Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
minikler bende chnbye katılıyorum keşke burda olsaydın...kızım nasipse 2 sene sonra 1e başlıcak...inşallah senin ve ceza gibi iyi bir öğretmene rastlar...diğer kızlar alınmasın onlarlada lisede karşılaşsa ne süper olurdu yaa ben eğitim konusunda çok fenayım yaa illada okuyacak diyorum ama kızım nasıl olacak bilmiyorum inşallah başarılı ve istekli olur ...hiç bişey istediğiniz gibi olmuyor onlarda bir birey nede olsa...

minikler canım hamileliğin konusunda eşin nasıl şimdi?

kardeşimin hamileliğinde 16-17. haftada falan doktor oğlana benziyor ama göstermiyor demişti. 2-3 hafta sonra kız dedi. günlerce kız ismi aradık, pembe pembe şeyler hazırlamaya başladık. hatta annem abartıp pespembe bir alt açma bezi hazırladı fistolu falan.. hala görünce güleriz. ben hep kardeşimin bir oğlu olacağına benim kızım olacağına inanmışımdır nedense.. kız dendiğinde hayalkırıklığına uğramıştım açıkçası..daha sonra doktor erkek diyince şaşa kaldı pembe pembe hazırlıklarıyla anneciğim. sonuçta nur topu gibi bir oğlumuz oldu.

Ne güzel maşallah canım. Bırakma tabi istikrar çok iyi bir şey. Çocuklar şanslı vallahi...İnşallah kimbilir yolumuz oralar düşer:)) Oğlumu bana benzetirler genelde...

Günlük hep böyle haberler bekliyoruz canım...

günlük, çok sevindim. progestana ve elinden geldiğince dinlenmeye devam..

Sürprizin de böylesi. Yine de doğmadan öğrenmiş. Benim bir arkadaşa 3.5 kiloya yakın kız denmişti fakültede. 4.5 a yakın erkek doğurdu. Sürpriz... Her şey pembe beşik bile:))

37yim ben tatlım.. başka bir yorum yapmayacağım, olumsuzlukları bir bir sıralamışsın zaten..

Canım demek tek yaşlı ben değilim... Şaka bir yana inşallah sağ salim bebeğine kavuşursun. Yaptırdın mı bilmiyorum ben hala preferik kanda kromozom analizi yaptırma taraftarıyım. Kesin yazmışsındır da unutuyorum yaşlılık...

Sürprizin de böylesi. Yine de doğmadan öğrenmiş. Benim bir arkadaşa 3.5 kiloya yakın kız denmişti fakültede. 4.5 a yakın erkek doğurdu. Sürpriz... Her şey pembe beşik bile:))

bu da iyiymiş. annemin bir tandığının başına geldi benzeri bir durum.
kardeşimin hamileliğinde bir tek bendim bebeğin cinsiyetinden emin olan. doktor fikir değiştirip durunca temkinli davranmaya çalıştı bizimkiler. şimdi ufaklık oyunda falan kandırıkçılık yapmaya kalkınca, "ananın karnında da kandırdın doktoru sen" diye başına kakıyoruz

Zavallı adı çıkmış bir kere... Güzel süpriz bunlar. Olsun da bizim de böyle olsun...

Evet canım ya... Bireyler onlar da... Ama gerçekten bazı şeyler istediğimiz gibi olmuyor. Bayramda sıkı çalıştık biraz toparladık. Öğretmen daha iyi dedi. Ama ben en çok kendi ödevini hiç söylemeden yapmasını isterdim. Bir de dün hayat bilgisinde resimler verilmiş. Bir sürü eylem var, armağan vermek, ip atlama, okula gitmek vb... Sevdiklerinizin altındaki kutuyu sarıya sevmediklerinizi kırmızıya boyayın diyor. Bizimki okul için biraz sevmiyorum dedi ve azıcığını kırmızıya çoğunu sarıya boyadı. Çocuklar yalansız dolansız...

ne demek, ben varken ancak ikinci sırada olursun üstelik yaşlı değiliz ki biz
ben daha testleri yaptırmadım. ama genetik testleri de yazmış doktorum listeye. pıhtılaşma testleri, toch falan 6-7 maddelik test listesi yazmı. yazısında çözemediğim test isimleri de var. kromozom analizi meselesi de olabilir. aslında bir an önce randevu alıp gitsem iyi olacak artık. ama işlerin yoğunluğuna dalıp haftanın nasıl geçtiğini unutanlardanım... haftaya bir boşluk yaratıp gideyim bari. kaçmakla bir çözüm sağlayacağım yok..

Canım benim daha önce de kesin yazmışımdır. Hatırlamıyorumdur. Bence tokloplazma, rubella yazmıştır. Bunların yanında başka testler de yaptır. Bak benim sonuçlarım şöyle:
FaktörV G1691A (Leiden) Mutasyon saptanmamıştır.
Protrombin G20210A Heterozigot mutasyon saptanmıştır.
MTHFR C677T Homozigot mutosyon saptanmıştır.
MTHFR A1298C Mutasyon saptanmamıştır.

Faktör V O.O1 (Referans aralığı 50-150)
Antikardiolipin-G Negatif: 0,78(Referans aralığı 0-1)
Antikardiolipin-M nEGATİF: 1.59 (Referans aralığı 0-1)

Protein S 24 çıkmış. (60-130)
Protein c 115,1 çıkmış. (70-140)

Yalnız protein s i tekrarlattı normal çıktı önemliymiş çünkü. Preferik kanda kromozom analizi yaptır mutlaka eşli oluyor bu. Lütfen ihmal etme. Erken düşüklerde baş sanatçılardan çünkü:))

Yalnız maliyetli testler. Fakülte varsa orada yaptır ama çok geç belli oluyor yoksa bu testler özelde 2 bine yakın tutabilir tabi laboratuara göre de değişir...

Peppe ihmal etme tatlım. Kilo yavaş yavaş verilirken sen de bunların sonucunu beklersin. Özelde bile kromozom analizi 10 günü buluyor en az...

Ben de yazılı okuyorum bir taraftan...

Renkliatlas orucunuzu açtınız mı?

kizlar misafirim gelmisti bi hayranim var 3 yasinda bi kiz selma illede sema abla diye tutturmus yine..daha dun görustukk simdide aglaya aglaya göturdu annesi..ille bende gidecekmisim onlara...neyse ben turkiyeye dönunce ne yapacaklar bilmiyorum ablada öyle diyo sen gidince ne yapicaz sema cok alistik diyo.. bende alistim minnos selma ya bide kardesi var 2 aylik bal bal cok tatli onu gördukce daha bi azimleniyorum bebek olsun diye. ablada 40 yasinda dogurdu bu 2 aylik olani..
birazdan kiocam gelecek calisma var yoksa aksama caya gidelim diyecektim selma agliyor diyecektim ama calisma yapmak lazim selma gibi kizimiz olsun diyee selma diyoki siz huseyin amcamla uyuyun sabah bebeginiz olur diyo..babam sabah bebek getiriyo biz uyuduk abimle sabah babam kardesimi getirdi diyo sizede bi tane getirsin diyo cocuklar bir alem

cnm eşim kan testinden sonra doktora birlikte gittik kulaklarıyla duydu artık bana bir iş yaptırmamaya çalışıyor bugün geldim yemek yapıyorduki bu büyük bir değişim sonra yemek yedikten sonra ben vur kafayı yatıyorum böyle ara ara kalkuıp pcye bakıyorum eşim masayı topluyo makineye yerleştiriyo mutfak dolabım yüksek die uzanmamı istemiyo çok şükür beklediğimden daha ii tepkilere başladı zaten cnm ilk gebeliğimde de hiç bişeye dokundurmamıştı hep etrafımda fır dönmüş kayınvalidemin kıskanmasına neden olmuştu ben bunda neden diğeri gibi sevinmiyo önemsemiyo die kırılmıştım arada karnıma dokunmaya geliyor beni kırmıştın sevme yasağın var diyorum ama dayanamıyorum tabi
canım çok da aklına takıp üzülme bence sen çok düşünceli bir annesin elinden geleni yapıyorsun.. ben 5. sınıfta tammam bitti okul hayatım devam etmeyecem demiştim okul değiştirmiştim öğretmenime ve arkadaşlarıma alışamamıştım çok da duygusal ve içine kapanık bir öğrenciydim inanırmısın babam zorla ortaokula yazdırdı ve başarılarımda ortaokul hocalarımın sevecenliği ile başladı onları çok sevmiştim allah razı olsun.. inşallah oğluşunda bir yerden başlayacak sevmeye.. ben öğrenme işinin tamamen sevgiye bağlı olduğunu düşünüyorum yeri geliyor engelli öğrenciye bile çok şey öğretebiliyosun yeri de geliyor aklı her kurnazlığa çalışan çocuğa bir harf öğretemiyorsun.. inşallah yakın zamanda sevincin paylaşırsın cnm takip ediyorum burdan oğluşunla ilgili yazıları

kızlar buarada kasık ağrılarım çok fazla artı gazım da öle çok afedersiniz ama eşim odayı değiştirse haklı yani uyuyamıyorum ama uyanık da değilim başım ağırlaşıyo dün gecede kara basan oldu rahatım diyorum kendime ama acaba çok mu kafaya takıyorum da ondan mı oluyor :44::44:

canım sen en güzel dua kaynağı bulmuşsun çocuklara dilek kapıları açık olur sen arada bu çocuğa o duayı tekrarlat bu gece için (balıkçılara söylenen bir deyim ama) hadi rastgelsin kuzum

candaş hangi çizmeleri aldı

nazlım hatun 17. gün full çıkmış çizgi gün aşırı çalışırdım ben olsam.

renkliatlas ateş uzmanı taf yorumlamış.

taf canım iyi olduğunuza sevindim.

pileom tatlıcımmm Yiğit çok beğendim maşallah, güzel erkek isimlerinden. İyisiniz değil mi?

chnb bugün dr bir kadın vardı evlendiğinin 4 senesinde ikizleri olmuş erken doğumla kaybetmiş, 12 yıl sonra Murat isimli bir bebeği olmuş. Kadın 44 yaşındaydı :))) Oğlun için gittiğin dr ne dedi.

sinua oğluşun olmuş hayırlısı olsun. senin bir tane daha oğlun olduğunu kaçırmışım. Allah tamamına erdirsin.

günlükkk canım hayırlı olsun mevlam tamamına erdirsin inşallah... Gözümüz aydın. Dualarım seninle sizinle. Cinsiyet vallahi tahmin edemiyorum ya erkekmiş gibi geliyor ama diyorum acaba kızın var diye mi öyle hissediyorum. Ama erkek kısmı ağır basıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…