canım nasılsın yaa ne güsel msnde sohbet edioduk seninle kaynatıoduk:)oğlumuz maşallah kocaman oldu elimizde büyüyolar tafım bende sana bişi sorayım benim ovulasyon testim var bu ay ateş ölçmedim sabahları çok geriliorum çünkü testlerimi bakabilirmisin akıntım 10-11-12inci günler oldu uzayan şeffaf akıntı hemde baya yoğundu sonra hiç öyle akıntı görmedim 19.günde gögüslerim acımaya başladıyukleyebilmissin link olarak
bu grafige gore henuz yumurtan catlamamis ama atesin dusuk seyrettigine ve akintin olduguna gore catlamasi yakindir gibi gorunuyor bugun bile catlatiyor olabilirsin :26: atesin yarin ve sonraki gunler 36,7 ve uzerinde seyrederse bugun yumurtayi catlattin diyebiliriz. Esasinsa yumurtlama oncesi atesin de yuksekmis senin yani o yuzden yumurtlama sonrasi 36,8 altina dusmemeli atesin
hepinize günaydın kızlar,ben hala şoktayım kzıım olacak diye ismiini bile bulmuştm ama benim oğluşum şakacı çıktı,bide bizim ailede ve eşimin ailesinde hep kız olduğu için doktora aman hocam iyi bakın eminmşsşniz diye sordum kaç defa,hep kızızm diye sevdim karnımı,oğlum ne kadar bozulmuştr,ağzıma bile tuhaf geliyo oğlum demek,yüce rabbime şükürler olsunki sağlıklıymış,ve ben yine ağladım tabiki, o kadar küçükki elleri ayaklarıı.dualarım hep sizlerle yemin ederim,inşallahh allahım sizlerede en kısa zamnada mutlululuk gözyaşları dökmek nasip etsin.
ben zaten beklemiyorum ya.bende bu kafa varken hamileliği bulmak zor yani.tedai diyorum ama ona da gtmem kesin.... zaten benim hayatımda herşey ertelenerek yaşanıyor. bbekte onlardan bitanesi olacak ve dilerim ki sadece erteleme aşamasında kalır ...cezam günaydın hellom çınar beye teyzelerinden selam söle yirim onun bibisiniiiiiiiiiiiiiiii
candaşım ikimizde kırmızıları görces diye düşünelim de bebiş çıkarsa daha çok seviniriz hadi beynizmizi kandıralım:)
canım hayırlı olsun.e kız için ne istiyodun ? artık erkek ismi bakarsın.. erkek annesi olmakta güzeldir.hayırlı sağlıklı olsunda ... bizim akrabanın 2. side erkekmiş.her durumun kendince güzelliğini görmek gerek ya...hepinize günaydın kızlar,ben hala şoktayım kzıım olacak diye ismiini bile bulmuştm ama benim oğluşum şakacı çıktı,bide bizim ailede ve eşimin ailesinde hep kız olduğu için doktora aman hocam iyi bakın eminmşsşniz diye sordum kaç defa,hep kızızm diye sevdim karnımı,oğlum ne kadar bozulmuştr,ağzıma bile tuhaf geliyo oğlum demek,yüce rabbime şükürler olsunki sağlıklıymış,ve ben yine ağladım tabiki, o kadar küçükki elleri ayaklarıı.dualarım hep sizlerle yemin ederim,inşallahh allahım sizlerede en kısa zamnada mutlululuk gözyaşları dökmek nasip etsin.
canım günaydın.iyi diyelim .... bir anda ruh daraltısı geldi .... sen nasılsın ? inş yumurtayı bugün yarın yakalar 9 ay sonra yumurtlamış halini kucaklarsınız :)hellocum preseed iyi gidiyor simdilik bi sorun yok...candas naber canim? nazlim sen nasilsin?
canım nasılsın yaa ne güsel msnde sohbet edioduk seninle kaynatıoduk:)oğlumuz maşallah kocaman oldu elimizde büyüyolar tafım bende sana bişi sorayım benim ovulasyon testim var bu ay ateş ölçmedim sabahları çok geriliorum çünkü testlerimi bakabilirmisin akıntım 10-11-12inci günler oldu uzayan şeffaf akıntı hemde baya yoğundu sonra hiç öyle akıntı görmedim 19.günde gögüslerim acımaya başladı Eki Görüntüle 289945 yorum yparsan sevinirim kuzum
aaa sasirdim simdi bak sana bebeginin kiz oldugu kacinci haftada soylenmisti birde kiz gibi duruyor seklinde mi soylenmisti yoksa kesin bur dille bu kiz mi denmisti :26: aslinda saglikli oldugunu bilmek herseyin otesindedur ama iste cinsiyet soylendiginde de insan kendini alistiriyor allahtan erken zamanda dogruyu soyledi doktorun o zaman oglan anneleri cogaliyor insallah benimkinde bir yanlislik yoktur gerci ben bile gormustum yani o kesinlikle pipiydi :26: bu kontrolunde ne yapti doktorun 3lu veya 4lu test mi yapildi?
ay şu doktorlarda ne kadar acayip nasıl anlayamıyorlar yaa
ama herseyde hayır vardır :) süpriz yapmış size..
canım nasılsın yaa ne güsel msnde sohbet edioduk seninle kaynatıoduk:)oğlumuz maşallah kocaman oldu elimizde büyüyolar tafım bende sana bişi sorayım benim ovulasyon testim var bu ay ateş ölçmedim sabahları çok geriliorum çünkü testlerimi bakabilirmisin akıntım 10-11-12inci günler oldu uzayan şeffaf akıntı hemde baya yoğundu sonra hiç öyle akıntı görmedim 19.günde gögüslerim acımaya başladı Eki Görüntüle 289945 yorum yparsan sevinirim kuzum
ay yerim ben onun hareketlerini maşallah kuzucuğaaa ya bende izledim aptallık yapıp helak poldum ağlarken ne ağladımmmmm çok acı bişey allah kimselere yaşatmasın akıntıma göre 14.gün testlere göre 18.gün yumurtladım sanırım hayırlısı inşallah keşke ateşimi ölçseydim olmazsa önümüdeki ay ölçcem söz :)allaha emanet olsun yavrunda sendetelefonumda msn programi vardi 2 kere formatlaninca birdaha o programi bulamadim yukleyemedim yani . Ovulasyon testlerine gore 17. Gun en koyu cizgiyi gormussun ama akintin yogun olarak 13. Gun gelmis :26: bu biraz kafa karistiriyor iste ben bu durumda atesime guvenirdim hicbir zaman tek basina ovulasyon testi yapmadim yaniltabilir diye. Benim hamile kalmasan onceki 2 ay yumurtlama zamanindan gogus uclarim sizlamaya basliyordu gatta atesim yuksek cikmadi catlamadi yumurtam neden sizliyor bunlar diye sasiriyordum sonra ertesi gun bir bakiyordum atesim yukselmissen nasilsa gun asiri iliski yapiyorsun kacirmazsin yani yumurtlama gununu her daim icerde hazirda bekleyen askerin oluyor senin insallah yumurtanla saglikli bir sekilde bulusacaklar eninde sonunda
Ben soguk alginligi baslangici geciriyor gibiyim dunden beri insallah ilerlemez ama oglum iyi heralde teyzesi artik icimde tepinmelerini hissedebiliyorum bu muhtesem bir duygu insallah sizler de hissedeceksiniz bu guzel duygulari cani gonulden diliyorum
Bu arada dun aksam muhtesen yuzyilda hatuce sultan bebegini emzirirken uyuya kaldi bebek bogularak öldüya uff cok fena oldum
ben zaten beklemiyorum ya.bende bu kafa varken hamileliği bulmak zor yani.tedai diyorum ama ona da gtmem kesin.... zaten benim hayatımda herşey ertelenerek yaşanıyor. bbekte onlardan bitanesi olacak ve dilerim ki sadece erteleme aşamasında kalır ...
canım hayırlı olsun.e kız için ne istiyodun ? artık erkek ismi bakarsın.. erkek annesi olmakta güzeldir.hayırlı sağlıklı olsunda ... bizim akrabanın 2. side erkekmiş.her durumun kendince güzelliğini görmek gerek ya...
canım günaydın.iyi diyelim .... bir anda ruh daraltısı geldi .... sen nasılsın ? inş yumurtayı bugün yarın yakalar 9 ay sonra yumurtlamış halini kucaklarsınız :)
ohh maşallah, hep koyu bu çizgiler ya.bu kadar zaman yumrtlama olmayacağına göre hayra yoralım inş...
taf, selam canım.
selam şeker, naber ? sen oğluuna daha isim düşünmedin mi ?
iyiyim güzelim sen nasılsın? moraller iydir inşallah. oğluma isim yiğit olsun dedik bi kere ağzımızdan öyle çıktı bi daha konuşmadık konuyu ve ismiyle sevmeye başladık:) sanırım yiğit olacak.yanına bişe daha koyabiliriz.efe haricinde bi isim ama:)
candasım artık güzel haber alma zamanı... gelsin senin şu nazlı bebek yaaaa... biliyorum bizim istememizle olmuyo yukardaki ol derse oluyo ama yetti gariii:) benimki oyuncu bi bebek seninkide pek bi nazlı olacak sanırım. aman sağ salim gelsinlerde herşeye razıyız. öpüyuorum şeker kendine iyi bak pek giremiyorum iş yoğunluğundan işte böyle fırsat buldukça. hepiniz aklımdasınız
geçen eşime sizlerden haber verdim hamile kalanları, kittynin bebişe araba aldığını, senemin doğum yaptığını vs... eşiyle ayrı olan naptı diye sordu? vaaay sen beni hep dinlemişsin ama tayinleri daha olmadı dedim
günaydın kızlarrr
hadi güzel haberlerle gel bakalım
sinuaa cinsiyet netleşmiş. hadi bakalım bi oğlan daha geliyo. teyzesi yesin o yakışıklıyısürprizli olunca faha bi başka oluyo. benimkide erkenden göstermişti pipiyi kendini hiç saklamadan:)) sağlıkla kucağımıza alalım inşallahh..
aa ben bişey sorcaktım size.umutlanmayacağımda biraz evvel çamaşırımda akıntı gördüm.rakı beyazı. yumurtlama dönemim sanırım 10-12 kasım arasıydı, yoğun akıntı hissettim kendime göre.ondan beridirde hiç olmadı.bugün adetimin 20.günü.adetimde 27-28 kasım gibi.normal midir akıntı bu dönemde ?
senemde ruyasinda birini hamile görmustu kimdi? o kisi hamile kalmisti..nuraymi acaba?? simdide taf gördu candasi candasta kesin hamile kaldi
herkes nerdee?
canım sen de beni gör rüyandaaaaaaaaaaaa
ben gördüğüm rüyaları hiç hatırlamıom ama rüya gördüümden eminim acaba bu gebelik belirtisi olabi,lirmi:):):)):
günaydın kızlarrr
hadi güzel haberlerle gel bakalım
sinuaa cinsiyet netleşmiş. hadi bakalım bi oğlan daha geliyo. teyzesi yesin o yakışıklıyısürprizli olunca faha bi başka oluyo. benimkide erkenden göstermişti pipiyi kendini hiç saklamadan:)) sağlıkla kucağımıza alalım inşallahh..
sağol pileo'cum inşallahseninde iyi gidiyo inşallah???candaş'cım sağol güzel kardeşim,demek akıntın falanda arttı hadi bakalım inşallah bak tafda rüyasında görmüş hayırlara gitsin inşallah
sağol pileo'cum inşallahseninde iyi gidiyo inşallah???candaş'cım sağol güzel kardeşim,demek akıntın falanda arttı hadi bakalım inşallah bak tafda rüyasında görmüş hayırlara gitsin inşallah
sende görsenya rüyanda la:)
ay karşımda müşteri var senin rüyanı seveyim:)offfffff içten içten yarıldımmmmmmmmmmmmkizlar ben ruyamda pek normal seyler görmuyorum..bakin anlatayim o zaman karar verin ruyamda sizi görmeli miyim görmemelimiyim..?
4 5 gun önce ruyamda istanbuldayim kadiköye gitmeye calisiyormusum..ama kayboluyorum sonra polat alemdar geliyor arabayla bacim ne oldu diyor, ben diyorum kayboldum abi , anam senin hemserin yardim et bana allahasen diyorum..aliyo beni arabaya yarim ederim ama benim sirketimde bi kac gun calis yol parani cikar öyle git diyo..paramda yokmus cunku..neyse gidiyom sirkette calismaya sonra kivanc tatlitug geliyo uzerime yuruyor ne oluyor ya diyorum ?? sen benim polatimla nasil kiristirirsin diyo ya diyorum polat abiyle aramda bise yok bana yardim eli uzatti yoksa istanbulda basima ne isler gelirdi diyorum.. sonra kivanc diyor ki ben polattan 4 aylik hamileyim sana yedirmem diyor sevgilimicezacim ruyamda seni göriyim mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?