Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cooooooookkkkk tesekkür ederim canımmm.. walla bayram oldu bugün bana:)) dua etmeye başladım ben beni terk etmesin diye zaten. Allahımmmm cok heycan yaptım:)))))

candaşım geçmiş olsun canım, deve etinide ilk defa duydum hayırlısını getirsin sana canım iyi yolculuklar...

nazlım, paylaştığın şey güzelmişgerçekten...eşimin arkadaşı var istanbulda oturuyor 2 aylık oğlu var bayramda gelmişlerdi...oğluna sabahtan akşama kadar ozi evdemi ozi evdemi ozi evdeyse nerde olabilirki diye şarkı söylüyordu çocuğun adı ozan benim kızda o her söylediğinde neden ozi diyorsun önder amca :)) gece yatırıyorum kızımı baktım şarkı söylüyor ozi evdemi....ayyyy eşimle gına gelmişti bu şarkıdan bize demek esprisi buymuş:)) öğrenmiş olduk hayatımız çizgi filmden ibaret oldu başka bişey bakamıyoruz...

renkliatlas, umarım 3 ünden biri tutmuştur canım...

beta hcg bakmak Allahın emri oldu zaten:)) ona durmam bakarım da ultrason için bekliycem inşallahh. ayyy ya nasıl rahatladım sizinle konuşunca cok tesekkürler hepinize tek tek.

HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy... nartanesi dogdu

yamatake... annesine cee yapmisss...

hellokity... sisko hellooo

minikler... insallah yakinda pit pitlar gelecek

alin84...

sinua...

Pileo...

taf... uyusunda buyusun...

günlük2011... kalp atislari duyuldu

citaknuray... sisko nuray
loneliness... dualarimiz seninle Allahim sen koru!

dr_alb daha cok miniiikk

INSALLAH HAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım...................................... 27 kasımgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

chnb........................................................... ? gitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

ceza83.....................................................15 aralıkgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

renkliatlas................................................1 aralıkgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

_CandaS_...................................................... 27 kasımgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

peppe...................................................... 26 kasımgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

pepe ve hellom sizlerede teşekkürler kızlar inşallah allahım bu defa nasip eder sağolun...

hellom bende kızımı 85le doğurmuştum bebeğimiz sağlıklı olsunda vericeksin elbette o kiloları...chnb nin dediği gibi canım doğum yapınca herkez bir yandan sütün yetmiyor mama ver diyen çok oluyor hiç pes etme ben çok kötü günler yaşadım ve kızımı 40 gün bile emziremedim aklıma gelince hala ağlarım...yanında mutlaka bir yardımcın olsun canım...arkadaşımın birinede herkez neler söyledi ama eşi çok destek oldu vee 40 gün sonra sütü tamamen geldi hiç pes etmedi emzirdi mama vermedi...çok zorda kalırsan mamayı kaşıkla verirsin canım biberonla verince malesef göğsünü zor alıyor...

yaa dün benim kardeşim açtı bunu allahım ağzıma takıldı sürekli annen evdemii diyiyp duruyom namaz kılıyo kısmında koptum abla:)

cooooooookkkkk tesekkür ederim canımmm.. walla bayram oldu bugün bana:)) dua etmeye başladım ben beni terk etmesin diye zaten. Allahımmmm cok heycan yaptım:)))))
ay canım ne güsel bu heycanlar allahım huzurunu bozmasın yüzün gülsün hep inşallah bizlerede dua edin hamişler unutmayın bide bizi terketme :)

ay hayirli olsun canim bak hic beklemeden geldi minnosun..darisi basimiza bizede dua et bebis...

sağol kuzummm. Allah isteyen herkeslere nasip etsin bizede tabi. ben şimdi artık adet olmamayı bekleme fazına geçicem. hepimiz birbirimize dua edelimmm. benim dualarım hep sizinle olacak canımm..

inşallah... Rabbime duaya başladım ben hepimiz adına:)))

hemen güncellenmiş listeee:))))) ay Allahım ne olur listenin tümünü doldur hamişlerleeeeeeee........ AMİN

dr alb cim insallah minnosun sana tutunur..ama bu topigi unutma bak listenin en basina tasidim seni..insallah herkez hamile kalinca baska topik acicaz gecicez oraya hep beraberr..

Nazlimcigim ozelden de yazdigim gibi 20. gun catlamis olabilir :26: yarin ve sonraki gunler de olc atesini olur mu

Renkliatlascigim senin tablona da baktim bulmam biraz uzun surdu ama olsun busabah yukselmis atesin insallah yarin 36,8 ve uzerine cikarsa bu is tamamdir diyebiliriz sabah calisma olmus o yuzden aksam calismaya gerek yok olma ihtimali varsa yarin sabah ates olctukten sonra bir kere daha calisirsiniz

Gunlukcugum sen doktora gittin mi ne zaman gidecektin unuttum:26:

Candas ogleden sonra neden izin almis esinin yanina mi gidecek

topigin doktoru hamileymis tebrik ediyorum kan degerin bence olmasi gerektigi gibi artmis kimyasal degildir allahin izniyle haftaya minik keseyi gorursun

Renkliatlascigim listemiz senin duzenlemene gecmis bayildim ellerine saglik ama minikler hamileler kisminda yeni hamileler sirasina gore alinirsa siramizi takip etmemiz daha kolay olur dogum sirasi kime geldi gibi mesela

Sabırla bekliycez bakalım. hayırlısı inş. senin bebişçin nasıl?

canım candaşın eşi rahatsızmış izin alıp yanına gitti ben liste işini semaya devrettim artık:)o süper yaptı her sabah yaratıcılığını kullanıyo maşallahhh

sagol canim yarinda bakicam suan ölctum 37 olmus atesim... hamile listesini yeniden bi gözden geciririm

dr alb cim insallah minnosun sana tutunur..ama bu topigi unutma bak listenin en basina tasidim seni..insallah herkez hamile kalinca baska topik acicaz gecicez oraya hep beraberr..

ben bu topiği hayatta bırakmam merak etme canım. çatlarım sizin ne yaptığınızı bilmeden:)))

HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy... nartanesi dogdu

yamatake...

hellokity... sisko hellooo

alin84...

sinua...

Pileo...

taf... uyusunda buyusun...

günlük2011... kalp atislari duyuldu

citaknuray... sisko nuray
loneliness... dualarimiz seninle Allahim sen koru!
minikler... insallah yakinda pit pitlar gelecek

dr_alb daha cok miniiikk

INSALLAH HAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım...................................... 27 kasımgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

chnb........................................................... ? gitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

ceza83.....................................................15 aralıkgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

renkliatlas................................................1 aralıkgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

_CandaS_...................................................... 27 kasımgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

peppe...................................................... 26 kasımgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…