Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabırla bekliycez bakalım. hayırlısı inş. senin bebişçin nasıl?

Benim bebis de iyidir heralde haftaya doktora gideceguz o zaman soyleyecek doktor teyzemuz oglumun nasil oldugunu ama son 2-3 gundur icimde daha cok tepikleyip durmaya basladi annesini mutlu ediyor o tepikledikce

Benim bebis de iyidir heralde haftaya doktora gideceguz o zaman soyleyecek doktor teyzemuz oglumun nasil oldugunu ama son 2-3 gundur icimde daha cok tepikleyip durmaya basladi annesini mutlu ediyor o tepikledikce

canım ya allah daim etsin mutluluğnu senem kasım anneleri topiğine doğum hikayesini yazmış çok duygulandım okurken çok rahat bi doğum yapmış maşallahhhh oku sende istersen iyi gelir :)

canım candaşın eşi rahatsızmış izin alıp yanına gitti ben liste işini semaya devrettim artık:)o süper yaptı her sabah yaratıcılığını kullanıyo maşallahhh
ayy biz senle bi hamis kalalim sen gör o zaman yaraticiligi susleyecem heryanimizi
ben bu topiği hayatta bırakmam merak etme canım. çatlarım sizin ne yaptığınızı bilmeden:)))
gitme bacim burda heyecan cok hamilelerde artiyor..masallah
Ayol ben telefondan 2 saate yorum yazana kadar eklemissin sen de tablonu
yukarda yaptim yorumu canim

sagol canim yorumun icin insallah yarni yukselir atesim saba yine calisma olur yarin tatil nasilsa

masallahhh onu kuzucukum ya... bizede nasip et rabbim o günleri...

canım ya allah daim etsin mutluluğnu senem kasım anneleri topiğine doğum hikayesini yazmış çok duygulandım okurken çok rahat bi doğum yapmış maşallahhhh oku sende istersen iyi gelir :)
sagolasin canim allah sizlere de yasatsin insallah hayirlisiyla biz de sizin bu guzel duygularinizi okuyalim burdan evet senemin hikayesini okudum ben de o yaziktan sonraki gun cok guzel masallah bol bol dogum hikayesi okuyup duygulanip agliyorum kendimi hayal ediyorum allah bizlere de o gunlere erismeyi nasip etsin insallaaah amiiiiiin

taf canım ben dün gittim dra... kanamlı bölge azda olsa var progestana devam dedi...2 hafta sonra tekrar göreyim seni dedi allahıma çok şükür kalp atışı vardı usgye bakamadım bile drun yüzüne baktım hep sonra o bişey demeyince dedimki kalp atışları yokmu...yoo var dedi ayarlamaya çalışıyorum sana duyurmak için ama hala daha korkum bitmedi 2 hafta sonrada gel dediya ne bileyim allahım hayırlısı neyse onu versin...

ceza, önce seni yazayım... rüyamda gördüm seni çok üzgündün etrafında bir sürü kişi vardı...gece uyandım dedimki ceza sevinecek allah bu ay onu sevindirecek...

chnb, sonra senide gördüm rüyamda, ben eşimle size gelmişim ve evde bütün kızlar var gün gibi bişey yapıyormuşuz canım sonra bütün kızlar gidiyor ben ve eşim sizdeyiz yatak odanla yanyana bir oda varmış o odada bilgisayarın varmış eşim zaten evinize girer girmez bilgisayarın başına gitti...sonra annen ve bir kaç annen yaşlarında kadın oturma odasında oturuyor bu arada evin tek katlı topraktan yapılmış ama çok büyük diyorumki evin çok güzel benim arkadaşımda antalyada oturuyor onun evide böyle falan diyorum...daha sonra kucağında bir kız çocuğu var başörtü takmışsın 1 yaşlarında falan diyorumki içimden yaa hem kızı hem oğlu var daha niye çocuk istiyor...ve kızın sana çok benziyordu...sonra eşin geliyor benim eşimi görünce sana çok kızıyor sanırım çünkü yanımıza hiç gelmedi sana diğer tarafta bişeyler söylüyor...mutfağa yanına geliyorum ağlamaklısın suratın çok kötü anlıyorum ve bende çok üzülüyorum eşim gelmeseydi keşke diye düşünüyorum....sonra uyandım ve cezaya düşündüğümün aynını sanada düşündüm güzel haber alacak dedim işallah...

Maşallah canım. Çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin...

Oğlanlar böyle oluyor tekmeleri de güçlü:))

Hayır olsun canım. Ama bak tutmuş yatak odasıyla yanyana oda var. Oğlumun odası ve bilgisayar orada... Bu arada inşallah tüm kızların bana gelme ihtimali gerçek olur. Ben de tüm gece genetik testlerle uğraştım...

Candaşcığım da varmıştır şimdi...

Loneliness de hiç yazmamış ne oldu hiç haber de yok galiba...

Renkliatlas siz şu ilşki işini günde bir keze düşürseniz. Etkiler mi kaliteyi acep?:44:

Renkliatlas siz şu ilşki işini günde bir keze düşürseniz. Etkiler mi kaliteyi acep?:44:

ya bizde deniyoruz bir kere dusurmeyi ama sacmaliyoruz valla..calisma baslayinca biz resmen abartiyoruz...yarin sabah bile calisma yapmayi dusunuyorum iliskileri azaltsak kalite artar ama bi turlu yapamadik yaa bunu kac aydir dusurecem diyorum olmuyor...
fertility friend diye siteden kadinlarin takvimlerine baktim hamile olanlarin cogu ovulasyon gunlerinde arka arkaya 3 gun calisma yapmislar ama öncesinde cok iliski yok..buda bir fikir oldu bana , bu ay tutmazsa öyle yapacam bende

gunlukcum benim tahmini dogumu 26-27 haziran verdiler. seninkiyle aynimi?

Candascim enisteye cook gecmis olsun. git gitde insallah cabucak iyilessin

renkliatlascim canim masallah size. ayy biz esimle 1 aydir birlikte olmuyoruz ( adam elini surmuyo bana korkuyomus.. bu arada pazar gunude yatak almaya gidicez ben dedim size hamile kalayim aldiririm diye.. hic ne gerek var demiyo :)))

dr alp ben demistim bize guzel haber vereceksin diye hayirli olsun.. niye kimyasal gebelik falan dusunuyorsun.. degerlerin guzel hersey normal canim kotu dusunme. Hersey guzel olacak

nazlicim senin enisteyle durumlar nasil? affettin dimi enisteyi

ayy ne fena demi su erkekler ! onun bebegini tasiyorsun ya hemen kiymete biniyorsun bu zamana kadar nuraycik yerlerde yatsin ,ne gerek varyataga der... bebek olunca aman hemen alalim hatunummm der vay sinsi var

aman dokunmasin hele bende hamis kalayim bende surdurmeyecem ...nasilsa calisma zamanlarinda masallah abartti yeter ona 3 ay bu kadar kudurukluk iyi degil valla...basimiza bi is gelecek tövbe tövbee..:44::44:

slm kızlar okuldan geldim komşuılar çağırmış oraya gittim tabi bakla ıslanmadı ağzımda (komşularım kürtajdan sonra hergün yemek getirip hal hatır sormuşlardı) sevincimi paylaştım nasıl mutlu oldular.. kızlar sabaha karşı yaşadığım korkuyu anlatacam öncelikle hepinizden özür diliyoum wc macerası olduğu için gece wc kalktım uyku sersemi kontrol etmeden işimi yapmaya koyuldum ama gabızım zorluyorum karnım müthiiş ağrıyo sonra bi bakayım bu ne ağrısı dedim ne göreyim kan bi kaç saniye aklım başımdan gitti sonra ayıldım kendime geldim kontrol ettim gabızlıktan dolayı olan bişeymiş ama sabaha kadar uyuyamadım allahım sen koru yarabbim.. günü sersem sersem geçirdim nöbetçiymişim ve ben öğleden sonra dank etti müdür yardımcısına itiraf ettim sonra hocam bana nöbetçi olduğum günü hatırlatırmısınız dedim :) yarın 8 buçukta sınava gidecem saat 2 de de randevum var keseyi görmeye gitcez allah nasip ederse akşam evimde olur inşallah sizlere güzel haberler veririm

candas eşine çok geçmiş olsun cnm sanırım şuan eşinin yanındasın ne güzel..

renkliatlas eşine perhiz uyguladın bence şuan çok işine geliyor çalışmalar :) inşallah sonucuda güzel olur cnm bu kadar çalışmaya sınıfta kalırsan elmanı boyamam :)

chnb ve ceza hayır olur inşallah bi hamiş rüyasında yer aldınız bu rüyalar bizim topiğin habercisi ve uğuru bence..

dr alp gözünaydın cnm inşallah yakın zamanda kese ardından kalp atışını duymak nasip olur..

hello bugün uğramamış sanırım buarada ne güzel hatunmuşsun sen yahuuu kilo felan dert yakınma valla sen kilo dedikçe ben kara kara düşünüyorum

günlük cnm kalp atımını anlatırken duygulandım sanırım benimde gözüm doktorun mimiklerinde olur tabi bizim o süreci yaşamamıza yaklaşık 10 gün var hayırlısıyla yarın önce kesemizi görelim..

taf cnm ben öğrencilerle paylaştım demiştim belki okumuşsundur bugün gelip gelip hafifçe sarılıyo sonra tekme attı öğretmenim diyor gülüyorlar :) bende sonra hayale dalıyorum ne güzel canımm onun varlığını tekmeleriyle hissetmek Nazar Nazar senin mesajında da duygulandım ay bana bi haller oluyo :) bu duygu hepimize nasip olur inşallah..

kızlar buarada ben 2 gündür pc başına oturmaya fırsat buluyorum çocuklar okumaya geçtiği için harfi verip oturduğum oluyor sınıfımda pc var açıp okuyorum topiği ama üye girişi yapamıyorum unuturum açık kalır die sadece okuyorum öğrenciler soru sormaya geldi bugün peppeyi gördüler öğretmenim bize pepeeyimi açacaksın diolar :) buarada nasılsın peppecim

yaa aynen oyle canim kiymete biniverdik. Ne sinsi valla sorma. haa bide baska bisi istiyomusun diyo ben guluyorum tabii. Yuzune vurmadim dediklerini ama kizmasin diye. Canim yok bisi olmazda benimde aklim kaliteli sperme takiliyo. Ama en son atesini olcmussun 37 cikmis giderek yukseliyo galiba. buda iyiye isaret tafin yorumlarini okudumda oyle gorunuyo. Bakalim insallah bebis kaliteli falan dinlemez de oluverir canim.Kesinlikle surdurme .. benimkisi bana sur desemde surmuyo. ne guzel arkadas olduk diyo :)))

nuraycım sana ve nazlıma yazmayı unutmuşum gerçi sen anlatmışsın biraz buara ne istersek kar sanırım :) bende köyden süt aldım 3 buçuk litre neyse eşimi arıyorum açmıyor nasıl taşıyacam die korkuyorum gece korktumya daha dikkatli olmam lazım köy arabasından sonra 5-10 dk yürünecek yol var.. neyse komşuyu aradım bi zahmet bizim kapıyı çalıp eşime haber verirmisiniz telefonuna baksın :) dedim.. sonra eşim arabadan indiğim yerde arabayla karşıladı beni :) zaman intikam zamanı :)
nazlım cnm iyisindir umarım cnm sende az sabret içine at küslüğünü sonradan acısını çıkartırsın şimdi savaşma değil sev..me zamanı :)

insallah nuraycim , minikler nuray tabloya baktiniz mi?? nuray kizabilir ama olsun bananee silmiycem

dr alb de hamile bu arada....nazlimda kesin bu aksam bariscak biraz yumusama vardi bugun onda...bende simdi brownie yaptim firinda simdi cikaracam uzerinin sosunu dökecem...kocama msnden yazdim brownie var firinda dedim aboooww ben erken cikiyorum o zaman isten deediii uyuz...

bakmam mi. sisko oldum valla hic kizmiyom :))) browniyede bayilirim. Ben bu aralar hic hamur isi yapmiyorum. ne tatli ne baska bisi. yiyorum sonra durmadan. ama oluncada hayir diyemiyorum..

mniklercim ne guzel canim sende kullan bu avantaji. insallah ama bundan sonrada boyle devam etsinler :)))

canım merhabalar, çok geçmiş olsun. Kabızlık ve gaz bende çok aşırı olmadı, Gazı soğuk süt yapıyormuş keşfettim. Kabızlık için elma çok faydalı diyorlar. Folik plus başlaıdn mı sen ? gerçi dr gitceksin. Yinede söyliyim bana ne demişti dr hıım hheh 2 maden suyu günde, meyve, 3 litre su, 2 ceviz, haftada 1 balık ilk ay lar böyleydi. Folik plus baş ilaçtı.
Yarın senin için dualarım, sağlıkla sıhatle uzun ömürle inşallah.
Bu arada fotoğraflarına bakıyordum eşinle olan fotoğrafını çok beğendim, sonra bir baktım kucağında kız bebek, allahım dedm ne kadar yakışmış. Bilmiyorum kız erkek herkesin mevlam kalbine göre versin ama, Kız olursa göbek adını hello koyalım :))))) Kilo 80 şu anda evlendiğimde 55 kiloydum. Nihai hedefim 60, bebekler sağlıklı olsunda kilo harbiden sonraki mesele gerçi ben bu aralar çok zor nefes alıp yürüyorum.
Allaha emanet ol canım.

yaaa canimm saat gece oldu benim canim browni cekti amaaa internettende baktim kafama yatan bir tarif bulamadim.. hemen yaz canim yarin sabah kalkinca yapicam.. hem ben sana yazmadim dimi ben pogacani yaptim yine tutturamadim var bende bir terslik :44::44:.. pogacalarim tutmuyor. birisi yapiyorken ona bakmam lazim.. isvecten yakin burasi sadece bir okyanus var.. sen bana gel canim yapalim yiyelim, yapalim yiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…