1200 de filan topiği kapasak :)
kesinlikle bende...
hayır olsun canım rüyan.bence güzel kısmetli bi rüya.bebeğe yoralım biz ama gelsin değil mi :) çok enteresan olmuş oruç ve huso olayı :)
bende cumartesi gecesi 2 kere rüyamda ağladım.birinde eşimin şşş sakin ol tamam geçti sesiyle kendime geldm.ağlamayı bıraktım gülmeye başladım :) gıcı o da aklına geldikçe benle dalga geçiyo :)
hayırlasak keşke güzel haberlerle ve 1000 nin başlangıcında topiği kapatık yenisine geçelim ::)
:))))böyle olur inş kutlaması
biz ağzımızı açarken o gözünü açmış :) tebrikler :)
hellom ve candas naberrrrrrrrrrr
aynen valla biz laflarken halletti ceza... bende surekli kabuslar göruyorum hayir olsun insallah..dun cekyatta uyuyakalmisim esim dediki surekli ayaklarinla biseyleri tekmeledin durdun dedi...
ceza bunu yazdim kenara seni uyanik köfte senibence bu topik bu ay kapansin artik hemen hamile kalin kizlar bu bir emirdir
iyidir canım, çok uykusuzm yolculuk dolayısylasen nasılsın ?
aynen valla biz laflarken halletti ceza... bende surekli kabuslar göruyorum hayir olsun insallah..dun cekyatta uyuyakalmisim esim dediki surekli ayaklarinla biseyleri tekmeledin durdun dedi...
ceza bunu yazdim kenara seni uyanik köfte senibence bu topik bu ay kapansin artik hemen hamile kalin kizlar bu bir emirdir
rabbim ol demiştir inşallah kuzum yaradana sığıncaz dün gelen arkadaşların cinsel hayatı yok denebilcek kadar az ayda 1 yada 2 :)ve şuan kucağında 8 aylık oğlu var ayda bir ilişkiyle yeterki rabbim istesen yumurtaya can veren rabbim :)
canım benim yapma o testi, bu seferde eşinle test için atışmayın. :) sen çalışmaları bitirdin beklemedesin. inşallahhh
bu arada size ben tatlı geliyorum 80 kiloyum artık nefes bile alamıyorum. Basket maçıydı hastaneye bakmaya gittik gitmişken basket maçı da izleyelim dedim yoksaaa eşim beni mümkün değil maça stada götürmez keşke götürse
şu listenin bittiği günleri görelim de başka bişi istemiom kuzum yaa
amin canım :)))
zorlama durumlarınada geldik yani :) inş rastgelir bu kez :) hoşgelmişsin ne güzel eğlenmişsin :)iyiyin canım...haftasonu memelkette idim..oynadıkçcoştuk..güzeldi..kızlar bugün doktor konrtolüm var..merak ediyorum yumşlar büyüdümü?dün için ilişki olsun demişt doktor...zorlamaya sipariş etti ya doktor...gülmekten adapte olamadım..zorla olmuyo yaaaaaaaaaaa
olmazları var eden, dilerse var ediyo demekki.inş hepimiz için bu ay o olmazlar olur hale gelirde alırız topiğimizi gideriz buralardan :)kesinlikle haklısın nazlım.
Benim ilk hamileliğimde doktor şaşırmıştı nasıl olup da hamile kaldığıma. Yaklaşık 2 cm çapında serviks kistim varmış. Kist bütün rahim ağzını kapatıyormuş. Gerçi düşük yaptım ama hamile kalmam küçücük bir olasılıkmış. Sonra o kisti almak için sezeryandaki gibi karnımı boydan boya kesmeyi istedi o doktor. Ameliyat fobim var allahtan bir arkadaşımın ısrarı üzerine uludağ tıp fakültesinde candan hocaya gittim. Bölüm başkanı candan hoca, muayene etti, gerçekten hamile kalman mucizeymiş dedi. Smear testi yaptı, sonuçta olumsuzluk olmayınca ameliyata falan ne gerek var, bir şırıngalık canı var dedi. Ne uyuşturma ne başka birşey dediği gibi enjektöre benzer birşeyle aldı kisti...
Bu arada bu pıhtılaşma test sonuçları hemen çıkıyor mu, protein s-c falan? Doktora gitmeden yaptırıp sonuçlarla birlikte mi gitsem? Doktor sonuçta elime tahlil listesini vermişti, ne dersiniz?
canım benim yapma o testi, bu seferde eşinle test için atışmayın. :) sen çalışmaları bitirdin beklemedesin. inşallahhh
bu arada size ben tatlı geliyorum 80 kiloyum artık nefes bile alamıyorum. Basket maçıydı hastaneye bakmaya gittik gitmişken basket maçı da izleyelim dedim yoksaaa eşim beni mümkün değil maça stada götürmez keşke götürse
amin canım :)))
hellom ve candas naberrrrrrrrrrr
iyiyin canım...haftasonu memelkette idim..oynadıkçcoştuk..güzeldi..kızlar bugün doktor konrtolüm var..merak ediyorum yumşlar büyüdümü?dün için ilişki olsun demişt doktor...zorlamaya sipariş etti ya doktor...gülmekten adapte olamadım..zorla olmuyo yaaaaaaaaaaa
kesinlikle haklısın nazlım.
Benim ilk hamileliğimde doktor şaşırmıştı nasıl olup da hamile kaldığıma. Yaklaşık 2 cm çapında serviks kistim varmış. Kist bütün rahim ağzını kapatıyormuş. Gerçi düşük yaptım ama hamile kalmam küçücük bir olasılıkmış. Sonra o kisti almak için sezeryandaki gibi karnımı boydan boya kesmeyi istedi o doktor. Ameliyat fobim var allahtan bir arkadaşımın ısrarı üzerine uludağ tıp fakültesinde candan hocaya gittim. Bölüm başkanı candan hoca, muayene etti, gerçekten hamile kalman mucizeymiş dedi. Smear testi yaptı, sonuçta olumsuzluk olmayınca ameliyata falan ne gerek var, bir şırıngalık canı var dedi. Ne uyuşturma ne başka birşey dediği gibi enjektöre benzer birşeyle aldı kisti...
Bu arada bu pıhtılaşma test sonuçları hemen çıkıyor mu, protein s-c falan? Doktora gitmeden yaptırıp sonuçlarla birlikte mi gitsem? Doktor sonuçta elime tahlil listesini vermişti, ne dersiniz?
ben şuan 65 kiloyum kızlae hamile kalırsam nolurum bilmiorum ama olayımda kilo umrumda diil
zorlama durumlarınada geldik yani :) inş rastgelir bu kez :) hoşgelmişsin ne güzel eğlenmişsin :)
olmazları var eden, dilerse var ediyo demekki.inş hepimiz için bu ay o olmazlar olur hale gelirde alırız topiğimizi gideriz buralardan :)
maşallah :) toplam kaç kilo almış oluyosun yani ? ama çok şeker çıkmışsın formalı filan :)
canım 15 koy :)))) bende 70 kiloyla hamile kaldım.
:))) candaşım kardeşim geldi geçen cmt tayt giymiştim abla popon 70 ekran olmuş dedi eşşek.10 kilo aldım. Hamile kalmadan önce 70 kiloydum.
(öğretmen olanlar:))kızlar adeyi doldurdunuz mu?ne kadar uğraştırıcı gıcık oldum.başka hiç işimyok zaten..1 saatte 4 tane form girdim ancaaaaaa
anamm 80 mi olurum ben valla öbür bebekte ilk 3 ay 5 kilo almıştım bakalım yeniden kısmet olursa nolcak aman ikinizde sağlıklı olunda canım inşallahh
sorma canim ben duyuyorum hergun arkadasimdan :)) bu sene ucretsiz izin aldim yirttim yoksa ben de kafayi yiyordum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?