şimdi iyiyim canım annemler aradı izmire çağırıyorlar yengemin dr.u çok iyi hem tanıdıkmış ona bir görün diyorlar ama salı günü karar verecem cnm çarşamba günü giderim belki bir daha elimin altında dr olsa zaten durduramam kendimi de bursaya gitmek lazım işte yalnız gitsem cesaret edemiyorum eşimin de izin problemi olur die bakacaz ama korkacak bi sonuç olursa tabi gidecez ve tabiki başka dr.a (belki haftasonunu bekler izmire giderim hem annemler hem yeğenimi görmek bana büyük moral olur hayırlısı bakalım)
hadi bakalım hayırlısı ile gelsin kırmızı çizgi çok beklemeden gösterir inşallah.. ahh sıpacıklar bilseler nasıl bir anneye sahip olduklarını bu kadar naz yaparlar mı acaba ? :)
benimde eşim ağzından kaçırdı edirneye gittiğimizi. doktor sen bilirsin ama yerinden kıpırdamanı tavsiye etmem dedi. biz bile gitmedik bir saat yol. bu sefer erkek doktor baktı özel hastnaede. nöbetçi oymuş. daha iyi diğerine göre.Canım İzmir kaç saat? Uzaksa bir süre ertele istersen. İlk 3 ay yolculuk riskli olabilir. Biraz büyüsün minnoşun o zaman gidersin bence. Rahat olmaya çalış. El mübdiu 99 kere demek lazım demişti ramazanda Nihat Hatipoğlu. Severim ben onu ve Mustafa Karataş'ı. Rahatlarsın hem de... İnsanı rahatlatıyor. Bir de yasini ne niyetle okursan olur derler. Niyet et oku istersen...
arkadaşlar yatrak yazıyorum. bana bol bol dua edin.
minikler üzülme. o değerde öyle küçük oluyor canım. benim de öyleydi. şimdi 25 binlerde karından ancak görünüyor, 1 cm bişeydi en son. çarşamba yattım. doktor baktı,kese aşağıda yüzde 50 risk var dedi. perş. tekrar baktı. dünküne göre iyi dedi. büyüyor dedi. değerinde artıyo dedi. elimizden geleni yapçaz dedi.
işte öyle durumum.
Canım İzmir kaç saat? Uzaksa bir süre ertele istersen. İlk 3 ay yolculuk riskli olabilir. Biraz büyüsün minnoşun o zaman gidersin bence. Rahat olmaya çalış. El mübdiu 99 kere demek lazım demişti ramazanda Nihat Hatipoğlu. Severim ben onu ve Mustafa Karataş'ı. Rahatlarsın hem de... İnsanı rahatlatıyor. Bir de yasini ne niyetle okursan olur derler. Niyet et oku istersen...
ben hamile kalirsam ne yapacam? turkiyeye 30 aralikta dönecez mecbur ucak yolculugu öteki bebistede ucak yolculugu yaptim..simdi hamis kalsam bu ay sonuda turkiyeye gidecektik hadi gitmem bu sefer ama 30 aralikta dönuyoruz temelli..o zaman benim bebis duser
epey kırmızı oldu canım. şimdi leke gibi. kıpırdamazsam iyiyiyim. azcık hareket edeyim geliyo. piskolojim çok kötü. amaCanım dualarımdasınız. Leken mi oldu dr ye gittin? Alii beye gitmedin, eski dr ne mi gittin?
Yok canım uçak yolculuğunda büyük uçaklarda basınç ayarı varmış, sakıncası yokmuş. Düşün ben de rahimağzuı yrtmezliği var. Arda BEY beni uçakla 15 günde en geç 3 ayda bir çağırdı üzülme. Ben 25 haftalık oğlumda 3 kez uçak yolculuğu yaptım 3 kez. İlk aylarda....
Uçak ile seyahat
Eğer uçak yolculuğu yapacaksanız, uçak şirketinin hamile yolcular için olan tüm uygulamalarını öğrenin.Hamileliğinizin 28-36 haftalarında bu yolculuk için doktorunuzdan bir sakınca olmadığına dair belge almanızgerekecektir. 36. haftadan sonra ise muhtemelen uçuşunuza izinverilmeyecektir. Hamile kadınlar için basıçsız kabinleri olan küçük uçaklarla uçmak uygun değildir.Çünkü basınç değişiklikleri su keselerinin erken patlamasına neden olabilir.Uçak yolculuklarında bol sıvı alın. Uçarken vücudunuz daha kolay su kaybedip dehidrate olabilir.
günaydın kızlar...
kızlar saolun artık o hastaneye gitmek istemiyorum olur da gidersem cenk beye giderim o kadar hareketli sevecen bir insanki koridora çıkıyo kızlara laf atıyo koşturuyo sanki seçmem gereken dr. oymuş o da benim salaklığımdan kaynaklandı ama dediğiniz gibi artık hastaneye girmek istemiyorum kontrol hakkım felan onda kalsın ağlaya ağlaya dolaştım hastanede bana hiç güzel şeyler hatırlatmayacak.. chnb cnm dediğin dr değil kuzum olsa bile sen duyduklarını söylüyorsun bu dr. içinde iyi şeyler yazdılar bana ama kişiden kişiye de değişiyo sanırım kötüye hazırlayan bir dr başkası için iyi olabilir ama bana umut veren bir dr gerek:) okulumuzdan bir hoca son gün açıklayıcı bir dr değil keşke diğerinden alsaydın demişti ama son gün konuştuk işte nasipte üzülmek varmış sonunda güldürsün yüzümü de bunları da unuturum..
PEPPE canım o küçük gördüğünüz şey sonradan gelişip kese halini aldı değil mi şuan bende de öle bişey görünüyor da benim de umudum var
tekrar tşk ederim canlarım iyiki varsınız şuan aklıma takmayacağım dua ediyorum... salı günü tahlil sonucuna göre ne yapacağıma karar vereceğim..
şimdi iyiyim canım annemler aradı izmire çağırıyorlar yengemin dr.u çok iyi hem tanıdıkmış ona bir görün diyorlar ama salı günü karar verecem cnm çarşamba günü giderim belki bir daha elimin altında dr olsa zaten durduramam kendimi de bursaya gitmek lazım işte yalnız gitsem cesaret edemiyorum eşimin de izin problemi olur die bakacaz ama korkacak bi sonuç olursa tabi gidecez ve tabiki başka dr.a (belki haftasonunu bekler izmire giderim hem annemler hem yeğenimi görmek bana büyük moral olur hayırlısı bakalım)
hadi bakalım hayırlısı ile gelsin kırmızı çizgi çok beklemeden gösterir inşallah.. ahh sıpacıklar bilseler nasıl bir anneye sahip olduklarını bu kadar naz yaparlar mı acaba ? :)
arkadaşlar yatrak yazıyorum. bana bol bol dua edin.
minikler üzülme. o değerde öyle küçük oluyor canım. benim de öyleydi. şimdi 25 binlerde karından ancak görünüyor, 1 cm bişeydi en son. çarşamba yattım. doktor baktı,kese aşağıda yüzde 50 risk var dedi. perş. tekrar baktı. dünküne göre iyi dedi. büyüyor dedi. değerinde artıyo dedi. elimizden geleni yapçaz dedi.
işte öyle durumum.
cnm bursaya 1 saat uzaktayım burda özel dr. yok devlet hastanesinde yaşadığım rezilliği kızlar biliyor.. usg için gün veriyorlar anında giremiyosun (bana kontrole gittiğimde 15 gün sonrasına gün vermişti acil dedik ama yinede sıra yok demişlerdi ) dr için ayrı sıraya giriyosun akşama kadar kapının önünde dr.a ulaşmaya çalışıyosun anlıycan tam bir işkencetatlım, bu dönemde çok sık yolculuk yapma bence. sen hangi ilçedesin ki, kadın doğumcu yok mu orda? bence en yakındaki doktora git. bursa çok uzak değilse ve sarsıcı bir yolculuk olmayacaksa gel.
cnm bursaya 1 saat uzaktayım burda özel dr. yok devlet hastanesinde yaşadığım rezilliği kızlar biliyor.. usg için gün veriyorlar anında giremiyosun (bana kontrole gittiğimde 15 gün sonrasına gün vermişti acil dedik ama yinede sıra yok demişlerdi ) dr için ayrı sıraya giriyosun akşama kadar kapının önünde dr.a ulaşmaya çalışıyosun anlıycan tam bir işkenceburda muayne olmaya kalksam ayakta doğururum.. ama hastanedeki dr önceden özeli de vardı oraya gidiyordum işine aşık pozitif ve iyi bir dr. keşke özelini kapatmasaydı şöyle 5-6 aylık olana kadar ona giderdim eşimde evde değil bursaya gitti yine geldiğinde konuşuruz ama yolculuk yapmama kararı almıştık hatta bayramda hamileyim şüphesi ile gitmedik bir yere
şuan aklımda nazlımın dr artı ismail küçükerdoğan var salı günü sonuca göre arayışa geçecez. peppe cnm çok saol içimi rahatlattın ben de o noktanın kese olduğunu düşünüyorum inşallah haftasonu karından görüp şükredecem..
lonelines cnm ya lekelenme olunca aspirini bıraktırıyorlar die bi yerde okumuştum ben de sürekli kontrol ediyorum allah korusun lekenme felan olursa direkt bırakacam almayı ama bende lekenme olmuyo işte.. sen benden daha pozitifsin cnm bana güç verende senin olumlu düşüncen sakın kötü tarafından bakma unutma listeye adımı senin sözleirn üzerine yazdırdım korkmak yok birbirimize cesaret verecez cnm ve birlikte mutlu sona ulaşacaz inşallah..
kızlar aslında allahın izni herşey ben daha önceden 2012 mart annelerindeydm ordan bi hamişimizkistini aldırdı ve bebişine bişey olmadı tabi güzel örnekler ne kadar çok olursa olsun kötü örneklerimiz mevcut kendimizde o yüzden rahat olamıyoruz.. renkli bak grubumuzda uçak yolculuğu yapmış biri var çok şükür hellomda çınarımızda ii inşallah sen hamiş kal sağlıklıca uçak konusu kalsın tek aklında çözüm bulunur cnm gerekirse bir ay da eşin geir seni bekler yurtdışından :) tabi işin şakası kuzum dert etme şimdiden
chnb hello ve peppe allah razı olsun sizden bugün herekese koşuyosunuz bizi rahatlatıyosunuz rabbim de sizi rahatlatsın inşallah kasım ayı bereketli geldi ama bir de korkularla geldi..
canım benim, sen iyi hisset kendini. nasreddin hocanın fıkrasındaki gibi damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış..ben hamile olduğumu öğrendiğimde şevket yılmaza gideyim demiştim. tam teşekküllü hastanelere çok güveniyorum ve yakın zamanda bir tanıdığım orda doğum yapmıştı. ama yıllar olmuş ben devlet hastanesine ziyaret dışında gitmeyeli. muayeneyi ayrı yerde, ultrasonu ayrı yerde, tahlili apayrı bir yerde yaptırıp hepsi için ayrı ayrı sıra beklendiğini öğrenince anında vazgeçtim. üstüne de doktorların özel muayenehaneleri kapanınca benim de şevket yılmaz devlet hastanesi yolum kapandı. özeldeki muayeneye ayıracak vaktim bile yok güniçinde şu an. erteleyip duruyorum cenk beye gitmeyi. artık bu hafta gitmem gerek, ikinci adetim gelecek nerdeyse. sanırım çarşamba öğleden sonra müsait olabilirim ve ben de yalnız gideceğim muayeneye. zaten yapılacak testleri belirlemişti cenk bey, bir kontrol yapıp testlere geçecek. jimerdeki fiyatları öğrenip uygun gelmezse alternatif araştıracağım. çarşamba gününe eğer doktorunu belirlersen, eşin gelemezse bana söyle, ben götürürüm seni istediğin doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?