Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oy candaşım gelmiş iyileştirdinmi beyini:)naber kuzu
kızlar bu arada kocamla barıştık:)

kızlar hepiniz sağolun.
ama gerçekten çok korkuyorum buna da bişey olcak diye.
Allak kimseye evlat acısı vermesin.

kızlar hepiniz sağolun.
ama gerçekten çok korkuyorum buna da bişey olcak diye.
Allak kimseye evlat acısı vermesin.

cNIM BENİM kanamam bitti diosun bak sakın kalkma ayağa yat dinlen bizim bi arkadaş 9 ay pedle geçirdi gebeliğini şimdi çocuu 8 aylık hatta dün bizdelerdi akşama kadar oynadım onunla mucize bebek diyoruz biz ona benide çok sevio sürekli güldü velet:)güzel düşünelim olurmu sıkma canını

kızlar herkese günaydın, tek tek alıntılayamadım.

nazlım, hoşbuldum :) eşim az daha iyi şükür. bana 4 tane gebelik testi almış çok yapasım var.sende aynı durumdaymışsın.cuma günü yapcam ama çok kararlıyım.büyük ihtimallede negatif olacağını tahmin ediyorum da belki süpriz yapmak ister sıpa :) AYY EŞİNLEDE BARIŞMIŞSINIZ :) hadi gözümüz aydın, inş hediyeside haftasonu gelir :))

dr_alb, şükürler olsun hamileymişsin , bebeğin bekletmedi ne mutlu :) inş sağlıcakla kucağına alacaksın inanıyoruz :) panik yok tamam mı :)

minikler, ayy o dr ne sinirmiş ya.boşver bencede değiştir.ve inş herşey yolunda gidecek bakma sen ona.

taf, eşim hastalanmış, grip.3 gün rapor vermişlerdi gittim geldim.

lonelines, şükürler olsun bebeğin seninle ve dualarımızda seninle.inş herşey çok iyiye gitsin ...

atlas, canım inş sen hamile kalda Allah korur bebeğini(uçakta)

chnb,oğluşun dişini düşürecek mi ? çekilecek mi ?

Son düzenleme:

yatarak yazıyorum canım zaten. böyle güzel örneklere ihtiyacım var.
senin nasıl test durumları, geçmişe bakamadım.

bende cuma yapcam canım beraber müjdeleniriz inşallahhhhhhhhhhh benim gidip kan testi yaptırasım var :)
yatarak yazıyorum canım zaten. böyle güzel örneklere ihtiyacım var.
senin nasıl test durumları, geçmişe bakamadım.

canım valla dün test aldım yaptım test bozuk çıktı:)şansıma edeyim kontrol çizgisi bile çıkmadı testte cumayı beklicem dayanabilirsem tabi zaten pzar adet olmam lazım olursamda hayırlısı inşallahhhh

inş çifte patlatırız haberi dilerim :) yoksa da zaten elden bişey gelmez hayırlısı deyip bağlayacaz karaları .... haftasonu nasıldı ?

inş çifte patlatırız haberi dilerim :) yoksa da zaten elden bişey gelmez hayırlısı deyip bağlayacaz karaları .... haftasonu nasıldı ?

cumartesi iş yerinden arkadaşlar vardı misafir akşam annemler geldi dün eşlimin arkadaşları vardı kahvaltı+akşam yemeği:)akşamda benim arkadaşlarım vardı yoğunnn dinlenemediim bi hafta sonuydu annemlerin yanında eşime surat yapamadım haliyle barışmış oldu sonra oturduk konuştuk güzelce sonra savaşmadık se.. miniklerin sözünü dinledim :)zaman geçmio dimi yaa 25.günümüz bugün

yoğunmuş hakikaten.boşver savaşma seviş :) iyi yapmışsın dinlemekle :) evet maalesef vakit geçmiyo bu ay.çok mu bekliyorum bende , valla aslında hayır çünkü gerçekten biz beraber olsakta bu ay çok az çalışma oldu.14 ve 16 yı kaçırmadık ama ümitli sayılmam...

selam kıtty, nasılsın ? çınar nasıl ?

Son düzenleme:

rabbim ol demiştir inşallah kuzum yaradana sığıncaz dün gelen arkadaşların cinsel hayatı yok denebilcek kadar az ayda 1 yada 2 :)ve şuan kucağında 8 aylık oğlu var ayda bir ilişkiyle yeterki rabbim istesen yumurtaya can veren rabbim :)

günadyın iyi haftalar olsun efemmm...

Bu haftadan çok umutluyum ben, Salı günü ilk başta miniklerle gülecek yüzümüz, sonra sırayla nazlım,candaş gelecek haftayada Renkliatlas var galiba.

Loniliness canım çok güzel olacak herşey yat dinlen kuzum. Tv izle diyeceğimde izlenecek ne var ben bilmiyorum. :))

Candaş geçmiş olsun eşine, Hoşgeldin.

Nazlım eşinle barıştığına sevindim, cuma günü kan tahlili yaptırmadan bir test patlatırsın olmadı pazar kan tahlili olmaz mı?

Kızlar face resim falan koyuyorsunuz değiştiriyorsunuz ya ben duvarda görmüyorum ancak hepinizin profiline girersem görüyorum. Haberiniz olsun.

Eşim izindeydi bidliğniz gibi geçen hafta, yine evde tek kaldım bugün eski şirketten arkadaşım gelecek, Evi topla,sil,süpüroz al derken gelir oda. İşlerimi yoluna koyayım geleceğim tekrar. Birde gece fena bir kabus gördüm hala kendimi toparlayamadım annem,teyzem kurban bayramının 1.günü evde toplanmışız annemin evinde tuvalete gidiyorum bir bakıyorum kanamam var ama açık kırmızı iki kere falan siliyorum kan geliyor. Kabusss resmen.

öptüm.

kan görmüşün rüya bozulmuş bebeğim:)hemen at etkisini üstünden ya idrar testleri beni hep hamile gösterio biliosun güvenim kalmadı onlara:)ama dedğin gibide yapabilirim sabırsız hatunlarız liste sona ersin btisin artık bu topiğe kimsede eklenmesin kimse bebeğini kaybetmesin:)çok yorma kendini kuzum
Eşim izindeydi bidliğniz gibi geçen hafta, yine evde tek kaldım bugün eski şirketten arkadaşım gelecek, Evi topla,sil,süpüroz al derken gelir oda. İşlerimi yoluna koyayım geleceğim tekrar. Birde gece fena bir kabus gördüm hala kendimi toparlayamadım annem,teyzem kurban bayramının 1.günü evde toplanmışız annemin evinde tuvalete gidiyorum bir bakıyorum kanamam var ama açık kırmızı iki kere falan siliyorum kan geliyor. Kabusss resmen.

inş canım ya.haklısın o istesin yeterki, inş istemiştirde hepimz adına .... ben sabah işe geldim otobüsten inip ve resmen ralli pilotu sürüyodu otobüsü.hosteseler bile tedirgindi.dedim sağ gelirsek ne mutlu. gözümü kırpamadım bile ve dedim ki o kadar bebek diyoruz, verdiğini hayırlı ver ve bizli ömürler ver diye dua ettim.sürekli yoldayız, hamile kalsam eşim yanımda olmasa neyleyim ben yalnız hayatı değil mi. çokta üstelememek gerekte yapamıyoruz ki ...

inş canım ya ne güzel dedin öyle .... hayır olsun rüyan inş... güzel haberler olsun. bence hayra yorulur gibi böyle rüyalar... kolay gelsin işlerinde.. çok yorma kendini . fırsatını bulduğunda sohbete bekleriz.

HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy... nartanesi dogdu

yamatake...

hellokity... sisko hellooo

alin84...

sinua...

Pileo...

taf... uyusunda buyusun...

günlük2011... kalp atislari duyuldu

citaknuray... sisko nuray
loneliness... dualarimiz seninle Allahim sen koru!
minikler... insallah yakinda pit pitlar gelecek

dr_alb daha cok miniiikk

INSALLAH HAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım...................................... 27 kasımgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

chnb........................................................... ? gitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

ceza83.....................................................15 aralıkgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

renkliatlas................................................1 aralıkgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

_CandaS_...................................................... 27 kasımgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

peppe...................................................... 26 kasımgitsin kirmizi pedler..gelsiin kirmizi cift cizgileeerrrr

gunaydin kizlar hemencek kaynatmissiniz hangi arada

nasilsiniz canlar...
candasim nasilsin? var mi belirti gelisme felan fisman? kocan nasil oldu?
nazlim barismis kocasiyla meeesallahh nazar degmesin...nazlimin testinde kontrol cizgisi bile cikmadiysa hamiledir diyorum..cunku hamile olmadigindada cift cizgi cikiyor..nazlim icin dunya tersinden dönuyorrr

hellocum sagol canim ucak konusunda biraz rahatladim..ama arastirmak lazim yinede degil mi? facede gördum seni masallahh yaaa nazlimada msn den gösterdim tombik sisko hello diye cok tatlisin valla kocaman göbusle maclarda ne geziyon kiz sen..??

chnb sagol canim ucakla ilgili deruunn bilgiler icin...

loneliness tatlim yat bacim sen mumkunse hic kalkma..insallah bebecigin tutunacak yasam savasi veriyor oda bak ilerliyormus minnos...Allah korur onu dualarimizla...

ceza nerde peppe nerde taf nerde kac gundur citaknuray nirdesin haci ne yaptin brownie yi ??

bende öyle bilrim, kan bozmuş derler.
kaynatırız hemen :) sende koş katıl şeker :) iyim arkadaşım sen nasılsın ? var gibi, göğüslerim şişti, acıyo.belimde ağrı var bugüne has ama acaba otobüsten mi bilemedim.ilk gebeliktede bel ağrısı vardı.göğüs ağrısıda bazı adetlerde oluyo bazısında olmuyo.ama bayağı şişmiş, eşim bile acaba filan dedi ama ne bileyim ya pek sanmıyorum.sende var mı değişiklik ? nazılm sende ? şimdi yumurta çatlamış mı oluyo ? inş ateşin hiç düşmez bu ay

aynen yavrum rabbim hayırlısını versin hakkımızda inşallah eşimize bize sağlık versin rabbim istediğinde bebede gelir

inşallahhh tezin doğru çıkar yavrum sabırsızlanıorum 50 tane gebelik testi alıp saat başı yapasım var:)

[video=youtube;mEHpSjtYkX0]http://www.youtube.com/watch?v=mEHpSjtYkX0[/video]

guzel bir sarki sabah sabah topigin fistik gibi guzel ve az biraz göbuslu bebisli bayanlarina gelsin

candaşım bende gögüs acıması var bel ağrısı 1 haftadır var zaten ama benim adet dönemlerimdeki belirtilerle gebelik dönemindekiler aynıydı hep yani ben diğer bebekte adeti bekledim ha geldi ha gelcek diye ama süpriz bebek çıktı ondna kestiremiorum az kaldı bacım günler geçmez bize rabbim hayırlısını versin inşallahh ama kırmızıları görmek istemiom ben oğlum kardeşini yollasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…