kızlar selam...
dr dan yeni geldim....çok şükür kalbinin atışını gördümgördüm diyorum çünkü okadar heyecan ve korku içindeydimki benim kalbim 100 de 200 atıyordu dr diyoki biraz nefesini tutsan duyacaksın atışlarını biraz duydum biraz gördüm işte...kanamalı bölge devam ediyor dedi sağ tarafta progestana devam...2 hafta sonra tekrar gel dedi baklım...
bu ay benim yüzüm zor güler ona affetmem umrumda diil çok fenanımdır ben kızdıımda gözüm görmüo malesef bi kaç güne geçer sinirim daha çok sarılır o bana:44:kiyaamaaam kiz kocan seni seviyor ban yazik sinsi sinsi sarimis sabahta öpmusaffet kiz adamcegizi ...yazik beeee
canım maşallah şakacı oğluna nasıl a kandırmış sizikızlarrrr,bebeğim ellerinizden öper çk şükür bi problem yok maşaallahhehh bide sürpriz yaptı oğluşum geliyomuş kızlar gösterdi bugün kendini yüzde yüz erkek dedi,kocamda bende şok olduk,ama eşim acayip sevindi nerdeyse taklalar atacaktı.yarın yine görüşürüz hepinizi öpüyorum.
hayır olsun inşallah ikinci rüya olmuş sanırım candas senin artık bu çıkar allahın izniyle hadi bakalımcandascigim selam adasim ben sana soylemedim ama bayram sabahi seni ruyamda gordum bizim arabadan indik sanki sizin eve gelmistik sen ve esin de bizim arabadaydiniz araba da bir de bebeginiz vardi onu da kucagina aldin sizin eve girdik sanki sonra uyandim ama rutamdaki kesin sendin hatta esin bile vardi ruyamda uyaninca da sasirdim esinle tanismamistim nasil girdi ruyama diye :26: fotograflardan kalmis demekk ki aklimdahayra yoralim bu ruyayi hayir olsun insallah
renkli canım sen istersen bi süre rüya görmekizlar ben ruyamda pek normal seyler görmuyorum..bakin anlatayim o zaman karar verin ruyamda sizi görmeli miyim görmemelimiyim..?
4 5 gun önce ruyamda istanbuldayim kadiköye gitmeye calisiyormusum..ama kayboluyorum sonra polat alemdar geliyor arabayla bacim ne oldu diyor, ben diyorum kayboldum abi , anam senin hemserin yardim et bana allahasen diyorum..aliyo beni arabaya yarim ederim ama benim sirketimde bi kac gun calis yol parani cikar öyle git diyo..paramda yokmus cunku..neyse gidiyom sirkette calismaya sonra kivanc tatlitug geliyo uzerime yuruyor ne oluyor ya diyorum ?? sen benim polatimla nasil kiristirirsin diyo ya diyorum polat abiyle aramda bise yok bana yardim eli uzatti yoksa istanbulda basima ne isler gelirdi diyorum.. sonra kivanc diyor ki ben polattan 4 aylik hamileyim sana yedirmem diyor sevgilimicezacim ruyamda seni göriyim mi??
canim benimde önceki seneden 30 gun var hamileyken tutamamistim...burda sahur 5 de iftar 3 bucukta git gidede kisaliyor ,burda kolay olur diye basladim insallah devami gelir
canim her aksam esime ayni soruyu sorup duruyorum..bir cok sebebi olabilir diyor..ya diyorum millet ne cabuk hamile kaliyor hemen tutunuyoro nasil oluyor diyorum.. o adamlarin spermleri cok saglikli ve sayisi cok fazla demekki, kadininda yumurtasi kaliteli hemen oluyor..ama genelde sperm kalitesi önemliymis bu durumlarda.. spermleri kalitelendirmek icin ne yapmak lazim anlamis degilim of of
bu konuda en çok duyduum şey keçi boynuzu kürü ibrahim saraçoğlumu ne varya herkes ondan yapıo kocasına
Canım ben de bir ay denemiştim kürtjdan sonra eşime. Çok sinirleniyordu kendini ezik hissediyordu. Ama şimdi aldığım keçiboynuzu pekmezini çaktırmadan götürüyor.:)) İlişki sıklığına yaradı ama korunuyoruz ya kalite konusunu bilemiyorum. Denenebilir...
ne kaliteymiş arkadaş ! bizimkilerde de ne kalitesizlikmiş :) beceremeedik gitti ya:)
:)) inş bebeği getirmeyede yarayacak :)
teşekkür ederim ablacı.89 lira, 3 ve 6 taksit imkanı da vardı.Dnlenin barri ya, uykusuzluk insanı çok etkiliyo .. Oğlunuda öpüyorum çok :) tabi senide ...
ah canım ya :) yakında hepimiz rakamları bile bebek gibi görürsek şaşmamak lazım demekki ... :)
senin de son adet tarihin şubattı o zaman bende 30 kasım 1 aralıkda doğum yapacaktım hemen bitsin bu ay abla cidden çok mutsuzum bu ay geçen ay gün aşırı denedik ama bu ay yok o malesef itiraf ediorum siz üzülmeyin diye anlatmamıştım eşimle bozuğuz iki gündür hiç konuşmadık su verirmisin ekmek verirmisin dışında 11-14-16.günler ilişki oldu bidaha da olmadı zaten istemiorum da sürekli benim sölememle bişiler olsun istiyo onun aklına gelmio üzüldüüm zaman kızıo sevmiom onu ohhh anlattım rahatladım:)bende akşamları evde durmuyorum hiç bi yerlere gidiorum eve 11 de filan geliorum yüzümü görmüo dün akşam yatarken sarıldı sesimi çıakrmadım ama tek kelime de etmedim oda konuşmadı sabah işe giderkende öküz gibi öptü uyandırdı beni yine uyuyo numarası yaptım bu ay ondan yatar benden pas diyorum
Canım 12 Marttı benim satım ama ben genelde erken doğum yaparım. 38'i geçmez. Arada oluyor canım. Biz de yaşıyoruz. Memorial'e gittik. 240 muayene, 380 genetik test, bir gün sonra 200 çocuğun psikolog parası verince bizimki Arda Beye gitmek istemedi. Gidene kadar kavga ettik. Benim bir şeyim yok diyor. Ben de ben sakatım tamam mı dedim. Pıhtılaşmam var, bağışıklık sorunu var, rahimağzı yetmezliğim var rahatladın mı sen sağlıklısın ben değilim. Git başkasıyla evlen sağlıkla evlatların olsun dedim. Dr de surat 5 karış. Sonra dr yi beğendi de düzeldi. 270 dr ye, 85 de yeni tahlile verdik ama sonra ses çıkarmadı... Çıkışta seni takdir ettim kendinle ilgili bu kadar şeyi sırayla nasıl tutmuşsun bu kadar ilaç isimleri, tıbbi terimleri şaşırdım dedi...
Üzülme canım erkekler böyle...
şuan onunla bozuk olduum için daha çok istiyorum bebeğim olsun diye ben onunla çocuk için evlenmişim çok abartıomuşum falan bi sürü zırvaladı saçma sapan şeydfen tartışma büyüdü kavgaya dönüştü ben vurdum kafayı yattım en sevmedii şeydir lafı bitircen öyle yatcan benimde çokta bi tarafımda gece gece laf anlatcam ona sabrım yok zaten abla perdedeki desenleri bile bebeğe benzettim oldu yeminle dedim kafayı yiyom heralde ama onlar anlamıo bizim gibihissedmio malesef bende dayanamıorum
kızlar selam...
dr dan yeni geldim....çok şükür kalbinin atışını gördümgördüm diyorum çünkü okadar heyecan ve korku içindeydimki benim kalbim 100 de 200 atıyordu dr diyoki biraz nefesini tutsan duyacaksın atışlarını biraz duydum biraz gördüm işte...kanamalı bölge devam ediyor dedi sağ tarafta progestana devam...2 hafta sonra tekrar gel dedi baklım...
ne kaliteymiş arkadaş ! bizimkilerde de ne kalitesizlikmiş :) beceremeedik gitti ya:)
:)) inş bebeği getirmeyede yarayacak :)
teşekkür ederim ablacı.89 lira, 3 ve 6 taksit imkanı da vardı.Dnlenin barri ya, uykusuzluk insanı çok etkiliyo .. Oğlunuda öpüyorum çok :) tabi senide ...
ah canım ya :) yakında hepimiz rakamları bile bebek gibi görürsek şaşmamak lazım demekki ... :)
canım maşallah şakacı oğluna nasıl a kandırmış sizi
hayır olsun inşallah ikinci rüya olmuş sanırım candas senin artık bu çıkar allahın izniyle hadi bakalım
renkli canım sen istersen bi süre rüya görmebu nasıl bir rüyadır senaryo yazmış güzel de aktörlerle oynamışsın
renkli nazlım ve chnb keçiboynuzundan konu açılmış ben de yazayım edim bebeğimin gelişmeiğini yazınca bana burda keçiboynuzunu önermişlerdi almıştık ama ben yiyememiştim eşimde yemem için tadı çok güzel felan demişti sonradan sperm kalitesni artırdığını okudum korunmayı bırakınca çıkardım keçiboynuzunu her kahvaltıda başka tatlı da koymayınca yaklaşık 2-3 çay kaşığı yedi sabahlarıhamile olduğumu öğrendikten sonra koymadım masaya bizimki faketmiş bitti mi keçiboynuzunun görevi diyor kızlar denemeye değer en azından bir çay kaşığı her sabah ilaç niyetine içsinler..
canım affeeeeeeeeeettt ben dayanamıyorumya herkes öle uzatmadan afettsin istiyorum kız kocamızdan başka kimimiz var bizi daha iyi anlayacak?? başkasıyla bu kadar zaman geçirsek bu kadar da anlamıycak belki dayanamayacaklar bizeşuan onunla bozuk olduum için daha çok istiyorum bebeğim olsun diye ben onunla çocuk için evlenmişim çok abartıomuşum falan bi sürü zırvaladı saçma sapan şeydfen tartışma büyüdü kavgaya dönüştü ben vurdum kafayı yattım en sevmedii şeydir lafı bitircen öyle yatcan benimde çokta bi tarafımda gece gece laf anlatcam ona sabrım yok zaten abla perdedeki desenleri bile bebeğe benzettim oldu yeminle dedim kafayı yiyom heralde ama onlar anlamıo bizim gibihissedmio malesef bende dayanamıorum
kızlar selam...
hepsi aynı yaaa köküne kibrit suyu derdi babannem hep :)bizim gibi düşünmelerini beklios hatamız bumu acaba kıyamam sana da ama bu ay uğraşmıcam konuşmuycamda anlasın arkadaşları bebkleriyle gelice akşam üstüme atlıodu hadi çalışma yapalım diye üzülüodu ağlıodu oda unuttu o gğünleri iş yerinde sürekli ayakta çok yoruluo kafa hep dolu hak vermek istiyorum ama veremiorum biz nelerden fedakarlık yapıoruz
canım affeeeeeeeeeettt ben dayanamıyorumya herkes öle uzatmadan afettsin istiyorum kız kocamızdan başka kimimiz var bizi daha iyi anlayacak?? başkasıyla bu kadar zaman geçirsek bu kadar da anlamıycak belki dayanamayacaklar bizedışardan bakan göz de önemli biz abartmıyorum içimizdeki özlemden öle geliyo bu bebek hayallerime eşimden yasak gelmişti bana bende küsüyomda en fazla yatak odasına girinceye kadar burnu sürtmüş uzatma üzme enişteyiii barışın gelsin yeğenimiz
ay canım ya maşallahdarısı bizlere inşallah bugün sınıfta bende öğrencilerimle paylaştım nasıl sevindiler sarıldılar aslında çok erken ama benim onların dualarına ihtiyacım var benim sınavım kalp atışı olduğu için sevincimin çoğunu o sese saklıyorum hiç duymadığım için merak da ediyorum öğrencilerim söz verdiler evde de okulda da kimseye söylemeyecekler aramızdaki sır olacak hatta ses yapınca çocuklar bebeğim uyuyo sessiz olun diyorum susuyorlar
ayy gözleirm doldu ablacım maşallah yaaa yirim ben onun minicik kalbini allahım daim etsin bütün testlerden kolayca geçsin inşallajhhhhhhh
bu ay benim yüzüm zor güler ona affetmem umrumda diil çok fenanımdır ben kızdıımda gözüm görmüo malesef bi kaç güne geçer sinirim daha çok sarılır o bana
hepsi aynı yaaa köküne kibrit suyu derdi babannem hep :)bizim gibi düşünmelerini beklios hatamız bumu acaba kıyamam sana da ama bu ay uğraşmıcam konuşmuycamda anlasın arkadaşları bebkleriyle gelice akşam üstüme atlıodu hadi çalışma yapalım diye üzülüodu ağlıodu oda unuttu o gğünleri iş yerinde sürekli ayakta çok yoruluo kafa hep dolu hak vermek istiyorum ama veremiorum biz nelerden fedakarlık yapıoruz
Canım 12 Marttı benim satım ama ben genelde erken doğum yaparım. 38'i geçmez. Arada oluyor canım. Biz de yaşıyoruz. Memorial'e gittik. 240 muayene, 380 genetik test, bir gün sonra 200 çocuğun psikolog parası verince bizimki Arda Beye gitmek istemedi. Gidene kadar kavga ettik. Benim bir şeyim yok diyor. Ben de ben sakatım tamam mı dedim. Pıhtılaşmam var, bağışıklık sorunu var, rahimağzı yetmezliğim var rahatladın mı sen sağlıklısın ben değilim. Git başkasıyla evlen sağlıkla evlatların olsun dedim. Dr de surat 5 karış. Sonra dr yi beğendi de düzeldi. 270 dr ye, 85 de yeni tahlile verdik ama sonra ses çıkarmadı... Çıkışta seni takdir ettim kendinle ilgili bu kadar şeyi sırayla nasıl tutmuşsun bu kadar ilaç isimleri, tıbbi terimleri şaşırdım dedi...
Üzülme canım erkekler böyle...
canım affeeeeeeeeeettt ben dayanamıyorumya herkes öle uzatmadan afettsin istiyorum kız kocamızdan başka kimimiz var bizi daha iyi anlayacak?? başkasıyla bu kadar zaman geçirsek bu kadar da anlamıycak belki dayanamayacaklar bizedışardan bakan göz de önemli biz abartmıyorum içimizdeki özlemden öle geliyo bu bebek hayallerime eşimden yasak gelmişti bana bende küsüyomda en fazla yatak odasına girinceye kadar burnu sürtmüş uzatma üzme enişteyiii barışın gelsin yeğenimiz
ay canım ya maşallahdarısı bizlere inşallah bugün sınıfta bende öğrencilerimle paylaştım nasıl sevindiler sarıldılar aslında çok erken ama benim onların dualarına ihtiyacım var benim sınavım kalp atışı olduğu için sevincimin çoğunu o sese saklıyorum hiç duymadığım için merak da ediyorum öğrencilerim söz verdiler evde de okulda da kimseye söylemeyecekler aramızdaki sır olacak hatta ses yapınca çocuklar bebeğim uyuyo sessiz olun diyorum susuyorlar
bağlantı süperdi :)ibrahim hemen işinin başına döndü vallaCanım düzelir inşallah. Böyle dalgaların olması normal.Üzülme fazla. Her şey olacağına varır. Onlar vücutlarında taşımadıkları için anlayamazlar. Evet üzülüyorlar ama düntyanı kanunu bu bizim kadar değil. Bak dün akşam İbrahim de üzüldü, Hatice sultan da ama hangisi daha çok? Böyle işte. Bizdendi giden, onlar dıştan bakabiliyorlar malesef...
akşam ben haticeye ağladım sen maymuna hade bakalım:)ama kızlar elveda rumeliyi izliomuydunuz bilmiorum ama ordaki ölüm sahnesi kadar hiç bi filmde dizide ağlamadım ben ne sahneydi beeee vahidenin ölüm sahnesievet erkekler böyle maalesef duyarsizlar..duz mantiklar...bizim kadar cetrefilli dusunemiyorlar..hayata bakis acilarida sanki robot gibi...ah ah...
kiz nazlim dun biz esimle bir film izledik maymunlar cehennemi 2 yi.. superdi kesinlikle birlikte izleyin esinle... orda filmin basinda bi bebek maymun var , annesi deney maymunu lab. da doguruyo yavrusunu kimse görmesin diye sakliyor, yavrusunu korurken ölduruyolar tabi bilmiyorlar hayvanin yavrusu oldugunu sonra onu bilim adamlarindan biri aliyor evine göturuyor aayy kiz var ya o bebek maymunu evlat edinesim geldi agladim , esimde bana bakti senin vaktin gelmis dedi..dedim canim ya inanki o bebek maymunu verseler insan gibi emzirir buyutururm öyle kanim kaynadi sutum gelcek dedim öyle böyle icim sizlamadi..memislerim sizladi bebisi öyle göruncebizim vaktimiz gelmis nerde nasil davranacagimiz belli olmuyor duygu seli yasiyoruz..
gunlukcum tebrik ederim insallah böyle saglikli devam edersin
akşamki hal ve hareketlerine göre belki affedebilirim:)çok üzüldüm canım yaa valla bak ama şimdi üzülmüorum o üzülsün eşşek
bağlantı süperdi :)ibrahim hemen işinin başına döndü valla
akşam ben haticeye ağladım sen maymuna hade bakalım:)ama kızlar elveda rumeliyi izliomuydunuz bilmiorum ama ordaki ölüm sahnesi kadar hiç bi filmde dizide ağlamadım ben ne sahneydi beeee vahidenin ölüm sahnesi
Üzülme üzülme...
Canım o sahneyi de diziden çıkmak istediği için seyretmemiştim. Gıcık oldum onun yüzünden dizi bitti, yeni sezonda herkes çıktı. Halbuki en az 2 sezon oynayabilirdi. Benim seyrettiğim en güzel dizilerden biriydi...
Canım hamileliğini öğrenince tek öğrncilerine üzüldüm. İnşallah sağlıkla sorunsuz geçer de 1. sınıfı başkasına devretmez dedim 1. sınıf velisi olarak:)) Ne tatlı bir öğretmensin. Çocukların çok şanslı...
minikler :) ne güzel keçi boynuzu görevin yapmış..
chnb :) aman dikkat o keçiboynuzuna :))
günlük :))) canım gözümüz aydın, şükürler olsun bebeğimizin kalbi atmış.darısı minikler ve lonelinese :)
şekerler ben kaçar :)
Candaşçığım ben yaş konusunu pek takmıyorum. Bir de eşim benden 9 yaş büyük. Bu yüzden her halükarda ondan hep çok genç görünüyorum. Bu da önemli bir kriter benim için... 35 e en çok üzüldüğüm nokta kadın doğumla ilgili sınır yaş olması. 35'ten sonra diye başlayan bir sürü şey sıralıyorlar ya: Yumurtalık rezervi azalması, düşük yapma, anomalili bebek doğurma riski vb. bu yaş alt sınır olarak veriliyor ona üzülüyorum...
Dr ciğim sen de oğlaksın demek. En sevmediğim huyumuz hep önce kötüsünü düşünmek, hayallermizi bile RÜTÜKten geçiriyoruz malesef:)) Ben hep olumsuzu düşünürüm önce. Sevinçlerim bile ölçülüdür hep bir bit yeniği ararım...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?