dr alp canım seni çok ii anlıyorum beklemek kadar kötü bişey yok burda hepimiz yumurtayı bekle döllenmeyi bekle adet gününü bekle tabi başta korunma sürecini bekle olmadı bi ay daha bekle derken bekleme konusunda sabır sınavı veriyoruz allahım tez zamanda ödüllerimizi verecek hepimizin kucağını dolduracak.. dua ve sabırrr.. yüzün gülecek cnm benim arkadaşım adet günü geçti kan da baktırdı hamile değilsin dediler dişini yaptırdı kaşıntı sorunu oluşmuştu sağlık ocağından ilaç aldı haftasonu yanma başladı kadındoğumcuya gitti dr şüphelenip bakıo daha yeni kalınlaşma var bi kan testi daha yapalım dior adetinden 10 günü geçtikten sonra sizi yanıltmak istemem sayıyı tam hatırlamıyorum ama 100ün altında olduğundan eminim bi sayı çıkıor kalp atışını felan duydu çok şükür herşey normal ilerliyo içini rahat tut canım..miniğin seninle..
inşallah canım sağol iyi dileklerin için. Allah bi daha hiçbirimize öyle günler yasatmasın. aslında 9 ayın tamamında hep bi kaybetme riski olacak. Allah yasatmasın yeterki. o bebeğin dünyada varsa yaşayacak günleri bi şekilde doğuyo işte. sabır ve dua dediğin gibi. hepimize versin insallah Allahım bebişlerimizi. sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin. zor işlermiş bunlar...
elimi sürdürürsem:)neyse hafta sonu barışırız heralde o yaklaştıda baktı benden yüz bulamadı böle devam edio hep bizmi uğraşcas ya bu adamlarla hepsi aynı beee hayırlısı hakkımızda kuzum jimere mi gitcen yine bugün bak ismail küçük erdoğanı araştır müthiş bi doktor o
evet canım jimere gitcem ama devam eder miyim bilmiyorum bir arkadaşımda benim yaşadıklarımı yaşamış dr ismi söyleyince benim dr.umdu dedi pek açıklayıcı değildi felan ama belki sen beğenirsin dedi ismail küçükerdoğan pembe mavide miydi
en son ordaydı halamın kızının 6 yıl çocuu olmadı gitmedikleri yer kalmadı en son ismail beyde oldu çocuk ilgisinden tecrübesinden çok memnundu canım jimer çok pahalı bide yazık güneh tamam herşeyin iyysi olsun istiyorus ama soyuyolar insanı resmen
canım sen ne kadar korundun düşükten sonra ilşki iki günde bir mi oldu özel bişi yaptınmı kür filan:)ben bütün hamile kalanlara sorarım şaşaırma:)
canım sen ne kadar korundun düşükten sonra ilşki iki günde bir mi oldu özel bişi yaptınmı kür filan:)ben bütün hamile kalanlara sorarım şaşaırma:)
haklısın cnm ben de pahalı bir yere gitmek istemiyorum para bir yerden bulunur ödenir de güvenemiyorum paraya çok değer veren yerlere.. ben işini seven bir dr istiyorum burdaki drum gibi mesela adam özelini kapatmak zorunda kaldı ama saat 5e kadar hastanede işte geçen saat 4 müydü neydi gittiğimde tüm doktorlar gitmiş adam hala hasta alıyor ve espri yapıo gülüyo bi kadın dediki tansiyonuma da bakarmısınız o yorguınlukta başka bir devlet hastanesi dr.u olsa azarlar hemşireye söyler ne bileyim adam bakarız ablam otur hele ayakta durma ii hissetmiyosan felan deyince dua ettim adama valla helal olsun.. küçükerdoğanı araştıracam cnm nerdeyse bakarım tabi birlikte gidecez ne de olsa değil mi
yapcak bişiler ablacım artık böle küs olunca çok saçma oluyo bide ben fazla duygusalım malesef ikimizde inatçıyız o bana sarıldı öptü filan akşam eve geldi adamı öpmedim bile hoşgeldin dedim sadece yüzüme baktı kaldı öyle çok fenayım ben çokkkk ama abla yumurtlama dönemi böle yapmaması lazımdı benim ne kadar üzüldüümü görüyo kızgınım hala yolada gitti aklımda onda :)günaydın kızlar....
minikler, geçmiş olsun canım inşallah geçmişsindir...canım korkular malesef hiç bitmeyecek gibi wc ye her gittiğimde bakmaktan alamıyorum kendimi kötü bişey ama allah hayırlısını versin korktuğumuz yere uğratmasın bizi...
nazlım, sende iş çıkışı git bir arkadaşına dağıt kafanı eşle nane olunca insan malesef barışana kadar morali bozuk oluyor...neyse yarın sabah çıkın dışarda kahvaltı yapın sonrada gezin tozun bişey olmamış gibi...bence sen bugün ona küçük notlar hazırla yarın sabah 10 da kahvaltıya varmısın yer.... gibi
yalnız olduğunuz bu günleri çok ararsınız söylemedi deme bak bundan sonra 3 kişi gideceksiniz ve romantizm bitmiş olacak canım benim...
maşallah kuzum bekletmedi yavrun seni ben bu aydan umutluydıum ama adet berlirtilerim başladıı için umudmu yitirsim ondan rahatım şuanilk adeti görene kadar korundum canım. sonra esim korunmak istedi. doktor 2 kez adet gör demişti. bende ağladım sızladım esimi ikna ettim:)) bide bayram tatiline denk geldi ovulasyon. şanslıyım yani:)) herhangi bi kür uygulamadım canım.
gideriz kuzum ayıp ettin valla bak müsait olduğun herhangi bi cumartesi görüşelim çok memnun olurum benim doktorumda mükemmel aslında ona gitmeni çokkk isterim ama sadece muaynesi var artık hastaneden ayrıldı malesef
yapcak bişiler ablacım artık böle küs olunca çok saçma oluyo bide ben fazla duygusalım malesef ikimizde inatçıyız o bana sarıldı öptü filan akşam eve geldi adamı öpmedim bile hoşgeldin dedim sadece yüzüme baktı kaldı öyle çok fenayım ben çokkkk ama abla yumurtlama dönemi böle yapmaması lazımdı benim ne kadar üzüldüümü görüyo kızgınım hala yolada gitti aklımda onda :)
maşallah kuzum bekletmedi yavrun seni ben bu aydan umutluydıum ama adet berlirtilerim başladıı için umudmu yitirsim ondan rahatım şuan
bende 1 haftadır adet olcam die düşünüyodum. bak bugün 1 gün gecti hala yok:)) belli olmuyo bu işler canım:)) kimseyi bekletmesin Allahım...
gidip kan testi yaptırasım var ama çok para alıo uyuzlar 18.gün gögüslerim acımaya başladı belim ağrıyo adetle gebelik belirtileri o kadar aynıki anlayamıo insan benm ilk bebektede adet olcam diye bekledim anlamadım bile günüm geçmiş farkında diilim test yaptım pozitif beklemedii anda olunca insan pek sevinio sevinç yarım kaldı gerçide neyse25 sene ömrüm geçti şu bi hafta nasıl geçicek diye düşünüorum
döllenmeden sonra en erken 6. günde kanda beta hcg pozitifleşir diye hatırlıyorum canım yanlış hatırlamıyorsam tabi:)) eskidi epey:)) 18 erken olur canım azcık daha bekle bence. gerçi söylemesi kolay biliyorum ama....
bugün 23.günümdeyim ne sabırsız hatunlarız yaa hayırlısını versin rabbim inşallah hiç üzülmemek lazım aslında inanan insanlarız rabbim biliodur bizim için hayırlı zamanı ama bazen insan yüreğine söz geçiremio malesef
nazlımm offf bende bir kere yumurtlama gününde küsmüştüm ayy çok gıcık oluyor, biz 2002 den beri birlikte olduğumuz için ilk 3 sene çok pis üstüne üstüne gidiyordum olayların falan evlenince naza çekeyim dedim beceremedim, sonra laf sokayım dedim ondanda sıkıldım. Şimdi tınlamayıp yatak odasına gidip kitap okuyup iyi geceler ben yatıyorum diyor yatıyorum, konuşuyorum ediyorum. Sonra mevzuyu o açıyor amann diyorum hep aynı şeyler :)) falan
kızlar günaydıınnnnnnnnnnnnn sınavdan geliyorum ne heyecan yaptım bir bilseniz ay rezil oldum ben ya arabayı stop ettirdim o panikle kırmızıda geçtim hocalar baya yaşlıydı kafa buldular benle :)
nazlım cnm inşallah tutmuştur gülüm sonra ipler eline geçer güzelce alırsın intikamını ama şimdi düşünüp kendini üzme
ceza cnm çok oynama ne olur ne olmaz ben diğerinde düğüne gitmiştim oyna allah oyna bir gün sonra test ve hamile olduğumu öğrendim bunda da halk oyununa çağırdılar dedim bir hafta sonra karar verecem gelip gelmemeye :) önlem aldım aklımca iyiki de almışım :) hayırlı yolculuklar cnm
nuraycım renklinin yemek albümüne baktım aman allahım hepsinden hepsinden istiyo insanın canı bu böyle olmaz türkiyeye geldiğinde bence renklide toplanalım bize hünerli mutfağından ikramlar hazırlasın :)
ve hellooo cnm verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum pazartsei buranın pazarı ve biz o günü balık günü yaptık tabi böyle rahat devam eder midem sorun çıkarmazsa.. o kız çocuğu abimin kızı maşallah bir tatlı şimdi 1 buçuk yaşında telefonu açıyo hala nasılsın dio dil gelişimi müthiş sayı sayıyor :) halasını gaza getiren de bu sıpacık işte :)
cicimmm naptın direksiyon sınavını geçtin mi neticede, dr ne oldu dr, Canım sıcak duş alma sakın ayy işte aklıma geldikçe yazıyorum, zaten dr söylüyor. Çok heyecan yaptım ama ben. Ne güzel haftada 1 gün :) ohhh. ilk 3 ay bebek anneden bişi almazmış diyorlar.
Kızlar yazamadım. İyisiniz inşallah?
Aklım Lonelinesste. Hala hastanede herhalde yazmamış hala. Misafir vardı sabah. Gittiler. Şimdi ders çalışacağız. Akşam misafirliğe gideceğiz.
Minikler İsmail Küçükerdoğanla ilgili yazmıştım okumuş muydun? Diyeceksin Hatay nire, Bursa nire?
Benim yazdığım rahimağzı yetmezliği topiğinden öğretmen bir arkadaşın dr si idi. 3 ileri hafta kaybı olan arkadaşın dr si idi. Çok ilgiliydi ve serklajını o atmıştı ve manevi olarajk da arkadaşa çok destek oldu. Bence araştır iyiyse bence maddiyatı dşünme. Bir de riskli gebelik takibi yapan bir dr olması ayrıca iyi...
Nazlım barış artık kuzum.
Renkliatlas canım bırak gezmeyii. Çalışanı hem Allah severmiş hem kul...
Dr ciğim yükselecek inşallah.
Günlük ve diğer kızlar sizler nasılsınız?
ben iyiyim canım, sen napıyorsun
günlükkkkkkkk bitmedi mi kuzum lekelenmeler.
Hellom biz de boştan boştan çalışıyoruz. Hafta sonu ya .Eşim de keçiboynuzu pekmezinin faydası var herhalde diyor...
Oğlan ders çalışmamak iiçin uyku numarasına geçti. Ama elimden kurtulamaz.
Oğlanın üst iki dişi sallanıyordu. Eşim de ben de kıyıp çekemiyoruz. Çocuk uykuda yutar diye eşim bugün diş dr sine götürdü. Adam eliyle çekmiş. Eşim sormuş borcumuz ne kadar diye. Ne verirseniz deyince utanmış 20 30 vermeye. 50 tl vermiş. Eskiler olsa tutup koparır. 50 tl den olduk sabah sabah...
Bir de miniminibirlerimden ukaysd gurubuyla ilgili video indiriyorum. Ben okumaya geçeceğim ya...Ama çok faydasını gördüm. Sağ ol Ceza sen tavsiye etmiştin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?