doktor civanımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
vay be sen bebeğine kimsyasal dermisin al sana kimyasalı göstermiş heytttttttt bugünde bayram maşallah sema hemen seni üste taşısın:):)hayırlı uğurlu olsun kuzummm rabbim kucaana almayı nasib etsin inşallahhhhhhhhh
Kırmızılara 9 aylık bir elveda diyoruz şimdi şekerimTebrik ederim seni tekrardan.2 hafta sonrasına kadar sabredebileceğini düşünmüyorum bir ara gider yine Beta HCG baktırırsın sanırım Sırasıyla önce kese,sonra kalp atışı,sonra bebeğin derken bir bakarsın bitmiş 9 ay
candaşım geçmiş olsun canım, deve etinide ilk defa duydum hayırlısını getirsin sana canım iyi yolculuklar...
nazlım, paylaştığın şey güzelmişgerçekten...eşimin arkadaşı var istanbulda oturuyor 2 aylık oğlu var bayramda gelmişlerdi...oğluna sabahtan akşama kadar ozi evdemi ozi evdemi ozi evdeyse nerde olabilirki diye şarkı söylüyordu çocuğun adı ozan benim kızda o her söylediğinde neden ozi diyorsun önder amca :)) gece yatırıyorum kızımı baktım şarkı söylüyor ozi evdemi....ayyyy eşimle gına gelmişti bu şarkıdan bize demek esprisi buymuş:)) öğrenmiş olduk hayatımız çizgi filmden ibaret oldu başka bişey bakamıyoruz...
renkliatlas, umarım 3 ünden biri tutmuştur canım...
ay canım ne güsel bu heycanlar allahım huzurunu bozmasın yüzün gülsün hep inşallah bizlerede dua edin hamişler unutmayın bide bizi terketme :)cooooooookkkkk tesekkür ederim canımmm.. walla bayram oldu bugün bana:)) dua etmeye başladım ben beni terk etmesin diye zaten. Allahımmmm cok heycan yaptım:)))))
ay hayirli olsun canim bak hic beklemeden geldi minnosun..darisi basimiza bizede dua et bebis...
dr alb, canım inşallah bişey olmayacak korkma gözün aydın olsun bu aydınlıkda devam etsin inşallah...
hepimiz yaşadık, kayıp- yeni hamilelik- korku inşallah ilk umudumuz doğdu bizlerde ona katılacağız...hamile olmayanlarda arkamızdan gelecekler...allahım herkeze nasip etsin inşallah....
HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy . .. nartanesi dogdu
yamatake . .. annesine cee yapmisss...
hellokity . .. sisko hellooo
minikler . .. insallah yakinda pit pitlar gelecek
alin84 . ..
sinua . ..
Pileo . ..
taf . .. uyusunda buyusun...
günlük2011 . .. kalp atislari duyuldu
citaknuray . .. sisko nuray
loneliness . .. dualarimiz seninle Allahim sen koru!
dr_alb daha cok miniiikk
INSALLAHHAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım ...................................... 27 kasımgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr
chnb ........................................................... ? gitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr
ceza83 .....................................................15 aralıkgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr
renkliatlas ................................................1 aralıkgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr
_CandaS_ ...................................................... 27 kasımgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr
peppe ...................................................... 26 kasımgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr
hemen güncellenmiş listeee:))))) ay Allahım ne olur listenin tümünü doldur hamişlerleeeeeeee........ AMİN
Nazlimcigim ozelden de yazdigim gibi 20. gun catlamis olabilir :26: yarin ve sonraki gunler de olc atesini olur mu
Renkliatlascigim senin tablona da baktim bulmam biraz uzun surdu ama olsun busabah yukselmis atesin insallah yarin 36,8 ve uzerine cikarsa bu is tamamdir diyebilirizsabah calisma olmus o yuzden aksam calismaya gerek yok olma ihtimali varsa yarin sabah ates olctukten sonra bir kere daha calisirsiniz
Gunlukcugum sen doktora gittin mi ne zaman gidecektin unuttum:26:
Candas ogleden sonra neden izin almis esinin yanina mi gidecek
topigin doktoru hamileymis tebrik ediyorum kan degerin bence olmasi gerektigi gibi artmis kimyasal degildir allahin izniyle haftaya minik keseyi gorursun
Renkliatlascigim listemiz senin duzenlemene gecmis bayildim ellerine saglikama minikler hamileler kisminda yeni hamileler sirasina gore alinirsa siramizi takip etmemiz daha kolay olur dogum sirasi kime geldi gibi mesela
Nazlimcigim ozelden de yazdigim gibi 20. gun catlamis olabilir :26: yarin ve sonraki gunler de olc atesini olur mu
Renkliatlascigim senin tablona da baktim bulmam biraz uzun surdu ama olsun busabah yukselmis atesin insallah yarin 36,8 ve uzerine cikarsa bu is tamamdir diyebilirizsabah calisma olmus o yuzden aksam calismaya gerek yok olma ihtimali varsa yarin sabah ates olctukten sonra bir kere daha calisirsiniz
topigin doktoru hamileymis tebrik ediyorum kan degerin bence olmasi gerektigi gibi artmis kimyasal degildir allahin izniyle haftaya minik keseyi gorursun
Renkliatlascigim listemiz senin duzenlemene gecmis bayildim ellerine saglikama minikler hamileler kisminda yeni hamileler sirasina gore alinirsa siramizi takip etmemiz daha kolay olur dogum sirasi kime geldi gibi mesela
dr alb cim insallah minnosun sana tutunur..ama bu topigi unutma bak listenin en basina tasidim seni..insallah herkez hamile kalinca baska topik acicaz gecicez oraya hep beraberr..
My Ovulation Chart
buda benimki herturlu yoruma aciktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?