Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

calismalara devam etmiyorum canim yeter gariii didik calismaya devam etmeyide dusunmuyorum bugun belim cok agriyor....

insallah guzel olur brownie biz cok begendik.. bizim ucaklar öyle buyuk degil 3,5 saat suruyor turkiye, pencere kenarlari var orta yok..3 erli oluyor iki taraftada bilmiyorum hayirlsi olsun hamile kalirmiyim bu ay bilmiyorum dogmamis cocugada don bicilmez.. ama bu ay kalmasam uzulmem sanirim cunku bu ucak yolculugu isi bozuyor

ceza benim hayal ettiğim duruma düşmüşsün cnm :) benim pc bir de eski donup kalıyo felan syafa açılırekn virüsten sanırım pc zor açıyo :) kapatırkende öle :) ama merakta farklı bi duygu dürtüyo aç bak kızlar ne kaynatıyor die :)
nuraycım sorma ya ters bi gün geçirdim sildim hafızamdan o günü yarın tekrar tahlil verip sonuca göre çarşamba tekrar dr a gitcez ama ya nazlımın dr.u ya da ismail küçükerdoğan istiyorum bu defa
peppe cnm ismail küçükerdoğanın adresi ve teli varsa bana özelden yazabilir misin bursayı az bilen birinin bulabileceği şekilde tar,f edersen sevinirim :) nazlım konuşalım demiş ama bende yetişemedim yarın yazar sanırım
kızlarf acayip uykum var kafayı kaldıramıyorum biraz uzanıyımda kesecik büyüsün inşallah :) bugün bir de keçiyboynuzu pekmezine başladım yaklaşık 3 çay kaşığı :) büyük konuşmamak gerekiyormuş :)

hayirlisi olsun canim yaa.. benimde annem sorup duruyordu hani biz bu ay gidecektik ya Turkiyeye. Sakin cocuk falan yapmayin gelemezsin demisti. Biz tabi calismalari kesmedik. Dedim cocuk olayini erteleyemem diye. Sonucta hamile kalincada annemin dedigine geldik gidemedik ama tabiki bizimki temelli degil. gidip gelicez.Insallah bebisinde seni bekletmez canim. Rabbim omur verdimi ucak falan dinlemez bebisler.

Kızlar merhaba, okudum şimdi yazdıklarınızı.

Peppe test sürelerini sormuşsun. Bu testlerin hepsini özelde yaptırırsan külfetli olabilir. Kilo sürecin 1 ayı geçecekse hemen tıp fakültesine git. En az 2 düşüğüm var dmeden yapmazlar sanırım zaten 2 düşüğün vardı, bekle o kadar para verme boş yere...
Özel sağlık sigortan mı var? Varsa da testi karşılıyor mu?

Candaş gelmiş hoş gelmiş.

nAZLIM BArışmışsın enişteyle hayırlı olsun.

Loneliness dinlenmedeymişsin...

Renkliatlas canım takma uçak yolculuğuna ben 7-8 hafta arası bir haftada 3 kez İstanbul Hatay uçak, Edirne-İstanbul otobüs yolculuğu yaptım ama oğlum 25 haftada başka nedenden erken doğdu. Bir şey olmaz. Ben de basınç filan sormamıştım.

Minikler iyi gördüm seni hep böyle ol büyüyecek miniğin...

Dr ciğim ikiz mi dersin? Değer yükselişte....

Ceza müdür yardımcın belki görmemiştir inşallah sana öyle gelmiştir...

Sinau rüyan güzelmiş canım. Oğlunu sağlıkla kucağına al inşallah...

Bizim genetik sonuç bugün belli oldu kızlar belki bulur hangi kromozomda sorun olduğunu demiştim ama yine netlik yok. Yarın öğleden sonra ara dedi. Renkliatlas eşin yorumlar mı utanarak soruyorum...

belli mi test sonuclari? sen yaz bakim ben sorarim gelince

sen yaz ben bu aksam sorarim yarin yazabilirim ancak..aksam internete girmiyoruz da ,nadiren esimin isi varsa yada banyodaysa girebilirim.. birlikteyken yasak internete girmemiz

sen yaz ben bu aksam sorarim yarin yazabilirim ancak..aksam internete girmiyoruz da ,nadiren esimin isi varsa yada banyodaysa girebilirim.. birlikteyken yasak internete girmemiz

Sağ ol canım. Özeline yazyım istersen...

Canım bu sonuçlarla doğal gebelik denesem düşük olma, anomalili bebek olma, sağlıklı olma gibi bir değerlendirme yapabilir mi? Ya da pgt yle tüp bebek daha mı iyi?

Kızlar merhaba, okudum şimdi yazdıklarınızı.

Dr ciğim ikiz mi dersin? Değer yükselişte....

Ceza müdür yardımcın belki görmemiştir inşallah sana öyle gelmiştir...

17:

yaaa.... ben de ondan korkuyorum yaa:))

chnb, protein c-s, ATIII, torch ve adını okuyamadığım üç teste 382 tl dediler. trombofil paneli neyi içerdiğine göre değişirmiş, bir testin ne olduğunu bilemediler!!! sorduğum yer de hastanenin labaratuvarı. sanırım doktora gidip tüm testleri okunaklı bir biçimde yazdırıp öyle sormak gerekli..yani bir kere doktora elini kolunu sallayarak git, tahlil isimlerini öğren, sonra tahlil yaptıracak yer bul, kan ver, tahlil sonuçlarını al, tekrar doktora git.. ben daha ilk aşamayı yerine getirmek için vakit bulamıyorum..:44:
adet günüm yaklaştı. kürtajdan sonra nasıl adet olduğumu anlamamıştım, ne bir şişkinlik ne bir sancı ne bir gerginlik.. şimdiyse sanırım geçen ayın acısını çıkarıyor benim hormonlar. asabiyet tavan yaptı. son derece pesimistim son günlerde.. daha doktora gidecek vakit bulamazken neyine güvenip bebek mebek diyorsun dedim bugün kendime..
özel sigortam yatarak tedavi için var. bir de şubata kadar başka bir sigortam var, eski işyerimdeki sandık. ama onlara güven olmaz, kürtaj zorunlu yapılan işlem ve anlaşmalı hastanede olduğu halde yarısını ödediler. testlerde hastane ve sandık nasıl bir sürpriz yapar bilmiyorum..

Canım bu sonuçlarla doğal gebelik denesem düşük olma, anomalili bebek olma, sağlıklı olma gibi bir değerlendirme yapabilir mi? Ya da pgt yle tüp bebek daha mı iyi?

tamam canim özele atman iyi olmus ordan gösteririm ben..özele yazarim ne diyorsa..ama tabi kendi dr larinin yorumlamasi cok daha iyi olur tup bebek merkezinda daha cok yardimci olurlar..ben gösterim bakim benim ki ne diyecek sana derim canim,

yaaa.... ben de ondan korkuyorum yaa:))

Canım doktoruna telefonda sorsan? Boş yere gitme okuyamadılar de olmazsa. Canım fakültede yaptır cebinden niye gitsinkin zaten hemen bebiş düşünmüyorsun... Yatark sigorta 6 ay beklemeyi gerektiriyor mu gebelik için? Kaça sorması ayıp değilse? Ben de bazen düşünüyorum...

Canım sağ olasın... Arkadaşlar yanlış anlamasınlar. Bizden başka kişiler de okuyor, genetik sonuçlar belki riskli olur yazmak diye düşündüm. Sonucu paylaşabilirsin Renkliatlas....

Dr korkma:)) hAYIRLISI İNŞALLAH...

eziyet olsun başka bişi dğeil böyle pazarlama stratejisi olmaz :)

sağol ilgin için canım. şu sıralar hiçbir şey yapmak istemiyorum, malum dönem sebebiyle. doktorum o kadar yoğun çalışıyor ki, muayeneler arası ona ulaşıcam da soru sorucam o da bana cevap verecek.. hiç olası görünmüyor. öyle acil bir durumda da değilim. bana yazdığı tahlilleri kendisine kontrolde getirmem için vermişti. kendi yazısını çözüp hangi düşünceyle o tahlilleri istediğini hatırlayacak sanırım. sonuçta o da insan, makina değil ki bir görüşte hatırlasın beni..ben bu pıhtılaşma testleri konusunda takıntılıyım. bir tek onları yaptırmayı düşünüyorum. bunda bir olumsuzluk çıkmazsa düşünücem genetik olayını..şimdilik erteledim doktor meselesini. önce şu dönemi atlatayım, kafam bir yerine gelsin. şimdi bana sorsan istemiyorum bebek yapmak için uğraşmak derim, o derece..

ben eski işyerimin sigortasından yarım yamalak da olsa şubata kadar yararlanıyorum. aslında işten ayrılmayı kafaya koyduğumda ilk iş özel sağlık sigortası yapan arkadaşlarımı aramak olmuş, fiyat almıştım. 3-4bin tl arası sunulan poliçelerin. birçok farklı firmanın teminatlarını karşılaştırma olanağı buldum. ama o dönem yaptıramamıştım. benim hamilelik ortaya çıkıp sonrasında çocuk düşünmeye başlayınca yeniden araştırma sürecine girdim. sigortacı bir arkadaşım eğer sadece sadece doğum için düşünüyorsam sadece yatarak tedavinin olduğu paketi almamı önerdi. mantıklı da geldi bana. sonuçta ssk var, yılda ya bir ya iki kez doktora muayeneye giden biriyim. yıllarca özel sigortam oldu çalıştığım yerden ama doğru düzgün kullanmadım. bir de tam teşekküllü sigorta yaptırsam bile biri dışında hiçbiri ilk bir yıldaki gebelik kontrollerini karşılamıyor. yani ilk yıl 3-4bin tl ödeyeceksin, ikinci yıl gelecek zamla birlikte hadi aynı ödemeyi yaptın diyelim doğumda hastaneye ödediğin parayı aslında taksit taksit sigorta şirketine ödemiş olacaksın.. özel sigorta külfetini azaltırım diye düşündüm. yatarak tedavide benim için çıkardığı fiyat 960 tl, eşime doğum teminatı olmadığı için daha düşük 700 tl civarı. ne olur ne olmaz diyip ikimize de yaptırdım. gelecek yıl doğum teminatı 7500 tl olacak bugünün fiyatlarıyla 3bin tl civarı bir ödeme yapacağım. her halükarda eşimle birlikte ikimize de hastanede yatmamızı gerektiren bir durum olursa sigorta karşılayacak..bir de olur da seneye bebek sahibi olursak doğduğu andan itibaren tüm hastalıklara karşı o da sigortalanacak bildirim yaptığımızda, 15 gün-1 ay bekleme süresi yok..

eziyet olsun başka bişi dğeil böyle pazarlama stratejisi olmaz :)

sonradan fiyata eklemeler yapıyorlar tatlım..trombofili paneline fiyat biçememeleri bu yüzden. birçok kişiden dinledim, benim de başıma geldi biliyorum da bu sefer cimri davranıyorum bunlara karşı. başka yer olsa sormadan yaptırırım. insanı zorla hesap yapar hale getirdiler..

ceza allah razı olsun bacım. Yumoşların bebek olsun inşallahhhh :) çok güzel oldu hemen yaptım.

nuraycım sağlıklı sıhatli olsunda ama bana kız geliyor :))))))) diyorum.

dr alp allah tamamına erdirsin analı babalı inşallah

minikler uyusunda büyüsün neenni keseside büyüsün nennii..

chnb dur bakalım bir enişte bey yorumlasın. Ya ben birinizi ihmal ediyor muyum bu aralar. Herkese yorum yazıyorum değil mi ? aman sizi kıracağıma kafamı kırarım.

bugün arkadaşım geldi demiştim önlük almış hediye birde eksik ne var diye sordu sağolsun. Paylaşırmısın face de dedi birilerine nispet hala görüşüyoruz demek için ok dedim hediyeleri paylaştım ama varya ödüm patlıyor sizlerle herşeyimi paylaşıyorum ama böyle face falan paylaşınca inşallah diyorum hevesimiz kursaığımızda kalmaz çok korkuyorum ben ya.

günaydın canlarımmm

minikler ve peppe ben doktorumla hikayemi anlatayım size ondan sonra siz karar verirsiniz canlarım doktorum ziya çetin zübeyde hanımın doktoruydu konur hastanesinin karşısında muaynesi var gece 11 lere kadar çalışan bi abi gibi davranan herşeyi rahat rahat konuşabildiim bi adam ben ziya beyden önce bahar hastanesine gittim herşey normal gittiği için doktorumun saçma sapan halleri gözüme hç batmıodu ama eşim hep huzursuzdu bu kadını hiç sevmedim buna gelmeyelim hastane sskdan farksız sürekli beklioduk filan ama ben muayneye girdiimde bebeğin iyi dediğinde dünyalar benim oıluyodu ve eşime kızıodum sen ön yargılı davranıosun kadın iyi filan diye neyse kızlar ben en son 20 nisanda gittim bahara herşey mükemmel testlerimiz süper 20 mayısa gün verdiler bana 19 mayıs akşamı işten çıktım altıomda bi ıslaklık hissetttim elimi bi koydum elime kan geldi pantolonumu peçetemi falan aşmış hemen eşimi aradım oda o gün izinliydi taksiye atladım hemen bahar hastanesine gittim saat 18.30 falan kanamam var dedim hemen beni ultrasona aldılar hastanede bi tane kadın doğum doktoru yok hemşireler ilgilenio neyse ben aptal gibiyim zaten bbeğim gitti diye düşünüorum sürekli beni bi odaya aldı hemşire alttan muayne etti kanama devam edio dedi ultrasonda bebeğimi gördüm yaşıodu kafasını çevirdi bana baktı bu arada 12+3 falanım kapıda gerzek kız eşime kanaması çok bebek ölmüş olabilir demiş daha muayne etmeden tabi ben bunları daha sonra duyuyorum beni odaya aldılar kıpırdamadan yat doktorum gelmicekmi diyorum biz onunla telefonda konuşuoruz gerek yok gelmesine dediler bizim eşimle kan uyuşmazlıımız vardı ben bunu daha önce doktoruma söledim o sormamıştı ben söledim iğneye gerek ok doğumdan sonra yapcaz dedi neyse o akşam hemşire elinde iğneyle geldi size iğne yapıcas ne iğnesi kan uyuşmazlığı ben dedim doktorumla görüşmek istiyorum tamam yapmayalım o zaman dedi sonra elinde bi kapıtla geldi kağıtta şöyle yazıo doktorumla konuştum görüştüm tedavimi kabul etmiyorum ben bunu imzalıcakmışım eşim dellendi en sonunda biz doktorla konuşmadık yarını bekleyelim yada gelsin doktor hanım onunla konuşalım dedi benimde sinirlerim bozuldu ağladım falan orda ama algılayamıorum o an olan biteni aklımda sadece bebeğim var iyimi sağlıklımı diye neyse hemşire eşimin elinden kağıdı hızlı bi şekilde çekti odadan ağlayarak çıktı arkasından eşimle arkadaşım gitti biz sana ne dedikte ağlıosun diye sonra güvenlik geldi eşimi müdürün odasına aldılar falan orda bayaa olaylar yaşadık bide deprem oldu o gece 4.kattayız yukarı kimseyi almıolar kız kardeşimle ben camdan bakıos annem babam erkek kardeşim eşim gecenin bi yarısı hastaneye geldiler biz camdan el salladık :)rahatladılar sonra neyse sabah doktor geldi beş karış suratla iğneni neden vurdurmadın diye ters ters sordu bende olanları anlatmaya çalıştım ama dinlemedi beni iğneyi vurdu sonra utrasona aldılar beni aralarında konuşuolar baksana nasıl hareketli maşallah bende görüorum bebeğimi maşallah yerinde durmuodu hiç sonra ikili test için kan aldılar bizi eve yolladılar 10 gün rapor aldım bidaha o hastaneye gitmeye töbe ettim bu arada kanamam kesildi sadece kahverengi lekelenmem oluyodu pazartesi işe başladım gayet iyiyim ziya beye cumartesiye randevu almıştım arkadaş tavsiuyesiyle sonra salı günü yani 31 mayısta ziya beyi cebinden aradım dedimki ben sizi hiç tanımıorum muaynenize gelicem cumartesi ama içim rahat değil bebeğimi görmek istiyorum bu akşam gelebilirmiyim dedim tamam canım gel ama 10a kadar doluyum 10dan sonra istersen buyur gel dedi biz gittik 10 da içerde 3 hasta daha var önce odasına girdik bize kurabiye ikram etti tatlı yiyip tatlı konuşalım dedi durumu anlattım ultrasona aldı beni kardeşlerinide çağır onlarda görsün yeğenlerini dedi sonra 15 dakika ultraonda bebğimi inceledi cinsiyetini eşim anladı ordaki pipisi dimi onun diye bizimki yaymış kendini gösterdi ben doyamıorum tabi biz eşinle sohbet edelim sen bak bebğine dedi :)sonra eşimle konuşuo falan neyse erkek olduunu öğrendik biz sonra ikimizi odaya aldı herşeyi anlattı o arada kanamam yok ama sadece lekelenmem var bebek gayet sağlıklı dedi ne yiyip yememem nasıl giyinmem nasıl yatıp kalmam nasıl banyo yapmama kadar herşeyi tek tek anlattı ordan çıkttımda dünyalar benimdi oğlum olcaktı sünnet olcaktı asker annesi olcaktım eşim hemen hafta sonu fenerbahçe kıyafetleri alcam oğluma erkek kardeşim ben yeğenimi maça götürcem falan diye hayaller kuruyodu ben elim karnımda suratımda salak gülümsememle kaldım neyse ertesi gün kara gün 1 haziran da benim gündüz kasıkalrımda hafif ağrılar oldu benim düşüncem pantolonumun sıktığıydı eşim aradı naslsın diye dedim pantolonlarım çoık sıkıo beni akşam buluşalım bana pantolon alalım hem oğlumuza bişiler bakalımd edim tamam dedi oda akşam annemler çağırdıından gidemedim annemlerde 1-2 saat otruduk evimize geldik yattık ama ben hala iyiyim şükür yattım midem bulandı kustum sonra müthiş bi kanama ve kasık ağrısı hemen annemleri çaardık arabyla babam hastaneye götürdü sonrasını anlatmıyayım geçiyorum gece olan oldu sabah 7 de ziya bey geldi kolunu attı omzuma noldu kız böyle dedi bende bilmiorum ziya bey dedim benimle sohbet etti odadaki diğer hastalar hayran kaldılar benim içimi rahatlattı konuştuk ettik sonra ultrasona aldı içinde parça var kürtaj olman lazımdedi beni odadan aldı kürtaja kadar götürdü omzu kolumda sohbet ede ede odama geldim hemen ayılmışım tepemdeydi iyimisin canın bişi istiyomu dedi bende hamburger istiyorum dedim yanımdaki arkdaşıma dedi git kızım hemen al 2 saat sonra filan doyursun karnını dedi sonrasında kanamalar lekelenmeler düzesiz adetler herşeyde aradım hemen gel bu akşam gel ne zaman müsaitsen gel demekten başka bişi sölemedi ben 31 mayıs gecesinde gittim 90 tl ödedim ve birde geçen gittimde 50 lira aldı onun dışında 10 defa gitmeme rağmen para almadı benden bu işin maddi boyutu ama manevi olarak mükemmel bi insan kızlar kesinlikle tanışmanızı isterim artık sadece muaynede çalışıo ama hastaneden bağımsız amma yazışımheeeeee

günaydın herkeseee mutlu günlerrr

Son düzenleme:
kızlar, ben yatmaya deavam.ALLAHTAN annem var. günde 3 vajinal progestan alıyorum. aklınızda bulunsun daha etkiliymiş.
dr. alb tebrik ederim canım.
sırada nazlım, ceza, renkli ve candaş var inş.
chnb sonuçları yorumlatabildin mi?
okuyorum ama tek tek yazamıyorum.
minikler inş. artar değerin. o değerde küçük görülmesi normal.
günlük,kitty, sinua,peppe nasılsınız?
perş. kontrolüm var. inşallah büyüyodur bebişim.
lekelenmem var hala ama çok hafif. inş. tamamen durar.

geçecek canım yat yat yat hep yat sıkıntı yapma kendine sakın bebeğin bırakmıcak inşallah seni dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…