- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #10.081
canım gözlerim doldu okurken.günaydın canlarımmm
minikler ve peppe ben doktorumla hikayemi anlatayım size ondan sonra siz karar verirsiniz canlarım doktorum ziya çetin zübeyde hanımın doktoruydu konur hastanesinin karşısında muaynesi var gece 11 lere kadar çalışan bi abi gibi davranan herşeyi rahat rahat konuşabildiim bi adam ben ziya beyden önce bahar hastanesine gittim herşey normal gittiği için doktorumun saçma sapan halleri gözüme hç batmıodu ama eşim hep huzursuzdu bu kadını hiç sevmedim buna gelmeyelim hastane sskdan farksız sürekli beklioduk filan ama ben muayneye girdiimde bebeğin iyi dediğinde dünyalar benim oıluyodu ve eşime kızıodum sen ön yargılı davranıosun kadın iyi filan diye neyse kızlar ben en son 20 nisanda gittim bahara herşey mükemmel testlerimiz süper 20 mayısa gün verdiler bana 19 mayıs akşamı işten çıktım altıomda bi ıslaklık hissetttim elimi bi koydum elime kan geldi pantolonumu peçetemi falan aşmış hemen eşimi aradım oda o gün izinliydi taksiye atladım hemen bahar hastanesine gittim saat 18.30 falan kanamam var dedim hemen beni ultrasona aldılar hastanede bi tane kadın doğum doktoru yok hemşireler ilgilenio neyse ben aptal gibiyim zaten bbeğim gitti diye düşünüorum sürekli beni bi odaya aldı hemşire alttan muayne etti kanama devam edio dedi ultrasonda bebeğimi gördüm yaşıodu kafasını çevirdi bana baktı bu arada 12+3 falanım kapıda gerzek kız eşime kanaması çok bebek ölmüş olabilir demiş daha muayne etmeden tabi ben bunları daha sonra duyuyorum beni odaya aldılar kıpırdamadan yat doktorum gelmicekmi diyorum biz onunla telefonda konuşuoruz gerek yok gelmesine dediler bizim eşimle kan uyuşmazlıımız vardı ben bunu daha önce doktoruma söledim o sormamıştı ben söledim iğneye gerek ok doğumdan sonra yapcaz dedi neyse o akşam hemşire elinde iğneyle geldi size iğne yapıcas ne iğnesi kan uyuşmazlığı ben dedim doktorumla görüşmek istiyorum tamam yapmayalım o zaman dedi sonra elinde bi kapıtla geldi kağıtta şöyle yazıo doktorumla konuştum görüştüm tedavimi kabul etmiyorum ben bunu imzalıcakmışım eşim dellendi en sonunda biz doktorla konuşmadık yarını bekleyelim yada gelsin doktor hanım onunla konuşalım dedi benimde sinirlerim bozuldu ağladım falan orda ama algılayamıorum o an olan biteni aklımda sadece bebeğim var iyimi sağlıklımı diye neyse hemşire eşimin elinden kağıdı hızlı bi şekilde çekti odadan ağlayarak çıktı arkasından eşimle arkadaşım gitti biz sana ne dedikte ağlıosun diye sonra güvenlik geldi eşimi müdürün odasına aldılar falan orda bayaa olaylar yaşadık bide deprem oldu o gece 4.kattayız yukarı kimseyi almıolar kız kardeşimle ben camdan bakıos annem babam erkek kardeşim eşim gecenin bi yarısı hastaneye geldiler biz camdan el salladık :)rahatladılar sonra neyse sabah doktor geldi beş karış suratla iğneni neden vurdurmadın diye ters ters sordu bende olanları anlatmaya çalıştım ama dinlemedi beni iğneyi vurdu sonra utrasona aldılar beni aralarında konuşuolar baksana nasıl hareketli maşallah bende görüorum bebeğimi maşallah yerinde durmuodu hiç sonra ikili test için kan aldılar bizi eve yolladılar 10 gün rapor aldım bidaha o hastaneye gitmeye töbe ettim bu arada kanamam kesildi sadece kahverengi lekelenmem oluyodu pazartesi işe başladım gayet iyiyim ziya beye cumartesiye randevu almıştım arkadaş tavsiuyesiyle sonra salı günü yani 31 mayısta ziya beyi cebinden aradım dedimki ben sizi hiç tanımıorum muaynenize gelicem cumartesi ama içim rahat değil bebeğimi görmek istiyorum bu akşam gelebilirmiyim dedim tamam canım gel ama 10a kadar doluyum 10dan sonra istersen buyur gel dedi biz gittik 10 da içerde 3 hasta daha var önce odasına girdik bize kurabiye ikram etti tatlı yiyip tatlı konuşalım dedi durumu anlattım ultrasona aldı beni kardeşlerinide çağır onlarda görsün yeğenlerini dedi sonra 15 dakika ultraonda bebğimi inceledi cinsiyetini eşim anladı ordaki pipisi dimi onun diye bizimki yaymış kendini gösterdi ben doyamıorum tabi biz eşinle sohbet edelim sen bak bebğine dedi :)sonra eşimle konuşuo falan neyse erkek olduunu öğrendik biz sonra ikimizi odaya aldı herşeyi anlattı o arada kanamam yok ama sadece lekelenmem var bebek gayet sağlıklı dedi ne yiyip yememem nasıl giyinmem nasıl yatıp kalmam nasıl banyo yapmama kadar herşeyi tek tek anlattı ordan çıkttımda dünyalar benimdi oğlum olcaktı sünnet olcaktı asker annesi olcaktım eşim hemen hafta sonu fenerbahçe kıyafetleri alcam oğluma erkek kardeşim ben yeğenimi maça götürcem falan diye hayaller kuruyodu ben elim karnımda suratımda salak gülümsememle kaldım neyse ertesi gün kara gün 1 haziran da benim gündüz kasıkalrımda hafif ağrılar oldu benim düşüncem pantolonumun sıktığıydı eşim aradı naslsın diye dedim pantolonlarım çoık sıkıo beni akşam buluşalım bana pantolon alalım hem oğlumuza bişiler bakalımd edim tamam dedi oda akşam annemler çağırdıından gidemedim annemlerde 1-2 saat otruduk evimize geldik yattık ama ben hala iyiyim şükür yattım midem bulandı kustum sonra müthiş bi kanama ve kasık ağrısı hemen annemleri çaardık arabyla babam hastaneye götürdü sonrasını anlatmıyayım geçiyorum gece olan oldu sabah 7 de ziya bey geldi kolunu attı omzuma noldu kız böyle dedi bende bilmiorum ziya bey dedim benimle sohbet etti odadaki diğer hastalar hayran kaldılar benim içimi rahatlattı konuştuk ettik sonra ultrasona aldı içinde parça var kürtaj olman lazımdedi beni odadan aldı kürtaja kadar götürdü omzu kolumda sohbet ede ede odama geldim hemen ayılmışım tepemdeydi iyimisin canın bişi istiyomu dedi bende hamburger istiyorum dedim yanımdaki arkdaşıma dedi git kızım hemen al 2 saat sonra filan doyursun karnını dedi sonrasında kanamalar lekelenmeler düzesiz adetler herşeyde aradım hemen gel bu akşam gel ne zaman müsaitsen gel demekten başka bişi sölemedi ben 31 mayıs gecesinde gittim 90 tl ödedim ve birde geçen gittimde 50 lira aldı onun dışında 10 defa gitmeme rağmen para almadı benden bu işin maddi boyutu ama manevi olarak mükemmel bi insan kızlar kesinlikle tanışmanızı isterim artık sadece muaynede çalışıo ama hastaneden bağımsız amma yazışımheeeeee
günaydın herkeseee mutlu günlerrr
Allah başka acı vermesin inş.
ben de bu bebeğime de kötü bişey olursa okula nasıl dönerim bilemiyorum. geçenki aklıma geliyor, bir sürü sorular, neden niçinler, tavsiyeler. ALLAH tekrar acı yaşatmaz inş.