Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy gözleirm doldu ablacım maşallah yaaa yirim ben onun minicik kalbini allahım daim etsin bütün testlerden kolayca geçsin inşallajhhhhhhh

:44:kiyaamaaam kiz kocan seni seviyor ban yazik sinsi sinsi sarimis sabahta öpmus affet kiz adamcegizi ...yazik beeee
bu ay benim yüzüm zor güler ona affetmem umrumda diil çok fenanımdır ben kızdıımda gözüm görmüo malesef bi kaç güne geçer sinirim daha çok sarılır o bana

canım maşallah şakacı oğluna nasıl a kandırmış sizi
hayır olsun inşallah ikinci rüya olmuş sanırım candas senin artık bu çıkar allahın izniyle hadi bakalım
renkli canım sen istersen bi süre rüya görme bu nasıl bir rüyadır senaryo yazmış güzel de aktörlerle oynamışsın

bu konuda en çok duyduum şey keçi boynuzu kürü ibrahim saraçoğlumu ne varya herkes ondan yapıo kocasına

renkli nazlım ve chnb keçiboynuzundan konu açılmış ben de yazayım edim bebeğimin gelişmeiğini yazınca bana burda keçiboynuzunu önermişlerdi almıştık ama ben yiyememiştim eşimde yemem için tadı çok güzel felan demişti sonradan sperm kalitesni artırdığını okudum korunmayı bırakınca çıkardım keçiboynuzunu her kahvaltıda başka tatlı da koymayınca yaklaşık 2-3 çay kaşığı yedi sabahları hamile olduğumu öğrendikten sonra koymadım masaya bizimki faketmiş bitti mi keçiboynuzunun görevi diyor kızlar denemeye değer en azından bir çay kaşığı her sabah ilaç niyetine içsinler..

küçükken patlamış mısırları bulutları filan ata eşşeğe benzetirdim şimdi perde halı desenlerini bebeğe benzetiorum:)

Canım 12 Marttı benim satım ama ben genelde erken doğum yaparım. 38'i geçmez. Arada oluyor canım. Biz de yaşıyoruz. Memorial'e gittik. 240 muayene, 380 genetik test, bir gün sonra 200 çocuğun psikolog parası verince bizimki Arda Beye gitmek istemedi. Gidene kadar kavga ettik. Benim bir şeyim yok diyor. Ben de ben sakatım tamam mı dedim. Pıhtılaşmam var, bağışıklık sorunu var, rahimağzı yetmezliğim var rahatladın mı sen sağlıklısın ben değilim. Git başkasıyla evlen sağlıkla evlatların olsun dedim. Dr de surat 5 karış. Sonra dr yi beğendi de düzeldi. 270 dr ye, 85 de yeni tahlile verdik ama sonra ses çıkarmadı... Çıkışta seni takdir ettim kendinle ilgili bu kadar şeyi sırayla nasıl tutmuşsun bu kadar ilaç isimleri, tıbbi terimleri şaşırdım dedi...

Üzülme canım erkekler böyle...

hepsi aynı yaaa köküne kibrit suyu derdi babannem hep :)bizim gibi düşünmelerini beklios hatamız bumu acaba kıyamam sana da ama bu ay uğraşmıcam konuşmuycamda anlasın arkadaşları bebkleriyle gelice akşam üstüme atlıodu hadi çalışma yapalım diye üzülüodu ağlıodu oda unuttu o gğünleri iş yerinde sürekli ayakta çok yoruluo kafa hep dolu hak vermek istiyorum ama veremiorum biz nelerden fedakarlık yapıoruz

Canım haklısın ama kısmet işte. Sizleri anlıyorum gerçekten çok güzel bir duygu inşallah sizler de yaşayacaksınız...

Çok sevindim canım benim...

Fiyatta güzelmiş canım. İyi günlerde giy...

Canım benimki kaşık kaşık yiyor:))

canım affeeeeeeeeeettt ben dayanamıyorumya herkes öle uzatmadan afettsin istiyorum kız kocamızdan başka kimimiz var bizi daha iyi anlayacak?? başkasıyla bu kadar zaman geçirsek bu kadar da anlamıycak belki dayanamayacaklar bize dışardan bakan göz de önemli biz abartmıyorum içimizdeki özlemden öle geliyo bu bebek hayallerime eşimden yasak gelmişti bana bende küsüyomda en fazla yatak odasına girinceye kadar burnu sürtmüş uzatma üzme enişteyiii barışın gelsin yeğenimiz

ay canım ya maşallah darısı bizlere inşallah bugün sınıfta bende öğrencilerimle paylaştım nasıl sevindiler sarıldılar aslında çok erken ama benim onların dualarına ihtiyacım var benim sınavım kalp atışı olduğu için sevincimin çoğunu o sese saklıyorum hiç duymadığım için merak da ediyorum öğrencilerim söz verdiler evde de okulda da kimseye söylemeyecekler aramızdaki sır olacak hatta ses yapınca çocuklar bebeğim uyuyo sessiz olun diyorum susuyorlar

Canım düzelir inşallah. Böyle dalgaların olması normal.Üzülme fazla. Her şey olacağına varır. Onlar vücutlarında taşımadıkları için anlayamazlar. Evet üzülüyorlar ama düntyanı kanunu bu bizim kadar değil. Bak dün akşam İbrahim de üzüldü, Hatice sultan da ama hangisi daha çok? Böyle işte. Bizdendi giden, onlar dıştan bakabiliyorlar malesef...

Canım hamileliğini öğrenince tek öğrncilerine üzüldüm. İnşallah sağlıkla sorunsuz geçer de 1. sınıfı başkasına devretmez dedim 1. sınıf velisi olarak:)) Ne tatlı bir öğretmensin. Çocukların çok şanslı...

evet erkekler böyle maalesef duyarsizlar..duz mantiklar...bizim kadar cetrefilli dusunemiyorlar..hayata bakis acilarida sanki robot gibi...ah ah...

kiz nazlim dun biz esimle bir film izledik maymunlar cehennemi 2 yi.. superdi kesinlikle birlikte izleyin esinle... orda filmin basinda bi bebek maymun var , annesi deney maymunu lab. da doguruyo yavrusunu kimse görmesin diye sakliyor, yavrusunu korurken ölduruyolar tabi bilmiyorlar hayvanin yavrusu oldugunu sonra onu bilim adamlarindan biri aliyor evine göturuyor aayy kiz var ya o bebek maymunu evlat edinesim geldi agladim , esimde bana bakti senin vaktin gelmis dedi..dedim canim ya inanki o bebek maymunu verseler insan gibi emzirir buyutururm öyle kanim kaynadi sutum gelcek dedim öyle böyle icim sizlamadi..memislerim sizladi bebisi öyle görunce bizim vaktimiz gelmis nerde nasil davranacagimiz belli olmuyor duygu seli yasiyoruz..

gunlukcum tebrik ederim insallah böyle saglikli devam edersin

akşamki hal ve hareketlerine göre belki affedebilirim:)çok üzüldüm canım yaa valla bak ama şimdi üzülmüorum o üzülsün eşşek

bağlantı süperdi :)ibrahim hemen işinin başına döndü valla

akşam ben haticeye ağladım sen maymuna hade bakalım:)ama kızlar elveda rumeliyi izliomuydunuz bilmiorum ama ordaki ölüm sahnesi kadar hiç bi filmde dizide ağlamadım ben ne sahneydi beeee vahidenin ölüm sahnesi

Üzülme üzülme...

akşam ben haticeye ağladım sen maymuna hade bakalım:)ama kızlar elveda rumeliyi izliomuydunuz bilmiorum ama ordaki ölüm sahnesi kadar hiç bi filmde dizide ağlamadım ben ne sahneydi beeee vahidenin ölüm sahnesi

Canım o sahneyi de diziden çıkmak istediği için seyretmemiştim. Gıcık oldum onun yüzünden dizi bitti, yeni sezonda herkes çıktı. Halbuki en az 2 sezon oynayabilirdi. Benim seyrettiğim en güzel dizilerden biriydi...

minikler :) ne güzel keçi boynuzu görevin yapmış..

chnb :) aman dikkat o keçiboynuzuna :))

günlük :))) canım gözümüz aydın, şükürler olsun bebeğimizin kalbi atmış.darısı minikler ve lonelinese :)

şekerler ben kaçar :)

bir sevgili uğruna harcattı diziyi nejat işlerle beraberdiya görüşemiomuş hanfendi ondan çıktı diziden

çok teşekkür ederim cnm öğrencilerim o kadar tatlıki allah nasip ederse 5. sınıfa kadar bırakmayı düşünmüyorum allah sağlıklı sıhatli tamamına erdirirse yaza geliyo doğum sadece 1 ay kadar birlikte olamayız cumartesi direksiyon sınavım var seneye herşey yolunda giderse arabayla gidip öğleden sonrayı da süt izni olarak kullanırım die düşünüyrum böylelikle izne ihtiyacım olmaz.. bizim plana göre bu hafta r ve m sesleri verilecekti sıkıldık u sesini de öğrendik plandan kopuyoruz haftada üç ses öğrenecez sanırım artık..
buarada ben de yakışıklı prensin resmine baktım ne kadar çok benziyorsunuz maşallah allahım bir de kardeş nasip eder inşallah belki kader savurur onu da ben okuturum

ay canım şimdi bana diyor canım kalanı sen ye bebeğe iyi geliyormuş diyor o da ne bereketliymiş küçük bir kavanoz altı üstü bitmedi gitti diyeceğim o ki her eve lazım önce kocişler sonra annişler ye ye ye ye ........

gunlukcum ohhh canim ya rahatladim Alah nazarlardan korusun masallah kuzumuza. Sen insallah hapina devam et. guzel guzel dinlen canim . Benimde sali gunu randevum var.

Candascim evet dogru canim ankara ile baglantim var. Ahmetin ailesi Batikentte oturuyor. Insallah Istanbulda 3-5 gun kaldiktan sonra oraya gecicez. insallah bende gorusmek cok istiyorum .. mutlka ayarlamaya calisicam ..

aayyy her defasında nasıl okuyacağım diye başlıyorum 2 saatte çıkıyorum içinden....kızlar allah iyiliğinizi versin inşallah...

çok sağolun kızlar...

nurayım, canım sağol benimki sata göre 7 haftalık usg ye göre 8 haftalık dedi...seninle aynıyız sanki senin doğum tarihi ne canım tahmini yani?kanamanın birmemesinden dolayı tedirginim aslında hayırlısı olsun canım....seninde haftaya salı inşallah herşey normaldir canım...

loneliness, çok merak ettim ve ettik canım nasılsın? keşke numaranı bilseydik...için rahat olsun canım benim hiç bişey olmayacak sen buna inan lütfen allahım bu defa nasip edecek inşallah...üzme kendini bebeğinde üzülmesin ve bırakmasın seni...

sinau, ikinci erkeğin geliyormuş gözünaydın canım...

çok erkek oldu maşallah...

yaa hello sen neden bana hiç tahmin yapamıyorsun:))

renkliatlas, sorunu kimse yanıtlamamış canım ben yanıtlayayım lütfiye arkadaşımız yamatake, nurayın dediği gibi ayşede ceza:))

37yim ben tatlım.. başka bir yorum yapmayacağım, olumsuzlukları bir bir sıralamışsın zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…