Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

o istek bendede var amaaa kocam almaz o testleri..turkiyede olsam affetmezdim hemen yapardim simdi 1 tane testim var turkiyeden getirmistim...onu yapsam bitirsem kocam kizar sana test mest yok der..adetin gecsin öyle der dun zaten bi tuhaftim uyudum aksamdan sonra kalktim hamilemiyim ben acaba dedim...kocam dediki ben sana ancak adetin gecince inanirim dedi cok afaki konusuyorsun diyo bana... bende dedim ki ben psikolojisi bozuk bir anneyim iyice bozuyorsun psikoloji mi dedim dedi ki alayci bi bakislaa anne misinnnn??? aynen seytani bir ses tonuyla ve pis pis gulerek dedi uyuzlugu ustundeydi... yani bu adam sizce bana gebelik testi alir mi??

bide dedim ki bu ay dedim hamile kalmassam daha uzulurum su cicekte kurtarmaz dedim , o zaman daha buyuk bir cicek alirim dedi ya seviyorum bu adami yinedeee

canim bende hic degisiklik yok...daha 10 gun var bata....senin belirtiler insallah hayra alamettir..esin bile öyle dediyse canim bu iste bi bebis var

aminn amin inş canım ... vallla 2.kez bende çok yoğun duygularla test yapmak istiyorum aynen :) bu ay topik bayağı verimliydi sanırım bizde gaza geldik ...
[video=youtube;mEHpSjtYkX0]http://www.youtube.com/watch?v=mEHpSjtYkX0[/video]

guzel bir sarki sabah sabah topigin fistik gibi guzel ve az biraz göbuslu bebisli bayanlarina gelsin
diyorum ki bizim kurumun adı ne geziyo orda :) yasaklı olduğunu gösteriyomuş :)) kurumun adını görünce heyecan yaptım resmen :))
benimde canım ya, ilkide adet belirtisiydi.sadece bel ağrısı yoğundu.ama oldum olacam diye beledim. olmadı.inş bu da süpriz olur, bizimde ikizler kardeşini yollar... bende istemiyorum kırmızı

inş öylesindir canım benim.aman bu kocalarımız bizi öldürecek.bizim ayarlar bozudu diye onlarınkde mi bozuldu yoksa biz mi yanlış algılayoruz anlamadım :) allah eksikliklerini göstermesin inş ... mutluluğunuz da hiç bozulmasın inş

Son düzenleme:
canim bende hic degisiklik yok...daha 10 gun var bata....senin belirtiler insallah hayra alamettir..esin bile öyle dediyse canim bu iste bi bebis var

inş belirtiiz gelsin annesine bebeği :)) valla sabah sabah ne güzel moral verdniz ya :) keşke bu işte bi bebiş olsa :) neyse 4 gün sonra öğreniriz inş .... benimde cumartesiden beridir var göğüs büyümesi.acıda dünden beri. yani yumurtlamadan tam 7 gün sonra ... bakalım var mı bu ay kısmetimz ?

neyse be candaşım az kaldı şunun şrasında hafta sonuna nekaldı :)hemencik geçer ayyy aklıma ne geldi cuma test yaparsın inşallah doğru kocanın yanına ayyy beraber kutarsınız nasıl gönlümden istedim şuan bunuuuuuu

evet az kaldı şükür. canım biz ona endeksli ayarlıyoruz test tarihini bile allah razı olsun inş bu ay kutlamak nasip olur ya.hepimize ama :)

evet az kaldı şükür. canım biz ona endeksli ayarlıyoruz test tarihini bile allah razı olsun inş bu ay kutlamak nasip olur ya.hepimize ama :)

şu listenin bittiği günleri görelim de başka bişi istemiom kuzum yaa

hayirlisi canim ...sana anormal gelen biseyler varsa iyiye isaret bu..bende daha erken benim belirtiler 7 gun önce baslior..bakalim görelim...

bu gece cok ruya gördum... hic tanimadigim bi eve balkondan girdim orda bebek mevludu varmis bana seker uzattilar ben mavi uzun bi cam seker vardi onu aldim yedim...sonra iceri baktim bir suru insan herkes benimle bayramlasti , cogu kisiyi taniyordum cok ilginc geldi...herkes bana sarildi aa sema dedi..neyse ordan kactim ciktim kapiya, baktim terliklerim yok balkondan girdim ya orda kaldi, hemen ev sahibinin terliklerinden aldim caldim yani cikiyordum tam...uyandim...sonra baska bir ruya gördum göl kenarindayim bir suru balik var...bi kamyona girdik esimle arkasinda donmus baliklar var onlardan aldik...

bi ara gece uyandim uyur uyanik halimle esim yanimda yatiyor baktim annem di yanimda yatan , oh dedim annemmis elimi uzattim ic basörtsu var basinda ucundan tuttum emin olmak icin.. aman iyi huso degilmis annemis..huso olsa simdi oruc tutmak icin kaldirirdi oruc tutasim yok dedim
sonra huso kaldirdi sema kalk dedi oruc tutacan mi dedi yok dedim cok uykum var yarin tutariz dedim sabah anlattim oda sasirdi valla halisunasyonlara basladim yne

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben bunu bekliodum ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ceza kaptı ilk yazmayı hadi kızlar 1000.sayfamızı kutlayalımmm

bende bekliyordum ama ceza kapti..ortada yokdu gelmiyordu hanim 1000. sayfayi görunce damladi

şu listenin bittiği günleri görelim de başka bişi istemiom kuzum yaa
kesinlikle bende...
hayır olsun canım rüyan.bence güzel kısmetli bi rüya.bebeğe yoralım biz ama gelsin değil mi :) çok enteresan olmuş oruç ve huso olayı :)
bende cumartesi gecesi 2 kere rüyamda ağladım.birinde eşimin şşş sakin ol tamam geçti sesiyle kendime geldm.ağlamayı bıraktım gülmeye başladım :) gıcı o da aklına geldikçe benle dalga geçiyo :)
sayfa 1000 olmuş maşalhalhh
hayırlasak keşke güzel haberlerle ve 1000 nin başlangıcında topiği kapatık yenisine geçelim ::)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben bunu bekliodum ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ceza kaptı ilk yazmayı hadi kızlar 1000.sayfamızı kutlayalımmm

:)))) böyle olur inş kutlaması

kahvaltı yapacağım şimdi ohhh 2 saat dersim boş...öğreniiyc gönderdim ekmek almak için tost almış gelmiş...

halayaaaaaaaa..öyle durur durur turnayıı gözünden vururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…