Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

O nasıl bir hayal dünyası renkliatlas Rüya değil bu bildiğin kabus.Demek Kıvanç Polat'tan 4 aylık hamileymiş Bende çok saçma rüyalar görürüm ama sen aşmışsın arkadaşım

selam adaşım :) yaaa hayır olsun inş :) ne güzel bi rüyaymış, hayır ve gerçek olsun inş :) bende tanışmasam bile rüyamda görüyrum valla sizleri, eşleri filan :)) senemin olayı gibi gerçeği olması ümidiyle :)) çok öpüyorum seni eşine slmlar....
tafa güvenerek hemen icraate geçme vaktidir tabi :) geldi mi at adamı yatağa :)) çıldırdık ya valla :)) aminnnn o dualara :))
bugün pek keyfim yok.hatta bu hafta genelde keyifsizim galiba.havalardan galiba.durduk yere depresyona giriyorum :) galiba bizimki çok nazlı olacak gerçekten.ceza ve atlasınkilerde aynı naza sahip olacaklar eminim :) bende sıkıldım ya, hiç bi işim rast gitmiyo bu aralar.. allah sonumuzu hayır etsin.oğlunuzun ismini çok beğendim ben, yiğit ismini çok severim.bizimde yenidoğanın 2. ismi yiğit.allah adıyla yaşatsın sağlıkla.eşine bizden selamlarımızı ilet :) saolsun ya. demek ki adam hep dinlemiş, tebrikler valla.bende eşime anlatıyorum hep .. o da ara ara soruyo ... arada kızlara söyle kocalarını üzmesinler diyo ... ve en çok dediği şeyde sakinleşmeye ihtiyacın olduğunda kk ya gir, seni sadece onlar teselli edebiliyo diyo :) çok öpüyorum seni ve yiğiti :)
ben unuttum doktorluğu falan candas, hele bi bebek olsun gerisi yalan wallaa...
valla değil mi :) inş en yakın zmanda olsun.engeç 3 ayda hamileyim heberini vermek sanada nasip olsun.bizim ki 3*4 oldu :)) hala bişey yok ...
senemde ruyasinda birini hamile görmustu kimdi? o kisi hamile kalmisti..nuraymi acaba?? simdide taf gördu candasi candasta kesin hamile kaldi
senem, tafı ve nurayı gördü .. 2 side sanırım o ay hamile kaldı.benide pileo gördü dedik tamam hamileyim :) yok arkadaş tutturamadık ... şimdi tafla çifte rüya oldu.inş gerçeği olsun ama hepimize :)
dışardaydım bende geldim :)
şimdi canım rakı 35'lik mi 70lik mideğişir duruma göre...
17,5 luk ya :) fazlası mide bulandırıyo da :)

canm gülmemek için kendimi çok zor tutuyorum.oda çok kalabalık :)) kız bu nasıl rüya :)) benimde carolin ali ben eşim ve babam beşlemesi var.aynı o gibi olmuş :)) demek kıvanç hamile ve yedirmez hee :))

sağol pileo'cum inşallahseninde iyi gidiyo inşallah???candaş'cım sağol güzel kardeşim,demek akıntın falanda arttı hadi bakalım inşallah bak tafda rüyasında görmüş hayırlara gitsin inşallah
ay canım yaa keşke ama nerdeee ... yinede hayra yoralım ikisinide hayır olsun :)
ruyalarim biraz anormal benim bende kalkip sabahlari guluyorum aptalca ruyalarima..esimde her sabah sorar bana ruyanda ne gördun der o da merak ediyor yine hangi maceralari yasadigimi

senle ortak yönlerimiz ne çok arkadaş :) benimde aynı derdim var.geçen ne gördüysem kafa sallayıp durmuşum nefes falan o biçim :) eşim tabi kırılıyo filan :) bizimkilerde maceraya eşlik ediyolar yani :))

O nasıl bir hayal dünyası renkliatlas Rüya değil bu bildiğin kabus.Demek Kıvanç Polat'tan 4 aylık hamileymiş Bende çok saçma rüyalar görürüm ama sen aşmışsın arkadaşım

senin neden canin SIKKin kuzum?

senin neden canin SIKKin kuzum?

bu hafta hep böyleydim havalardan diyorum ama sanırım bugün esas olarak.okuduğum bişeye sıkıldım ....

sabah bahsettim ya .. kuzenimin 2. oğlu olacak.eşi çok güzel bi pasta almış. kızda bu da 2. paşayı dünyaya getireceğim için bana özle yazmış...

maşallah.allah nazarlardan saklasın .. en hayırlı evlatlardan etsin. de kendimi eksik hissettim ya. ve hep dediğimiz gibi, bu duyguyu asla paylaşamayacağım için umarsız olamayacağım için üzüldüm. ve ne kadar zorlukla elde edeceğim için sanırım. ki kızdan allah bin kere razı olsun, en dikkatlisi o etrafımdaki.tebrik yazılarımda hayırlısı olur inş devam eder diye cevaplar veriyo.hassas davranıyo bana karşı ... da keşke bizde çabuk elde edebilseydik demedende edemiyorum + dünde eşimle gereksiz tartıştık ev konusunda.tokiden alacaktı hespi satılmış.peşinat bizi aşıyo emlakçılardan alırsak.ama çıkartadabilriz gibi.ee işte çocuk olursa zor olur, bilmem ne olursa zor olur dedi.haksız değil ama adamda birikim mantığıda olmadığından para çarçur oluyo.yani hep bi bahane var...eminim dediğine pişman oldu ama herşeyi ben karşılıyorum dedi, çok bozuldum.bunun tartışmasını yapmıştı k.validem benimle.ama eşimin arkasını toplarım kendide iyi bilr ki çok zaman ondan çıkmayan benden çıkar.1 haftadorda herşeyi ben yapıyorum havaları gerdi .... aslında çok zmanda der sen olmasan ben idare edemem maddi olarak diye ama ara ara böyle bencillikler ediyo.sanrıım farkedeemiyo.akşamada özür safhası...

Son düzenleme:
uzulme arkadasim bosver tek derdimiz bu olsun..rabbim baska dert vermesin ,sagligimiz yerinde sukur..evinizide alirsiniz insallah artik ev almakta kolay canim benim hele bi araya gelin daha kolayca para biriktirirsiniz..hic dert edilecek seyler degil bunlar..simdi senin önceligin bebek ona odaklan insallah tez zamanda gelir senin ikizler.

bende sana bu siteye bak dicektim hee almışın bile güle güle kullan kuzummm

teşekkür ederim canım .. daha iyisi sana olsun derler ya adetten :) öyle olsun gani gani :)

haklısın mühim meseleler değilde insna üzülüyo sinirleniyo işte.berbaer olmakla ayrı olmak arasında çok fark olacak eminim ama bişeyler yapmaya yanaşmamasına kızıyorum.bebeğede kızmıyo değilim yani.1 yıldır herşeyi ha geldi ha gelecek diye erteledik.eninde sonunda gelsin tabide .. bu yüzden geriden gitmekte can sıkıcı. amaannn işte öyle bi depresyon hali anlayacağın bazı insanların hayatı ne kadar kolay (

biraz önce kızlarla çıkmıştık.burdan emekli olan biri var.kadın.çocuğu olmamış hiç.birkaç kere hamilelik geçirsede sonuçlar hüsran.ve kadın sürekli adet olmaktan bahsediyomuş farketmedim.kızlarıda sıkmış, ben adet oluyorum iletisini veriyor bize diyolar.bu kızlardan biri bekar, diğeri bebekli.ben anlıyorum onu dedim.yadırgıyolar ve yargılıyolar.dedim ki onun için hayat bizim tahminimizden kat be kat zordr.evet haklısın deselerde kızıyolar.hadi bekar olan anlamaz belki de bebekli olanda korkularını kaybetmiş.4. ayda hamile kaldı ama 3 ay karaları bağladı.ben anlayabiliyodum onu az çok.ama şimdi ben çok konuşmama rağmen çok takıyorum filan gibi görünüyomuşum.insnoğlu tuhaf ya .... bize yargılamak ne kolay ....

yasamayan bilemez canim takmasakta ille konusmalardan felan takiyor gibi görnuyoruzdur..ne biliyim bende hic bebek konusunu konusmuyorum özellikle akrabalar arasinda cunku ben genelde yakin akrabalardan yasiyorum bu SIkintilari ,cocugum olmuyor diye dusunuyorlar cok belli ediyolar kiskanclikta cok var..of of..millet anlamaz rabbim anlamalarini saglasin merhamet versin bisey demiyorum

saat daha çok erken akşam olsa da eve gitsek candaşım anlattın şeyleri okudum aynı duyguları besliorum seninle hele sokaklarda evlatlarına bağıran kadınları görünce o kadınları dövesim gelio bizim evlatlarımız çok şanslı olcak haberleri yok naz yapıo veletler:)

sanki yarın adet olcam gibi kasıklarımda bacaklarımda ağrılar var çok fazla bide sivilce çıktı tam 3 tane:) gögüslerimde çok acıyo benden pas bu ay kıalzr semacım altta kaldım ben yine canım çıkcak:)

Amin canım. Kandırıkçı oğlunu yerim ben...

Canım hamileyken seyretmemeye çalışın daha daetkiliyor insanı malesef...

Allah kabul etsin canım Okurken aklıma Beyaz hoca geldi. İlişki ile oruç açma tartışması vardı ya bir ara:))

Hayır olsun rüyan canım. Eşin haklı maceralarını sormaya:))

Dsn - Alexandria - Siyah - pabbuc.com

sağ gösterdim sol vurdum :) şimdilik bu çizmeyi sipariş ettim.giymime uygun.ne çok klasik ne çok spor ...

Harika bir modelmiş. Güle güle kullan.. Ayağına oluyor mu siparişle. Bazen beğenip deniyorsun ayağa uymuyor ya da beklediğin gibi güzel olmayabiliyor. Hele benim bacaklarım tombiş. Açtırmadan aldığım çizme yok gibi...

Özür dilemesi de güzel canım. İnşallah her hayaline kavuşursun...

Canım bazen ben de kızıyorum. İnsan sinirleniyor bazen... Ama yapmamak lazım tabi...

İnşallah senin sivilceler kandırıkçı çıkar...

canim burda iftar 15.27 de esim lab. da bende evde aciyoruz iftari aksam da 7 gibi geliyor , yoksa orucu öyle iliskiyle aacamayiz ne komik olur yaa

kiz dur alta felan inme , bekliyoruz kirmizi cizgileri görecez bu ay bakalim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…