Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım gözlerim doldu okurken.
Allah başka acı vermesin inş.
ben de bu bebeğime de kötü bişey olursa okula nasıl dönerim bilemiyorum. geçenki aklıma geliyor, bir sürü sorular, neden niçinler, tavsiyeler. ALLAH tekrar acı yaşatmaz inş.

amin canım benim düşük bölümünü geçtim sabah sabah içim kaldırmaz :)ama iyi olmak zorundayız yeni hayaller için yeni asker anneleri olmak için yeni gelin anneleri olabilmek içn sabır ve dua allahım yanımızda olsun hep inşallah

uzuldum canim bi anda eskilere döndum geldim gittim yani....atesin iyi durumda suan hala yuksek,böyle devam etsin..My Ovulation Chart

sema o hastanede canımı çok yaktılar benim sinirlerimi çok bozdular o akşamı ölsem unutmam düşük yaptıım zamanda devlet hastanesinde yaptım ordaki hemşireler doktorlar hasta bakıcılar seferber oldular odamda 3 hemşire vardı elimden tutular benimle ağladılar aman neyse sabah sabah bozmayalım moralimzi
sema yerleşme düşüsü diye bişi var yumurtlamdan sonraki 4. yada 5.gün ateş düşüo sende sanki o olmuş kızzz

ay ne bilem kiz benim kafama yerlesti bebek meselesi ama bi turlu rahme yerlesmedi...canimin ici bende ayni özel hastaneye gitmistim dr suratima bakmadi cok ilgisizdi..dusuk yaptigimda devlet hastanesine gittik ayni valla hemsireler seferber oldu, dr elimi tuttu baba gibi davrandi, dediki kizim uzulme bebegin olacak dua et hamile kalabiliyorsun dedi.bana guven dedi seni kurtaj edicez mecburen cunku parcalar kalmis dedi, hemen bitecek cok rahat ol dedi korkma dedi , senin yasinda kizim var benimde dedi daha cok gencsiniz olur cocugunuz felan ...böyle konustu .. tabi ben sonra ayaga kalktim kurtaj masasi icin hasta bezini cikardim bebek kaydi rahmimden dustu hasta bezine ortalik kan revan olunca soka girdm dr hemen bayiltin diye bagirdi..oralar cok kötuydu uyandigimda hersey bitmisti karnimda kocaman bir bosluk resmen karnim inmisti en kötu duygu oydu

canım ziya bey yeni ayrıldı hastaneden ama o herşeyi ayarlar bende sordum hamile kalırsam tahlillerimi filan nasıl yaptırıcam diye ban dediki canım sen bi hamile kal ben heryerde yaptırırım tahlil sana dedi hamile kalınca öğreniris:)ama ben çok güveniorum ona canım doktorum özledim 20 gündür görmüom:)canım muayne ücretleride fazla diil ziya bey abi gibi hastalrından hiç şikayetçi olan duymadım bugüne kadar senin tahliller önemliyse üniverste daha iyi araştırma hastanesi

oy guzummm geçt bebeem geçti o günler allahıum yardımcımız olsun ne der hep yasemin bizler seçilmiş melek anneleriyiz :)sabredicezki mükafatını alalım dimi kuzum üzülmek yok artık

günaydın kızlar.nasılsınz?

nazlım, özür diliyorum yazını okumadım, okursam depresyona filan bağlarım dedim.zaten bugün kıyafetlerimi hiç beğenmedim saçım diken diken (

minikler, canım çalışma oldu denemez valla.yazık çok hastaydı şaşıyoum kendime nasıl bi haftasonu bu, sen yanımdasın ve çok durgunum filan muhabbetleri döndü :) ama aklıma sen geldin ve keçiboynuzu pekmezi aldım ona.sana ödev veriyroum her gün 2 kaşık diye :) hatta senden de bahsettim . önce babalar sonra anneler filanıda ekledim :)

chnb, hoşbuldum.inş test sonuçların yüzünü güldürür ve tedavisiz bebeğine hamie kalıp kucağına alırsın ...

atlas, naber şeker ?

kıtty, tulumunu sevsinler çınarın :) sağlam fenerli olacak çocuk :)

nuray, selamlar canım.bebeğin nasıl ? annen haklı çıkmış ama olsun allah korur inş bebeğini.

dr_ala, keşke ikiz olsa diyeceğim hani 2. yi sitiyosan bi defada çekersin herşeyi diye ama inş gönlünce olsun.

günlük canm özledik seni , nasılsın ?

yamateke, taf, senem, peppe, minicikumut, ceza nabersiniz kızlar?

:):):) güldürdün beni biraz içlendim sabah sabah yaa okuma kuzum çok kötü diildi aslında atladım bazı yerleri:)bende kendimi beğenmedim bugün hiç makyajda yapmadım gözümdede çapaklar oluşuo sinir oluyom yıka yıka geçmedi panolonumda dar gelio :)

oy guzummm geçt bebeem geçti o günler allahıum yardımcımız olsun ne der hep yasemin bizler seçilmiş melek anneleriyiz :)sabredicezki mükafatını alalım dimi kuzum üzülmek yok artık

uzulmek yok aglamak yok....:44:

iyilik seker... insan kiyafetini begenmiyince o gun hep berbat geciyor... benim öyle oluyor genelde...nefret ediyorum kendimden öyle olunca, ertesi gun diyete giriyorum yada gidip sacima fön cektiriyorum

belki uzun olunca okumak gözümde büyümüşte olabilir :)) sende bendensn desene gidip alışveriş yapasım var resmen.çizme yada bot diyim eldi.çok güzl ama bileklerime oturmadı boşluk kaldı.geri göndercem onuda off ya ben napcam bu sene? resmen siyah çizmesi kaldım :)

aynen valla.bende iğreniyorum şuan kendimden.alışveriş yapasım geliyo benimde :) hep çizme davasından oluyo bunlar.siyah çizme alamzsam bu sene hep kötü geçecek yoksa

benimde siyah cizmem yok siyah asker botum var buraya onu getirdim, bide vizon kisa cizmem var ama hep spor ayakkabiyla ve esofmanla geziyorum ben burda trendyola baktim bugun guzel cizmeler var..baksana oraya

benimde siyah cizmem yok siyah asker botum var buraya onu getirdim, bide vizon kisa cizmem var ama hep spor ayakkabiyla ve esofmanla geziyorum ben burda trendyola baktim bugun guzel cizmeler var..baksana oraya
ne sinir ya bende botu çok severim .. şimdilik tadını çıkar valla :) benimde bi kahve 1 vizon çizmem var, 2 side fermuarsız.bi tanede siyah topuklu çizmem var kısa.etek giyiyorum genelde demiştim ya kısayla olmuyo pek.bakayım hemen.

aslında 1 tanesini beğendm.akşam bi yere bakcam olmadı en kötü ihtimalle bunu alırım.saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…