- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #9.921
arkadaşlar iim. dün çıktık. istirahat verdi dok tor yatıyorum.annem var.dua edin. kanamam vardı.şu an yok gibi.vajinal progestan alıom gnde 3. hastanede de iğnesini yaptılar hep.
hepiniz saolun.
:)) çalışmalar boş boş olmaz niye öle diyorsun. :) mevlam büyük.
canım bende diş çekemem öyle, ayyy içim huylanıyor benim kuzenlerimide hep diş hekimine götürdük. 50 lirada 2 diş için iyi aslında. O paranın çıkacağı varmış.
O indirdiğin ne anlamadım canım ben.
pazartesi arkadaşım gelecek, salı günü evde temizlik var temizlikçi gelecek umarım bu sefer dediği günde gelir. Neyse işte bende kadın gelmeden koltuk kılıflarını falan yıkadım. Evde görsen yıkanmadık bişi kalmadı. Kadın halıları, camları, ve kapıları sildireceğim bu sefer :) Çarşambada ütü yaparım bol bol öle geçer hafta diye düşünüyorum.
chnb canim biraktik gezmeyi calistik yine of yaa bir kac gun dinlenmek istiyorum..tutsun artik su bebekperisan oldum perisan
arkadaşlar iim. dün çıktık. istirahat verdi dok tor yatıyorum.annem var.dua edin. kanamam vardı.şu an yok gibi.vajinal progestan alıom gnde 3. hastanede de iğnesini yaptılar hep.
hepiniz saolun.
canım bir daha bu dr.a gitmek istemiyorum allahım bana bağışlarsa bebeğimi hastane seçmek de istemiyorum özel muaynehanesi olan bi dr. a gitcem para peşine düşüp de hırpalamasın artık beni.. sadece bana moral verecek bir dr istiyorum..Kızlar yazamadım. İyisiniz inşallah?
Aklım Lonelinesste. Hala hastanede herhalde yazmamış hala. Misafir vardı sabah. Gittiler. Şimdi ders çalışacağız. Akşam misafirliğe gideceğiz.
Minikler İsmail Küçükerdoğanla ilgili yazmıştım okumuş muydun? Diyeceksin Hatay nire, Bursa nire?
Benim yazdığım rahimağzı yetmezliği topiğinden öğretmen bir arkadaşın dr si idi. 3 ileri hafta kaybı olan arkadaşın dr si idi. Çok ilgiliydi ve serklajını o atmıştı ve manevi olarajk da arkadaşa çok destek oldu. Bence araştır iyiyse bence maddiyatı dşünme. Bir de riskli gebelik takibi yapan bir dr olması ayrıca iyi...
Nazlım barış artık kuzum.
Renkliatlas canım bırak gezmeyii. Çalışanı hem Allah severmiş hem kul...
Dr ciğim yükselecek inşallah.
Günlük ve diğer kızlar sizler nasılsınız?
nazlımm offf bende bir kere yumurtlama gününde küsmüştüm ayy çok gıcık oluyor, biz 2002 den beri birlikte olduğumuz için ilk 3 sene çok pis üstüne üstüne gidiyordum olayların falan evlenince naza çekeyim dedim beceremedim, sonra laf sokayım dedim ondanda sıkıldım. Şimdi tınlamayıp yatak odasına gidip kitap okuyup iyi geceler ben yatıyorum diyor yatıyorum, konuşuyorum ediyorum. Sonra mevzuyu o açıyor amann diyorum hep aynı şeyler :)) falan
cicimmm naptın direksiyon sınavını geçtin mi neticede, dr ne oldu dr, Canım sıcak duş alma sakın ayy işte aklıma geldikçe yazıyorum, zaten dr söylüyor. Çok heyecan yaptım ama ben. Ne güzel haftada 1 gün :) ohhh. ilk 3 ay bebek anneden bişi almazmış diyorlar.
ben iyiyim canım, sen napıyorsun
günlükkkkkkkk bitmedi mi kuzum lekelenmeler.
hepiniz saolun.
hepiniz saolun.
Canım geçmişolsun tekrar. Proluton depet iğneyi kestirme. Ben kullanmıştım. Belli süre her gün sonra haftada birr vurunmuştum... Haberdar et bizi. Okula da unut uzun bir süre canım...
Yorma kendini. Bu evin ne böyle hep mi kirleniyor:)) Çoluk yok çocuk yok daha. Oğlan doğsun depresyona giresin kız sen. Rahat ol...:))
Dediğim 1. sınıf ses videoları canım...
İyi yapmışsınız tutsun inşallah canım. Valla ben acıyorum sana. Günde 3 kez filan...
ay arkidisiim oh cikmissin..haber alamadik cok meraklandik..iyi olmana sevindim cok sukur..insallah iyice tutunsun annecigine...
chnb cim valla sorma beter oldum ben artik..bugunde 2 calisma oldu hadi yumurtlama olmustur bu son artik adete kadan bise yapmam ben, yine perhize sokacam adami
kızlaaaarrrrrrrr moralim sıfııırrrrrr kızlar biz randevu alırken önce profu sormuştuk sonrada değiştirip bu adamı istedik salak sekreter iki dr.a da randevu vermiş biz gittik işte önce konuşuyo kızlar orda ikisine de mi almışlar felan die eşim dedi bizden bahsediyorlar sanırım neyse bize sordular sonra dedik tel de biz ilkini iptal ettik ikincisi için griş yaptırdık bile.. neyse dr odasına girik dr çom ciddi bir adam ilk gebeliğin mi dedi kürtaj oldum öncesinde dedim kalp atışı duyulmadığı için dedim neden 6 ay korunmadın acelen ne dedi dr.um korunmayabilirsin demişti dedim sonra aspirine çattı sen bunu neden kullanıyosun dedi ee dr.um verdi dedim iki aydır kullanıyorum pıhtılaşma var sanırım dedim nerden anladı pıhtılaşmayı sen boş gebelik yaşamışsın pıhtılaşma olsaydı kalp atar sonra dururdu dedi. neyse son olarak da troid ilacına baktı sende troid mi var dedi bilmiyorum öncesinde öle bişey yoktu bunda yüksek çıktı dr. kullanmamı istedi dedim nerdeymiş hani nerden anlamış dio kalktım testten gösterdim bakmıyo bile deli manyak neyse sonra şuan karından bişey görünmez dedi vajinal bakacam dedi eyvallah ettik eşimi de almadı baktı içerde bi nokta gibi bişey var ama kese demiyorum şuan sana gebe demiyorum dedi bi kan testi daha yaptır 2 bini geçerse sağlıklı deriz konuşuruz dedi ama hala binlerdeyse ona göre bakarız dedi gittim kan verdim 2550 çıktı bu defa da başladı moral bozmaya tmm artış olmuş ama salı günü tekrar baktıracaksın 4 bini geçmezse boş gebelik 4 bini geçerse ve kese görünmezse dış gebelik yaşıyosun dedi hiç umut dolu konuşmadı anlayacağınız sürekli olumsuz bir gebelik üzerinde durdu çarşamba mutlaka dr.una görün dedi benim dr. um yok dedim nereye istersen git bi yere görün işte ister buraya ister başka yere ama mutlaka görünmen lazım dedi aşırı ağrı olursa hiçbişeyi beklemeden sağlık kuruşuna başvur dedi (ha buara dr.un kimdi dedi ismini söyleyince o da çok iyidir ama? yaptı ) keşke onun gibi olsaydı dr.um güler yüzlü pozitif hareketli ne bileyim ya büyük hayal kırıklığı yaşıyorum..
acaba testleri felan yaptırıp gittiğime mi kızdı yoksa iki randevu ayarlandığına mı tepkili gibiydi
İŞİN ÖZETİ DUA EDİN LÜTFEN BUNA DAYANAMAM LÜTFEN KIZLAR BENİMLE KALSIN BEBEĞİM ÇOK KÖTÜYÜM ÇOOOKKKKK....
canım bir daha bu dr.a gitmek istemiyorum allahım bana bağışlarsa bebeğimi hastane seçmek de istemiyorum özel muaynehanesi olan bi dr. a gitcem para peşine düşüp de hırpalamasın artık beni.. sadece bana moral verecek bir dr istiyorum..
canım dr. hiç şunu yap bunu yap demedi maalesefhamile olduğuma inanmadıki nasıl bir kalbi var anlamadım bana kalırsa sadece folbiol al diğerleri ilaçlara da gerek yok dedi.. bana kalırsa nedir ki sen dr. sun seni bilmiş gelmişim işte anlamadım hellom allahım yardımcım olsun
canım sen de hep aklımdaydın bugünün en güzel yanı ve umut veren yanı sensin allahım bebeklerimizi bizlere bağışlasın..
hello_kity cnm ben çok duygusalım karşımdakinin ses tonundan etkilenirim istedimki biraz daha ılımlı anlatsın tabiki olumsuz yanlar hakkında bilgi verecek belki dediği gibi bir durum var ama anlatma şekli bu olmamalıydı devlet hastanesi değil gittğim yer maddi olarak da her türlü ödemeye razıyım yeterki güler yüzlü içimi rahat ettirecek bir dr. olsun benim hatam baştan bir dr yerine bi hastane arayışına girmemdi şmdide çok endişe ederek ince eleyerek gitmedim zaten bi keseyi gösterecek die düşündük kontrolde de kalp atışını duyar o zamana kadar da bir dr da karar kılarız die düşündük.. şuan doğum yaklaşana kadar hastane felan görmek istemiyorum özelin fiyatı neyse başta veriyosun nasıl olsa benden başka bi çıkarı olmayacak bende farkı düşüncelere girmemiş olacam.. allah nasip ederde bana bağışlarsa nazlımla da görüşcem onun dr da olabilir tam istediğim dr. profili çizmiş neden olmasın çok saol canım yazdıklarınla içimi rahatlattın sizilerin duası daha çabuk kabul olur söz göbek adı hello :)
çok uykusuzum sabaha kadar bi direksiyon bi bebiş uyuyamadımbiraz uyuyup unutarak uyanmak istiyorum..
offfff, çok üzüldüm. geçen hamileliğimde bir başka hastanede başka bir doktorla benzeri tavırları görmüştüm. ramazan bayramı öncesiydi, tatil öncesi gelen sürpriz gebe, uğraşmak istemedi herhalde diye yorumlamıştım. ben de senin gibi en ufak ses tınısındaki değişimden etkileniyorum özellikle bu dönemlerde. satışçılara falan da kızarım kaba davrandıkları, seslerini sertleştirdikleri takdirde. ama doktorla olan mevzu o kadar özel ki, zaten şaşkınsın, olumlu bir şeyler duymaya en çok ihtiyacın olduğu yer hastaneler. anlıyorum onlar da insan ama... ama...
ben ilk kez doktora gittiğimde gebelik testini yapmıştım, bariz pozitifti. ilk hamileliğimde de hemen anlamıştım hamile olduğumu, ikincisinde de belirtilerden test yapmadan da anlamıştım, sadece teyid amacıylaydı test. kimseye söylemedim ilk etapta, eşime bile. alt karın bölgemde gaz sancısı gibi sıkıştırma ve sancı olmasa doktora gitmek için de acele etmezdim. aynen ufacık siyah bir nokta gördük ve moralimi sıfırladı doktorla o görüşmem. sanırım erken gebelik döneminde böyle davranıyorlar. iki gün arayla b-hcg tahlili isteyip durumu değerlendireceğiz dedi. ağlayarak döndüm eve. eşime hamile olduğumu, ama durumun iki gün sonra netliğe kavuşacağını falan anlattım ağlaya zırlaya...
en berbat durumda, devam eden kanamamla cenk beye gittiğimde, bizi etkileyen yanı sakinliği, inceliği, hem moral vermesi hem umut vermemesi oldu. üstelik acilden giriş yapan herhangi bir doktor seçmeyen, hangi doktor bizi kabul ederse razı olacak durumdaydık. gerçekleri söyledi ama canımızı acıtmadan, incitmeden olasılıklardan bahsetti. iki haftalık süreçte kanamamı bitirdi ama sendeki gibi kalp atışı durduğundan sonlandırmak zorunda kaldık. hafif de olsa atan, ultrasonda takip ettiğimiz kalp atışlarını göremediğimiz gün yüzündeki üzüntü ifadesini unutmam mümkün değil...sonlandırma işleminden sonra odaya gelip durumumu kontrol etmesi, "tedavi gerekiyorsa yapacağız, tekrar hamile kalacaksın, doğumda sana başka bir oda verdireceğim" diyerek moral vermesi..
bu arada benim bebeğimi de kalp atışı durduğu için aldılar, ikinci düşüğüm ve doktor bana 2-3 ay korunma süresi verdi. 6 ay muhabbetini nerden çıkarmış anlamadım. benim doktor, senin doktorun hemen yan odasında...
önemli olan doktorun senin içinde bulunduğun ruh halinden anlaması. dediğin gibi belki ilk onu seçmediğine bozulmuş olabilir, ya da kullandığın ilaçlara, testlere. her ne olursa olsun yıllarca okuyup bu mesleği yapan bir kişinin karşısındaki hastayla empati kurması gerekiyor.
kolay bir süreç değil yaşadığımız. her hamilelik kendine özel, ama bizim kayıplarımızdan dolayı içinde bulunduğumuz durum itibarıyla daha hassas, daha çabuk incinen durumdayız.
gitme bir daha o doktora da o hastaneye de madem. kendini kötü anların izleriyle yıpratma boş yere. nazlımın doktorunun adını bilmiyorum ama tahminimce zübeyde hanımdan istifa eden doktorlardan biri diye düşünüyorum. çok iyi doktorlar var muayenehanede çalışan. özer kutlu, ziya çetin ilk aklıma gelen isimler. ben cenk beyle tanışmasaydım ziya çetin ya da ismail küçükerdoğan'a gidecektim. jimerle bir anlaşmazlığa düşecek olursam adresim onlar olur.
hellonun dediği gibi folik plusa devam edip uzanıp dinleneceksin. ve en önemlisi olumlu düşüneceksin. bu bursa macerasını unutmaya çalış. hiç gitmedin farz et bugün doktora.. haftabaşı yeni bir doktorla, farklı bir bakışaçısıyla yeniden başlarsın..
kızlaaaarrrrrrrr moralim sıfııırrrrrr kızlar biz randevu alırken önce profu sormuştuk sonrada değiştirip bu adamı istedik salak sekreter iki dr.a da randevu vermiş biz gittik işte önce konuşuyo kızlar orda ikisine de mi almışlar felan die eşim dedi bizden bahsediyorlar sanırım neyse bize sordular sonra dedik tel de biz ilkini iptal ettik ikincisi için griş yaptırdık bile.. neyse dr odasına girik dr çom ciddi bir adam ilk gebeliğin mi dedi kürtaj oldum öncesinde dedim kalp atışı duyulmadığı için dedim neden 6 ay korunmadın acelen ne dedi dr.um korunmayabilirsin demişti dedim sonra aspirine çattı sen bunu neden kullanıyosun dedi ee dr.um verdi dedim iki aydır kullanıyorum pıhtılaşma var sanırım dedim nerden anladı pıhtılaşmayı sen boş gebelik yaşamışsın pıhtılaşma olsaydı kalp atar sonra dururdu dedi. neyse son olarak da troid ilacına baktı sende troid mi var dedi bilmiyorum öncesinde öle bişey yoktu bunda yüksek çıktı dr. kullanmamı istedi dedim nerdeymiş hani nerden anlamış dio kalktım testten gösterdim bakmıyo bile deli manyak neyse sonra şuan karından bişey görünmez dedi vajinal bakacam dedi eyvallah ettik eşimi de almadı baktı içerde bi nokta gibi bişey var ama kese demiyorum şuan sana gebe demiyorum dedi bi kan testi daha yaptır 2 bini geçerse sağlıklı deriz konuşuruz dedi ama hala binlerdeyse ona göre bakarız dedi gittim kan verdim 2550 çıktı bu defa da başladı moral bozmaya tmm artış olmuş ama salı günü tekrar baktıracaksın 4 bini geçmezse boş gebelik 4 bini geçerse ve kese görünmezse dış gebelik yaşıyosun dedi hiç umut dolu konuşmadı anlayacağınız sürekli olumsuz bir gebelik üzerinde durdu çarşamba mutlaka dr.una görün dedi benim dr. um yok dedim nereye istersen git bi yere görün işte ister buraya ister başka yere ama mutlaka görünmen lazım dedi aşırı ağrı olursa hiçbişeyi beklemeden sağlık kuruşuna başvur dedi (ha buara dr.un kimdi dedi ismini söyleyince o da çok iyidir ama? yaptı ) keşke onun gibi olsaydı dr.um güler yüzlü pozitif hareketli ne bileyim ya büyük hayal kırıklığı yaşıyorum..
acaba testleri felan yaptırıp gittiğime mi kızdı yoksa iki randevu ayarlandığına mı tepkili gibiydi
İŞİN ÖZETİ DUA EDİN LÜTFEN BUNA DAYANAMAM LÜTFEN KIZLAR BENİMLE KALSIN BEBEĞİM ÇOK KÖTÜYÜM ÇOOOKKKKK....
canım bir daha bu dr.a gitmek istemiyorum allahım bana bağışlarsa bebeğimi hastane seçmek de istemiyorum özel muaynehanesi olan bi dr. a gitcem para peşine düşüp de hırpalamasın artık beni.. sadece bana moral verecek bir dr istiyorum..
canım dr. hiç şunu yap bunu yap demedi maalesefhamile olduğuma inanmadıki nasıl bir kalbi var anlamadım bana kalırsa sadece folbiol al diğerleri ilaçlara da gerek yok dedi.. bana kalırsa nedir ki sen dr. sun seni bilmiş gelmişim işte anlamadım hellom allahım yardımcım olsun
canım sen de hep aklımdaydın bugünün en güzel yanı ve umut veren yanı sensin allahım bebeklerimizi bizlere bağışlasın..
renkli cnm sen ne yaptın çalışmaları bitirdin mi
canim biz calismalari bitirdik iste nadastayim..bekliyoruz My Ovulation Chart
tahminimce 17 sinde yumurtladim...hayirlisi olsun ...
canim sana tavsiyem baska dr a git..normal herhangi bi özel hastaneye git cok pahali olmuyor onlar..vallahi bak icin rahatlar en azindan..degerlerinde cok iyi , o dr sacmalamis resmen cok mantiksiz söyledikleri..ne kadar moral bozucu ,nasil dr olmus bunlar anlamiyorum ya..!moralin nasil?
hayirlisi canim insallah dogru durust bir dr bulursun nazlimin dr una git bence..şimdi iyiyim canım annemler aradı izmire çağırıyorlar yengemin dr.u çok iyi hem tanıdıkmış ona bir görün diyorlar ama salı günü karar verecem cnm çarşamba günü giderim belki bir daha elimin altında dr olsa zaten durduramam kendimi de bursaya gitmek lazım işte yalnız gitsem cesaret edemiyorum eşimin de izin problemi olur die bakacaz ama korkacak bi sonuç olursa tabi gidecez ve tabiki başka dr.a (belki haftasonunu bekler izmire giderim hem annemler hem yeğenimi görmek bana büyük moral olur hayırlısı bakalım)
hadi bakalım hayırlısı ile gelsin kırmızı çizgi çok beklemeden gösterir inşallah.. ahh sıpacıklar bilseler nasıl bir anneye sahip olduklarını bu kadar naz yaparlar mı acaba ? :)
buarada tablo da düşüş olmamış canım hadi bakalım inşallah düşmeden devam eder şu haliyle umut vaadediyor........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?