Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Candaşçığım ben yaş konusunu pek takmıyorum. Bir de eşim benden 9 yaş büyük. Bu yüzden her halükarda ondan hep çok genç görünüyorum. Bu da önemli bir kriter benim için... 35 e en çok üzüldüğüm nokta kadın doğumla ilgili sınır yaş olması. 35'ten sonra diye başlayan bir sürü şey sıralıyorlar ya: Yumurtalık rezervi azalması, düşük yapma, anomalili bebek doğurma riski vb. bu yaş alt sınır olarak veriliyor ona üzülüyorum...

Dr ciğim sen de oğlaksın demek. En sevmediğim huyumuz hep önce kötüsünü düşünmek, hayallermizi bile RÜTÜKten geçiriyoruz malesef:)) Ben hep olumsuzu düşünürüm önce. Sevinçlerim bile ölçülüdür hep bir bit yeniği ararım...(

bende öyleyim gercekten. aslında burdaki amaç olumsuza kendimizi alıştırıp karşılaştığımızda daha az üzülmek olmalı. yani fena bi özellik de sayılmaz

bende oğlak burcuyummmm... Ondan olabilir bak.

Candascım allah razı olsun kabul olur inşallah dualarımız. Benimde umudum arttı bak..
inş umutlarda gerçek olsun.
canım geçmiş olsun.küçük ama çok can yakar o da.
yani yoktu eopeyden beri ilkkez bu ay farkettim.ama çok yoğun değil.ceza hocam gelsinde yapsın yorumları :)) damar çıkması hayra işaret valla :))

haklısın ya..o krtier önemli.dahada tedirgin edecek ama güzel örneklerde çok :)

bende öyleyim gercekten. aslında burdaki amaç olumsuza kendimizi alıştırıp karşılaştığımızda daha az üzülmek olmalı. yani fena bi özellik de sayılmaz

Bir bakıma öyle. Ama yine de bu kadar detaycı olmasaydım keşke...

İnşallah canım.

Yumurta akı yumurtlamanın bittiğini gösterir. Daha önceden bir yerden alıntı yapmıştım. 28 günlük adet sürecinde vajinal akıntıları anlatıyordu. Oraya bakmak lazım...

Nazlım geçmiş olsun. Benim kesilme fobim var. Çok korkarım o durumdan. Oğlumda dr makasları hazırlayın deyince doğum masasından inip sezaryen olmuştum. Görmedim ya kesme eylemini...

bende bişi sorcam bu gögüsler şişmeye başlıyoya hani acımaya filan yumurtlama bitincemi başlıo o benim geçen ayda bu ayda 19.gün gögüslerim şişmeye ve acımaya başladı
yaa bende çok korkarım abla kan olayı ürkütüyo sanırım parmak kesilmesine ortalığı ayağa kaldırırım kocam bilio huyumu hemen tamam sakin ol baticonla temizledi yarayı yara bandıda koydu:)benim el parmak kesmede 3.vakam oldu bu çok dikkat ederim normalde ödüm koptuu için

gecmiş olsun canım. dikkat et insanın canı yanınca gözü hiçbişeyi görmez.
göğüslerim şişmeye basladı demişsin ya bende hiçbi belirti yok. adet olmadan önce cok acırlar normalde. hamile miyim yoksa???:44:
bu bi işaret miki acep???:44:

İnşallah canım...

günaydın kızlarrr

Candaş Chnb nin dediği gibimi bilmem ama benim dediğin gibi akıntım vardı, bende teyzemlerde yatılı kalmıştım eniştem yurtdışan gitmişi ay neyse işte ben baktım akıntım var tühh ulan bu ayda gitti diye düşündüm bana dr yumurtlama günlerinde öyle akıntı gelir demişti çünkü, neyse ertesi gün ben baktım geçti gün salla demiştim o akıntıyı gördüğümün 2.4.günü birlikte olmuştuk eşimle. Eniştem gelecek mi ? bu hafta sonu eve kapat :)

dr alp hayırlısı olsun.

nazlım kızım sana bir face adresi açalım, uyduruktan nazlım bebek ad soyad olsun bizi ekle ne dersin? seninle de görüşmüş oluruz.

minikler, naptın canım

lonileness den haber var mı aklım onda

ceza nasılsın

renkliatlas presedd nasıl gidiyor

chnb, geçen yazdım Ahmet Ümit bitti, Ayşe Kulin köprü bitti şimdi Ahmet Ümit başka kitap var elimde. Teyzem 37 sinde doğurdu way maşallah :)

yamatake,taf,nuray,günlük,sinua ve pileom naberler.

ben bugün dr gitcem, gelince okuyacağım.

hayirlisi insallah hamilesindir..kötu dusuncelerden siyril derim...

hayır canım ben nurayımmmmbaharda olabilirmnurcan diyenlerde varrrr...hakketen bu lütfiye kim
yalanciiii yaa lutfiye kim yaaa off :)

insallah canim hayirlisi olsun iyi haberlerle gel

Hellocuğum güzel haberlerini bekliyoruz. Ben çıkıyorum. İyi dersler bana:))

bilmiyodum onu.öğrenmiş oldum teşekkürler :) o zaman muhtemelen bu ayda pas :)
olabilr, çünkü yumurtlama bitince vücut adet olmaya hazırlıyo olabilir kendini.en bilgisiz biri olarak, soru sormak için yanlış seçinde bulundum şeker :)
inş belirtisi olsun.ben anladım ki dr da olsak mucizelere ihtiyaç var.bilimselliği bi yana bırakıp mucize istiyomuş demekki insan.inş o mucizede bu aydır ..

günaydın canım, ben bu ayıda pas sayayım.eşim burda yok.buna göre yumurtlama da 18.günde filanda olmuş olabilr.yani eşim yokken.yinede mucizeler allahtan.yaşayıp göreceğiz .... bende hala yasemin kokusundayım az ağır ilerliyo, ağır okumak gerek.ama bu hafta sonu bitecek inş :) elimde tam 6 tane acil okunacak kitap var :) bu hafta ben gidiyorum eşimin yanına.kapatırım orda artık :))

cezam günaydın hellom çınar beye teyzelerinden selam söle yirim onun bibisiniiiiiiiiiiiiiiii
candaşım ikimizde kırmızıları görces diye düşünelim de bebiş çıkarsa daha çok seviniriz hadi beynizmizi kandıralım:)

hepinize günaydın kızlar,ben hala şoktayım kzıım olacak diye ismiini bile bulmuştm ama benim oğluşum şakacı çıktı,bide bizim ailede ve eşimin ailesinde hep kız olduğu için doktora aman hocam iyi bakın eminmşsşniz diye sordum kaç defa,hep kızızm diye sevdim karnımı,oğlum ne kadar bozulmuştr,ağzıma bile tuhaf geliyo oğlum demek,yüce rabbime şükürler olsunki sağlıklıymış,ve ben yine ağladım tabiki, o kadar küçükki elleri ayaklarıı.dualarım hep sizlerle yemin ederim,inşallahh allahım sizlerede en kısa zamnada mutlululuk gözyaşları dökmek nasip etsin.

ay şu doktorlarda ne kadar acayip nasıl anlayamıyorlar yaa
ama herseyde hayır vardır :) süpriz yapmış size..

hellocum preseed iyi gidiyor simdilik bi sorun yok...candas naber canim? nazlim sen nasilsin?

gunaydin kizlar vucut sicakligi grafiklerime bakar misiniz?

My Ovulation Chart

yukleyebilmissin link olarak

bu grafige gore henuz yumurtan catlamamis ama atesin dusuk seyrettigine ve akintin olduguna gore catlamasi yakindir gibi gorunuyor bugun bile catlatiyor olabilirsin :26: atesin yarin ve sonraki gunler 36,7 ve uzerinde seyrederse bugun yumurtayi catlattin diyebiliriz. Esasinsa yumurtlama oncesi atesin de yuksekmis senin yani o yuzden yumurtlama sonrasi 36,8 altina dusmemeli atesin

tesekkur ederim canim yaa ne zamandir vucut isisi ölcuyorum bi nane anlamamistim simdi caktim davayi, atesim dusecek yumurta catlayacak sonra yukselecek oh be kac aydir ölcuyorum ben daha anca cözdum sayende sagol canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…