Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah canım sağol iyi dileklerin için. Allah bi daha hiçbirimize öyle günler yasatmasın. aslında 9 ayın tamamında hep bi kaybetme riski olacak. Allah yasatmasın yeterki. o bebeğin dünyada varsa yaşayacak günleri bi şekilde doğuyo işte. sabır ve dua dediğin gibi. hepimize versin insallah Allahım bebişlerimizi. sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin. zor işlermiş bunlar...

canım sen ne kadar korundun düşükten sonra ilşki iki günde bir mi oldu özel bişi yaptınmı kür filan:)ben bütün hamile kalanlara sorarım şaşaırma:)

evet canım jimere gitcem ama devam eder miyim bilmiyorum bir arkadaşımda benim yaşadıklarımı yaşamış dr ismi söyleyince benim dr.umdu dedi pek açıklayıcı değildi felan ama belki sen beğenirsin dedi ismail küçükerdoğan pembe mavide miydi

en son ordaydı halamın kızının 6 yıl çocuu olmadı gitmedikleri yer kalmadı en son ismail beyde oldu çocuk ilgisinden tecrübesinden çok memnundu canım jimer çok pahalı bide yazık güneh tamam herşeyin iyysi olsun istiyorus ama soyuyolar insanı resmen

haklısın cnm ben de pahalı bir yere gitmek istemiyorum para bir yerden bulunur ödenir de güvenemiyorum paraya çok değer veren yerlere.. ben işini seven bir dr istiyorum burdaki drum gibi mesela adam özelini kapatmak zorunda kaldı ama saat 5e kadar hastanede işte geçen saat 4 müydü neydi gittiğimde tüm doktorlar gitmiş adam hala hasta alıyor ve espri yapıo gülüyo bi kadın dediki tansiyonuma da bakarmısınız o yorguınlukta başka bir devlet hastanesi dr.u olsa azarlar hemşireye söyler ne bileyim adam bakarız ablam otur hele ayakta durma ii hissetmiyosan felan deyince dua ettim adama valla helal olsun.. küçükerdoğanı araştıracam cnm nerdeyse bakarım tabi birlikte gidecez ne de olsa değil mi

günaydın kızlar....

minikler, geçmiş olsun canım inşallah geçmişsindir...canım korkular malesef hiç bitmeyecek gibi wc ye her gittiğimde bakmaktan alamıyorum kendimi kötü bişey ama allah hayırlısını versin korktuğumuz yere uğratmasın bizi...

nazlım, sende iş çıkışı git bir arkadaşına dağıt kafanı eşle nane olunca insan malesef barışana kadar morali bozuk oluyor...neyse yarın sabah çıkın dışarda kahvaltı yapın sonrada gezin tozun bişey olmamış gibi...bence sen bugün ona küçük notlar hazırla yarın sabah 10 da kahvaltıya varmısın yer.... gibi

yalnız olduğunuz bu günleri çok ararsınız söylemedi deme bak bundan sonra 3 kişi gideceksiniz ve romantizm bitmiş olacak canım benim...

canım sen ne kadar korundun düşükten sonra ilşki iki günde bir mi oldu özel bişi yaptınmı kür filan:)ben bütün hamile kalanlara sorarım şaşaırma:)

ilk adeti görene kadar korundum canım. sonra esim korunmak istedi. doktor 2 kez adet gör demişti. bende ağladım sızladım esimi ikna ettim:)) bide bayram tatiline denk geldi ovulasyon. şanslıyım yani:)) herhangi bi kür uygulamadım canım.

kusura bakma canım arada temizlik yapıyomda gec gördüm. 1 kez adet oldum kürtajdan sonra. esim korunmak istedi doktor 2 kez adet ol dediği için. ama ben ikna ettim işte. ovulasyon da bayram tatiline denk geldi:)) değerlendirelim dedik:))) herhangi bi kür uygulamadım canım.

gideriz kuzum ayıp ettin valla bak müsait olduğun herhangi bi cumartesi görüşelim çok memnun olurum benim doktorumda mükemmel aslında ona gitmeni çokkk isterim ama sadece muaynesi var artık hastaneden ayrıldı malesef

yapcak bişiler ablacım artık böle küs olunca çok saçma oluyo bide ben fazla duygusalım malesef ikimizde inatçıyız o bana sarıldı öptü filan akşam eve geldi adamı öpmedim bile hoşgeldin dedim sadece yüzüme baktı kaldı öyle çok fenayım ben çokkkk ama abla yumurtlama dönemi böle yapmaması lazımdı benim ne kadar üzüldüümü görüyo kızgınım hala yolada gitti aklımda onda :)

maşallah kuzum bekletmedi yavrun seni ben bu aydan umutluydıum ama adet berlirtilerim başladıı için umudmu yitirsim ondan rahatım şuan

bende 1 haftadır adet olcam die düşünüyodum. bak bugün 1 gün gecti hala yok:)) belli olmuyo bu işler canım:)) kimseyi bekletmesin Allahım...

bende 1 haftadır adet olcam die düşünüyodum. bak bugün 1 gün gecti hala yok:)) belli olmuyo bu işler canım:)) kimseyi bekletmesin Allahım...

gidip kan testi yaptırasım var ama çok para alıo uyuzlar 18.gün gögüslerim acımaya başladı belim ağrıyo adetle gebelik belirtileri o kadar aynıki anlayamıo insan benm ilk bebektede adet olcam diye bekledim anlamadım bile günüm geçmiş farkında diilim test yaptım pozitif beklemedii anda olunca insan pek sevinio sevinç yarım kaldı gerçide neyse 25 sene ömrüm geçti şu bi hafta nasıl geçicek diye düşünüorum

döllenmeden sonra en erken 6. günde kanda beta hcg pozitifleşir diye hatırlıyorum canım yanlış hatırlamıyorsam tabi:)) eskidi epey:)) 18 erken olur canım azcık daha bekle bence. gerçi söylemesi kolay biliyorum ama....

bugün 23.günümdeyim ne sabırsız hatunlarız yaa hayırlısını versin rabbim inşallah hiç üzülmemek lazım aslında inanan insanlarız rabbim biliodur bizim için hayırlı zamanı ama bazen insan yüreğine söz geçiremio malesef

bende cok meraklı olduğum için ilk gebelikte 24. günde 8 gelmişti. baktırabilirsin sende tabi. ben bide hastanedeyim ya tutamıyorum kendimi yaa... sonra kııyo arkadaslarım:))

nazlim ates tablona baktim cok guzel yukselme olmasi yumurtlamissin demekki insallah hic dusmez..benimde simdi tekrar ölctum 37.1 olmus ama calisma yapmadik gezmeye gidecez birazdan esime dedim calisma yapalim, calisma yaparsak gezmek yok dedi off..gezmekte istiyorum calisma yapmakta
minikler canim sagol yorumun icin dogru diyorsun dusunce yumurta catliyor sonrasinda hemen yukseliyor.. sanirim 17 kasimda yumurta catlattim aam bugune kadar yumurta kalir mi bilmem

Kızlar yazamadım. İyisiniz inşallah?

Aklım Lonelinesste. Hala hastanede herhalde yazmamış hala. Misafir vardı sabah. Gittiler. Şimdi ders çalışacağız. Akşam misafirliğe gideceğiz.

Minikler İsmail Küçükerdoğanla ilgili yazmıştım okumuş muydun? Diyeceksin Hatay nire, Bursa nire?

Benim yazdığım rahimağzı yetmezliği topiğinden öğretmen bir arkadaşın dr si idi. 3 ileri hafta kaybı olan arkadaşın dr si idi. Çok ilgiliydi ve serklajını o atmıştı ve manevi olarajk da arkadaşa çok destek oldu. Bence araştır iyiyse bence maddiyatı dşünme. Bir de riskli gebelik takibi yapan bir dr olması ayrıca iyi...

Nazlım barış artık kuzum.

Renkliatlas canım bırak gezmeyii. Çalışanı hem Allah severmiş hem kul...

Dr ciğim yükselecek inşallah.

Günlük ve diğer kızlar sizler nasılsınız?

Hellom biz de boştan boştan çalışıyoruz. Hafta sonu ya . Eşim de keçiboynuzu pekmezinin faydası var herhalde diyor...

Oğlan ders çalışmamak iiçin uyku numarasına geçti. Ama elimden kurtulamaz.

Oğlanın üst iki dişi sallanıyordu. Eşim de ben de kıyıp çekemiyoruz. Çocuk uykuda yutar diye eşim bugün diş dr sine götürdü. Adam eliyle çekmiş. Eşim sormuş borcumuz ne kadar diye. Ne verirseniz deyince utanmış 20 30 vermeye. 50 tl vermiş. Eskiler olsa tutup koparır. 50 tl den olduk sabah sabah...

Bir de miniminibirlerimden ukaysd gurubuyla ilgili video indiriyorum. Ben okumaya geçeceğim ya... Ama çok faydasını gördüm. Sağ ol Ceza sen tavsiye etmiştin...

:)) çalışmalar boş boş olmaz niye öle diyorsun. :) mevlam büyük.

canım bende diş çekemem öyle, ayyy içim huylanıyor benim kuzenlerimide hep diş hekimine götürdük. 50 lirada 2 diş için iyi aslında. O paranın çıkacağı varmış.
O indirdiğin ne anlamadım canım ben.

pazartesi arkadaşım gelecek, salı günü evde temizlik var temizlikçi gelecek umarım bu sefer dediği günde gelir. Neyse işte bende kadın gelmeden koltuk kılıflarını falan yıkadım. Evde görsen yıkanmadık bişi kalmadı. Kadın halıları, camları, ve kapıları sildireceğim bu sefer :) Çarşambada ütü yaparım bol bol öle geçer hafta diye düşünüyorum.

chnb canim biraktik gezmeyi calistik yine of yaa bir kac gun dinlenmek istiyorum..tutsun artik su bebek perisan oldum perisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…