- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #10.061
ablacim ucak bilgilerini arastirmadim ama biz 12 saat uctugumuz icin ve koca bi okyanus gectigimiz icin bildigim kadariyla en iyi ucaklari kullaniyorlar. icide cok rahat oluyor ve ucak cok buyuk. insallah bi sorun olmaz. doktorumda 4. aydan sonra cik daha rahat edersin dedi bakalim hayirlisi olsun.
evet kizlar 1000'i bende yakalayamadim. dun kocisle butun gun evdeydik. hic disari cikmadik. gec kalktik zaten aksamda film izledik misir patlattik derken ben sizmisim.. zaten bu aralar uykuma takti. sinir ediyo beni. neyse
Candasim enisteye tekrar cok gecmis olsun. Sen iyilestirmissindir onu:))) insallah bu ay da dedigin gibi patlama bekliyoruz. insallah haftasonuna kadar nasil bekleyecez bilmem
nazlicim kendini tut canim yaa kan testi falan icin erken daha. Ben hep beklemekten yanayim. yani adetin gecmesinden yanayim.Tabi canim bunu Hayal kirikligi yasamamak icin soyluyorum. Ama insallah haftasonuda guzel haberleri aliriz.
miniklercim o nasil dr yaa okuz herif. Kapiyi carpip ciksaydin. Bencede kizlar soylemis zaten. Hemen kendine iyi bir dr bul. Kafani rahatlat. vAlla ben okadar stress yasamadim ilk once onu soyliyim canim. cift cizgiyi gordum ya benim icin hersey tamam mi. Bebek vardi artik gelmisti bana. Gerisi benim icin yalandi canim ya.tabi ya gidersen beni birakirsa diye korkularim oldu ama bebisin olmadigina yada kese bos gibi falan durumlarina hic takilmamdim canim.nerdeyse 2 hafta sonra doktora gittim ve keseyi falan gorduk canim. Ne olur cok uzulme zaten o minicik suan. Ne kadarlik gorunuyosun suanda. Orda bebisin sen hic merak etme. :)
Dr alp hayirli olsun tebrik ederim tekrar. minnos gittikce buyuyor desene sanada bi nazar boncugu
renkliatlascim tarifin icin cook tsk ederim canim ama daha yapamadim bacim yaa. Haftasonu bi tembellik yaptim sorma. Yemegi bile zor yaptim diyebilirim. uzerimde bir agirlik var anlatamam. insallah gecer bu gunler. suanda bile uyuyasim var. ama en kisa yapicam arkadaslarimizda cagiricam. hee bide kakaom yoktu. Cumartesi aldim onu. dunde dedigim gibi esimle tam bir pazar yaptik. Sen nasilsin? sana galiba daha 10 gun varmis. sen calismalar devam et canim. Su ucak isinide cok kafana takma. siizin ucaklar nasil oluyor? bizimkiler 3 yollu oturmali oluyor. yani pencere tarafinda 2seli, ortada da 4erli oluyor. En buyukleriymis. Biraz o yuzden icim rahat ama yinede kormuyor degilim. bide 12 saat ucunca :18: ama sizin az suruyodur degilmi? bi uyu bi uyan hemen iner insallah canim hakkimizda hayirlisi olsun..
hellom kolay gelsin sanada bacim. patatesleri ne yaptin? Bende ruyamda hep yemek goruyorum. gecen aksamda sapirsupur havuc yedim..ama hangi yemekler vardi hatirlayamadim. bugunde ne yemek yapicam bilmem:44:
Bugun cenem baya dustu :))))
calismalara devam etmiyorum canim yeter gariii didikcalismaya devam etmeyide dusunmuyorum bugun belim cok agriyor....
insallah guzel olur brownie biz cok begendik.. bizim ucaklar öyle buyuk degil 3,5 saat suruyor turkiye, pencere kenarlari var orta yok..3 erli oluyor iki taraftadabilmiyorum hayirlsi olsun hamile kalirmiyim bu ay bilmiyorum dogmamis cocugada don bicilmez.. ama bu ay kalmasam uzulmem sanirim cunku bu ucak yolculugu isi bozuyor
ablacim ucak bilgilerini arastirmadim ama biz 12 saat uctugumuz icin ve koca bi okyanus gectigimiz icin bildigim kadariyla en iyi ucaklari kullaniyorlar. icide cok rahat oluyor ve ucak cok buyuk. insallah bi sorun olmaz. doktorumda 4. aydan sonra cik daha rahat edersin dedi bakalim hayirlisi olsun.
evet kizlar 1000'i bende yakalayamadim. dun kocisle butun gun evdeydik. hic disari cikmadik. gec kalktik zaten aksamda film izledik misir patlattik derken ben sizmisim.. zaten bu aralar uykuma takti. sinir ediyo beni. neyse
Candasim enisteye tekrar cok gecmis olsun. Sen iyilestirmissindir onu:))) insallah bu ay da dedigin gibi patlama bekliyoruz. insallah haftasonuna kadar nasil bekleyecez bilmem
nazlicim kendini tut canim yaa kan testi falan icin erken daha. Ben hep beklemekten yanayim. yani adetin gecmesinden yanayim.Tabi canim bunu Hayal kirikligi yasamamak icin soyluyorum. Ama insallah haftasonuda guzel haberleri aliriz.
miniklercim o nasil dr yaa okuz herif. Kapiyi carpip ciksaydin. Bencede kizlar soylemis zaten. Hemen kendine iyi bir dr bul. Kafani rahatlat. vAlla ben okadar stress yasamadim ilk once onu soyliyim canim. cift cizgiyi gordum ya benim icin hersey tamam mi. Bebek vardi artik gelmisti bana. Gerisi benim icin yalandi canim ya.tabi ya gidersen beni birakirsa diye korkularim oldu ama bebisin olmadigina yada kese bos gibi falan durumlarina hic takilmamdim canim.nerdeyse 2 hafta sonra doktora gittim ve keseyi falan gorduk canim. Ne olur cok uzulme zaten o minicik suan. Ne kadarlik gorunuyosun suanda. Orda bebisin sen hic merak etme. :)
Dr alp hayirli olsun tebrik ederim tekrar. minnos gittikce buyuyor desene sanada bi nazar boncugu
renkliatlascim tarifin icin cook tsk ederim canim ama daha yapamadim bacim yaa. Haftasonu bi tembellik yaptim sorma. Yemegi bile zor yaptim diyebilirim. uzerimde bir agirlik var anlatamam. insallah gecer bu gunler. suanda bile uyuyasim var. ama en kisa yapicam arkadaslarimizda cagiricam. hee bide kakaom yoktu. Cumartesi aldim onu. dunde dedigim gibi esimle tam bir pazar yaptik. Sen nasilsin? sana galiba daha 10 gun varmis. sen calismalar devam et canim. Su ucak isinide cok kafana takma. siizin ucaklar nasil oluyor? bizimkiler 3 yollu oturmali oluyor. yani pencere tarafinda 2seli, ortada da 4erli oluyor. En buyukleriymis. Biraz o yuzden icim rahat ama yinede kormuyor degilim. bide 12 saat ucunca :18: ama sizin az suruyodur degilmi? bi uyu bi uyan hemen iner insallah canim hakkimizda hayirlisi olsun..
hellom kolay gelsin sanada bacim. patatesleri ne yaptin? Bende ruyamda hep yemek goruyorum. gecen aksamda sapirsupur havuc yedim..ama hangi yemekler vardi hatirlayamadim. bugunde ne yemek yapicam bilmem:44:
Bugun cenem baya dustu :))))
Kızlar merhaba, okudum şimdi yazdıklarınızı.
Peppe test sürelerini sormuşsun. Bu testlerin hepsini özelde yaptırırsan külfetli olabilir. Kilo sürecin 1 ayı geçecekse hemen tıp fakültesine git. En az 2 düşüğüm var dmeden yapmazlar sanırım zaten 2 düşüğün vardı, bekle o kadar para verme boş yere...
Özel sağlık sigortan mı var? Varsa da testi karşılıyor mu?
Candaş gelmiş hoş gelmiş.
nAZLIM BArışmışsın enişteyle hayırlı olsun.
Loneliness dinlenmedeymişsin...
Renkliatlas canım takma uçak yolculuğuna ben 7-8 hafta arası bir haftada 3 kez İstanbul Hatay uçak, Edirne-İstanbul otobüs yolculuğu yaptım ama oğlum 25 haftada başka nedenden erken doğdu. Bir şey olmaz. Ben de basınç filan sormamıştım.
Minikler iyi gördüm seni hep böyle ol büyüyecek miniğin...
Dr ciğim ikiz mi dersin?Değer yükselişte....
Ceza müdür yardımcın belki görmemiştir inşallah sana öyle gelmiştir...
Sinau rüyan güzelmiş canım. Oğlunu sağlıkla kucağına al inşallah...
Bizim genetik sonuç bugün belli oldu kızlar belki bulur hangi kromozomda sorun olduğunu demiştim ama yine netlik yok. Yarın öğleden sonra ara dedi. Renkliatlas eşin yorumlar mı utanarak soruyorum...
sen yaz ben bu aksam sorarim yarin yazabilirim ancak..aksam internete girmiyoruz da ,nadiren esimin isi varsa yada banyodaysa girebilirim..birlikteyken yasak internete girmemiz
17:
Peppe test sürelerini sormuşsun. Bu testlerin hepsini özelde yaptırırsan külfetli olabilir. Kilo sürecin 1 ayı geçecekse hemen tıp fakültesine git. En az 2 düşüğüm var dmeden yapmazlar sanırım zaten 2 düşüğün vardı, bekle o kadar para verme boş yere...
Özel sağlık sigortan mı var? Varsa da testi karşılıyor mu?
Candaş gelmiş hoş gelmiş.
nAZLIM BArışmışsın enişteyle hayırlı olsun.
Loneliness dinlenmedeymişsin...
Renkliatlas canım takma uçak yolculuğuna ben 7-8 hafta arası bir haftada 3 kez İstanbul Hatay uçak, Edirne-İstanbul otobüs yolculuğu yaptım ama oğlum 25 haftada başka nedenden erken doğdu. Bir şey olmaz. Ben de basınç filan sormamıştım.
Minikler iyi gördüm seni hep böyle ol büyüyecek miniğin...
Sinau rüyan güzelmiş canım. Oğlunu sağlıkla kucağına al inşallah...
Bizim genetik sonuç bugün belli oldu kızlar belki bulur hangi kromozomda sorun olduğunu demiştim ama yine netlik yok. Yarın öğleden sonra ara dedi. Renkliatlas eşin yorumlar mı utanarak soruyorum...
Canım bu sonuçlarla doğal gebelik denesem düşük olma, anomalili bebek olma, sağlıklı olma gibi bir değerlendirme yapabilir mi? Ya da pgt yle tüp bebek daha mı iyi?
yaaa.... ben de ondan korkuyorum yaa:))
chnb, protein c-s, ATIII, torch ve adını okuyamadığım üç teste 382 tl dediler. trombofil paneli neyi içerdiğine göre değişirmiş, bir testin ne olduğunu bilemediler!!! sorduğum yer de hastanenin labaratuvarı. sanırım doktora gidip tüm testleri okunaklı bir biçimde yazdırıp öyle sormak gerekli..yani bir kere doktora elini kolunu sallayarak git, tahlil isimlerini öğren, sonra tahlil yaptıracak yer bul, kan ver, tahlil sonuçlarını al, tekrar doktora git.. ben daha ilk aşamayı yerine getirmek için vakit bulamıyorum..:44:
adet günüm yaklaştı. kürtajdan sonra nasıl adet olduğumu anlamamıştım, ne bir şişkinlik ne bir sancı ne bir gerginlik.. şimdiyse sanırım geçen ayın acısını çıkarıyor benim hormonlar. asabiyet tavan yaptı. son derece pesimistim son günlerde.. daha doktora gidecek vakit bulamazken neyine güvenip bebek mebek diyorsun dedim bugün kendime..
özel sigortam yatarak tedavi için var. bir de şubata kadar başka bir sigortam var, eski işyerimdeki sandık. ama onlara güven olmaz, kürtaj zorunlu yapılan işlem ve anlaşmalı hastanede olduğu halde yarısını ödediler. testlerde hastane ve sandık nasıl bir sürpriz yapar bilmiyorum..
tamam canim özele atman iyi olmus ordan gösteririm ben..özele yazarim ne diyorsa..ama tabi kendi dr larinin yorumlamasi cok daha iyi olur tup bebek merkezinda daha cok yardimci olurlar..ben gösterim bakim benim ki ne diyecek sana derim canim,
haklısın valla. Ben normalin çok üzerinde bir kiloya sahip olduğum ve bunun ayrıca bir risk oluşturması nedeniyle dlyetteyim. Korunma sürecini kilo vererek geçirmem doktorun önerisiydi. Bir de tansiyonla-şekerle uğraşmayalım sonrasında dedi. Yeniden kilo almak için vermeye uğraşmam da tuhaf bir çaba gibi görünüyor aslında:)) ama şimdi hamile kalsam 10 kiloluk avantajım oldu bile. 15-16 kilo versem toplamda, hamile kalmayı başarır çok abartmazsam eski kilomla tamamlarım hamileliği. Sonuçta bu vücut iki ay önce o kiloyu kaldırıyordu, gene kaldırır...
Bu arada sen hangi doktora gidiyorsun nazlım, bilgisini bana mesajla atsana.. Tahlil meselesini nerde hallediyorsun? Gıcık oldum gittiğim hastaneye, telefonla tahlillerin ücret bilgisini vermiyorlarmış, ille de kalkıp gitmek gerekecek, çok boş vaktim varmış gibi...
Canım doktoruna telefonda sorsan? Boş yere gitme okuyamadılar de olmazsa. Canım fakültede yaptır cebinden niye gitsinkin zaten hemen bebiş düşünmüyorsun... Yatark sigorta 6 ay beklemeyi gerektiriyor mu gebelik için? Kaça sorması ayıp değilse? Ben de bazen düşünüyorum...
Canım sağ olasın... Arkadaşlar yanlış anlamasınlar. Bizden başka kişiler de okuyor, genetik sonuçlar belki riskli olur yazmak diye düşündüm. Sonucu paylaşabilirsin Renkliatlas....
eziyet olsun başka bişi dğeil böyle pazarlama stratejisi olmaz :)
kızlar, ben yatmaya deavam.ALLAHTAN annem var. günde 3 vajinal progestan alıyorum. aklınızda bulunsun daha etkiliymiş.
dr. alb tebrik ederim canım.
sırada nazlım, ceza, renkli ve candaş var inş.
chnb sonuçları yorumlatabildin mi?
okuyorum ama tek tek yazamıyorum.
minikler inş. artar değerin. o değerde küçük görülmesi normal.
günlük,kitty, sinua,peppe nasılsınız?
perş. kontrolüm var. inşallah büyüyodur bebişim.
lekelenmem var hala ama çok hafif. inş. tamamen durar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?