Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım nasılsın yaa ne güsel msnde sohbet edioduk seninle kaynatıoduk:)oğlumuz maşallah kocaman oldu elimizde büyüyolar tafım bende sana bişi sorayım benim ovulasyon testim var bu ay ateş ölçmedim sabahları çok geriliorum çünkü testlerimi bakabilirmisin akıntım 10-11-12inci günler oldu uzayan şeffaf akıntı hemde baya yoğundu sonra hiç öyle akıntı görmedim 19.günde gögüslerim acımaya başladı yorum yparsan sevinirim kuzum

Son düzenleme:

aaa sasirdim simdi bak sana bebeginin kiz oldugu kacinci haftada soylenmisti birde kiz gibi duruyor seklinde mi soylenmisti yoksa kesin bur dille bu kiz mi denmisti :26: aslinda saglikli oldugunu bilmek herseyin otesindedur ama iste cinsiyet soylendiginde de insan kendini alistiriyor allahtan erken zamanda dogruyu soyledi doktorun o zaman oglan anneleri cogaliyor insallah benimkinde bir yanlislik yoktur gerci ben bile gormustum yani o kesinlikle pipiydi :26: bu kontrolunde ne yapti doktorun 3lu veya 4lu test mi yapildi?

ben zaten beklemiyorum ya.bende bu kafa varken hamileliği bulmak zor yani.tedai diyorum ama ona da gtmem kesin.... zaten benim hayatımda herşey ertelenerek yaşanıyor. bbekte onlardan bitanesi olacak ve dilerim ki sadece erteleme aşamasında kalır ...
canım hayırlı olsun.e kız için ne istiyodun ? artık erkek ismi bakarsın.. erkek annesi olmakta güzeldir.hayırlı sağlıklı olsunda ... bizim akrabanın 2. side erkekmiş.her durumun kendince güzelliğini görmek gerek ya...

hellocum preseed iyi gidiyor simdilik bi sorun yok...candas naber canim? nazlim sen nasilsin?
canım günaydın.iyi diyelim .... bir anda ruh daraltısı geldi .... sen nasılsın ? inş yumurtayı bugün yarın yakalar 9 ay sonra yumurtlamış halini kucaklarsınız :)

ohh maşallah, hep koyu bu çizgiler ya.bu kadar zaman yumrtlama olmayacağına göre hayra yoralım inş...

taf, selam canım.

12.haftada gittiğimde sanki kıza benziyo demişti,dün gittiğimde pipisini gösterdi bu yüzde yüz erkek dedi.bide kız çocğu çk sevdiğim için hemen kız diye modlamıştm,dün 4'lü test yaptı bir hafta sonra soonra öğrenebilrisn dedisen nasılsın peki nasıl gidiyo tafcım?

ay şu doktorlarda ne kadar acayip nasıl anlayamıyorlar yaa
ama herseyde hayır vardır :) süpriz yapmış size..

evet canım bende şaşırdım,hayırlısı olsun.babası çk sevindi ama hayırlı sağlıklı evlat olsun.

telefonumda msn programi vardi 2 kere formatlaninca birdaha o programi bulamadim yukleyemedim yani . Ovulasyon testlerine gore 17. Gun en koyu cizgiyi gormussun ama akintin yogun olarak 13. Gun gelmis :26: bu biraz kafa karistiriyor iste ben bu durumda atesime guvenirdim hicbir zaman tek basina ovulasyon testi yapmadim yaniltabilir diye. Benim hamile kalmasan onceki 2 ay yumurtlama zamanindan gogus uclarim sizlamaya basliyordu gatta atesim yuksek cikmadi catlamadi yumurtam neden sizliyor bunlar diye sasiriyordum sonra ertesi gun bir bakiyordum atesim yukselmis sen nasilsa gun asiri iliski yapiyorsun kacirmazsin yani yumurtlama gununu her daim icerde hazirda bekleyen askerin oluyor senin insallah yumurtanla saglikli bir sekilde bulusacaklar eninde sonunda

Ben soguk alginligi baslangici geciriyor gibiyim dunden beri insallah ilerlemez ama oglum iyi heralde teyzesi artik icimde tepinmelerini hissedebiliyorum bu muhtesem bir duygu insallah sizler de hissedeceksiniz bu guzel duygulari cani gonulden diliyorum
Bu arada dun aksam muhtesen yuzyilda hatuce sultan bebegini emzirirken uyuya kaldi bebek bogularak öldüya uff cok fena oldum

ay yerim ben onun hareketlerini maşallah kuzucuğaaa ya bende izledim aptallık yapıp helak poldum ağlarken ne ağladımmmmm çok acı bişey allah kimselere yaşatmasın akıntıma göre 14.gün testlere göre 18.gün yumurtladım sanırım hayırlısı inşallah keşke ateşimi ölçseydim olmazsa önümüdeki ay ölçcem söz :)allaha emanet olsun yavrunda sende

candascigim selam adasim ben sana soylemedim ama bayram sabahi seni ruyamda gordum bizim arabadan indik sanki sizin eve gelmistik sen ve esin de bizim arabadaydiniz araba da bir de bebeginiz vardi onu da kucagina aldin sizin eve girdik sanki sonra uyandim ama rutamdaki kesin sendin hatta esin bile vardi ruyamda uyaninca da sasirdim esinle tanismamistim nasil girdi ruyama diye :26: fotograflardan kalmis demekk ki aklimda hayra yoralim bu ruyayi hayir olsun insallah

bende iyiyim canim vucut isisiyla ugrasiyorum..taf bugun catliyor olabilirsin dedi.. son iliski önceki geceydi...adami gelir gelmez yataga atmaliyim..saatler bile degerli vucut isim sabah 36.5 di simdi 36.7 olmus yukselmis..oruclu oldugum icin yediklerimdendir diyemiyorum yumurta catlatiyorum sanirim.of of kocam gelsin hemencek adamcegizde oruclu bugun :26: rabbim dualarimizi oruclarimizi kabul etsin de bugunlerde hamis kalalim yumurtalarimiz bebisle dolsun 2 si 3 u ard ardina gelsin insallah...evlerimiz senlensin neselensin col cocukla dolduralim yuvalarimizi

ben unuttum doktorluğu falan candas, hele bi bebek olsun gerisi yalan wallaa...

senemde ruyasinda birini hamile görmustu kimdi? o kisi hamile kalmisti..nuraymi acaba?? simdide taf gördu candasi candasta kesin hamile kaldi

şimdi canım rakı 35'lik mi 70lik mideğişir duruma göre...

canım sen de beni gör rüyandaaaaaaaaaaaa

ben gördüğüm rüyaları hiç hatırlamıom ama rüya gördüümden eminim acaba bu gebelik belirtisi olabi,lirmi:):):)):

kizlar ben ruyamda pek normal seyler görmuyorum..bakin anlatayim o zaman karar verin ruyamda sizi görmeli miyim görmemelimiyim..?

4 5 gun önce ruyamda istanbuldayim kadiköye gitmeye calisiyormusum..ama kayboluyorum sonra polat alemdar geliyor arabayla bacim ne oldu diyor, ben diyorum kayboldum abi , anam senin hemserin yardim et bana allahasen diyorum..aliyo beni arabaya yarim ederim ama benim sirketimde bi kac gun calis yol parani cikar öyle git diyo..paramda yokmus cunku..neyse gidiyom sirkette calismaya sonra kivanc tatlitug geliyo uzerime yuruyor ne oluyor ya diyorum ?? sen benim polatimla nasil kiristirirsin diyo ya diyorum polat abiyle aramda bise yok bana yardim eli uzatti yoksa istanbulda basima ne isler gelirdi diyorum.. sonra kivanc diyor ki ben polattan 4 aylik hamileyim sana yedirmem diyor sevgilimi cezacim ruyamda seni göriyim mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…