- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #10.021
ohhhhhh keyfe bak :)ne kadar gereksiz evrak varsa bizi buluyo...
hellom sorma akşam yoldan gelmişim bide yorgunum sorma...çok geyik muhabbeti çevirdik..zorla ilişki üzerine
anamm 80 mi olurum ben valla öbür bebekte ilk 3 ay 5 kilo almıştım bakalım yeniden kısmet olursa nolcak aman ikinizde sağlıklı olunda canım inşallahh
kızlar allahhhh diyorum patates haşlıyordum salata için püre haline kendi kendine gelmiş, evde başka patates de yok ayyyyyyyyyyyyyyy ayyyyy
ben şuan 65 kiloyum kızlae hamile kalırsam nolurum bilmiorum ama olayımda kilo umrumda diil
al ya aldığın kilo bebekten olsun beaaa :)ben şuan 65 kiloyum kızlae hamile kalırsam nolurum bilmiorum ama olayımda kilo umrumda diil
:) yok canım kızmam ben burdan kimseye :)) eşim aralıkta burda 9 günlüğüne, o zman dr a gidelim diyorum bende.aşılama klomen vs her türlü tedaviyede açığım.vazgeçmezsem tabi :) olmazsa rapor olaylarınada girmeyi düşünüyorum diğer aylarda ya inş gerek kalmasa da bu ay gelse çakal :)kuzum iyidir ya, evdeyim arkadaşım gelecek onu bekliyorum.
kızım çok gülünüyor harbiden ya, birde ayak dikme olayı varya o muazzam komik.
pepe pıhtılaşma testi falan hiç bir bilgim yok chnb daha iyi biliyor o işleri. Mevlam tez zamanda göndersin tekrar bebişi :)
candaşşş :))) seni gözüme kestirdim bu ay, allah korusun bu ayda gelirse kırmızılar şu işi süpersonik ciddiye almanı isticem biliyorum bana konuşması kolay eşin şehir dışında falan ateş ölçme yöntemi veya dr kontrolünde yumoş kontrolü için seni sıkıştıracağım ona göre artık iş yerinde rapor alırsın, şefine gelir rica ederim :))) bak cezada dr gitmese hiç takip yaptıracağı yoktu. Olur dimi . Kızmadın demi.
yaa :)) maşallah :)) iyi almışsın yani :)) ama hamilelerde kilolu seviliyo be kuru kuruda olmazki :) maşallah çınarın annesine :))canım 15 koy :)))) bende 70 kiloyla hamile kaldım.
:))) candaşım kardeşim geldi geçen cmt tayt giymiştim abla popon 70 ekran olmuş dedi eşşek.10 kilo aldım. Hamile kalmadan önce 70 kiloydum.
yok be belli olmaz :) bakarsın rekoru ben kırarım :)) o zman uyuz olamazsın şekerrr :)))) dr şlkinde bana özel güzellik yapmış en fazla 12 kiloya müsade etmişti.oha dedim ya 12 kiloyla hamilelik mi biter , 15-20 olmadan vallahi bırakmam :))) töbe yaa :))lutfen artik burasi siskolar topigi olsun yaaaacandas kesin almaz ayni ebru salli gibi olur bende kiskanirim uyuz olurum ona nazlimla ben ayni sayiliriz bende 67 68 arasiyim...boyum 1.74 ama su siralar tartilmadim 69 olmusumdur öyle bir yiyoruz ki... hamile kalinca 11 kilo almak gerekiyormus ne eksik ne fazla
evet ya hep erkek doldu topik :) valla ben hamile kalsam benimki kesin kız olur demedi demeyin :))vallahi 12 kiloyla doğum yapanlar var ben 10. kilomuda almış oldum dr 15 iyidir dedi. Bakalım. Kurupastayı tatlıyı yasakladım kendime. Bebeğimi kucağıma alıpda şöyle bir hohh dersem bu seferde zayıflama topiğine dadanırım. Dün düşündüm bu ay hamile kalırsanız çocukların arasında 7 ay olacak :))) böyle düşününce ooo dedim bizimkiler geç meç kalmadı nar tanemle 1,5 sene olacak aralarında fark kaldıki 2.prenses henüz ortalarda yok. Kızcağız oğlanların arasında sıkılır. Bi baksanıza kız çin takvimine göre ne çıkıyorsunuz. Bu arada citaknuray kız diyorum.
canııımmmm :)kızlar allahhhh diyorum patates haşlıyordum salata için püre haline kendi kendine gelmiş, evde başka patates de yok ayyyyyyyyyyyyyyy ayyyyy
hemen içine biraz yağ limon tuz koy dereotu veya maydonoz doğra...yuvarlak ya da oval yap ortalraına çukur aç sarımsaklı yoğurt dök içine..üstünede nane veya kekik koy....paettesler soğuyunca şekil ver....
al ya aldığın kilo bebekten olsun beaaa :)
:) yok canım kızmam ben burdan kimseye :)) eşim aralıkta burda 9 günlüğüne, o zman dr a gidelim diyorum bende.aşılama klomen vs her türlü tedaviyede açığım.vazgeçmezsem tabi :) olmazsa rapor olaylarınada girmeyi düşünüyorum diğer aylarda ya inş gerek kalmasa da bu ay gelse çakal :)
yaa :)) maşallah :)) iyi almışsın yani :)) ama hamilelerde kilolu seviliyo be kuru kuruda olmazki :) maşallah çınarın annesine :))
yok be belli olmaz :) bakarsın rekoru ben kırarım :)) o zman uyuz olamazsın şekerrr :)))) dr şlkinde bana özel güzellik yapmış en fazla 12 kiloya müsade etmişti.oha dedim ya 12 kiloyla hamilelik mi biter , 15-20 olmadan vallahi bırakmam :))) töbe yaa :))
evet ya hep erkek doldu topik :) valla ben hamile kalsam benimki kesin kız olur demedi demeyin :))
canııımmmm :)
çözdü hocam işi yine yaa
vallahi 12 kiloyla doğum yapanlar var ben 10. kilomuda almış oldum dr 15 iyidir dedi. Bakalım. Kurupastayı tatlıyı yasakladım kendime. Bebeğimi kucağıma alıpda şöyle bir hohh dersem bu seferde zayıflama topiğine dadanırım. Dün düşündüm bu ay hamile kalırsanız çocukların arasında 7 ay olacak :))) böyle düşününce ooo dedim bizimkiler geç meç kalmadı nar tanemle 1,5 sene olacak aralarında fark kaldıki 2.prenses henüz ortalarda yok. Kızcağız oğlanların arasında sıkılır. Bi baksanıza kız çin takvimine göre ne çıkıyorsunuz. Bu arada citaknuray kız diyorum.
canım ya valla hamile kalem umrumda diil kilo ayakkabımı kocam giydirir:)kilo çizelgemden de anlaşılacağı üzere hamile olmadan 80leri bitirmiştim ben.. Diyete devam ediyorum, 10 kilo verdim. Bir 10 kilo daha verip 69-70le hamile kalsam daha ne isterim ki...
ay haset yaptımmm ben 47 kiloydum bi aralarr ahh ahh 2 sene içinde 65 e çıktım öküz yaseminben o yüzden dikkat ediroyum..56.5 kiloyum:))) 55 e düşsem iyidir
aynen candaşım gelen kilo evladımdan gelsin razıyımal ya aldığın kilo bebekten olsun beaaa :)
:) yok canım kızmam ben burdan kimseye :)) eşim aralıkta burda 9 günlüğüne, o zman dr a gidelim diyorum bende.aşılama klomen vs her türlü tedaviyede açığım.vazgeçmezsem tabi :) olmazsa rapor olaylarınada girmeyi düşünüyorum diğer aylarda ya inş gerek kalmasa da bu ay gelse çakal :)
yaa :)) maşallah :)) iyi almışsın yani :)) ama hamilelerde kilolu seviliyo be kuru kuruda olmazki :) maşallah çınarın annesine :))
yok be belli olmaz :) bakarsın rekoru ben kırarım :)) o zman uyuz olamazsın şekerrr :)))) dr şlkinde bana özel güzellik yapmış en fazla 12 kiloya müsade etmişti.oha dedim ya 12 kiloyla hamilelik mi biter , 15-20 olmadan vallahi bırakmam :))) töbe yaa :))
evet ya hep erkek doldu topik :) valla ben hamile kalsam benimki kesin kız olur demedi demeyin :))
canııımmmm :)
çözdü hocam işi yine yaa
bencede seninde kızın olur gibi geliyo.inş hayırlısı sağlıklısı olsunda.ben erkek çocuklarını daha çok severdim kürtaja dekte sonra ayrım yapmaman gerektiğini öğrendim.kızlarda çok tatlı şimdi allah varda bizde kız çoktur, o yüzden erkeğe ilgim var gibi.ama hepte kız olacağını hissetmişimdir.kilo içinde genelde yorumlar dediğin gibi ama bana pek öyle gelmiyo.vala korkuyorum bazen.hatta kilo alırsam depresyon girerim filan diyorum da ama önemli değil ya gelen bebelerimizden gelsin değil mi ? bence burda tüm kızlar hemen eski hallerine dönerler eminim yani.belki kimimiz uğraş vermeden kimimiz uğraşlı veririz ama yeniden fit oluruzsen fazla almazsin baciimm hep fit kalirsin ahanda yaziyom..alsanda verirsin sen öyle fena biseysininsallah ikimizinde kizi olur ben cok seviyorum kizlari , esimde kiz bebek seviyor..hepsi kiz olsun diyo erkek olmasa istemem diyo olsun diye dusunmem bile diyo... kizlar cok tatli cunkuu . ama tabi hayirlisini versin rabbim
benim erkek diyo diğeride erkek demişti tuttu bide benim kafama tuz dökmüşlerdi geçen hamileliğimde burnunu kaşırsan erkek çeneni kaşırsanyada dokunursan kızmış burnuma dokunmuşum herkes çığlık çığlığaydı evde oğlan gelio diye ay hatırladım bakneyse bebeişim sen eminim çok tatlı olmuşsundur sallaaa
canım ya valla hamile kalem umrumda diil kilo ayakkabımı kocam giydirir:)
ay haset yaptımmm ben 47 kiloydum bi aralarr ahh ahh 2 sene içinde 65 e çıktım öküz yasemin
aynen candaşım gelen kilo evladımdan gelsin razıyım
bencede seninde kızın olur gibi geliyo.inş hayırlısı sağlıklısı olsunda.ben erkek çocuklarını daha çok severdim kürtaja dekte sonra ayrım yapmaman gerektiğini öğrendim.kızlarda çok tatlı şimdi allah varda bizde kız çoktur, o yüzden erkeğe ilgim var gibi.ama hepte kız olacağını hissetmişimdir.kilo içinde genelde yorumlar dediğin gibi ama bana pek öyle gelmiyo.vala korkuyorum bazen.hatta kilo alırsam depresyon girerim filan diyorum da ama önemli değil ya gelen bebelerimizden gelsin değil mi ? bence burda tüm kızlar hemen eski hallerine dönerler eminim yani.belki kimimiz uğraş vermeden kimimiz uğraşlı veririz ama yeniden fit oluruz
kesinlikle :)) canımm hakikaten çok kilo almışsın ama o tabiri kullanmıyoruz tabiki
bebisler gelsinde kilolarda gider sonra önemli degil...depresyona gircek vaktin olmaz..yok suttu yok mamaydi yok kakaydi derken gidipte aynaya bakmazsin canim:) bide calisiyoruzvakit kalmaz bence her yanimiz kusmuk olur pis pis kokar..memislerden sutler akar :) isyerinde rezil oluruz
kader arkadaşlarım günaydınnnn,ya halil sezai diye bi adam var ömür gediklede düet yapmış kendi tekde sölemiş mükemmel şarkı ben bayıldım nolur sizde dinleyin şarkının adı'' paramparça''.ben bu şarkıyı iffet diye dizi vardı orda duydum bayıldım buldum söyleyen adamda oyuncuymuş zaten tavsiye ederim dinleyn muhakkak ben çk beğendm inşşalh sizde çk beğenirsiniz.
kader arkadaşlarım günaydınnnn,ya halil sezai diye bi adam var ömür gediklede düet yapmış kendi tekde sölemiş mükemmel şarkı ben bayıldım nolur sizde dinleyin şarkının adı'' paramparça''.ben bu şarkıyı iffet diye dizi vardı orda duydum bayıldım buldum söyleyen adamda oyuncuymuş zaten tavsiye ederim dinleyn muhakkak ben çk beğendm inşşalh sizde çk beğenirsiniz.
hoşgeldin canım, naber ? iffette çalan bi şarkıya hastayım.eminim odur.ama nasıl bi tınısı olduğunu bile unuttum desem yeridir + allahım ya neden ben burdan video/müzik açamıyorum(
benim erkek diyo diğeride erkek demişti tuttu bide benim kafama tuz dökmüşlerdi geçen hamileliğimde burnunu kaşırsan erkek çeneni kaşırsanyada dokunursan kızmış burnuma dokunmuşum herkes çığlık çığlığaydı evde oğlan gelio diye ay hatırladım bakneyse bebeişim sen eminim çok tatlı olmuşsundur sallaaa
canım ya valla hamile kalem umrumda diil kilo ayakkabımı kocam giydirir:)
ay haset yaptımmm ben 47 kiloydum bi aralarr ahh ahh 2 sene içinde 65 e çıktım öküz yasemin
aynen candaşım gelen kilo evladımdan gelsin razıyım
candaşım hoşbulduk canım,valla şiddetle tavsiye ediyorum şarkıyı bul dinle manyak bişiii,adam çk güzel, içli sölemişş
bence değerlerinin arttığını müjdeleyeceksin bize :) yanılıyo muyum ?Selammm kızlarrrr........ nasılsınız cümleten?
ben adet olmadım çoookkk şükür yaaaa...... beta hcg tekrarı yaptım sonuc bekliyorum şimdikkk:))
doğrudur canım benimm,dr alb hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşallah,kızlar dün ilk defa bebeğime bişi aldım,elim hep korkuyodu bişi almaya ama dün dayanamadım alt üst badi aldım VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs diye bi yerden çk uygun şeyler var gerçekten,bide ben size anlatmamıştım biliyosunuz ben cinsiyetini hep kız biliyodum 1 hafta öncesine kadar o zmanlarda bi rüya görmüştm,hatta annemle bi arkadaşıma anlatmıştm.sizedee anlatayım,o zaman rüyamda iki tane patik gördüm biri pembe biri mavi,bana mavi olanını veriyolardı bende kzım olcak ya biliçaltımda bide öle biyoum zaten,kzıyorum bana mavi verenlere,benim kzıım olcak diyorm niye bana mavi verdiniz diye kzııyodm onlarda bana hayır senin patiğin mavi diyolardı,öle uyandım neyse,sonra annemle arkadaşıma anlattım (ben tabi hala kızım var sanıyorum)onlarda rüyaların tersi çıkıyo sende demekki dediler hatta annem kzıyo ,kız istemiyomusun diye hayır dedim olurmu öle şeyy,zaten içimden hep öle geçiyo istiyorum falan dedim.sadece rüyamı anlattım size dedim.zaten bikaç gün sonrada dr bana bebeğimin erkek olduğunu öğrendim,arkadaşım hemen bana kız rüyan doğru çıktı falan dedi ,ben unutmuştm.acayip şaşaırdm demekki benim rüyalar düz çıkıyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?