- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #9.721
sende görsenya rüyanda la:)
ay karşımda müşteri var senin rüyanı seveyim:)offfffff içten içten yarıldımmmmmmmmmmmm
ruyalarim biraz anormal benimbende kalkip sabahlari guluyorum aptalca ruyalarima..esimde her sabah sorar bana ruyanda ne gördun der o da merak ediyor yine hangi maceralari yasadigimi
kizlar ben ruyamda pek normal seyler görmuyorum..bakin anlatayim o zaman karar verin ruyamda sizi görmeli miyim görmemelimiyim..?
4 5 gun önce ruyamda istanbuldayim kadiköye gitmeye calisiyormusum..ama kayboluyorum sonra polat alemdar geliyor arabayla bacim ne oldu diyor, ben diyorum kayboldum abi , anam senin hemserin yardim et bana allahasen diyorum..aliyo beni arabaya yarim ederim ama benim sirketimde bi kac gun calis yol parani cikar öyle git diyo..paramda yokmus cunku..neyse gidiyom sirkette calismaya sonra kivanc tatlitug geliyo uzerime yuruyor ne oluyor ya diyorum ?? sen benim polatimla nasil kiristirirsin diyo ya diyorum polat abiyle aramda bise yok bana yardim eli uzatti yoksa istanbulda basima ne isler gelirdi diyorum.. sonra kivanc diyor ki ben polattan 4 aylik hamileyim sana yedirmem diyor sevgilimicezacim ruyamda seni göriyim mi??
selam adaşım :) yaaa hayır olsun inş :) ne güzel bi rüyaymış, hayır ve gerçek olsun inş :) bende tanışmasam bile rüyamda görüyrum valla sizleri, eşleri filan :)) senemin olayı gibi gerçeği olması ümidiyle :)) çok öpüyorum seni eşine slmlar....candascigim selam adasim ben sana soylemedim ama bayram sabahi seni ruyamda gordum bizim arabadan indik sanki sizin eve gelmistik sen ve esin de bizim arabadaydiniz araba da bir de bebeginiz vardi onu da kucagina aldin sizin eve girdik sanki sonra uyandim ama rutamdaki kesin sendin hatta esin bile vardi ruyamda uyaninca da sasirdim esinle tanismamistim nasil girdi ruyama diye :26: fotograflardan kalmis demekk ki aklimdahayra yoralim bu ruyayi hayir olsun insallah
tafa güvenerek hemen icraate geçme vaktidir tabi :) geldi mi at adamı yatağa :)) çıldırdık ya valla :)) aminnnn o dualara :))bende iyiyim canim vucut isisiyla ugrasiyorum..taf bugun catliyor olabilirsin dedi.. son iliski önceki geceydi...adami gelir gelmez yataga atmaliyim..saatler bile degerlivucut isim sabah 36.5 di simdi 36.7 olmus yukselmis..oruclu oldugum icin yediklerimdendir diyemiyorum yumurta catlatiyorum sanirim.of of kocam gelsin hemencek adamcegizde oruclu bugun :26: rabbim dualarimizi oruclarimizi kabul etsin de bugunlerde hamis kalalim yumurtalarimiz bebisle dolsun 2 si 3 u ard ardina gelsin insallah...evlerimiz senlensin neselensin col cocukla dolduralim yuvalarimizi
bugün pek keyfim yok.hatta bu hafta genelde keyifsizim galiba.havalardan galiba.durduk yere depresyona giriyorum :) galiba bizimki çok nazlı olacak gerçekten.ceza ve atlasınkilerde aynı naza sahip olacaklar eminim :) bende sıkıldım ya, hiç bi işim rast gitmiyo bu aralar.. allah sonumuzu hayır etsin.oğlunuzun ismini çok beğendim ben, yiğit ismini çok severim.bizimde yenidoğanın 2. ismi yiğit.allah adıyla yaşatsın sağlıkla.eşine bizden selamlarımızı ilet :) saolsun ya. demek ki adam hep dinlemiş, tebrikler valla.bende eşime anlatıyorum hep .. o da ara ara soruyo ... arada kızlara söyle kocalarını üzmesinler diyo ... ve en çok dediği şeyde sakinleşmeye ihtiyacın olduğunda kk ya gir, seni sadece onlar teselli edebiliyo diyo :) çok öpüyorum seni ve yiğiti :)iyiyim güzelim sen nasılsın? moraller iydir inşallah. oğluma isim yiğit olsun dedik bi kere ağzımızdan öyle çıktı bi daha konuşmadık konuyu ve ismiyle sevmeye başladık:) sanırım yiğit olacak.yanına bişe daha koyabiliriz.efe haricinde bi isim ama:)
candasım artık güzel haber alma zamanı... gelsin senin şu nazlı bebek yaaaa... biliyorum bizim istememizle olmuyo yukardaki ol derse oluyo ama yetti gariii:) benimki oyuncu bi bebek seninkide pek bi nazlı olacak sanırım. aman sağ salim gelsinlerde herşeye razıyız. öpüyuorum şeker kendine iyi bak pek giremiyorum iş yoğunluğundan işte böyle fırsat buldukça. hepiniz aklımdasınız
geçen eşime sizlerden haber verdim hamile kalanları, kittynin bebişe araba aldığını, senemin doğum yaptığını vs... eşiyle ayrı olan naptı diye sordu? vaaay sen beni hep dinlemişsin ama tayinleri daha olmadı dedim
valla değil mi :) inş en yakın zmanda olsun.engeç 3 ayda hamileyim heberini vermek sanada nasip olsun.bizim ki 3*4 oldu :)) hala bişey yok ...ben unuttum doktorluğu falan candas, hele bi bebek olsun gerisi yalan wallaa...
senem, tafı ve nurayı gördü .. 2 side sanırım o ay hamile kaldı.benide pileo gördü dedik tamam hamileyim :) yok arkadaş tutturamadık ... şimdi tafla çifte rüya oldu.inş gerçeği olsun ama hepimize :)senemde ruyasinda birini hamile görmustu kimdi? o kisi hamile kalmisti..nuraymi acaba?? simdide taf gördu candasi candasta kesin hamile kaldi
dışardaydım bende geldim :)herkes nerdee?
17,5 luk ya :) fazlası mide bulandırıyo da :)şimdi canım rakı 35'lik mi 70lik mideğişir duruma göre...
kizlar ben ruyamda pek normal seyler görmuyorum..bakin anlatayim o zaman karar verin ruyamda sizi görmeli miyim görmemelimiyim..?
4 5 gun önce ruyamda istanbuldayim kadiköye gitmeye calisiyormusum..ama kayboluyorum sonra polat alemdar geliyor arabayla bacim ne oldu diyor, ben diyorum kayboldum abi , anam senin hemserin yardim et bana allahasen diyorum..aliyo beni arabaya yarim ederim ama benim sirketimde bi kac gun calis yol parani cikar öyle git diyo..paramda yokmus cunku..neyse gidiyom sirkette calismaya sonra kivanc tatlitug geliyo uzerime yuruyor ne oluyor ya diyorum ?? sen benim polatimla nasil kiristirirsin diyo ya diyorum polat abiyle aramda bise yok bana yardim eli uzatti yoksa istanbulda basima ne isler gelirdi diyorum.. sonra kivanc diyor ki ben polattan 4 aylik hamileyim sana yedirmem diyor sevgilimicezacim ruyamda seni göriyim mi??
ay canım yaa keşke ama nerdeee ... yinede hayra yoralım ikisinide hayır olsun :)sağol pileo'cum inşallahseninde iyi gidiyo inşallah???candaş'cım sağol güzel kardeşim,demek akıntın falanda arttı hadi bakalım inşallah bak tafda rüyasında görmüş hayırlara gitsin inşallah
ruyalarim biraz anormal benimbende kalkip sabahlari guluyorum aptalca ruyalarima..esimde her sabah sorar bana ruyanda ne gördun der o da merak ediyor yine hangi maceralari yasadigimi
O nasıl bir hayal dünyası renkliatlasRüya değil bu bildiğin kabus.Demek Kıvanç Polat'tan 4 aylık hamileymiş Bende çok saçma rüyalar görürüm ama sen aşmışsın arkadaşım
selam adaşım :) yaaa hayır olsun inş :) ne güzel bi rüyaymış, hayır ve gerçek olsun inş :) bende tanışmasam bile rüyamda görüyrum valla sizleri, eşleri filan :)) senemin olayı gibi gerçeği olması ümidiyle :)) çok öpüyorum seni eşine slmlar....
tafa güvenerek hemen icraate geçme vaktidir tabi :) geldi mi at adamı yatağa :)) çıldırdık ya valla :)) aminnnn o dualara :))
bugün pek keyfim yok.hatta bu hafta genelde keyifsizim galiba.havalardan galiba.durduk yere depresyona giriyorum :) galiba bizimki çok nazlı olacak gerçekten.ceza ve atlasınkilerde aynı naza sahip olacaklar eminim :) bende sıkıldım ya, hiç bi işim rast gitmiyo bu aralar.. allah sonumuzu hayır etsin.oğlunuzun ismini çok beğendim ben, yiğit ismini çok severim.bizimde yenidoğanın 2. ismi yiğit.allah adıyla yaşatsın sağlıkla.eşine bizden selamlarımızı ilet :) saolsun ya. demek ki adam hep dinlemiş, tebrikler valla.bende eşime anlatıyorum hep .. o da ara ara soruyo ... arada kızlara söyle kocalarını üzmesinler diyo ... ve en çok dediği şeyde sakinleşmeye ihtiyacın olduğunda kk ya gir, seni sadece onlar teselli edebiliyo diyo :) çok öpüyorum seni ve yiğiti :)
valla değil mi :) inş en yakın zmanda olsun.engeç 3 ayda hamileyim heberini vermek sanada nasip olsun.bizim ki 3*4 oldu :)) hala bişey yok ...
senem, tafı ve nurayı gördü .. 2 side sanırım o ay hamile kaldı.benide pileo gördü dedik tamam hamileyim :) yok arkadaş tutturamadık ... şimdi tafla çifte rüya oldu.inş gerçeği olsun ama hepimize :)
dışardaydım bende geldim :)
17,5 luk ya :) fazlası mide bulandırıyo da :)
canm gülmemek için kendimi çok zor tutuyorum.oda çok kalabalık :)) kız bu nasıl rüya :)) benimde carolin ali ben eşim ve babam beşlemesi var.aynı o gibi olmuş :)) demek kıvanç hamile ve yedirmez hee :))
senin neden canin SIKKin kuzum?
Dsn - Alexandria - Siyah - pabbuc.com
sağ gösterdim sol vurdum :) şimdilik bu çizmeyi sipariş ettim.giymime uygun.ne çok klasik ne çok spor ...
uzulme arkadasim bosver tek derdimiz bu olsun..rabbim baska dert vermesin ,sagligimiz yerinde sukur..evinizide alirsiniz insallah artik ev almakta kolay canim benim hele bi araya gelin daha kolayca para biriktirirsiniz..hic dert edilecek seyler degil bunlar..simdi senin önceligin bebek ona odaklan insallah tez zamanda gelir senin ikizler.bu hafta hep böyleydim havalardan diyorum ama sanırım bugün esas olarak.okuduğum bişeye sıkıldım ....
sabah bahsettim ya .. kuzenimin 2. oğlu olacak.eşi çok güzel bi pasta almış. kızda bu da 2. paşayı dünyaya getireceğim için bana özle yazmış...
maşallah.allah nazarlardan saklasın .. en hayırlı evlatlardan etsin. de kendimi eksik hissettim ya. ve hep dediğimiz gibi, bu duyguyu asla paylaşamayacağım için umarsız olamayacağım için üzüldüm. ve ne kadar zorlukla elde edeceğim için sanırım. ki kızdan allah bin kere razı olsun, en dikkatlisi o etrafımdaki.tebrik yazılarımda hayırlısı olur inş devam eder diye cevaplar veriyo.hassas davranıyo bana karşı ... da keşke bizde çabuk elde edebilseydik demedende edemiyorum + dünde eşimle gereksiz tartıştık ev konusunda.tokiden alacaktı hespi satılmış.peşinat bizi aşıyo emlakçılardan alırsak.ama çıkartadabilriz gibi.ee işte çocuk olursa zor olur, bilmem ne olursa zor olur dedi.haksız değil ama adamda birikim mantığıda olmadığından para çarçur oluyo.yani hep bi bahane var...eminim dediğine pişman oldu ama herşeyi ben karşılıyorum dedi, çok bozuldum.bunun tartışmasını yapmıştı k.validem benimle.ama eşimin arkasını toplarım kendide iyi bilr ki çok zaman ondan çıkmayan benden çıkar.1 haftadorda herşeyi ben yapıyorum havaları gerdi .... aslında çok zmanda der sen olmasan ben idare edemem maddi olarak diye ama ara ara böyle bencillikler ediyo.sanrıım farkedeemiyo.akşamada özür safhası...
bende sana bu siteye bak dicektim hee almışın bile güle güle kullan kuzummm
uzulme arkadasim bosver tek derdimiz bu olsun..rabbim baska dert vermesin ,sagligimiz yerinde sukur..evinizide alirsiniz insallah artik ev almakta kolay canim benim hele bi araya gelin daha kolayca para biriktirirsiniz..hic dert edilecek seyler degil bunlar..simdi senin önceligin bebek ona odaklan insallah tez zamanda gelir senin ikizler.
candascim bende cok begendim cizmelerini gule gule giy canim
haklısın mühim meseleler değilde insna üzülüyo sinirleniyo işte.berbaer olmakla ayrı olmak arasında çok fark olacak eminim ama bişeyler yapmaya yanaşmamasına kızıyorum.bebeğede kızmıyo değilim yani.1 yıldır herşeyi ha geldi ha gelecek diye erteledik.eninde sonunda gelsin tabide .. bu yüzden geriden gitmekte can sıkıcı. amaannn işte öyle bi depresyon hali anlayacağınbazı insanların hayatı ne kadar kolay (
biraz önce kızlarla çıkmıştık.burdan emekli olan biri var.kadın.çocuğu olmamış hiç.birkaç kere hamilelik geçirsede sonuçlar hüsran.ve kadın sürekli adet olmaktan bahsediyomuş farketmedim.kızlarıda sıkmış, ben adet oluyorum iletisini veriyor bize diyolar.bu kızlardan biri bekar, diğeri bebekli.ben anlıyorum onu dedim.yadırgıyolar ve yargılıyolar.dedim ki onun için hayat bizim tahminimizden kat be kat zordr.evet haklısın deselerde kızıyolar.hadi bekar olan anlamaz belki de bebekli olanda korkularını kaybetmiş.4. ayda hamile kaldı ama 3 ay karaları bağladı.ben anlayabiliyodum onu az çok.ama şimdi ben çok konuşmama rağmen çok takıyorum filan gibi görünüyomuşum.insnoğlu tuhaf ya .... bize yargılamak ne kolay ....
hepinize günaydın kızlar,ben hala şoktayım kzıım olacak diye ismiini bile bulmuştm ama benim oğluşum şakacı çıktı,bide bizim ailede ve eşimin ailesinde hep kız olduğu için doktora aman hocam iyi bakın eminmşsşniz diye sordum kaç defa,hep kızızm diye sevdim karnımı,oğlum ne kadar bozulmuştr,ağzıma bile tuhaf geliyo oğlum demek,yüce rabbime şükürler olsunki sağlıklıymış,ve ben yine ağladım tabiki, o kadar küçükki elleri ayaklarıı.dualarım hep sizlerle yemin ederim,inşallahh allahım sizlerede en kısa zamnada mutlululuk gözyaşları dökmek nasip etsin.
telefonumda msn programi vardi 2 kere formatlaninca birdaha o programi bulamadim yukleyemedim yani . Ovulasyon testlerine gore 17. Gun en koyu cizgiyi gormussun ama akintin yogun olarak 13. Gun gelmis :26: bu biraz kafa karistiriyor iste ben bu durumda atesime guvenirdim hicbir zaman tek basina ovulasyon testi yapmadim yaniltabilir diye. Benim hamile kalmasan onceki 2 ay yumurtlama zamanindan gogus uclarim sizlamaya basliyordu gatta atesim yuksek cikmadi catlamadi yumurtam neden sizliyor bunlar diye sasiriyordum sonra ertesi gun bir bakiyordum atesim yukselmissen nasilsa gun asiri iliski yapiyorsun kacirmazsin yani yumurtlama gununu her daim icerde hazirda bekleyen askerin oluyor senin insallah yumurtanla saglikli bir sekilde bulusacaklar eninde sonunda
Ben soguk alginligi baslangici geciriyor gibiyim dunden beri insallah ilerlemez ama oglum iyi heralde teyzesi artik icimde tepinmelerini hissedebiliyorum bu muhtesem bir duygu insallah sizler de hissedeceksiniz bu guzel duygulari cani gonulden diliyorum
Bu arada dun aksam muhtesen yuzyilda hatuce sultan bebegini emzirirken uyuya kaldi bebek bogularak öldüya uff cok fena oldum
bende iyiyim canim vucut isisiyla ugrasiyorum..taf bugun catliyor olabilirsin dedi.. son iliski önceki geceydi...adami gelir gelmez yataga atmaliyim..saatler bile degerlivucut isim sabah 36.5 di simdi 36.7 olmus yukselmis..oruclu oldugum icin yediklerimdendir diyemiyorum yumurta catlatiyorum sanirim.of of kocam gelsin hemencek adamcegizde oruclu bugun :26: rabbim dualarimizi oruclarimizi kabul etsin de bugunlerde hamis kalalim yumurtalarimiz bebisle dolsun 2 si 3 u ard ardina gelsin insallah...evlerimiz senlensin neselensin col cocukla dolduralim yuvalarimizi
Dsn - Alexandria - Siyah - pabbuc.com
sağ gösterdim sol vurdum :) şimdilik bu çizmeyi sipariş ettim.giymime uygun.ne çok klasik ne çok spor ...
bu hafta hep böyleydim havalardan diyorum ama sanırım bugün esas olarak.okuduğum bişeye sıkıldım ....
sabah bahsettim ya .. kuzenimin 2. oğlu olacak.eşi çok güzel bi pasta almış. kızda bu da 2. paşayı dünyaya getireceğim için bana özle yazmış...
maşallah.allah nazarlardan saklasın .. en hayırlı evlatlardan etsin. de kendimi eksik hissettim ya. ve hep dediğimiz gibi, bu duyguyu asla paylaşamayacağım için umarsız olamayacağım için üzüldüm. ve ne kadar zorlukla elde edeceğim için sanırım. ki kızdan allah bin kere razı olsun, en dikkatlisi o etrafımdaki.tebrik yazılarımda hayırlısı olur inş devam eder diye cevaplar veriyo.hassas davranıyo bana karşı ... da keşke bizde çabuk elde edebilseydik demedende edemiyorum + dünde eşimle gereksiz tartıştık ev konusunda.tokiden alacaktı hespi satılmış.peşinat bizi aşıyo emlakçılardan alırsak.ama çıkartadabilriz gibi.ee işte çocuk olursa zor olur, bilmem ne olursa zor olur dedi.haksız değil ama adamda birikim mantığıda olmadığından para çarçur oluyo.yani hep bi bahane var...eminim dediğine pişman oldu ama herşeyi ben karşılıyorum dedi, çok bozuldum.bunun tartışmasını yapmıştı k.validem benimle.ama eşimin arkasını toplarım kendide iyi bilr ki çok zaman ondan çıkmayan benden çıkar.1 haftadorda herşeyi ben yapıyorum havaları gerdi .... aslında çok zmanda der sen olmasan ben idare edemem maddi olarak diye ama ara ara böyle bencillikler ediyo.sanrıım farkedeemiyo.akşamada özür safhası...
saat daha çok erken akşam olsa da eve gitsek candaşım anlattın şeyleri okudum aynı duyguları besliorum seninle hele sokaklarda evlatlarına bağıran kadınları görünce o kadınları dövesim gelio bizim evlatlarımız çok şanslı olcak haberleri yok naz yapıo veletler:)
sanki yarın adet olcam gibi kasıklarımda bacaklarımda ağrılar var çok fazla bide sivilce çıktı tam 3 tane:) gögüslerimde çok acıyo benden pas bu ay kıalzr semacım altta kaldım ben yine canım çıkcak:)
İnşallah senin sivilceler kandırıkçı çıkar...
Amin canım. Kandırıkçı oğlunu yerim ben...
Canım hamileyken seyretmemeye çalışın daha daetkiliyor insanı malesef...
Allah kabul etsin canım Okurken aklıma Beyaz hoca geldi. İlişki ile oruç açma tartışması vardı ya bir ara:))
Hayır olsun rüyan canım. Eşin haklı maceralarını sormaya:))
Harika bir modelmiş. Güle güle kullan.. Ayağına oluyor mu siparişle. Bazen beğenip deniyorsun ayağa uymuyor ya da beklediğin gibi güzel olmayabiliyor. Hele benim bacaklarım tombiş. Açtırmadan aldığım çizme yok gibi...
Özür dilemesi de güzel canım. İnşallah her hayaline kavuşursun...
Canım bazen ben de kızıyorum. İnsan sinirleniyor bazen... Ama yapmamak lazım tabi...
sanki yarın adet olcam gibi kasıklarımda bacaklarımda ağrılar var çok fazla bide sivilce çıktı tam 3 tane:) gögüslerimde çok acıyo benden pas bu ay kıalzr semacım altta kaldım ben yine canım çıkcak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?