o beni böle üzüyoya şimdi daha çok istiyorum bu ay hamile kalabilmiş olmayıcanım sıkkın yaa geçermi bugün
canim gunaydin.. gecer insalalh kendini isine ver, dusunmemeye calis.. bende oyleyim dusundukce daha cok sinirlenirim. ama biliyosun erkekleri al birini vur otekine..hic anlatmicam yani.. mutlaka hersey yoluna girer insallah.. esim boyle bana tavirlar yaptigi zaman (bazen 2-3 gunu buluyordu) ben onla konusmadan duzelmiyordu.yani ama biraz sesimi yukseltirim. kizarim fala oyle barismaolurdu. Eniste kac gunlugune gitti? insallah fazla uzun surmez canim ve insallahda bu ay tutunmustur bebis sana. Dualarim seninle olacak canim
günaydın kızlarrrrr..
nazlım boşver sorun çok önemli değilse barış..bunu neden mi söylüyorum ben bu küsme işini çok abartırırm..büyütürde büyütürüm..inat bi insanım..evliliğin ilk zamanları böyle geçiyodu..şimdi gidip konuşuyorum..sinirli olarak laf sokmak yerine espiri ile karışık laf sokmak daha hoşuma gidiyor...sonra gene çektiririm...ama küs olduğun zman senin aklın onda oluyor ama onlar bizi pek takmıyor...neyse kahvaltı hazırlıcam...memleketime gidicem akşam düğün var...yarın dönerim pazartesi yazarım kızlar:)))
doktorum tebrikler...yükseliş güzel...
günlük umarım dediğin gibi olur.....
görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aynı karakterdeyiz o zaman seninle:)bende yeni evli sayılırım alışcas sanırım kuzum afiyet olsun ohh iyi gelir gezmek sana
kızlar günaydıınnnnnnnnnnnnn sınavdan geliyorum ne heyecan yaptım bir bilseniz ay rezil oldum ben ya arabayı stop ettirdim o panikle kırmızıda geçtim hocalar baya yaşlıydı kafa buldular benle :)
nazlım cnm inşallah tutmuştur gülüm sonra ipler eline geçer güzelce alırsın intikamını ama şimdi düşünüp kendini üzme
ceza cnm çok oynama ne olur ne olmaz ben diğerinde düğüne gitmiştim oyna allah oyna bir gün sonra test ve hamile olduğumu öğrendim bunda da halk oyununa çağırdılar dedim bir hafta sonra karar verecem gelip gelmemeye :) önlem aldım aklımca iyiki de almışım :) hayırlı yolculuklar cnm
nuraycım renklinin yemek albümüne baktım aman allahım hepsinden hepsinden istiyo insanın canı bu böyle olmaz türkiyeye geldiğinde bence renklide toplanalım bize hünerli mutfağından ikramlar hazırlasın :)
ve hellooo cnm verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum pazartsei buranın pazarı ve biz o günü balık günü yaptık tabi böyle rahat devam eder midem sorun çıkarmazsa.. o kız çocuğu abimin kızı maşallah bir tatlı şimdi 1 buçuk yaşında telefonu açıyo hala nasılsın dio dil gelişimi müthiş sayı sayıyor :) halasını gaza getiren de bu sıpacık işte :)
günaydın klızlarrrrr
ben kocamla barışmadım halatuz ekmek su filan böyle muhabbetlerle konuşuoruz bide öküz bugün istanbula fuara gidicekmiş akşam 10da uyudum ben sabah uyanmış hazırlanmış ütü yapmış çıkmış evden benden önce hiç duymadım sonra msj atmış ben istanbula fuara gidiorum diye bende hayırlı yolculuıklar yazdım dün o çaba gösterseydi barışırdım ama gelir gelmez yemek yedik ve pcnin başına geçti bende yemekten sora biraz tv zleyip yattım işte bu kadarrr kendisi bilir ben onun burnundan getirmezmiyimmm yumurtlama dönemim geçti nasıl olsa :)
miniğim hemoroidmi var sende yoksa kanama filan ondan olur kuzum dikkat et aman bütün hamişler dikkat edin kendinize :)
günaydın kızlarrrrr..
nazlım boşver sorun çok önemli değilse barış..bunu neden mi söylüyorum ben bu küsme işini çok abartırırm..büyütürde büyütürüm..inat bi insanım..evliliğin ilk zamanları böyle geçiyodu..şimdi gidip konuşuyorum..sinirli olarak laf sokmak yerine espiri ile karışık laf sokmak daha hoşuma gidiyor...sonra gene çektiririm...ama küs olduğun zman senin aklın onda oluyor ama onlar bizi pek takmıyor...neyse kahvaltı hazırlıcam...memleketime gidicem akşam düğün var...yarın dönerim pazartesi yazarım kızlar:)))
doktorum tebrikler...yükseliş güzel...
günlük umarım dediğin gibi olur.....
görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın klızlarrrrr
ben kocamla barışmadım halatuz ekmek su filan böyle muhabbetlerle konuşuoruz bide öküz bugün istanbula fuara gidicekmiş akşam 10da uyudum ben sabah uyanmış hazırlanmış ütü yapmış çıkmış evden benden önce hiç duymadım sonra msj atmış ben istanbula fuara gidiorum diye bende hayırlı yolculuıklar yazdım dün o çaba gösterseydi barışırdım ama gelir gelmez yemek yedik ve pcnin başına geçti bende yemekten sora biraz tv zleyip yattım işte bu kadarrr kendisi bilir ben onun burnundan getirmezmiyimmm yumurtlama dönemim geçti nasıl olsa :)
miniğim hemoroidmi var sende yoksa kanama filan ondan olur kuzum dikkat et aman bütün hamişler dikkat edin kendinize :)
o beni böle üzüyoya şimdi daha çok istiyorum bu ay hamile kalabilmiş olmayıcanım sıkkın yaa geçermi bugün
kızlar günaydıınnnnnnnnnnnnn sınavdan geliyorum ne heyecan yaptım bir bilseniz ay rezil oldum ben ya arabayı stop ettirdim o panikle kırmızıda geçtim hocalar baya yaşlıydı kafa buldular benle :)
nazlım cnm inşallah tutmuştur gülüm sonra ipler eline geçer güzelce alırsın intikamını ama şimdi düşünüp kendini üzme
ceza cnm çok oynama ne olur ne olmaz ben diğerinde düğüne gitmiştim oyna allah oyna bir gün sonra test ve hamile olduğumu öğrendim bunda da halk oyununa çağırdılar dedim bir hafta sonra karar verecem gelip gelmemeye :) önlem aldım aklımca iyiki de almışım :) hayırlı yolculuklar cnm
nuraycım renklinin yemek albümüne baktım aman allahım hepsinden hepsinden istiyo insanın canı bu böyle olmaz türkiyeye geldiğinde bence renklide toplanalım bize hünerli mutfağından ikramlar hazırlasın :)
ve hellooo cnm verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum pazartsei buranın pazarı ve biz o günü balık günü yaptık tabi böyle rahat devam eder midem sorun çıkarmazsa.. o kız çocuğu abimin kızı maşallah bir tatlı şimdi 1 buçuk yaşında telefonu açıyo hala nasılsın dio dil gelişimi müthiş sayı sayıyor :) halasını gaza getiren de bu sıpacık işte :)
ya bizde deniyoruz bir kere dusurmeyi amasacmaliyoruz valla..calisma baslayinca biz resmen abartiyoruz...yarin sabah bile calisma yapmayi dusunuyorum iliskileri azaltsak kalite artar ama bi turlu yapamadik yaa bunu kac aydir dusurecem diyorum olmuyor...
fertility friend diye siteden kadinlarin takvimlerine baktim hamile olanlarin cogu ovulasyon gunlerinde arka arkaya 3 gun calisma yapmislar ama öncesinde cok iliski yok..buda bir fikir oldu bana , bu ay tutmazsa öyle yapacam bende
gunlukcum benim tahmini dogumu 26-27 haziran verdiler. seninkiyle aynimi?
Candascim enisteye cook gecmis olsun. git gitde insallah cabucak iyilessin
renkliatlascim canim masallah size. ayy biz esimle 1 aydir birlikte olmuyoruz( adam elini surmuyo bana korkuyomus.. bu arada pazar gunude yatak almaya gidicez ben dedim size hamile kalayim aldiririm diye.. hic ne gerek var demiyo :)))
dr alp ben demistim bize guzel haber vereceksin diye hayirli olsun.. niye kimyasal gebelik falan dusunuyorsun.. degerlerin guzel hersey normal canim kotu dusunme. Hersey guzel olacak
yaaa canimm saat gece oldu benim canim browni cekti amaaainternettende baktim kafama yatan bir tarif bulamadim.. hemen yaz canim yarin sabah kalkinca yapicam.. hem ben sana yazmadim dimi ben pogacani yaptim yine tutturamadim var bende bir terslik :44::44:.. pogacalarim tutmuyor. birisi yapiyorken ona bakmam lazim.. isvecten yakin burasi sadece bir okyanus var.. sen bana gel canim yapalim yiyelim, yapalim yiyelim
bi alıştırdıysan kocanı zor canım sayıyı düşürmek
valla ben ateş ölçümü hiç yapmadım ama burdan kızların yazdıklarından anladığım kadarıyla düşüşe geçtiği gün yumurta çatlıo ise ve 24 saat içinde ilişki gerekiyosa bugün de yap bi çalışma be kuzum hamişsen ateşinşn düşmemesi gerekiyo die bikiyorum ve inşallah düşmez garip garip belirti aramaktansa ateşinden hemen anlayıverirsin inşallah kuzum (yanlış biliyosam çok afedersin tüm kalbimle bu ay tutturmanı diliyorum)gunaydin canlar,....nazlicim salla canim her evlilikte olur dert etme..gelsin hakkindan gelirsin okursun canina..nasilsa dusecek senin eline
minikler gelin buyrun valla ne iyi olur
kizlar atesim bugun 36.8 oldu calisma yapsak mi simdibilmiyorum taf yapin demisti
My Ovulation Chart tablo burda
kızlarrr 1 de çıkabilmek için yetiştirmem gereken bi iş var yazamıom aklımda sizde kaynatıonus:)bu kız bizi sallamıo demeyin sema ateş tabloma bak yükseldi
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tafın dediği gibi 20.gün yada 18.gün çatladı sanırımm inşallah 18nc gündür 16.gün ilişki oldu bu hafta hiç kaynaşmadık kızlar :)1 hafta oldu evlendiimizden beri bir ilki gerçekleştirmiş bulunmaktayıs
valla ben ateş ölçümü hiç yapmadım ama burdan kızların yazdıklarından anladığım kadarıyla düşüşe geçtiği gün yumurta çatlıo ise ve 24 saat içinde ilişki gerekiyosa bugün de yap bi çalışma be kuzum hamişsen ateşinşn düşmemesi gerekiyo die bikiyorum ve inşallah düşmez garip garip belirti aramaktansa ateşinden hemen anlayıverirsin inşallah kuzum (yanlış biliyosam çok afedersin tüm kalbimle bu ay tutturmanı diliyorum)
nazlım canım bunda da vardır bir hayırinşallah senin dileğin gerçekleşir eşinde yasaklı günlere geçince aptal kafam o haftayı nasıl değerlendirmedim die kudurur yatağa yorgana sarılır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?