Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
miniklere ne olmuş öyle..nasıl bi doktormuş..kızım moralini mahvetmiş..
loneliness bol bol dinlen sakın aklkma..iyi olmanıza sevindim...

biz ağzımızı açarken o gözünü açmış :) tebrikler :)

aynen valla biz laflarken halletti ceza... bende surekli kabuslar göruyorum hayir olsun insallah..dun cekyatta uyuyakalmisim esim dediki surekli ayaklarinla biseyleri tekmeledin durdun dedi...

ceza bunu yazdim kenara seni uyanik köfte seni bence bu topik bu ay kapansin artik hemen hamile kalin kizlar bu bir emirdir

yaa ,, kötü rüya görmekte gerçekten kötü oluyo ya emredersin komutanım, sözün başımız üstünede biz çalışıyoz sıpalar gelmiyo .

iyidir canım, çok uykusuzm yolculuk dolayısyla sen nasılsın ?

iyiyin canım...haftasonu memelkette idim..oynadıkçcoştuk..güzeldi..kızlar bugün doktor konrtolüm var..merak ediyorum yumşlar büyüdümü?dün için ilişki olsun demişt doktor...zorlamaya sipariş etti ya doktor...gülmekten adapte olamadım..zorla olmuyo yaaaaaaaaaaa

anlaşıldı komutanım..

kesinlikle haklısın nazlım.
Benim ilk hamileliğimde doktor şaşırmıştı nasıl olup da hamile kaldığıma. Yaklaşık 2 cm çapında serviks kistim varmış. Kist bütün rahim ağzını kapatıyormuş. Gerçi düşük yaptım ama hamile kalmam küçücük bir olasılıkmış. Sonra o kisti almak için sezeryandaki gibi karnımı boydan boya kesmeyi istedi o doktor. Ameliyat fobim var allahtan bir arkadaşımın ısrarı üzerine uludağ tıp fakültesinde candan hocaya gittim. Bölüm başkanı candan hoca, muayene etti, gerçekten hamile kalman mucizeymiş dedi. Smear testi yaptı, sonuçta olumsuzluk olmayınca ameliyata falan ne gerek var, bir şırıngalık canı var dedi. Ne uyuşturma ne başka birşey dediği gibi enjektöre benzer birşeyle aldı kisti...
Bu arada bu pıhtılaşma test sonuçları hemen çıkıyor mu, protein s-c falan? Doktora gitmeden yaptırıp sonuçlarla birlikte mi gitsem? Doktor sonuçta elime tahlil listesini vermişti, ne dersiniz?

zorlama durumlarınada geldik yani :) inş rastgelir bu kez :) hoşgelmişsin ne güzel eğlenmişsin :)
olmazları var eden, dilerse var ediyo demekki.inş hepimiz için bu ay o olmazlar olur hale gelirde alırız topiğimizi gideriz buralardan :)

maşallah :) toplam kaç kilo almış oluyosun yani ? ama çok şeker çıkmışsın formalı filan :)

(öğretmen olanlar:))kızlar adeyi doldurdunuz mu?ne kadar uğraştırıcı gıcık oldum.başka hiç işimyok zaten..1 saatte 4 tane form girdim ancaaaaaa

ben şuan 65 kiloyum kızlae hamile kalırsam nolurum bilmiorum ama olayımda kilo umrumda diil

hellom ve candas naberrrrrrrrrrr

kuzum iyidir ya, evdeyim arkadaşım gelecek onu bekliyorum.

kızım çok gülünüyor harbiden ya, birde ayak dikme olayı varya o muazzam komik.

pepe pıhtılaşma testi falan hiç bir bilgim yok chnb daha iyi biliyor o işleri. Mevlam tez zamanda göndersin tekrar bebişi :)

candaşşş :))) seni gözüme kestirdim bu ay, allah korusun bu ayda gelirse kırmızılar şu işi süpersonik ciddiye almanı isticem biliyorum bana konuşması kolay eşin şehir dışında falan ateş ölçme yöntemi veya dr kontrolünde yumoş kontrolü için seni sıkıştıracağım ona göre artık iş yerinde rapor alırsın, şefine gelir rica ederim :))) bak cezada dr gitmese hiç takip yaptıracağı yoktu. Olur dimi . Kızmadın demi.

ben şuan 65 kiloyum kızlae hamile kalırsam nolurum bilmiorum ama olayımda kilo umrumda diil

canım 15 koy :)))) bende 70 kiloyla hamile kaldım.

:))) candaşım kardeşim geldi geçen cmt tayt giymiştim abla popon 70 ekran olmuş dedi eşşek.10 kilo aldım. Hamile kalmadan önce 70 kiloydum.

canım 15 koy :)))) bende 70 kiloyla hamile kaldım.

:))) candaşım kardeşim geldi geçen cmt tayt giymiştim abla popon 70 ekran olmuş dedi eşşek.10 kilo aldım. Hamile kalmadan önce 70 kiloydum.

anamm 80 mi olurum ben valla öbür bebekte ilk 3 ay 5 kilo almıştım bakalım yeniden kısmet olursa nolcak aman ikinizde sağlıklı olunda canım inşallahh

(öğretmen olanlar:))kızlar adeyi doldurdunuz mu?ne kadar uğraştırıcı gıcık oldum.başka hiç işimyok zaten..1 saatte 4 tane form girdim ancaaaaaa

sorma canim ben duyuyorum hergun arkadasimdan :)) bu sene ucretsiz izin aldim yirttim yoksa ben de kafayi yiyordum suan

lutfen artik burasi siskolar topigi olsun yaaaa candas kesin almaz ayni ebru salli gibi olur bende kiskanirim uyuz olurum ona nazlimla ben ayni sayiliriz bende 67 68 arasiyim...boyum 1.74 ama su siralar tartilmadim 69 olmusumdur öyle bir yiyoruz ki... hamile kalinca 11 kilo almak gerekiyormus ne eksik ne fazla

anamm 80 mi olurum ben valla öbür bebekte ilk 3 ay 5 kilo almıştım bakalım yeniden kısmet olursa nolcak aman ikinizde sağlıklı olunda canım inşallahh

vallahi 12 kiloyla doğum yapanlar var ben 10. kilomuda almış oldum dr 15 iyidir dedi. Bakalım. Kurupastayı tatlıyı yasakladım kendime. Bebeğimi kucağıma alıpda şöyle bir hohh dersem bu seferde zayıflama topiğine dadanırım. Dün düşündüm bu ay hamile kalırsanız çocukların arasında 7 ay olacak :))) böyle düşününce ooo dedim bizimkiler geç meç kalmadı nar tanemle 1,5 sene olacak aralarında fark kaldıki 2.prenses henüz ortalarda yok. Kızcağız oğlanların arasında sıkılır. Bi baksanıza kız çin takvimine göre ne çıkıyorsunuz. Bu arada citaknuray kız diyorum.

sorma canim ben duyuyorum hergun arkadasimdan :)) bu sene ucretsiz izin aldim yirttim yoksa ben de kafayi yiyordum suan

ohhhhhh keyfe bak :)ne kadar gereksiz evrak varsa bizi buluyo...

hellom sorma akşam yoldan gelmişim bide yorgunum sorma...çok geyik muhabbeti çevirdik..zorla ilişki üzerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…