gunaydin arkadaslar..candascim gecmis olsun...insallah izin alirsin canim, öksuruk bogaz agrisi icin ben sunu yapiyorum; bir elmayi kabugunu felan hic soymadan direk yumurta gibi suya koyup hasliyorum..yumusayinca cikariyorum, kabugunu soyup uzerine tarcin dökup yiyiyorum..sabaha yumusamis oluyor bogazim,her gece yatarken yapiyorum onu faranjit cok oluyrum bende, malum ögretmen hastaligi...bu tarif babannemden..gidince dene kocana insallah onada iyi gelir
günaydın canım çok sağol.gripti.iyileşmişti ama 1 aydırda öksürüğü kalmıştı, hiç sesi çıkmıyo.bugün hastaneye gidecekti ama bende öğlen çıkarsam gece orda olurum.bari az yardımım dokunur...sen nasılsın ?
günaydın canım teşekkür ederim.tarifini mutlaka deneyeceğim söylediğin iyi oldu.babaneyede teşekkürler :) faranjit bende de var, çok sinir ya.dedim valla öğretmenlere allah kolaylık versin.sen nasılsın ?
inş canım benim :)) aslında çok kızmıştım gitmeyecektimde kıyamadım gıcığageçmiş olsun yavrucum allah şifa versin inşallah sen gidince iyileşir o merak etme:)
sema günaydın kuzumn
maalesef
hadi hayırlı olsun şeker :)) ee adam haklı kaçırmamak gerek di mi :))iyiyim canim calisma gunuydu dun...yalniz dun 2 calisma bu sabahta 1 calisma oldu yumurta catliyor diye isi abartti benim kocam.. bu sefer ben degil o dedi hadi calisma yapacaz yumurtluyorsun dedi kocamda isin ciddiyetine varmis durumda
nazlim simdi izleyecem bakiim neymis
kılzar ben iznimi aldım, öğleden sonra yokum.daireden bi arkadaşımın annesi hacdaydı, dün ki kızlardan yani.bebek olması için deve eti yedirilirmiş, giderken annesine demiş kız.o da getirmiş saolsun.dün kızmıştım ya sonrada böyle olunca utanıyorum ben ya
amin canım inş , şifa olsun.valla ilk olarak aklıma siz geldiniz.kızlar yakın olsaydıda beraberce 1 er dilim alsaydık diye ...hadi gözün aydın kuzum şifa olsun yarasın inşallahhh
kılzar ben iznimi aldım, öğleden sonra yokum.daireden bi arkadaşımın annesi hacdaydı, dün ki kızlardan yani.bebek olması için deve eti yedirilirmiş, giderken annesine demiş kız.o da getirmiş saolsun.dün kızmıştım ya sonrada böyle olunca utanıyorum ben ya
amin canım inş , şifa olsun.valla ilk olarak aklıma siz geldiniz.kızlar yakın olsaydıda beraberce 1 er dilim alsaydık diye ...
Nuray, canım inş fırsat yaratabilirsen Ankarada görüşürüz allahın izniyle.belki tafla yamateke de gelir, ama yamateke ağırlaşmıştır şimdi ya
Minikler, haklısın valla o pekmez konusunda, önce babalar yesin bebek olsun, sonra anneler yesin bebeğe şifa olsun.
günlük, kıtty, taf, dr_alb, minicikumut, peppe, ceza, lonelines, senem, sinua, pileo herkese selamlar kızla, umarım hepiniz iyisinizdir ve inş adını yazmayı unuttuğum kimse kalmamıştır.öpüyorum hepinizi.
gönlümüz lonelinesle, inş herşey yolundadır ....
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm ....
kızlaarrrrrrrr........ bugünki beta hcg 43 geldii:))))) 2 gün önceki 6 ydı. biraz fazla artmış inşallah yoktur bi sorun. ben yinede kimyasal gebelik ihtimalini de düşünüyorum tabi. inşallah kırmızı kart yemem:))) ilk sizlerle paylaştım..
Öncelikle Maşallah diyeyim.Sonrada hayırlı olsun diyelim yeni anneyeOlumsuzu düşünme lütfen.Doktora gittiğinde hayırlı haberi birde onun ağzından duyup rahatlarsın diye düşünüyorum
inşallah canım benim. duramadım zaten hemen aradım doktorumu. değerleri söyledim hamilesin dedi. 2 hafta sonra gel dedi. bi sürü şey yaşıyınca korkuyo insan işte. hiç kimseye söyleyemiyorum. burdaki herkes o kadar sıcakki sizinle paylaşmak rahatlattı beni. inşallah yemem kırmızı
kızlaarrrrrrrr........ bugünki beta hcg 43 geldii:))))) 2 gün önceki 6 ydı. biraz fazla artmış inşallah yoktur bi sorun. ben yinede kimyasal gebelik ihtimalini de düşünüyorum tabi. inşallah kırmızı kart yemem:))) ilk sizlerle paylaştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?