Sabırla bekliycez bakalım. hayırlısı inş. senin bebişçin nasıl?
Benim bebis de iyidir heralde haftaya doktora gideceguz o zaman soyleyecek doktor teyzemuz oglumun nasil oldugunu ama son 2-3 gundur icimde daha cok tepikleyip durmaya basladi annesini mutlu ediyor o tepikledikce
canım candaşın eşi rahatsızmış izin alıp yanına gitti ben liste işini semaya devrettim artık:)o süper yaptı her sabah yaratıcılığını kullanıyo maşallahhh
gitme bacim burda heyecan cok hamilelerde artiyor..masallahben bu topiği hayatta bırakmam merak etme canım. çatlarım sizin ne yaptığınızı bilmeden:)))
Ayol ben telefondan 2 saate yorum yazana kadar eklemissin sen de tablonu
yukarda yaptim yorumu canim
Benim bebis de iyidir heralde haftaya doktora gideceguz o zaman soyleyecek doktor teyzemuz oglumun nasil oldugunu ama son 2-3 gundur icimde daha cok tepikleyip durmaya basladi annesini mutlu ediyor o tepikledikce
gitme bacim burda heyecan cok hamilelerde artiyor..masallah
sagolasin canim allah sizlere de yasatsin insallah hayirlisiyla biz de sizin bu guzel duygularinizi okuyalim burdancanım ya allah daim etsin mutluluğnu senem kasım anneleri topiğine doğum hikayesini yazmış çok duygulandım okurken çok rahat bi doğum yapmış maşallahhhh oku sende istersen iyi gelir :)
kızlaarrrrrrrr........ bugünki beta hcg 43 geldii:))))) 2 gün önceki 6 ydı. biraz fazla artmış inşallah yoktur bi sorun. ben yinede kimyasal gebelik ihtimalini de düşünüyorum tabi. inşallah kırmızı kart yemem:))) ilk sizlerle paylaştım..
taf canım ben dün gittim dra... kanamlı bölge azda olsa var progestana devam dedi...2 hafta sonra tekrar göreyim seni dedi allahıma çok şükür kalp atışı vardıusgye bakamadım bile drun yüzüne baktım hep sonra o bişey demeyince dedimki kalp atışları yokmu...yoo var dedi ayarlamaya çalışıyorum sana duyurmak için ama hala daha korkum bitmedi 2 hafta sonrada gel dediya ne bileyim allahım hayırlısı neyse onu versin...
ceza, önce seni yazayım... rüyamda gördüm seni çok üzgündün etrafında bir sürü kişi vardı...gece uyandım dedimki ceza sevinecek allah bu ay onu sevindirecek...
chnb, sonra senide gördüm rüyamda, ben eşimle size gelmişim ve evde bütün kızlar var gün gibi bişey yapıyormuşuz canım sonra bütün kızlar gidiyor ben ve eşim sizdeyiz yatak odanla yanyana bir oda varmış o odada bilgisayarın varmış eşim zaten evinize girer girmez bilgisayarın başına gitti...sonra annen ve bir kaç annen yaşlarında kadın oturma odasında oturuyor bu arada evin tek katlı topraktan yapılmış ama çok büyük diyorumki evin çok güzel benim arkadaşımda antalyada oturuyor onun evide böyle falan diyorum...daha sonra kucağında bir kız çocuğu var başörtü takmışsın 1 yaşlarında falan diyorumki içimden yaa hem kızı hem oğlu var daha niye çocuk istiyor...ve kızın sana çok benziyordu...sonra eşin geliyor benim eşimi görünce sana çok kızıyor sanırım çünkü yanımıza hiç gelmedi sana diğer tarafta bişeyler söylüyor...mutfağa yanına geliyorum ağlamaklısın suratın çok kötü anlıyorum ve bende çok üzülüyorum eşim gelmeseydi keşke diye düşünüyorum....sonra uyandım ve cezaya düşündüğümün aynını sanada düşündüm güzel haber alacak dedim işallah...
Renkliatlas siz şu ilşki işini günde bir keze düşürseniz. Etkiler mi kaliteyi acep?:44:
nurayım, canım sağol benimki sata göre 7 haftalık usg ye göre 8 haftalık dedi...seninle aynıyız sanki senin doğum tarihi ne canım tahmini yani?kanamanın birmemesinden dolayı tedirginim aslında hayırlısı olsun canım....seninde haftaya salı inşallah herşey normaldir canım...
gunlukcum benim tahmini dogumu 26-27 haziran verdiler. seninkiyle aynimi?
Candascim enisteye cook gecmis olsun. git gitde insallah cabucak iyilessin
renkliatlascim canim masallah size. ayy biz esimle 1 aydir birlikte olmuyoruz( adam elini surmuyo bana korkuyomus.. bu arada pazar gunude yatak almaya gidicez ben dedim size hamile kalayim aldiririm diye.. hic ne gerek var demiyo :)))
dr alp ben demistim bize guzel haber vereceksin diye hayirli olsun.. niye kimyasal gebelik falan dusunuyorsun.. degerlerin guzel hersey normal canim kotu dusunme. Hersey guzel olacak
nazlicim senin enisteyle durumlar nasil? affettin dimi enisteyi
ayy ne fena demi su erkekler ! onun bebegini tasiyorsun ya hemen kiymete biniyorsunbu zamana kadar nuraycik yerlerde yatsin ,ne gerek var yataga der... bebek olunca aman hemen alalim hatunummm der vay sinsi var
aman dokunmasin hele bende hamis kalayim bende surdurmeyecem ...nasilsa calisma zamanlarinda masallah abartti yeter ona 3 aybu kadar kudurukluk iyi degil valla...basimiza bi is gelecek tövbe tövbee..:44::44:
insallah nuraycim , minikler nuray tabloya baktiniz mi??nuray kizabilir ama olsun bananee silmiycem
dr alb de hamilebu arada....nazlimda kesin bu aksam bariscak biraz yumusama vardi bugun onda...bende simdi brownie yaptim firinda simdi cikaracam uzerinin sosunu dökecem...kocama msnden yazdim brownie var firinda dedim aboooww ben erken cikiyorum o zaman isten deediii uyuz...
slm kızlar okuldan geldim komşuılar çağırmış oraya gittim tabi bakla ıslanmadı ağzımda (komşularım kürtajdan sonra hergün yemek getirip hal hatır sormuşlardı) sevincimi paylaştım nasıl mutlu oldular.. kızlar sabaha karşı yaşadığım korkuyu anlatacam öncelikle hepinizden özür diliyoum wc macerası olduğu için gece wc kalktım uyku sersemi kontrol etmeden işimi yapmaya koyuldum ama gabızım zorluyorum karnım müthiiş ağrıyo sonra bi bakayım bu ne ağrısı dedim ne göreyim kan bi kaç saniye aklım başımdan gitti sonra ayıldım kendime geldim kontrol ettim gabızlıktan dolayı olan bişeymiş ama sabaha kadar uyuyamadım allahım sen koru yarabbim.. günü sersem sersem geçirdim nöbetçiymişim ve ben öğleden sonra dank etti müdür yardımcısına itiraf ettim sonra hocam bana nöbetçi olduğum günü hatırlatırmısınız dedim :) yarın 8 buçukta sınava gidecem saat 2 de de randevum var keseyi görmeye gitcez allah nasip ederse akşam evimde olur inşallah sizlere güzel haberler veririm
candas eşine çok geçmiş olsun cnm sanırım şuan eşinin yanındasın ne güzel..
renkliatlas eşine perhiz uyguladın bence şuan çok işine geliyor çalışmalar :) inşallah sonucuda güzel olur cnm bu kadar çalışmaya sınıfta kalırsan elmanı boyamam :)
chnb ve ceza hayır olur inşallah bi hamiş rüyasında yer aldınız bu rüyalar bizim topiğin habercisi ve uğuru bence..
dr alp gözünaydın cnm inşallah yakın zamanda kese ardından kalp atışını duymak nasip olur..
hello bugün uğramamış sanırım buarada ne güzel hatunmuşsun sen yahuuu kilo felan dert yakınma valla sen kilo dedikçe ben kara kara düşünüyorum
günlük cnm kalp atımını anlatırken duygulandım sanırım benimde gözüm doktorun mimiklerinde olur tabi bizim o süreci yaşamamıza yaklaşık 10 gün var hayırlısıyla yarın önce kesemizi görelim.
taf cnm ben öğrencilerle paylaştım demiştim belki okumuşsundur bugün gelip gelip hafifçe sarılıyo sonra tekme attı öğretmenim diyor gülüyorlar :) bende sonra hayale dalıyorum ne güzel canımm onun varlığını tekmeleriyle hissetmek Nazar Nazar senin mesajında da duygulandım ay bana bi haller oluyo :) bu duygu hepimize nasip olur inşallah..
kızlar buarada ben 2 gündür pc başına oturmaya fırsat buluyorum çoubiklar okumaya geçtiği için harfi verip oturduğum oluyor sınıfımda pc var açıp okuyorum topiği ama üye girişi yapamıyorum unuturum açık kalır die sadece okuyorum öğrenciler soru sormaya geldi bugün peppeyi gördüler öğretmenim bize pepeeyimi açacaksın diolar :) buarada nasılsın peppecim
insallah nuraycim , minikler nuray tabloya baktiniz mi??nuray kizabilir ama olsun bananee silmiycem
dr alb de hamilebu arada....nazlimda kesin bu aksam bariscak biraz yumusama vardi bugun onda...bende simdi brownie yaptim firinda simdi cikaracam uzerinin sosunu dökecem...kocama msnden yazdim brownie var firinda dedim aboooww ben erken cikiyorum o zaman isten deediii uyuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?