Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın canım teşekkür ederim.tarifini mutlaka deneyeceğim söylediğin iyi oldu.babaneyede teşekkürler :) faranjit bende de var, çok sinir ya.dedim valla öğretmenlere allah kolaylık versin.sen nasılsın ?

geçmiş olsun yavrucum allah şifa versin inşallah sen gidince iyileşir o merak etme:)

sema günaydın kuzumn

HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy... nartanesi dogdu

yamatake...

hellokity... sisko hellooo

minikler... insallah yakinda pit pitlar gelecek

alin84...

sinua...

Pileo...

taf... uyusunda buyusun...

günlük2011... kalp atislari duyuldu

citaknuray... sisko nuray
loneliness... dualarimiz seninle Allahim sen koru!

INSALLAH HAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım...................................... 27 kasımgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

chnb........................................................... ? gitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

ceza83..................................................15 aralıkgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

renkliatlas...............................................1 aralıkgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

_CandaS_...................................................... 27 kasımgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

peppe...................................................... 26 kasımgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

dr_alb......................................................??gitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

Son düzenleme:

iyiyim canim calisma gunuydu dun... yalniz dun 2 calisma bu sabahta 1 calisma oldu yumurta catliyor diye isi abartti benim kocam.. bu sefer ben degil o dedi hadi calisma yapacaz yumurtluyorsun dedi kocamda isin ciddiyetine varmis durumda

nazlim simdi izleyecem bakiim neymis

geçmiş olsun yavrucum allah şifa versin inşallah sen gidince iyileşir o merak etme:)

sema günaydın kuzumn
inş canım benim :)) aslında çok kızmıştım gitmeyecektimde kıyamadım gıcığa
Hayrettin Annen evdemi (telefon sakası) =) - YouTube

sema izlesene şunu yarıldım candaş izleyemez:)
maalesef (
hadi hayırlı olsun şeker :)) ee adam haklı kaçırmamak gerek di mi :))

kılzar ben iznimi aldım, öğleden sonra yokum.daireden bi arkadaşımın annesi hacdaydı, dün ki kızlardan yani.bebek olması için deve eti yedirilirmiş, giderken annesine demiş kız.o da getirmiş saolsun.dün kızmıştım ya sonrada böyle olunca utanıyorum ben ya

hadi gözün aydın kuzum şifa olsun yarasın inşallahhh

hadi gözün aydın kuzum şifa olsun yarasın inşallahhh
amin canım inş , şifa olsun.valla ilk olarak aklıma siz geldiniz.kızlar yakın olsaydıda beraberce 1 er dilim alsaydık diye ...

Nuray, canım inş fırsat yaratabilirsen Ankarada görüşürüz allahın izniyle.belki tafla yamateke de gelir, ama yamateke ağırlaşmıştır şimdi ya

Minikler, haklısın valla o pekmez konusunda, önce babalar yesin bebek olsun, sonra anneler yesin bebeğe şifa olsun.

günlük, kıtty, taf, dr_alb, minicikumut, peppe, ceza, lonelines, senem, sinua, pileo herkese selamlar kızla, umarım hepiniz iyisinizdir ve inş adını yazmayı unuttuğum kimse kalmamıştır.öpüyorum hepinizi.

gönlümüz lonelinesle, inş herşey yolundadır ....

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm ....

Son düzenleme:

ay hadi hayirlisi canim insallah iyi gelir deve etide cok lezzetli biseydir ..sifa olsun

hayırlısı yolculuklar kuzummmm

kızlaarrrrrrrr........ bugünki beta hcg 43 geldii:))))) 2 gün önceki 6 ydı. biraz fazla artmış inşallah yoktur bi sorun. ben yinede kimyasal gebelik ihtimalini de düşünüyorum tabi. inşallah kırmızı kart yemem:))) ilk sizlerle paylaştım..

Öncelikle Maşallah diyeyim.Sonrada hayırlı olsun diyelim yeni anneyeOlumsuzu düşünme lütfen.Doktora gittiğinde hayırlı haberi birde onun ağzından duyup rahatlarsın diye düşünüyorum

Öncelikle Maşallah diyeyim.Sonrada hayırlı olsun diyelim yeni anneyeOlumsuzu düşünme lütfen.Doktora gittiğinde hayırlı haberi birde onun ağzından duyup rahatlarsın diye düşünüyorum

inşallah canım benim. duramadım zaten hemen aradım doktorumu. değerleri söyledim hamilesin dedi. 2 hafta sonra gel dedi. bi sürü şey yaşıyınca korkuyo insan işte. hiç kimseye söyleyemiyorum. burdaki herkes o kadar sıcakki sizinle paylaşmak rahatlattı beni. inşallah yemem kırmızı

Kırmızılara 9 aylık bir elveda diyoruz şimdi şekerimTebrik ederim seni tekrardan.2 hafta sonrasına kadar sabredebileceğini düşünmüyorum bir ara gider yine Beta HCG baktırırsın sanırımSırasıyla önce kese,sonra kalp atışı,sonra bebeğin derken bir bakarsın bitmiş 9 ay

doktor civanımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

vay be sen bebeğine kimsyasal dermisin al sana kimyasalı göstermiş heytttttttt bugünde bayram maşallah sema hemen seni üste taşısın:):)hayırlı uğurlu olsun kuzummm rabbim kucaana almayı nasib etsin inşallahhhhhhhhh

ay hayirli olsun canim bak hic beklemeden geldi minnosun..darisi basimiza bizede dua et bebis...

dr alb, canım inşallah bişey olmayacak korkma gözün aydın olsun bu aydınlıkda devam etsin inşallah...

hepimiz yaşadık, kayıp- yeni hamilelik- korku inşallah ilk umudumuz doğdu bizlerde ona katılacağız...hamile olmayanlarda arkamızdan gelecekler...allahım herkeze nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…