canim burda iftar 15.27 deesim lab. da bende evde aciyoruz iftari aksam da 7 gibi geliyor , yoksa orucu öyle iliskiyle aacamayiz ne komik olur yaa
kiz dur alta felan inme , bekliyoruz kirmizi cizgileri görecez bu ay bakalim ..
lisedeyken bi iki kez orucumuzu sigarayla açmıştık allah affetsin cahillik işte sema sen orucunu aç eşin gelincede tatlı yersiniz birlikte:)bacım yaa benimde gögüsler şişmeye başlıo senin gibi işte insan anlıo kendini
evet canim insan kendini anliyor bende öyleyim anliyorum..hayirlsi olsun valla ne diyelim kismetten öte is yok..bekleyek görek ..görelim mevlam neyler neylerse guzel eyler..ondan gelene kapimiz ardina kadar acik ister yuzumuzu guldurur ister aglatir..ondan gelen hersey guzeldir..
inşallah ablada artık kendimi biliorum yaa anlayabiliorum geçen ay olan şeylerin aynısı oluyo işte
canim burda iftar 15.27 deesim lab. da bende evde aciyoruz iftari aksam da 7 gibi geliyor , yoksa orucu öyle iliskiyle aacamayiz ne komik olur yaa
kiz dur alta felan inme , bekliyoruz kirmizi cizgileri görecez bu ay bakalim ..
evet canim insan kendini anliyor bende öyleyim anliyorum..hayirlsi olsun valla ne diyelim kismetten öte is yok..bekleyek görek ..görelim mevlam neyler neylerse guzel eyler..ondan gelene kapimiz ardina kadar acik ister yuzumuzu guldurur ister aglatir..ondan gelen hersey guzeldir..
loeniless den haber var mi arkadaslar?:44:
Hayırlısı canım. Üzme kendini sakın olmazsa da bu ay...
Erkenmiş canım. Benim de 3 gün kaldı aslında tutsam fena olmayacak ama okulda zor olur hafta sonu tutayım bari... Tabi açılmaz... Yaşar Nuri Bey de bu insanlar kudurdu mu olur mu öyle şey demişti. Nadir de olsa bu fikrini beğendim onun...
Öyle doğru söze ne denir...
Hayırlısı canım. Üzme kendini sakın olmazsa da bu ay...
Erkenmiş canım. Benim de 3 gün kaldı aslında tutsam fena olmayacak ama okulda zor olur hafta sonu tutayım bari... Tabi açılmaz... Yaşar Nuri Bey de bu insanlar kudurdu mu olur mu öyle şey demişti. Nadir de olsa bu fikrini beğendim onun...
Öyle doğru söze ne denir...
Kızlar yumurta ile sperm birleşiyor, döllenme oluyor. Sağlıklı bireylerde bile şans yüzde 30. Allahın takdiri tabi ama ben niye tutmuyor, ne oluyor da tutmuyor, tıbbi olarakcevabı ne merak ediyorum..
bu konuda en çok duyduum şey keçi boynuzu kürü ibrahim saraçoğlumu ne varya herkes ondan yapıo kocasınacanim benimde önceki seneden 30 gun var hamileyken tutamamistim...burda sahur 5 de iftar 3 bucukta git gidede kisaliyor ,burda kolay olur diye basladim insallah devami gelir
canim her aksam esime ayni soruyu sorup duruyorum..bir cok sebebi olabilir diyor..ya diyorum millet ne cabuk hamile kaliyor hemen tutunuyoro nasil oluyor diyorum.. o adamlarin spermleri cok saglikli ve sayisi cok fazla demekki, kadininda yumurtasi kaliteli hemen oluyor..ama genelde sperm kalitesi önemliymis bu durumlarda.. spermleri kalitelendirmek icin ne yapmak lazim anlamis degilim of of
yok abla üzülmücem adet olursam doktora gitcem o bana kesim klomen çatlatma iğnesi dicek kabul etmicem onu yumurtlamam gayet oluyo benim yumurta takinbi yapsın ultrasonda ilaç filan istemiorum şimdilik karar verdim
bu konuda en çok duyduum şey keçi boynuzu kürü ibrahim saraçoğlumu ne varya herkes ondan yapıo kocasına
canim benimde önceki seneden 30 gun var hamileyken tutamamistim...burda sahur 5 de iftar 3 bucukta git gidede kisaliyor ,burda kolay olur diye basladim insallah devami gelir
canim her aksam esime ayni soruyu sorup duruyorum..bir cok sebebi olabilir diyor..ya diyorum millet ne cabuk hamile kaliyor hemen tutunuyoro nasil oluyor diyorum.. o adamlarin spermleri cok saglikli ve sayisi cok fazla demekki, kadininda yumurtasi kaliteli hemen oluyor..ama genelde sperm kalitesi önemliymis bu durumlarda.. spermleri kalitelendirmek icin ne yapmak lazim anlamis degilim of of
bu konuda en çok duyduum şey keçi boynuzu kürü ibrahim saraçoğlumu ne varya herkes ondan yapıo kocasına
Canım rahimin belki ancatoparlamıştır. Siz genelde gün aşırı denediniz yumurta takibi de yapsa yine ilişki hep olduğu gibi yaşanacak. Bazen sebepsiz de tutmuyor işte. Ben 4 kez hamile kaldım. 2 si ilk ay, biri 2. ay, biri de 3. ay tutmuştu. Belli olmuyor bazen. Stres de önemli bu işlerde. İstemesek de stresoluyor ama stresedikkat etmek lazım...
Bu arada benim de bebişim dursaydı 3 haftasonra doğum yapacaktım seni bu ayki hassasiyetinden dolayı anlıyorum...
Atlas, işte bencilliğe kızıyorum.kendinde olmursa dünyanın meselesi , ama karşısındaki içn "abartıyo!" biz düzeltemeyiz tabi.Allahtan gelecek illa :) Bu kızlarda anlayışlıdır da bazen farketmiyolar, hoş olmuyo o da tabi ... bende de k.valide laf arıyo.defalarca sormasına, defalarca cevap vermeme rağmen.hal şey diyo.korunmuyosunuz değil mi ? üzülme olur ! korunuyoruz , üzülmüyorum desemede ısrarla aynısına devam ediyo.bide annen demişti diye yem atması yok mu ... ama yemezler ... allah kabul etsin canım oruçlarınız.maşallah valla ...
Nazlım, benimde bazen bu insanları boğasım geliyo.en yakın arkadaşımda olsa gerçek bu :)
Chnb, teşekkürler.ayakkabıyı ilkkez netten alıyorum ama iade garantisi varmış.ona güvendim.olmazsa ya da beğenmezsem iade ederim deidm.inş güzel çıkar :) nasılsın ?
senin de son adet tarihin şubattı o zaman bende 30 kasım 1 aralıkda doğum yapacaktım hemen bitsin bu ay abla cidden çok mutsuzum bu ay geçen ay gün aşırı denedik ama bu ay yok o malesef itiraf ediorum siz üzülmeyin diye anlatmamıştım eşimle bozuğuz iki gündür hiç konuşmadık su verirmisin ekmek verirmisin dışında 11-14-16.günler ilişki oldu bidaha da olmadı zaten istemiorum da sürekli benim sölememle bişiler olsun istiyo onun aklına gelmio üzüldüüm zaman kızıo sevmiom onu ohhh anlattım rahatladım:)bende akşamları evde durmuyorum hiç bi yerlere gidiorum eve 11 de filan geliorum yüzümü görmüo dün akşam yatarken sarıldı sesimi çıakrmadım ama tek kelime de etmedim oda konuşmadı sabah işe giderkende öküz gibi öptü uyandırdı beni yine uyuyo numarası yaptım bu ay ondan yatar benden pas diyorum
ne kaliteymiş arkadaş ! bizimkilerde de ne kalitesizlikmiş :) beceremeedik gitti yacanim benimde önceki seneden 30 gun var hamileyken tutamamistim...burda sahur 5 de iftar 3 bucukta git gidede kisaliyor ,burda kolay olur diye basladim insallah devami gelir
:)) inş bebeği getirmeyede yarayacak :)Canım ben de bir ay denemiştim kürtjdan sonra eşime. Çok sinirleniyordu kendini ezik hissediyordu. Ama şimdi aldığım keçiboynuzu pekmezini çaktırmadan götürüyor.:)) İlişki sıklığına yaradı ama korunuyoruz ya kalite konusunu bilemiyorum. Denenebilir...
teşekkür ederim ablacı.89 lira, 3 ve 6 taksit imkanı da vardı.Dnlenin barri ya, uykusuzluk insanı çok etkiliyo .. Oğlunuda öpüyorum çok :) tabi senide ...İyiöyleyse gerçekten hoşmuş. Ne kadar fiyatı canım? Ben de yorgunum. Gece geç yattık.Şimdi uzanayım diyorum oğlanla...
şuan onunla bozuk olduum için daha çok istiyorum bebeğim olsun diye ben onunla çocuk için evlenmişim çok abartıomuşum falan bi sürü zırvaladı saçma sapan şeydfen tartışma büyüdü kavgaya dönüştü ben vurdum kafayı yattım en sevmedii şeydir lafı bitircen öyle yatcan benimde çokta bi tarafımda gece gece laf anlatcam ona sabrım yok zaten abla perdedeki desenleri bile bebeğe benzettim oldu yeminle dedim kafayı yiyom heralde ama onlar anlamıo bizim gibihissedmio malesef bende dayanamıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?