem sana,hamis kalirsan ektra bir nazarlik vericez
renkliatlas ...................................................1 aralık
bu kuduruklukla bu ay olmasa sasarim
_CandaS_ ...................................................... 27 kasım umudumuz bu ay candastan yana
peppe ...................................................... 26 kasım peeppee peepeee bekliyooorrr
dr_alb ......................................................??dr dan supheliyim bu ay var bisee
bilmiyodum onu.öğrenmiş oldum teşekkürler :) o zaman muhtemelen bu ayda pas :)Bir bakıma öyle. Ama yine de bu kadar detaycı olmasaydım keşke...
İnşallah canım.
Yumurta akı yumurtlamanın bittiğini gösterir. Daha önceden bir yerden alıntı yapmıştım. 28 günlük adet sürecinde vajinal akıntıları anlatıyordu. Oraya bakmak lazım...
Nazlım geçmiş olsun. Benim kesilme fobim var. Çok korkarım o durumdan. Oğlumda dr makasları hazırlayın deyince doğum masasından inip sezaryen olmuştum. Görmedim ya kesme eylemini...
olabilr, çünkü yumurtlama bitince vücut adet olmaya hazırlıyo olabilir kendini.en bilgisiz biri olarak, soru sormak için yanlış seçinde bulundum şeker :)bende bişi sorcam bu gögüsler şişmeye başlıyoya hani acımaya filan yumurtlama bitincemi başlıo o benim geçen ayda bu ayda 19.gün gögüslerim şişmeye ve acımaya başladı
yaa bende çok korkarım abla kan olayı ürkütüyo sanırım parmak kesilmesine ortalığı ayağa kaldırırım kocam bilio huyumu hemen tamam sakin ol baticonla temizledi yarayı yara bandıda koydu:)benim el parmak kesmede 3.vakam oldu bu çok dikkat ederim normalde ödüm koptuu için
inş belirtisi olsun.ben anladım ki dr da olsak mucizelere ihtiyaç var.bilimselliği bi yana bırakıp mucize istiyomuş demekki insan.inş o mucizede bu aydır ..gecmiş olsun canım. dikkat et insanın canı yanınca gözü hiçbişeyi görmez.
göğüslerim şişmeye basladı demişsin ya bende hiçbi belirti yok. adet olmadan önce cok acırlar normalde. hamile miyim yoksa???:44:
bu bi işaret miki acep???:44:
günaydın kızlarrr
Candaş Chnb nin dediği gibimi bilmem ama benim dediğin gibi akıntım vardı, bende teyzemlerde yatılı kalmıştım eniştem yurtdışan gitmişi ay neyse işte ben baktım akıntım var tühh ulan bu ayda gitti diye düşündüm bana dr yumurtlama günlerinde öyle akıntı gelir demişti çünkü, neyse ertesi gün ben baktım geçti gün salla demiştim o akıntıyı gördüğümün 2.4.günü birlikte olmuştuk eşimle. Eniştem gelecek mi ? bu hafta sonu eve kapat :)
dr alp hayırlısı olsun.
nazlım kızım sana bir face adresi açalım, uyduruktan nazlım bebek ad soyad olsun bizi ekle ne dersin? seninle de görüşmüş oluruz.
minikler, naptın canım
lonileness den haber var mı aklım onda
ceza nasılsın
renkliatlas presedd nasıl gidiyor
chnb, geçen yazdım Ahmet Ümit bitti, Ayşe Kulin köprü bitti şimdi Ahmet Ümit başka kitap var elimde. Teyzem 37 sinde doğurdu way maşallah :)
yamatake,taf,nuray,günlük,sinua ve pileom naberler.
ben bugün dr gitcem, gelince okuyacağım.
hepinize günaydın kızlar,ben hala şoktayım kzıım olacak diye ismiini bile bulmuştm ama benim oğluşum şakacı çıktı,bide bizim ailede ve eşimin ailesinde hep kız olduğu için doktora aman hocam iyi bakın eminmşsşniz diye sordum kaç defa,hep kızızm diye sevdim karnımı,oğlum ne kadar bozulmuştr,ağzıma bile tuhaf geliyo oğlum demek,yüce rabbime şükürler olsunki sağlıklıymış,ve ben yine ağladım tabiki, o kadar küçükki elleri ayaklarıı.dualarım hep sizlerle yemin ederim,inşallahh allahım sizlerede en kısa zamnada mutlululuk gözyaşları dökmek nasip etsin.
gunaydin kizlar vucut sicakligi grafiklerime bakar misiniz?
My Ovulation Chart
Eki Görüntüle 289910 bu gecen ayin ki
yukleyebilmissin link olarak
bu grafige gore henuz yumurtan catlamamis ama atesin dusuk seyrettigine ve akintin olduguna gore catlamasi yakindir gibi gorunuyor bugun bile catlatiyor olabilirsin :26: atesin yarin ve sonraki gunler 36,7 ve uzerinde seyrederse bugun yumurtayi catlattin diyebiliriz. Esasinsa yumurtlama oncesi atesin de yuksekmis senin yani o yuzden yumurtlama sonrasi 36,8 altina dusmemeli atesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?