Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Valla ne güzel demiş. Hüseyin amca ile Sema teyze yatsın sabah bebiş olsun:))

chnb orucu coktan actik... simdi kocami bekliyorum misafirim bile gelmisti iftara

Allah kabul etsin, asıl oruç açılmamış anladığım kadarıyla:))

ayy allah kolaylik versin:44: edebiyat yazilisi okumak ne zordur yaa:44: resimciyim ya yazili derdim yok arkadaslara bakip bakip uzulurdum ...helede edebiyatci arkadaslara...zor is yaaaaa

Zor, zor...

Canım gaz hamilelikte olur bolundan:))

İnşallah canım oğlum da çok sever...

Bu arada dr m ile konuştuk telefonda. Beni o yönlendirmişti. Bana faceden mesaj yazmış. Arda beyin dediklerini de aktarmış:

Cok pozitif seyler düşünüyor
Zor , kompleks hasta oldugunuzu söyledim
O da tam benlik diye mutlu oldu
Ben Arda beyin hırslı cok okuduğunu cok şey bildiğine ve son derece etik olduguna inanıyorum

Hellom oğlum için gittiğim dr genelde iyi şeyler dei. Dikkat dağınıklığı varmış ama aşılmayacak gibi değilmiş. Hiperaktif değilmiş:)) Senin dr ne dedi?

Canım sağ ol. gÜZEL ÖRNEK VERMİŞSİN

benim doktorun yazısından söktüklerim protein s ve c, torch, genetik (yanında soru işareti ile birlikte) bir de g ile başlayan birşey var. neyse ki kendisine götüreceğim verdiği kağıdı, herhalde okur kendi yazısını..
verdiğin bilgiler için teşekkürler. gittiğim hastane özel ve pahalılardan biri. maliyetlerin yüksek olacağını tahmin ediyorum. sigortamın ne kadarını karşılayacağı muallak. kürtajın yarısını karşılamayı uygun bulmuşlar mesela.görüşeyim bakalım doktorla da önce hastanenin labaratuvarına fiyat soracağım, olmazsa dediğin gibi uludağ üniversitesinin yolunu tutacağım...

Peppe ihmal etme tatlım. Kilo yavaş yavaş verilirken sen de bunların sonucunu beklersin. Özelde bile kromozom analizi 10 günü buluyor en az...

kilo konusunda oldukça ilerleme kaydettim. hamile olduğumu öğrendiğimde en çok kafamı kurcalayan meseleydi. son iki yılda (sigarayı bıraktıktan sonraki dönem) 20 kiloya yakın bir artış oldu. tamam, meyilliyim kilo almaya, hareketsiz bir yaşantım vardı o zaman. evden arabaya, arabadan işe, sonra gene eve. yemeğe bile arabayla gidiyordum, sanayinin ortasındaydı işyerim çünkü.. bir de hamilelikte ne yapar bu beden bu kadar kiloyla dedim, çok da sürmedi zaten.. şimdi 10 kiloya yakın verdim. en azından daha hafif hissediyorum kendimi. ayrıca şimdi çok hareketli bir yaşantım var. bütün gün ordan oraya koşturuyorum.

Ben de yazılı okuyorum bir taraftan...

üniversitede ev arkadaşlarımdan biri edebiyat öğretmeni olmuştu. arada yazılıları, ödevleri birlikte okurduk. çok keyifli şeyler çıkıyordu arada. bir yandan da ortaokul öğrencilerinin yazılarının ne kadar bozuk olduğuna üzülürdüm. ilkokulda hiç mi yazı yazmadılar falan derdim. hala hatırlayıp güldüğümüz trajikomik bir ödev var: arkadaşım cümle nedir, yapısı nasıldır gibi bir soru sormuş. çocuk da belli ki evdeki ansiklopediden aynen yazmış: cümlenin tanımı ve ardından değişik anlamları, ansiklopedide verilen örnek deyimi de eklemeyi unutmamış: cümlealem..
kaderim yıllar sonra yeniden çocuklarla kesişti. günüm okullar arasında koşturarak geçiyor. drama ve tiyatro dersi veriyoruz eşimle birlikte. ayrıca çocuklarla ilgili değişik projelerde yer alıyoruz. çok keyifliler. nasıl yorulduğumu bile unutuyorum onlarla oynarken. geçen hafta oynadığımız bir oyunla ilgili ödev verdik ilkokul 2. sınıf bebelerine. oynadığımız öyküyü özetleyip tamamlayacaklar. ödevi yapanlar, yapmayanlar, unuttum diyenler, az yazdığı için utananlar. hepsiyle tek tek uğraştık. ama en ilginci; sınıftaki en haşarı çocuklardan biri ödevi okuma sırası gelince defterini eline aldı kalktı, okumaya başladı. o kadar güzel okuyor ki, hiç takılmadan. genelde elyazılarını benim doktor gibi yazdıklarından okumakta güçlük çeker, takılırlar. gayet güzel anlattı öyküyü bize. defterini istedik ki ne görelim? hiçbirşey ! bomboş bir sayfa, bizim ufaklık okurmuş gibi yapıp kandırmaya çalışıyor bizi. kurnaza bak gerçekten cümlesi alem bu çocukların.. kolay gelsin sana da..

mAŞALLAH CANIM. Ben de eskiye göre kilolu sayılırım ama çok değil sanırım dr ler kilo ver demedi hiç. 62 kiloyum. 1.60 kilom ama önceki sene 54 e inmiştim. 59 dum yaz çıkışı yine aldım...

Ne güzel bir işmiş. Ama küçük yaş gurubu bana göre değil. Kabiliyet meselesi. Ben lisede rahatım. Küçüklerle anlaşamam. Oğlumla da hep okuyup ne yapacağıma karar verirdim. Çocuk da uyanık ama zekiymiş:))

mAŞALLAH CANIM. Ben de eskiye göre kilolu sayılırım ama çok değil sanırım dr ler kilo ver demedi hiç. 62 kiloyum. 1.60 kilom ama önceki sene 54 e inmiştim. 59 dum yaz çıkışı yine aldım...

biz ikimiz chat yapar gibiyiz seninle bu akşam
17 yaşımdan beri 54 kiloyu falan görmedim..benim de boyum seninle hemen hemen aynı ama 65 kilonun altında çok sağlıksız bir görüntüm var. kas ve kemik yoğunluğum fazlaymış, eskiden gittiğim diyetisyenim 66-68in altına düşme derdi. düşmedim de.. 90lara kadar çıktım hamilelikteki yatışlarla birlikte..

Oğlan uyandı bugün m sesini vermiş öğretmen. e, m ok var em oluyor. m, a ok var ma oluyor. Tersini yazmamışlar. Aklıma ilkokuldaki hece tablosu geldi. Aynen şöyleydi: ma, em,ım,im, om,öm, um, üm... Şimdi de sansür yapmışlar...

Oğlan wc ye gitti. Birazdan acıkır, sonra da susar...

Evet evet eşimlerin vize haftası erken geldi ama voleybola gitti. O da yoğun nefes alsın dedim izin verdim. Ama hava soğuk nane molladır hastalanmasa bari...

sevindim canım, olsun iyiki gittiniz rahatlamışsınızdır. Keyifler iyi sanırım.

şimdi farkettim dr yazmamışım, Çınar efendi iyimiş, dr yine klasik olarak babaya benziyor dedi. 3 hafta sonra nts bağlanacakmışım. 80 kilo olmuşum way maşallah boşuna geçen hafta sandalye kırılmamış. :) 7 aylık hamileymişim 28+6 yani. muhtemelen 15 kiloyla bitirecekmişim hamileliği. böylece 85 kilo olurm 25 kilo vermem gerekir falan fıstık. Emzirme konusuna değindi inşallah meme emer. Teyzemin çocukları emmemişti.

Canım ben oğlumu 24 ay emzirdim. Çok ısrarcı oldum sütüm de pek yaramıyordu ama inat ettim. 5 ay ek gıda vermedim. Çok uğraştım sütüm olsun diye. Sakın kimseye kanma emdikçe gelir. Biberona baştan alışırsa mama emmek kolay gelir emmek istemez. Şimdiden şartla emzireceğim diye. Millete de bakma niye ağlıyor sütün mü yetmiyor acabalara? Ben çok çektim etraftan... Bir de doğumdan hemen sonra yara olsun olmasın kremler var al sür. Çünkü yara oluyor malesef. Şimdiden de susam yağı ile hafif masaj yapabilirsin...

Bbaya benziyor denilince eşin ne yapıyor?

Eşim geliyor. Öptüm kızlar...:109:

Evet evet eşimlerin vize haftası erken geldi ama voleybola gitti. O da yoğun nefes alsın dedim izin verdim. Ama hava soğuk nane molladır hastalanmasa bari...

biz de eşimle oturduk ata demirer'in son gösterisini izliyoruz.ben daha çok dinliyorum tabii çok komik..

günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar olsun. selam nazzlım.

ben izin alabilirsem öğreden sonra eşimin yanına gitcem.çok hastalanmış.aksi gibi memur arkadaşların biri yıllık izinde, diğeri görevde, bi arkadaşta başlayalı 5-6 ay oluyo ve ben varım inş izin alabilirim ya ...

ay kuzum geçmişler olsun hayırdır nolmuş eniştemize günaydın

ay kuzum geçmişler olsun hayırdır nolmuş eniştemize günaydın

günaydın canım çok sağol.gripti.iyileşmişti ama 1 aydırda öksürüğü kalmıştı, hiç sesi çıkmıyo.bugün hastaneye gidecekti ama bende öğlen çıkarsam gece orda olurum.bari az yardımım dokunur...sen nasılsın ?

gunaydin arkadaslar..candascim gecmis olsun...insallah izin alirsin canim, öksuruk bogaz agrisi icin ben sunu yapiyorum; bir elmayi kabugunu felan hic soymadan direk yumurta gibi suya koyup hasliyorum..yumusayinca cikariyorum, kabugunu soyup uzerine tarcin dökup yiyiyorum..sabaha yumusamis oluyor bogazim,her gece yatarken yapiyorum onu faranjit cok oluyrum bende, malum ögretmen hastaligi...bu tarif babannemden..gidince dene kocana insallah onada iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…