- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #10.101
ne sinir yabende botu çok severim .. şimdilik tadını çıkar valla :) benimde bi kahve 1 vizon çizmem var, 2 side fermuarsız.bi tanede siyah topuklu çizmem var kısa.etek giyiyorum genelde demiştim ya kısayla olmuyo pek.bakayım hemen.
aslında 1 tanesini beğendm.akşam bi yere bakcam olmadı en kötü ihtimalle bunu alırım.saol canım
renkliatlas çok beğendim yaratıcı kız seni:)))
kızlar, ben yatmaya deavam.ALLAHTAN annem var. günde 3 vajinal progestan alıyorum. aklınızda bulunsun daha etkiliymiş.
dr. alb tebrik ederim canım.
sırada nazlım, ceza, renkli ve candaş var inş.
chnb sonuçları yorumlatabildin mi?
okuyorum ama tek tek yazamıyorum.
minikler inş. artar değerin. o değerde küçük görülmesi normal.
günlük,kitty, sinua,peppe nasılsınız?
perş. kontrolüm var. inşallah büyüyodur bebişim.
lekelenmem var hala ama çok hafif. inş. tamamen durar.
günaydın kızlar.nasılsınz?
nazlım, özür diliyorum yazını okumadım, okursam depresyona filan bağlarım dedim.zaten bugün kıyafetlerimi hiç beğenmedimsaçım diken diken (
minikler, canım çalışma oldu denemez valla.yazık çok hastaydı şaşıyoum kendime nasıl bi haftasonu bu, sen yanımdasın ve çok durgunum filan muhabbetleri döndü :) ama aklıma sen geldin ve keçiboynuzu pekmezi aldım ona.sana ödev veriyroum her gün 2 kaşık diye :) hatta senden de bahsettim . önce babalar sonra anneler filanıda ekledim :)
chnb, hoşbuldum.inş test sonuçların yüzünü güldürür ve tedavisiz bebeğine hamie kalıp kucağına alırsın ...
atlas, naber şeker ?
kıtty, tulumunu sevsinler çınarın :) sağlam fenerli olacak çocuk :)
nuray, selamlar canım.bebeğin nasıl ? annen haklı çıkmış ama olsun allah korur inş bebeğini.
dr_ala, keşke ikiz olsa diyeceğim hani 2. yi sitiyosan bi defada çekersin herşeyi diye ama inş gönlünce olsun.
günlük canm özledik seni , nasılsın ?
yamateke, taf, senem, peppe, minicikumut, ceza nabersiniz kızlar?
renli delisin he sen:) ay kızlar yine çok işim var bu kız sallamıo demeyin nolur arada okuyom ama yazcak vaktim yok
yok vallaHAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy . .. nartanesi dogdu
yamatake . ..
hellokity . .. sisko hellooo
alin84 . ..
sinua . ..
Pileo . ..
taf . .. uyusunda buyusun...
günlük2011 . .. kalp atislari duyuldu
citaknuray . .. sisko nuray
loneliness . .. dualarimiz seninle Allahim sen koru!
minikler . .. insallah yakinda pit pitlar gelecek
dr_alb daha cok miniiikk
INSALLAHHAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım ...................................... 27 kasımkirmizi cizgiler silik cizgiler...bu ay bebek nazlimin karnina duserr
chnb ........................................................... ? yakinda bebisine kavusacak o
ceza83 .....................................................15 aralıksayfa 1000 oldu ceza damladi.bak simdi sesi solugu yok..yakinda 1000 hcg ile damlarsa buraya sasirmam
renkliatlas ................................................1 aralıkuff yine adet belirtileri basladi naalett gitsin yaaaa
_CandaS_ ...................................................... 27 kasımsaclari diken diken olan bir anne adayi!! ustelik siyah cizmesi bile yok !!!
peppe ...................................................... 26 kasımkilolar gidiyor bebekler geliyor...
bendeeee :)renkliatlas çok beğendim yaratıcı kız seni:)))
ağlim ben biraz yaaacandasınkide güzel olmuş...........çizmesi bile yok
ama öyle gerçekten.sabahta o kadar düzleştirdim güya.tutmayacağı tuttucanım perşembe günü hemen bize güzel haberler vereceksin, günler zaten geçmek bilmiyor.
candaş delisin sen ya, saçlarım diken diken koptum , bugün sana gün geçmez benim eski iş eve çok yakındı hemen gider üstümü değiştirirdim. Topuklu ayakkabılar çizmeler falan way be kadınlar o giysileri giyebiliryorlar değil mi? :)))))) vallahi Ankarayı hiç bilmiyorum bilsem şuraya bak dicem ama nafile.
Kıyafetler için teşekkür ederim, İnşallah hevesmiz kursağımızda kalmaz.
nazlım mevlam bir daha göstermesin, sabah okudum. İnsanlar ne acılar yaşıyor. Allah sağlıklı uzun ömürler versin bugünler geçecek herhalde. Siz belki bana kızıyorsunuz ama hamile kalıncada geçmiyor korkular nasip kısmet diyoru geçiştiriyoruz.
renkliatlas, ceza günaydın. Ceza sen ödevlerini yapıyorsun değil mi?
cook uykum var kizlarrr...biraz uzanayim öptumm hepinizii
kızlar ben köyümüzün sağlık ocağına gidiyorummmmmmm iğne yaptırıcam...:18::18:
inş rast gelsin canım.yediğin iğneler boşa gitmesin, içindeki yumurtalar duysun kafamızı kızdırmasınlar artık :)
Kuzulaaaaaaarrr. Nasıl özlemişim ya. Benim cadı uyudu da nefes aldım azıcık. Offfff çok zormuş. Hem güzel hem zor. Emme sorunu yaşıyoruz, sağıp da veriyorum sütümü kuzuma. Sağmal inek gibiyim, iki saatte bir pompaaaAllah sizin de başınıza verince anlayacaksınız artık. Tecrübeli anneler ayrı tabiii 11 günlük olduk. Birbirimize alıştık artık kızımla ama ben zorunluluk icabı iki dakika yanından ayrılsam, ağlayarak dönüyorum. Öyle sinirlerim bozuk.Emzirme olayından caydık artık, sağlık ocağındaki deneyimli ebe göğsümün anatomik olarak uygunsuz olduğunu söyledi. Ben de sağıyorum, çıplak göğsümde veriyorum napayım, psikopat oldum Allahtan sütüm var Ama bu durumu kabullenene kadar ne ağladım bilemezsiniz. Hstane terliğine yazılan tüm adlar silinmişşşşş bilginizeee Bu iyi haber. Bir de kızımın resmini koyayım da pozitif motivasyon olsun, böyle de tatlı oluyor veletler Bir gün topikçek hepimiz anne oluıcaz, biliyorum
....................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?