Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın klızlarrrrr
ben kocamla barışmadım hala tuz ekmek su filan böyle muhabbetlerle konuşuoruz bide öküz bugün istanbula fuara gidicekmiş akşam 10da uyudum ben sabah uyanmış hazırlanmış ütü yapmış çıkmış evden benden önce hiç duymadım sonra msj atmış ben istanbula fuara gidiorum diye bende hayırlı yolculuıklar yazdım dün o çaba gösterseydi barışırdım ama gelir gelmez yemek yedik ve pcnin başına geçti bende yemekten sora biraz tv zleyip yattım işte bu kadarrr kendisi bilir ben onun burnundan getirmezmiyimmm yumurtlama dönemim geçti nasıl olsa :)

miniğim hemoroidmi var sende yoksa kanama filan ondan olur kuzum dikkat et aman bütün hamişler dikkat edin kendinize :)

o beni böle üzüyoya şimdi daha çok istiyorum bu ay hamile kalabilmiş olmayıcanım sıkkın yaa geçermi bugün

o beni böle üzüyoya şimdi daha çok istiyorum bu ay hamile kalabilmiş olmayıcanım sıkkın yaa geçermi bugün

canim gunaydin.. gecer insalalh kendini isine ver, dusunmemeye calis.. bende oyleyim dusundukce daha cok sinirlenirim. ama biliyosun erkekleri al birini vur otekine..hic anlatmicam yani.. mutlaka hersey yoluna girer insallah.. esim boyle bana tavirlar yaptigi zaman (bazen 2-3 gunu buluyordu) ben onla konusmadan duzelmiyordu.yani ama biraz sesimi yukseltirim. kizarim fala oyle barismaolurdu. Eniste kac gunlugune gitti? insallah fazla uzun surmez canim ve insallahda bu ay tutunmustur bebis sana. Dualarim seninle olacak canim

SAĞOL CANIM Canımmm bi günlüklük gitti fuarlar öyle oluyo akşam döner biz hiç böle küsmezdik çünkü ben uzatmıodum hep biz fedakarlık yapalım zaten aman onlar bişey yapmasın uyuzlar hepsi nolcak bende ütüsünü filan yapmadım kendi yapmış sabah:)

günaydın kızlarrrrr..

nazlım boşver sorun çok önemli değilse barış..bunu neden mi söylüyorum ben bu küsme işini çok abartırırm..büyütürde büyütürüm..inat bi insanım..evliliğin ilk zamanları böyle geçiyodu..şimdi gidip konuşuyorum..sinirli olarak laf sokmak yerine espiri ile karışık laf sokmak daha hoşuma gidiyor...sonra gene çektiririm...ama küs olduğun zman senin aklın onda oluyor ama onlar bizi pek takmıyor...neyse kahvaltı hazırlıcam...memleketime gidicem akşam düğün var...yarın dönerim pazartesi yazarım kızlar:)))

doktorum tebrikler...yükseliş güzel...
günlük umarım dediğin gibi olur.....

görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aynı karakterdeyiz o zaman seninle:)bende yeni evli sayılırım alışcas sanırım kuzum afiyet olsun ohh iyi gelir gezmek sana

kızlar günaydıınnnnnnnnnnnnn sınavdan geliyorum ne heyecan yaptım bir bilseniz ay rezil oldum ben ya arabayı stop ettirdim o panikle kırmızıda geçtim hocalar baya yaşlıydı kafa buldular benle :)
nazlım cnm inşallah tutmuştur gülüm sonra ipler eline geçer güzelce alırsın intikamını ama şimdi düşünüp kendini üzme
ceza cnm çok oynama ne olur ne olmaz ben diğerinde düğüne gitmiştim oyna allah oyna bir gün sonra test ve hamile olduğumu öğrendim bunda da halk oyununa çağırdılar dedim bir hafta sonra karar verecem gelip gelmemeye :) önlem aldım aklımca iyiki de almışım :) hayırlı yolculuklar cnm
nuraycım renklinin yemek albümüne baktım aman allahım hepsinden hepsinden istiyo insanın canı bu böyle olmaz türkiyeye geldiğinde bence renklide toplanalım bize hünerli mutfağından ikramlar hazırlasın :)
ve hellooo cnm verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum pazartsei buranın pazarı ve biz o günü balık günü yaptık tabi böyle rahat devam eder midem sorun çıkarmazsa.. o kız çocuğu abimin kızı maşallah bir tatlı şimdi 1 buçuk yaşında telefonu açıyo hala nasılsın dio dil gelişimi müthiş sayı sayıyor :) halasını gaza getiren de bu sıpacık işte :)

aynı karakterdeyiz o zaman seninle:)bende yeni evli sayılırım alışcas sanırım kuzum afiyet olsun ohh iyi gelir gezmek sana

nazlım eşimle önceden çok kötü tartışsak o bi "seni seviyom" dememle barışır ..ama ben uzatırda uzatırırm...şunu da unutma uzadığında haklı bile olsan haksız duruma düşüyorsun:)

minikler canım yumurtlama döneminde bile değilim:)zaten dün gece çok oynadık..canlı müziğe gittik..bu akşamda oynasam bişe olmaz herhalde..insan çok heyecanlanıyo..ben 3 kez stop ettirdim..arabayı boşa alıyom diye 1.vitse alıyormuşum..ama geçtim:)neyse umarım keseyi görürsün öğleden sonraaaaaa

gıcık oluyo dimi insan canım? ben dayanamayıp barısırım hep. erkeğin inatçısı da hiç çekilmiyo bee....

tesekkürler canım.. iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler...

gunaydin canlar,....nazlicim salla canim her evlilikte olur dert etme..gelsin hakkindan gelirsin okursun canina..nasilsa dusecek senin eline

minikler gelin buyrun valla ne iyi olur

kizlar atesim bugun 36.8 oldu calisma yapsak mi simdi bilmiyorum taf yapin demisti
My Ovulation Chart tablo burda

bi alıştırdıysan kocanı zor canım sayıyı düşürmek

ne biliyim canım ya. korkuyorum ya böyle yapınca başıma bişey gelirse daha az üzülürüm die düşünüyorum galiba. pazartesi tekrar bakcam zaten.

ay tatlim simdi gördum , browie tarifim 2 dir yapiyoruz cok guzel oldu..
Malzemeler;

3 Yumurta

1,5 Su bardağı toz şeker

1 Paket kakao

1 Paket margarin

2 Su bardağı süt

2 Su bardağı un

1 Paket kabartma tozu

Yapılışı;

Şeker ve yumurtaları rengi beyazlaşıncaya kadar mikser ile önce düşük sonra hızlı devirde çırpalım.

İçine eritilmiş margarin, süt ve kakaoyu ekleyerek çırpmaya devam edelim.

Elde edilen karışımdan 1 su bardağı ayıralım.

Kalan kısma un ve kabartma tozunu ekleyerek dilerseniz kek kalıbında, dilerseniz küçük bir tepside 175 derecede 30 dakika pişirelim.

Kek fırından çıkar çıkmaz daha önceden kenara ayırdığımız kakaolu karışımı kekin üzerinde gezdirelim.

tarifi iyice oku öyle yap, cunku ilk karisimdan 1 bardak ayirman gerekiyor,insan unutuveriyo..nefis oldu valla 2 dir bunu yapiyorum link adresini yazayim ordanda bak
BROWNİE (ISLAK KEK) - Mutfağıma Hoşgeldiniz - Blogcu

ben tereyagi kullandim...margarin kullanmiyorum...pogacalarina sasirdim ama sana bir önerim var o hazirladigin hamuru bigun önceden hazirla canim, buzdolabinin en az soguk olan yerine koy sabaha kadar kalsin, sonra sabah cikar disardada biraz kalsin öyle yap, tepsiye dizdigindede 15 20 dk kendi kendilerine mayalanmalarini bekle..sonra at firina..

HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy... nartanesi dogdu

yamatake...

hellokity... sisko hellooo

alin84...

sinua...

Pileo...

taf... uyusunda buyusun...

günlük2011... kalp atislari duyuldu

citaknuray... sisko nuray
loneliness... dualarimiz seninle Allahim sen koru!
minikler... insallah yakinda pit pitlar gelecek

dr_alb daha cok miniiikk

INSALLAH HAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım...................................... 27 kasımgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

chnb........................................................... ? gitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

ceza83.....................................................15 aralıkgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

renkliatlas................................................1 aralıkgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

_CandaS_...................................................... 27 kasımgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

peppe...................................................... 26 kasımgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

kızlarrr 1 de çıkabilmek için yetiştirmem gereken bi iş var yazamıom aklımda sizde kaynatıonus:)bu kız bizi sallamıo demeyin sema ateş tabloma bak yükseldi
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tafın dediği gibi 20.gün yada 18.gün çatladı sanırımm inşallah 18nc gündür 16.gün ilişki oldu bu hafta hiç kaynaşmadık kızlar :)1 hafta oldu evlendiimizden beri bir ilki gerçekleştirmiş bulunmaktayıs

valla ben ateş ölçümü hiç yapmadım ama burdan kızların yazdıklarından anladığım kadarıyla düşüşe geçtiği gün yumurta çatlıo ise ve 24 saat içinde ilişki gerekiyosa bugün de yap bi çalışma be kuzum hamişsen ateşinşn düşmemesi gerekiyo die bikiyorum ve inşallah düşmez garip garip belirti aramaktansa ateşinden hemen anlayıverirsin inşallah kuzum (yanlış biliyosam çok afedersin tüm kalbimle bu ay tutturmanı diliyorum)

nazlım canım bunda da vardır bir hayır inşallah senin dileğin gerçekleşir eşinde yasaklı günlere geçince aptal kafam o haftayı nasıl değerlendirmedim die kudurur yatağa yorgana sarılır :)

dr alp canım seni çok ii anlıyorum beklemek kadar kötü bişey yok burda hepimiz yumurtayı bekle döllenmeyi bekle adet gününü bekle tabi başta korunma sürecini bekle olmadı bi ay daha bekle derken bekleme konusunda sabır sınavı veriyoruz allahım tez zamanda ödüllerimizi verecek hepimizin kucağını dolduracak.. dua ve sabırrr.. yüzün gülecek cnm benim arkadaşım adet günü geçti kan da baktırdı hamile değilsin dediler dişini yaptırdı kaşıntı sorunu oluşmuştu sağlık ocağından ilaç aldı haftasonu yanma başladı kadındoğumcuya gitti dr şüphelenip bakıo daha yeni kalınlaşma var bi kan testi daha yapalım dior adetinden 10 günü geçtikten sonra sizi yanıltmak istemem sayıyı tam hatırlamıyorum ama 100ün altında olduğundan eminim bi sayı çıkıor kalp atışını felan duydu çok şükür herşey normal ilerliyo içini rahat tut canım..miniğin seninle..

elimi sürdürürsem:)neyse hafta sonu barışırız heralde o yaklaştıda baktı benden yüz bulamadı böle devam edio hep bizmi uğraşcas ya bu adamlarla hepsi aynı beee hayırlısı hakkımızda kuzum jimere mi gitcen yine bugün bak ismail küçük erdoğanı araştır müthiş bi doktor o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…