Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
candascım yanılmadın canım 265:)) ama sanki çok hızlı yükseliyo ya:)) bu ne ki acep???

candascım yanılmadın canım 265:)) ama sanki çok hızlı yükseliyo ya:)) bu ne ki acep???

kuzum çok işim var arada bi bakem dedim senin güsel haberini gördüm hemencik büyüyo maşalahhh kuzuya ay benimde kan tahlili nyaptırasım geldi bak:)sen idrarda görmeden kanamı baktırdın

kuzum çok işim var arada bi bakem dedim senin güsel haberini gördüm hemencik büyüyo maşalahhh kuzuya ay benimde kan tahlili nyaptırasım geldi bak:)sen idrarda görmeden kanamı baktırdın

evet canım idrardan önce kanda baktım. dün idrarda silik çizgi vardı:)))

kızlar kardeşimin rüyasını yazıorum size ağlarım

demicektim ama
hayır olsun
rüyamda sizdeydim
sen test yapmısın pozitif çıkmıs
ama 2. çizgi
kırmızı ama yarıya kadar kırmızı
yarıdan fazlası az kırmızı
işte
ama hamileymişin
sen
eniştem felan geliyo sora
ağlıyz biz felan sarılıyoz böle
öle yani

ne güzel işte,allah tamamına erdirsin inşallah,kucağına almak nasip etsin,darısı tez zamanda diğer isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhhh

ohhhhh gözümüz tam aydın :)) ne güzel bu aralar ya habire hamile habire aldık.dilerim son kalan bizlerde aynı hızla ardınızdan geliriz :) duyguların ne alemde ? karmaşıksındır ?

ayyy inş ya, hadi bi hayırlısıyla bu cuma güzel haberler ver ve kardeşin rüyasını doğrula... off daral geldi artık son 6 yı da kapatırız inş ...

aa bu arada bende cumartesi gecesi eşimle kendimi gördüm .. bide bebek... ne zorluklarla yaptık bee diyodum ... ama ben kendimi çok defa anne yada hamile olaak gördüğüm için, rüyalarımın hükmü yokt :)

Resmen duygusuzum canım yaa. bide cok korkuyorum kontrole 2 hafta sonra gidicem. ödüm kopuyo başımızdan kötü bi olay geçti ya tekrarı cok korkutuyo işte. Allahım tez zamanda tüm topiğin göbüşünü doldursun inşallaaaahhh:)))

ne güzel işte,allah tamamına erdirsin inşallah,kucağına almak nasip etsin,darısı tez zamanda diğer isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhhh

tesekkürler canım. bir an önce günler geçsin karnım şişsin istiyorum ben:)) senin resimdeki gibi kocaman:)) Ay hadi herkesten böyle haberler alalım bu ay uğurlu olacak bakın görün kızlar.

ilkteki hüsran buna sebep oldu bence.inş bu kez herşey çok güzel olacak.hevesinde kalan bu bebeğinle tamamlanacak inş :)) aminnn ayrıca :)

kızlar ben toprlanıyorum.çıkcam birazdan.öptüm hepinizi.taze anne dr_alb tekrar kutlu olsun

dr. alp cnm gözün aydın allah sağlıklıca tamamına erdirsin cnm..
ceza 1000. sayfa 1. mesajı almışsın helal :) buarada bana verdiğin tarifi(patetesli) yazmışsın helloya ben de yapmıştım harika olmuştu çok tşk ederim cnm :) okuyunca cnm çekti yarın yapıp okula mı götürsem acep ..
nazlım cnm seninle görüşelim yine hayalimiz gerçekleşecek bak ben senin dr.a karar kılıcam sanırım sen de müjdeyi vereceksin birlikte dr.umuzda görüşecez dr. çıkışı bir yerlerde oturup bebişlerimizin sohbetini edecez bi de topiği çekiştiririz
candas cnm eşin hastaydı ama çalışma yapmışsınızdır sanırım hadi cnm güzel haberlerle bu hafta bir kez daha git eşinin yanına
hello yine iş yapmaya başlamışsın kuzum senin canın hiç rahat etmez mi yorma fazla kendini
renkli adey konusunda yırttın cidden :) doldur doldur bitmiyo bende 13 öğrenci var ama 1. sınıf olduğu için tek tek soruları sor cvpla zor işler bunlar :) ama başka ne işimiz var akşama kadar oturyoruz zaten
peppe cnm sanırım sen de nazlımın dr.u seçeceksin hadi bütün kızlar toplandık yaparız ne güzel olur ya
günlük ve lonelinnes nasılsınız kızlar..
bende bugünü zor bitirdim yarın da tahlil sonucu beklerken zaman geçmez buarada okuldan okuyorum kızlar sizleri ama derste tabi çocuklara yazı ödevi ya da okuma verip açıyprum elim kapatma yerinde oluyo çünkü ekran kapı açılır açılmaz göz önünde oluyo :)cvp veremiyorum deli oluyorum yahu bu kadar kaynatmayın özellikle 1000i cezaya kaptırmak isemezdim ama o herkesten uyanık çıktı

afiyet olsun canım....sorma ya bugün müdüre rezil oldum..adey ile ilgili soru soruyodum..altta linkte "kürtajdan sonra" yazısı var..müdürüm gördü çok utandım..çok çakalımdır...2000 de benim

bu arada az önce doktordan geldim..yumoş güzel dedi.yarın öğleyin iğnemi yaptırıcam çarşamba akşamıda ilişki sonra hergün sabah jel kullanıcam..hayırlısı bakalım..nazlım 15 taihi geçerli değil artıkkkk yarın değiştirelim onu 7 aralık olsun....

Allah iyiligini versin cok guldum rezillik ayyyyy!! kimbilir ne dusuncek bile isteye kurtaj oldun felan sanir bide uf yaa ne sinir bi durum, bilmez ki sen mecburiyetten kurtaj oldun dusuk yaptin felan..

tesekkürler canım. bir an önce günler geçsin karnım şişsin istiyorum ben:)) senin resimdeki gibi kocaman:)) Ay hadi herkesten böyle haberler alalım bu ay uğurlu olacak bakın görün kızlar.

çok sevindim değerlerinin yükselmesine. allah tamamına erdirsin canım..

Allah iyiligini versin cok guldum rezillik ayyyyy!! kimbilir ne dusuncek bile isteye kurtaj oldun felan sanir bide uf yaa ne sinir bi durum, bilmez ki sen mecburiyetten kurtaj oldun dusuk yaptin felan..

evet bilmiyo..çünkü geçen sene yoktu okulda..ikinci dönem gelmişti...

loneliness nasılsın?

Nuraycığım uçağın özelliklerini mutlaka araştır uçak bileti alırken canım?

ablacim ucak bilgilerini arastirmadim ama biz 12 saat uctugumuz icin ve koca bi okyanus gectigimiz icin bildigim kadariyla en iyi ucaklari kullaniyorlar. icide cok rahat oluyor ve ucak cok buyuk. insallah bi sorun olmaz. doktorumda 4. aydan sonra cik daha rahat edersin dedi bakalim hayirlisi olsun.

evet kizlar 1000'i bende yakalayamadim. dun kocisle butun gun evdeydik. hic disari cikmadik. gec kalktik zaten aksamda film izledik misir patlattik derken ben sizmisim.. zaten bu aralar uykuma takti. sinir ediyo beni. neyse
Candasim enisteye tekrar cok gecmis olsun. Sen iyilestirmissindir onu:))) insallah bu ay da dedigin gibi patlama bekliyoruz. insallah haftasonuna kadar nasil bekleyecez bilmem

nazlicim kendini tut canim yaa kan testi falan icin erken daha. Ben hep beklemekten yanayim. yani adetin gecmesinden yanayim.Tabi canim bunu Hayal kirikligi yasamamak icin soyluyorum. Ama insallah haftasonuda guzel haberleri aliriz.

miniklercim o nasil dr yaa okuz herif. Kapiyi carpip ciksaydin. Bencede kizlar soylemis zaten. Hemen kendine iyi bir dr bul. Kafani rahatlat. vAlla ben okadar stress yasamadim ilk once onu soyliyim canim. cift cizgiyi gordum ya benim icin hersey tamam mi. Bebek vardi artik gelmisti bana. Gerisi benim icin yalandi canim ya.tabi ya gidersen beni birakirsa diye korkularim oldu ama bebisin olmadigina yada kese bos gibi falan durumlarina hic takilmamdim canim.nerdeyse 2 hafta sonra doktora gittim ve keseyi falan gorduk canim. Ne olur cok uzulme zaten o minicik suan. Ne kadarlik gorunuyosun suanda. Orda bebisin sen hic merak etme. :)

Dr alp hayirli olsun tebrik ederim tekrar. minnos gittikce buyuyor desene sanada bi nazar boncugu

renkliatlascim tarifin icin cook tsk ederim canim ama daha yapamadim bacim yaa. Haftasonu bi tembellik yaptim sorma. Yemegi bile zor yaptim diyebilirim. uzerimde bir agirlik var anlatamam. insallah gecer bu gunler. suanda bile uyuyasim var. ama en kisa yapicam arkadaslarimizda cagiricam. hee bide kakaom yoktu. Cumartesi aldim onu. dunde dedigim gibi esimle tam bir pazar yaptik. Sen nasilsin? sana galiba daha 10 gun varmis. sen calismalar devam et canim. Su ucak isinide cok kafana takma. siizin ucaklar nasil oluyor? bizimkiler 3 yollu oturmali oluyor. yani pencere tarafinda 2seli, ortada da 4erli oluyor. En buyukleriymis. Biraz o yuzden icim rahat ama yinede kormuyor degilim. bide 12 saat ucunca :18: ama sizin az suruyodur degilmi? bi uyu bi uyan hemen iner insallah canim hakkimizda hayirlisi olsun..

hellom kolay gelsin sanada bacim. patatesleri ne yaptin? Bende ruyamda hep yemek goruyorum. gecen aksamda sapirsupur havuc yedim..ama hangi yemekler vardi hatirlayamadim. bugunde ne yemek yapicam bilmem:44:
Bugun cenem baya dustu :))))

testleri yaptırıp doktora öyle gideyim dedim. ne bileyim elimi kolumu sallayarak gideceğime, zaten liste verdi. telefon ettim hastaneye durumu anlattım, telefonda veremiyolarmış fiyat. sinir oldum ama hadi dedim belki yanlış anlama olur diye vermiyorlar, gittim iş dönüşü. listedekilerden 4ünü fiyatlandırdılar üçünü bilemediler. artık testi nasıl yapacaklarsa.. radyoloji uzmanına gıcık olmuştum kürtaj olduğum gün, bir daha gerekirse asla gitmem başka yerde baktırırım dopplere diyordum. labaratuvarı da gözden çıkarıcam sanırım. elde var hala bir doktor. herşey için ayrı ayrı koşturacaksam o hastaneye neden dünyanın parasını vereyim ki? ikinci bir doktor arayışım vardı, ne olur ne olmaz diye zaten. nazlım yanıtlamadı hangi doktora gittiğini, yoğunmuş sanırım bugün.. ama ismail küçükerdoğan ve pembemaviyi deneyeyim diyorum şimdilik. şu bursada gitmeyeceğim iki hastane var derdim; büyük konuşmuşum...

hellocum evet cocuklarimiz arasinda 1- 1,5 yas olacak demi. ben demistim galiba cin takvimine gore kiz cikiyor bende. Bizde esimle cok seviyoruz kizlari. Ablam ve abilerim arasinda sadece 1 tane erkek var ve cok seviliyor ama biz yinede kiz istiyoruz ama tabiki hersyeden once saglikli sihhatli olsunlarda cinsiyet ikinci planda kaliyor. Ama nartaneside bukadar pipilinin arasinda sIkIlir dedigin gibi. Soyle bikactane kizimiz olsun :)))) Galiba ilk acilisi ben yapicam kiz olarak.. yeni hamis bayanlar bi bakin bakalim sizin ne cikacak? cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…